| IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? | |
|
+46Hestija Diplomirani Duduk MadamX Danubius Ladyintheblack Breza debilko Lena ** Okano Sibila_ Samhain Đole Milojica kobra Harite nonstopGAME veseljak 79 brunolino lollypop AstrinaKomsinica Aurora Borealis Najda M. sanjalica.ns Kapetan Farmer anja007 Amisela Ivana_258 bosankaa Lily determinanta montoya Alisa dejan Totti Oci-ANDJELA Draganna Astra Krupljanka Sanjalica Vangelis Zvončić sonia doctorr67 Xenia slatkicass 50 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Danubius Čuvar Vatre
Godina : 64 Location : Datum upisa : 19.01.2008
| Naslov: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Sub Nov 14, 2009 11:29 pm | |
| Poznato je moje mišljenje o Facebooku . No hajde, kud i svi Turci , tu i mali Muja. Naravno da nisam puno obraćao pažnju na razne poruke , no neki "pozivi" su učestali , pa pogledam .I šta vidim -u pitanju su neke igrice , koje igraju odrasli ljudi . Malo sam pogledao -to je meni bez veze , i tako je postavljeno da se sve dublje uvučeš (ili navučeš ) na to ....
Dakle , šta mi mislimo o tome ? Igrate li Facebook igrice?
Poslednji izmenio Danubius dana Sre Sep 11, 2019 5:19 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
Kijara-brm Glavni Administrator
Godina : 44 Location : 𝐹 - 𝐴𝑁 - 𝑇 - 𝐴𝑆 - 𝑇 𝐼 𝐶 Humor : 𝑌𝐸𝑆-𝑌𝑜𝑢 𝑛𝑜𝑤 :) Datum upisa : 21.12.2008
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Sub Nov 14, 2009 11:31 pm | |
| Farmu probala sinoć,anja me pozvala da joj budem komšinica,nisam se snašla..
Ostale zahteve dobijam srca,sveće i to redovno šaljem samo ženama.. Ali ne snalazim se baš,jer previše je toga tamo... Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
|
| |
slatkicass Frumos si de foc
Godina : 63 Location : (zlutala negde.....u mashti) Humor : Smejem se, smeh produžava život pa ću duže uživati u njemu! Datum upisa : 10.10.2007
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Sub Nov 14, 2009 11:31 pm | |
| Da.............Farmu obožavam . J*bg, gradsko dete, pa mi interesantno čuvati životinje.. | |
|
| |
Xenia
Godina : 47 Datum upisa : 25.09.2009
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Sub Nov 14, 2009 11:38 pm | |
| Ajde da neko i objasni tu Farmu,mene isto pozivaju,ne bih igrala,ali bih pomogla nekad komsinici da zalije i slicno,a stvarno ne znam sistem . | |
|
| |
doctorr67 NR .1 foruma
Location : Singidunum Humor : Onaj koji napravi gresku, a ne ispravi je - cini i drugu gresku!! Datum upisa : 20.12.2007
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Sub Nov 14, 2009 11:50 pm | |
| jock..ponekad samo "bowling badies" | |
|
| |
Godina : 44 Location : 𝐹 - 𝐴𝑁 - 𝑇 - 𝐴𝑆 - 𝑇 𝐼 𝐶 Humor : 𝑌𝐸𝑆-𝑌𝑜𝑢 𝑛𝑜𝑤 :) Datum upisa : 21.12.2008
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Sub Nov 14, 2009 11:56 pm | |
| Ja sam opet probala,baš sam glupson.. Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
|
| |
sonia حبيبي
Godina : 50 Location : my world Humor : ;) Datum upisa : 23.03.2008
| |
| |
Zvončić
Godina : 41 Location : Beograd Humor : Zaljubljena Datum upisa : 30.07.2009
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Ned Nov 15, 2009 4:05 pm | |
| | |
|
| |
sonia حبيبي
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Ned Nov 15, 2009 6:46 pm | |
| OoO...Sad igraju poker | |
|
| |
Danubius Čuvar Vatre
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Ned Nov 15, 2009 8:52 pm | |
| Pošto poljoprivredu ne volim ni u životu , a ni strategijske igrice -ne igram . No pošto imam pozive ,prijavim farmu i pogledam šta je to. Vidim-imaju neki free gifts , koji se mogu poslati "komšinici ", pa odaberem najveći-KRAVU . Tek posle mi palo na pamet ....šta žena može pomisliti? Ili danas kada joj pošaljem kokošinjac ? | |
|
| |
sonia حبيبي
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Ned Nov 15, 2009 8:56 pm | |
| | |
|
| |
Danubius Čuvar Vatre
| |
| |
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Čet Nov 19, 2009 8:09 pm | |
| Pokušavam,al sam neki kinder ..Beba početnik... Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
|
| |
slatkicass Frumos si de foc
Godina : 63 Location : (zlutala negde.....u mashti) Humor : Smejem se, smeh produžava život pa ću duže uživati u njemu! Datum upisa : 10.10.2007
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Čet Nov 19, 2009 8:32 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Čet Nov 19, 2009 8:45 pm | |
| Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
|
| |
sonia حبيبي
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Ned Nov 22, 2009 1:51 pm | |
