Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
DOBRO NAM DOŠLI !
DANUBIUS FORUM @ osnovano 2007 -
Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
DOBRO NAM DOŠLI !
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
-MI NISMO KAO DRUGI -Liberté, égalité, fraternité-
Naslov: Romanticno-Tuzne Pesme Uto Feb 09, 2010 11:29 pm
A kada ne bi postojala Reci mi zasto bih ja postojao? Da se vucem po svetu bez tebe Bez nade i bez volje? I kada ne bi postojala pokusao bih da izmislim ljubav, kao slikar koji ispod prstiju hoce da ozivi boje dana. A koji ih se ne seca.
A kada ne bi postojala reci mi za koga bih ja postojao? Za prolaznice zaspale u mom narucju Koje nikada necu voleti?
I kada ne bi postojala ne bih vise bio svoj, u ovom svetu koji dolazi i odlazi osecao bih se izgubljeno. Navikao sam se da si tu.
A kada ne bi postojala reci mi kako bih postojao? Mogao bih da se pretvaram da sam to ja, ali ne bih bio onaj pravi. I kada ne bi postojala, Verujem da bih pronasao tajnu zivota,ono 'zasto', jednostavno da bih te stvorio i da bih te gledao.
PJER Pjer
Datum upisa : 13.10.2008
Naslov: Re: Romanticno-Tuzne Pesme Uto Feb 09, 2010 11:32 pm
Pada sneg Ti večeras nećeš doći Pada sneg i moje srce se gubi u noći (oblači se u crnilo)
Ta svilena povorka sva u belim suzama ptica na grani plače opčinjena.
Ti nećeš večeras doći to mi dovikuje moje beznadje ali još pada sneg taj neprolazni vrtolog
Pada sneg. Ti večeras nećeš doći. Pada sneg. Sve je belo beznadje. Tužna svetlost hladnoća i odsutnost... Ta omražena tišina i bela samoća...
Ti večeras nećeš doći to mi dovikuje moje beznadje ali još pada sneg, taj neprolazni vrtlog
PJER Pjer
Naslov: Re: Romanticno-Tuzne Pesme Uto Feb 09, 2010 11:39 pm
Odvojeni putevi
Nesvesno se dokotrljaj u grad Sa mocima koje imas nadamnom I sta mogu da uradim Sa zdravo, sta ima kod tebe
Nikada nije receno da ce tako biti I nije me briga za tebe Ako tebe nije (briga) za mene Mozemo da idemo razdvojenim putevima
Ako zelis
Ljubavna veza je jaka Ali se mogu ponistiti I krenimo nasim razdvojenim putevima
Ako zelis Okrecem se ka sebi, ne tebi
Mogu promeniti svoje misli ali ne svoju krv I nisu svi zaljubljeni slepi
Neki od nas su samo previse fini Oprastamo previse I nikad ne iznosimo svoje misli
I nije me briga za tebe Ako tebe nije za mene Mozemo da idemo razlicitim putevima
Ako zelis
Ljubavne veze su jake Ali se mogu unistiti I krenimo razdvojenim putevima Ako to zelis Odustajem od tebe Okrecem svoje srce necemu novo Krenimo razdvojenim putevima
Ako to zelis
Stojim na kisi Zadrzavam dah Cekam na tebe neces doci slomila si mi srce slomila si mi srce Znam koga cu da krivim Ti si kriva
I nije me briga za tebe Ako tebe nije za mene
Mozemo krenuti razdvojenim putevima
Ako to zelis Ljubavne veze su jake Ali se mogu unistiti Krenimo razdvojenim putevima
Ako to zelis
Astra Zvezda Foruma
Godina : 64 Location : podnozje Alpi Datum upisa : 20.06.2008
Naslov: Re: Romanticno-Tuzne Pesme Sre Feb 10, 2010 12:56 am
Po meni je kondorov let jako tuzna pjesma....a mozda jer u meni budi tugu...mjesto joj je ovdje
jer Kad kondor leti misli moje sve lete s njim.......
