Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
DOBRO NAM DOŠLI !
DANUBIUS FORUM @ osnovano 2007 -
Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
DOBRO NAM DOŠLI !
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
-MI NISMO KAO DRUGI -Liberté, égalité, fraternité-
Godina : 49 Location : Crne Dveri Humor : S' vremena na vreme Datum upisa : 15.12.2016
Naslov: KUDA IDE SRBIJA ? Pon Jul 10, 2017 9:43 pm
Danubius ::
[You must be registered and logged in to see this image.] Da je iko ikada pomislio da može biti gore od 90 tih i "Slobine vlasti" ,svako bi rekao -nemoguće . E pa ,moguće je-upravo to živimo .
Najveća je ironija što će oni opet zaposliti preko granice zaposlenih ali to će biti stranačkim putem.
Primer; Objedinjena naplata u Nišu trenutno ima oko 30% više zaposlenih nego što je propisano. Pre godinu dana kada je doneta uredba na gradskoj skupštini da se smanji broj radnih mesta u tom preduzeću, seču je pretpelo nekoliko stotina radnika. Danas, samo godinu dana kasnije, došlo je novih nekoliko stotina, ovog puta stranačkim zapošljenjem. Dakle, ponovo imaju 30% radnika više ali su ovog puta iz SNS-a pa je valjda to sad sve u redu.
Zavod za zapošljavanje ne pamti (rađena statistička anketa) kada je imao više prijavljenih za čekanje zaposlenja a svakodnevno slušamo o novim radnim mestima i boljem životu u zemlji.
Jebe lud zbunjenog, al mu se očigledno može
Danubius Čuvar Vatre
Godina : 64 Location : Datum upisa : 19.01.2008
Naslov: Re: KUDA IDE SRBIJA ? Ned Jul 16, 2017 11:34 am
Srbija ide u -inostranstvo . Ove godine ,prilikom upisa u srednje škole ,primećeno je da đaci biraju one škole koje će im omogućiti posao u inostranstvu . Da bi perverzija bila veća -za upis u te škole (recimo ,medicinsku ) je bilo potrebno skoro 100 % bodova (u proseku ,više od 98,7 % ,tj ,učenik je trebao da ima sve petice u predhodnom školovanju ,i da uradi prijemni skoro pa 100 % tačno) Tako će najbolji među najboljima da odu ,a ostaće prosečni i oni ispod proseka .No, nije problem -loši đaci mogu da imaju odličnu karijeru ,samo treba da se učlane u SNS .
Ako ide u ovo (parada ponosa u Kelnu, na koju su izveli decu iz škole) ja bih da što pre zakupim mesto na lokalnom groblju.
Pri ovim temperaturama, "Martinke" i te kako doprinose duševnoj boli. Za koji dan, preciziramo uživo.
Danubius Čuvar Vatre
Naslov: Re: KUDA IDE SRBIJA ? Sub Jul 22, 2017 6:58 am
Pored diktature i jednopartijske države ,definitivno ide i u urušavanje poslednjih ostataka demokratije i institucija koje bi morale da budu nezavisne u svakom društvu . Pogledajte samo koga su postavili za "zaštitnika građana" ,u "savet protiv korupcije " ??? To je isto toliko licemerno kao i Hitlerova "Kancelarija za Jevreje" onomad u Berlinu . Nemačka država brine za vas -a u tišini su punili konc logore ,ista šema . A u normalnim zemljama .... ----
