Autor | Poruka |
---|
brunolino
Datum upisa : 12.10.2010
| Naslov: Re: Volite li da grickate? Pon Maj 23, 2011 2:56 pm | |
| volim , mada izbjegavam , jer ne znam da stanem...navalim ko mutav... jednom tako spucao kilu kikirija na poslu , sutradan odem za nesto da krv da vadim , zovu me na poslu iz ambulante , kontam da nije kome zlo , pitaju jel sam ziv ?! trigliciridi bili na 1800 , a normala 200...hitno da dodjem lijecniku , nemam kad rekoh im ,tek iza posla...tako da sam taj dozivljaj s grickanjem od tada smanjio... | |
|
| |
AstrinaKomsinica Master Spamer
Datum upisa : 22.01.2011
| Naslov: Re: Volite li da grickate? Pon Maj 23, 2011 3:02 pm | |
| - brunolino ::
- volim , mada izbjegavam , jer ne znam da stanem...navalim ko mutav...
jednom tako spucao kilu kikirija na poslu , sutradan odem za nesto da krv da vadim , zovu me na poslu iz ambulante , kontam da nije kome zlo , pitaju jel sam ziv ?! trigliciridi bili na 1800 , a normala 200...hitno da dodjem lijecniku , nemam kad rekoh im ,tek iza posla...tako da sam taj dozivljaj s grickanjem od tada smanjio... hahahah jesi pokusao sa orasima?!?! Napijes se:)))) | |
|
| |
brunolino
| Naslov: Re: Volite li da grickate? Pon Maj 23, 2011 3:06 pm | |
| - AstrinaKomsinica ::
hahahah jesi pokusao sa orasima?!?! Napijes se:)))) ma to ni u snu , ne bi me bog zaustavio...zato ponekada samo uzmem nesto i probacim kroz protezu... | |
|
| |
Datum upisa : 22.01.2011
| Naslov: Re: Volite li da grickate? Pon Maj 23, 2011 3:11 pm | |
| - brunolino ::
- AstrinaKomsinica ::
hahahah jesi pokusao sa orasima?!?! Napijes se:)))) ma to ni u snu , ne bi me bog zaustavio...zato ponekada samo uzmem nesto i probacim kroz protezu... Pa stavi zubalo u casu, ko ja! Al moras samljet oraJe | |
|
| |
brunolino
| Naslov: Re: Volite li da grickate? Pon Maj 23, 2011 3:18 pm | |
| - AstrinaKomsinica ::
Pa stavi zubalo u casu, ko ja! Al moras samljet oraJe eto ja mislio nako , pa nisam dabar ako sam iz Bosne...uh imas srece da je bara velika... | |
|
| |
Astra Zvezda Foruma
Datum upisa : 20.06.2008
| Naslov: Re: Volite li da grickate? Pon Maj 23, 2011 3:44 pm | |
| Zato ja grickam grozdjice,jes da se malo lijepe,ali uvalim prst pa se rijesim belaja :rlol: | |
|
| |
nada.nada
Datum upisa : 05.07.2010
| |
| |
determinanta Matematički kompleksna
Datum upisa : 06.01.2008
| Naslov: Re: Volite li da grickate? Pon Maj 23, 2011 6:16 pm | |
| Obožavam sve vrste. Slanih i slatkih. Sad sam pronašla odličnu kombinaciju, Jumbo-mix...ima kikiriki, indijski i brazilski orah, lešnik, badem i povr' svega suve grožđice. Leleeeeeeee! | |
|
| |
Astra Zvezda Foruma
Datum upisa : 20.06.2008
| Naslov: Re: Volite li da grickate? Pon Maj 23, 2011 7:36 pm | |
| A kad se dokopam grozdjica u cokoladi...200 gr plane u neznanju. | |
|
| |
sonia حبيبي
Godina : 50 Location : my world Humor : ;) Datum upisa : 23.03.2008
| Naslov: Re: Volite li da grickate? Pon Maj 23, 2011 10:25 pm | |
| cokolade, slane stapice, bombone i sargarepu..ah da, kikirikije, cips, kackavalj, jagode .... [You must be registered and logged in to see this image.] ajd' da ne ispadne da samo volim da grickam, volEm ja i da me gricnu [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Aurora Borealis
Datum upisa : 17.12.2009
| Naslov: Re: Volite li da grickate? Pon Maj 23, 2011 10:29 pm | |
| - sonia ::
- cokolade, slane stapice, bombone i sargarepu..ah da, kikirikije, cips, kackavalj, jagode .... [You must be registered and logged in to see this image.] ajd' da ne ispadne da samo volim da grickam, volEm ja i da me gricnu [You must be registered and logged in to see this image.]
Ajd sto ti volis, nego maltretiras sve oko sebe da grickaju, hahahaha, kug god krenem ona nosa za mnom kolacice i grickalice.....Za ovo zadnje, to ne znam....Mislim da ne bude zabune.....hahahaha.... | |
|
| |
Smiljan01
Datum upisa : 19.11.2009
| Naslov: Re: Volite li da grickate? Pon Maj 23, 2011 10:31 pm | |
| Ima dosta toga lijepog za grickanje, prosto obozavam... | |
|
| |
Danubius Čuvar Vatre
Godina : 64 Location : Datum upisa : 19.01.2008
| Naslov: Re: Volite li da grickate? Sre Jan 18, 2012 5:42 pm | |
| Daaaa Opet se navukoh na ovo [You must be registered and logged in to see this image.]Ako se izuzme blagotvorno dejstvo na prostatu ,baš sam pogodio šta je "zamena" za cigarete .Ovo džambo pakovanje koje svako veče "proždrnem" košta više nego cigarete (a posle i zapalim ) [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Astra Zvezda Foruma
Godina : 64 Location : podnozje Alpi Datum upisa : 20.06.2008
| Naslov: Re: Volite li da grickate? Sre Jan 18, 2012 6:09 pm | |
| hahah,sto mi ovo poznato nesto | |
|
| |
debilko Pogrešila roda
Godina : 62 Location : Moskva Datum upisa : 22.06.2009
| Naslov: Re: Volite li da grickate? Sre Jan 18, 2012 6:24 pm | |
| Ej Astra,ma izgricka sv enokte traeći onu temu za radio. Interesuje me,hteo da pitam Danija,a što ne omogući da se slušaoci javljaju i da idu u program uživo.Jel dobra ideja. | |
|
| |
Samhain
Datum upisa : 22.11.2011
| Naslov: Re: Volite li da grickate? Sre Jan 18, 2012 6:26 pm | |
| jeste, ali teško izvediva | |
|
| |
debilko Pogrešila roda
Godina : 62 Location : Moskva Datum upisa : 22.06.2009
| Naslov: Re: Volite li da grickate? Sre Jan 18, 2012 6:31 pm | |
| Sam mi da pirčam na radiju :yeeessss: Već noćima Cute sanjam kako ja i ti idemo na onaj Devojački izvor,pa popili vodice,i ja posatao ti a ti ja.I ja se obratim slušaocima.Auuuuu,i uvek me neko probudi taman kad sam krenuo da hvatam bidermajer, :ironic: | |
|
| |
Astra Zvezda Foruma
| Naslov: Re: Volite li da grickate? Sre Jan 18, 2012 7:07 pm | |
| Nije tesko izvodivo...postavila sam ja negdje na temi sta treba da se instalra,sve sa uputama na videu,ali eto,odustali smo od toga...malo probavali i nista...nije bilo nekog interesa. | |
|
| |
Danubius Čuvar Vatre
| Naslov: Re: Volite li da grickate? Sub Sep 28, 2013 8:48 pm | |
| Opet se navukoh na semenke bundeve (mera ,dve kesice ,večernji sati) [You must be registered and logged in to see this image.]E onda se jako "osolim" -i to traži pivo . Posle piva (slano -gorko ) treba i malo osladiti ,a za to su najbolje gumene bombone ,praline ili neki keksić sa čokoladom recimo . I tako u grickanju ,nije čudo da se dobije | |
|
| |
Lakota - slučajna prolaznica-
Datum upisa : 11.07.2013
| Naslov: Re: Volite li da grickate? Sub Sep 28, 2013 8:53 pm | |
| Ja integralne grisine..i to kad mi ih smazu,a ne dokupe...uhhh:y2y2: | |
|
| |
Danubius Čuvar Vatre
| Naslov: Re: Volite li da grickate? Ned Jul 20, 2014 11:32 pm | |
| Ako mislite da razne grickalice ne izazivaju zavisnost -izazivaju . Tipična apstinencijska kriza je ako uveče nemam spremno bar 2-3 kesice 8semenke bundeve) ,a neretko primetim da stalno povećavam dozu ,pa nekada bude i 5 "proždranih" dnevno . Ne daj bože kad je vakum pakovanje ,pa nemam nož ili makaze pri ruci -sve se oznojim dok uspem raskinuti vrećicu ,kao narkić koji čeka kod dilera da mu ovaj prebroji novac ,pa da "kvoter" . Još samo fali da polako dobijem i onaj karakteristični "zarez" po centralnim sekutićima (zub se ,verovali ili ne ,haba od toga ,i bukvalno se "useče" trougao na sekutićima ) pa je slika "džankija" kompletna -kao oni što imaju izbodene vene . [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Kijara-brm Glavni Administrator
Godina : 44 Location : 𝐹 - 𝐴𝑁 - 𝑇 - 𝐴𝑆 - 𝑇 𝐼 𝐶 Humor : 𝑌𝐸𝑆-𝑌𝑜𝑢 𝑛𝑜𝑤 :) Datum upisa : 21.12.2008
| Naslov: Re: Volite li da grickate? Ned Jul 20, 2014 11:58 pm | |
| Rekla sam da više neću,ali evo i večeras jedno i pol pakovanje pojela... Moj ćale to zove stiropol. :zubi3: . [You must be registered and logged in to see this image.] Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
|
| |
| Naslov: Re: Volite li da grickate? Pon Jul 21, 2014 2:45 am | |
| E sad cu i ja the rice cakes da tamanim, menu nisu losi, a moral na dijetu pod*itno | |
|
| |
Ladyintheblack Maskota Foruma
Godina : 32 Location : Gdje ljubav putuje.... Humor : Uvek raspolozena :) Datum upisa : 05.05.2014
| Naslov: Re: Volite li da grickate? Uto Avg 12, 2014 2:52 pm | |
| A ja cu cili cips i to veliko pakovanje :rlol: | |
|
| |
ANDJEO82
Location : Iznad vaseg ramena@@@ Humor : Andjeoski @ Datum upisa : 13.11.2010
| Naslov: Re: Volite li da grickate? Uto Avg 12, 2014 3:08 pm | |
| kikiriki,obozavam ga. :rlol: | |
|
| |
Danubius Čuvar Vatre
| Naslov: Re: Volite li da grickate? Čet Sep 25, 2014 7:37 pm | |
| Zovem se Danubius ,i ja sam zavisnik . Pet vrećica dnevno je već junkie doza . ps odoh po semenke ,pošto nameravam da sedim duže noćas (već proždrao dve vrećice ) [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Auror@ SOLDIER of LOVE
Godina : 65 Location : Neoplanta Humor : aha Datum upisa : 12.04.2014
| Naslov: Re: Volite li da grickate? Pet Sep 26, 2014 12:15 am | |
| Ponekad... Onako malo, da ne ostane traga... Aaaa! Grickalice? To samo ponekad ... | |
|
| |
doctorr67 NR .1 foruma
Location : Singidunum Humor : Onaj koji napravi gresku, a ne ispravi je - cini i drugu gresku!! Datum upisa : 20.12.2007
| Naslov: Re: Volite li da grickate? Pet Sep 26, 2014 12:43 am | |
| Da kad "napupi" a mi smo u parku na ladnoj klupi :rlol: | |
|
| |
Godina : 44 Location : 𝐹 - 𝐴𝑁 - 𝑇 - 𝐴𝑆 - 𝑇 𝐼 𝐶 Humor : 𝑌𝐸𝑆-𝑌𝑜𝑢 𝑛𝑜𝑤 :) Datum upisa : 21.12.2008
| Naslov: Re: Volite li da grickate? Pet Sep 26, 2014 1:45 am | |
| Konačno se odvikla od grickanja uz komp.:) Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
|
| |
Astra Zvezda Foruma
| Naslov: Re: Volite li da grickate? Pet Sep 26, 2014 1:52 am | |
| - Danubius ::
- Zovem se Danubius ,i ja sam zavisnik .
Pet vrećica dnevno je već junkie doza . ps odoh po semenke ,pošto nameravam da sedim duže noćas (već proždrao dve vrećice )
[You must be registered and logged in to see this image.] Ja ih prestala kupovati iz tog razloga....jos ako su dobro slane....de prebaci koju. | |
|
| |
Danubius Čuvar Vatre
| Naslov: Re: Volite li da grickate? Pet Jan 23, 2015 9:46 pm | |
| - Astra ::
Ja ih prestala kupovati iz tog razloga....jos ako su dobro slane....de prebaci koju. Astra ,spaseni smo ! :qqq4: Vidi šta kaže nauka ? --- Ovo su idealne grickalice za mršavljenje Ovaj članak je preuzet sa sajta Men's Health. GREJPFRUTOvo voće sa niskim sadržajem fruktoze sprečava skokove insulin u vašem telu i pomaže jetri da procesuira mast. ČIPS OD KELJAOvaj čips je vrhunski izvor gvožđa, magnezijuma i vitamina B, koji može da podigne vašu energiju, a vlakna će obuzdati želje za ugljenim hidratima. SEME BUNDEVE
Porcija od 30g obezbeđuje više od 2 mg cinka, esencijalnog minerala za smanjenje masnih ćelija.PUTER OD KIKIRIKIJADokazano smanjuje apetit, a u jednoj porciji možete da unesete i do 5grama proteina. Plus puter od kikirikija čini čak štapiće celera ukusnim. ----- Znači, možemo da trpamo koliko hoćemo ,mora da se od nečeg drugog gojimo? :12738879: | |
|
| |
| Naslov: Re: Volite li da grickate? Pet Jan 23, 2015 10:34 pm | |
| Aj batali grickalice pa ćeš se i dalje debljati. Smanji ručak i večeru(prepolovi tanjir) :D Grickam,pa danima ne. Ali ne debljam se.Nemreš pašče ugojit.. . Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
|
| |
Danubius Čuvar Vatre
| Naslov: Re: Volite li da grickate? Sre Mar 25, 2015 8:05 pm | |
| I nije mi dosta što se navukoh na semenke bundeve ,eto nove "zavisnosti" ? Pronađoh ovo ,prisetih se detinjstva ,i sad svako veče evociram uspomene . Ako preostale zube ne polomim semenkama -ovim *oću sigurno (potvrđeno ,2 komada mi tako stradala ,od "gumenih medvedića") [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Volite li da grickate? Sre Mar 25, 2015 8:10 pm | |
| Drž' se ti Dani sjemenki bundeve... jer muškarci znaju zašto :948208144: |
|
| |
| Naslov: Re: Volite li da grickate? Sre Mar 25, 2015 8:24 pm | |
| Prešla na EUKA bombone i voćne jogurte. [You must be registered and logged in to see this image.] Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Volite li da grickate? | |
| |
|
| |
| Volite li da grickate? | |
|