|
| Kvalitetno provedeno vreme... | |
|
+9Kijara-brm Draganna doctorr67 Silvy Amisela slatkicass komunikativn@ Danubius Somborka 13 posters | Autor | Poruka |
---|
Somborka
Godina : 64 Datum upisa : 30.08.2008
| Naslov: Kvalitetno provedeno vreme... Sub Sep 27, 2008 1:54 pm | |
| Sta podrazumevate pod kvalitetno provedeno vreme sa nekim? Kako biste opisali kvalitetno provedeno vreme sa svojom decom, sa svojom devojkom, sa svojim prijateljem... | |
| | | Danubius Čuvar Vatre
Godina : 64 Location : Datum upisa : 19.01.2008
| Naslov: Re: Kvalitetno provedeno vreme... Sub Sep 27, 2008 2:40 pm | |
| Da ovoga puta ne idem u lične stvari (a hoću kad se još neko kaže svoje na ovoj temi) , da uzmemo za primer samo ovaj forum-Ja smatram kvalitetno provedeno vreme ovde kada nas je više, pa neka tema zaživi , naravno, makar i ne mislili isto. Ima takvih noći, kada post za postom stiže...tema ne mora biti mnogo dubokoumna Izgubljenim vremenom smatram kada , ma koliko tema bilo (a ima ih blizu 900 ) postovi lete samo na forumskim igricama (nek mi oproste oni što vole , ali....) I ja, a i neki drugi smo radije ovde , nego na hiljadu drugih mesta , svi smo odrasli ljudi , mnogi imaju i manjak slobodnog vremena....ne bi dolazili da smatramo da ovde uludo gubimo vreme.... | |
| | | komunikativn@ Fatal Femme
Godina : 52 Location : tu i tamo -:) Datum upisa : 02.02.2008
| Naslov: Re: Kvalitetno provedeno vreme... Sub Sep 27, 2008 7:48 pm | |
| ajoj ako Dani pocne da pise na ovu temu, zablokirace server od kvalitete surfanja netom i haranja forumom. :ironic:
..ups..ja ne chatam :mouse : | |
| Naslov: Re: Kvalitetno provedeno vreme... Sub Sep 27, 2008 8:03 pm | |
| Kvalitetno provedeno vreme je recimo ono koje provedemo sa klincima .Iako izgleda kao obična , svakodnevna stvar, vreme pokaze da su to bili jedinstveni i nepovratni trenuci ...Deca to pamte, i brzo dodje vreme , kada sebi prebacimo, što nismo više vremena bili sa njima | |
| | | slatkicass Frumos si de foc
Godina : 63 Location : (zlutala negde.....u mashti) Humor : Smejem se, smeh produžava život pa ću duže uživati u njemu! Datum upisa : 10.10.2007
| Naslov: Re: Kvalitetno provedeno vreme... Sub Okt 24, 2009 1:05 pm | |
| Ovo je tema o kojoj se zaista mnogo može pisati. Recimo, šta ja podrazimevam pod kvalitetno provedenim vremenom sa mojim mužem sada posle toliko godina braka? Mislim da je u našem brako bilo vrlo malo nekvalitetno provedenog vremena, neću sagledavati vreme koje smo posvećivali deci, već jedno drugom. Obzirom da je njegov posao iziskuje često odsustvovanje od kuće trudimo se da svaki slobodan trenutak iskoristimo korisno. Brz tempo života, svakodnevna borba sa obavezama, problemima – svojim i tuđim...nekada i obična poruka- sms prija i daje mi do znanja da misli na mene. Na isti način i ja njemu pokazujem da ga volim i da mi je stalo do njega. Nas dvoje mnogo razgovaramo, razmenjujemo svoja razmišljanja i osećanja, slušamo jedno drugo- ''podeljena briga je duplo lakša, a radost dvaput veća'' Ovo je jedan od načina kako kvalitetno provesti vreme- u razgovoru. Zatim u zajedničkoj šetnji,osim što godi telu, prija nam da se isključimo iz obaveza i „stvarnog sveta“ i budemo prepušteni samo jedno drugome. tada bi mi pričao o mestima koja je obilazio, da ponekad , slušajući ga, imam utisak kao da gledam emisiju ''Svet na dlanu''..... [You must be registered and logged in to see this image.] Pravimo planove za zajedničke obilaske i td...... Eto to je deo našeg kvalitetno provedenog vremena. Verovali ili ne mi se skoro nikada nismo posvađali. Ne kažem da je naš brak idealan ali liči na takav. Silvy mi je živi svedok da govorim istinu. | |
