| KAKVA STE KUVARICA /KUVAR -ali ,objektivno? | |
|
+21el_vibrador Astra lollypop Danubius kutijica MadamX fantom® promaja AstrinaKomsinica Kijara-brm bosankaa ZoxZoja Ladyintheblack brdjanin zoran1970 Hestija Sibila_ Lily Lakota dusicaa Samouka 25 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Danubius Čuvar Vatre
Godina : 64 Location : Datum upisa : 19.01.2008
| Naslov: KAKVA STE KUVARICA /KUVAR -ali ,objektivno? Čet Avg 29, 2013 10:28 am | |
| Umete li u kuhinji da napravite samo požar ,ili se smatrate virtuozom među šerpama ? Hajdemo, dame i gospodo ,objektivno -umete li kuvati ,volite li kuvati ,imate li imidž dobre kuvarice i "šire" ,šta vam je specijalnost? | |
|
| |
Samouka PrEkoBrojNa
Datum upisa : 24.05.2011
| Naslov: Re: KAKVA STE KUVARICA /KUVAR -ali ,objektivno? Čet Avg 29, 2013 10:31 am | |
| Solidna... Nisam baš miljenik šporeta a ni on meni, ali nema primedbi. Sad sa ovom penzijom od 3o ooo din. tj. 3oo eu... jurcam za jeftinim receptima , onim istim koji su bili na sceni devedesetih godina. Svako može da bude odličan kuvar/kuvarica sa punim novčanikom tj. frižiderom. | |
|
| |
Kijara-brm Glavni Administrator
Godina : 44 Location : 𝐹 - 𝐴𝑁 - 𝑇 - 𝐴𝑆 - 𝑇 𝐼 𝐶 Humor : 𝑌𝐸𝑆-𝑌𝑜𝑢 𝑛𝑜𝑤 :) Datum upisa : 21.12.2008
| Naslov: Re: KAKVA STE KUVARICA /KUVAR -ali ,objektivno? Čet Avg 29, 2013 11:27 am | |
| Odličan organizator.. Kuhinju isključivo prepuštam mojoj Mare i mami..:) Solidna kuvarica mogu reći.. Lično ja ne kuvam često,ali volim da kuvam za svoje prijatelje,da kemijam po kuhinji(fala bogu bude svega i na sve strane) Torte -slabo(voćne i nekako) Kolači-prosečna Kisela testa-tu sam maher:) Umem da skuvam sve,i nisam izbirljiva što se tiče hrane.Povrće pogotovo..Masno ne volim nikako.. Volim da hrana ne samo da na oko lepo izgleda nego i da bude ukusna.. Šta najbolje kuvam..? Špagete bolonjez,paprikaše(ljute),pilav,rižoto sa škampima,Zagorske štrukle..Sarma. Eto..Valda se mogu udati..:) Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
|
| |
AstrinaKomsinica Master Spamer
| Naslov: Re: KAKVA STE KUVARICA /KUVAR -ali ,objektivno? Čet Avg 29, 2013 12:46 pm | |
| Uzivam da razglasim da veze nemam sa kuhanjem :zubi3: :zubi3: :zubi3: :zubi3: :zubi3: :zubi3: :zubi3: | |
|
| |
dusicaa الحالم الأبدي
Location : Tamo gde Dunav ljubi nebo :) Datum upisa : 02.12.2012
| Naslov: Re: KAKVA STE KUVARICA /KUVAR -ali ,objektivno? Čet Avg 29, 2013 12:58 pm | |
| Postoji par jela, za koje kazu da mi nema premca. Medjutim, nisam bas zaljubljena u kuhinju.Veci mi je problem sta skuvati nego samo kuvanje. Moja porodica je vrlo specifcna. Ono sto voli jedan, pod obavezno ne voli drugi Izuzetno slaba strana su mi torte i kolaci. Retko ih pravim i bas ne volim time da se bakcem. Specijalnost su mi lisnata testa (sve vrste) Da i da dodam da kuvam dooobar kotlic ( paprikas ili gulas) i ako je u vecini porodica to muski posao, kod nas je eto i to pripalo meni | |