Gost Gost
Naslov: Re: Romanticno-Tuzne Pesme Čet Feb 18, 2010 6:26 pm
Naslov: Re: Romanticno-Tuzne Pesme Pet Maj 14, 2010 3:03 pm
bosankaa ★ Prva Oklagija Foruma ★
Godina : 43 Datum upisa : 17.02.2010
Naslov: Re: Romanticno-Tuzne Pesme Pet Maj 14, 2010 9:20 pm
Mašta nas održava...Mašta nas i lomi...
daca
Godina : 53 Datum upisa : 12.06.2009
Naslov: Re: Romanticno-Tuzne Pesme Sub Maj 15, 2010 12:58 am
prolazi noc ko mutna rijeka hej ljubavi ti daleka , opet sam te nocas usnila.....a bolje bi bilo da se nisam ni probudila.... Ova pjesma je za one kojima se zelja nije ispunila...
daca
Naslov: Re: Romanticno-Tuzne Pesme Sub Maj 15, 2010 1:00 am
Nocas bez glasa, ti na mojim vratima, Na licu ti kisa, znam da lije satima, I neka lije, bar suze krije, Jer nebih hteo takvu da te zateknem, I trazim reci, bar to nek spreci, Da mi tisina vrati dane protekle.
Mirise ti kosa, jos taj miris osecam, Ne, nemozes uci, ja ne zivim vise sam, Dal on te voli, znaj jos me boli, Poslednji zagrljaj kada si otisla.
Ref: Zaboravljas sta smo jedno davno rekli, Kad ostavljas, ostavljas sve sto smo stekli, Sacuvaj bar onaj ponos u tvom glasu, Koju sam voleo. Zaboravljas u sta sam te nekad kleo, Kad ostavljas, ostavljai za zivot ceo, Sacuvaj bar onaj ponos u tvom glasu, Koju sam voleo.
Mirise ti kosa, jos taj miris osecam, Ne, nemozes uci, ja ne zivim vise sam, Dal on te voli, znaj jos me boli, Poslednji zagrljaj kada si otisla.
Ref: Zaboravljas sta smo jedno davno rekli, Kad ostavljas, ostavljas sve sto smo stekli, Sacuvaj bar onaj ponos u tvom glasu, Koju sam voleo. Zaboravljas u sta sam te nekad kleo, Kad ostavljas, ostavljai za zivot ceo, Sacuvaj bar onaj ponos u tvom glasu, Koju sam voleo.
Ref: Zaboravljas sta smo jedno davno rekli, Kad ostavljas, ostavljas sve sto smo stekli, Sacuvaj bar onaj ponos u tvom glasu, Koju sam voleo. Zaboravljas u sta sam te nekad kleo, Kad ostavljas, ostavljai za zivot ceo, Sacuvaj bar onaj ponos u tvom glasu, Koju sam voleo. Koju sam voleo.
daca
Naslov: Re: Romanticno-Tuzne Pesme Sub Maj 15, 2010 1:02 am
daca
Naslov: Re: Romanticno-Tuzne Pesme Sub Maj 15, 2010 1:04 am
sonia حبيبي
Godina : 50 Location : my world Humor : ;) Datum upisa : 23.03.2008
Naslov: Re: Romanticno-Tuzne Pesme Uto Maj 18, 2010 10:23 pm
Naslov: Re: Romanticno-Tuzne Pesme Uto Maj 18, 2010 10:29 pm
daca
Naslov: Re: Romanticno-Tuzne Pesme Sre Maj 19, 2010 1:42 am
Твојот лик Јас го сонам,како икона Нежна, блиска, далечна
Моја прва платонска Љубов чиста како солза Сега кога пораснав Сфатив што си ти
Дојдов пак, тајно моја Ѕвезда праќам, да те повика Ништо не е сменето Шушка молика
Темно е, тајно моја А во душа светат фенери Сè што имав заложив Да ти пеам, под пенџери
Дали си уште сама Дали тагуваш Дали исто чувствуваш
Морав да ги дофатам Сите висини на светот За да сепак откријам Што ми значиш ти
Дојдов пак,тајно моја Ѕвезда праќам,да те повика Ништо не е сменето Шушка молика
Темно е, тајно моја А во душа светат фенери Сè што имав заложив Да ти пеам под пенџери
Да ти пеам под пенџери!
daca
Naslov: Re: Romanticno-Tuzne Pesme Sre Maj 19, 2010 1:46 am
još uvijek sanjam da smo zajedno, kao nekad davno ti i mi. al jutro svaki put mi pokvari tu slatku prevaru iz sna..još uvijek sanjam da smo zajedno i da je sve ko prvi put..dragi moj, nema jutra a da ne pomislim na tebe i zamislim da si još tu, među nama..