| | | Amisela Komšinica preko plota
Datum upisa : 04.08.2009
| Naslov: Re: Kvalitetno provedeno vreme... Sub Okt 24, 2009 1:50 pm | |
| - danubius ::
- Kvalitetno provedeno vreme je recimo ono koje provedemo sa klincima .Iako izgleda kao obična , svakodnevna stvar, vreme pokaze da su to bili jedinstveni i nepovratni trenuci ...Deca to pamte, i brzo dodje vreme , kada sebi prebacimo, što nismo više vremena bili sa njima
Potpuno bih se slozila sa ovim i ne bi trebalo nista dodati,jer i mi odrasli cesto se secamo trenutaka koje smo proveli sa roditeljima i tek sada znamo to pravilno ceniti. [You must be registered and logged in to see this image.] | |
| | | Silvy Frumos si de foc
Godina : 48 Location : Bor Datum upisa : 11.10.2007
| Naslov: Re: Kvalitetno provedeno vreme... Sub Okt 24, 2009 9:55 pm | |
| - slatkicass ::
- . Silvy mi je živi svedok da govorim istinu.
Potvrdjujemmmmmmmmmmm, kao glavni svedok, ko ne veruje predlazem saslusanje jos jednog svedoka : Lapadatovic Milana. ...hhahha Što jes, jess... većina može zavideti vam, ja prva-to je nesto sto ja nisam nikada imala | |
| Naslov: Re: Kvalitetno provedeno vreme... Sub Okt 24, 2009 10:03 pm | |
| - Silvy ::
- slatkicass ::
- . Silvy mi je živi svedok da govorim istinu.
Potvrdjujemmmmmmmmmmm, kao glavni svedok, ko ne veruje predlazem saslusanje jos jednog svedoka : Lapadatovic Milana. ...hhahha Što jes, jess... većina može zavideti vam, ja prva-to je nesto sto ja nisam nikada imala ...mlada si, ima još kada......... [You must be registered and logged in to see this image.] | |
| | | doctorr67 NR .1 foruma
Location : Singidunum Humor : Onaj koji napravi gresku, a ne ispravi je - cini i drugu gresku!! Datum upisa : 20.12.2007
| Naslov: Re: Kvalitetno provedeno vreme... Sub Okt 24, 2009 10:10 pm | |
| svakako nesmatram da je internet to "provedeno kvalitetno" jer virtuela def. nije kvalitetna.Dany je lepo gore objasnio sta je stvarno provedeno kvalitetno vreme i tu nemam sta dodati ili oduzeti. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kvalitetno provedeno vreme... Pet Jan 29, 2010 1:40 am | |
| Kvalitetno provedeno vreme je svako ono vreme kada se čovek oseća zadovoljno i ispunjeno. |
| | | Draganna
| Naslov: Re: Kvalitetno provedeno vreme... Pet Jan 29, 2010 9:53 pm | |
| - Somborka ::
- Sta podrazumevate pod kvalitetno provedeno vreme sa nekim? Kako biste opisali kvalitetno provedeno vreme sa svojom decom, sa svojom devojkom, sa svojim prijateljem...
Kvalitetno provedeno vrijeme je svako vrijeme nakon kojega ćemo se osjećati sretno , zadovoljno i ispunjeno . | |
| Naslov: Re: Kvalitetno provedeno vreme... Čet Mar 07, 2013 7:28 pm | |
| A da istina ne izgleda i ovako -u mnogim porodicama ? [You must be registered and logged in to see this image.] | |
| | | Kijara-brm Glavni Administrator
Godina : 44 Location : 𝐹 - 𝐴𝑁 - 𝑇 - 𝐴𝑆 - 𝑇 𝐼 𝐶 Humor : 𝑌𝐸𝑆-𝑌𝑜𝑢 𝑛𝑜𝑤 :) Datum upisa : 21.12.2008
| Naslov: Re: Kvalitetno provedeno vreme... Čet Mar 07, 2013 7:31 pm | |
| - Danubius ::
- A da istina ne izgleda i ovako -u mnogim porodicama ?
