DANUBIUS FORUM @ osnovano 2007 -
Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
Operacija kolena BFuWx

DOBRO NAM DOŠLI !

Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
Operacija kolena BFuWx

DOBRO NAM DOŠLI !

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

-MI NISMO KAO DRUGI -Liberté, égalité, fraternité-

Prijemportal*Latest imagesTražiRegistruj sePristupi

Operacija kolena

Ići dole 
+7
bosankaa
MadamX
ZoxZoja
Auror@
Danubius
sonia
Lakota
11 posters
AutorPoruka
MadamX
Grofica od Voždovca
MadamX

Godina : 52
Datum upisa : 13.12.2012

Operacija kolena Empty
PočaljiNaslov: Operacija kolena   Operacija kolena EmptyNed Nov 03, 2013 8:01 pm

Početkom sledećeg meseca treba da zakažem operaciju desnog kolena " centraža desne čašice kolena " kako stoji u nalazu ortopeda kod koga sam išla.

Na netu nema informacija o ovoj operaciji, a ortoped je spominjao samo da će mi pričvrstiti patelu-čašicu..

Jako sam zbunjena.

2007.godine na VMA sam operisana, artroskopija oba kolena ( artroskopski riliz obe patele) ali ta operacija nije ništa pomogla, jer sam povredila koleno 2009.

Inače, luksacije patela imam od puberteta, nosila sam xy puta gips, sve je posledica cerebralne paralize. Ovo ukratko pišem da bi ste znali zašto operišem prvo desno, kasnije levo koleno.

Ukoliko neko ima sličnih problema, ili zna nešto više o ovoj operaciji, neka piše.

Hvala unapred!
Nazad na vrh Ići dole
Lakota
- slučajna prolaznica-
Lakota

Datum upisa : 11.07.2013

Operacija kolena Empty
PočaljiNaslov: Re: Operacija kolena   Operacija kolena EmptyNed Nov 03, 2013 8:18 pm

Mom detetu su radili luksaciju patele.Imao je ta bolna iskakanja kolena negde od osmog razreda.Uz to se i bavio kosarkom,zovu ih i -kosarkaska kolena-..Prestao je i da se bavi sportom zbog njih,levo je bilo mnogo gore od desnog.Uvek je bilo imobilizacija,mirovanje po 6 nedelja,pa vezbe da se posle lagano noga dovede do normalnog funkcionisanja..uglavnom,krenulo je da se desava i kad recimo stoji mirno i neko ga pozove i on se okrene ,onako,poluokret telom,bez da noge prate..Uvek bolno i uvek misljenje da ce proci kad misicna masa i kosti izjednace rast.
Prosle godine su mu radili operaciju.-Ojacali- su mu tetive,ne umem to strucno da objasnim,tako je i meni doktor,stavili srafove,kaze da je to jedini nacin,uglavnom operaciju smo uradili posle nekoliko misljenja da ce koleno totalno otici u aut,ako je ne uradimo..tri dana u bolnici,mirovanje 6 nedelja,kontrole jednom nedeljno,zatim fizijatar i doveo je nogu u ok stanje.Ima malo ruzan oziljak od reza,ali zasad je sve ok..vozi bicikl,lagano se ponovo bavi sportom,pliva, i koristi tu nogu sasvim normalno.Inace je sam sebe ,iz straha da to ne izleti doveo u stanje da stalno nosi steznik i da polako atrofiraju misici na toj nozi,jer je uvek morao da pazi..
Nazad na vrh Ići dole
MadamX
Grofica od Voždovca
MadamX

Operacija kolena Empty
PočaljiNaslov: Re: Operacija kolena   Operacija kolena EmptyPon Nov 04, 2013 1:12 am

Lakota, hvala puno na komentaru.

I meni su ti problemi počeli u pubertetu, a dešavalo se da mi koleno izleti i u poluokretu, to je bilo više puta, čak mi se desilo jednom i u krevetu.

Nadam se da će tvoj sin ubuduće biti dobro, jer kažu da jedino ova -klasična operacija pomaže.

Zbunjuju me podaci o bolnici, neko kaže da se ostaje 14 dana, neko 7, tvoj sin je ostao 3 dana..Više bih volela da ležim kod kuće i da kod kuće nastavim sa terapijom Kardiopirina-obavezno se daje zbog eventualnog nastanka tromba.

