DANUBIUS FORUM @ osnovano 2007 -
Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
Forumska mahalusa - Imamo? Koristimo? ;) BFuWx

DOBRO NAM DOŠLI !

Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
Forumska mahalusa - Imamo? Koristimo? ;) BFuWx

DOBRO NAM DOŠLI !

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

-MI NISMO KAO DRUGI -Liberté, égalité, fraternité-

Prijemportal*Latest imagesTražiRegistruj sePristupi

Forumska mahalusa - Imamo? Koristimo? ;)

Ići dole 
+8
Astra
dusicaa
Danubius
ZoxZoja
Lily
sanjalica.ns
Lakota
AstrinaKomsinica
12 posters
Idi na stranu : 1, 2  Sledeći
AutorPoruka
AstrinaKomsinica
Master Spamer
AstrinaKomsinica

Humor : :)
Datum upisa : 22.01.2011

Forumska mahalusa - Imamo? Koristimo? ;) Empty
PočaljiNaslov: Forumska mahalusa - Imamo? Koristimo? ;)   Forumska mahalusa - Imamo? Koristimo? ;) EmptySre Jan 15, 2014 1:33 pm

E'o da mi Dusu zelja mine hahahahahahahahahah

Tema je 'nako na "moj nacin", puna smijeha i naravno sarkazma  smehsmeh :rlol: :rlol: :rlol: :rlol: :rlol: 

Pa da pocMem prva:

"Ti sto citas, da, bas ti;)" Ja znam da ti znas da ja znam da ces se nac'  trtrr smehsmeh :rlol: :rlol: :rlol: :rlol: 

Svaka "grupa" ima i mahalusu. U nekim grupama cesto je rijec o mnozini  trtrr tongue 

Sta radimo u oTim slucajOvima?! Da li imamo problem da prepoznamo? Ako ne, koju medicine koristimo?   glases 

Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost
Anonymous

PočaljiNaslov: Re: Forumska mahalusa - Imamo? Koristimo? ;)   Forumska mahalusa - Imamo? Koristimo? ;) EmptySre Jan 15, 2014 2:12 pm

... e, jebiga... prevedi na srpsko'rvacki...

rasta
Nazad na vrh Ići dole
Lakota
- slučajna prolaznica-
Lakota

Datum upisa : 11.07.2013

PočaljiNaslov: Re: Forumska mahalusa - Imamo? Koristimo? ;)   Forumska mahalusa - Imamo? Koristimo? ;) EmptySre Jan 15, 2014 2:54 pm

Ma gde problema,one to i ne kriju.To im je hobi,smisao zivota i hleb nasusni  smehsmeh ..nema tu medicine,bitno je samo da izvuces u prvi plan ono sto ti nije bitno,a da izgleda vrlo bitno..i eto leka..
Nazad na vrh Ići dole
sanjalica.ns
Explorer Of Dreams
sanjalica.ns

Datum upisa : 06.01.2010

PočaljiNaslov: Re: Forumska mahalusa - Imamo? Koristimo? ;)   Forumska mahalusa - Imamo? Koristimo? ;) EmptySre Jan 15, 2014 2:57 pm

Molim nekog da mi pojasni izraz 'mahaluša'.....??? smehsmeh 
Nazad na vrh Ići dole
Lakota
- slučajna prolaznica-
Lakota

PočaljiNaslov: Re: Forumska mahalusa - Imamo? Koristimo? ;)   Forumska mahalusa - Imamo? Koristimo? ;) EmptySre Jan 15, 2014 2:58 pm

..pa to mu dodje nesto kao -tracara-..ako sam i ja skontala  55555 
Nazad na vrh Ići dole
sanjalica.ns
Explorer Of Dreams
sanjalica.ns

PočaljiNaslov: Re: Forumska mahalusa - Imamo? Koristimo? ;)   Forumska mahalusa - Imamo? Koristimo? ;) EmptySre Jan 15, 2014 3:04 pm