[You must be registered and logged in to see this image.] hahahahaha-u današnje vreme 100%... [You must be registered and logged in to see this image.]mada ima i lepšiH načinA [You must be registered and logged in to see this image.] :D Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
| | | bosankaa ★ Prva Oklagija Foruma ★
Godina : 43 Datum upisa : 17.02.2010
| Naslov: Re: Kvalitetno provedeno vreme... Čet Mar 07, 2013 7:33 pm | |
| - Danubius ::
- Kvalitetno provedeno vreme je recimo ono koje provedemo sa klincima .Iako izgleda kao obična , svakodnevna stvar, vreme pokaze da su to bili jedinstveni i nepovratni trenuci ...Deca to pamte, i brzo dodje vreme , kada sebi prebacimo, što nismo više vremena bili sa njima
Na ovo nemam šta dodati... Mogu samo da potpišem što je šef napisao. Mašta nas održava...Mašta nas i lomi...
| |
| | | dusicaa الحالم الأبدي
Location : Tamo gde Dunav ljubi nebo :) Datum upisa : 02.12.2012
| Naslov: Re: Kvalitetno provedeno vreme... Sre Maj 15, 2013 10:47 am | |
| Svaki trenutak proveden i posvecen porodici. Svaki njihov osmeh, sjaj u oku, osecanje srece, zadovoljstva, ispunjenosti. Svaki trenutak koji sam bila tu kad im "tonu ladje" kad sam ih podigla, usmerila, uputila... Ovo gore nema cenu. Moji su sad vec veliki momci.Presrecna sam kad sad cujem:"znas kad si mi onda rekla ..." To me cini srecnom i ponosnom. Smatram da kvalitetno trosim vreme i onda kad se posvetim iskljucivo sebi. Dok setam, dok citam knjigu, dok slusam muziku, a bogami i kad pricam sa dragim ljudima | |
| | | AstrinaKomsinica Master Spamer
| Naslov: Re: Kvalitetno provedeno vreme... Sre Maj 15, 2013 1:08 pm | |
| Svaki momenat kad smo zajedno:) I miss my family:( | |
| | | dusicaa الحالم الأبدي
Location : Tamo gde Dunav ljubi nebo :) Datum upisa : 02.12.2012
| Naslov: Re: Kvalitetno provedeno vreme... Sre Dec 18, 2013 4:59 pm | |
| Ima dana kad vreme koje potrosim ovde na forumu, smatram kvalitetno potrosenim. Tad obicno citam neke meni zanimljive teme, podizem takodje meni zanimljive i nadam se da ce jos nekom biti. I tako, kad podignem neku staru temu i ukljuce se drugi forumasi...znaci da to vreme nije bilo baceno Ne volim da udjem i da mi nick samo visi. Neretko udjem, vidim da nemam gde i sta pisati, a nemam puno vremena za *rovarenje * po forumu i odmah se izlogujem. Ucinicu to i visie puta dnevno radije, nego da mi nick ostane neizlogovan. | |
| | | Šmizla
Datum upisa : 07.10.2013
| Naslov: Re: Kvalitetno provedeno vreme... Sre Dec 18, 2013 7:45 pm | |
| Sve što radim to činim iz zadovoljstva. Svaki minut mi je po mojoj proceni kvalitetan. I kada sedim u vikendici, dignem noge na ogradu, pijem kafu i ćutim- i to je moje kvalitetno vreme. Tada sam sama sa svojim mislima i prevrćem po glavi nešto za čega nisam imala dovoljno vremena. Vreme provedeno sa mojoj decom dok su bila mlađa, kasnije u pubertetu... Vreme sa mojim muškim...Vreme sa dragim prijateljima na neobaveznoj kafi-sve je to moje kvalitetno vreme.