I ja imam strah, koji je nažalost prerastao u PTSP, dok sam bila mala, svaka tri meseca mi je iskakalo koleno..taman skinem gips na jednoj nozi, izleti koleno na drugoj.
Nazad na vrh Ići dole
Lakota
- slučajna prolaznica-
Lakota

Operacija kolena Empty
PočaljiNaslov: Re: Operacija kolena   Operacija kolena EmptyPon Nov 04, 2013 10:52 am

Valjda zavisi od prakse u bolnici,mislim na ostajanje ..hvala za zelje zateleban ..i ja tebi zelim da sto uspesnije to sredis i sto pre se oporavis jakog 
Nazad na vrh Ići dole
MadamX
Grofica od Voždovca
MadamX

Operacija kolena Empty
PočaljiNaslov: Re: Operacija kolena   Operacija kolena EmptyUto Dec 03, 2013 5:30 pm

Zakazala sam danas operaciju kolena-centraža desne patele, za 27.02.2014. Tačnije, 27.02. je prijem u bolnicu.

Ranijeg termina nije bilo, srećna sam što ću "prohodati" pre pravog proleća i leta..šest nedelja gipsa me čeka...
Ne znam koliko ću biti u bolnici, zavisi od dogovora sa dr. tako mi je danas rečeno.
Nazad na vrh Ići dole
Lakota
- slučajna prolaznica-
Lakota

Operacija kolena Empty
PočaljiNaslov: Re: Operacija kolena   Operacija kolena EmptyUto Dec 03, 2013 5:38 pm

Srecno Dzudi!!top88 verujem da ce sve biti ok..
Nazad na vrh Ići dole
MadamX
Grofica od Voždovca
MadamX

Operacija kolena Empty
PočaljiNaslov: Re: Operacija kolena   Operacija kolena EmptyUto Dec 03, 2013 5:53 pm

Hvala Lakota..ne brinem mnogo, za samu operaciju, jer je ortoped profesor na medicinskom fakultetu..stručan za operacije kolena kod osoba sa cerebralnom paralizom ( ja imam spastični oblik CP )..

Biće sve ok, samo da izguram to nošenje gipsa. Mene najviše brine taj postoperativni tok, jer je i levo koleno u problemu..moraću i njega da operišem.
Nazad na vrh Ići dole
sonia
حبيبي
sonia

Godina : 50
Humor : ;)
Datum upisa : 23.03.2008

Operacija kolena Empty
PočaljiNaslov: Re: Operacija kolena   Operacija kolena EmptyUto Dec 03, 2013 9:47 pm

Srecno Dzudi, i ne brini, uz nas ce postoperativni tok da ti bude zanimljiviji i lakse da prodje  tooo ..Znam da volis citanje, pa ce i dobre knjige da ubrzaju vreme koje mora da se odlezi..
Nazad na vrh Ići dole
MadamX
Grofica od Voždovca
MadamX

Operacija kolena Empty
PočaljiNaslov: Re: Operacija kolena   Operacija kolena EmptySre Dec 04, 2013 2:47 am

Hvala Sonja..naravno kad budem kod kuće, biću ovde, plus čitaću, mnogo volim da čitam..jakog 

Hvala Lakota i tebi. jakog 
Nazad na vrh Ići dole
MadamX
Grofica od Voždovca
MadamX

Operacija kolena Empty
PočaljiNaslov: Re: Operacija kolena   Operacija kolena EmptyUto Jul 22, 2014 3:45 am

Ja operaciju odložila. Želela sam da je uradim na VMA, ali me je moj čika doca uputio na Banjicu i poželeo mi sreću.

Termin zakazujem u septembru, početkom septembra. Ovog puta ne odustajem, jer mi je čika doca rekao da je stanje desnog kolena jako loše i da vremenom mogu da postanem trajni invalid u kolicima..gledao je snimke..:( oba kolena..moraću prvo jedno pa drugo..
Nazad na vrh Ići dole
Auror@
SOLDIER of LOVE
Auror@

Godina : 65
Humor : aha
Datum upisa : 12.04.2014

Operacija kolena Empty
PočaljiNaslov: Re: Operacija kolena   Operacija kolena EmptyUto Jul 22, 2014 7:41 pm

MadamX ::
Ja operaciju odložila. Želela sam da je uradim na VMA, ali me je moj čika doca uputio na Banjicu i poželeo mi sreću.

