Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
DOBRO NAM DOŠLI !
DANUBIUS FORUM @ osnovano 2007 -
Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
DOBRO NAM DOŠLI !
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
-MI NISMO KAO DRUGI -Liberté, égalité, fraternité-
Godina : 28 Location : Apatin Datum upisa : 01.05.2009
Naslov: Kako skinuti pesmu(mp3 format) sa youtube-a Pon Avg 16, 2010 9:01 pm
Prvo trebate skinuti program za skidanje pesama sa youtube: Mozete ga naci na sajtu: [You must be registered and logged in to see this link.] Link za download: [You must be registered and logged in to see this link.] Kada ga skinete i udjete u instalaciju morate da skinete jos jedan program koji ne zove net framework.Skidanje tog programa pocenje automatski kada udjete u instalaciju programa(mp3 converter) i pritisnete yes.Trebate malo sacekati dok se sve to skine i instalira. Posle normalno instalirate program free youtube to mp3 converter. Kada ga instalirate videcete ikonicu FS(dvd video free studio) udjete u ono prvo(ima 4) pise Internet i nadjete program free youtube to mp3 converter i udjete u njega.Onda mozete birati gde ce da se skine pesma i mozete birati kvalitet pesme(economy,standard,itd) Odete na youtube udjete u video klip i samo kopirate link(URL) odete u program i kliknete paste.Kada nadjete sve pesme koje vam trebaju onda kliknete download ,sacekate dok se skine i to je to.
Objasnjenje na engleskom sa sajta [You must be registered and logged in to see this link.] Video tutorijal [You must be registered and logged in to see this link.] I slike programa u radu [You must be registered and logged in to see this link.] Program free dvd video studio moze se koristiti za skidanje videa sa youtube i druge ostale stvari u vezi muzikom,videom i formatima
Nadam se da sam vam pomogao :thb:
bosankaa ★ Prva Oklagija Foruma ★
Godina : 43 Datum upisa : 17.02.2010
Naslov: Re: Kako skinuti pesmu(mp3 format) sa youtube-a Pon Avg 16, 2010 9:07 pm
Zahvaljujem.Nadam se da cu se snaci.Ovo vec duze vrijeme trazim :thb:
determinanta,ako se snadjem sa ovim...moci cemo konacno napraviti video kakv hocemo za Andreja :zlz:
Mašta nas održava...Mašta nas i lomi...
Naslov: Re: Kako skinuti pesmu(mp3 format) sa youtube-a Pon Avg 16, 2010 9:25 pm
Evo da se jos jednom zahvalim...Uspjesno skinula,instalirala program i odmah i pjesmu od Andrea.
Totti,veliko hvala :thb:
Danubius Čuvar Vatre
Godina : 64 Location : Datum upisa : 19.01.2008
Naslov: Re: Kako skinuti pesmu(mp3 format) sa youtube-a Uto Avg 17, 2010 2:58 pm
Jedan savet ,,,,kada skidate pesme -proverite trajanje . Moze vam se desiti kao meni juče , da lepo napravim plej listu , ali komplet sve sto je traženo...a ono dobra polovina pesama je samo "protrčala " jer je od njih skinut samo jedan kb . Izvinjavam se svima koji su bili uskraćeni -ispravice se .
Naslov: Re: Kako skinuti pesmu(mp3 format) sa youtube-a Pet Avg 20, 2010 8:41 pm
Pripazite još na nešto .....skidajte 3-5 pesama odjednom, mnogo brže ide . A kada ste te pesme skinuli -obrišite ih tamo u programu za skidanje .Inače skida redom ponovo ....ako niste izbrisali . Ja naučio na teži način
Naslov: Re: Kako skinuti pesmu(mp3 format) sa youtube-a Pet Avg 20, 2010 8:45 pm
Danubius ::
Pripazite još na nešto .....skidajte 3-5 pesama odjednom, mnogo brže ide . A kada ste te pesme skinuli -obrišite ih tamo u programu za skidanje .Inače skida redom ponovo ....ako niste izbrisali . Ja naučio na teži način
U bre covek,pa ukoliko ih ne izbrises,normalno da ih skida opet... Rekoh ti ja da se covjek uci dok je ziv...
Ja sam zadovoljna programom...Meni je zaista super...Neka nama Totti-ja :thb:
Danubius Čuvar Vatre
Godina : 64 Location : Datum upisa : 19.01.2008
Naslov: Re: Kako skinuti pesmu(mp3 format) sa youtube-a Pet Avg 20, 2010 9:15 pm
bosankaa ::
Ja sam zadovoljna programom...Meni je zaista super...Neka nama Totti-ja :thb:
Balavurdija sve zna....ok je program, zaista . Da sam slusao sta mi prica , postedeo bih se jedne gluposti...o kojoj cu na drugoj temi .
Godina : 64 Location : podnozje Alpi Datum upisa : 20.06.2008
Naslov: Re: Kako skinuti pesmu(mp3 format) sa youtube-a Sub Sep 03, 2011 4:15 am
Mada nema bas mnogo DJ,ali mislim d aje korisno da znate kako podesiti opciju u konverteru tako da ne bude skinuta pjesma poslije suplja,odnosno da ju prihvata SAM program.
kod formata MP3 u nastavku pise Qualität,e tu treba d apodesite na
High Quality 320Kpbs 48 kHz-stereo
jer u drugim opcijama isto i kad idete preko link adrese,moze da se desi da SAM ne prepozna i onda je pjesma prazna.
ko ne zeli d aopterecuje komp programom,postoji jos jedan cak i brzi nacin,online konvertiranje...evo linka
na navedenoj stranici vam je potrebno samo da unesete putem copy & paste link sa odabranom pjesmom, i snjimite u određeni folder na vašem računaru (mp3 herunterladen) . thats all.. :zlz:
Naslov: Youtube Center dodatak Čet Nov 01, 2012 1:44 pm
Verovatno znate neki od nacina kako da skinete youtube klip na svoj ra?unar, ili kako da ga prebacite u MP3. Nekada to moze biti zaista komplikovano, dosadno i mucno. Sada, mozete sve to zaboraviti jer jedan dodatak radi sve. U pitanju je dodatak Youtube Center koji pruza mnostvo mogucnosti za Youtube snimke
Kao sto mozete videti na slici iznad, imate opciju preuzimanja uz pomoc jednog klika u nekoliko formata. Takodje, imate i dugme Settings gde mozete da podesite dodatne opcije.
Pored ovoga, takodje glavno dugme je i Repeat uz pomoc koga trenutni klip koji pustate mozete da vrtite u krug, tj da ga pustate iznova kada dodje do kraja.
Ako koristite Google Chrome veb pregleda? ucitajte stranicu [You must be registered and logged in to see this link.] i kliknete na dugme Install i to je sve. Nakon toga, posetite bilo koji video klip i uzivajte u carima ovog dodatka.
Ukoliko koristite Firefox, potrebno je da instalirate dodatak Greasemonkey i nakon te instalacije posetite takodje stranicu [You must be registered and logged in to see this link.] i kliknete na dugme Install.
Uzivajte!
Naslov: Re: Kako skinuti pesmu(mp3 format) sa youtube-a Sub Nov 10, 2012 5:03 pm
E kod mene više ništa ne funkcioniše i ne mogu skinuti pjesmu sa YT.
Šta mi je činiti?
alejandro
Godina : 42 Location : wien Datum upisa : 09.10.2011
Naslov: Re: Kako skinuti pesmu(mp3 format) sa youtube-a Sub Nov 10, 2012 5:54 pm
Javi se nw tel
Naslov: Re: Kako skinuti pesmu(mp3 format) sa youtube-a Sub Nov 10, 2012 6:01 pm
Javila se ja,ali Jopet ne mogu skinuti muziku sa YT :mahhh:
Naslov: Re: Kako skinuti pesmu(mp3 format) sa youtube-a Sub Nov 10, 2012 6:08 pm
cunjaj ovuda..možda ti neki link pomogne.. mislim da je i Okana rekla da ne može...
Skinete youtube downloader,udjete u taj program prekopirate link pesme stavite tamo de trazite i sacekate samo da se skine :)
Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.
Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑
CaC1
Datum upisa : 08.01.2014
Naslov: dirpy Sub Mar 08, 2014 4:43 pm
Najjednostavniji nacin da video klip pretvorite u mp3 - samo kopirajte adresu dirpy [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this link.]
Astra Zvezda Foruma
Naslov: Re: Kako skinuti pesmu(mp3 format) sa youtube-a Pon Okt 06, 2014 5:17 pm
Naslov: Re: Kako skinuti pesmu(mp3 format) sa youtube-a Ned Jun 26, 2016 6:31 pm
Evo i kratko uputstvo: ubacite link pjesme sa YT u oznaceno polje [You must be registered and logged in to see this image.] klik na umwandeln i onda ce doci nova strana na kojoj samo treba da kliknete kao na sljedecoj slici i pjesma je vec u folderu vaseg kompa [You must be registered and logged in to see this image.]
Imate i drugu mogucnost....u donje polje upisite ime pjevaca ili naziv pjesme i konverter ce sam da trazi i izbaci linkove [You must be registered and logged in to see this image.] kao na ovom primjeru,samo sam upisala ime izvodjaca [You must be registered and logged in to see this image.]
Diplomirani Duduk
Godina : 80 Location : Smederevo Datum upisa : 26.11.2015
Naslov: Re: Kako skinuti pesmu(mp3 format) sa youtube-a Ned Jun 26, 2016 11:56 pm
IMa li kakav program koji bi pesmu mp3 seckao i spajao pojedine delove po mojoj želji. Možda spajao i sa drugim pesmama?
Astra Zvezda Foruma
Naslov: Re: Kako skinuti pesmu(mp3 format) sa youtube-a Pon Jun 27, 2016 12:40 am
Mislim da ta opcija postoji u Corelu,ali nisam probala...neki online program ne znam.
Okano Somborska Ruža
Godina : 49 Datum upisa : 06.01.2012
Naslov: Re: Kako skinuti pesmu(mp3 format) sa youtube-a Pon Jul 25, 2016 11:16 pm
Mozda ste vec culi ili videli ,ali evo nisam ovde primetila link. U glavnom pesme se skidaju pojedinacno a svi ovi online programi koji jesu savrseni ograniceni su na vremensko trajanje pesme max 20 minuta. Ja sam nasla kako da se skine mix pesama bez obzira na trajanje , ako ce vam pomoci evo link :) isto radi online na principu copy link sa YT paste u okvir , sacekas da ti se konvertuje, pa preuzmes u mp3 formatu na svoj komp .
Najbolji program za ovakve stvari je SONY Sound Forge. Može da se nađe besplatno ali treba krek da bi radio i neće da se instalira bez C++. Ali radi sve. Takođe i konvertuje muziku. Ima izbor mogućnosti svih poznatih formata. Najbolja verzija bez ikakvih bagova je 10.0
Sponsored content
Naslov: Re: Kako skinuti pesmu(mp3 format) sa youtube-a