| Zbog osmeha na Fejsbuku ostala bez naknade za bolovanje MONTREAL, 22. novembra 2009. (Beta) - Kanađanka koja je dugo na bolovanju zbog teške depresije ostala je bez naknade za bolovanje kad je na jedan sajt za druženje postavila svoje fotografije na kojima se vidi osmehnuta i kako se zabavlja, javile su agencije. Natali Blanšar (29) je od pre više od godinu dana na bolovanju u Aj-Bi-Emu u Bromonu, u Kvebeku, zbog teške depresije. Prema njenim rečima, osiguravaća kuća Manjulajf joj je ukidanje naknade obrazložila fotografijama koje je postavila na Fejsbuk na kojima se vidi kako se zabavlja u jednom baru gde se izvodi muški striptiz i kako se sunča na odmoru. Rečeno mi je "da sam sposobna da radim, sve zbog Fejsbuka", izpričala je ona televiziji Si-Bi-Si. Još je rekla da joj je lekar savetovao da "pokuša da se zabavi" i zaboravi svoje probleme, kako bi izašla iz depresije. AKO STE NA BOLOVANJU, NEMOJTE DA IGRATE | |
|
| |
Vangelis
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Ned Nov 22, 2009 2:03 pm | |
| Ma kakav Facebook... Face to face,Fuck to book... | |
|
| |
sonia حبيبي
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Ned Nov 22, 2009 2:10 pm | |
| - Vangelis ::
- Ma kakav Facebook... Face to face,Fuck to book...
hehehehe | |
|
| |
Vangelis
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Ned Nov 22, 2009 2:18 pm | |
| - sonia ::
- Vangelis ::
- Ma kakav Facebook... Face to face,Fuck to book...
hehehehe I ja kazem... I Milivoje se slaze... Milivoje,narani li tu stoku da idemo na FB... | |
|
| |
Danubius Čuvar Vatre
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Ned Nov 22, 2009 2:18 pm | |
| Malo sam pogledao "problematiku" tamo Sem onih dečijih igrica (koje, bdw , igraju ovdašnje uvažene gospodje ) ima i sasvim ozbiljnih , koje zahtevaju prilično znanje , iz svetske istorije, recimo . No pored ostalih stvari , zbog kojih ne volim Facebook je i sporost servera -no teško je i očekivati da radi bolje , kada su desetine miliona ljudi okačene tamo , i svi nešto čeprkaju. Da je server veličine dvospratnice , ne bi stigao da to sve prosledi . Fuck the facebook ! | |
|
| |
sonia حبيبي
| |
| |
Sanjalica Maman Papillons Charmants Petits
Godina : 49 Location : Tamo gde vecno sunce sja... Datum upisa : 16.08.2008
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Ned Nov 22, 2009 3:03 pm | |
| Kopam i sadim na Marievoj farmi...moram | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Ned Nov 22, 2009 3:11 pm | |
| Izgleda da ja jedini nemam fejs ovde :)) |
|
| |
sonia حبيبي
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Ned Nov 22, 2009 3:13 pm | |
| - Janko ::
- Izgleda da ja jedini nemam fejs ovde :))
pod hitno | |
|
| |
Danubius Čuvar Vatre
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Ned Nov 22, 2009 3:14 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Ned Nov 22, 2009 3:16 pm | |
| - Janko ::
- Izgleda da ja jedini nemam fejs ovde :))
I pametno.. Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
|
| |
Sanjalica Maman Papillons Charmants Petits
Godina : 49 Location : Tamo gde vecno sunce sja... Datum upisa : 16.08.2008
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Ned Nov 22, 2009 3:16 pm | |
| | |
|
| |
Krupljanka
Godina : 58 Location : Beograd Datum upisa : 13.04.2009
| |
| |
Astra Zvezda Foruma
Godina : 64 Location : podnozje Alpi Datum upisa : 20.06.2008
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Ned Nov 22, 2009 8:50 pm | |
| Hranim ribice i cistim akvarijum,ma mislim svima sto igraju....ali im zato maznem dukate iz akvarijuma,hehehehe. | |
|
| |
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Ned Nov 22, 2009 8:52 pm | |
| Ja još nisam povatala kako se to igra..Jel zna neko objasniti sistem ,kako se igra... Aj ti Astra,ako znaš.. Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
|
| |
Astra Zvezda Foruma
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Ned Nov 22, 2009 8:55 pm | |
| Pa ja hranim ribe jer ne znam sto rece Dani ni naci gdje mi je farma,a mislim da su mi kceri to nesto otvarale.To je nesto kao tamagoci sto je bio,onaj psic pa ha hranis da ne crkne,pa cistis,tako vidim da moje cure sade vade,beru,grade,a ne vidim svrhu toga.Ja hranim ribice,ni tu ne vidim neku svrhu,ali eto zanimam se bilo cim. | |
|
| |
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Ned Nov 22, 2009 8:59 pm | |
| - Astra ::
- Pa ja hranim ribe jer ne znam sto rece Dani ni naci gdje mi je farma,a mislim da su mi kceri to nesto otvarale.To je nesto kao tamagoci sto je bio,onaj psic pa ha hranis da ne crkne,pa cistis,tako vidim da moje cure sade vade,beru,grade,a ne vidim svrhu toga.Ja hranim ribice,ni tu ne vidim neku svrhu,ali eto zanimam se bilo cim.