Termin zakazujem u septembru, početkom septembra. Ovog puta ne odustajem, jer mi je čika doca rekao da je stanje desnog kolena jako loše i da vremenom mogu da postanem trajni invalid u kolicima..gledao je snimke..:( oba kolena..moraću prvo jedno pa drugo..
Na Banjici su odlični stručnjaci iako je malo gužva na odelenjima, pa ćeš morati malo da se strpiš dok si tamo, ali je i ta gužva dokaz, ovom što sam rekla (sve to znaš i sama, ali, da te podsetim).
 Ma, neću da ti puno "solim pamet", zažmuri i podji, da što pre bude sve gotovo.

Ljubac veliki od mene- kao podrška za snagu i hrabrost
  zateleban  ruza  :heart1:  :dm1:
Nazad na vrh Ići dole
Danubius
Čuvar Vatre
Danubius

Godina : 64

Operacija kolena Empty
PočaljiNaslov: Re: Operacija kolena   Operacija kolena EmptyUto Jul 22, 2014 8:10 pm

Ne razumem se baš ,ali toliko znam da među medicinarima vlada mišljenje -VMA -koronarno ,Kamenica -pluća ,Banjica -ortopedija nr 1 ,i to ne samo za Srbiju ,nego i šire ,naročito kada su u pitanju stručnjaci .
Mislim da nisi pogrešila ,septembar dođe za tren ,i bar znaš da si učinila sve što je u tvojoj moći,ne odustaj slučajno .

Operacije nisu lake ,ali kada nema drugog rešenja -ne treba razmišljati ,i plašiti se "noža" .
Koliko ljudi ostane trajni invalid jer se "boje" veštačkog kuka ili kolena ,a oni koji se odluče -žive gotovo normalno .

Operacija kolena 155klf10
Nazad na vrh Ići dole
https://danubius.forumsr.com/
MadamX
Grofica od Voždovca
MadamX

Operacija kolena Empty
PočaljiNaslov: Re: Operacija kolena   Operacija kolena EmptyNed Avg 31, 2014 3:50 am

Prijem u bolnicu zakazan za šesti novembar. Operacija sutradan ili u utorak, jer operišu petkom i utorkom na tom neuro-ortopedskom odeljenju.

Ovog puta ne odustajem i lagano se psihički pripremam za bolnicu.
Nazad na vrh Ići dole
Auror@
SOLDIER of LOVE
Auror@

Operacija kolena Empty
PočaljiNaslov: Re: Operacija kolena   Operacija kolena EmptyNed Avg 31, 2014 1:55 pm

Prijem u bolnicu zakazan za šesti novembar. Operacija sutradan ili u utorak, jer operišu petkom i utorkom na tom neuro-ortopedskom odeljenju.

Ovog puta ne odustajem i lagano se psihički pripremam za bolnicu.
Ljubac veliki, za podršku od mene  ruza Samo napred  jakog Upisano - 6. novembar - mislim na tebe  zlz
Nazad na vrh Ići dole
MadamX
Grofica od Voždovca
MadamX

Operacija kolena Empty
PočaljiNaslov: Re: Operacija kolena   Operacija kolena EmptyPet Sep 19, 2014 2:56 pm

Hvala Aurora. jakog

Imam frku kako dani prolaze. Koleno me boli sve više i više. I čeka me niz analiza koje treba da uradim pre odlaska u bolnicu.
Najviše me muči koliko ću ostati u bolnici.
Nazad na vrh Ići dole
Auror@
SOLDIER of LOVE
Auror@

Operacija kolena Empty
PočaljiNaslov: Re: Operacija kolena   Operacija kolena EmptyPet Sep 19, 2014 3:26 pm

