|
| "TREBA " (.)(.) :)))) | |
|
+6dusicaa MadamX AstrinaKomsinica Trojanka Sibila_ Astra 10 posters | |
Autor | Poruka |
---|
MadamX Grofica od Voždovca
Godina : 52 Location : Beograd Datum upisa : 13.12.2012
| Naslov: "TREBA " (.)(.) :)))) Ned Dec 23, 2012 4:45 pm | |
| Ovo je stari beogradski izraz, sleng koji opisuje devojke, žene.
" Jao, da li si video ove trebe?" jedan od primera.
Da li ste čuli za ovu reč, i šta mislite o njoj? | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: "TREBA " (.)(.) :)))) Ned Dec 23, 2012 4:49 pm | |
| Poznat mi je izraz rijeci, no ako kao muskarac nekazes nista nisi interesatan, ako opet nesto kazes i izmislis neku rijec, desu se razlicite reakcije.
Mada je pozitivan izraz u mojim ocima. :329340: |
| | | Astra Zvezda Foruma
Godina : 64 Location : podnozje Alpi Datum upisa : 20.06.2008
| Naslov: Re: "TREBA " (.)(.) :)))) Ned Dec 23, 2012 4:57 pm | |
| U Bosni tako tepaju curama...ustaljeno i prihvaceno,kao pozitivno.
Pitam se samo da li korijen potice iz glagola trebati (ju). | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: "TREBA " (.)(.) :)))) Ned Dec 23, 2012 5:00 pm | |
| Joj Astra, nemoj mi samo reci da si i ti plava :rlol: |
| | | dusicaa الحالم الأبدي
Location : Tamo gde Dunav ljubi nebo :) Datum upisa : 02.12.2012
| Naslov: Re: "TREBA " (.)(.) :)))) Ned Dec 23, 2012 5:05 pm | |
| Izraz se koristi (o) i u Vojvodini. Tako su nas momci sacovali i oslovljavali na strafti :trava : E, a sta je strafta? Ko slusa Balasevica zna :) | |
| | | Trojanka Magična
Godina : 53 Location : tu negde, blizu srca Humor : uvek raspoložena Datum upisa : 07.12.2010
| Naslov: Re: "TREBA " (.)(.) :)))) Ned Dec 23, 2012 5:26 pm | |
| Štrafta-šetalište iliti nekadašnji korzo. :329340: | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: "TREBA " (.)(.) :)))) Ned Dec 23, 2012 5:30 pm | |
| Meni se vise izraz svidja kad se kaze ,koka, gara, avion |
| | | Trojanka Magična
Godina : 53 Location : tu negde, blizu srca Humor : uvek raspoložena Datum upisa : 07.12.2010
| Naslov: Re: "TREBA " (.)(.) :)))) Ned Dec 23, 2012 5:32 pm | |
| Omaših temu... Koke, trebe, avioni, ribe... Kako god... Poenta je bitna, Žena... :Yes: | |
| | | Sibila_ Zalutala Niotkuda
Datum upisa : 20.12.2011
| Naslov: Re: "TREBA " (.)(.) :)))) Ned Dec 23, 2012 5:34 pm | |
| - nestasna ::
- Izraz se koristi (o) i u Vojvodini.
Tako su nas momci sacovali i oslovljavali na strafti :trava : E, a sta je strafta? Ko slusa Balasevica zna :) Tačnije- korzo :) | |
| | | Gost Gost
| | | | Trojanka Magična
| Naslov: Re: "TREBA " (.)(.) :)))) Ned Dec 23, 2012 5:38 pm | |
| | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: "TREBA " (.)(.) :)))) Ned Dec 23, 2012 5:40 pm | |
| |
| | | Trojanka Magična
| Naslov: Re: "TREBA " (.)(.) :)))) Ned Dec 23, 2012 5:43 pm | |
| | |
| | | Danubius Čuvar Vatre
Godina : 64 Location : Datum upisa : 19.01.2008
| Naslov: Re: "TREBA " (.)(.) :)))) Ned Dec 23, 2012 5:43 pm | |
| - Džudi ::
- Ovo je stari beogradski izraz, sleng koji opisuje devojke, žene.
" Jao, da li si video ove trebe?" jedan od primera.