Ma ja pokušavam,al uvek sam na nekom početku..Na sred polja... Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
|
| |
Draganna
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Sre Dec 02, 2009 9:08 pm | |
| Ne igram igrice , na FB . | |
|
| |
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Sre Dec 02, 2009 9:11 pm | |
| Ja sam amater.. Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
|
| |
Danubius Čuvar Vatre
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Sub Jan 16, 2010 9:09 pm | |
| Molim sve forumaše dobre volje koji igraju Farmwill na Facebooku da prihvate mog klinju - Mihael Tot Totti na FB (ima link i na mojoj stranici pod "sin" ) Unapred zahvalan roditelj (zahvaljujući "farmi" se skinuo sa onih krvločnih igara sa ubijanjem tipa CS , Mortal Combat itd ) Neki već jesu-pa im se zahvaljujem u njegovo ime. | |
|
| |
Krupljanka
Godina : 58 Location : Beograd Datum upisa : 13.04.2009
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Sub Jan 16, 2010 9:18 pm | |
| Ziveli farmeri.... | |
|
| |
sonia حبيبي
| |
| |
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Sub Jan 16, 2010 9:32 pm | |
| Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
|
| |
Oci-ANDJELA Anđelina
Datum upisa : 08.06.2008
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Sub Jan 16, 2010 10:31 pm | |
| Igram farmu, zbog toga i idem na fb..Mada, nisam bila nekoliko dana, verujem da je sve uvenulo.. | |
|
| |
Danubius Čuvar Vatre
| |
| |
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Sub Jan 16, 2010 10:42 pm | |
| Reci šta treba od free poklona da pošaljem..Ja sam stari farmer.. Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
|
| |
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Sub Jan 16, 2010 10:45 pm | |
|
| |
Danubius Čuvar Vatre
| |
| |
Totti Guzonjin sin
Godina : 28 Location : Apatin Datum upisa : 01.05.2009
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Sub Jan 16, 2010 10:50 pm | |
| Pa ne treba mi nesto posebno,od zivotinja mi trebaju koza i patka(ne ona gore guska,nju sam vec ukrao od tate nego ono dole gde pise duck)ili moze neko drvo...Hvala Unapred P.S. Ako Nekome nesto bude trebalo neka mi kaze I sad idem da spavam | |
|
| |
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Sub Jan 16, 2010 10:54 pm | |
| - Totti ::
- Pa ne treba mi nesto posebno,od zivotinja mi trebaju koza i patka(ne ona gore guska,nju sam vec ukrao od tate nego ono dole gde pise duck)ili moze neko drvo...Hvala Unapred
P.S. Ako Nekome nesto bude trebalo neka mi kaze I sad idem da spavam Super,volim kad neko kaže šta mu treba,da ne šaljem bezveze,jer free pokloni su super,a kad ih kupuješ skupi..:))Jao Dany kad vidi ovo,ima da misli da smo svi pošandrcali..:))))))hehehe. Laku noć Toti...Najmlađi Admine:))))))))) Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
|
| |
dejan
Godina : 45 Location : Beograd Humor : :))))) Datum upisa : 16.11.2009
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Sub Jan 16, 2010 11:36 pm | |
| postao sam obozavaoc na svim igricama na facebooku a ni jednu ne igram,kacio sam se jednom nedeljno na onaj akvarijum ali nije to za mene nemam vremena crkavaju mi ribice hehehehe | |
|
| |
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Sub Jan 16, 2010 11:45 pm | |
|
| |
sonia حبيبي
| |
| |
Astra Zvezda Foruma
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Čet Feb 04, 2010 9:46 pm | |
| | |
|
| |
doctorr67 NR .1 foruma
Location : Singidunum Humor : Onaj koji napravi gresku, a ne ispravi je - cini i drugu gresku!! Datum upisa : 20.12.2007
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Čet Feb 04, 2010 9:48 pm | |
| neigram se,... osim ovde na forumu sa vama.... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? | |
| |
|
| |
| IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? | |
|