Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
DOBRO NAM DOŠLI !
DANUBIUS FORUM @ osnovano 2007 -
Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
DOBRO NAM DOŠLI !
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
-MI NISMO KAO DRUGI -Liberté, égalité, fraternité-
Naslov: Cestitanja ~ Danubius Forum Zabave ~ Čet Sep 02, 2010 10:39 am
Kao sto mozete predpostaviti po naslovu teme...ovdje cemo stavljati sve ono sto se treba cestitati...Kako imamo teme za cestitanja,a sada imamo i forumski radio,pa nasa veselja mozemo upotpuniti tako sto cemo za svaki rodjendan forumasa...za udaju/zenidbu...rodjenje,krestenje i za sve nase uspjehe napraviti i odgovarajucu emisiju na radiju sa vasim muzickim zeljama i porukama slavljeniku.
E ovdje dakle stavljamo napomene za ono sto slijedi,tj. ko ima rodjendan ili neki drugi povod za slavlje... A sve vase ideje i zamisli mozete poslati na pp jednom od DJ (trenutno Danubius i bosankaa,a nadam se uskoro jos neki clanovi) ili mozete poslati Mail na [You must be registered and logged in to see this link.] .
Obradujmo jedni druge lijepim pjesmama i jos ljepsim rijecima...
Koliko mi je poznato prvi rodjendan ima nas gazda Danubius. I ukoliko zelite da napravimo Danubius Forum Party u cast Danubiusa i njegovog rodjendana,sve vase cestitke mozete slati meni na pp ili na gore pomenutu mail adresu...
Molim sve forumase ukoliko znaju da se "primice" neciji rodjendan ili se neko od vas zeni/udaje :eee: i sl. da to napomenu ovdje par dana ranije,kako bismo imali vremena za pronaci pjesme,a i da se pribiljeze porukice ukoliko ih upucujete slavljeniku.
Dakleeee... prvi
[You must be registered and logged in to see this image.] u najavi....ostalo je na vama
Imajte u vidu da je sutra petak,a to bi trebalo biti ili sutra vece ili u subotu vece...Bar mislim da je zgodnije vikendom,a u nedjelju Sef rece da ima porodicni rucak/veceru...Tako da...smisljajteeeeeeeeeee
Naslov: Re: Cestitanja ~ Danubius Forum Zabave ~ Pet Sep 03, 2010 1:44 pm
07.09.Imamo dva rođendana.Danubius i PJER... Da se ne zaboravi.Znači dupla žuraja...
Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.
Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑
promaja Panonski lav
Godina : 62 Datum upisa : 02.08.2010
Naslov: Re: Cestitanja ~ Danubius Forum Zabave ~ Pet Sep 03, 2010 1:47 pm
:blimky: jebote 6 dana :srrrr: :harmonika: :paer:
bosankaa ★ Prva Oklagija Foruma ★
Godina : 43 Datum upisa : 17.02.2010
Naslov: Re: Cestitanja ~ Danubius Forum Zabave ~ Pet Sep 03, 2010 1:51 pm
E pa super...ukoliko zelite da to proslavimo uz muziku...javite se sa svojim doprinosom,tj. zeljama/porukama...u sto skorijem periodu,jer bi to trebalo biti sutra vece,a bosanki valja pronaci muziku... Pa ko je zeli da i na ovaj nacin cestita rodjendan Danubiusu i PJERu....pisite...
Kako sonia spomenu...nasa Aurora Borealis ovih dana ima rodjus...pa bih zamolila one koji zele da poklone neku pjesmicu,stih,porukicu nasoj prijateljici povodom rodjendana...da obave to na vrijeme...jer uvijek nekako cekate 5 do 12...a to nije ni malo jednostavno za DJ...
Zahvaljujem onim forumasima koji imaju razumijevanja :))
A o rodjendanskoj zurci(terminu) cemo vas obavijestiti cim nam se sonia javi i cim saznamo tacan datum rodjendana :)
Mašta nas održava...Mašta nas i lomi...
sonia حبيبي
Godina : 50 Location : my world Humor : ;) Datum upisa : 23.03.2008
Evo ja ću početi sa svojim željama :Aurora Borealis mnogo sreće i skoriji povratak u tople krajeve povodom rođendana želi ti @popovac pjesmom : [You must be registered and logged in to see this link.]