Obično, kada se pokrene već sve, krenu pregledi, počinju konkretni dogovori i razgovori, naravno da krene i frka - šta će i kako biti. Još kad se u čekaonicama čuje i vidi svašta, a naleti se na doktore koji baš ne "ljube" raznolikost ljudi i njihove strahove... No, bitno je da si krenula, da imaš datum za koji se spremaš psihički i fizički, sve ostalo je, kako se kaže - u Božjim rukama. Ništa ne možemo više ni učiniti, ni promeniti, osim, ako je krenula neka panika, uzeti nešto za smirenje, čisto, da zaštitimo srce od stresa. Ljubim te i čuvaj se, da budeš što snažnija i zdravija, pa će sve brzo i dobro proći  jakog
Nazad na vrh Ići dole
MadamX
Grofica od Voždovca
MadamX

Operacija kolena Empty
PočaljiNaslov: Re: Operacija kolena   Operacija kolena EmptyPet Sep 19, 2014 10:59 pm

Aurora jakog :heart1:

Od nedelje idem kod zubara i kod komšinice u Zavod za transfuziju krvi da mi odredi krvnu grupu ( verovali ili ne, taj podatak mi do sada nije bio potreban i ne znam koja sam krvna grupa)...zatim sledi neurolog, i psih- moraju da daju saglasnost da mogu da se operišem, pa kardiolog...i bla bla...

Tako sam i 2007 osećala frku, sve dok nisam otišla u bolnicu. Tamo sam bila okej, skroz mirna.

Izvinjavam se što davim..ali lakše je kad podelim sa nekim, i ovako i u rl.
Nazad na vrh Ići dole
Auror@
SOLDIER of LOVE
Auror@

Operacija kolena Empty
PočaljiNaslov: Re: Operacija kolena   Operacija kolena EmptyPet Sep 19, 2014 11:09 pm

Aurora jakog :heart1:

Od nedelje idem kod zubara i kod komšinice u Zavod za transfuziju krvi da mi odredi krvnu grupu ( verovali ili ne, taj podatak mi do sada nije bio potreban i ne znam koja sam krvna grupa)...zatim sledi neurolog, i psih- moraju da daju saglasnost da mogu da se operišem, pa kardiolog...i bla bla...

Tako sam i 2007 osećala frku, sve dok nisam otišla u bolnicu. Tamo sam bila okej, skroz mirna.

Izvinjavam se što davim..ali lakše je kad podelim sa nekim, i ovako i u rl.
Dobro je da i drugi pročitaju, oni koji će, ne daj Bože, morati da prodju kroz slična iskustva. Ti si odlična, ja imam tegoba, pred samu operaciju, koliko god da je bezazlena, o kojima bolje da ne pišem, da ne pokrenem nekom iste. Sramota me, kako mi organizam odreaguje, čak i kad mi daju sedative, pa se blamiram u predoperacionoj sali, ali to ne umem kontrolisati, pa me smiruju - da je i to normalno  trtrr
Nazad na vrh Ići dole
MadamX
Grofica od Voždovca
MadamX

Operacija kolena Empty
PočaljiNaslov: Re: Operacija kolena   Operacija kolena EmptyPon Okt 20, 2014 11:56 am

Ne bih da davim o mom kolenu na drugim temama.

Sitno brojim dane i hvata me užasna frka. Ne plašim se operacije već bolničke infekcije i nervira me što ne znam koliko ostajem tamo.

Samo da sve bude iza mene.
Nazad na vrh Ići dole
podbarac
Lala iz Bosne
Lala iz Bosne
podbarac

Godina : 69
Humor : Ta dašta
Datum upisa : 30.11.2012

Operacija kolena Empty
PočaljiNaslov: Re: Operacija kolena   Operacija kolena EmptyPon Okt 20, 2014 12:14 pm

imao sam dve operacije u zadnje dve godine , nisam se opterecivao sa tim sta ce biti ako bude , bilo i proslo , probaj tako
Nazad na vrh Ići dole
MadamX
Grofica od Voždovca
MadamX

Operacija kolena Empty
PočaljiNaslov: Re: Operacija kolena   Operacija kolena EmptyPon Okt 20, 2014 8:37 pm

U pravu si podbarac.
Nazad na vrh Ići dole
MadamX
Grofica od Voždovca
MadamX

Operacija kolena Empty
PočaljiNaslov: Re: Operacija kolena   Operacija kolena EmptySub Okt 25, 2014 2:26 pm

Sad stvarno brojim sitno. Nadam se da se lekar šalio kada mi je rekao da ostajem 6 nedelja. Ukoliko je to tačno, potrudiću se da izađem kad mi stave gips..a to ide posle skidanja drena.

