Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
DOBRO NAM DOŠLI !
DANUBIUS FORUM @ osnovano 2007 -
Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
DOBRO NAM DOŠLI !
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
-MI NISMO KAO DRUGI -Liberté, égalité, fraternité-
Među tri najpopularnije ženske frizure su ona koju je Dženifer Aniston nosila na početku serijala „Prijatelji“, kratak, tršavi stil glumice Meg Rajan i paž koji nosi pevačica Deni Minog, prema anketi koja je sprovedena u Velikoj Britaniji. Naša poznata frizerka Tanja Šobota objašnjava zašto su to frizure za sva vremena i kome najbolje pristaju.
FRIZURA KOJA SVIMA DOBRO STOJI Ne čudi što je ova frizura najpopularnija − to je dužina koja svima dobro stoji. Ona dobro prikriva nedostatke na licu, što je u slučaju Dženifer Aniston − špicasta brada. Univerzalna je jer dobro stoji i tinejdžerkama i damama u godinama. Damska je i elegantna. Pramenovi boje meda osvežavaju lice i menjaju boju tena. Ova frizura je laka za održavanje i feniranje kod kuće.
ŠAŠAVI ATRAKTIVNI BIČEVI Frizura koju je popularizovala Meg Rajan dobro stoji osobama koje imaju četvrtasti oblik lica jer ga na taj način mogu izdužiti. Bičevi daju šarm i atraktivnost ovoj frizuri, posebno kada ih prate deblji, konkretniji pramenovi. Ovo jeste frizura za mlađe žene, ali u vreme kad se pojavila tražile su je dame svih generacija, posebno zato jer podmlađuje. Najatraktivnija je na plavušama, ali dobro stoji i na tamnoj kosi. Deluje da je laka za održavanje, ali to i nije baš tako. Lično mi se najviše dopada ova frizura jer je najveselija, ali i zahteva da frizer pokaže umeće.
PAŽLJIVO SA PAŽ FRIZUROM Paž je jedna od najelegantnijih i najseksepilnijih frizura. Nose je devojčice, tinejdžerke, ali i starije gospođe. Međutim, ona retko kome dobro stoji. Za nju treba imati idealno lice, eventualno izduženo. To je klasična frizura koja može biti sa šiškama , kosinama ili potpuno ravna. Ukoliko se za nju odlučite, treba da nađete frizera koji će dobro proceniti koja varijanta i dužina paž frizure će vam najbolje pristajati. Posebno obratite pažnju na dužinu šiški jer one mogu potpuno promeniti oblik lica. Na taj način možete vešto prikriti bore. Ova frizura je jednostavna za održavanje.
NAJPOPULARNIJE FRIZURE U NAŠIM SALONIMA Trenutno je u našim salonima među devojkama najpopularnija frizura kakvu nosi pevačica Rijana. Asimetrična je i teška za šišanje, ali se veoma lako oblikuje kod kuće. Ipak, Tanja naglašava da je frizura koju žene u Beogradu već dugi niz godina traže, ona kakvu nose nekadašnji supermodel Sindi Kraford ili Dženifer Lopez. − To je za mene najženstvenija frizura za sva vremena. Taj oblik, volumen, blagi talasi i prirodni pramenovi, urađeni tehnikom slikanja u kosi, svima dobro stoje − kaže Tanja Šobota.
Autor
Poruka
Astra Zvezda Foruma
Datum upisa : 20.06.2008
Naslov: Re: FRIZURE ZA SVA VREMENA ? Pon Apr 25, 2016 11:39 am
E sad kasno,odrezala sam ...hahah a i ko da mi plete.
sonia حبيبي
Datum upisa : 23.03.2008
Naslov: Re: FRIZURE ZA SVA VREMENA ? Sub Apr 30, 2016 10:45 pm
Astra ::
E sad kasno,odrezala sam ...hahah a i ko da mi plete.
Ovo na avataru ti je nova frizura? Ako jeste , super je. I meni, kaze frizer ta frizura najbolje stoji, ali ja imam osecaj da dok stignemiz Srbije ovde, ona vec preporasla. Bas mi kosa brzo raste, toliko da me nervira.
Astra Zvezda Foruma
Naslov: Re: FRIZURE ZA SVA VREMENA ? Sub Apr 30, 2016 10:50 pm
ne,neeeeeeeeee,mnogo kraca je sad,meni raste kosa kao da ju djubrim,pa vec nakon dvije sedmice vise nije to to sto sam napravila...ahahahah
sonia حبيبي
Datum upisa : 23.03.2008
Naslov: Re: FRIZURE ZA SVA VREMENA ? Sub Apr 30, 2016 10:56 pm
ne,neeeeeeeeee,mnogo kraca je sad,meni raste kosa kao da ju djubrim,pa vec nakon dvije sedmice vise nije to to sto sam napravila...ahahahah
Hahhahaha, e, to
Danubius Čuvar Vatre
Datum upisa : 19.01.2008
Naslov: Re: FRIZURE ZA SVA VREMENA ? Sub Maj 21, 2016 8:21 pm
Onda se odluči za ovako nešto ,sistem "Ledi Godiva" ,ili "Rapunzel" . Izvesna Darija Gubanova (26),Rusija ,Sibir . Nije se šišala 13 godina ,samo dva puta godišnje podreže "vrhove" za 5-10 cm . Zahvaljujući kosi ,na Instagramu je prati 143 000 ljudi . Šta gledaju ,kako kosa raste ?
Astra Zvezda Foruma
Naslov: Re: FRIZURE ZA SVA VREMENA ? Sub Maj 21, 2016 8:26 pm
Oni gledaju i dive se a meni mrak na oci kad treba da ju operem ,ko veliki ves...ahahahha a susenje...posebna prica,i opet vlazne odem u krevet i tek onda sam ujutro ko ludi naucnik....e sad sam lagana,za cas operem,lako napravit frizuru,samo sutra popravim malo,a duga ne drzi nista....ma samo da ti se divi narod a ona u repini i dan i noc. Dostigla je bila duzinu da nocu kad se okrecem,moram da ustanem da ju prebacim na drugu stranu,inace laktom stanem na nju,pocupam,nikad mi nije opadala ali dok pocesljam,jastuk da napunim....ne znam odakle je i bilo onoliko. Po meni preduga kosa je lijepa i cak sexy,ali to nije dovoljno da se mucim s njom mjesecima...a nosila sam ju bar 5 godina tako bas dugacku.
bosankaa ★ Prva Oklagija Foruma ★
Datum upisa : 17.02.2010
Naslov: Re: FRIZURE ZA SVA VREMENA ? Sre Avg 03, 2016 9:01 pm
Hocete "afro lokne" ? To je bar lako! Moje dijete kaze da vam je potrebno samo jedno povece pakovanje slamki. Da, da. ..slamke! Uzimate po manji pramen kose. ..motate na slamke, vezete. ..i tako valjda 100,200 puta. .. Uglavnom. ..krajnji rezultat jeste ovakav. ..
Datum upisa : 17.02.2010
Naslov: Re: FRIZURE ZA SVA VREMENA ? Sre Okt 04, 2017 5:47 pm
Ova boja kose je trend ove jeseni
Eto...definitivno sam u trendu ove jeseni. Pramenove uradila u januaru pa u maju...i sad im ponovo vrijeme, ali izdrzacu do kraja mjeseca...da su mi "taze" za krstenje :)
I mogu vam reći da mi je čak simpatično sa sve izrastom ...a i daleko bolje za kosu od mjesečnog farbanja.
Kijara-brm Glavni Administrator
Datum upisa : 21.12.2008
Naslov: Re: FRIZURE ZA SVA VREMENA ? Sre Okt 04, 2017 6:53 pm
Najpopularnije boje kose za jesen 2017. VIŠE
Na 7 stranica imaju slike.Moderne ste svakako.
Gost Gost
Naslov: Re: FRIZURE ZA SVA VREMENA ? Sre Okt 04, 2017 7:04 pm
Vala, svaka boja je lijepa na svoj način. Ja se ne farbam, ne zato što mislim da imam savršenu boju kose nego prosto zato što sam ja lijena za to. Moj izrastak bi izgledao očajno, a ja nisam baš ažurna kad su te stvari u pitanju. Iskreno, neostvarena želja mi je da se ošišam skrooz kratko i ofarbam u skandinavski plavo. No, od toga neće sigurno biti ništa. Sve će ostati na željama.
Naslov: Re: FRIZURE ZA SVA VREMENA ? Sre Okt 04, 2017 7:13 pm
justicija ::
Vala, svaka boja je lijepa na svoj način. Ja se ne farbam, ne zato što mislim da imam savršenu boju kose nego prosto zato što sam ja lijena za to. Moj izrastak bi izgledao očajno, a ja nisam baš ažurna kad su te stvari u pitanju. Iskreno, neostvarena želja mi je da se ošišam skrooz kratko i ofarbam u skandinavski plavo. No, od toga neće sigurno biti ništa. Sve će ostati na željama.
Ja da imam boju kose kao ti,nikad farba ne bi na moju kosu. Svake tri nedelje moram da se farbam jer razlika je drastična. Sad sam silver.Lepa je boja,ali kad se setim farbanja sad i mene smara to drljanje po glavi ,a sve sad ću da stavim pramenove pa sam mirna bar tri meseca i nikako. To je moja lenjost ili strah da se ne uplašim drastične promene.
Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.
Naslov: Re: FRIZURE ZA SVA VREMENA ? Sre Feb 21, 2018 9:20 am
Frizure koje će osvježiti svaki look
Sve su lepe na svih 7 stranica. VIŠE
Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.
Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑
Godina : 43 Datum upisa : 17.02.2010
Naslov: Re: FRIZURE ZA SVA VREMENA ? Pet Avg 03, 2018 9:50 pm
Dobro, nije bas promjena kao kod nasih djevojaka, ali jeste osvjezena boja."Šatiranje" ...kombinacija tamnih i svijetlih pramenova.
Mašta nas održava...Mašta nas i lomi...
Danubius Čuvar Vatre
Godina : 64 Location : Datum upisa : 19.01.2008
Naslov: Re: FRIZURE ZA SVA VREMENA ? Pet Avg 03, 2018 10:22 pm
bosankaa ::
Dobro, nije bas promjena kao kod nasih djevojaka, ali jeste osvjezena boja."Šatiranje" ...kombinacija tamnih i svijetlih pramenova.
*el to onaj "ombre" ili koja varijacija istog ,pod drugim imenom ? K*o Boga vas molim ...nemojte da pratite "in" 2018 ,jer je za to predviđen "paž" i "bubikopf" . Mislim na prisutne dame -unakazićete se !
Naslov: Re: FRIZURE ZA SVA VREMENA ? Pet Avg 03, 2018 10:40 pm
Sefe, to su pramenovi...
A bilo je i ombre, a i paž nekad ...sta mu fali?
Poslednji izmenio bosankaa dana Pet Avg 03, 2018 10:56 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Danubius Čuvar Vatre
Naslov: Re: FRIZURE ZA SVA VREMENA ? Pet Avg 03, 2018 10:52 pm
bosankaa ::
.... a i paž nekad ...sta mu fali?
"Pramenovi " su uvek ok .Ali "paž" ? Da je 1920 -1930 ok . Jedino ako ne želiš da budeš "igračica čarlstona"???
Danubius Čuvar Vatre
Naslov: Re: FRIZURE ZA SVA VREMENA ? Uto Avg 28, 2018 8:33 pm
Za jesen se najavljuje kao "hit" ova vrsta frizure .
Boja se zove "pečeni kokos" ,a u stvari je jedna varijacija "ombrea" ,a namera je da se duže uspešno zadrži (ili manje vidi ) taman deo kod korena kose koji se pojavljuje kako kosa raste . Dakle ,drage dame ,ako želite da budete in ,budite "pečeni kokos" .
Naslov: Re: FRIZURE ZA SVA VREMENA ? Uto Avg 28, 2018 8:58 pm
Mnogo mi se svidja taj "pečeni kokos". Lijepo izgleda, a i praktično za održavanje.Nema potrebe za čestim farbanjem...i sa izrastom izgleda lijepo. Odlično riješenje za one koji nemaju sijedih.
Danubius Čuvar Vatre
Naslov: Re: FRIZURE ZA SVA VREMENA ? Pet Feb 01, 2019 8:20 pm
Ovo je naravno,Šakira ,i teško naći zamerku za njenu uobičajenu frizuru (bar ja nemam zamerki ,to je po mom ukusu )
Ali...i ovo je Šakira ,sa najnovijom frizurom ?
Pa šta uradi ,sestro slatka ?
Iako se meni nimalo ne sviđa ,ne mogu da ne primetim da frizura jeste znalački odabrana ,jer Šaki izgleda daleko mlađe (od svojih 42 godine ,koje je napunila , na moje zaprepašćenje ?)
Gost Gost
Naslov: Re: FRIZURE ZA SVA VREMENA ? Pet Feb 01, 2019 8:40 pm
O daaa! Polako ulazi u godine, hormoni znaju tu i tamo da naprave problemčiće, dosat hemikalija na prethodnoj frizuri i eto potrebe za šišanjeeem. Vlada neko mišljenje da bi žene sa godinama trebale imati kraću kosu, ali ne radi se tu o pravilu, nego prosto o tome što sa godinama i kvalitet kose pada pa je potrebno češće šišanje. Iz sopstvenog iskustva, obzirom da sam imala kosu skoro kao Šakira (u mladosti naravno ), pa sad kratku, mogu reći da je mnogo lakše na kraj izaći sa kratkom kosom, barem meni. Žene vremenom postanu svjesne sebe i svojih pravih prioriteta pa se trude olakšati si na sve moguće načine, pa tako i sa frizurom. Naravno, ako mogu izgledati mlađe, čisto sumnjam da bi i jedna to izbjegla.
Danubius Čuvar Vatre
Naslov: Re: FRIZURE ZA SVA VREMENA ? Ned Jun 02, 2019 10:26 am
Danubius Čuvar Vatre
Naslov: Re: FRIZURE ZA SVA VREMENA ? Sub Jun 29, 2019 1:39 pm