PJER Pjer
Naslov: Re: Romanticno-Tuzne Pesme Sre Maj 19, 2010 1:52 am
PJER Pjer
Naslov: Re: Romanticno-Tuzne Pesme Pon Maj 24, 2010 5:27 pm
PJER Pjer
Naslov: Re: Romanticno-Tuzne Pesme Pon Maj 24, 2010 5:46 pm
daca
Naslov: Re: Romanticno-Tuzne Pesme Čet Maj 27, 2010 7:42 pm
Zasto sve sto je lepo ima kraj...........
daca
Naslov: Re: Romanticno-Tuzne Pesme Čet Maj 27, 2010 7:43 pm
daca
Naslov: Re: Romanticno-Tuzne Pesme Čet Maj 27, 2010 7:46 pm
daca
Naslov: Re: Romanticno-Tuzne Pesme Čet Maj 27, 2010 7:48 pm
daca
Naslov: Re: Romanticno-Tuzne Pesme Čet Maj 27, 2010 7:50 pm
Naslov: Re: Romanticno-Tuzne Pesme Čet Maj 27, 2010 9:35 pm
Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.
Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑
Leora
Datum upisa : 02.06.2010
Naslov: Re: Romanticno-Tuzne Pesme Pon Jun 07, 2010 1:34 pm
PJER Pjer
Naslov: Re: Romanticno-Tuzne Pesme Pet Jun 11, 2010 9:45 am
To sjecanje jos u srcu traje ali nekad zna da boli srce pita kome ljubav dajes koga sada mjesto mene volis
Da l' se sjetis nekad mene da l' se sjetis mojih suza da l' jos tvoje srce cuva one drage, divne uspomene
Ti si nekad bila moje sunce jos se srce tebe sjeca tu je slika tvojeg njeznog lica ali gdje je nasa davna sreca
malena debeljuca
Godina : 49 Location : tu sam negde,valjda Humor : VOLEM !!! Datum upisa : 23.09.2009
Naslov: Re: Romanticno-Tuzne Pesme Čet Jul 01, 2010 12:54 am
Od kad te nema ne mogu budan biti Jer sve što želim u tome budeš i ti Pa budan sanjam da snovi duže traju U svakoj priči samo ti si mi na kraju.
Ti si početak i kraj, ti si tama i sjaj Svaku mi nadu dijeliš po pola Daješ mi mrvice sa svoga stola I znam, bez tebe ostat ću sam.
Još uvijek sanjam da smo zajedno K`o nekad davno ti i ja Al` jutro svaki put mi pokvari Tu slatku prevaru iz sna.
Još uvijek sajam da smo zajedno I da je sve k`o prvi put Al` jutro nosi golu istinu Da sve je bilo uzalud.
Otkad te nema, nema ni pola mene Jer sve u meni od toga dana vene Pa budan sanjam da snovi duže traju U svakoj priči samo ti si mi na kraju.
Ti si početak i kraj, ti si tama i sjaj Svaku mi nadu dijeliš po pola Daješ mi mrvice sa svoga stola I znam, bez tebe ostat ću sam.
Još uvijek sanjam da smo zajedno K`o nekad davno ti i ja Al` jutro svaki put mi pokvari Tu slatku prevaru iz sna.
Još uvijek sajam da smo zajedno I da je sve k`o prvi put Al` jutro nosi golu istinu Da sve je bilo uzalud. Tose Proeski[You must be registered and logged in to see this image.]
cojle Zaštitnik seljačkih prava
Location : Kumova slama Humor : smešan samom sebi Datum upisa : 09.08.2009
Naslov: Re: Romanticno-Tuzne Pesme Čet Jul 01, 2010 6:41 pm
Kolko sam joj jedne zimee, iscepao drvaa...!!! [You must be registered and logged in to see this image.]