Ljudi, ja vas udavih sa mojom operacijom. Molim vas da mi oprostite.
Nazad na vrh Ići dole
ZoxZoja
Stela Polaris
ZoxZoja

Godina : 56
Datum upisa : 13.01.2013

Operacija kolena Empty
PočaljiNaslov: Re: Operacija kolena   Operacija kolena EmptySub Okt 25, 2014 2:53 pm

Madam X ne brini biće sve u redu. Evo da te razveselim i da ti dam ideju. Kad dobiješ gips na nozi slikaj i postavi ovde. A mi ćemo da ti se potpišemo. Kao što su se onomad kad sam se skrljala i ležala zagipsovana sem prijatelja i rodbine u realu meni potpisali i drugari sa mog tadašnjeg Foruma. Može to da bude lepa zabava za sve nas. Tebi će skratiti vreme bar malo.

Operacija kolena Potpis-12

Poslednji izmenio ZoxZoja dana Sub Okt 25, 2014 3:03 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh Ići dole
podbarac
Lala iz Bosne
Lala iz Bosne
podbarac

Operacija kolena Empty
PočaljiNaslov: Re: Operacija kolena   Operacija kolena EmptySub Okt 25, 2014 3:01 pm

Samo ti radi kako ti gospon doca kaže , izguraćeš te dane i nije vredno da zbog ranijeg povratka kući rizikuješ neželjene posledice . Računaj kao da si na prinudnom godišnjem smehsmeh
Nazad na vrh Ići dole
Astra
Zvezda Foruma
Zvezda Foruma
Astra

Datum upisa : 20.06.2008

Operacija kolena Empty
PočaljiNaslov: Re: Operacija kolena   Operacija kolena EmptySub Okt 25, 2014 3:08 pm

Doktori valjda znaju bolje...zato Madam...sve po propisu...a i sta da radis kod kuce ako nisi sposobna za kretanje,a neces biti....to je koljeno.
Ideja sa slikom i potpisima je savim simpaticna....vjerujem da ce i tebe zabaviti.
Sa srecom!
Nazad na vrh Ići dole
http://www.ranjeni-orao.com
MadamX
Grofica od Voždovca
MadamX

Operacija kolena Empty
PočaljiNaslov: Re: Operacija kolena   Operacija kolena EmptyNed Nov 02, 2014 7:58 pm

Gledala sam neke informatore za pacijente, na sajtu bolnice. Za operaciju veštačkog kolena ostaje se 12-14 dana.
Mislim da ću i ja tako ostati.

Videću da se slikam sa gipsom, ideja je za 100 plus :)
Nazad na vrh Ići dole
podbarac
Lala iz Bosne
Lala iz Bosne
podbarac

Operacija kolena Empty
PočaljiNaslov: Re: Operacija kolena   Operacija kolena EmptyNed Nov 02, 2014 8:13 pm

na gips obavezno i neki cvetić da nacrtaš mahmah
Nazad na vrh Ići dole
Auror@
SOLDIER of LOVE
Auror@

Operacija kolena Empty
PočaljiNaslov: Re: Operacija kolena   Operacija kolena EmptyPon Nov 03, 2014 9:57 am

MadamX, da ti se javnem pre nego što podješ i da ti kažem, da mislim na tebe, da sam uz tebe ovih dana, mislima i molitvama. Sve će da bude dobro i tamo na gips, našvrljaj negde i moj potpis  zlz
čisto da te ne žulja gips  ruza
Nazad na vrh Ići dole
MadamX
Grofica od Voždovca
MadamX

Operacija kolena Empty
PočaljiNaslov: Re: Operacija kolena   Operacija kolena EmptyPon Nov 03, 2014 2:03 pm

Hvala vam svima.. :heart1:
Nadam se da neću ostati toliko dugo.

Slikaću gips za potpise.

