|
| vicevi-MALI PERICA | |
|
+16rouzvel Đole Astra AstrinaKomsinica nada.nada EAGLE vasko1 popovac promaja zirafa dejan Kijara-brm montoya sonia Lily Danubius 20 posters | |
Autor | Poruka |
---|
Danubius Čuvar Vatre
Godina : 64 Location : Datum upisa : 19.01.2008
| Naslov: vicevi-MALI PERICA Ned Feb 22, 2009 8:26 pm | |
| Dođe Perica kući iz škole sav snužden. Kad ga je ćale video počne da ga ispituje:
Pa šta je? Jesi dobio jedinicu? Nisam. Je l' te neko pretukao? Nije. Jesi dobio ukor? Ma nisam. Pa sta je onda... jesi zaljubljen? Jesam... Pa u koga? U Janoša. Crrrrrrrni sine, PA ON JE MAĐAR!
--------------------------------------------------------------------------------
Dobio Perica jedinicu iz srpskog. Kad je došao kući mama ga pita šta je bilo.
Pisali smo sastav. Evo da ti pročitam: "Krenem ja jedan dan u školu, kad naletim na govno. Govno, onako zelenkasto, rekoh, mora da je Markovo, on jede puno graška. Idem ja malo dalje, naletim na još jedno govno. Govno malo žućkasto, kao da je Simino, on jede puno kukuruza. Šetam ja tako još malo i naletim na jedno baš veliko govno i pomislim: Mora da je Đoletovo, on je debeo, puno jede, pa puno i sere. Pa dobro Perice koja je bila tema sastava? - pita Pericu mama. Prijatelj se u nuždi prepoznaje!
--------------------------------------------------------------------------------
Pitala nastavnica istorije Pericu:
Šta je bilo posle Dušanove smrti? Sahrana, šta bi moglo da bude!
Govori se u školi o profesionalnom usmerenju, i učiteljica pita:
Perice, šta bi ti želeo da radiš u životu? Da pijem viski i jebem ženske! Učiteljica mu prilepi šamarčinu. Dođe Perica kući, vidi otac desni obraz mu sav crven...
Šta je to bilo? Udarila me učiteljica. Šta si radio? Pitala me šta bih želeo da radim u životu, i ja joj lepo rekao da bih želeo da pijem viski i jebem ženske... Otac mu prilepi šamarčinu. Sutradan u školi vidi učiteljica da su Perici oba obraza crvena...
Šta bi sa drugim obrazom? Ispričao sam tati i on mi lupio šamar. I, jesi li nešto naučio iz svega toga? Jesam... piću Coca Colu i drkaću...
Dolazi Perica kod učiteljice:
Učiteljice, da l' biste mi pokazali sise? JU! Perice! Daću vam 100 dinara. HM. To je četvrtina plate. Može! I pokaza mu ona sise.
Učiteljice, da l' biste mi pokazali pičku? JU! Perice! Daću vam još sto dinara! HM! HM! Sve skupa pola plate. Može! I pokaza mu ona i pičku.
Učiteljice, da ja vas malo pojebem? JU! Perice! Daću vam još 200 dinara! Oho-ho! Sve skupa cela plata! Može! Pojebe on nju i ode a učiteljica ostade da se obuče. Kad se obukla ode u zbornicu a direktor je u prolazu upita:
Je li vam doneo onaj mali Perica platu?
Izostao Perica iz škole.
Što nisi juče bio u školi? - pita učiteljica Pericu. Morao sam da vodim kravu kod bika. - odgovara Perica. Zar nije to mogao tvoj tata da obavi? Mogao je, učiteljice, ali ipak to bik bolje radi.
Ulazi Perica u učionicu sa kondomom navučenim preko glave.
Šta ti je to crrrrni Perice? - zgražava se učiteljica. Valjda sam i ja ovde neki kurac. - odgovori Perica
Rekla učiteljica deci da sutra u školu donesu po jedan dinar za gladne u Ruandi.
Svi doneli osim malog Perice.
Perice, zašto nisi doneo pare? Moj tata kaže da tamo nema gladnih i nije dao pare. Dobro, šta sad da se radi... Nego deco, sutra donesite po jedan dinar za bolesne u Ruandi. Svi doneli, osim malog Perice.
Perice, zašto opet nisi doneo pare? Moj tata kaže da u Ruandi nema bolesnih. E, jebi ga... Nego, deco, sutra da donesete po jedan dinar za SPS u Ruandi. Sutradan dolazi mali Perica kod učiteljice i daje joj 3 dinara.
Perice, otkud to da si ti doneo pare, i to još 3 dinara? Moj tata kaže da ako oni u Ruandi imaju SPS, onda su garant i gladni i bolesni.
Pita mali Perica dedu:
Deda, a šta je to Černobilj? Ništa, ništa, Perice. - reče deda i pomazi ga po GLAVAMA.
Objašnjava učiteljica da se svake godine u Jugoslaviji potroši 12 kg toalet papira po glavi stanovnika. Jedino Perica digao ruku.
Šta tebi uvek nije jasno Perice? Ma nije mi jasno: što po glavi?
Propituje učiteljica:
Hajde da mi neko kaže kol'ko je 2 i 2. Hajde ti Perice. 2 i 2 je 5. Molim? 2 i 2 je 5. Šta si rekao? 5, JEBEM TE GLUVU!
Pita učiteljica:
Neka mi neko kaže zašto krave imaju tako tužan pogled. Hajde ti, Perice. Kada bi vas svaki dan tukli i za sise vukli, i vi biste imali tužan pogled.
Na času likovnog.
Deco, tema je da nacrtate ono što biste želeli da radite kada porastete. Sva deca crtaju, samo Perica sedi i ne radi ništa.
Perice, zar nemaš ideju? Šta bi želeo da radiš kada porasteš? Želeo bih da se oženim... Da, i? Hoćete da vas nacrtam?
Učiteljice, Stevica me gađa stolicom! Pa gađaj i ti njega. Ne mogu, retka mi je.
Mlada učiteljica opominje Pericu:
Prekini sa pričom Perice! Šta ti mene bre opominješ? Perice, rekla sam prestani! Nemoj ti mene da opominješ da ja tebe ne bi pojebao! Učiteljica iznervirano izbaci Pericu napolje i praktično ga odvuče u direktorovu kancelariju. Tamo ona ispriča direktoru šta se desilo...
