Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
DOBRO NAM DOŠLI !
DANUBIUS FORUM @ osnovano 2007 -
Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
DOBRO NAM DOŠLI !
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
-MI NISMO KAO DRUGI -Liberté, égalité, fraternité-
Dana 09 08 2010 počeo ja sa radom naš Danubius Forum Radio .
Kakvi smo , takvi smo -dočekasmo i prvu godišnjicu -radio svira !
Pošto pada u utorak (radni dan ) predlažem da rodjendan slavimo za vikend-petak ili subota iduće nedelje ,kako se dogovorimo . Ja mislim da uradim sledeće : -da pošaljem mail svim članovima foruma da dodju -da svako od DJ koji su "radili" ili "rade " na radiju preuzme po sat programa -UŽIVO . Bilo bi lepo da neko i "debituje" ? -termin naše "rodjendanske emisije " da postavimo na FB,You Tube ,Twiteru i svugde gde se još setimo .
Čestitam ti i ja ,:)))))))jer dala si maksimum,.Čestitke Istoku,i Blebiju...:) Mislim da ti najbolje odlučiš koji dan da bude,jer znaš kolika je slušanost vikednom,a kolika radnim danom...
Sve mi se čini da je radni dan ipak uspešniji.A važno je obeležiti taj dan.I dovedi gosta .Ti bar imaš ekipe...
Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.
Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑
Astra Zvezda Foruma
Godina : 64 Location : podnozje Alpi Datum upisa : 20.06.2008
Mislim da treba da se spomene nasa Bosanka,kao prvi aktivist...ja sam i dosla zbog nje...ona me uspjela nagovoriti,mada svako ima svoje zasluge...kao sto rekoh,ovdje smo na radiju da se MI zabavimo,da nam bude ljepse....
I ja znam ko ima,pa tebe slušam... Pre toga sam slušala,ali odustala kao i mnogi iz poznatih razloga.Ne budi skromna... Ja ceo dan i noć ne bi mogla biti.Već bi isphizdila...Izvinte.Astra ima volju...To je važno.I dovela si najviše slušatelja,i mi koji smo odustali,uz tebe smo počeli ponovo slušati... Toliko od mene za radio.I čestitke naravno. Baci pogled u kuglu.Šta kaže koji dan bi bio povoljan...? [You must be registered and logged in to see this image.]
Hvala Smiljane,ovo dozivljavam i kao licnu pohvalu,mada tako bas i nije kako neki ocekuju...bitno je da smo tu za nase najdraze...zar ne!
Naravno da je tvoj doprinos uvijek dobrodosao, a uz tebe svakako je Bosanka, sef Danubius i jos mnogi, ali i svi oni koji slusaju radio.. Bez nas slusatelja, nema ni radija... :329340:
Astra Zvezda Foruma
Godina : 64 Location : podnozje Alpi Datum upisa : 20.06.2008
Čestitama svim voditeljima ,svako je na svoj način dao doprinos radu DF radija i uljepšao nam slušanje. Astri posebno jer je neumorna i uvijek može i pored obiteljskih obaveza,da svakom od nas ispuni želju,vodi rođendanske fešte,zabave i druženja. Boskici koja je dok je poslovne obaveze nisu sprječile bila stalno s nama,Blebetalu koji nas je oduševljavao Utrorkom,Slatkici,Neiskusnom.. Hvala svima!
cojle Zaštitnik seljačkih prava
Location : Kumova slama Humor : smešan samom sebi Datum upisa : 09.08.2009
Srećan rođos... i čestitke za dobru volju... ... treba TO izdržati i podneti... more!
Seljak sam pa umem i reč da probiram!
Danubius Čuvar Vatre
Godina : 64 Location : Datum upisa : 19.01.2008
Naslov: Re: ♥ RODJENDAN DF RADIJA ! ♫ ♪ ♫ Ned Avg 07, 2011 11:16 am
Astra ::
Ta ti je Smiljko na mjestu...ako nema ko da slusa...nema ni radija...znaci,ekipa je potrebna,ne samo neko ko ce da klikne pjesmu.
Sto se mene tice,vise mi odgovara radni dan,nikad ne znas ko ce ti bane vikend u goste i eto belaja.
Pa neka onda bude baš kada i jeste . Pa ko koliko izdrži .... Termin početka -20 h ,pa do sutra ? Ili će da svira ceo dan (ja mogu da pustim od 006 h recimo ,pa neka svira ) ?