Da li ste čuli za ovu reč, i šta mislite o njoj? Izraz sam čuo u Bosni ,slično kao što je svaki muškarac "jaran" . No kao beogradski bi mogao ići "cava" ? - nestasna ::
- Izraz se koristi (o) i u Vojvodini.
Tako su nas momci sacovali i oslovljavali na strafti [You must be registered and logged in to see this image.] E, a sta je strafta? Ko slusa Balasevica zna :) Svaki gradić u Vojvodini ima svoju "štraftu" ili "korzo" tj šetalište . To je obično "glavna ulica" koja je zatvorena za saobraćaj . No "Štrafta" je izraz koji u Novom Sadu ima status toponima -kao recimo "Štrand" .Iako je reč uopštena -ona u ovom slučaju tačno označava nešto što je vezano isključivo za Novi Sad,"instituciju" . Izraz koji sam tamo čuo, i jedino tamo je "kremašica" . To bi bila uobražena cura ,bogatunka ,elita -dete starosedelačke bogate porodice (onda nije bilo skorijevića ,bar ne toliko ) Pedigrirana . - Trojanka ::
- Omaših temu... [You must be registered and logged in to see this image.]
Koke, trebe, avioni, ribe... Kako god... Poenta je bitna, Žena... [You must be registered and logged in to see this image.] U moje vreme je češći izraz bio "mačka" . Tamo u prošlom veku . [You must be registered and logged in to see this image.] | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: "TREBA " (.)(.) :)))) Ned Dec 23, 2012 5:47 pm | |
| |
| | | Trojanka Magična
| Naslov: Re: "TREBA " (.)(.) :)))) Ned Dec 23, 2012 5:49 pm | |
| | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: "TREBA " (.)(.) :)))) Ned Dec 23, 2012 5:50 pm | |
| Ma imam karton zastite kod sebe. |
| | | Trojanka Magična
| Naslov: Re: "TREBA " (.)(.) :)))) Ned Dec 23, 2012 5:53 pm | |
| - Dolinac ::
- Ma imam karton zastite kod sebe.
Ako, ako... Samo se ti čuvaj... Plavih, riđih, crnih aviJona... | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: "TREBA " (.)(.) :)))) Ned Dec 23, 2012 5:54 pm | |
| Ma bolje je da se oni mene cuvaju :rlol: Bolje imati sa vragom posla nego samnom,. |
| | | Trojanka Magična
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: "TREBA " (.)(.) :)))) Ned Dec 23, 2012 6:04 pm | |
| Ove mali avioncice sve nesto stisnuto, moram da pazim da ne obatalim nesto. A sad, Boing je nepoderljiv a i service je izvrsan, ma sve 1 klasa |
| | | AstrinaKomsinica Master Spamer
| Naslov: Re: "TREBA " (.)(.) :)))) Ned Dec 23, 2012 10:33 pm | |
| | |
| | | MadamX Grofica od Voždovca
Godina : 52 Location : Beograd Datum upisa : 13.12.2012
| Naslov: Re: "TREBA " (.)(.) :)))) Pon Dec 24, 2012 12:29 pm | |
| - Danubius ::
Izraz sam čuo u Bosni ,slično kao što je svaki muškarac "jaran" . No kao beogradski bi mogao ići "cava" ?
Znaš kako, ovaj izraz sam prvi put čula od mog dede :) Pitala sam ga kada se koristio u bg žargonu..i saznala da je bio aktuelan od pre drugog svetskog rata pa do nekih sedamdesetih godina prošlog veka. Tada je treba zamenjena sa izrazom "cava", "riba" i sl. | |
| | | dusicaa الحالم الأبدي
Location : Tamo gde Dunav ljubi nebo :) Datum upisa : 02.12.2012
| Naslov: Re: "TREBA " (.)(.) :)))) Pon Dec 24, 2012 12:37 pm | |
Svaki gradić u Vojvodini ima svoju "štraftu" ili "korzo" tj šetalište . To je obično "glavna ulica" koja je zatvorena za saobraćaj . No "Štrafta" je izraz koji u Novom Sadu ima status toponima -kao recimo "Štrand" .Iako je reč uopštena -ona u ovom slučaju tačno označava nešto što je vezano isključivo za Novi Sad,"instituciju" . Bas tako. I upravo me pucaju secanja...nostalgija za straftom i proslim vremenima. | |
| Naslov: Re: "TREBA " (.)(.) :)))) Pon Dec 24, 2012 12:52 pm | |
| - nestasna ::
Bas tako. I upravo me pucaju secanja...nostalgija za straftom i proslim vremenima. U moje vreme je to izgledalo ovako : Na bulevaru se redovno odvijao saobraćaj ,ali je postojao priličan koridor koji je obuhvatao trotoar i parking i sa jedne i sa druge strane . Centralno mesto leve strane (gledajući od "Miletića" i "Arene" ) je bila poslastičarnica "Carigrad" .Ovde se sakuplja "obična omladina" ,srednjoškolci ,studenti , đaci iz unutrašnjosti . Sa desne strane ,centralno mesto je bilo kafana & restoran koji se jednostavno zvao "Cafe" (kafića onda nije bilo ) Tu su se sakupljala starosedelačka bogataška deca ,uslovno rečeno -"omladinski džet set" . Krem ,kremaši i kremašice ,kako smo ih posprdno zvali . No mešanje je bilo normalno ,i nije bilo nekih velikih razlika u odevanju i slično ,kakvih među omladinom ima danas . E sad ....(da se vratim na temu) znalo se ko su glavne "trebe" -i sve što je Đorđe Balađević napisao u onoj pesmi "Ljerka" -apsolutno je tačno . Bilo je poštenije vreme -bilo je važnije da li je "treba" zaista lepa i zgodna -nego šta ima na sebi (iako se i to računalo ,ali samo u smislu "kako joj stoji" -a ne koje je marke ) | |
| | | Zana
Godina : 60 Datum upisa : 30.05.2012
| Naslov: Re: "TREBA " (.)(.) :)))) Pon Dec 24, 2012 5:20 pm | |
| "Treba " jeste beogradski sleng i obicno se naziva extra zgodna devojka..to je stari izraz,danas nije u upotrebi kod omladine.. | |
| Naslov: Re: "TREBA " (.)(.) :)))) Pon Dec 24, 2012 8:31 pm | |
| - Zana ::
- "Treba " jeste beogradski sleng i obicno se naziva extra zgodna devojka..to je stari izraz,danas nije u upotrebi kod omladine..
Svi smo se složili da je izraz "treba " vezan za BIH . Sada dve Beograđanke potvrđuju da je -stari Beogradski . Tražeći značenje izraza na Google ,on me odvede ni manje ni više na "Zagrebački riječnik slenga " ? Kasniji tagovi vode takođe na druge hrvatske jezičke sajtove . Dakle -biće da je "treba" univerzalni sleng izraz za žensku osobu koji se podjednako koristio/koristi na većini prostora ex YU? Jel* tako ,trebe ? [You must be registered and logged in to see this image.] | |
| | | Kijara-brm Glavni Administrator
Godina : 44 Location : 𝐹 - 𝐴𝑁 - 𝑇 - 𝐴𝑆 - 𝑇 𝐼 𝐶 Humor : 𝑌𝐸𝑆-𝑌𝑜𝑢 𝑛𝑜𝑤 :) Datum upisa : 21.12.2008
| Naslov: Re: "TREBA " (.)(.) :)))) Pon Dec 24, 2012 8:52 pm | |
| Koliko ja znam treba-bosanski izraz..za ribu,komad,mačku... Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
| Naslov: Re: "TREBA " (.)(.) :)))) Pon Dec 24, 2012 9:16 pm | |
| - Kijara-brm ::
- Koliko ja znam treba-bosanski izraz..za ribu,komad,mačku...