|
| |
Lakota - slučajna prolaznica-
Datum upisa : 11.07.2013
| Naslov: Re: KAKVA STE KUVARICA /KUVAR -ali ,objektivno? Čet Avg 29, 2013 2:30 pm | |
| Kampanjska,bas kao djaci u skoli ..Danima mogu da otaljavam,spremam najobicnija kuvana jela za koja ne treba neka velika mudrost ili vreme.A onda naidje period kad prosto obozavam da im spremim nesto zahtevno,drugacije,posebno,pa uz to poslastice slatke,pa za veceru nesto od kiselog testa,nadeveno..i kad me to uhvati moj muz najcesce prvi zavapi-aman dosta- ...e onda za dorucak ujutru bude kulje i mleka kao u vrticu... | |
|
| |
Danubius Čuvar Vatre
| Naslov: Re: KAKVA STE KUVARICA /KUVAR -ali ,objektivno? Čet Avg 29, 2013 10:08 pm | |
| Imam teoriju da ako JA znam da kuvam, tj naučio -onda to može ama baš svako . Ne smatram se nekim "kuvarem" ,ali svojevremeno ,kada sam bio u formi (i kuvanje ,kao i sve drugo ,zahteva rutinu ) verovatno bih dobio ocenu "vrlo upotrebljiv " . Hoću reći da bih se umeo (i jesam ) nositi sa kuvarskim zahtevima svakodnevnice . Moja "tajna" su trikovi ,tj ,trik nr 1 -dekoracija -to je pola uspeha .Lepo aranžirano jelo nadomeštava nedostatak kuvarskog umeća .Odaberu se jednostavne a efektne stvari koje ne zahtevaju neko iskustvo u pogađanju pravih trenutaka kada treba nešto "skinuti" ,pravu gustine ili druge stvari koje znaju samo iskusni i pravi kuvari -kao što su komplikovani sosovi ,prelivi itd . Držim se isprobanih stvari koje su se dobro pokazale kod (ženske ) publike . Drugi trik su začini -oni će prikriti eventualne nedostatke . Trik 3 -lep pribor za jelo i piće ,tj odgovarajući ,nikada nisam lenj da stavim "pravu" čašu ,ili potražim efektnu salvetu shodnu prilici koja će upotpuniti celu sliku .Raskošan stolnjak ,cveće , svećnjak odvlači pažnju ,niko neće primetiti da vam supa baš nije najbistrija itd -ako napravite dovoljno veliki cirkus sa "utenzilijama" Nikada nije gotovo dok nije zaista gotovo ,efektan desert može da anulira neuspelo glavno jelo . Specijalnost -jednostavne stvari ,kotlić i roštilj ,voćni kolači i salate ,riba ,sve lepo servirano -i obično prođem bolje nego što zaslužujem .:zubi3: | |
|
| |
| Naslov: Re: KAKVA STE KUVARICA /KUVAR -ali ,objektivno? Pet Avg 30, 2013 12:41 am | |
| Evo objektivno: moj muz kaze da niko ne kuha bolje od mene, moja djeca to kazu, moja mama to kaze, svi moji prijatelji to kazu,,,,treba li da idem dalje!? hahahahahahahahahaha Obozavam kuhanje, uzivam kad smo svi za stolom, i nista i nikad mi nije tesko da im napravim:) A nije da i ja ne volim potegnut;) Ako nista drugo, znam za fakat, da je moj burek i baklava bez premca;))))))))))))))) To treba zahvaliti maloj basmenoj haljinici muahahahahaahahahahahah Falite me usta moja, cccccccc :rlol: :rlol: :rlol: :rlol: :rlol: | |
|
| |
Danubius Čuvar Vatre
| Naslov: Re: KAKVA STE KUVARICA /KUVAR -ali ,objektivno? Pet Avg 30, 2013 12:47 am | |
| - AstrinaKomsinica ::
Ako nista drugo, znam za fakat, da je moj burek i baklava bez premca;))))))))))))))) To treba zahvaliti maloj basmenoj haljinici muahahahahaahahahahahah
Falite me usta moja, cccccccc :rlol: :rlol: :rlol: :rlol: :rlol: Ali je fakat i da su svi vodeći svetski kuvari muškarci . Da se zna . E sad ...vi imate *aljinicu ...tu se ne možemo meriti . | |
|
| |
| Naslov: Re: KAKVA STE KUVARICA /KUVAR -ali ,objektivno? Pet Avg 30, 2013 1:03 pm | |
| | |
|
| |
Lily First Bride
Godina : 28 Location : .. majka Serbia.. Datum upisa : 12.09.2008
| Naslov: Re: KAKVA STE KUVARICA /KUVAR -ali ,objektivno? Pet Avg 30, 2013 1:40 pm | |
| Volem da kuvam, kad mi je do toga.. a vala i kad nije.. hahahhaa.. Obozavam kisela testa, samo gnjavim sve da im pokazem ovo-ono.. i da nadjem razloga da pravim.. :zubi3: | |
|
| |
Danubius Čuvar Vatre
| Naslov: Re: KAKVA STE KUVARICA /KUVAR -ali ,objektivno? Pet Nov 22, 2013 9:59 pm | |
| Razgovaraju muž i žena: - Draga, šta ima za ručak? - Ništa mili! - Pa i juče je bilo "ništa"! - E, pa spremila sam za dva dana... Prepoznaje li se koja ? | |
|
| |
Sibila_ Zalutala Niotkuda
Datum upisa : 20.12.2011
| Naslov: Re: KAKVA STE KUVARICA /KUVAR -ali ,objektivno? Pet Nov 22, 2013 10:13 pm | |
| Odlična... Samo ne volim da se razmećem znanjem | |
|
| |
ZoxZoja Stela Polaris
Godina : 56 Location : Plava Planeta Datum upisa : 13.01.2013
| Naslov: Re: KAKVA STE KUVARICA /KUVAR -ali ,objektivno? Pet Nov 22, 2013 10:29 pm | |
| NE VOLEM da kuvam. Umem nije da ne umem i za nuždu ukućani koji zavise od mene ne bi bili gladni. Verovatno kad bih uz više vežbe dostigla nivo na koji ni ja ne bi imala zamerki.
Ako treba d aizaberem ono jedno "jelo" koje je moj specijalitet to bi bilo koljivo. Za neupućene slično žitu sa šlagom ali brez šlaga. | |
|
| |
| Naslov: Re: KAKVA STE KUVARICA /KUVAR -ali ,objektivno? Pet Nov 22, 2013 10:35 pm | |
| Kao sto rekoh, prikladna odjeca za kuhinju je neophodna Svaki dan cujem samo: "Moja zena najbolje kuha" | |
|
| |
Astra Zvezda Foruma
Godina : 64 Location : podnozje Alpi Datum upisa : 20.06.2008
| Naslov: Re: KAKVA STE KUVARICA /KUVAR -ali ,objektivno? Pet Nov 22, 2013 10:36 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: KAKVA STE KUVARICA /KUVAR -ali ,objektivno? Pet Nov 22, 2013 10:37 pm | |
| | |
|
| |
ZoxZoja Stela Polaris
| Naslov: Re: KAKVA STE KUVARICA /KUVAR -ali ,objektivno? Pet Nov 22, 2013 10:41 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: KAKVA STE KUVARICA /KUVAR -ali ,objektivno? Pet Nov 22, 2013 10:46 pm | |
| | |
|
| |
Astra Zvezda Foruma
| Naslov: Re: KAKVA STE KUVARICA /KUVAR -ali ,objektivno? Pet Nov 22, 2013 11:17 pm | |
| Bjez bolan Zoxy ogadices mi tijesta i jufke. | |
|
| |
| Naslov: Re: KAKVA STE KUVARICA /KUVAR -ali ,objektivno? Pet Nov 22, 2013 11:20 pm | |
| - Astra ::
- Bjez bolan Zoxy ogadices mi tijesta i jufke.