Aha, dobro. I u čemu je poenta ove teme...?! 99i smehsmeh 
Nazad na vrh Ići dole
sanjalica.ns
Explorer Of Dreams
sanjalica.ns

PočaljiNaslov: Re: Forumska mahalusa - Imamo? Koristimo? ;)   Forumska mahalusa - Imamo? Koristimo? ;) EmptySre Jan 15, 2014 3:05 pm

Mislim, tračara ima svuda, šta tu nije jasno..???!!!  sladoled 
Nazad na vrh Ići dole
Lakota
- slučajna prolaznica-
Lakota

PočaljiNaslov: Re: Forumska mahalusa - Imamo? Koristimo? ;)   Forumska mahalusa - Imamo? Koristimo? ;) EmptySre Jan 15, 2014 3:07 pm

Ihh sanjalice,otvori dusu ,kazi sta god zelis..kona cuva tajnu poente.. smehsmeh 
Nazad na vrh Ići dole
sanjalica.ns
Explorer Of Dreams
sanjalica.ns

PočaljiNaslov: Re: Forumska mahalusa - Imamo? Koristimo? ;)   Forumska mahalusa - Imamo? Koristimo? ;) EmptySre Jan 15, 2014 3:21 pm

Sačekaću ja ipak Komšinicu, da čujem koji novi trač, pa ću onda da se izjasnim... rasta 

smehsmeh smehsmeh smehsmeh
Nazad na vrh Ići dole
Lily
First Bride
Lily

Godina : 28
Datum upisa : 12.09.2008

PočaljiNaslov: Re: Forumska mahalusa - Imamo? Koristimo? ;)   Forumska mahalusa - Imamo? Koristimo? ;) EmptySre Jan 15, 2014 3:52 pm

De ba KOna, ja oVdi uvek dodjem ki nova.. neobavestena.. deder nesto socno.. na trpezu turi..  migg zlz 
Nazad na vrh Ići dole
Lily
First Bride
Lily

Godina : 28
Datum upisa : 12.09.2008

PočaljiNaslov: Re: Forumska mahalusa - Imamo? Koristimo? ;)   Forumska mahalusa - Imamo? Koristimo? ;) EmptySre Jan 15, 2014 3:53 pm

... hahahaha.. a paz' sto se nizemo, ki perle I djerdani.. hahahahahahahahaa.. dobrodosli u drustvo! Kisko svima!
Nazad na vrh Ići dole
Lakota
- slučajna prolaznica-
Lakota

PočaljiNaslov: Re: Forumska mahalusa - Imamo? Koristimo? ;)   Forumska mahalusa - Imamo? Koristimo? ;) EmptySre Jan 15, 2014 3:55 pm

..kisko i tebi  :mrazica: smehsmeh 
Nazad na vrh Ići dole
ZoxZoja
Stela Polaris
ZoxZoja

Godina : 56
Datum upisa : 13.01.2013

PočaljiNaslov: Re: Forumska mahalusa - Imamo? Koristimo? ;)   Forumska mahalusa - Imamo? Koristimo? ;) EmptySre Jan 15, 2014 4:42 pm

Nije lako biti frau-Gabrijela (za neobaveštene pročitati Pop Ćiru i pop Spiru ili pogledati istoimeni film/seriju). Biti na pravom mestu u pravom trenutku da čuješ informaciju i umeti da je plasiraš dalje - umetnost end renesansa.

