Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
DOBRO NAM DOŠLI !
DANUBIUS FORUM @ osnovano 2007 -
Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
DOBRO NAM DOŠLI !
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
-MI NISMO KAO DRUGI -Liberté, égalité, fraternité-
Naslov: Re: Romantika za moju dusu Uto Nov 06, 2012 10:44 am
Svanuo je dan, nebo je cisto meni se smesis, otvaras oci tvoj osmeh kao sunce blista i ja se vise ne secam noci opet slusam pitanje isto: " Da li si nocas spavala dobro?" A ja ti kao juce kazem: "Da mili, dobro sam spavala i kao uvek tebe sam sanjala...
Naslov: Re: Romantika za moju dusu Pet Dec 28, 2012 2:56 am
Varljivo je brdo Život, nema šta... I verući se Uz i silazeći Niz patimo za predelima s one strane vrha, a vrh je senka, tren, senka trena, Vrh je najveća prevara u čitavoj priči... Čim ga dotaknemo on potone tromo, kao lubenica na vodi, i već sledećeg trena izroni nam za leđima, obeshrabrujuće uzvodno, plutajući kao velika crna bova koja iz nekih zvezdanih razloga obeležava to razveđe Vremena Koje Nam Je Dato, vremena koje nam je udeljeno, ubogima, kao milostinja pred Crkvom Beskonačnog... Danas je uveliko iščekuješ, a već sutra ti ostaje samo da se sećaš, i tek na kraju ukapiraš da su Prave Stvari uvek s one strane brda, ali ovu misao ipak ne smem pripisati sebi... Zvuči suviše poznato?... Đ. Balašević
Naslov: Re: Romantika za moju dusu Čet Jun 26, 2014 12:29 am
“Ulivati drugima nadu znači: hrabriti druge, davati drugima život. Pustinju ne možemo izmeniti odjednom, ali možemo započeti s jednom malom oazom. Gde može ponovno procvetati jedan cvet, tu će jednoga dana stajati hiljadu cvetova.”
~ Phil Bosmans
:kisic1:
Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.
Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑
Poslednji izmenio Kijara-brm dana Ned Apr 19, 2015 5:58 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Naslov: Re: Romantika za moju dusu Čet Jun 26, 2014 12:30 am
“Najviše volim njenu vedrinu. Puno joj je grlo smijeha, ima ga napretek, visi joj s usana, presipa se, zvoni njime kao na uzbunu protiv zle volje. Ništa joj ne može ni kratak trenutak tuge, tanka sjenka što brzo prolazi, nema na čemu da se zaustavi, nije hrapava, nije ranjava, nema ožiljaka, ne misli šta joj je život dao, a šta oduzeo, ne razmišlja da li ima razloga za veselost: vesela je. To je dar, kao i svaki drugi, nije njena zasluga što ga ima, već što ga krije. Smijeh joj ne traži razlog izvan sebe, on u njoj vri, i brizga, prirodan kao gejzir, neodoljiv, čist, ne opominje, ne upozorava, nije opterećen ruganjem, ni željom da se čuje, ni prazninom, ima svoju boju i zvuk, i širinu i neki naročiti smisao, liči pomalo na blagotvornu mudrost pretvorenu alhemijom njene nezlobive vedrine u lakoću što oslobađa. Ali, treba zaslužiti taj smijeh, to je njen poklon onima koje voli, ne zato što ga ona ne cijeni, već što se ne skriva. Smijemo se, koristim se tim njenim darom, a on se od tog ne iscrpljuje, postaje još puniji, nalazi odjeka.”
Naslov: Re: Romantika za moju dusu Sub Jul 19, 2014 2:14 am
Najljepši poklon nikada neće imati mašnu, jer najljepši poklon nije predmet, već postojanje osobe za koju se brinemo i kad je nasmijana, i kad je sretna i kad je tužna. Najljepši poklon je ona jedna, ona posebna, srodna duša..
Naslov: Re: Romantika za moju dusu Pet Avg 29, 2014 1:53 am
"Ljubav je u isto vrijeme sila, element i vihor. Čista je kao zlato i surova kao rat. Radosna je kao rođenje i turobna kao smrt. Erica Jong [You must be registered and logged in to see this image.]
"Ima divnih noći kad sve pjeva u nama, kad je slatko bdjeti i slatko zaspati. Blaženstvo bez riječi i sjećanja, i to bez ikakvog spoljnjeg povoda i razloga." Ivo Andric
Nije bitna udaljenost medu nama, nisu bitni kilometri koji nas dijele, jer dok god si mi u srcu ne dopustam ni da mi te jedan milimetar oduzme jer bi u protivnom ,u njemu, ostala samo nezacijeljiva rana.
Naslov: Re: Romantika za moju dusu Sub Mar 14, 2015 6:40 pm
Mi svi sanjamo neke magične ružičnjake tamo negdje iza horizonta umjesto da uživamo u ružama koje cvjetaju svakog dana pod našim prozorima. Dale Carnegie
Naslov: Re: Romantika za moju dusu Sre Jun 17, 2015 1:08 pm
Biti dzentlmen je u krvi pravog muškarca, biti dama je vrlina koju prave žene poseduju od rodjenja, a dama nikada neće stvarati mamca za dzentlmena od poverenja.
Naslov: Re: Romantika za moju dusu Pon Maj 15, 2017 1:06 am
Pronadjite nekoga sa kim cete se voleti, glupirati, deliti tajne, nadjacati strahove, ostvariti neostvarivo. Samo to pronadjite i nasli ste sve." [You must be registered and logged in to see this image.]
Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑
Gost Gost
Naslov: Re: Romantika za moju dusu Pon Maj 15, 2017 2:25 pm
- Gospodine Agatonoviću, aj da se dogovorimo ti i ja. Kad sam se već zaljubio u kurvu ajde i da je ženim. Rokenrol do kraja. - Ma kako to govoriš o mojoj ćerki? - Iskoristi priliku budalo, KO ĆE JE NAČETU? Znate i sami sa kakvim je skotovima bila. Ovo vam dođe ko da je ženi Apolon. - Kad tako postaviš stvari, onda možda... - Inače, ja se zovem Remzi, to na sanskritu znači nežnost. - Prodato. Vodi je kući.
Naslov: Re: Romantika za moju dusu Uto Maj 16, 2017 3:40 pm
"Znaš, ti i ja se krećemo paralelno jedan pored drugog. Gledamo se, svako iz svog voza. A je li možeš jednom u životu, samo jedan jedini put da zaboraviš sve vagone, vozove, kolosijeke i da mi pružiš ruku i dozvoliš mi da te grlim do kraja putovanja?"
Naslov: Re: Romantika za moju dusu Pon Maj 22, 2017 11:48 pm
Tumarajuci kroz lavirinte samoce, sakupljajuci ostatke ponosa,ljubavi i inata uzalud pokusavam spojiti delove sebe, jer kud god se okrenem udarim u tebe i lomim se.....
Naslov: Re: Romantika za moju dusu Uto Maj 23, 2017 12:41 am
Koraci tvoji sa pločnikom Razgovaraju Koraci tvoji pevaju U mome telu Bosi koraci tvoji vesele Stidljivu rosu I duboke ostavljaju tragove U snegu moga sna
Naslov: Re: Romantika za moju dusu Uto Maj 23, 2017 1:31 am
Dok ti milujem kosu, Ljubav, možda je to ona plava svetlost obesena u zraku ko poslednje iskusenje kojem nismo odoleli. Ljubav je možda, možda , samo ime tvoje.