Cek, a sta to ti radis sa oklagijom?! :rlol: :rlol: :rlol: Sorrrrryyyyyyyy namjestila si se hahahahahahahahahahahaha | |
|
| |
Astra Zvezda Foruma
| Naslov: Re: KAKVA STE KUVARICA /KUVAR -ali ,objektivno? Pet Nov 22, 2013 11:47 pm | |
| | |
|
| |
ZoxZoja Stela Polaris
| Naslov: Re: KAKVA STE KUVARICA /KUVAR -ali ,objektivno? Pet Nov 22, 2013 11:52 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: KAKVA STE KUVARICA /KUVAR -ali ,objektivno? Pet Nov 22, 2013 11:56 pm | |
| | |
|
| |
Hestija
Datum upisa : 21.01.2012
| Naslov: Re: KAKVA STE KUVARICA /KUVAR -ali ,objektivno? Pon Nov 25, 2013 10:49 am | |
| - Danubius ::
- -umete li kuvati ,volite li kuvati
Umem ali neka moj muž kaže :zubi3: Volim i jako sam sexy dok kuvam :rlol: | |
|
| |
Danubius Čuvar Vatre
| Naslov: Re: KAKVA STE KUVARICA /KUVAR -ali ,objektivno? Ned Maj 04, 2014 8:49 pm | |
| Evo .meni omiljena Mira Bobić kaže da nije važno da li muškarac kuva dobro,nego kako to radi . Izgleda da naš Džoni znao tu tajnu (ko se seća slike ,negde je na forumu ) Ja i dalje ne razumem u čemu je fora ,možda ono -vidi ,mešam jelo "bez ruku i varjače " ? :rlol: ------ Mirjana Bobić Mojsilović: Volim kad mi muškarac kuva bez odeće! Autor: Kurir | 04.05.2014 - 11:30:00h | Književnica i slikarka Mirjana Bobić Mojsilović otkrila je u jednoj emisiji šta je najviše privlači kod muškarca. Mirjana Bobić Mojsilović | Foto: Nenad Milošević Mira je gostujući kod Sanje Marinković pričala o muško ženskim odnosima, pa je tako mladim devojkama preporučila da idu u pozorište, na izložbe i književne večeri, jer, kako kaže, jedino tamo mogu naći fine momke. Ona je otkrila i šta je to što nju privlači kod suprotnog pola. "Vrhunac sekselipa mi je kad muškarac kuva, ali bez odeće. To je savršeno", našalila se Mira u emisiji "Magazin In". | |
|
| |
zoran1970 Mejac
Godina : 54 Datum upisa : 03.09.2011
| Naslov: Re: KAKVA STE KUVARICA /KUVAR -ali ,objektivno? Ned Maj 04, 2014 11:29 pm | |
| http://opusteno.rs/slike/2014/03/smesne-slike-21905/kuvanje-sa-vinom.jpg :rlol: | |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
brdjanin peskovit je put do zvezda
Datum upisa : 13.09.2013
| Naslov: Re: KAKVA STE KUVARICA /KUVAR -ali ,objektivno? Pon Maj 05, 2014 4:27 pm | |
| Ne mogu da lažem... Umem šta umem...ne bi niko umrEo od gladi sa mnom...ali da se nešto guram u kuhinju...to i ne baš! Volim ekspres recepte, sa što manje muke, a što više začina! Moje pite nestaju brzinom svetlosti, a pasulj (od koga nema gasova ) nešto malo sporije! Kolače ne pravim...osim jednog po imenu prekomorska pita...posle kog bi mi svaka dala! Naravoučenije: Ne prihvatajte poziv na prekomorsku pitu...ili baš naprotiv...prihvatite!!! | |
|
| |
Ladyintheblack Maskota Foruma
Godina : 32 Location : Gdje ljubav putuje.... Humor : Uvek raspolozena :) Datum upisa : 05.05.2014
| Naslov: Re: KAKVA STE KUVARICA /KUVAR -ali ,objektivno? Pon Maj 05, 2014 4:50 pm | |
| Jos nikog nisam otrovala... | |
|
| |
Danubius Čuvar Vatre
| Naslov: Re: KAKVA STE KUVARICA /KUVAR -ali ,objektivno? Pon Maj 05, 2014 7:23 pm | |
| | |
|
| |
Astra Zvezda Foruma
| Naslov: Re: KAKVA STE KUVARICA /KUVAR -ali ,objektivno? Pon Maj 05, 2014 7:32 pm | |
| treba pitati Liu,s vrata odmah ide u kuhinju i njammmmmmmmmmmm | |
|
| |
Danubius Čuvar Vatre
| Naslov: Re: KAKVA STE KUVARICA /KUVAR -ali ,objektivno? Pon Maj 05, 2014 7:56 pm | |
| | |
|
| |
ZoxZoja Stela Polaris
| Naslov: Re: KAKVA STE KUVARICA /KUVAR -ali ,objektivno? Pon Maj 05, 2014 7:58 pm | |
| | |
|
| |
Danubius Čuvar Vatre
| Naslov: Re: KAKVA STE KUVARICA /KUVAR -ali ,objektivno? Pon Maj 05, 2014 8:12 pm | |
| - ZoxZoja ::
Ni jedan kuvar neće dati recept 100% tačan pa još i detaljno uputstvo. Ovaj poziv zvuči mmmmmhmmmmmmm Ali se i ti slažeš sa mojim nagađanjem ,u čemu je tajna efekta "pite" od Brdskog ? Pored šarma kuvara ? :zubi3: Možda i koja kapljica .....arome radi? | |
|
| |
ZoxZoja Stela Polaris
| Naslov: Re: KAKVA STE KUVARICA /KUVAR -ali ,objektivno? Pon Maj 05, 2014 8:17 pm | |
Ali se i ti slažeš sa mojim nagađanjem ,u čemu je tajna efekta "pite" od Brdskog ? Pored šarma kuvara ? :zubi3: Možda i koja kapljica .....arome radi?
Sumnjam da koristi nedozvoljena stredstva. Šarm je već oštepoznat. A ovo sad već zvuči kao izazov probati ili ne. Isuviše dobro je opisana da bi se odbilo parče ili dva. Po temi od mene nikad dobra kuvarica ali sam zato konzument koji bi svaki kuvar poželeo. | |
|
| |
bosankaa ★ Prva Oklagija Foruma ★
Godina : 43 Datum upisa : 17.02.2010
| Naslov: Re: KAKVA STE KUVARICA /KUVAR -ali ,objektivno? Pon Maj 05, 2014 8:19 pm | |
| Kakva sam kuvarica? Pa šta znam... moji se raduju kad je mama u kuhinji, pa ili su oni toliko gladni ili mama ipak zna da skuva ... Mašta nas održava...Mašta nas i lomi...
| |
|
| |
brdjanin peskovit je put do zvezda
Datum upisa : 13.09.2013
| Naslov: Re: KAKVA STE KUVARICA /KUVAR -ali ,objektivno? Pon Maj 05, 2014 8:44 pm | |
Da ti nisu tajni sastojci ,malo johimbina i rufinola ,a Brdski ? Meni nekako sa tim začinima deluje da bi se mogla sigurno izazvati takva reakcija na "kolačić" Sad si me razočarao šefe...čim sumnjaš da se koristim takvim jeftinim trikovima! To koriste oni koji ničim drugim ne umeju da "obore damu s nogu"....(mislim obore ili "obore") A da tajne sastojke ne dam- ne dam!!!! :zubi3: Samo ću reći da ima gooooooomila sastojaka i da se na kraju pospe prah šećerom i tečnom čokoladom... PS. Ne tražite slike na netu...nema! | |
|
| |
Okano Somborska Ruža
Godina : 49 Datum upisa : 06.01.2012
| Naslov: Re: KAKVA STE KUVARICA /KUVAR -ali ,objektivno? Pon Maj 05, 2014 9:15 pm | |
- Umete li u kuhinji da napravite samo požar ,ili se smatrate virtuozom među šerpama ?
Hajdemo, dame i gospodo ,objektivno -umete li kuvati ,volite li kuvati ,imate li imidž dobre kuvarice i "šire" ,šta vam je specijalnost?
Necu da pisem hvalospev o sebi, to mi bas bezveze. Mislim da bi trebali probati moja spremljena jela pa da se sudi . U glavnom volim da kuvam , pravim kolace , pecem ne bitno ...kuhinja mi nije mrska misao. Nisamjos dobila kritike nikad, kazu savrsene sarme pravim , i smatram se umetnicom u kuhinji posto umem i od nista da napravim savrseno nesto ....(ovo je cesta pojava u srbiji ) ... Radila sam u restoranu kao kuvarica i ako mi to nije zanat ...mislim da to dovoljno govori o tome da tiganjem ne samo glave lupam | |
|
| |
Kijara-brm Glavni Administrator
Godina : 44 Location : 𝐹 - 𝐴𝑁 - 𝑇 - 𝐴𝑆 - 𝑇 𝐼 𝐶 Humor : 𝑌𝐸𝑆-𝑌𝑜𝑢 𝑛𝑜𝑤 :) Datum upisa : 21.12.2008
| Naslov: Re: KAKVA STE KUVARICA /KUVAR -ali ,objektivno? Pon Maj 05, 2014 9:25 pm | |
| - Sibila_ ::
- Odlična...