| |
| | | AstrinaKomsinica Master Spamer
| Naslov: Re: Kvalitetno provedeno vreme... Sre Dec 18, 2013 10:58 pm | |
| Jedva cekam malo kvalitetnog vremena sa mojim coporom! Soon, soon:) | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Kvalitetno provedeno vreme... | |
| |
| | | | Kvalitetno provedeno vreme... | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| Ko je trenutno na forumu | Imamo 24 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 24 Gosta :: 2 Provajderi Nema Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 710 dana Sub Jan 19, 2013 12:14 am |
Zadnje teme | » Šta trenutno slušate Juče u 7:17 pm od doctorr67 » Gde biste voleli da zivite, a gde nikako?Juče u 7:06 pm od doctorr67 » Poruka za danas ✎ Juče u 6:30 pm od doctorr67 » TIBOR TOT -DANUBIUSJuče u 2:16 pm od slatkicass » DNEVNI HOROSKOP ✰Pet Nov 15, 2024 1:20 am od rouzvel » MISAO (izreka) dana...Sre Nov 13, 2024 6:07 pm od montoya » Bloger Krule - Obrana i zaštita od glupostiUto Nov 12, 2024 8:34 pm od Kijara-brm » LJUBAVNI HOROSKOPPon Nov 11, 2024 12:23 am od rouzvel » NEDELJNI HOROSKOP ★Pon Nov 11, 2024 12:16 am od rouzvel » POMENI I SEĆANJA Sre Nov 06, 2024 12:09 am od rouzvel » MESEČNI HOROSKOP ♏Pet Nov 01, 2024 12:27 am od rouzvel » POPLAVE ( i vodostaj) Pon Okt 14, 2024 10:23 pm od Kijara-brm » SUJEVERJESub Okt 12, 2024 3:27 pm od Eugen Grafvajer » ELEKTRIČNI AUTOMOBIL -auto budućnosti ? Sub Okt 05, 2024 9:54 pm od montoya » Čitaj, oseti, uživaj i upamti.....Sub Sep 28, 2024 10:44 am od Eugen Grafvajer » PLAĆENIČKE TV: Ž1, ms, i drugePet Sep 27, 2024 11:33 pm od Đole » Igre iz vašeg detinjstva ....Sre Sep 25, 2024 9:01 pm od Kijara-brm » Kažite pesmomSub Sep 14, 2024 8:39 pm od montoya » In memoriam-poznati (EX) JugosloveniPet Sep 06, 2024 4:15 pm od Đole » Kvarovi i popravke na automobilu,priprema za zimu ...Sre Sep 04, 2024 8:45 am od savo » RIBLJI PAPRIKAŠ (APATINSKI)Ned Sep 01, 2024 2:52 pm od Eugen Grafvajer » JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezdeSub Avg 31, 2024 9:40 am od Danubius » UMETNOST TETOVIRANJA Pet Avg 16, 2024 9:48 am od savo » GODIŠNJICA "OLUJE"Čet Avg 15, 2024 5:46 pm od Danubius » PESME UZ KOJE MUŠKARCI PLAČU ???? Sre Avg 14, 2024 9:30 pm od Danubius » Da li ste Yugo-nostalgičari?Sre Avg 14, 2024 4:54 pm od Danubius » Azilanti i ostali MIGRANTI....Uto Avg 13, 2024 6:59 pm od Kijara-brm » OI - Pariz 2024Ned Avg 11, 2024 4:33 pm od Đole » ZA SVA VREMENA...-muzika koja se pamtiSub Avg 10, 2024 12:37 pm od Eugen Grafvajer » Bljuvotinama nema kraja -rijaliti ZADRUGA Pet Avg 09, 2024 10:34 pm od Kijara-brm |
Statistike | Imamo 11633 registrovanih korisnika Najnoviji registrovani član je Stormic
Naši korisnici su poslali ukupno 526301 članaka u 7371 teme
|
IN MEMORIAM - naša OKANA -1975 -2021 | |
Tot Tibor - Danubius 1960 - 2024 | |
|