| Facebook ili Skype ? | |
|
+6Danubius Kijara-brm AstrinaKomsinica tvrtko Astra Sikret 10 posters |
Facebook ili Skype ? | 1) Facebook | | 55% | [ 6 ] | 2) Skype ? | | 45% | [ 5 ] |
| Ukupno Glasova : 11 | | |
|
Autor | Poruka |
---|
Sikret
| Naslov: Facebook ili Skype ? Pon Jan 21, 2013 10:16 pm | |
| Posto sada i na Facebook moze se imati video i audio poziv. Sta vise volite Facebook ili Skype ? Koje vise koristite? I zasto ste bas tu opciju odabrali? | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Facebook ili Skype ? Pon Jan 21, 2013 10:20 pm | |
| Skype je zakon, em je brzi i kamera bolja kvaliteta. A uz to naucio se godinama snjime komunicirati. :329340: |
|
| |
Astra Zvezda Foruma
Godina : 64 Location : podnozje Alpi Datum upisa : 20.06.2008
| Naslov: Re: Facebook ili Skype ? Pon Jan 21, 2013 10:20 pm | |
| Skype -iz navike -odabrani kontakti-ne kvrcka me neko koga ne znam -nisam probala fb,ali na skype imam dobar zvuk,dobru sliku
| |
|
| |
tvrtko Učenik škole života
Godina : 66 Location : kikinda Humor : da Datum upisa : 12.12.2011
| Naslov: Re: Facebook ili Skype ? Pon Jan 21, 2013 11:55 pm | |
| skype je iz raja izasao :rlol: | |
|
| |
AstrinaKomsinica Master Spamer
| Naslov: Re: Facebook ili Skype ? Uto Jan 22, 2013 3:05 am | |
| - tvrtko ::
- skype je iz raja izasao :rlol:
hahahahahahaha Na sav glas sam se ono bas od srca nasmijala:))))) Neka te Tvrle:) | |
|
| |
Kijara-brm Glavni Administrator
Godina : 44 Location : 𝐹 - 𝐴𝑁 - 𝑇 - 𝐴𝑆 - 𝑇 𝐼 𝐶 Humor : 𝑌𝐸𝑆-𝑌𝑜𝑢 𝑛𝑜𝑤 :) Datum upisa : 21.12.2008
| Naslov: Re: Facebook ili Skype ? Pon Avg 19, 2013 10:30 pm | |
| NOVI MONOPOL? Skype postaje dio Windowsa Ponavlja li Microsoft istu grešku kao i s ponudom preglednika Internet Explorer u paketu s Windowsima, što ga je dovelo pred sud i prisililo na nagodbu s vlastima? Skype će biti najnoviji dodatak Windowsima 8.1, velikoj nadogradnji operativnog sustava koja bi se trebala pojaviti sredinom listopada ove godine. Pridružit će se nizu drugih proizvoda i usluga koje će Microsoft ponuditi u paketu, poput tražilice Bing, SkyDrivea, Internet Explorera te Xboxovih servisa Music, Video iGames. Servis za internetsku telefoniju i brbljanje Microsoft je kupio 2011. godine. Danas ima oko 300 milijuna korisnika. S obzirom na to da se Microsoft morao nagoditi s američkim Ministarstvom pravosuđa oko ponude Internet Explorera u paketu s Windowsima, što je sud ocijenio kao monopolističko ponašanje, postavlja se pitanje - hoće li se isto dogoditi i sa Skypeom? Situacija nije posve identična, pa stoga ni usporediva. Vlastima je Explorer bio problem zato što su smatrali kako Microsoft pokušava iskoristiti svoju dominantnu poziciju na tržištu ne bi li spriječio programere u pisanju aplikacija za druge operativne sustave, poput Netscapeovog preglednika Navigator. Skype nije takav slučaj. Zasad nema dokaza da bi dodavanje Skypea u Windowse bilo problematično po stanje tržišta operativnih sustava, piše Seattle Times. Naročito ako korisnici mogu ukloniti aplikaciju za Skype ako to žele te dodati program koji im bolje odgovara. S druge strane, promijenilo se i tržište. Windowsi još uvijek dominiraju kad su stolna računala i laptopi u pitanju. No, ono stagnira, dok brzorastuće tržište smartphonea i tableta čvrsto drže Apple i Google s iOS-om i Androidom. Usto, danas se očekuje da uređaj dolazi s ugrađenim aplikacijama i mogućnostima. Na uređajima pogonjenima Androidom redovno ćete naći bar neke Googleove usluge, recimo. Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
|
| |
Danubius Čuvar Vatre
Godina : 64 Location : Datum upisa : 19.01.2008
| Naslov: Re: Facebook ili Skype ? Pon Avg 19, 2013 11:39 pm | |
| Facebook nikada nisam ni voleo ni razumeo ,i ne korstim ga . Imam,tek da imam . Skype ...šta znam .Mislim da je puno bolje radio MSN ,česte smetnje ,prekidi ,ne svidja mi se . Izgleda da ni oni ne mogu da isprate na milione korisnika koje su sada dobili gašenjem MSN . Glas za Skype ,manje od dva zla . Glasao bih da vrate MSN ,ili da smisle nešto treće ,tog tipa . | |
|
| |
Astra Zvezda Foruma
| Naslov: Re: Facebook ili Skype ? Pon Avg 19, 2013 11:41 pm | |
| Msn je bio najbolji po svemu,ako pricam na Skype,onda mi se sve posemeri u SAM-u,pa moram ponovo da konfigurisem...to vec nervira. | |
|
| |
Danubius Čuvar Vatre
| Naslov: Re: Facebook ili Skype ? Pon Avg 19, 2013 11:50 pm | |
| - Astra ::
- Msn je bio najbolji po svemu,ako pricam na Skype,onda mi se sve posemeri u SAM-u,pa moram ponovo da konfigurisem...to vec nervira.
Ja sam prvo mislio da su "smetnje " na Skype zbog mog kompa . Rekoh,možda je postao zahtevniji . Međutim ,ista stvar je i sa ljudima sa najnovijom opremom . A Facebook je ovamo nr 1 društveni sajt na svetu -a nisu sposobni da smisle pristojnu chat i video aplikaciju ? MSN je zakon ...radio kao sat i dok smo imali bedne kompove i brzine ,i jos na dial-up. | |
|
| |
Astra Zvezda Foruma
| Naslov: Re: Facebook ili Skype ? Pon Avg 19, 2013 11:54 pm | |
| Na FB catu probala jednom da pricam...uzas,ja cujem druga strana ne cuje....pa ako cu kuckam,onda mi ne treba ta opcija ,kucacu bez slike. | |
|
| |
Godina : 44 Location : 𝐹 - 𝐴𝑁 - 𝑇 - 𝐴𝑆 - 𝑇 𝐼 𝐶 Humor : 𝑌𝐸𝑆-𝑌𝑜𝑢 𝑛𝑜𝑤 :) Datum upisa : 21.12.2008
| Naslov: Re: Facebook ili Skype ? Uto Avg 20, 2013 11:30 pm | |
- Msn je bio najbolji po svemu,ako pricam na Skype,onda mi se sve posemeri u SAM-u,pa moram ponovo da konfigurisem...to vec nervira.
Meni stalno traži neke nadogradnje na kompu za skype..i logitec.. Jednom sam nešto kao instalirala.No,nem pojma da li sam uspela... Dva ili tri puta sam ušla na skype... Msn je bio super i ona vremena kad nas je bilo više na vezi... Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
|
| |
montoya NR .1 foruma
| |
| |
| Naslov: Re: Facebook ili Skype ? Uto Avg 20, 2013 11:36 pm | |
| Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
|
| |
montoya NR .1 foruma
| |
| |
Astra Zvezda Foruma
| Naslov: Re: Facebook ili Skype ? Uto Avg 20, 2013 11:56 pm | |
| - Kijara-brm ::
- Astra ::
Meni stalno traži neke nadogradnje na kompu za skype..i logitec.. Jednom sam nešto kao instalirala.No,nem pojma da li sam uspela... Dva ili tri puta sam ušla na skype... Msn je bio super i ona vremena kad nas je bilo više na vezi... Deinstaliraj skype i ponovo ga uploaduj,ne znam sta moze da fali,instalacija u sekundi i pici. Hahhaa,na msn konferencija...na jednoj takvoj smo se i upoznale...jel tako bi. | |
|
| |
| Naslov: Re: Facebook ili Skype ? Uto Avg 20, 2013 11:56 pm | |
| Samo nemoj da preteraš...:mahhh: .. Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
|
| |
| Naslov: Re: Facebook ili Skype ? Sre Avg 21, 2013 12:02 am | |
- Kijara-brm ::
- Astra ::
Meni stalno traži neke nadogradnje na kompu za skype..i logitec.. Jednom sam nešto kao instalirala.No,nem pojma da li sam uspela... Dva ili tri puta sam ušla na skype... Msn je bio super i ona vremena kad nas je bilo više na vezi... Deinstaliraj skype i ponovo ga uploaduj,ne znam sta moze da fali,instalacija u sekundi i pici. Hahhaa,na msn konferencija...na jednoj takvoj smo se i upoznale...jel tako bi. pa nešto se ne razumem u taj skype...znaš ono budem..pa uvek nešto pokvarim. daaaaaa...tako smo se i upoznale...:))))))))))) Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
|
| |
Danubius Čuvar Vatre
| Naslov: Re: Facebook ili Skype ? Sre Avg 21, 2013 7:46 am | |
| | |
|
| |
Hestija
Datum upisa : 21.01.2012
| Naslov: Re: Facebook ili Skype ? Sre Avg 21, 2013 8:14 am | |
| Ni jedno ni drugo | |
|
| |
montoya NR .1 foruma
| |
| |
dusicaa الحالم الأبدي
Location : Tamo gde Dunav ljubi nebo :) Datum upisa : 02.12.2012
| Naslov: Re: Facebook ili Skype ? Sre Avg 21, 2013 9:52 pm | |
| Fb mi pruza vise mogucnosti. Na Skype nema igrica :rlol: :rlol: :rlol: Koristim i jedno i drugo, Sa bliskim osobama vise koristim Skype i cameru ( koji usput bas ne volEm, i zao mi je sto nema MSN-a) a sa manje bliskim chat na fb.