Btw, nosim tamo laptop, tako da ćemo biti u kontaktu.
Nazad na vrh Ići dole
ZoxZoja
Stela Polaris
ZoxZoja

Operacija kolena Empty
PočaljiNaslov: Re: Operacija kolena   Operacija kolena EmptyPon Nov 03, 2014 2:19 pm

Madam X ima ovde sova koje ne spavaju skoro nikad pa ako ti zatreba društvo za razgovor tu smo. A iz iskustva znam da se toliko naspavaš da bi provrištao noću od dosade. Tu ovo sokoćalo dolazi kao najbolji lek.
Nazad na vrh Ići dole
MadamX
Grofica od Voždovca
MadamX

Operacija kolena Empty
PočaljiNaslov: Re: Operacija kolena   Operacija kolena EmptyUto Nov 11, 2014 5:25 pm

Sutra se vraćam u bolnicu, trenutno sam na vikendu, produženom.
Inače, uslovi su grozni.

Ne znam da li će me operisati u petak- što bih volela, ili u utorak.

Pozdrav svima mahmah
Nazad na vrh Ići dole
MadamX
Grofica od Voždovca
MadamX

Operacija kolena Empty
PočaljiNaslov: Re: Operacija kolena   Operacija kolena EmptyČet Nov 13, 2014 8:38 pm

Sutra sam druga na programu. Konačno ću se osloboditi muke koja traje 30 godina.
Nazad na vrh Ići dole
ZoxZoja
Stela Polaris
ZoxZoja

Operacija kolena Empty
PočaljiNaslov: Re: Operacija kolena   Operacija kolena EmptyČet Nov 13, 2014 8:40 pm

Madam X držimo ti pesnice. Biće to sve u redu ne plaši se.
Nazad na vrh Ići dole
bosankaa
★ Prva Oklagija Foruma ★
bosankaa

Godina : 43
Datum upisa : 17.02.2010

Operacija kolena Empty
PočaljiNaslov: Re: Operacija kolena   Operacija kolena EmptyČet Nov 13, 2014 8:44 pm

MadamX, uz tebe smo. Sve najbolje ti želim.

Mašta nas održava...Mašta nas i lomi...
Nazad na vrh Ići dole
MadamX
Grofica od Voždovca
MadamX

Operacija kolena Empty
PočaljiNaslov: Re: Operacija kolena   Operacija kolena EmptySub Nov 15, 2014 9:15 am

Hvala jakog

Operacija je bila juče, dobro je prošla.
Nazad na vrh Ići dole
Astra
Zvezda Foruma
Zvezda Foruma
Astra

Datum upisa : 20.06.2008

Operacija kolena Empty
PočaljiNaslov: Re: Operacija kolena   Operacija kolena EmptySub Nov 15, 2014 12:20 pm

E sad sto brzi oporavak i ko nova!
Nazad na vrh Ići dole
http://www.ranjeni-orao.com
MadamX
Grofica od Voždovca
MadamX

Operacija kolena Empty
PočaljiNaslov: Re: Operacija kolena   Operacija kolena EmptySub Nov 15, 2014 4:44 pm

Hvala Astra :) OK se osećam...
Nazad na vrh Ići dole
Danubius
Čuvar Vatre
Danubius

Operacija kolena Empty
PočaljiNaslov: Re: Operacija kolena   Operacija kolena EmptySub Nov 15, 2014 5:29 pm

Hvala Astra :) OK se osećam...
Et* vidiš ...sad ide rehabilitacija ,i vidimo se u diskoteci . :kkkk:

Nazad na vrh Ići dole
Auror@
SOLDIER of LOVE
Auror@

Operacija kolena Empty
PočaljiNaslov: Re: Operacija kolena   Operacija kolena EmptyČet Nov 20, 2014 4:11 pm

Hvala jakog

Operacija je bila juče, dobro je prošla.
Ljubac veliki od mene  ruza i želim ti brz oporavak.  jakog
Nazad na vrh Ići dole
MadamX
Grofica od Voždovca
MadamX

Operacija kolena Empty
PočaljiNaslov: Re: Operacija kolena   Operacija kolena EmptySub Nov 22, 2014 7:25 pm

Zaboravila sam da kažem da nemam klasičan gips već longetu.
Juče sam izašla iz bolnice, skidam konce 4.12.
OK sam, i hvala još jednom svima koji su ovde pisali.

Inače, na otpusnoj listi piše sve na latinskom..ne znam šta znači..izgleda da mi je stavljena plastika u čašicu.
Nazad na vrh Ići dole
Danubius
Čuvar Vatre
Danubius

Operacija kolena Empty
PočaljiNaslov: Re: Operacija kolena   Operacija kolena EmptySub Nov 22, 2014 7:37 pm

Zaboravila sam da kažem da nemam klasičan gips već longetu.
Juče sam izašla iz bolnice, skidam konce 4.12.
OK sam, i hvala još jednom svima koji su ovde pisali.