stariji zagrepcanci u svojem rjecniku imaju hrpu iskvarenih germanizama: rolsuhe, spajza, forcimer, partvis, miscafl, getriba, frajla, forange... Ili mladja generacija kojoj kronicno nedostaju hrvatski velikani, lova, kinta ili pare za pljuge, cigarete.., za pivkanu, zuju, vopi... fali im makina iliti pila tj. auto da isfuraju anva komada, gurtnu, trebu, butru... pa onda maznu od buraza, burkea cehla, sulju, cipke, spitku pa se dobro skockaju ili starcima drmnu kljuceve od gajbe, rupe, vikse. i ak je mala ono fakat brado e, ak je zbare, sfoliraju, dignu ili pokupe onda sve ide ko po spagi. ako je vani zvagu, ak su ful janpi, totalka ili napljugani, ak je losa mjuza, skupa cuga, losa zestica, lupi ih depra ili bed, sto je fakat dobar uvod za frku, njesra ili ak mala pri uletu ima frajera bahatliju kojem dignu zivac, mogu dobit po picki ili ak je tu ekipa ili njegova skvadra nastane rusvaj i padne i cipelarka. pa se odma vidi jer imas muda il si foler, laznjak. no najcesce im malu ispred nosa drmne, mrkne neka manga, odlikas, ljiga, guba, studos, tatin sin, neki stari prdac, serator, kenjator koji drajva bemburu ili mecku. i na kraju sve ispadne koma, stepu ih drotovi nadju promile ili nedajboze maru, travu ili bombone, dobe prijavu i odu mado pehaka da nis nisu bacili pod jaja. ...sa foruma "Hrvatski sleng" (argo) [You must be registered and logged in to see this image.] | |
| | | Zana
| Naslov: Re: "TREBA " (.)(.) :)))) Pon Dec 24, 2012 9:19 pm | |
| ..u pravu si hefe to jeste jugoslovenski sleng.. | |
| Naslov: Re: "TREBA " (.)(.) :)))) Pon Dec 24, 2012 9:25 pm | |
| - Zana ::
- ..u pravu si hefe to jeste jugoslovenski sleng..
Nego šta je ...mogu da kažem i tebi ,i Koni ,i Astri ,i Sanjalici ,i Kijari ,i Sibili da ste dobre "trebe" -i sve bi razumele . Da ima kakva Slovenka -i ona bi .Bar se one naslušale od Bosanaca [You must be registered and logged in to see this image.] | |
| | | Zana
| Naslov: Re: "TREBA " (.)(.) :)))) Pon Dec 24, 2012 9:27 pm | |
- Zana ::
- ..u pravu si hefe to jeste jugoslovenski sleng..
Nego šta je ...mogu da kažem i tebi ,i Koni ,i Astri ,i Sanjalici ,i Kijari ,i Sibili da ste dobre "trebe" -i sve bi razumele . Da ima kakva Slovenka -i ona bi .Bar se one naslušale od Bosanaca [You must be registered and logged in to see this image.] ..ih razumele,ma porasle bi :rlol: | |
Godina : 44 Location : 𝐹 - 𝐴𝑁 - 𝑇 - 𝐴𝑆 - 𝑇 𝐼 𝐶 Humor : 𝑌𝐸𝑆-𝑌𝑜𝑢 𝑛𝑜𝑤 :) Datum upisa : 21.12.2008
| Naslov: Re: "TREBA " (.)(.) :)))) Pon Dec 24, 2012 9:27 pm | |
| većinu reči koriste ovde mladi..ali ne sve nabrojane.. izmeđ ostalog moja škvadra ne koristi reč treba...nego komad...ili dobra p.. fakat pola ovih reči se ne koristi..ali pila..o da... pali pilu-mislim auto... škvadra,njesra,vopi..cipelarka..pljuga..itd matori mi kenjaju..i tako.. ali sve su to reči koje koriste uglavnom klinci....:).PRERASLA SAM. reč treba kao što rekoh ne koriste.... ili se je na krećem u tom društvu....gde se tako izražavaju. a reč ko reč..ne fali joj ništa.... dobre smo TREBE... [You must be registered and logged in to see this image.] Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
| | | brunolino
Godina : 111 Location : u bespucima... Datum upisa : 12.10.2010
| Naslov: Re: "TREBA " (.)(.) :)))) Pon Dec 24, 2012 9:29 pm | |
| treba je ona riba koja oma daaa...i ne cita filozofiju , ne handry je Jung , ne prati politiku , dnevnik jos manje...nego kada imate susret s njom pita Vas kratko i jasno.. .os Ti bolan jebat ili srat... | |
| | | Zana
| Naslov: Re: "TREBA " (.)(.) :)))) Pon Dec 24, 2012 9:30 pm | |
| | |
| | | brunolino
| Naslov: Re: "TREBA " (.)(.) :)))) Pon Dec 24, 2012 9:32 pm | |
| | |
| Naslov: Re: "TREBA " (.)(.) :)))) Pon Dec 24, 2012 9:33 pm | |
| - brunolino ::
- treba je ona riba koja oma daaa...i ne cita filozofiju , ne handry je Jung , ne prati politiku , dnevnik jos manje...nego kada imate susret s njom pita Vas kratko i jasno...os Ti bolan jebat ili srat... [You must be registered and logged in to see this image.]
eOOO..čoJek lepo objasnio.... [You must be registered and logged in to see this image.] Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
| | | brunolino
| Naslov: Re: "TREBA " (.)(.) :)))) Pon Dec 24, 2012 9:38 pm | |
| | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: "TREBA " (.)(.) :)))) Pon Dec 24, 2012 9:40 pm | |
| U izboru rijecnika savremong Beogradskog zagona pise za "Treba" da je izraz za zgodna djevojka :329340: |
| Naslov: Re: "TREBA " (.)(.) :)))) Pon Dec 24, 2012 9:41 pm | |
- U izboru rijecnika savremong Beogradskog zagona pise za "Treba" da je izraz za zgodna djevojka [You must be registered and logged in to see this image.]
otkrio Ameriku... [You must be registered and logged in to see this image.]de čitaj postove unazat.... [You must be registered and logged in to see this image.] Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
| | | Zana
| Naslov: Re: "TREBA " (.)(.) :)))) Pon Dec 24, 2012 9:41 pm | |
| | |
| | | brunolino
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: "TREBA " (.)(.) :)))) Pon Dec 24, 2012 9:43 pm | |
| ..avion,bombona,cava,cica,cupi,cavka,cema, gugutka :rlol: Itd, |
| Naslov: Re: "TREBA " (.)(.) :)))) Pon Dec 24, 2012 9:44 pm | |
- ..avion,bombona,cava,cica,cupi,cavka,cema, gugutka [You must be registered and logged in to see this image.] Itd,
pa ovde sve leti..od aviona do tičica... [You must be registered and logged in to see this image.].. a ebote....hahahahahaha.. Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: "TREBA " (.)(.) :)))) Pon Dec 24, 2012 9:44 pm | |
| |
| | | Zana
| Naslov: Re: "TREBA " (.)(.) :)))) Pon Dec 24, 2012 9:45 pm | |
| | |
| | | AstrinaKomsinica Master Spamer
| Naslov: Re: "TREBA " (.)(.) :)))) Pon Dec 24, 2012 9:46 pm | |
| | |
| Naslov: Re: "TREBA " (.)(.) :)))) Pon Dec 24, 2012 9:46 pm | |
| - brunolino ::
- treba je ona riba koja oma daaa...i ne cita filozofiju , ne handry je Jung , ne prati politiku , dnevnik jos manje...nego kada imate susret s njom pita Vas kratko i jasno...os Ti bolan jebat ili srat... [You must be registered and logged in to see this image.]
E baš mi treba takva treba ! [You must be registered and logged in to see this image.]Evo koliko nije to jednostavno .Glupo izgleda kada se napiše -treba mi treba .(neko može misliti da ste zaboravili zarez,pa ponavljate "potrebu" ) Naravno ,izgovorno i akcentovano je već jasno . Otegneš malo -i zna se na čega (koju)mislite . Nego ...ako je "treba" ženska ,kako se onda slengom kaže "kresnuti je " ? Otrebio sam je ? [You must be registered and logged in to see this image.]Potrebita je -koja voli da se kresne ? [You must be registered and logged in to see this image.]Trebovanje -maznuti žensku ? [You must be registered and logged in to see this image.]