Prođem fejsom pa čitam malo ove strance, Fince, Šveđane, Kanađane, Švajcarce. Brate mili njihovi statusi su svi tipa: -Ej, ćao! -Kako si? Odlično! -Dobar ovaj novi Ajfon! -Kako divna plaža ovde u Španiji! -Mmmmm čizkejk! -Pravac koncert! Nema nigde da se priča o nacionalizmu, nema ono plata bedna, nema poskupela struja, komšiju izbacili iz stana. Nema deca gladna. Nema nijednog političara, nema crkve, nema sms lečenja, nema ko je kome više pobio, nema velika Švedska, velika Švajcarska! Nema Finci narod najstariji. Nema jebote, nema! Ljudi žive normalne živote u normalnom svetu. Nigde bre ne pominju kako su najpametniji, kako su najbolji, najlepši, kako sve živo znaju. Boli ih kurac za to sve. Al zato kad se vratim na ove naše balkanske statuse, pa mi jebemo kevu sa pameću i sveznanjem o svemu i svačemu. Samo mi pa mi. A mi jad i beda, tuga do neba i dalje. Čime li se to hvalimo i čime li se to kurčimo, da mi je znati? Što bi Ćopić rekao "Znam ja nas, jebo ti nas"
Naslov: Re: KUDA IDE SRBIJA ? Ned Jul 23, 2017 1:25 pm
Fenomenalan dokumentarac koji je sastavio jedan običan mlad čovek iz Srbije ,a koji sadrži toliko poražajavućih istina da valjda ,niko sa tri grama mozga i tri procenta pamćenja ne može da je ne vidi ,ma koliko bio indoktriniran politikom državnog vrha . Nijedan bot ,ni cela armija njih ne mogu da kažu da je ijedan minut ovog spota -neistinit (traje nešto preko 30 minuta ) Deli na FB -da što više ljudi vidi !
Od juče Internetom kruži slika obaveštenja privatne pekare u Prijepolju da ljudima koji nemaju para dnevno daje besplatno 1 ili 2 hleba po porodici. Tužno je što smo u takvoj situaciji, ali je svakako gest vredan pažnje. I za svaku pohvalu. Onda je poslovično zlobni i zajedljivi Srbin odmah uočio da se prezime vlasnika pekare ne završava na IĆ, te je isti odmah proglašen za Šiptarčinu, uz komentar: "Svejedno ne bi prodao taj hleb, pa da ne baca on ga kao poklanja". Uz konstataciju da ni srpski pekari ne prodaju sav hleb, pa ga ipak bacaju umesto da ga daju nekome ko nema para da ga kupi, moram da primetim da je stanje duha prosečnog Srbina poražavajuće. I uzdržaću se od psovki na račun svih onih koji su na taj način juče komentarisali ovu 'akciju', a najradije bih im rekao da mi se kolektivno napuše kurca tako jadni i zlobni. Ali prećutaću.
Godina : 69 Location : Novi Sad Humor : Ta dašta Datum upisa : 30.11.2012
Naslov: Re: KUDA IDE SRBIJA ? Pet Jul 28, 2017 7:51 pm
Predlog sindikata policije: Ako građanin ubije provalnika, da ne odgovara
Sindikat zaposlenih policije predložio je zakon o zaštiti privatne svojine po ugledu na onaj koji postoji u SAD - ako vam neko provali u posed možete da se odbranite a da ne odgovarate.
Naslov: Re: KUDA IDE SRBIJA ? Čet Avg 03, 2017 9:11 pm
Odvojte tri i po minuta i pogledajte ovaj fenomenalni video . Svaka sekunda je istinita ,i prikazana tako činjenično ,da zaista niko ne može da ospori ništa . Utoliko je apsurdnije ,da narod ćuti ,ne postoji nijedan lider koji bi ga "poveo" da kaže jasno i glasno "dosta" ? Kao da to nije naša zemlja ,nego se sve to dešava ko zna gde ,pa nema veze ,nisu to naši životi ?
Naslov: Re: KUDA IDE SRBIJA ? Pon Avg 07, 2017 6:22 pm
Kao da to nije naša zemlja ,nego se sve to dešava ko zna gde ,pa nema veze ,nisu to naši životi ?
Pa i nije, okupirana je još 5. oktobra 2000-te; nisi čuo?! :brdski2:
Danubius Čuvar Vatre
Naslov: Re: KUDA IDE SRBIJA ? Sre Avg 09, 2017 5:00 pm
Ova trojica se spremaju da prave neki "plan o opstanku srpske nacije" ,što nameravaju da obnaroduju uskoro u vidu "deklaracije" .Nameravaju da u pisanje uključe i neke druge "najumnije srpske glave" .
Poslednji put kada su ova trojica (sa svojim jaranima ) imala "plan za Srbe" ,to je koštalo na hiljade poginulih i stotine hiljada raseljenih Srba (o drugima da se ne priča ) ,a i onda su "najumnije srpske glave" predstavile "deklaraciju "koja se zvala "Memorandum" ,što je bio uvod u ono što je došlo . Treba izgeda opet ,nisu se dovoljno napljačkali,i oni ,i bliža i dalja familija ? Usput ....sada smo i zvanično najsiromašnija zemlja Evrope .
Naslov: Re: KUDA IDE SRBIJA ? Sre Avg 09, 2017 5:47 pm
ima Basara tekst na ovu temu u Danasu [You must be registered and logged in to see this link.]
Danubius Čuvar Vatre
Naslov: Re: KUDA IDE SRBIJA ? Čet Avg 10, 2017 10:59 am
Od otvaranja jedne robne kuće (IKEA ) ,koja ima svoje ekspoziture u bar 400 -500 zemalja sveta je spinovan "događaj od istorijske važnosti" Skoro pa i mi postajemo Švedska ? Ne mogu da verujem da smo toliko glupi ,i da je "kolektivno pamćenje" na nivou amebe ? Jer -narod u redovima čeka ispred "IKEA" ,kao da džabe dele nešto ? Pri tome ,IKEA ne obmanjuje kupce ,zvanično je saopštila da su cene tek 3 % niže od njenih filijala u regionu ?
[You must be registered and logged in to see this image.] Druga i još tragičnija glupost -sve je već viđeno i po istom principu primenjeno i 1991 ?
Naslov: Re: KUDA IDE SRBIJA ? Čet Avg 10, 2017 11:17 am
Ovo necu ni da komentarisem jer na ovakve stvari nacisto mi trućne mozak u glavi ! Nama "nase" nikad nije dovoljno dobro , pa onda uvlacimo tudja govna. Sta 3 posto niza cena kad je prava bar 30% veca od onog koliko vredi. Imali smo mi i u somboru "FormaNova" , "Aleksandro" pa se zatvorilo a radnici svi na ulicu , nama to nije valjalo ...sad cemo piciti u Ikeu jer to tamo tako Evropljani rade, a mi ko mali majmuni za bananom picimo za Evropom! Apropo cene ... ovo je IDEA , RODIC i MAXI sindrom! Kad ljudi vide cene 39,99...99,99... 329, 99... eeee pa to ti je manje od 40. 100, i 330 dinara ne ? Dinar po dinar bedne budale to je tek 1 para manje a njima je to mnogo jer zaokruzuju u svoju korist , a da napomenem "para" vec godinama i ne postoji ... e takoc! Samo treba preracunati uz njihovo zaokruzivanje 1 dinar gore od svake druge musterije recimo ... 1000 musterija po 1 dinar = 1000 dinara na jednoj kasi ... cist profit objekta Stvarno " imamo" mozak amebe !
Black Wizard Crni Mag
Godina : 49 Location : Crne Dveri Humor : S' vremena na vreme Datum upisa : 15.12.2016
Naslov: Re: KUDA IDE SRBIJA ? Pet Avg 11, 2017 1:24 am
Ljudi, čitajte JUŽNE VESTI, sve će vam biti jasno. Da podsetim, Kosovo je na JUGU
Danubius Čuvar Vatre
Naslov: Re: KUDA IDE SRBIJA ? Pet Avg 18, 2017 3:31 pm
Ministar Vojni ide okolo u crnoj "uniformi" ,šlihta se Rusima i lupa gluposti -a da to niko od njega ne traži ,čak ni "vlada" ? Šef BIA je švercer kafe ,a njegov "zamenik "ima 27 godina ? Ministar za Rad i socijalu je do juče bio šofer ? "Koridorima" upravlja nepismena osoba koja u životu nije imala nikakvog dodira sa građevinarstvom . Policiju vodi osoba koja je završila" Megatrend" ,odsek "trgovina i turizam" . Ministar spoljne i unutrašnje trgovine ,telekomunikacija i informatike je -zubar . Ministar prosvete je magistrirao -ekologiju . "Savetnik za medije "SNS -u je niko drugi ,nego Lav (22 godine ) ,sin Isidore Bijelice .I to dobro plaćeni savetnik .Trebamo li se onda čuditi šta i kako "mediji" u Srbiji pišu i emituju ,obzirom na porodični "pedigre" ? I da ne nabrajam ....svi oni su "zaposlili" decu ,familiju ,kumove ,komšije ,itd ,svi se bave "biznisima" gde je klijent "država" od koje otimaju milione ,a očigledno je da za njih nijedan sud ili zakon ne važi . I kuda ide onda Srbija ? U inostranstvo ...i to na hiljade ,ko god može .
Godina : 67 Location : Beograd Datum upisa : 23.02.2010
Naslov: Re: KUDA IDE SRBIJA ? Sub Avg 19, 2017 8:00 am
Kada imaš za predsednika šiptarsko pedersko kopile i za predsednicu vlade hrvatsku lezbaču ne možeš nigde na dobro da odeš. Srbija je toliko okupirana i ponižena kao nikada u svojoj istoriji
Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
Danubius Čuvar Vatre
Naslov: Re: KUDA IDE SRBIJA ? Uto Avg 22, 2017 11:10 pm
rouzvel ::
Kada imaš za predsednika šiptarsko pedersko kopile i za predsednicu vlade hrvatsku lezbaču ne možeš nigde na dobro da odeš. Srbija je toliko okupirana i ponižena kao nikada u svojoj istoriji
Da li je iko normalan mogao da pomisli da će ova porodica Adams ikada u Srbiji biti ono što jeste danas -vlast ,milioneri ?
E pa ,kažu da smo "mi "glasali za njih ,pa je pravo i da im bude tako . Čak ni onda nisu lagali . "Gde su srpske zemlje -tu su srpski radikali" To je Srbiji donelo rat , najmanje 250 000 hiljada proteranih bez igde ičega ,dok su se oni u međuvremenu enormno obogatili . Sada,kada su oni "napredni" i od kada su "vlast" ,Srbiju je napustilo 250 000 ljudi ,a trend je i nadalje 30 000 godišnje . Spremaju oni polako i nove teorije zavere ,a što i ne kakav rat ? Oni postaju još bogatiji -i to pod istim sloganom -pošteno ,i mi smo "patriote" . E pa ,kada takvima verujemo ,i za takve glasamo ,i treba Srbija da ode u tri materine .
Godina : 64 Location : podnozje Alpi Datum upisa : 20.06.2008
Naslov: Re: KUDA IDE SRBIJA ? Sre Sep 06, 2017 1:43 pm
rouzvel ::
Iznenadjena sam ali stvarno.....koliko je bitna cinjenica sto je neko siptarsko kopile ili hrvatska lezbejka.....ne bih dalje komentarisala.a imala bih sta.
Black Wizard Crni Mag
Naslov: Re: KUDA IDE SRBIJA ? Sre Sep 06, 2017 4:14 pm
Astra ::
koliko je bitna cinjenica sto je neko siptarsko kopile ili hrvatska lezbejka.....ne bih dalje komentarisala.a imala bih sta.
Bitno je mnogo jer je to "šiptarsko kopile" poklonilo Kosovo šiptarima kao Premijer Vlade pa se pravio blesav i pobegao (po naređenju naravno) na mesto Predsednika Republike i još uvek ne sme da prizna šta je uradio mada svi već odlično znaju i bez njegovog priznanja da je Kosovo otišlo šiposima.