Molim da me se obavesti ko na forumu bi mogao da nosi ovaj nick zahvaljujući svojoj obaveštenosti o dešavanjima.
Nazad na vrh Ići dole
Danubius
Čuvar Vatre
Danubius

Godina : 64

PočaljiNaslov: Re: Forumska mahalusa - Imamo? Koristimo? ;)   Forumska mahalusa - Imamo? Koristimo? ;) EmptySre Jan 15, 2014 8:32 pm

Mahaluša -javi mi se na PP .
Ja već polako k*o Koštunica (neobavešten)

[You must be registered and logged in to see this image.]
Nazad na vrh Ići dole
https://danubius.forumsr.com/
dusicaa
الحالم الأبدي
dusicaa

Datum upisa : 02.12.2012

PočaljiNaslov: Re: Forumska mahalusa - Imamo? Koristimo? ;)   Forumska mahalusa - Imamo? Koristimo? ;) EmptySre Jan 15, 2014 8:36 pm

Kono, zacini malo ovu temu pa da se raspisemo. Ovako nam nesto ne ide.
 lu6777 tongue 
Nazad na vrh Ići dole
Astra
Zvezda Foruma
Zvezda Foruma
Astra

Datum upisa : 20.06.2008

PočaljiNaslov: Re: Forumska mahalusa - Imamo? Koristimo? ;)   Forumska mahalusa - Imamo? Koristimo? ;) EmptySre Jan 15, 2014 8:45 pm

Danubius ::
Mahaluša -javi mi se na PP .
Ja već polako k*o Koštunica (neobavešten)

ma volis pp da dobijes vise neg leba i s leba....ahahahah
Nazad na vrh Ići dole
http://www.ranjeni-orao.com Na mreži
Astra
Zvezda Foruma
Zvezda Foruma
Astra

PočaljiNaslov: Re: Forumska mahalusa - Imamo? Koristimo? ;)   Forumska mahalusa - Imamo? Koristimo? ;) EmptyČet Jan 16, 2014 12:48 pm

samo da znas da znam  Forumska mahalusa - Imamo? Koristimo? ;) 98966  al cu se pravit i dalje da ne znam  smehsmeh 
Nazad na vrh Ići dole
AstrinaKomsinica
Master Spamer
AstrinaKomsinica

PočaljiNaslov: Re: Forumska mahalusa - Imamo? Koristimo? ;)   Forumska mahalusa - Imamo? Koristimo? ;) EmptyČet Jan 16, 2014 12:49 pm

Uh, uh, vidju vidju, haman se pola naslo hahahahahahahahahaha Al vodeca Mileva pametno suti, ko veli nece niko rec;))))))) hahahahahahaahahahahahahahahahah

Astra, to je vec domen kad je admin mahalusa  trtrr  Vrlo za*ebato, i iznad svega zanimljivo  smehsmeh :rlol: :rlol: :rlol: :rlol: :rlol: :rlol: 
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost
Anonymous

PočaljiNaslov: Re: Forumska mahalusa - Imamo? Koristimo? ;)   Forumska mahalusa - Imamo? Koristimo? ;) EmptyČet Jan 16, 2014 12:50 pm

AstrinaKomsinica ::
Uh, uh, vidju vidju, haman se pola naslo hahahahahahahahahaha Al vodeca Mileva pametno suti, ko veli nece niko rec;))))))) hahahahahahaahahahahahahahahahah

Astra, to je vec domen kad je admin mahalusa  trtrr  Vrlo za*ebato, i iznad svega zanimljivo  smehsmeh :rlol: :rlol: :rlol: :rlol: :rlol: :rlol: 

... ne zna s kojeg profila da s' javi...

rasta
Nazad na vrh Ići dole
Astra
Zvezda Foruma
Zvezda Foruma
Astra

PočaljiNaslov: Re: Forumska mahalusa - Imamo? Koristimo? ;)   Forumska mahalusa - Imamo? Koristimo? ;) EmptyČet Jan 16, 2014 12:51 pm

Adminov glavni zadatak je da banuje i da saznaje.... smehsmeh smehsmeh smehsmeh 
Nazad na vrh Ići dole
Astra
Zvezda Foruma
Zvezda Foruma
Astra

PočaljiNaslov: Re: Forumska mahalusa - Imamo? Koristimo? ;)   Forumska mahalusa - Imamo? Koristimo? ;) EmptyČet Jan 16, 2014 12:52 pm