Poslednji izmenio Danubius dana Pon Dec 24, 2012 9:48 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: "TREBA " (.)(.) :)))) Pon Dec 24, 2012 9:48 pm | |
| Evo ako ne vjerujete procitajte sami, PDF format :329340: [You must be registered and logged in to see this link.] |
| Naslov: Re: "TREBA " (.)(.) :)))) Pon Dec 24, 2012 9:49 pm | |
- brunolino ::
E baš mi treba takva treba ! [You must be registered and logged in to see this image.] Evo koliko nije to jednostavno .Glupo izgleda kada se napiše -treba mi treba .(neko može misliti da ste zaboravili zarez,pa ponavljate "potrebu" ) Naravno ,izgovorno i akcentovano je već jasno . Otegneš malo -i zna se na čega (koju)mislite . Nego ...ako je "treba" ženska ,kako se onda slengom kaže "kresnuti je " ? Otrebio sam je ? [You must be registered and logged in to see this image.] Potrebita je -koja voli da se kresne ? [You must be registered and logged in to see this image.] Trebovanje -maznuti žensku ? [You must be registered and logged in to see this image.] od čega.buva,vaški? [You must be registered and logged in to see this image.] Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: "TREBA " (.)(.) :)))) | |
| |
| | | | "TREBA " (.)(.) :)))) | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| Ko je trenutno na forumu | Imamo 31 korisnika na forumu: 1 Registrovan, 0 Skrivenih i 30 Gosta :: 2 Provajderi AstraNajviše korisnika na forumu ikad bilo je 710 dana Sub Jan 19, 2013 12:14 am |
Zadnje teme | » TIBOR TOT -DANUBIUSNed Nov 17, 2024 9:43 am od podbarac » Gde biste voleli da zivite, a gde nikako?Pet Nov 15, 2024 7:05 pm od debilko » DNEVNI HOROSKOP ✰Pet Nov 15, 2024 1:20 am od rouzvel » Šta trenutno slušate Sre Nov 13, 2024 9:48 pm od Kijara-brm » MISAO (izreka) dana...Sre Nov 13, 2024 6:07 pm od montoya » Bloger Krule - Obrana i zaštita od glupostiUto Nov 12, 2024 8:34 pm od Kijara-brm » LJUBAVNI HOROSKOPPon Nov 11, 2024 12:23 am od rouzvel » NEDELJNI HOROSKOP ★Pon Nov 11, 2024 12:16 am od rouzvel » POMENI I SEĆANJA Sre Nov 06, 2024 12:09 am od rouzvel » MESEČNI HOROSKOP ♏Pet Nov 01, 2024 12:27 am od rouzvel » POPLAVE ( i vodostaj) Pon Okt 14, 2024 10:23 pm od Kijara-brm » SUJEVERJESub Okt 12, 2024 3:27 pm od Eugen Grafvajer » ELEKTRIČNI AUTOMOBIL -auto budućnosti ? Sub Okt 05, 2024 9:54 pm od montoya » Čitaj, oseti, uživaj i upamti.....Sub Sep 28, 2024 10:44 am od Eugen Grafvajer » PLAĆENIČKE TV: Ž1, ms, i drugePet Sep 27, 2024 11:33 pm od Đole » Igre iz vašeg detinjstva ....Sre Sep 25, 2024 9:01 pm od Kijara-brm » Kažite pesmomSub Sep 14, 2024 8:39 pm od montoya » In memoriam-poznati (EX) JugosloveniPet Sep 06, 2024 4:15 pm od Đole » Kvarovi i popravke na automobilu,priprema za zimu ...Sre Sep 04, 2024 8:45 am od savo » RIBLJI PAPRIKAŠ (APATINSKI)Ned Sep 01, 2024 2:52 pm od Eugen Grafvajer » JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezdeSub Avg 31, 2024 9:40 am od Danubius » UMETNOST TETOVIRANJA Pet Avg 16, 2024 9:48 am od savo » GODIŠNJICA "OLUJE"Čet Avg 15, 2024 5:46 pm od Danubius » PESME UZ KOJE MUŠKARCI PLAČU ???? Sre Avg 14, 2024 9:30 pm od Danubius » Da li ste Yugo-nostalgičari?Sre Avg 14, 2024 4:54 pm od Danubius » Azilanti i ostali MIGRANTI....Uto Avg 13, 2024 6:59 pm od Kijara-brm » OI - Pariz 2024Ned Avg 11, 2024 4:33 pm od Đole » ZA SVA VREMENA...-muzika koja se pamtiSub Avg 10, 2024 12:37 pm od Eugen Grafvajer » Bljuvotinama nema kraja -rijaliti ZADRUGA Pet Avg 09, 2024 10:34 pm od Kijara-brm » TENISNed Avg 04, 2024 10:59 pm od Kijara-brm |
Statistike | Imamo 11632 registrovanih korisnika Najnoviji registrovani član je Arsene
Naši korisnici su poslali ukupno 526289 članaka u 7371 teme
|
IN MEMORIAM - naša OKANA -1975 -2021 | |
Tot Tibor - Danubius 1960 - 2024 | |
|