| |
|
| |
montoya NR .1 foruma
| Naslov: Re: Facebook ili Skype ? Sre Avg 21, 2013 9:55 pm | |
| - dusicaa ::
- Fb mi pruza vise mogucnosti. sa manje bliskim chat na fb.
eeee to bi bilo to... :lonac: :girlcool: Ludosti učinjene u mladosti ne može nadoknaditi sva mudrost u starosti. .. | |
|
| |
| Naslov: Re: Facebook ili Skype ? Sre Avg 21, 2013 9:56 pm | |
- Fb mi pruza vise mogucnosti. Na Skype nema igrica :rlol: :rlol: :rlol:
Koristim i jedno i drugo, Sa bliskim osobama vise koristim Skype i cameru ( koji usput bas ne volEm, i zao mi je sto nema MSN-a) a sa manje bliskim chat na fb.
Dobro me podseti.Moram na farmu....Usput jel ima još neka igrica zanimljiva...(samo ne poker,i sađenje) Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
|
| |
dusicaa الحالم الأبدي
Location : Tamo gde Dunav ljubi nebo :) Datum upisa : 02.12.2012
| Naslov: Re: Facebook ili Skype ? Sre Avg 21, 2013 10:00 pm | |
| Nisam ja na farmi. Ne volim nesto sto me obavezuje. Igram neke igrice za decu. Pssst nemoj nikom reci :rlol: :rlol: :rlol: :rlol: | |
|
| |
| Naslov: Re: Facebook ili Skype ? Sre Avg 21, 2013 10:03 pm | |
- Nisam ja na farmi. Ne volim nesto sto me obavezuje. Igram neke igrice za decu. Pssst nemoj nikom reci :rlol: :rlol: :rlol: :rlol:
I još kad počnemo skupljati srca i cveće...:zubi3: Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
|
| |
Black Wizard Crni Mag
Godina : 49 Location : Crne Dveri Humor : S' vremena na vreme Datum upisa : 15.12.2016
| Naslov: Re: Facebook ili Skype ? Uto Maj 09, 2017 10:16 pm | |
| Jel mogu ja da pitam šta je Skype pa da glasam? | |
|
| |
Danubius Čuvar Vatre
| Naslov: Re: Facebook ili Skype ? Uto Maj 09, 2017 10:48 pm | |
| Nikada nisam uključio audio ili video na FB ,a za Skype me vezuju ,ipak ,lepe uspomene . (Doduše ,davno nisam ni Skype uključio ,što nikako nije za pohvalu ) Dakle ,kao staromodan -glasam ipak za Skype ,mada mi se čini da je obe stvari penzionisao Viber . | |
|
| |
Astra Zvezda Foruma
| Naslov: Re: Facebook ili Skype ? Uto Maj 09, 2017 10:49 pm | |
| Mo,15.5 zakazejem ti u 9:30 vidjenje preko FB...da probijes led....da budes u korak s modom. | |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Black Wizard Crni Mag
Godina : 49 Location : Crne Dveri Humor : S' vremena na vreme Datum upisa : 15.12.2016
| |
| |
Gost Gost
| |
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Facebook ili Skype ? | |
| |
|
| |
| Facebook ili Skype ? | |
|