Ma nesto se mislim....Morace precizno da se objavi satnica kad koji DJ nastupa.Da ne bi doslo do konfrontacija. [You must be registered and logged in to see this image.]
Sve zarad slusalaca.Da znaju kada da ne budu na radiju [You must be registered and logged in to see this image.]
Bez brige...ja ću početi ,a onda nema nikoga obično [You must be registered and logged in to see this image.]
Dragi Danubiusovci,najiskrenije čestitke povodom prvog rođendana DF radija,od srca vam želi bosankaa.
Uprkos svemu i svima,želim da TRAJETE.Uz ljude kao što su Astra,Blebetalo,Danubius,slatkicass,neiskusan,sonia,Totti ... i uz vjerne i "iskrene" slušaoce,sigurna sam da ćete slaviti još mnogo,mnogo rođendana.
hahhahaha zgodno si ovo rekla malenkost..Do 5 ste bili... ..pa JoPEt..Svaka čast...:D..Pištala nam želje i radila video..Wow...10+... Odoh ja malo peglati krevet,i eto mene... [You must be registered and logged in to see this image.].. Bole me oči od farme...
Btw-pusti još neke svoje radove..Videla sam deo...Ili bači na kanal..:)))Romantičarko:D
Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑
sonia حبيبي
Godina : 50 Location : my world Humor : ;) Datum upisa : 23.03.2008
A ja se cudim zasto je on preuzeo da vodi radio [You must be registered and logged in to see this image.]
Ćut* ti ,što me tamo nepravedno optuži javno da sam "vodio radio" ukupno sat ???? Pa dragi moj -a ko je "vodio" dok Astra nije došla , pa dok nije počela "Prskalica "by Blebetalo ,i dok se nisu pridružili Slatka i neiskusni ? Boske i ja ....
Dokaz tačnosti tvrdnje : pogledati teme "DF radio novosti-najave" gde se lepo vidi da je ovaj držao i tematske večeri više puta -od hard rocka, do starogradskih i crnih narodnjaka . E sad ...nije moja krvica što me narod ne voli kao vas ,i što nemam talenta za taj pos*o .....(bem te u takvu statistiku ) [You must be registered and logged in to see this image.]
Šta i Dany sad svira q....u... [You must be registered and logged in to see this image.].. Dao bog da ti i sutra srigne još metara drva ili tona uglja... [You must be registered and logged in to see this image.]
To je jos gore...znaci natovari mazgu koja vuce....joj sad bi ti tu cjepanicu sto ti pred vratima u glavusu....mnogo bolje radi kad nije citava.
Pa sad da ispadnem lenjivac -a nisam ? Budimo realni...meni došla tri slušaoca reda radi...vama dodje 15 . Znači -nije za tebe , man* se ćorava posla .... Ne kaže se "natovari mazgu -nego "podrži (forsiraj ) onoga ko ima talenta i uspeha u onome što ume da radi " [You must be registered and logged in to see this image.]
A i ti svakog pustas da vodi radio [You must be registered and logged in to see this image.]
Pokazalo se kao dobro . Ko god je vodio -radio je to bolje .Mada mi nije jasno -imam sasvim pristojan bariton ,a tamo mekećem kao da sam ovca , bož* oprosti [You must be registered and logged in to see this image.]
To je jos gore...znaci natovari mazgu koja vuce....joj sad bi ti tu cjepanicu sto ti pred vratima u glavusu....mnogo bolje radi kad nije citava.
Pa sad da ispadnem lenjivac -a nisam ? Budimo realni...meni došla tri slušaoca reda radi...vama dodje 15 . Znači -nije za tebe , man* se ćorava posla .... Ne kaže se "natovari mazgu -nego "podrži (forsiraj ) onoga ko ima talenta i uspeha u onome što ume da radi " [You must be registered and logged in to see this image.]
Kad se stidis pricati....ponavljam hiljaditi put,pusti listu nek ide....nek svira.
A i ti svakog pustas da vodi radio [You must be registered and logged in to see this image.]
Pokazalo se kao dobro . Ko god je vodio -radio je to bolje .Mada mi nije jasno -imam sasvim pristojan bariton ,a tamo mekećem kao da sam ovca , bož* oprosti [You must be registered and logged in to see this image.]
Joj...ko jarac,bre....jel ti znas da covjek svoj glas nikad ne cuje kao drugi,u stvari,ovaj kojeg cujes jeste tvoj pravi....ahhaha,ma ljubim te u glasic