John Doe ::

rasta

Biserko  aplauseee 
Nazad na vrh Ići dole
AstrinaKomsinica
Master Spamer
AstrinaKomsinica

PočaljiNaslov: Re: Forumska mahalusa - Imamo? Koristimo? ;)   Forumska mahalusa - Imamo? Koristimo? ;) EmptyČet Jan 16, 2014 12:52 pm

rasta

aahaahahahahhahahahahahahahhahahahaha Jesam ti rekla da te volim?! Nisam odavno  hahahahahahahahahhahahahahaha

Astra, i sta je onda bilo?!  smehsmeh :rlol: :rlol: :rlol: :rlol: 
Nazad na vrh Ići dole
Astra
Zvezda Foruma
Zvezda Foruma
Astra

PočaljiNaslov: Re: Forumska mahalusa - Imamo? Koristimo? ;)   Forumska mahalusa - Imamo? Koristimo? ;) EmptyČet Jan 16, 2014 12:54 pm

cuj sta je bilo...pa ne mislis da cu javno...hahaha,valja ljude nekad ostavit u neznanju
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost
Anonymous

PočaljiNaslov: Re: Forumska mahalusa - Imamo? Koristimo? ;)   Forumska mahalusa - Imamo? Koristimo? ;) EmptyČet Jan 16, 2014 12:55 pm

... ded' da joj olakšam posao... preko Mozile se uloguješ na jedan profil, preko Opere na drugi, preko Gugla na treći i tako... redom... samo pazi da se ne pobrkaš...

rasta
Nazad na vrh Ići dole
AstrinaKomsinica
Master Spamer
AstrinaKomsinica

PočaljiNaslov: Re: Forumska mahalusa - Imamo? Koristimo? ;)   Forumska mahalusa - Imamo? Koristimo? ;) EmptyČet Jan 16, 2014 12:57 pm

... ded' da joj olakšam posao... preko Mozile se uloguješ na jedan profil, preko Opere na drugi, preko Gugla na treći i tako... redom... samo pazi da se ne pobrkaš...

rasta

I onda cak promijeni i dijalekt, to ko biva da se ne zna  smehsmeh :rlol: :rlol: :rlol: :rlol: :rlol: :rlol: :rlol: :rlol: 

A najbolji je onaj sexy nik, taj zati i pali  trtrr  U neznanju  smehsmeh :rlol: :rlol: :rlol: :rlol: :rlol: 
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost
Anonymous

PočaljiNaslov: Re: Forumska mahalusa - Imamo? Koristimo? ;)   Forumska mahalusa - Imamo? Koristimo? ;) EmptyČet Jan 16, 2014 1:03 pm

rasta

I onda cak promijeni i dijalekt, to ko biva da se ne zna  smehsmeh :rlol: :rlol: :rlol: :rlol: :rlol: :rlol: :rlol: :rlol: 

A najbolji je onaj sexy nik, taj zati i pali  trtrr  U neznanju  smehsmeh :rlol: :rlol: :rlol: :rlol: :rlol: 

... jaoooo... nešto me preseče ispod pojasa... no, zato uvek postoje razni časopisi pa se lako prenese štivo... jedva čekam da se otvori tema o Dajen Fosi... može bit' zanimljivo preneti gomilu podataka sa Wikipedije...

... e, sad... ded da komentarišemo...