Samo ne volim da se razmećem znanjem e baš tako. . dopada mi se tvoje razmišljanje.. napisala odavno post(čitaj na prvoj stranici) btw-nisam odavno napravila požar i kuhinji.. :zubi3: . Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
|
| |
| Naslov: Re: KAKVA STE KUVARICA /KUVAR -ali ,objektivno? Uto Maj 06, 2014 12:00 am | |
| Vala bas, kad nece niko da hvali, de ti da ja sama hint bacim :rlol: :rlol: :rlol: :rlol: :rlol: :rlol: | |
|
| |
Ladyintheblack Maskota Foruma
Godina : 32 Location : Gdje ljubav putuje.... Humor : Uvek raspolozena :) Datum upisa : 05.05.2014
| Naslov: Re: KAKVA STE KUVARICA /KUVAR -ali ,objektivno? Čet Sep 04, 2014 12:31 pm | |
| za svoje godine mogu reci da sa odlicna... | |
|
| |
promaja Panonski lav
Godina : 62 Datum upisa : 02.08.2010
| Naslov: Re: KAKVA STE KUVARICA /KUVAR -ali ,objektivno? Čet Sep 04, 2014 1:06 pm | |
| Ne bi ostao gladan nikad... :jaja: | |
|
| |
Danubius Čuvar Vatre
| Naslov: Re: KAKVA STE KUVARICA /KUVAR -ali ,objektivno? Čet Okt 29, 2015 5:58 pm | |
| E ,ovo nisam znao da postoji ? Drage domaćice ,još jedno od miliona kuhinjskih pomagala za žene . Dolmer aparat -motač za sarme ? Samo 990 rsd . http://dvorshop.rs/proizvodi/wsitem/7708-aparat-za-motanje-sarmi Za budete još bolje kuvarice ,i da vam sve sarme budu jednake i "pod konac" . | |
|
| |
| Naslov: Re: KAKVA STE KUVARICA /KUVAR -ali ,objektivno? Čet Okt 29, 2015 9:33 pm | |
| Za 999 dinara ima da napravim sarme za ceo forum, bez tog pomagala :D Smotam ja to očas posla. A inače, kakva sam kuvarica? Odlična! Najbolje mi idu jela "ostatak". Recept je jednostavan, sagledaš situaciju u kuhinji i frižideru, pa onda kreneš od luka ( on je uvek baza, manje više), i onda "ostalo parče mesa od juče, komadić slaninice, krompir, pirinač, manje više, komadić sira... povrće smrznuto ili sveže"...i bude mmmmm! Začinsko bilje po ukusu. Ruzmarin obavezno :D
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: KAKVA STE KUVARICA /KUVAR -ali ,objektivno? Čet Okt 29, 2015 9:39 pm | |
| Al' baš Sibil! pa ima da se svi najedu i ostane za podgrijavanje :D
Kuvam sasvim solidno, ali lično mislim da bi u ovim godinama bilo sramota da nije tako. Bar je u mom selu tako. |
|
| |
| Naslov: Re: KAKVA STE KUVARICA /KUVAR -ali ,objektivno? Čet Okt 29, 2015 9:51 pm | |
| Tačno to, mama je radila od 6, sestra i ja, kako je koja stasavala počele smo rano da učestvujemo u kuvanju. Pa do sada da sam vo naučila bih :D I uopšte ne kuvam loše, nema šta ne umem, jedino mi torte ne ispadnu uvek kako treba, pa eto, nek mi je to falinka :D | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: KAKVA STE KUVARICA /KUVAR -ali ,objektivno? Čet Okt 29, 2015 9:53 pm | |
| E i ja sam tu falična. Ustvari to je izuzetak koji potvrđuje pravilo da sam dobra kuvarica Za torte imamo Zemu ;) |
|
| |
ZoxZoja Stela Polaris
| Naslov: Re: KAKVA STE KUVARICA /KUVAR -ali ,objektivno? Čet Okt 29, 2015 9:58 pm | |
| Kad vas čitam moj jedini odgovor je - NIKAKVA. Ali u sopstvenu odbranu imam da kažem da sam odlična za poslati u nabavku. Nikad ne zaboravim više od jedne stvari koju mi kažu da kušim. | |
|
| |
| Naslov: Re: KAKVA STE KUVARICA /KUVAR -ali ,objektivno? Čet Okt 29, 2015 10:05 pm | |
| - ZoxZoja ::
- Kad vas čitam moj jedini odgovor je - NIKAKVA. Ali u sopstvenu odbranu imam da kažem da sam odlična za poslati u nabavku. Nikad ne zaboravim više od jedne stvari koju mi kažu da kušim.
Lagiš vuče, oči ti crvene ( za to da si nikakva kuvarica ) :D Sosa pa da ne zna kuvati?! Taite molim vas! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: KAKVA STE KUVARICA /KUVAR -ali ,objektivno? | |
| |
|
| |
| KAKVA STE KUVARICA /KUVAR -ali ,objektivno? | |
|