Pa kako se ti to ponašaš? Ti uopšte nisi za normalnu školu! Ko je tebe vaspitao? - dere se direktor na Pericu. Ma popušiš mi ga matori! - odgovori drsko Perica.
Na to se direktor rasrdi, a učiteljica zapanji. Iznervirano, direktor podiže telefonsku slušalicu i poče da propituje Pericu...
Gde ti je otac? Na sednici Jula. Gde ti je majka? Na sastanku SPS-a. Gde ti je deda? Na sednici vlade! Onda se direktor okrenu učiteljici...
Idite, skinite se... dok ja popušim dečku.
Zadala učiteljica sastav na temu: "45 godina u mraku pod Titovim režimom".
Svi pišu, samo Perica sedi mirno (napisao je jednu rečenicu).
Piši, Perice,vreme prolazi! - opominje ga učiteljica. Napisao sam. - mirno kaže Perica. Pa šta si napisao, za to kratko vreme? Uzme mu svesku da pročita šta je to on napisao, a ono piše: "JEBO JA MATER ONOME KO JE UPALIO SVETLO" | |
| | | Lily First Bride
Godina : 28 Location : .. majka Serbia.. Datum upisa : 12.09.2008
| Naslov: Re: vicevi-MALI PERICA Pet Feb 27, 2009 12:50 pm | |
| Pita uciteljica decu: -Znate li da se u nasoj zemlji mesecno potrosi 20kg toalet papira po glavi stanovnika? Perica podize ruku,a uciteljica ga pita: -Sta ti nije jasno Perice? -Pa nije mi jasno sto po glavi? :padapk8: | |
| | | Lily First Bride
| Naslov: Re: vicevi-MALI PERICA Pet Feb 27, 2009 12:52 pm | |
| Pita uciteljica djake: -Sta se posrazumeva pod koriscenjem snage vode? Javi se Perica: -Kada mama place dok joj tata ne kupi haljinu.
Mali Perica sedi prvi put u publici i slusa operu pa upita majku: -Mama,a ko je onaj sto mase stapom? -Dirigent. -A sto preti onoj debeloj teti? -Ma ne preti joj. -A zasto onda ona vristi.
Hvali se Ivica Perici: -Ja sam bio jako pametno dete,prohodao sam sa devet meseci. -Ja sam bio jos pametniji,pustio sam ih da me nose do moje cetvrte godine. | |
| | | Danubius Čuvar Vatre
| Naslov: Re: vicevi-MALI PERICA Ned Maj 17, 2009 7:17 pm | |
| Pita učiteljica u školi ko je napisao "Na Drini ćuprija" i prozove Pericu. Perica će na to: "nisam ja majke mi" Učiteljica pukne i odvede ga direktoru i kaže: "Ma zamislite ja pitam ko je napisao "Na Drini ćuprija", a on mi na to kaže "nisam ja majke mi"! -Na to će direktor: "pa možda mali i nije". -Učiteljica pusti urlik, uhvati Pericu za uši i izvodeći ga iz škole sretnu policajca te mu se odmah požali: "Ma zamislite ja pitam ko je napisao "Na Drini ćuprija", a on mi na to kaže "nisam ja majke mi"! Odvedem ga direktoru koji mi kaže "pa možda mali i nije". Policajac je zbunjeno pogleda i onda kaže: "pa dobro gospođo, na koga vi sumnjate?". | |
| Naslov: Re: vicevi-MALI PERICA Uto Jul 14, 2009 5:00 pm | |
| Dođe Perica kuci iz skole sav snužden. Kad ga je ćale video poče da ga ispituje: - Pa šta je? Jesi dobio jedinicu? - Nisam. - Je l' te neko pretukao? - Nije. - Jesi dobio ukor? - Ma nisam. - Pa šta je onda... jesi zaljubljen? - Jesam... - Pa u koga? - U Janoša. - Crni sine, PA ON JE MAĐAR! | |
| | | Lily First Bride
| Naslov: Re: vicevi-MALI PERICA Uto Jul 28, 2009 10:41 am | |
| Pita učiteljica malog Pericu: - Šta je to u šumici tamno i kreće se. - Srna - kaže Perica. - Dobro, ali može biti i zeko - reče učiteljica. - A što je to - ponovo upita učiteljica - u bari zeleno. - Žaba - kaže Perica. - Dobro, ali može biti i daždevnjak. - Mogu ja nešto da pitam - kaže Perica. - Pitaj. - U ustima veliko, a kada izlazi van malo. Opali učiteljica Perici šamar. - Dobro - kaže Perica - ali može biti i žvaka. | |
| | | sonia حبيبي
Godina : 50 Location : my world Humor : ;) Datum upisa : 23.03.2008
| Naslov: Re: vicevi-MALI PERICA Ned Avg 30, 2009 11:58 pm | |
| Rekla ucciteljica deci da donesu svoje najomiljenije igraccke. I sutradan dodjosse deca i donesosse svassta: Maja lutku, Dejan loptu, Marko automobilccic,Sanja lastiss...A mali Perica doneo bocu sa kiseonikom. Pregledava ucciteljica ssta su deca donela, dodje do Perice i upita ga: Je li Perice, odakle ti to? Perica: Ucciteljice, uzeo sam to od bake. Ucciteljica: Pa dobro Perice, ssta ti je rekla baka kad si je to uzeo?