Враги народа!
Враги народа!
Власть, не способная или не желающая защитить киевлян, страну и саму себя от «майдана», рискует тем, что, рано или поздно, противники «майдана», коих более половины страны, решат в это взять дело защиты себя от мятежников в свои руки. Они имеют на это право, ибо если власть не справляется с функцией защиты народа, вступает в силу право народа на самозащиту. А это значит, что страна погрузится в гражданский конфликт, сторонами которого будут «майдан» и «антимадан», действующей же власти место в этой схеме не предусмотрено. Она становится лишней на этом «празднике» вооружённой «демократии». Потому, что власть – не только права, но и обязанности и ответственность. Политик, не желающий брать на себя ответственность и исполнять обязанности, теряет права, а сними и саму власть. Власть должна понять - на майдане не народ! На майдане враги народа! А если враг не сдаётся, его уничтожают!

rasta

Nazad na vrh Ići dole
AstrinaKomsinica
Master Spamer
AstrinaKomsinica

PočaljiNaslov: Re: Forumska mahalusa - Imamo? Koristimo? ;)   Forumska mahalusa - Imamo? Koristimo? ;) EmptyČet Jan 16, 2014 1:05 pm

De ziv bio prevedi, da ne pravim ruski nik da se pravim da razumijem hahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahah
Nazad na vrh Ići dole
ZoxZoja
Stela Polaris
ZoxZoja

PočaljiNaslov: Re: Forumska mahalusa - Imamo? Koristimo? ;)   Forumska mahalusa - Imamo? Koristimo? ;) EmptyČet Jan 16, 2014 1:06 pm

Pravila o Adminu

Kad ti ne odgovoriš na temu duže vreme onda si spor.
Kada tvoj Admin ne odgovori odmah on je temeljit!

Kad ti ne pišeš redovno, ti si lenj.
Kada tvoj Admin ne piše, on je prezaposlen.

Kad pogrešiš, pravi si kreten.
Kada tvoj Admin pogreši, on je - samo čovjek!

Kad učiniš nešto na svoju ruku, prekoračio si svoja ovlaštenja.
Kada tvoj Admin učini istu stvar, to se zove inicijativa.

Kad ustraješ na svom mišljenju, tvrdoglav si.
Kada to isto učini tvoj Admin, on je čvrst i dosledan.

Kad ne poštuješ pravila ponašanja i procedure, ti si nepristojan i aljkav.
Kada tvoj Admin zaobiđe koje pravilo, on je originalan.

Kad udovoljiš Adminu, ulizuješ mu se.
Kada tvoj Admin udovolji svom članstvu, on voli saradnju..

Kad nisi na Forumu, gubiš vrieme.
Kada tvoj Admin nije na Forumu, on radi.

Ako si uzeo dan bolovanja, uviek si bolestan.
Ako je Admin uzeo bolovanje, mora da je teško bolestan.
Nazad na vrh Ići dole
dusicaa
الحالم الأبدي
dusicaa

Datum upisa : 02.12.2012

PočaljiNaslov: Re: Forumska mahalusa - Imamo? Koristimo? ;)   Forumska mahalusa - Imamo? Koristimo? ;) EmptyČet Jan 16, 2014 1:10 pm

Umrecu jadna u neznanju. Nis* i nikog ja ovde ne kontam  trtrr :durise3: 55555 
Nazad na vrh Ići dole
AstrinaKomsinica
Master Spamer
AstrinaKomsinica

PočaljiNaslov: Re: Forumska mahalusa - Imamo? Koristimo? ;)   Forumska mahalusa - Imamo? Koristimo? ;) EmptyČet Jan 16, 2014 1:12 pm

ZoxZoja ::
Pravila o Adminu

Nakon 'vako neceg sam dobila ban ko kucu hahahahahahahahahahahhahahaha
Nazad na vrh Ići dole
Samouka
PrEkoBrojNa
Samouka

Datum upisa : 24.05.2011

PočaljiNaslov: Re: Forumska mahalusa - Imamo? Koristimo? ;)   Forumska mahalusa - Imamo? Koristimo? ;) EmptyČet Jan 16, 2014 1:12 pm

Zamalo da se prepoznam, al' sreća pa imam proksi! Mada ga ne koristim,ja iznajmim svoj nick zajedno sa pp sandučetom:))).