Lily,kad zelis?? Radio ej trenutno off,ali ako je hice...cu palim bre ...ako ne...onda da ide sutra kad bude ta festa a?
Naslov: Re: Cestitanja ~ Danubius Forum Zabave ~ Pet Okt 22, 2010 12:28 am
E Lily ide pjesma...valjda slusate
promaja Panonski lav
Godina : 62 Datum upisa : 02.08.2010
Naslov: Re: Cestitanja ~ Danubius Forum Zabave ~ Pet Okt 22, 2010 12:34 am
zemo ,sad kad si krenula sad idi do kraja ...ajde malo živosti ... LILILI za tebe i tvog dragog----J.Perišić--samo jednom srce voli :srrrr: AKI srećan ti rođendan---Jači nego ikad--sinan,šemsa....
oš da pošaljemo maserta za leđa
slatkicass Frumos si de foc
Godina : 63 Location : (zlutala negde.....u mashti) Humor : Smejem se, smeh produžava život pa ću duže uživati u njemu! Datum upisa : 10.10.2007
Naslov: Re: Cestitanja ~ Danubius Forum Zabave ~ Pet Okt 22, 2010 8:50 am
za Auroru - Kopriva - Al Dino za Stormicu - Cujes li - Tose Proeski za mladenka - Rana jesen - Halid Beslic i Branka Sovrlic
Uz najlepse zelje za dug, srecom ispunjen zivot
Lily First Bride
Godina : 28 Location : .. majka Serbia.. Datum upisa : 12.09.2008
Naslov: Re: Cestitanja ~ Danubius Forum Zabave ~ Pet Okt 22, 2010 9:09 am
Hvala vam puno.. no, promaklo nam je.. Drugi put se javljam na vreme.. Kiss..
sonia حبيبي
Naslov: Re: Cestitanja ~ Danubius Forum Zabave ~ Pet Okt 22, 2010 12:55 pm
Za Auroru[You must be registered and logged in to see this image.] - Cura iz Zenice ( Zdravko Colic)
Za Storm[You must be registered and logged in to see this image.] - Ove noci jedna zena ( Zlatko Pejakovic)
Za mladenk[You must be registered and logged in to see this image.] - Ima jedna cura ( Safet Isovic, uzivo)
Smiljan01
Datum upisa : 19.11.2009
Naslov: Re: Cestitanja ~ Danubius Forum Zabave ~ Pet Okt 22, 2010 1:37 pm
Za Auroru -Da sam ptica i da imam krila, ja bih Bosnu cijelu preletila Za Strom_z -Svilen konac Za Mladenka :harmonika: -Harmoniko moja suzom nakvasena
Moje tople cestitke dragim clanovima ovog foruma, u ovoj noci koja je samo za njih..
Smiljan01
Naslov: Re: Cestitanja ~ Danubius Forum Zabave ~ Pet Okt 22, 2010 1:40 pm
Posebna cestitka za mog dragog prijatelja Mladenka tihog momka...
Smiljan01
Naslov: Re: Cestitanja ~ Danubius Forum Zabave ~ Pet Okt 22, 2010 1:42 pm
Za moju Zenicanku...
Smiljan01
Naslov: Re: Cestitanja ~ Danubius Forum Zabave ~ Pet Okt 22, 2010 1:44 pm
Za tebe Strom_z
Smiljan01
Naslov: Re: Cestitanja ~ Danubius Forum Zabave ~ Pet Okt 22, 2010 1:48 pm
Strom_z, ovo je za nocne pticice...
Smiljan01
Naslov: Re: Cestitanja ~ Danubius Forum Zabave ~ Pet Okt 22, 2010 1:51 pm
Mladenak, za tebe u ovoj noci... :harmonika:
Smiljan01
Naslov: Re: Cestitanja ~ Danubius Forum Zabave ~ Pet Okt 22, 2010 1:57 pm
Ovu pjesmu sam odabrao za tebe Aurora Borealis... Po meni jedna od najljepsih pjesama naseg velikana sevdalinke Nedjada Salkovica..
Naslov: Re: Cestitanja ~ Danubius Forum Zabave ~ Pet Okt 22, 2010 2:09 pm
E masala,ala ste ih naredali :heat:
Aurora Borealis
Datum upisa : 17.12.2009
Naslov: Re: Cestitanja ~ Danubius Forum Zabave ~ Pet Okt 22, 2010 2:54 pm
Za Mladenka....
Tozovac-Madjarica... Nada Spasojevic-Lepe li su nano... Ljuba Lukic.Sneg je pao staze zavejao....
Sve najljepse Mladenko od srca ti zelim.....ajd...
Za Storm.....
Sako Polumenta-Tebi za rodjendan...... Aca Lukas i Danijela Vranic-Niko kao ti..... Sako & Dado Polumenta-Ljepsa od noci.....
Naslov: Re: Cestitanja ~ Danubius Forum Zabave ~ Pet Okt 22, 2010 2:57 pm
bosankaa ::
E masala,ala ste ih naredali :heat:
Još sam te najavila na NEWS... :eee: Mašala..pripremaj se...To tebi ide kao dlanom od dlan...
Naslov: Re: Cestitanja ~ Danubius Forum Zabave ~ Ned Dec 19, 2010 1:34 am
I sefe sta rece ti za rodjendan od sonia??Hajde lijepo dogovori sa soniom,kad...sta...kako odgovara,pa najavi da se mogu liste napraviti [You must be registered and logged in to see this image.]
sonia حبيبي
Naslov: Re: Cestitanja ~ Danubius Forum Zabave ~ Ned Dec 19, 2010 1:15 pm
I sefe sta rece ti za rodjendan od sonia??Hajde lijepo dogovori sa soniom,kad...sta...kako odgovara,pa najavi da se mogu liste napraviti [You must be registered and logged in to see this image.]
Ima li sef zakazano za ove dogovore? [You must be registered and logged in to see this image.] ( nece valjda on da vodi emisiju? [You must be registered and logged in to see this image.] )
Danubius Čuvar Vatre
Godina : 64 Location : Datum upisa : 19.01.2008
Naslov: Re: Cestitanja ~ Danubius Forum Zabave ~ Ned Dec 19, 2010 7:37 pm
sonia ::
[You must be registered and logged in to see this image.] ( nece valjda on da vodi emisiju?
Hahaha kako se žena zgrozila ? Nećeeee.....bosanka će .
Ja mogu da najavim žurku za 21 .12 za našu Kijaru -brm (to cu ja ) , 23.12 -prvi rodjendan "prve bebe Danubiusa" -Sanjalicine Mie,a razmišljam i o božičnoj i novogodišnjoj emisiji -ali o tom , po tom (pošto zurim sada ) Ko će da vodi...i tu imam neke ideje , pa ako mi uspe....bice iznenadjenje i verujte, zanimljivo .
Naslov: Re: Cestitanja ~ Danubius Forum Zabave ~ Ned Dec 19, 2010 8:11 pm
Ima li sef zakazano za ove dogovore? [You must be registered and logged in to see this image.] ( nece valjda on da vodi emisiju? [You must be registered and logged in to see this image.] )
sonia,molim te nadji malko vremena za te dogovore [You must be registered and logged in to see this image.]
A sto se tice ko ce da vodi emisiju,ti si slavljenica i imas pravo da biras... Sef rece da cu ja...ako ti zelis da ja vodim,rado cu...a ako zelis da to cini neiskusan ili mozda zelis da nam ti kao slavljenica zapjevas na radiJo a?...Ma znas da sve prihvatamo...zato napisah da se dogovorite...
@Danubius...i sonia ima isti dan rodjendan 21.12....pa racunaj na to kako da odvojis termine...Ili ako zelis da bude emisija zajedno,nemas izbora ...ti vodis sve...jer se inistira na tvom vodjenju pomenute emisije...
Za rodjendan male Mie...iskreno se nadam jednom prijatnom iznenadjenju...no,nista nije do nas :))
A za Bozic,Novu Godinu,pa Bozic pa opet Novu Godinu...pa slava...jedna...druga...treca...uhuu rekla bih da ce biti radno i da je vrijeme da sonia se uhvati SAM-a [You must be registered and logged in to see this image.]
sonia حبيبي
Naslov: Re: Cestitanja ~ Danubius Forum Zabave ~ Ned Dec 19, 2010 8:15 pm
Danubius ::
[You must be registered and logged in to see this image.] ( nece valjda on da vodi emisiju?