Perica: Vraaaaaaaaati, vraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
| |
| | | montoya NR .1 foruma
| Naslov: Re: vicevi-MALI PERICA Sre Sep 02, 2009 11:06 am | |
| 1. | Perica je non-stop bezobrazan, prica svasta, muci djevojcice i napokon se one pozale uciteljici. Uciteljica kaze da je naj bolje da, cim Perica kaze nesto bezobrazno, one pokupe i izadju iz ucionice. Sutradan ujutru uleti Perica u razred i vice - Ej, narode, preko puta skole su poceli zidati javnu kucu! Djevojcice vrisnu i istrce napolje a Perica vice za njima: - Polako, ku*ve, otvaranje ce biti tek za godinu dana! | 2. | Perica dosao iz skole i kaze:-Tata, znas sta smo danas ucili u skoli ?. Ne znam sta ? Ucili smo da je covjek postao od majmuna. Mars, pi*da ti materina ako si ti postao nisam ja ! | 3. | Prof.: "Perice zasto si zakasnio u skolu?" Perica: "Morao sam voditi kravu kod bika." Prof.: "Zar to nije mogao uraditi tvoj otac?" Perica: "Ja sam mislio da ce to bolje uraditi bik." | 4. | Ucila djeca u skoli o krvotoku i uciteljica ih ispituje. Pita ona jednu djevojcicu od cega se srce sastoji. D: Uciteljice, srce ima dvije komore. U: Dobro. Hajde Perice, srce ima dvije komore i dvijee, dvije ....? P: ... i dvije noge. U: Pa kako crni Perice srce moze imat dvije noge? P: Pa lako, prolazim ja pored direktoreve kancelarije i cujem kako direktor kaze: hajde srce, rasiri noge. | 5. | Bio Ivica kod prijatelja na rucku. Nakon sto su poceli jesti, zacudjeno upita: -Vi se ne pomolite prije rucka? A prijatelj odgovori:-Ne, nasa mama dobro kuha. |
Ludosti učinjene u mladosti ne može nadoknaditi sva mudrost u starosti. ..[You must be registered and logged in to see this image.] | |
| | | sonia حبيبي
| Naslov: Re: vicevi-MALI PERICA Čet Okt 22, 2009 7:00 pm | |
| Došao Perica u školu i na malom odmoru razbije prozor. Na pocetku chasa pita ga ucitaljica: - "Zašto si razbio prozor?" - "Ne znam." - "Onda neka ti tata dode u školu." - "Ne moze, jer ga je zgazio traktor." - "Onda neka dode mama." - "I nju je zgazio traktor." - "Pa imaš li baku ili dedu, neka neko dode od njih." - "Ne može, i njih je zgazio traktor." - "Oh jadnice, pa šta radiš kod kuce." - "Vozim traktor." | |
| Naslov: Re: vicevi-MALI PERICA Uto Dec 29, 2009 4:40 pm | |
| Mali Perica pobegne od kuće i luta gradom . Spazi ga policajac, vidi dete seta samo, i privede ga u stanicu . Sad oni probaju da nadju čije je dete . Pitaju Pericu-znas li kako se zoves ? Perica, kaže ovaj.
Pa kako se prezivas? Ne znam-kaze Perica. Postavljaju razna pitanja, nista ne mogu da izvuku iz deteta kako bi utvrdili gde stanuje -ne zna.
Pita ga na kraju jedan : pa dobro dete, kako ne znas svoju adresu ? Na to će Perica -pa znam adresu,,,,što niste tako pitali?
Pa koja ti je adresa dete ? -obradovao se policajac perica @yahoo.com......kaže Perica. | |
| | | sonia حبيبي
| Naslov: Re: vicevi-MALI PERICA Uto Dec 29, 2009 4:44 pm | |
| Uciteljica pita decu: -Sta znaci rec OCIGLEDNO?Javlja se mali Marko: -Pa, drugarice uciteljice, evo ovako… Moj tata vozi MERCEDES, mama vozi OPEL KADET,a baka vozi D-IP - OCIGLEDNO - mi imamo para! -Uciteljica: -Bravo, Marko, odlicno si ovo objasnio! Da vidimo dalje, ko se javlja? Perica! ‘Ajde, Perice, objasni nam ti, sta znaci rec OCIGLEDNO? -Perica: -Moja baka svako jutro ide na livadu. Ispod leve miske nosi ALGEMAJNE CAJTUNG, a ispod desne VASINGTON POST. Uciteljica (zbunjeno): -I onda, Perice? Perica: -Pa, nista. Baba ne zna nemacki, a nema pojma ni engleski - OCIGLEDNO ide da sere | |
| | | Kijara-brm Glavni Administrator
Godina : 44 Location : 𝐹 - 𝐴𝑁 - 𝑇 - 𝐴𝑆 - 𝑇 𝐼 𝐶 Humor : 𝑌𝐸𝑆-𝑌𝑜𝑢 𝑛𝑜𝑤 :) Datum upisa : 21.12.2008
| Naslov: Re: vicevi-MALI PERICA Uto Dec 29, 2009 5:45 pm | |
| Gledao mali Perica krisom svoju stariju sestru kako se tusira i vidi kako se mazi po tijelu i stenje: -'Hocu muskarca, hocu muskarca !'. Drugog dana opet Perica gleda sestru kako se tusira i opet ona: -'Hocu muskarca, hocu muskarca ...!'. Treci dan stvarno sa njom pod tusem neki frajer i radi posao. Cetvrti dan se mali Perica tusira i mazi po tijelu i vice : 'Hocu bicikl, hocu bicikl...'.
Zada profesorica djeci zadacu da saznaju kako su nastali i tako dodje Perica kuci i pita mamu kako je on nastao. Mama mu odgovara:pusti me sad na miru vidis da gulim krompir. Ali mama dobit cu keca ako mi ne kazes. A mama ce na to: od ovoga si nasto, jebo te on i pogodi Pericu krompirom. Perica pokupi krompir i stavi ga u dzep. Dodje sutra u skolu i profesorica pita prvog: kako si ti nastao a on odgovara: donijela me roda. Na to ce profesorica: sjedi jedan. Pita Pericu kako si ti nastao, a Perica: samo malo profesorice da ga izvadim i gurne ruku dzep sa krompirom, a na to ce profesorica: sjedi pet ne moras ga vaditi. Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
Godina : 44 Location : 𝐹 - 𝐴𝑁 - 𝑇 - 𝐴𝑆 - 𝑇 𝐼 𝐶 Humor : 𝑌𝐸𝑆-𝑌𝑜𝑢 𝑛𝑜𝑤 :) Datum upisa : 21.12.2008
| Naslov: Re: vicevi-MALI PERICA Uto Dec 29, 2009 5:46 pm | |
| Dosao Perica u prodavnicu i rece prodavacu: daj mi litru vina Prodavac ga upita: hoces crveno ili bijelo Perica odgovori: nema veze svakako je za mog djeda koji je corav.
Vicevi o Perici i Ivici
Gledao mali Perica krisom svoju stariju sestru kako se tusira i vidi kako se mazi po tijelu i stenje: -'Hocu muskarca, hocu muskarca !'. Drugog dana opet Perica gleda sestru kako se tusira i opet ona: -'Hocu muskarca, hocu muskarca ...!'. Treci dan stvarno sa njom pod tusem neki frajer i radi posao. Cetvrti dan se mali Perica tusira i mazi po tijelu i vice : 'Hocu bicikl, hocu bicikl...'.
Zada profesorica djeci zadacu da saznaju kako su nastali i tako dodje Perica kuci i pita mamu kako je on nastao. Mama mu odgovara:pusti me sad na miru vidis da gulim krompir. Ali mama dobit cu keca ako mi ne kazes. A mama ce na to: od ovoga si nasto, jebo te on i pogodi Pericu krompirom. Perica pokupi krompir i stavi ga u dzep. Dodje sutra u skolu i profesorica pita prvog: kako si ti nastao a on odgovara: donijela me roda. Na to ce profesorica: sjedi jedan. Pita Pericu kako si ti nastao, a Perica: samo malo profesorice da ga izvadim i gurne ruku dzep sa krompirom, a na to ce profesorica: sjedi pet ne moras ga vaditi.
Dosao Perica u prodavnicu i rece prodavacu: daj mi litru vina Prodavac ga upita: hoces crveno ili bijelo Perica odgovori: nema veze svakako je za mog djeda koji je corav.
Dodje jedan dan Perica u skolu, i na jednom satu kaze nastavnica: "Djeco, sada cemo uciti cvijece, svatko ce mi reci po jedan cvijet. Ajde ti Marice", a ova ce "Ljubicica" "Joj DIIIIIIIVNO, a sada ti Jelenice moja", "Narcis" "Joj DIIIIIIIVNO" i sada se javi Perica, a nastavnica ce "ajde ti Perice moj mali" "Orgazam" "Ju PERICE!, pa to nije cvijet" "Znam ali je DIIIIIIIIIIIIVNO"
Dodje jedan dan nastavnica na sat u skolu, i kaze svima: "Djeco, iduci sat nam dolazi komisija u razred i zelim da se ponasate kako dolici paaametnim ucenicima, i ako Perica kaze nesto ruzno, vi izadjite van iz razreda" I sad iduci sat ulazi komisija, svi sjednu, nastavnica predstavi razred i digne se jedan tip iz komisije i pita "Dobro djecice, recite mi sto ima novoga" Brzo Perica digne ruku i kaze "Preko puta se otvara javna kuca" i odmah sve djevojcice izlete van, a on ce "Pa di cete kurve, jos se nije otvorila!" Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
| | | dejan
Godina : 45 Location : Beograd Humor : :))))) Datum upisa : 16.11.2009
| Naslov: Re: vicevi-MALI PERICA Uto Dec 29, 2009 8:05 pm | |
| - Uciteljica pita Pericu: koliko je dva i dva, a Ivica 'ko iz topa odgovara 4. Na to ce uciteljica: sedi, pet. Perica: Aaaaaaa, da, da pet! :ironic: | |
| Naslov: Re: vicevi-MALI PERICA Ned Mar 14, 2010 10:31 am | |
| Ulazi Perica u crkvu i kazhe popu: -Cao nindzha, bash ti je kul gajba samo su ti posteri malo izlizani. [You must be registered and logged in to see this image.] | |
| | | dejan
Godina : 45 Location : Beograd Humor : :))))) Datum upisa : 16.11.2009
| Naslov: Re: vicevi-MALI PERICA Ned Mar 14, 2010 9:15 pm | |
| zasto pericu iz cetvrto pet niko nesme da dira?zato sto mu je cale osmo cetiri!!!! :rlol: | |
| | | zirafa Vitez od reči
Godina : 68 Datum upisa : 29.03.2010
| Naslov: Re: vicevi-MALI PERICA Pet Apr 02, 2010 1:19 pm | |
| Za vreme casa se mali Perica zagledao u uciteljicu i ne skida pogled sa nje.Posle nekog vremena uciteljica mu pridje i upita ga zasto je tako gleda.A Perica 'e -Uciteljice,ja vas volim! -Ali Perice,ja ne volim malu decu! -Pazicemo,uciteljice,pazicemo!
//////////////////////////////////////
Ode Perica u javnu kucu i trazi neku zensku sa triperom... -Ma sta ce ti bas sa triperom? A Perica rece... -Prvo ja spavam sa njom i dobijem trisu.Zatim spavam sa sobaricom pa ona dobije.Sobarica spava sa mojim caletom pa i on dobije.Cale uvece spava sa kevom pa i ona dobije.Keva spava sa komsijom,e kad on dobije,nek vidi kome ce vise da busi loptu zbog razbijeni prozor! | |
| | | rouzvel Black Magic Woman
Godina : 67 Location : Beograd Datum upisa : 23.02.2010
| Naslov: Re: vicevi-MALI PERICA Pet Jun 04, 2010 1:30 pm | |
| Upitala učiteljica Pericu:
Kako se zove proces kada se narod pobuni? Na to će Perica:
Menstruacija! Kako menstruacija, valjda revolucija?! A Perica odgovara:
Pa to je isto krvoproliće je krvoproliće!
Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
| |
| Naslov: Re: vicevi-MALI PERICA Pet Jun 04, 2010 1:33 pm | |
| Kaže učiteljica Perici: - Perice, već treću godinu slušaš isto gradivo. Hajde da vidimo šta najbolje znaš. - Znate, učiteljice, ja to ipak ne bih pred decom.
| |
| Naslov: Re: vicevi-MALI PERICA Pet Jun 04, 2010 1:44 pm | |
| Učiteljica upozorava đake da će sutra biti pismeni zadatak iz matematike i da niko ne sme izostati i da nikakva lekarska i druga opravdanja neće pomoći. Perica pažljivo sasluša i pita: "A šta ako budem iscrpljen od seksa?" "Ništa Perice, pisaćeš drugom rukom", odgovori uciteljica.
| |
| | | promaja Panonski lav
Godina : 62 Datum upisa : 02.08.2010
| Naslov: Re: vicevi-MALI PERICA Sre Sep 15, 2010 6:49 pm | |
| Opominje uciteljica Pericu: • Perice, ne možeš da spavaš na casu! • Mogu uciteljice, samo se vi ne derite toliko.