:jaja: :jaja:
Nazad na vrh Ići dole
AstrinaKomsinica
Master Spamer
AstrinaKomsinica

PočaljiNaslov: Re: Forumska mahalusa - Imamo? Koristimo? ;)   Forumska mahalusa - Imamo? Koristimo? ;) EmptyČet Jan 16, 2014 1:14 pm

Samouka ::
Zamalo da se prepoznam, al' sreća pa imam proksi! Mada ga ne koristim,ja iznajmim svoj nick zajedno sa pp sandučetom:))).

Kuma obavi "poslove"  trtrr smehsmeh :rlol: :rlol: :rlol: :rlol: :rlol: 

Nije to tema Only  smehsmeh :rlol: :rlol: :rlol: :rlol: :rlol: 

Nisi ti oTa;)
Nazad na vrh Ići dole
Samouka
PrEkoBrojNa
Samouka

Datum upisa : 24.05.2011

PočaljiNaslov: Re: Forumska mahalusa - Imamo? Koristimo? ;)   Forumska mahalusa - Imamo? Koristimo? ;) EmptyČet Jan 16, 2014 1:15 pm

Samouka ::

Kuma obavi "poslove"  trtrr smehsmeh :rlol: :rlol: :rlol: :rlol: :rlol: 

Nije to tema Only  smehsmeh :rlol: :rlol: :rlol: :rlol: :rlol: 

Nisi ti oTa;)

Ih, kaka si?? Pa ja ću se potrudim. Vidiš da ispunjavam uslove :))
Nazad na vrh Ići dole
ZoxZoja
Stela Polaris
ZoxZoja

PočaljiNaslov: Re: Forumska mahalusa - Imamo? Koristimo? ;)   Forumska mahalusa - Imamo? Koristimo? ;) EmptyČet Jan 16, 2014 1:16 pm

Jel to znači da treba da se ižljubimo??? Ajde na pp pošalji ko banuje za ovake stvari od dva Biča Forumska?
Nazad na vrh Ići dole
Astra
Zvezda Foruma
Zvezda Foruma
Astra

PočaljiNaslov: Re: Forumska mahalusa - Imamo? Koristimo? ;)   Forumska mahalusa - Imamo? Koristimo? ;) EmptyČet Jan 16, 2014 1:17 pm

Pravila o Adminu

hahahahhahahahaha,zna mahala sve
Nazad na vrh Ići dole
AstrinaKomsinica
Master Spamer
AstrinaKomsinica

PočaljiNaslov: Re: Forumska mahalusa - Imamo? Koristimo? ;)   Forumska mahalusa - Imamo? Koristimo? ;) EmptyČet Jan 16, 2014 1:20 pm

Jel to znači da treba da se ižljubimo??? Ajde na pp pošalji ko banuje za ovake stvari od dva Biča Forumska?

Zabunila si me bona sa Milevom, ja volEm javno, naja pp  smehsmeh :rlol: :rlol: :rlol: :rlol: :rlol: :rlol: :rlol: 
Nazad na vrh Ići dole
zoran1970
Mejac
Mejac
zoran1970

Godina : 54
Datum upisa : 03.09.2011

PočaljiNaslov: Re: Forumska mahalusa - Imamo? Koristimo? ;)   Forumska mahalusa - Imamo? Koristimo? ;) EmptyČet Jan 16, 2014 3:53 pm

prc milojka paz sad  smehsmeh   smehsmeh 

Mahalusa

Zena/devojka/baba koje ima svugde osim u rodjenoj kuci. Sve zna, ko s kim. kako, gde, zasto. Obavestena je bolje od svih obavestajnih zvanicnih i nezvanicnih agencija. Njoj se ne dolazi, ona dolazi Vama!

smehsmeh 

smehsmeh 
Nazad na vrh Ići dole
Astra
Zvezda Foruma
Zvezda Foruma
Astra

PočaljiNaslov: Re: Forumska mahalusa - Imamo? Koristimo? ;)   Forumska mahalusa - Imamo? Koristimo? ;) EmptyČet Jan 16, 2014 4:16 pm

