|
| Neka lepa sećanja.. | |
|
+5Auror@ Zana Kijara-brm Sikret jutarnja izmaglica 9 posters | Autor | Poruka |
---|
jutarnja izmaglica
Godina : 68 Location : Beograd,moj rodni grad Humor : smehoholicarka Datum upisa : 11.08.2010
| Naslov: Neka lepa sećanja.. Pon Jan 30, 2012 4:06 pm | |
| Mozda vam je neko nesto napisao...mozda ste vi nekome nesto napisali.Setite se.Mislim da nikada necu zaboraviti prvi stih koji sam dobila....i nikada ga nisam zaboravila... Oci su ti smedje trepavice povijene Snezana ljubavi ti si samo stvorena za mene.....joj kako je to bilo topljenje od srece...zmarci.... [You must be registered and logged in to see this image.] | |
| | | Sikret
| Naslov: Re: Neka lepa sećanja.. Pet Okt 12, 2012 9:06 pm | |
| Pa mislim da sam vec navela u nekoj temi secanje prvog poljupca ... Rade Šerbedžija i Ne daj se Ines On prilazi dame zamoli za ples...knedla u grlu ...leptirići u stomaku itd | |
| | | Kijara-brm Glavni Administrator
Godina : 44 Location : 𝐹 - 𝐴𝑁 - 𝑇 - 𝐴𝑆 - 𝑇 𝐼 𝐶 Humor : 𝑌𝐸𝑆-𝑌𝑜𝑢 𝑛𝑜𝑤 :) Datum upisa : 21.12.2008
| Naslov: Re: Neka lepa sećanja.. Pet Nov 30, 2012 1:39 pm | |
| Secanje Secanje meni znaci sve Bila je to hladna noc dok je setala kisa je padala, ulica cekala zeljna da sama lepo zivi za ruku je krivog odvela Ne zna kako sad nema povratka sve, dace sve samo da bi vreme vratila Ref. Secanje, secanje sada meni znaci sve secanje, secanje nikada ne umire secanje, vraca me na prave puteve Sama je znala gde je pogresila od kuce rano, rano je pobegla ne znajuci sta je tamo ceka sa osmehom se uputila Sada sama zna sta je u srcu tom' dzaba sve, vise ne ide zeli svoj topli dom [You must be registered and logged in to see this image.] Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
Godina : 44 Location : 𝐹 - 𝐴𝑁 - 𝑇 - 𝐴𝑆 - 𝑇 𝐼 𝐶 Humor : 𝑌𝐸𝑆-𝑌𝑜𝑢 𝑛𝑜𝑤 :) Datum upisa : 21.12.2008
| Naslov: Re: Neka lepa sećanja.. Pet Nov 30, 2012 1:40 pm | |
| PISMO JEDNE ZENE
Koracam bosa tvojim tragom Priljubljujem usne uz tvoju praznu casu U tvom odelu trazim odlutalu toplotu Pogledom doticem sve sto si ti gledao Ispisujem ti ime izgovaram ga tiho Blagosiljem dane kad cuvas svoje zdravlje Ponavljam sve mazne reci koje smo ikad rekli Secam se zaveta tvojih ociju Tvoj se poslednji dodir jos ne odvaja od mene Sa svakim danom se suocavam umorna srca tromih nogu To sto smo razdvojeni pola mi odnosi snage A ostatak mi treba da bi te sacekala.
Kerolin Ris[You must be registered and logged in to see this image.] Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
| Naslov: Re: Neka lepa sećanja.. Pet Nov 30, 2012 9:08 pm | |
| Molim te tvojim odlaskom, pre svitanja, poslusaj me i upamti... Sve ono sto cekanje i daljina sebicno uskrati, nama ljubav nasa nadoknadi. I ja necu nigde otici, ni kad me rasplamte svi vetrovi i i oluje. Skupit cu se u tvoje narucje a ti me zagrli, sacuvaj, od svega loseg sto vecnost donosi, ceznju mi ljubavlju gasi. Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
| | | Zana
Godina : 60 Datum upisa : 30.05.2012
| Naslov: Re: Neka lepa sećanja.. Pet Nov 30, 2012 9:13 pm | |
| ...za sva vremena me kupio moj muz sa Solomonovom Pesmom nad pesmama...
GLAVA 1 1:2 Da me hoće poljubiti poljupcem usta svojih! Jer je tvoja ljubav bolja od vina. 1:3 Mirisom su tvoja ulja prekrasna; ime ti je ulje razlito; zato te ljube devojke. 1:4 Vuci me, za tobom ćemo trčati; uvede me car u ložnicu svoju; radovaćemo se i veselićemo se tobom, spominjaćemo ljubav tvoju više nego vino; pravi ljube te. 1:5 Crna sam, ali sam lepa, kćeri jerusalimske, kao šatori kidarski, kao zavesi Solomunovi. 1:6 Ne gledajte me što sam crna, jer me je sunce opalilo; sinovi matere moje rasrdivši se na me postaviše me da čuvam vinograde, i ne čuvah svog vinograda, koji ja imam. 1:7 Kaži mi ti, kog ljubi duša moja, gde paseš, gde planduješ. Jer zašto bih lutala među stadima drugova tvojih. 1:8 Ako ne znaš, najlepša između žena, pođi tragom za stadom, i pasi jariće svoje pokraj stanova pastirskih. 1:9 Ti si mi, draga moja, kao konji u kolima Faraonovim. 1:10 Obrazi su tvoji okićeni grivnama, i grlo tvoje nizovima. 1:11 Načinićemo ti zlatne grivne sa šarama srebrnim. 1:12 Dok je car za stolom, nard moj pušta svoj miris. 1:13 Dragi mi je moj kita smirne, koja među dojkama mojim počiva. 1:14 Dragi mi je moj grozd kiprov iz vinograda engadskih. | |
| | | Auror@ SOLDIER of LOVE
Godina : 65 Location : Neoplanta Humor : aha Datum upisa : 12.04.2014
| Naslov: Re: Neka lepa sećanja.. Uto Sep 16, 2014 2:43 pm | |
| Gomila SMS poruka... U strahu, da ne izgubim te lepe momente, prekucavala sam ih na komp... Tako je nastala mala zbirka njegovih poruka - NAJLEPŠE LAŽI, NIŠTA LIČNO
| |
| | | dusicaa الحالم الأبدي
Location : Tamo gde Dunav ljubi nebo :) Datum upisa : 02.12.2012
| Naslov: Re: Neka lepa sećanja.. Uto Sep 16, 2014 6:21 pm | |
| Dusa me boli za pismima i spomenarom koje sam negde u silnim seljenjima izgubila. Eeee, tamo je bilo svasta nesto lepo. Ostala samo bleda secanja. | |
| | | Astra Zvezda Foruma
Godina : 64 Location : podnozje Alpi Datum upisa : 20.06.2008
| Naslov: Re: Neka lepa sećanja.. Uto Sep 16, 2014 8:35 pm | |
| Eh dobra stara vremena kad se pisalo...kad se cuvalo....sad rikne komp,odose uspomene....jednom davno....odavno,dobila sam pismo pisano njegovom krvlju....a tako smo se voljeli...jbga. | |
| | | Auror@ SOLDIER of LOVE
Godina : 65 Location : Neoplanta Humor : aha Datum upisa : 12.04.2014
| Naslov: Re: Neka lepa sećanja.. Uto Sep 16, 2014 10:52 pm | |
| - Astra ::
- Eh dobra stara vremena kad se pisalo...kad se cuvalo....sad rikne komp,odose uspomene....jednom davno....odavno,dobila sam pismo pisano njegovom krvlju....a tako smo se voljeli...jbga.
Auh... Imam toga na tavanu... Sve nosala moj "kofer crveni", sa slatkim rečima, napisanim, kovertiranim... Ali baš pisano krvlju ... Nemoj sad da mi udariš "žal za mlados'" i onIJEh osećanja. Sve je to tako moralo biti - i proći... Ne htedoh jednom, da podjem za Tunis... Nakon 10 godina - telefon... Halo, samo sam hteo da te pitam - jesi li srećna? Poziv iz države Qatar... Šta reći, a ne pasti u nesvest? Lep gest, romantičan - ali zalud... | |
| | | Black Wizard Crni Mag
Godina : 49 Location : Crne Dveri Humor : S' vremena na vreme Datum upisa : 15.12.2016
| Naslov: Re: Neka lepa sećanja.. Pon Apr 10, 2017 11:18 pm | |
| Bila je jesen. Padala je sitna kiša. Vraćali smo se iz grada, negde oko 3 ujutru. Bili smo nažuci kod frenda. Kiša je počela da pada jače, do kuće smo imali još nekih pola sata. Skinuo sam jaknu i ogrnuo je. Pogledala me je .... Četiri godine je živela pored mene, bili smo najbolji drugovi. U tom pogledu osetio sam želju, glad, .... izdigla se na prste, pribiližila je usne. Nije se desilo ... bili smo prijatelji. Danas smo i dalje prijatelji. Ali mi je ona zahvalna što tada nisam prekršio taj zavet. Ipak, ostaje kao jedno lepo sećanje | |
| | | Okano Somborska Ruža
Godina : 49 Datum upisa : 06.01.2012
| Naslov: Re: Neka lepa sećanja.. Sub Maj 06, 2017 2:10 am | |
| Prva prava ljubav ... nekad davno ,oboje maldi , romantika jos tad nije bila precenjena niti sramota ...Secam se da je ta noc bila posebno topla, dosao motorom , ponudio da me odveze kuci ... sela sam iza njega obgrlila sam ga , naslonla glavu na njegova ledja i vozali smo se okolo u krug nekih sat vremena ... imao je prelep miris ... trudila sam se sto dublje udahnuti da ostane u meni. Oci su mi bile zatvorene i uzivala sam, odjednom je stao razocarano sam otvorila oci i tek tad videla da nije me odneo kuci nego stao u parkicu. Parkirao motor i seli smo na klupu, prebacio ruku preko mog ramena i oboje smo cutke buljili u nebo. Okrenuo se nakon nekog vremena i rekao : Jesi primetila koliko su danas blizu zvezde , svaka se vidi ali dve sijaju posebno ... klimnula sam ... nisam htela da kvarim momenat ... sedeli smo tako jos dugo buljili u zvezde ja presretna sa njegovom rukom preko mog ramena ... Ponekad su reci suvisne ali eto ispade prelepa uspomena kad god u letnjoj noci pogledam u zvezde a one se spuste na dohvat ruke ... setim se .... | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Neka lepa sećanja.. | |
| |
| | | | Neka lepa sećanja.. | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| Ko je trenutno na forumu | Imamo 36 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 36 Gosta :: 3 Provajderi Nema Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 710 dana Sub Jan 19, 2013 12:14 am |
Zadnje teme | » TIBOR TOT -DANUBIUSNed Nov 17, 2024 9:43 am od podbarac » Gde biste voleli da zivite, a gde nikako?Pet Nov 15, 2024 7:05 pm od debilko » DNEVNI HOROSKOP ✰Pet Nov 15, 2024 1:20 am od rouzvel » Šta trenutno slušate Sre Nov 13, 2024 9:48 pm od Kijara-brm » MISAO (izreka) dana...Sre Nov 13, 2024 6:07 pm od montoya » Bloger Krule - Obrana i zaštita od glupostiUto Nov 12, 2024 8:34 pm od Kijara-brm » LJUBAVNI HOROSKOPPon Nov 11, 2024 12:23 am od rouzvel » NEDELJNI HOROSKOP ★Pon Nov 11, 2024 12:16 am od rouzvel » POMENI I SEĆANJA Sre Nov 06, 2024 12:09 am od rouzvel » MESEČNI HOROSKOP ♏Pet Nov 01, 2024 12:27 am od rouzvel » POPLAVE ( i vodostaj) Pon Okt 14, 2024 10:23 pm od Kijara-brm » SUJEVERJESub Okt 12, 2024 3:27 pm od Eugen Grafvajer » ELEKTRIČNI AUTOMOBIL -auto budućnosti ? Sub Okt 05, 2024 9:54 pm od montoya » Čitaj, oseti, uživaj i upamti.....Sub Sep 28, 2024 10:44 am od Eugen Grafvajer » PLAĆENIČKE TV: Ž1, ms, i drugePet Sep 27, 2024 11:33 pm od Đole » Igre iz vašeg detinjstva ....Sre Sep 25, 2024 9:01 pm od Kijara-brm » Kažite pesmomSub Sep 14, 2024 8:39 pm od montoya » In memoriam-poznati (EX) JugosloveniPet Sep 06, 2024 4:15 pm od Đole » Kvarovi i popravke na automobilu,priprema za zimu ...Sre Sep 04, 2024 8:45 am od savo » RIBLJI PAPRIKAŠ (APATINSKI)Ned Sep 01, 2024 2:52 pm od Eugen Grafvajer » JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezdeSub Avg 31, 2024 9:40 am od Danubius » UMETNOST TETOVIRANJA Pet Avg 16, 2024 9:48 am od savo » GODIŠNJICA "OLUJE"Čet Avg 15, 2024 5:46 pm od Danubius » PESME UZ KOJE MUŠKARCI PLAČU ???? Sre Avg 14, 2024 9:30 pm od Danubius » Da li ste Yugo-nostalgičari?Sre Avg 14, 2024 4:54 pm od Danubius » Azilanti i ostali MIGRANTI....Uto Avg 13, 2024 6:59 pm od Kijara-brm » OI - Pariz 2024Ned Avg 11, 2024 4:33 pm od Đole » ZA SVA VREMENA...-muzika koja se pamtiSub Avg 10, 2024 12:37 pm od Eugen Grafvajer » Bljuvotinama nema kraja -rijaliti ZADRUGA Pet Avg 09, 2024 10:34 pm od Kijara-brm » TENISNed Avg 04, 2024 10:59 pm od Kijara-brm |
Statistike | Imamo 11632 registrovanih korisnika Najnoviji registrovani član je Arsene
Naši korisnici su poslali ukupno 526289 članaka u 7371 teme
|
IN MEMORIAM - naša OKANA -1975 -2021 | |
Tot Tibor - Danubius 1960 - 2024 | |
|