[You must be registered and logged in to see this image.] nisam se zgrozila, samo sam se nasalila!
cojle Zaštitnik seljačkih prava
Location : Kumova slama Humor : smešan samom sebi Datum upisa : 09.08.2009
Naslov: Re: Cestitanja ~ Danubius Forum Zabave ~ Ned Dec 19, 2010 8:20 pm
Ja mogu da najavim žurku za 21 .12 Ko će da vodi...i tu imam neke ideje , pa ako mi uspe....bice iznenadjenje i verujte, zanimljivo .
21.decembar.... Danubius slavi Staljinov rođendan.... formirana I Proleterska brigada...
Verovatno će zasvirati i ruski vojni orkestar!
Seljak sam pa umem i reč da probiram!
sonia حبيبي
Naslov: Re: Cestitanja ~ Danubius Forum Zabave ~ Ned Dec 19, 2010 8:23 pm
sonia,molim te nadji malko vremena za te dogovore [You must be registered and logged in to see this image.]
A sto se tice ko ce da vodi emisiju,ti si slavljenica i imas pravo da biras... Sef rece da cu ja...ako ti zelis da ja vodim,rado cu...a ako zelis da to cini neiskusan ili mozda zelis da nam ti kao slavljenica zapjevas na radiJo a?...Ma znas da sve prihvatamo...zato napisah da se dogovorite...
@Danubius...i sonia ima isti dan rodjendan 21.12....pa racunaj na to kako da odvojis termine...Ili ako zelis da bude emisija zajedno,nemas izbora ...ti vodis sve...jer se inistira na tvom vodjenju pomenute emisije...
Za rodjendan male Mie...iskreno se nadam jednom prijatnom iznenadjenju...no,nista nije do nas :))
A za Bozic,Novu Godinu,pa Bozic pa opet Novu Godinu...pa slava...jedna...druga...treca...uhuu rekla bih da ce biti radno i da je vrijeme da sonia se uhvati SAM-a [You must be registered and logged in to see this image.]
Bosanka, menjam krstenicu, ako on mora da vodi 21. ! [You must be registered and logged in to see this image.]
Ajde da ne ispadne kako izvoljevam ja uvek nesto, ako stignem ( ne znam kako ce gosti da dodju) neka ide najedno, ako ne, eno nam petak! Nemam protiv da bilo ko vodi, sem mene , naravno! Sef, sef [You must be registered and logged in to see this image.] Moj SAM za sada ostaje sam, za kasnije, javicu vam vec... [You must be registered and logged in to see this image.]
sonia حبيبي
Naslov: Re: Cestitanja ~ Danubius Forum Zabave ~ Ned Dec 19, 2010 8:24 pm
cojle ::
Ja mogu da najavim žurku za 21 .12 Ko će da vodi...i tu imam neke ideje , pa ako mi uspe....bice iznenadjenje i verujte, zanimljivo .
Naslov: Re: Cestitanja ~ Danubius Forum Zabave ~ Ned Dec 19, 2010 8:26 pm
Ja mogu da najavim žurku za 21 .12 za našu Kijaru -brm (to cu ja ) , 23.12 -prvi rodjendan "prve bebe Danubiusa" -Sanjalicine Mie,a razmišljam i o božičnoj i novogodišnjoj emisiji -ali o tom , po tom (pošto zurim sada ) Ko će da vodi...i tu imam neke ideje , pa ako mi uspe....bice iznenadjenje i verujte, zanimljivo .
Fala - A možeš i ti...malo.Neće ti biti ništa.Ipak za soniju...malo.. Da cojle.Greške u koracima.Nije Daniju rođendan..
Nego smaračica vas poziva na druženje povodom dvije godine mog prebivališta u našem domu... To je trebalo pisati... Važno je da se krene malo sa zabavom...:)
sonia حبيبي
Naslov: Re: Cestitanja ~ Danubius Forum Zabave ~ Ned Dec 19, 2010 8:38 pm
Lele, al' smo spamovali temu [You must be registered and logged in to see this image.]
Ovde bre treba cestitke da se ostavljaju! [You must be registered and logged in to see this image.]
Evo od mene za Kijaru- samo opusteno! [You must be registered and logged in to see this image.]