To je ta Zoki  smehsmeh 

mada net nas nasusni daje mogucnost da tarlahas i iz kuce  :rlol: 
Nazad na vrh Ići dole
Lakota
- slučajna prolaznica-
Lakota

PočaljiNaslov: Re: Forumska mahalusa - Imamo? Koristimo? ;)   Forumska mahalusa - Imamo? Koristimo? ;) EmptyČet Jan 16, 2014 5:09 pm

..kad dusica svrne,nek se javne..da umremo zajedno u neznanju  55555 
Nazad na vrh Ići dole
Astra
Zvezda Foruma
Zvezda Foruma
Astra

PočaljiNaslov: Re: Forumska mahalusa - Imamo? Koristimo? ;)   Forumska mahalusa - Imamo? Koristimo? ;) EmptyČet Jan 16, 2014 5:29 pm

Lakota ::
..kad dusica svrne,nek se javne..da umremo zajedno u neznanju  55555 

evo je,stigla u neznanju  smehsmeh 
Nazad na vrh Ići dole
Lakota
- slučajna prolaznica-
Lakota

PočaljiNaslov: Re: Forumska mahalusa - Imamo? Koristimo? ;)   Forumska mahalusa - Imamo? Koristimo? ;) EmptyČet Jan 16, 2014 5:34 pm

..mozda se do sada informisala  smehsmeh ..ostacu jedina  booored 
Nazad na vrh Ići dole
Kijara-brm
Glavni Administrator
Glavni Administrator
Kijara-brm

Godina : 44
Humor : 𝑌𝐸𝑆-𝑌𝑜𝑢 𝑛𝑜𝑤 :)
Datum upisa : 21.12.2008

PočaljiNaslov: Re: Forumska mahalusa - Imamo? Koristimo? ;)   Forumska mahalusa - Imamo? Koristimo? ;) EmptyČet Jan 16, 2014 10:16 pm

ovo ni google translate ne bi preveo...  :zubi3: .

Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.

Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑
Nazad na vrh Ići dole
https://www.facebook.com/groups/146401177244/
Astra
Zvezda Foruma
Zvezda Foruma
Astra

PočaljiNaslov: Re: Forumska mahalusa - Imamo? Koristimo? ;)   Forumska mahalusa - Imamo? Koristimo? ;) EmptyČet Jan 16, 2014 10:20 pm

Kijara-brm ::

Dje sporno...sad cu ja to na njemacki,pa ce bit klar  smehsmeh 
Nazad na vrh Ići dole
Kijara-brm
Glavni Administrator
Glavni Administrator
Kijara-brm

Godina : 44
Humor : 𝑌𝐸𝑆-𝑌𝑜𝑢 𝑛𝑜𝑤 :)
Datum upisa : 21.12.2008

PočaljiNaslov: Re: Forumska mahalusa - Imamo? Koristimo? ;)   Forumska mahalusa - Imamo? Koristimo? ;) EmptyČet Jan 16, 2014 10:23 pm

Astra ::
Kijara-brm ::

Dje sporno...sad cu ja to na njemacki,pa ce bit klar  smehsmeh 
ondaK sam tek upala... smehsmeh .
taman malo nauči mahalskog..kona ga šifrirala...u onaj fensi do kojeg nisam stigla...  :zubi3:

Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.

Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑
Nazad na vrh Ići dole
https://www.facebook.com/groups/146401177244/
ZoxZoja
Stela Polaris
ZoxZoja

PočaljiNaslov: Re: Forumska mahalusa - Imamo? Koristimo? ;)   Forumska mahalusa - Imamo? Koristimo? ;) EmptyČet Jan 16, 2014 10:28 pm

Ulažem zvanično protestovanje zbog nerada formalnih, neformalnih, zvaničnih i samoproklamovanih forumskih mahaluša. Mislim stvarno stisle ste te informacije tračerajske ko nevina devojka noge kad tvrdi pazar.
Nazad na vrh Ići dole
brdjanin
peskovit je put do zvezda
brdjanin

Datum upisa : 13.09.2013

PočaljiNaslov: Re: Forumska mahalusa - Imamo? Koristimo? ;)   Forumska mahalusa - Imamo? Koristimo? ;) EmptySub Jan 18, 2014 2:48 pm

Odjeci koji stižu do mene mi kažu da se dobro kotiram! zlz
Mada je logika fascinantna...
Jedino....što ni najsnažnija mašta dotičnih...ne može da dobaci ni do petine istine!  :rlol:
Nazad na vrh Ići dole
Lakota
- slučajna prolaznica-
Lakota

PočaljiNaslov: Re: Forumska mahalusa - Imamo? Koristimo? ;)   Forumska mahalusa - Imamo? Koristimo? ;) EmptySub Jan 18, 2014 4:35 pm

..baci onda koje zrnce..rasvetli mrak neznanja  smehsmeh 
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost
Anonymous

PočaljiNaslov: Re: Forumska mahalusa - Imamo? Koristimo? ;)   Forumska mahalusa - Imamo? Koristimo? ;) EmptySre Jan 29, 2014 3:41 am

Nisam bas najbolje shvatio ovu temu. Da li je to neki konkurs za Mahalusu Superstar na koji se same javljaju ili ih treba nominovati. Ove koje sam ja prepoznao nesto se neckaju da se prijave a mozda jos ima vremena do kraja konkursa pa rade na strucnom usavrsavanju.
Nazad na vrh Ići dole
Astra
Zvezda Foruma
Zvezda Foruma
Astra

PočaljiNaslov: Re: Forumska mahalusa - Imamo? Koristimo? ;)   Forumska mahalusa - Imamo? Koristimo? ;) EmptySre Jan 29, 2014 3:46 am

Za mahalusu moras da imas prvo odblokiran Pp na forumu,pa onda skype,i FB sa aktivnim catom...catovi radijski se podrazumijevaju...e onda dodjes cucis i pratis...pa koga upratis.Onda pratis kome bi mogao to pracenje da preneses,pri tome moras da budes siguran da taj nece da cuti i posmatra vec ce od odma*  da pali skype i sazove okrugli stoL.

Ako ces da budes prava mahalusa...opremi se na vrijeme...mene shebo onaj MSN,a bio dobar bas...moglo se i hakovat...e onda price na kilometar.
Nazad na vrh Ići dole
AstrinaKomsinica
Master Spamer
AstrinaKomsinica

PočaljiNaslov: Re: Forumska mahalusa - Imamo? Koristimo? ;)   Forumska mahalusa - Imamo? Koristimo? ;) EmptySre Jan 29, 2014 11:09 am

ZIKO ::
Ove koje sam ja prepoznao nesto se neckaju da se prijave a mozda jos ima vremena do kraja konkursa pa rade na strucnom usavrsavanju.

ahahahahahahahahahaha Well said my friend, well said  top88 top88 top88 top88 smehsmeh :rlol: :rlol: :rlol: :rlol: 
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Forumska mahalusa - Imamo? Koristimo? ;)   Forumska mahalusa - Imamo? Koristimo? ;) Empty

Nazad na vrh Ići dole

Forumska mahalusa - Imamo? Koristimo? ;)
Nazad na vrh 
Strana 1 od 2Idi na stranu : 1, 2  Sledeći
 Similar topics
-
» forumska muzicka radionica
» SAMOKONTROLA-koliko je imamo ?
» OPSESIJE I OPSESIVNE MISLI-imamo li ih ?
» ANTIKVITETI -volimo, imamo , sakupljamo ..ili ne ?

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
DANUBIUS FORUM @ osnovano 2007 -  :: SVET ZABAVE :: SMEJAONICA :: ZEZALICE /RAZNO-
Skoči na: