|
| Pokloni stih, pesmu osobi iznad........ | |
|
+42doctorr67 Okano Tattoo Lena ** Sikret Zana Đole Kijara-brm slatkicass sonia Noisette meseceva rosa ALEKSINCANIN Lily jutarnja izmaglica veseljak 79 AstrinaKomsinica Najda M. Aurora Borealis Ripce Harite EAGLE neiskusan promaja hator Duca cojle komunikativn@ popovac Krupljanka Tornado Slovenska Vangelis determinanta Oci-ANDJELA PJER debilko malena debeljuca Bole__Ser. Crna_ovca Kica/Praja daca 46 posters | |
Autor | Poruka |
---|
daca
Godina : 53 Datum upisa : 12.06.2009
| Naslov: Pokloni stih, pesmu osobi iznad........ Uto Dec 15, 2009 7:20 pm | |
| .... PITAŠ SE ZAŠTO ....
Pitaš što sam ljuta, što se pakujem možda sam malo kruta, ipak sutra i pored svega putujem …....... Ne umem ni na kažem, kolko sam volela i kolko sam tebi dala, više nego uzela ...
Nisam ni svesna kolko sam bolesna moja je kazna što sam volela svesna ... Zbog ljubavi ove umrećemo oboje ja što te volim a ti ... od ljubomore ...
Ponovo ista priča, gde sam bila pitaš me osećam , kao i uvek ... pratiš me ... Kao da ništa ne znaš, ništa ne primećuješ Ja sam tu, a'l na žalost k'o da nisam ... Opet me izluđuješ …...! | |
| | | Kijara-brm Glavni Administrator
Godina : 44 Location : 𝐹 - 𝐴𝑁 - 𝑇 - 𝐴𝑆 - 𝑇 𝐼 𝐶 Humor : 𝑌𝐸𝑆-𝑌𝑜𝑢 𝑛𝑜𝑤 :) Datum upisa : 21.12.2008
| Naslov: Re: Pokloni stih, pesmu osobi iznad........ Sre Dec 16, 2009 1:32 pm | |
| sinoc sam poslala andjela cuvara da te cuva,ali se brzo vratio.Pitala sam ga zasto?A on se slatko nasmejao i rekao ANDJEO NE CUVA ANDJELA Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
| | | daca
| Naslov: Re: Pokloni stih, pesmu osobi iznad........ Čet Dec 17, 2009 12:02 am | |
| zaustavi suzu,odbaci tugu,naci ceš negdje za oblakom dugu.ljepota prijateljstva nek ti dušu grije ,oprosti životu što savršen nije. | |
Godina : 44 Location : 𝐹 - 𝐴𝑁 - 𝑇 - 𝐴𝑆 - 𝑇 𝐼 𝐶 Humor : 𝑌𝐸𝑆-𝑌𝑜𝑢 𝑛𝑜𝑤 :) Datum upisa : 21.12.2008
| Naslov: Re: Pokloni stih, pesmu osobi iznad........ Čet Dec 17, 2009 12:05 am | |
| Kada ti svi okrenu leđa, kada shvatiš da je život satkan od boli, okreni se, pružam ti ruke prijateljstva jer prijatelj nikad ne prestaje da voli! :santa: Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
| | | sonia حبيبي
Godina : 50 Location : my world Humor : ;) Datum upisa : 23.03.2008
| Naslov: Re: Pokloni stih, pesmu osobi iznad........ Čet Dec 17, 2009 12:12 am | |
| ТИЦИ У ЗАТВОРУ
Гледам тебе, тицо мала И скучене твоје дворе, Па се питам: како ти је Без твог друга и без горе?
У тавноме сјену круга, Гдје се бол и туга слама, Зар ти срце јоште живи Милим гласом у пјесмама?
Лахки полет твога крила Свезала је жица пуста; Мјесто горе над главом ти Тврдих жица мрежа густа.
Изумрли слатки часи Кад се оно сунце роди, Ти са гране поздрављаш га Слатком пјесмом у слободи.
А сад туде, у закутку, Међ' зидинам' мрачног двора, Нити знадеш кад је вече Ни кад сунце буди зора.
Иста увијек тавна сјенка На жичани двор ти слијеће, А ти пјесму милу пјеваш Кô да ј' срце пуно среће.
Ко ми може пјесму узет Што потиче из мог срца, Са пламена мог огњишта, На ком надом врије крвца?!
Ко ми може пјесму узет Кад љубави извор текне, По таласи мог извора Моја пјесма да зајекне?!
Ланац! Гвожђе! Ломно тијело Малаксаће у том бијесу, Дух мој чили слободан је, Мисли моје слободне су.
Што год живи изумријеће: Неко с тугом, неко сладом; Ја ћу с пјесмом на устима, А у срцу врелом надом. 1888. | |
| Naslov: Re: Pokloni stih, pesmu osobi iznad........ Čet Dec 17, 2009 12:22 am | |
| Hvala ti za sreću, radost i smijeh, hvala ti za svaki sakriveni grijeh. Hvala ti za riječ što suze briše, takav se prijatelj ne nalazi više! Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
| | | Kica/Praja El virtuoso
Godina : 86 Location : Ladna Morava Humor : Filmovi Veljka Bulajića Datum upisa : 04.12.2009
| Naslov: Re: Pokloni stih, pesmu osobi iznad........ Čet Dec 17, 2009 12:28 am | |
| Neko rece dobro vece moze li se ovde doci ovde doci po ponoci i ostati a ne proci ? | |
| | | Crna_ovca Princ od tora
Datum upisa : 21.12.2007
| Naslov: Re: Pokloni stih, pesmu osobi iznad........ Čet Dec 17, 2009 12:33 am | |
| - Kica/Praja ::
- Neko rece dobro vece
moze li se ovde doci ovde doci po ponoci i ostati a ne proci ? Moze,moze kako ne bi moglo ponoc kuca nekome se stuca a neko bi mozda hteo i da prca | |
| Naslov: Re: Pokloni stih, pesmu osobi iznad........ Čet Dec 17, 2009 12:34 am | |
| :ironic: loodaka..
Ako ti u životu teško bude i sretneš zle ljude, ako ti srce duboko rane, ja neću dati da ono stane, neću ti reći zbogom, bit ću drug i plakaću sa tobom. Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
| Naslov: Re: Pokloni stih, pesmu osobi iznad........ Čet Dec 17, 2009 12:36 am | |
| | |
| Naslov: Re: Pokloni stih, pesmu osobi iznad........ Čet Dec 17, 2009 12:37 am | |
| Osto ti na ogradi... :rlol:
Prijateljstvo i ljubav lijepe su riječi, ali dobra prijatelja teško je steći. Zato ruku možeš dati svima, ali srce samo iskrenima! Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
| | | Bole__Ser.
Datum upisa : 18.06.2009
| Naslov: Re: Pokloni stih, pesmu osobi iznad........ Čet Dec 17, 2009 12:40 am | |
| Nit je crn nit je ovca. nije on kriv što se batalio šorca. Jer da nosi kratke pantalone. videlo bi se sve šta je dole. Izgledao bi kao trocevna praga. Jer bi za sobom ostavljao tri traga [You must be registered and logged in to see this image.] | |
| Naslov: Re: Pokloni stih, pesmu osobi iznad........ Čet Dec 17, 2009 12:41 am | |
| :santa:
Zaustavi suzu, odbaci tugu, naći ćeš negdje za oblakom dugu. Ljepota prijateljstva nek ti dušu grije, oprosti životu što savršen nije. Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
| Naslov: Re: Pokloni stih, pesmu osobi iznad........ Čet Dec 17, 2009 12:41 am | |
| Iskren da budem nije da se vadim al ujutru radim ne mogu vise da gledam stomake i citam jedne te iste zvake Idem po jednu finu cigancicu da i ja vidim garavu cicu | |
| Naslov: Re: Pokloni stih, pesmu osobi iznad........ Čet Dec 17, 2009 12:43 am | |
| SVAKA PESMA PESNIKU JE DIKA EBEM PESMU,A EBEM I PESNIKA... :rlol: Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
| Naslov: Re: Pokloni stih, pesmu osobi iznad........ Čet Dec 17, 2009 12:55 am | |
| - Kijara-brm ::
- SVAKA PESMA PESNIKU JE DIKA
EBEM PESMU,A EBEM I PESNIKA... :rlol: [You must be registered and logged in to see this image.] Sreca pa sam ovu pesmu sto sam postavio nasao na internetu.Napisao Stevislav Vladicic -June Kijara obrati mu se [You must be registered and logged in to see this image.] | |
| Naslov: Re: Pokloni stih, pesmu osobi iznad........ Čet Dec 17, 2009 12:56 am | |
| - Crna_ovca ::
- Kijara-brm ::
- SVAKA PESMA PESNIKU JE DIKA
EBEM PESMU,A EBEM I PESNIKA... :rlol: [You must be registered and logged in to see this image.]
Sreca pa sam ovu pesmu sto sam postavio nasao na internetu.Napisao Stevislav Vladicic -June
Kijara obrati mu se [You must be registered and logged in to see this image.] :heat: :ita zavese : Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
| | | doctorr67 NR .1 foruma
Location : Singidunum Humor : Onaj koji napravi gresku, a ne ispravi je - cini i drugu gresku!! Datum upisa : 20.12.2007
| Naslov: Re: Pokloni stih, pesmu osobi iznad........ Čet Dec 17, 2009 1:19 am | |
| | |
| | | daca
| Naslov: Re: Pokloni stih, pesmu osobi iznad........ Ned Dec 20, 2009 4:31 pm | |
| | |
| | | Kica/Praja El virtuoso
Godina : 86 Location : Ladna Morava Humor : Filmovi Veljka Bulajića Datum upisa : 04.12.2009
| Naslov: Re: Pokloni stih, pesmu osobi iznad........ Ned Dec 20, 2009 4:35 pm | |
| Zasto ne volim sneg ? beli se kroz noc moja snezna laz nocas smrznut bol zida sebi hram... (Samostalni Muzicki Ansambl Kragujevac) | |
| | | daca
| Naslov: Re: Pokloni stih, pesmu osobi iznad........ Sub Dec 26, 2009 8:12 pm | |
| Mozda ...
Mozda negde daleko pronadjem svoje pravo ime, u moru drugih zaboravljenih koja tuzno cekaju nove zime.
Njihove su zore bez sveze rose jutra hladna, toplote gladna dani bez sunca, lica bez osmeha, noci tamne, proslosti neslavne.
Mozda, negde daleko pronadjem svoje pravo ime, valjda cu se onda setiti ko sam mozda ce mi tada toplije biti zime ili cu i dalje ostati, ono sto sam ...
[You must be registered and logged in to see this image.] | |
| Naslov: Re: Pokloni stih, pesmu osobi iznad........ Sub Dec 26, 2009 11:27 pm | |
| prva je ljubav dosla tiho nezvana,sama za sva vremena skrila se tu negdje-duboko u mojim venama…˝ Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
| | | malena debeljuca
Godina : 49 Location : tu sam negde,valjda Humor : VOLEM !!! Datum upisa : 23.09.2009
| Naslov: Re: Pokloni stih, pesmu osobi iznad........ Ned Dec 27, 2009 10:56 pm | |
| Ti si pjesma moje duse ti si bol u srcu mom nemoj da ti tuge sruse onaj sjaj u oku tvom... | |
| Naslov: Re: Pokloni stih, pesmu osobi iznad........ Ned Dec 27, 2009 11:02 pm | |
| Teško je mrziti nekog kome si srce dao Teško je nastaviti kad si jednom stao Teško je proći pored nekog ko ti je sve TEŠKO JE VOLJETI A REĆI NE…….. Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
| | | daca
| Naslov: Re: Pokloni stih, pesmu osobi iznad........ Pet Jan 01, 2010 5:30 pm | |
| Zeljko Samardzic - Mesec u vodi
Kao mesec u vodi tako ja u tvojim ocima cim novo jutro se rodi ko da me nije bilo nikada
I ne znam kuda to vodi gde se ja tu uklapam u fazi tvoga zivota ja sam uvek bio suvisan
Ref. 2x Dok svako bira svoju stranu postelje sve dubliji je jaz jos dvoje bi u sredini moglo da se budi pored nas
Dok svako sebi kafu sprema dusama djavo se raduje gde ponos dodje po svoje tu ljubav kofere vec pakuje
Kao pero na vetru ko ja u tvojim snovima ljubav i bol u duetu gutljaj vina, gutljaj otrova
I ne znam kada ni zasto smo u naviku zalutali zato i najvise bole reci koje smo precutali | |
| Naslov: Re: Pokloni stih, pesmu osobi iznad........ Pet Jan 01, 2010 5:38 pm | |
| Gluho je doba noći, i mrtvih glasova puna pustinja nema, Mećava od zvezda veje, prostro se beskonačni pesak, A meni se prikazuju vode, kladenci bistri, bez vena, Potoci, reke, i zaboravljam na svoj život težak. Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
Location : Singidunum Humor : Onaj koji napravi gresku, a ne ispravi je - cini i drugu gresku!! Datum upisa : 20.12.2007
| Naslov: Re: Pokloni stih, pesmu osobi iznad........ Pet Jan 01, 2010 5:41 pm | |
| Nikad nisam bio momak oko kog se dize larma ali mislim da sam faca i da imam nekog sarma mozda gresim al' ja sam takvog dojma
Neki kazu da sam led a neki kazu da sam vatra meni stvarno nije vazno sta ko misli ili smatra kada ona o tome nema pojma
I uvek smisljam neki novi stih il' neki fazon drugciji od svih Al' uvek kad je sretnem kazem ja istu stvar | |
| Naslov: Re: Pokloni stih, pesmu osobi iznad........ Pet Jan 01, 2010 5:43 pm | |
| LEPOTA
Dva mlada groma, S kopljem od krina, Čuvaju negde O lepoti san. Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
| Naslov: Re: Pokloni stih, pesmu osobi iznad........ Pet Jan 01, 2010 5:49 pm | |
| Plovi mjesec iznad grada u noci se ceste gube pod prozorom lisce susti dok me tvoje ruke ljube
Sve je tako njezno, lijepo blagi dani bistre zore ti me diras, ti me ljubis dok ja sanjam kolodvore | |
| Naslov: Re: Pokloni stih, pesmu osobi iznad........ Pet Jan 01, 2010 5:51 pm | |
| Žuborio cvrkut ptica lepršalo cveće, al su tužna bila lica: on prebolet neće!
Lekar nije dolazio jer se nema para svaki sat izgubljeni veću brigu stvara. Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
| Naslov: Re: Pokloni stih, pesmu osobi iznad........ Pet Jan 01, 2010 5:55 pm | |
| Sudbinom vodjena, bila si rodjena da budes kraljica ljubavi ko god te voleo, sebe je prokleo ne moze drugu da zavoli | |
| | | debilko Pogrešila roda
Godina : 62 Location : Moskva Datum upisa : 22.06.2009
| Naslov: Re: Pokloni stih, pesmu osobi iznad........ Pon Jan 04, 2010 7:12 pm | |
| Brate,prijatelju,ispuni mi jednu zelju, odvedi me nocas samo u postelju njenu, Brate,prijarelju,svaka druga bice tvoja, ali ona,mora biti moja. | |
| Naslov: Re: Pokloni stih, pesmu osobi iznad........ Pon Jan 04, 2010 7:49 pm | |
| Izgubljeno Srce
Kazes mi da mi ne bi vratila moje srce, ako ga ponovo pridobijes. Ne pretvaraj se, ti si mi dala putokaz. Ja sam ga izgubio odavno, sada znam ko ga ima. Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
| | | daca
| Naslov: Re: Pokloni stih, pesmu osobi iznad........ Uto Jan 19, 2010 12:12 am | |
| Izgubljena
Pokazi mi put bez laznih precica i zamki Pokazi mi put, jer vreme istice a jos nisam stigla do cilja...... | |
| | | malena debeljuca
Godina : 49 Location : tu sam negde,valjda Humor : VOLEM !!! Datum upisa : 23.09.2009
| Naslov: Re: Pokloni stih, pesmu osobi iznad........ Uto Jan 19, 2010 12:46 am | |
| Potrazi put, potrazi put I skriven trag, jos uvijek nam drag Potrazi put, potrazi put I skriven trag, jos uvijek nam drag. | |
| | | daca
| Naslov: Re: Pokloni stih, pesmu osobi iznad........ Ned Jan 24, 2010 2:39 am | |
| Ko zna gde se zavrsava,ko zna da li se nastavlja,ko zna valja li pocetikada je jednom kraj !Stane li Zemlja,nestane li Sunca,ugasi li se zeljazaboravi li se ljubav???Decija igra u pesku,zmurke u borovim sumama,sala ili prevara? Ne zelim da znam istinu... | |
| Naslov: Re: Pokloni stih, pesmu osobi iznad........ Ned Jan 24, 2010 12:07 pm | |
| Neke slike vremenom izblede, neke uspomene manje vrede….al nije istina da ljubav prestaje, kad jednom zavolis zauvjek u srcu ostaje….. Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
| Naslov: Re: Pokloni stih, pesmu osobi iznad........ Ned Jan 24, 2010 12:24 pm | |
| | |
| Naslov: Re: Pokloni stih, pesmu osobi iznad........ Ned Jan 24, 2010 12:28 pm | |
| Prijatelji su kao zvijezde, ne vidis ih uvijek, al znas da su uvijek tu negdje. Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
| Naslov: Re: Pokloni stih, pesmu osobi iznad........ Ned Jan 24, 2010 12:32 pm | |
| Joj, da je meni da za carobnjaka izucim cilinder nabavim i zabavim se s'otom magijom iz rukava bele zecove da izrucim a tebe mlatnem stapiæom onako ko oklagijom
E, kada neces mirnim putom dobices carobnim prutom da se sludis i vec jednom zaljubis
Ref. Kad nece mali andjeli sredice mali djavoli da mene Lenka na posletku zavoli sve ono pati i sanja prolazi kroz razna stanja e, pa ljubav mora i da zaboli
U, da je meni da se snajderaju naucim masinu poteram i doteram moj sakov somotan pa te sacekam za coskom i opaucim pa te smotam, jedan, dva pod taj sakov komotan
E, kada neces mirnim putom okoncaces pod kaputom kada neces gradski i demokratski
Ref.
Joj, da je meni ona zuta farba drecava kada je oblacno i mracno a ja mal'ko nabaren. pa da prodjem tvojom tarabom ko mecava i metnem grafit erotski za to sam, kazu, nadaren
E, kada neces mirnim putom primoran sam citron zutom da ti svoje emocije otkrijem
Ref. 2x
Jao, sto tebi mjauce ta gitara, jao
Dj.balasevic | |
| Naslov: Re: Pokloni stih, pesmu osobi iznad........ Ned Jan 24, 2010 12:38 pm | |
| kada bog voli covjeka on mu podari prijatelja,pa mozes zamisliti koliko voli mene kad mi je za prijatelja podario TEBE…… Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
| Naslov: Re: Pokloni stih, pesmu osobi iznad........ Ned Jan 24, 2010 12:42 pm | |
| Kad ljubim glavu gubim, kad ljubim stvarno ljubim, i zato kad te spazim ja besomucno trubim. I fuckam kao klipan, crvenim k'o tulipan jer ti si jedno cudo Baby brmm:)) | |
| Naslov: Re: Pokloni stih, pesmu osobi iznad........ Ned Jan 24, 2010 12:43 pm | |
| Drugarstvo je zlatna ptica od ceg nema nista jace, Ono moze da natera svako srce da zaplace! :-))) Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
| Naslov: Re: Pokloni stih, pesmu osobi iznad........ Ned Jan 24, 2010 12:45 pm | |
| I sanjarim o tebi, sve ljubim te u sebi i patim, kako ne bi, jer volim te,my baby | |
| Naslov: Re: Pokloni stih, pesmu osobi iznad........ Ned Jan 24, 2010 12:49 pm | |
| Kada te iznevjere ljudi, kad vrijeme zelis da vratis, Kada te neko povrijedi, Hocu da shvatis: Da bicu tu i u dobru i u zlu! Da te podignem iz prasine, da ti osvjetlim ime, Da ti na uho kazem da nikad, nikad necu da te slazem! Da cu kad zaplaces suzu da ti brisem znaj da imas prijatelja koji te voli NAJ VISE..!! Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
| Naslov: Re: Pokloni stih, pesmu osobi iznad........ Ned Jan 24, 2010 1:08 pm | |
| Dugo se klela da nije smjela da me zavoli, i da ostane rekla je nije to zub to mnogo jace zaboli i ne prestaje | |
| Naslov: Re: Pokloni stih, pesmu osobi iznad........ Ned Jan 24, 2010 1:12 pm | |
| Prijateljstvo je kao java,ista proljetna rosna trava Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
| Naslov: Re: Pokloni stih, pesmu osobi iznad........ Ned Jan 24, 2010 1:14 pm | |
| Ljudi kažu da postoji mudrost glave i mudrost srca
[You must be registered and logged in to see this image.] | |
| Naslov: Re: Pokloni stih, pesmu osobi iznad........ Ned Jan 24, 2010 1:14 pm | |
| Ja volim jedne braon oci sto kriju tajnu jedne noci,ja volim jedne braon oci ali im to necu moci reci…Divno je gledati njihove dubine i boriti se sa talasima strasti,divno je biti rob zanosne tamnine iz koje se niko nikad nece moci spasiti… Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
| Naslov: Re: Pokloni stih, pesmu osobi iznad........ Ned Jan 24, 2010 1:16 pm | |
| Lepo pricas lepo hodas slatka mala, nemoj lako da se prodas [You must be registered and logged in to see this image.] | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Pokloni stih, pesmu osobi iznad........ | |
| |
| | | | Pokloni stih, pesmu osobi iznad........ | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| Ko je trenutno na forumu | Imamo 38 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 38 Gosta :: 3 Provajderi Nema Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 710 dana Sub Jan 19, 2013 12:14 am |
Zadnje teme | » TIBOR TOT -DANUBIUSNed Nov 17, 2024 9:43 am od podbarac » Gde biste voleli da zivite, a gde nikako?Pet Nov 15, 2024 7:05 pm od debilko » DNEVNI HOROSKOP ✰Pet Nov 15, 2024 1:20 am od rouzvel » Šta trenutno slušate Sre Nov 13, 2024 9:48 pm od Kijara-brm » MISAO (izreka) dana...Sre Nov 13, 2024 6:07 pm od montoya » Bloger Krule - Obrana i zaštita od glupostiUto Nov 12, 2024 8:34 pm od Kijara-brm » LJUBAVNI HOROSKOPPon Nov 11, 2024 12:23 am od rouzvel » NEDELJNI HOROSKOP ★Pon Nov 11, 2024 12:16 am od rouzvel » POMENI I SEĆANJA Sre Nov 06, 2024 12:09 am od rouzvel » MESEČNI HOROSKOP ♏Pet Nov 01, 2024 12:27 am od rouzvel » POPLAVE ( i vodostaj) Pon Okt 14, 2024 10:23 pm od Kijara-brm » SUJEVERJESub Okt 12, 2024 3:27 pm od Eugen Grafvajer » ELEKTRIČNI AUTOMOBIL -auto budućnosti ? Sub Okt 05, 2024 9:54 pm od montoya » Čitaj, oseti, uživaj i upamti.....Sub Sep 28, 2024 10:44 am od Eugen Grafvajer » PLAĆENIČKE TV: Ž1, ms, i drugePet Sep 27, 2024 11:33 pm od Đole » Igre iz vašeg detinjstva ....Sre Sep 25, 2024 9:01 pm od Kijara-brm » Kažite pesmomSub Sep 14, 2024 8:39 pm od montoya » In memoriam-poznati (EX) JugosloveniPet Sep 06, 2024 4:15 pm od Đole » Kvarovi i popravke na automobilu,priprema za zimu ...Sre Sep 04, 2024 8:45 am od savo » RIBLJI PAPRIKAŠ (APATINSKI)Ned Sep 01, 2024 2:52 pm od Eugen Grafvajer » JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezdeSub Avg 31, 2024 9:40 am od Danubius » UMETNOST TETOVIRANJA Pet Avg 16, 2024 9:48 am od savo » GODIŠNJICA "OLUJE"Čet Avg 15, 2024 5:46 pm od Danubius » PESME UZ KOJE MUŠKARCI PLAČU ???? Sre Avg 14, 2024 9:30 pm od Danubius » Da li ste Yugo-nostalgičari?Sre Avg 14, 2024 4:54 pm od Danubius » Azilanti i ostali MIGRANTI....Uto Avg 13, 2024 6:59 pm od Kijara-brm » OI - Pariz 2024Ned Avg 11, 2024 4:33 pm od Đole » ZA SVA VREMENA...-muzika koja se pamtiSub Avg 10, 2024 12:37 pm od Eugen Grafvajer » Bljuvotinama nema kraja -rijaliti ZADRUGA Pet Avg 09, 2024 10:34 pm od Kijara-brm » TENISNed Avg 04, 2024 10:59 pm od Kijara-brm |
Statistike | Imamo 11632 registrovanih korisnika Najnoviji registrovani član je Arsene
Naši korisnici su poslali ukupno 526289 članaka u 7371 teme
|
IN MEMORIAM - naša OKANA -1975 -2021 | |
Tot Tibor - Danubius 1960 - 2024 | |
|