Što se tiče gospodina Brnabića (Ana Brnabić koja se u vezi izjašnjava kao muško), vrlo je bitno odakle je korenom i vrlo je bitno šta je po opredeljenju. Koreni govore ko vuče konce po Srbiji i u čijem interesu a njeno opredeljenje govori o jednakosti i pravima građanja Republike Srbije.
podbarac Lala iz Bosne
Naslov: Re: KUDA IDE SRBIJA ? Sre Sep 06, 2017 5:14 pm
Pa nama jebaše mamu i oni ranije sa dobrim korenima , kako to shvatiti .
Naslov: Re: KUDA IDE SRBIJA ? Sre Sep 06, 2017 7:18 pm
podbarac ::
Pa nama jebaše mamu i oni ranije sa dobrim korenima , kako to shvatiti .
Eto Milosevic,pa Seselj (da ne nabrajam velike Srbe)su donijeli prosperitet Srbiji....alal im ga....hahahhaha
Na forumu je zabranjeno nacionalnu manjinu nazivati Sipcima,nadam se da se nece ponoviti ovakav naziv.
Black Wizard Crni Mag
Naslov: Re: KUDA IDE SRBIJA ? Sre Sep 06, 2017 11:45 pm
Na forumu je zabranjeno nacionalnu manjinu nazivati Sipcima,nadam se da se nece ponoviti ovakav naziv.
Oni nisu nacionalna manjina nego veštačka (Američka) tvorevina. Srbi su nacionalna manjina a oni su šiptari pa sviđalo se to nekome ili ne, tako je kako je.
Astra Zvezda Foruma
Naslov: Re: KUDA IDE SRBIJA ? Sre Sep 06, 2017 11:57 pm
Ja cula da su i Srbi postali od Siptara.
Black Wizard Crni Mag
Naslov: Re: KUDA IDE SRBIJA ? Čet Sep 07, 2017 12:04 am
Ja cula da su i Srbi postali od Siptara.
Ja sam Britanac. Uvreda nije upalila :948208144:
Astra Zvezda Foruma
Naslov: Re: KUDA IDE SRBIJA ? Čet Sep 07, 2017 12:06 am
Britanac, zato me i cudi tvoja mrznja.....ali mrzi, ko ti brani, samo nauci zvati stvari svojim imenom.
Black Wizard Crni Mag
Naslov: Re: KUDA IDE SRBIJA ? Čet Sep 07, 2017 12:11 am
Britanac, zato me i cudi tvoja mrznja.....ali mrzi, ko ti brani, samo nauci zvati stvari svojim imenom.
GB nikada nije načinila nikakvu štetu niti Jugoslaviji niti Srbiji. Za razliku od Nemaca, Amerikanaca i ostalih velikih naroda koji su navodno uvek bili prijateljski nastrojeni a na kraju se dobilo to što se dobilo.
Rusija i Gb su jedine zemlje koje nikada nisu bile protiv Srbije a ranije ni protiv Jugoslavije. Možda sada malo bolje razumeš zašto ne mogu da podnesem nepravdu nad Srbima i Srbijom.
Astra Zvezda Foruma
Naslov: Re: KUDA IDE SRBIJA ? Čet Sep 07, 2017 12:17 am
Prvo,ti si slucajno u Srbiji,na zalost,a nadalje,ne bistrim istoriju ovdje,samo sam te opomenula da ne nazivas NI JEDAN narod pogrdnim imenima.
Black Wizard Crni Mag
Naslov: Re: KUDA IDE SRBIJA ? Čet Sep 07, 2017 12:22 am
Prvo,ti si slucajno u Srbiji,na zalost,a nadalje,ne bistrim istoriju ovdje,samo sam te opomenula da ne nazivas NI JEDAN narod pogrdnim imenima.
Oni su šiptari. Nisam ja smislio naziv. Nisu Albanci a nisu ni Srbi. Pogrdno je onima koji nikad nisu bili na jugu a misle da o jugu znaju sve jer zaboga čitaju potplaćene novine i gledaju potplaćenje vesti. Kad jednom budeš došla na jug, počećeš i sama da stvari nazivaš pravim imenom. Ova tema je o Srbiji, tako da ne vidim zašto ovde ne bih govorio o srpskoj istoriji i o korenima naroda i narodnosti
Astra Zvezda Foruma
Naslov: Re: KUDA IDE SRBIJA ? Čet Sep 07, 2017 12:29 am
Halo,ja samo kazem,ne mozes ovdje nikoga zvati SIPCI....a tema jeste Srbija i nastavi s temom i molim te da mi postedis zivce da jos koji put treba da te opomenem kako treba da pises imena naroda i narodnosti,pa makar iih mrzio,pogledaj pravilnik,nije samovolja nicija.
Black Wizard Crni Mag
Naslov: Re: KUDA IDE SRBIJA ? Čet Sep 07, 2017 12:33 am
ne mozes ovdje nikoga zvati SIPCI
"ŠIPCI" nije moj vokabular niti sam ikada tako nešto izgovorio. Biće da si se malo zeznula ili loše pročitala. :948208144:
Astra Zvezda Foruma
Naslov: Re: KUDA IDE SRBIJA ? Čet Sep 07, 2017 12:39 am
Black Wizard ::
ne mozes ovdje nikoga zvati SIPCI
"ŠIPCI" nije moj vokabular niti sam ikada tako nešto izgovorio. Biće da si se malo zeznula ili loše pročitala. :948208144:
Izvini,nisam te citirala,pa sam previdjela,nije sipci nego siposi....a sad nastavi pisati u temi ,zavrsili smo s ovim,nadam se boljoj komunikaciji i malo vise paznje ,licno ne "navijam" za nikoga ali i ne dam na nikoga,to je moj stav.
ZoxZoja Stela Polaris
Godina : 56 Location : Plava Planeta Datum upisa : 13.01.2013
Naslov: Re: KUDA IDE SRBIJA ? Čet Sep 07, 2017 2:58 am
Srbija ide u tri lepe 3.14čke materine kad je neko u stanju da izjavi da GB NIKAD nije radila na štetu Srbije. Ako ne zna čije je projekat 27.03. (vojni puč, demonstracije protiv Pakta, uvlačenje Jugoslavije/Srbije u rat) i do čega je doveo. Samo jedan primer neću dalje da spamujem temu.
Astra izraz Šiptari potiče od naziva za Albaniju (ne znam tačno kako se piše) Šćiperija koji znači Zemlja orlova. Kad i zašto je taj izraz postao uvredljiv je diskutabilno. Ali definitivno jeste i slažem se da bi ga trebalo izbegavati zbog mira na Forumu.
Black Wizard Crni Mag
Naslov: Re: KUDA IDE SRBIJA ? Čet Sep 07, 2017 8:51 pm
ZoxZoja ::
Srbija ide u tri lepe 3.14čke materine kad je neko u stanju da izjavi da GB NIKAD nije radila na štetu Srbije. Ako ne zna čije je projekat 27.03. (vojni puč, demonstracije protiv Pakta, uvlačenje Jugoslavije/Srbije u rat) i do čega je doveo. Samo jedan primer neću dalje da spamujem temu.
Jel si bila tamo kad se to desilo? Ili si tu vest pročitala u novinama ili čula preko TV-a?? Odgovorno tvrdim da GB nije nikad imala ništa protiv Srbije. Niti će ikada imati a i za to postoji ogroman razlog o kome ni ja ne bih jer ću da spamujem temu. Ja uglavnom znam o čemu pričam.
podbarac Lala iz Bosne
Naslov: Re: KUDA IDE SRBIJA ? Pet Sep 29, 2017 10:35 am
Mislio sam da je greška u štampanju al qurac , ovi ozbiljno .
Blaže kazne za brzu vožnju po gradu
Nacrt Zakona o bezbednosti saobraćaja donosi neočekivane novine, a jedna od njih jesu blaže kazne za prekoračenje brzine u gradu.
onda se setim onog idiota što je sjurio sa mosta i ubio njih četvoro na semaforu
Naslov: Re: KUDA IDE SRBIJA ? Ned Nov 19, 2017 8:38 am
NOVI SAD - Mladi su stub svakog društva, ali se čini da je taj stub u Srbiji okrnjen. Godišnje 15 odsto mladih napusti zemlju od toga 4.000 visoko obrazovanih ljudi. Zbog tog trenda koji traje 20 godina, Srbija je izgubila 12 milijardi evra, nezvanični su podaci, i bez adekvatne strategije da ih zadrži.
Godina : 62 Location : Moskva Datum upisa : 22.06.2009
Naslov: Re: KUDA IDE SRBIJA ? Ned Nov 26, 2017 9:39 pm
Black Wizard ::
podbarac ::
Blaže kazne za brzu vožnju po gradu
Nacrt Zakona o bezbednosti saobraćaja donosi neočekivane novine, a jedna od njih jesu blaže kazne za prekoračenje brzine u gradu.
Kad izgine dovoljan broj ljudi, povećaće kazne
Ništa se kaznama nije postiglo, osim što neki mučenici prosti ljudi najebu. Mogu propisati i smrtnu kaznu, Mitrovićev sin sigurno neće podpasti pod nju pa makar kolima pobio četu đaka na brdovitom Balkanu.
Godina : 62 Location : Moskva Datum upisa : 22.06.2009
Naslov: Re: KUDA IDE SRBIJA ? Ned Nov 26, 2017 9:44 pm
Kome zakon leži u topuzu, tragovi mu smrde nečovještvom. To se odnosi na sve one koji zamažu oči ljudima zalažući se za oštrije kazne. I na sve one koji bi da režu i kažnjavaju. Pripadam onoj grupi koja je protiv drakonskih kazni, ali sam spreman da poginem za pravdu i jednakost pred zakonom. Da li bi Mitrovićev sin odgovarao za ubistvo da su kazne bile oštrije. Ja bih bio prezadovoljan da je odgovarao po najblažim mogućim kaznama. To je bruka. A mom komšiji čuvaru noćnom deca umiru od gladi jer je platio 12000 dinara za nepropisno parkiranje.
Naslov: Re: KUDA IDE SRBIJA ? Uto Dec 12, 2017 8:54 am
[You must be registered and logged in to see this image.] Dodajmo tome i istorijski minimum koji je zabeležen 1914 (a svi valjda znamo koji su događaji predhodili i sledili ) ,elem ,u Srbiji je ove godine rođeno samo 65 000 beba . Nije teško zaključiti da je Srbija "zemlja samaca " i u izumiranju . A nikoga od "spoljnih neprijatelja" ne možemo optužiti za to, zar ne ?
Naslov: Re: KUDA IDE SRBIJA ? Uto Dec 12, 2017 11:13 am
[You must be registered and logged in to see this image.] Dodajmo tome i istorijski minimum koji je zabeležen 1914 (a svi valjda znamo koji su događaji predhodili i sledili ) ,elem ,u Srbiji je ove godine rođeno samo 65 000 beba . Nije teško zaključiti da je Srbija "zemlja samaca " i u izumiranju . A nikoga od "spoljnih neprijatelja" ne možemo optužiti za to, zar ne ?
Zanimljiva statistika zaista, em sto je naucno dokazano da zene zive duze od muskaraca ispada da ima vise muskaraca nego zena (neozenjenih) Ovo se sad kosi sa tom nekom logikom s moje tacke gledista. Ili je objasnjnje da zene odlaze vise iz zemlje ili pak udaju se za strance s tim ostavljajuci "nasu musku " populaciju u samoci ....
Zivi primer za to emisija "zivot na selu" nije da gledam rijalitije ali kad sagledas s druge strane jasna je poruka. Na selu ostaju "neozenjeni muskarci" - vecinom , koji se bave zemljoradnjom , stocarstvom i sumarstvom , dok zene vataju krivinu i ni jedna se ne opredeljuje za ostanak. Naravno ima tu i drugih faktora za odlazak ....
No svemu sudeci jednostavno starimo i uskoro cemo biti zemlja duhova !