Ušunjao se Perica u porno bioskop, negde na pola filma, seo i gleda pornic. Posle nekog vremena sedne pored njega neka žena. Prošlo neko vreme, Perica - tras - ruku na koleno. Ona ništa. On se okuraži pa krene malo višlje. Ona opet ništa. On krene još dalje, te se oni povataju, .... i kada su završili nastave da gledaju dalje film. Kada se završio film, pale se svetla. Žena: • Perice?! • Mama?!
Hteli Pericini da se poj---, pa njega poslali na terasu da im prica šta se dešava napolju. Stoji Perica na terasi i prica: • Eno vidim jednog ciku sa šeširom, neka deca igraju fudbal, komšinica ide u prodavnicu, vidim susedni soliter, a eno ga Mikica na terasi, mora da se i njegovi opet j--- | |
| Naslov: Re: vicevi-MALI PERICA Pon Sep 27, 2010 12:38 pm | |
| Dolazi poštar na vrata Pericinog stana i zvoni. Izlazi Perica, pod miškom mu Playboy, u levoj ruci flaša viskija, a u ustima cigara. Pita ga poštar: - Je li mali, jesu li ti roditelji kod kuće? - A šta ti misliš???
| |
| | | popovac
Godina : 56 Location : Trebinje Humor : znam i ozbiljan se nasmijati Datum upisa : 26.04.2010
| Naslov: Re: vicevi-MALI PERICA Sub Okt 02, 2010 3:47 pm | |
|
Zatekao Perica mamu, kako oralno zadovoljava tatu u spavaćoj sobi, pa kaže: • Mamu vam jebem poremećenu! A mene ste vodili kod psihologa jer sam sisao palac! :thb:
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: vicevi-MALI PERICA Sub Okt 30, 2010 8:30 pm | |
| Izostanak
Učiteljica: -Perice, juče opet nisi bio u školi? Perica: -Baka mi je bolesna. Učiteljica: -Svaki put kad izostaneš iz škole, tebi je baka bolesna. Ne vjerujem u to. Perica: -Da, učiteljice, i mi sumnjamo da baka glumi! |
| Naslov: Re: vicevi-MALI PERICA Uto Nov 09, 2010 12:52 pm | |
| Pita učiteljica Pericu: - Šta se pre dobija, rak ili sida? - Zavisi šta pušiš! - odgovori Perica
A što ti, mali, tu radiš!?-zapita u porno bioskopu zapanjeni redar malog Ivicu kog je upravo spazio - Kako si uopšte mogao kupiti kartu!? - Pa nisam je ja kupio, nego ... moj tata! - A gde je tata? - Pa verovatno kod kuće traži kartu!!
Uđe Perica u apoteku i prilično glasno zatraži 10 kondoma. Apotekarka mu kaže:-"Kao prvo-nemoj tako glasno govoriti,kao drugo-to nije za decu,kao treće-reci tati da on dođe da to kupi." Perica joj odgovori:-"Kao prvo-mene su u školi učili da govorim jasno i glasno,kao drugo-znam da to nije za decu nego protiv njih,kao treće-to nije za tatu nego za mamu jer ide 10 dana na Zlatibor!" | |
| Naslov: Re: vicevi-MALI PERICA Sre Jan 12, 2011 6:27 pm | |
| Nastavnica zadala temu za pismeni zadatak koja glasi "Da sam direktor". Svi pišu osim Perice. Pita ga nastavnica: ...- "Zašto ne pišeš Perice?" Perica odgovara: - "Cekam sekretaricu." | |
| Naslov: Re: vicevi-MALI PERICA Pon Jan 17, 2011 11:53 am | |
| Famozno Pericino pismo Deda Mrazu Biggrin
Izivnjavam se na recniku, al' Perica pis'o Pardon
Dragi Deda Mraze,
Mora da si iznenadjen sto ti pisem danas, posle praznika, ali hteo bih da ti razjasnim neke stvari koje su se dogodile tokom minule godine i to bas od onog dana kada sam ti poslao pismo sa mojim zeljama. Pisao sam Ti da zelim bicikl, rolsule, pistu s auticima i loptu. Rasturao sam se od ucenja cele godine, ni jednom nisam zakasnio u skolu, a cak sam dolazio i ranije da bih pomagao drugarima oko zadataka. Bio sam najbolji ucenik u razredu, a osvojio sam i prvo mesto na republickom takmicenju mladih matematicara. U celom naselju ama bas niko se pristojnije nije ponasao od mene. Isao sam u crkvu svake nedelje, cak sam i bakama i dekama pomagao da predu preko ulice i dobio znacku "Najbolji mali policajac". Posto iz navedenog i najveca budala moze da zakljuci da sam tokom cele prosle godine bio decak za primer, sada bih zeleo da tebi, dragi Deda Mraze, postavim nekoliko pitanja: Kako si uopste imao muda da mi posle svega ispod jelke ostavis usrani YoYo, jebale te carape sa znakom Miki Mausa i one lego kocke. Imas li ti uopste mozga u toj debeloj glavi? Zar mislis da sam se ja cele jebene godine mucio i trudio nizasta, jebali te pokloni. Mene si zajebao kao da sam ti najgori neprijatelj, pi**a ti lepa materina, a onom pederu prekoputa, ostavio si najnoviji bicikl iako ih vec ima tri, keva mu se kara sa sefom... Nemoj slucajno da se zajebes pa da naredne godine probas da se usunjas kroz dimnjak. Sjebacu te kao malog majmuna, kretenu bradati. A od onog tvog jelena cu kobasice da napravim, pa ces morati peske do jebenog Severnog Pola. Teraj se u ku**c Deda Mraze, i samo da znas da ja sve pamtim, a sledece godine cu ti se slatko naje**ti majke, pederu debeli i bradati.
S ljubavlju, Tvoj Perica | |
| Naslov: Re: vicevi-MALI PERICA Ned Feb 20, 2011 12:40 pm | |
| Pita učiteljica šta je skat. Niko ne zna, samo se javi Perica i kaže da je to pljosnata riba. Učiteljica još nije zadovoljna i pita: • A zašto je pljosnata? Perici dosadi ispitivanje pa joj kaže: • Zato što ju je nateg'o kit. Učiteljica ga pošalje direktoru zbog takvog izražavanja i ovaj pita Pericu zašto je tako odgovorio. • Zato što učiteljica stalno postavlja provokativna pitanja i da joj nisam tako odgovorio, htela bi da zna i zašto žaba ima velike oči. • Pa dobro, zašto žaba ima velike oči? • Zato što je gledala kako je kit nategnuo skata! :rlol:
| |
| | | vasko1
Datum upisa : 02.01.2011
| Naslov: Re: vicevi-MALI PERICA Pon Feb 28, 2011 7:22 pm | |
| Na ulazu u zoološki vrt Perica pita mamu: •Hoćemo li vidjeti rodu? •Naravno, sine. •E, baš me zanima da li će me prepoznati!
| |
| | | EAGLE
| Naslov: Re: vicevi-MALI PERICA Uto Mar 01, 2011 2:50 pm | |
| Dragi Bože, imam mali predlog za Tebe:
Život bi trebalo da pocne smrcu, a ne obratno!
Zamisli ovo:
Ležiš dva metra ispod zemlje, oko tebe je tama i hladnoca, a ti pocneš kopati ka svetlu.
Kad izadješ, ideš direktno u staracki dom, iz meseca u mesec osecaceš se sve bolje i bolje, dok te napokon ne izbace jer si premlad.
S masnom penzijom igraš par godina golf, dobiješ od poslodavca zlatni sat za vernost i pocneš polaaako da radiš.
Cim svoje odradiš, ideš na fakultet.
U medjuvremenu si zaradio dovoljno da možeš svoj studentski život provesti ko bubreg u loju, imaš svakodnevno za izlaske, provod i alkohol, a u glavi nemaš ništa osim guzica i sisa...
Kad vec otupiš od svega toga, stiglo je vreme za školu, koja naravno zapocinje na maturskoj veceri.
U školi postaješ iz godine u godinu gluplji, sve dok te napokon ne izbace iz nje.
Naravno, posle toga najviše se obraduješ sladoledu ili nekim smešnim igrackama.
Posle toga se nekoliko godina igraš u pesku, pa se preseliš u matericu gde uživaš devet meseci i napokon svršiš ovaj život s jednim velikim orgazmom!
To bi bio život!
Tvoj Perica. | |
| Naslov: Re: vicevi-MALI PERICA Sub Mar 12, 2011 9:15 am | |
| Vraća se Perica kući i još s vrata se hvali: - Tata, danas me učiteljica prvi put pohvalila! - Baš lepo, a šta ti je rekla, sine? - Rekla je: Svi ste vi, deco, magarci, a ti si, Perice, najveći! | |
| | | EAGLE
| Naslov: Re: vicevi-MALI PERICA Sre Mar 16, 2011 8:33 pm | |
|
Pitala učiteljica decu šta će biti kad odrastu.
- Ja ću biti mafijaš!, kaže mali Ivica.
- Pobogu dete, pa što baš mafijaš?
- Mafijaši su najjači, imaju puno para, vole ih žene, voze dobra kola... baš kao ona "mečka", najnoviji model, što je dole parkiran.
Javlja se mali Marko i kaže:
- Ja ću biti političar... predsednik države!
- Ajde, to je već lepše, ali zašto bi baš u politiku Marko?
- I oni imaju puno para, niko im ništa ne može, čuvaju ih telohranitelji, imaju vile i stanove, voze se u dobrim autima... baš kao onaj najnoviji model što je dole parkiran, i sviđa se i Ivici.
- A šta bi ti voleo da budeš Perice?, upita učiteljica malog Pericu.
- Ja želim da budem dlakav po celom telu!
- Bože Perice... pa što baš dlakav, od čega ćeš da živiš, nastupaćeš u cirkusu?
- Vidite učiteljice... moja sestra je dlakava samo malo između nogu, a ono dole je njen Mercedes!
| |
| | | vasko1
| Naslov: Re: vicevi-MALI PERICA Čet Maj 05, 2011 9:04 pm | |
|
Mama,mama uzbudeno ce Perica. Ubio sam 3 muske i 4 zenske muhe!! Pita ga mama:kako znas da su muske i zenske muhe? Perica odgovara:"pa 4 su bile na ogleedalu ,a 3 su bile na flasi od rakije"! HAHAHHAHHA
| |
| | | nada.nada
Godina : 63 Location : Ne daleko Humor : uvek iznenadenje Datum upisa : 05.07.2010
| Naslov: Re: vicevi-MALI PERICA Čet Maj 05, 2011 9:22 pm | |
| | |
| Naslov: Re: vicevi-MALI PERICA Sre Maj 11, 2011 7:36 am | |
| Pericu tata upisao u muzicku skolu, i pošto je primetio da dečak uopšte ne vežba odluči da ga malo motiviše: • Perice, ja sam spreman da ti platim 5 evra svaki dan, samo da vežbaš klavir! • Ali tata! Komšija mi već plaća 10 evra, samo da ne sviram!
| |
| | | vasko1
| Naslov: Re: vicevi-MALI PERICA Pet Maj 20, 2011 9:05 pm | |
|
Pita učiteljica djecu: Znate li djeco da se u našoj zemlji mjesečno potroši preko 20 kg toalet papira po glavi stanovnika? Jedino Perica podigao ruku, a učiteljica ga pita: Šta ti nije jasno, Perice? Pa nije mi jasno što po glavi?
| |
| | | Lily First Bride
| Naslov: Re: vicevi-MALI PERICA Čet Jun 09, 2011 2:00 pm | |
| Mali Perica donese učitelju list praznog papira. Učitelj: - "Perice, šta je ovo?" Perica: - "To je slika krave kako jede travu na pašnjaku." ...- "Ja ne vidim tu ništa. Gdje je trava?" - "Pa, krava je sve pojela." - "A gdje je krava?" - "Otišla je, zato što više nije imala trave za jesti." | |
| | | vasko1
| Naslov: Re: vicevi-MALI PERICA Uto Jul 26, 2011 9:50 pm | |
|
-“I, kako je u školi Perice?” - “Dobro. Sve je u redu. Zgodna nam je učiteljica, ali mislim da nije baš jako pametna!” - “Zašto?” - “Pa stalno nas nešto pita!”
| |
| Naslov: Re: vicevi-MALI PERICA Ned Jul 31, 2011 11:49 pm | |
| Pita Perica tatu; - Tata, ima li konj ženu? - Ima sine i zove se kobila... - A ima li konj dete? - Ima sine i zove se ždrebe... - A ima li ždrebe ženu? - Nema sine samo se konji žene
| |
| Naslov: Re: vicevi-MALI PERICA Pon Sep 05, 2011 9:42 pm | |
| Pita Perica svog oca: • Ćale, šta je to virtualna realnost? • Pa, sine, idi u kuhinju i pitaj mamu da li bi se kresnula sa nekim za, recimo, 1.000 eura. Vraća se Perica i kaže: • Mama kaže da bi! • E, sada, sine, idi i isto to pitaj svoju sestru. Vrati se Perica iz sestrine sobe: • I ona bi! • E, vidiš sine, mi u kući imamo virtualno 2.000 eura, a realno imamo dve kurve. [You must be registered and logged in to see this image.] Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
| | | AstrinaKomsinica Master Spamer
| Naslov: Re: vicevi-MALI PERICA Pet Sep 16, 2011 3:27 am | |
| Pita učiteljica Pericu: - Reci Perice, zašto se upotrebljava biber? - Za spavanje. - Kako za spavanje, Perice? - Pa lepo, tata kaže svako veče mami: “Daj da ti ga zabiberim pa da bolje zaspiš…” | |
| | | Astra Zvezda Foruma
Godina : 64 Location : podnozje Alpi Datum upisa : 20.06.2008
| Naslov: Re: vicevi-MALI PERICA Ned Sep 18, 2011 3:37 pm | |
| Pita učiteljica maloga Pericu: - Tri ptice sjede na grani! Ako upucaš jednu, koliko ih je ostalo? - Nijedna, ostale se uplaše i odlete, kaže Ivica. - Nije točno. Ostaju dvije, ali sviđa mi se način na koji razmišljaš. Perica želi uzvratiti pa pita učiteljicu: - A recite vi meni ovo! Tri cure idu ulicom i svaka ima sladoled. Jedna ga liže, druga gricka, a treća ga uvlači u usta. Koja od njih je udata? Učiteljica, crveneći se odgovori: - Pa vjerojatno ona što ga uvlači u usta. Perica će na to: - Nije, već ona što ima prsten, ali sviđa mi se način na koji razmisljate! | |
| Naslov: Re: vicevi-MALI PERICA Ned Sep 18, 2011 8:32 pm | |
| "E ovo moram staviti, bez ljutnje raji koji nisu "has", hahahaha Ulazi Perica u razred bez pozdrava! Kaze uciteljica " Ivice zar se tako ulazi u razred? Kazi ti njemu Mujice kako se ulazi u razred !" Kaze Mujica "sa Bismiletom,drugarice uciteljice !"
Ne smijem kopirat sta su pisali u comments:))) Odrekli bi me se preko novina:) | |
| Naslov: Re: vicevi-MALI PERICA Čet Sep 22, 2011 5:33 am | |
| Na satu seksualnog odgoja učiteljica postavi pitanje: Djeco: da li neko zna da objasni šta je to perverzija? Javi se Perica i počme sa odgovorom: Idu ulicom dvije plavuše sa sladoledom u ruci, ... jedna ga liže, druga ga grize, koja je od njih udata? – upita Perica učiteljicu. Učiteljica zbunjena pitanjem odgovori: Ona koja ga liže. Ne učiteljice – odgovori Perica – udata je ona koja nosi prsten na desnoj ruci, a to što ste vi mislili, to je perverzija.
| |
| Naslov: Re: vicevi-MALI PERICA Pon Sep 26, 2011 2:05 am | |
| Došao inspektor na čas da proveri kvalitet rada i znanje učenika. I kao što je običaj, seo u zadnju klupu kod Perice, gde je jedino i bilo slobodno mesto. Učiteljica ranije pripremila čas, pa pita redom sve odlikaše i čas protiče gotovo idealno. Pri kraju časa, ali i prostora na tabli, učiteljica se sagne da napiše zadnje pitanje i istakne zanosne obline pred celim razredom. Okrene se i proziva opet najbolje. Ali svi zanemeli i niko ne zna odgovor, samo Perica upro' ruku u plafon i javlja se. Na kraju, da spasi čas, prozove ga. On ustane i sav ponosan kaže: - Ja dobra dupeta. Učiteljica će: - Marš budalo, sedi dole. Perica, sedajući okrene se inspektoru i kaže: - Šta ti šapćeš kad i ti ne znaš | |
| Naslov: Re: vicevi-MALI PERICA Pon Sep 26, 2011 9:45 pm | |
| Doðe Perica kuæi iz škole sav snužden. Kad ga je tata vidio poène ga ispitivati:
• Pa šta je? Jesi dobio jedinicu? • Nisam. • Je l' te neko pretukao? • Nije. • Jesi dobio ukor? • Ma nisam. • Pa sta je onda... jesi zaljubljen? • Jesam... • Pa u koga? • U Janoša. • Crrrrrrrni sine, PA ON JE MAÐAR! | |
| Naslov: Re: vicevi-MALI PERICA Pon Nov 07, 2011 4:01 am | |
| Pita uciteljica: "Perice, a sta je tvoj tata?" Perica odgovara: "Moj tata je muska striptizeta u klubu za pedere, i igra go pred drugim muskarcima. Ponekad, kad mu dobro plate, uzme sobu u jeftinom motelu, pa spava s njima." Uciteljica u šoku izvede Pericu iz ucionice i upita ga: "Perice, nije valjda to istina?" Perica odgovara: "Nije. Moj tata igra fudbal za reprezentaciju Srbije, ali me je bilo sramota da priznam pred svom decom | |
| Naslov: Re: vicevi-MALI PERICA Uto Nov 15, 2011 8:09 pm | |
| Ulazi Perica u apoteku i već sa vrata vikne: Imate li kondome? Ne viči, mali! Stani u red i pričekaj! - prekori ga apotekarka, a kad je došao na red, pouči ga: Mali, kao prvo: nije lepo to glasno govoriti; kao drugo: to nije za malu decu, i kao treće: koji ti broj treba? Istim poučnim tonom Perica joj odgovori: Kao prvo: nas su u školi učili da govorimo jasno i glasno; kao drugo: ne treba mi to za decu nego protiv dece, i kao treće: sestri trebaju svi brojevi, jer ide na matursko! | |
| Naslov: Re: vicevi-MALI PERICA Čet Dec 08, 2011 11:54 pm | |
| Na kraju predavanja profesor pita: • Ima li pitanja? Perica: • Imam ja. Profesore, jebeš li ti šta osim nas?
Pita mali Perica tatu: • Tata, a kako sam ja nastao? Tata: • Bio mi te pun kurac, pa sam te posl'o u pizdu materinu! | |
| Naslov: Re: vicevi-MALI PERICA Čet Dec 15, 2011 6:47 am | |
| Mali Perica pita svoju učiteljicu da li može da razgovara sa njom posle časa. Ona prihvati. Učiteljica: Onda, šta želiš da mi kažeš, Perice? Perica: Mislim da sam previše pametan da ostanem u ovom razredu, dosadjujem se. Želeo bih da predjem direktno u Gimnaziju. Pošto je o tome obavešten i direktor, on upita Pericu da li želi da polaže test. Perica prihvati bez oklevanja i direktor poče sa testom. Direktor kreće sa lakim pitanjima: Hajde, Perice, da vidimo, 3 x 4? Perica: 12! Direktor: A 6 x 6? Perica: 36, gospodine direktore. Direktor: Glavni grad Japana? Perica: Tokio. Test se nastavlja narednih pola sata, sve težim pitanjima. Perica ne pravi nijednu grešku! Na kraju testa, direktor je zadovoljan, ali učiteljica pita da li ona sada može da postavi nekoliko pitanja. Obojica pristaju i ona počinje. Učiteljica: Dobro, Perice. Krava ih ima 4, a ja ih imam 2, šta je to? Perica: Noge, gospodjo. Učiteljica: Tacno. Šta može da se nadje u tvojim pantalonama, a u mojim nema? Direktora iznenadi pitanje... Perica: Džepovi, gospodjo. Učiteljica: Dobro, Perice. Gde žene imaju najkovrdžavije dlake? Direktor se sprema da interveniše kada Perica odgovori. Perica: U Africi, gospodjo. Učiteljica: Šta je meko, ali, na rukama žene, postane tvrdo? Direktor razrogači oči, ali Perica odgovora. Perica: Lak za nokte, gospodjo. Uciteljica: Šta muškarci i mi žene imamo na sred nogu? Perica: Kolena! Uciteljica: Dobro. A šta udata žena ima šire od neudate? Direktor ne može da veruje svojim ušima! Perica: Krevet, gospodjo. Učiteljica: Koji deo mog tela je često najvlažniji? Perica: Vaš jezik, gospodjo. Direktor, bez daha, sav mokar od znoja, odluči da prekine test I uzviknu: Neću te poslati u gimnaziju, već direktno na fakultet! Čak bih i ja odgovorio pogrešno na sva pitanja iz testa... Naravoučenije: Čovek sa godinama postaje PERVERZAN!
| |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: vicevi-MALI PERICA | |
| |
| | | | vicevi-MALI PERICA | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| Ko je trenutno na forumu | Imamo 36 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 36 Gosta :: 3 Provajderi Nema Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 710 dana Sub Jan 19, 2013 12:14 am |
Zadnje teme | » TIBOR TOT -DANUBIUSNed Nov 17, 2024 9:43 am od podbarac » Gde biste voleli da zivite, a gde nikako?Pet Nov 15, 2024 7:05 pm od debilko » DNEVNI HOROSKOP ✰Pet Nov 15, 2024 1:20 am od rouzvel » Šta trenutno slušate Sre Nov 13, 2024 9:48 pm od Kijara-brm » MISAO (izreka) dana...Sre Nov 13, 2024 6:07 pm od montoya » Bloger Krule - Obrana i zaštita od glupostiUto Nov 12, 2024 8:34 pm od Kijara-brm » LJUBAVNI HOROSKOPPon Nov 11, 2024 12:23 am od rouzvel » NEDELJNI HOROSKOP ★Pon Nov 11, 2024 12:16 am od rouzvel » POMENI I SEĆANJA Sre Nov 06, 2024 12:09 am od rouzvel » MESEČNI HOROSKOP ♏Pet Nov 01, 2024 12:27 am od rouzvel » POPLAVE ( i vodostaj) Pon Okt 14, 2024 10:23 pm od Kijara-brm » SUJEVERJESub Okt 12, 2024 3:27 pm od Eugen Grafvajer » ELEKTRIČNI AUTOMOBIL -auto budućnosti ? Sub Okt 05, 2024 9:54 pm od montoya » Čitaj, oseti, uživaj i upamti.....Sub Sep 28, 2024 10:44 am od Eugen Grafvajer » PLAĆENIČKE TV: Ž1, ms, i drugePet Sep 27, 2024 11:33 pm od Đole » Igre iz vašeg detinjstva ....Sre Sep 25, 2024 9:01 pm od Kijara-brm » Kažite pesmomSub Sep 14, 2024 8:39 pm od montoya » In memoriam-poznati (EX) JugosloveniPet Sep 06, 2024 4:15 pm od Đole » Kvarovi i popravke na automobilu,priprema za zimu ...Sre Sep 04, 2024 8:45 am od savo » RIBLJI PAPRIKAŠ (APATINSKI)Ned Sep 01, 2024 2:52 pm od Eugen Grafvajer » JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezdeSub Avg 31, 2024 9:40 am od Danubius » UMETNOST TETOVIRANJA Pet Avg 16, 2024 9:48 am od savo » GODIŠNJICA "OLUJE"Čet Avg 15, 2024 5:46 pm od Danubius » PESME UZ KOJE MUŠKARCI PLAČU ???? Sre Avg 14, 2024 9:30 pm od Danubius » Da li ste Yugo-nostalgičari?Sre Avg 14, 2024 4:54 pm od Danubius » Azilanti i ostali MIGRANTI....Uto Avg 13, 2024 6:59 pm od Kijara-brm » OI - Pariz 2024Ned Avg 11, 2024 4:33 pm od Đole » ZA SVA VREMENA...-muzika koja se pamtiSub Avg 10, 2024 12:37 pm od Eugen Grafvajer » Bljuvotinama nema kraja -rijaliti ZADRUGA Pet Avg 09, 2024 10:34 pm od Kijara-brm » TENISNed Avg 04, 2024 10:59 pm od Kijara-brm |
Statistike | Imamo 11632 registrovanih korisnika Najnoviji registrovani član je Arsene
Naši korisnici su poslali ukupno 526289 članaka u 7371 teme
|
IN MEMORIAM - naša OKANA -1975 -2021 | |
Tot Tibor - Danubius 1960 - 2024 | |
|