Inače, na otpusnoj listi piše sve na latinskom..ne znam šta znači..izgleda da mi je stavljena plastika u čašicu.
Sad dolazi rehabilitacija ,i kao lokal-patriota trebalo bi da ti predložim Banju Junaković ,Bezdan  ili Kanjižu. 
No ,realno ,ako budeš mogla da dobiješ Banjicu -teško da ima boljih od njih . top88

Nazad na vrh Ići dole
debilko
Pogrešila roda
debilko

Godina : 62
Datum upisa : 22.06.2009

Operacija kolena Empty
PočaljiNaslov: Re: Operacija kolena   Operacija kolena EmptySub Nov 22, 2014 7:39 pm

Ups, ovo stvarno koleno, ja pomislio Neša Slina petlja smehsmeh pa da vidim ko je sad uhapšen.

Operacija kolena 2iiv51gOperacija kolena 28wf5a8
Nazad na vrh Ići dole
podbarac
Lala iz Bosne
Lala iz Bosne
podbarac

Operacija kolena Empty
PočaljiNaslov: Re: Operacija kolena   Operacija kolena EmptySub Nov 22, 2014 7:47 pm

Kolko si straha izjela za dzab dzabe . smehsmeh
Nazad na vrh Ići dole
MadamX
Grofica od Voždovca
MadamX

Operacija kolena Empty
PočaljiNaslov: Re: Operacija kolena   Operacija kolena EmptyUto Jul 14, 2015 5:33 pm

Ostao je ružan ožiljak, a boli me levo koleno, možda će i ono biti operisano sledeće godine.

Da, nemam osećaj u celom kolenu, presekli su mi neke nerve.

Setih se ove teme jer me boli koleno..a boli i ovo operisano kada ga dugo opteretim.
Nazad na vrh Ići dole
podbarac
Lala iz Bosne
Lala iz Bosne
podbarac

Operacija kolena Empty
PočaljiNaslov: Re: Operacija kolena   Operacija kolena EmptyUto Jul 14, 2015 6:59 pm

Treba vremena , nadaj se uvek boljem . :kisic1:
Nazad na vrh Ići dole
MadamX
Grofica od Voždovca
MadamX

Operacija kolena Empty
PočaljiNaslov: Re: Operacija kolena   Operacija kolena EmptySre Jul 13, 2016 1:19 am

Boli me levo koleno! Pre par meseci sam bila na kontroli kod dr koji je bio u timu kada sam se operisala, jer se moj dr penzionisao.

Kaže da još nema potrebe za operacijom, a mene bol ne popušta nekad i pored dva Brufena.

Btw, saznala sam i da se dr vratio iz penzije i da ponovo radi! Ne bih volela ponovo da se sretnem sa njim.

A što se kolena tiče, samo da pitam, da li je bolji skener od običnog rendgena? I zašto me niko do sada nije slao na skener,već samo na RG?
Nazad na vrh Ići dole
el_vibrador
בנו של ישראל
el_vibrador

Datum upisa : 07.02.2012

Operacija kolena Empty
PočaljiNaslov: Re: Operacija kolena   Operacija kolena EmptySre Jul 13, 2016 9:17 am

Scan je odlican za koleno, jer daje skoro trodimenzionalne slike u sekvencama od sekunde, ili par sekundi, kolena, ali je radijacija puno veca nego kod stare RTG snimke.Neka te posalju na MRI (Magnetic Resonance Imaging), koji je odlican za koleno, i nema uopste radijacije
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

Operacija kolena Empty
PočaljiNaslov: Re: Operacija kolena   Operacija kolena Empty

Nazad na vrh Ići dole

Operacija kolena
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» OPERACIJA "Balkanski ratnik "
» Operacija srca -Aortokoronarni bypass
» OPERACIJA "MORAVA !"

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
DANUBIUS FORUM @ osnovano 2007 -  :: ŽIVOT I PRIKLJUČENIJA :: ZDRAVLJE :: LEKARSKA ORDINACIJA-
Skoči na: