DANUBIUS FORUM @ osnovano 2007 -
Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
Cestitanja ~ Danubius Forum Zabave ~ - Page 3 BFuWx

DOBRO NAM DOŠLI !

Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
Cestitanja ~ Danubius Forum Zabave ~ - Page 3 BFuWx

DOBRO NAM DOŠLI !

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

-MI NISMO KAO DRUGI -Liberté, égalité, fraternité-

Prijemportal*Latest imagesTražiRegistruj sePristupi

Cestitanja ~ Danubius Forum Zabave ~

Ići dole 
+19
Angelino croft
Slovenska
Astra
Harite
LoverBoy
Crna_ovca
cojle
Danubius
Aurora Borealis
Smiljan01
Duca
popovac
sonia
Kijara-brm
promaja
slatkicass
Lily
determinanta
bosankaa
23 posters
Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3
AutorPoruka
bosankaa
★ Prva Oklagija Foruma ★
bosankaa

Godina : 43
Datum upisa : 17.02.2010

Cestitanja ~ Danubius Forum Zabave ~ - Page 3 Empty
PočaljiNaslov: Cestitanja ~ Danubius Forum Zabave ~   Cestitanja ~ Danubius Forum Zabave ~ - Page 3 EmptyČet Sep 02, 2010 10:39 am

First topic message reminder :

Kao sto mozete predpostaviti po naslovu teme...ovdje cemo stavljati sve ono sto se treba cestitati...Kako imamo teme za cestitanja,a sada imamo i forumski radio,pa nasa veselja mozemo upotpuniti tako sto cemo za svaki rodjendan forumasa...za udaju/zenidbu...rodjenje,krestenje i za sve nase uspjehe napraviti i odgovarajucu emisiju na radiju sa vasim muzickim zeljama i porukama slavljeniku.

E ovdje dakle stavljamo napomene za ono sto slijedi,tj. ko ima rodjendan ili neki drugi povod za slavlje...
A sve vase ideje i zamisli mozete poslati na pp jednom od DJ (trenutno Danubius i bosankaa,a nadam se uskoro jos neki clanovi)
ili mozete poslati Mail na [You must be registered and logged in to see this link.] .

Obradujmo jedni druge lijepim pjesmama i jos ljepsim rijecima...

Koliko mi je poznato prvi rodjendan ima nas gazda Danubius.
I ukoliko zelite da napravimo Danubius Forum Party u cast Danubiusa i njegovog rodjendana,sve vase cestitke mozete slati meni na pp ili na gore pomenutu mail adresu...

Molim sve forumase ukoliko znaju da se "primice" neciji rodjendan ili se neko od vas zeni/udaje :eee: i sl. da to napomenu ovdje par dana ranije,kako bismo imali vremena za pronaci pjesme,a i da se pribiljeze porukice ukoliko ih upucujete slavljeniku.

Dakleeee... prvi

[You must be registered and logged in to see this image.] u najavi....ostalo je na vama cherry

Mašta nas održava...Mašta nas i lomi...
Nazad na vrh Ići dole

AutorPoruka
srki76

Datum upisa : 14.05.2008

PočaljiNaslov: Re: Cestitanja ~ Danubius Forum Zabave ~   Cestitanja ~ Danubius Forum Zabave ~ - Page 3 EmptyČet Dec 22, 2011 8:40 pm

[You must be registered and logged in to see this link.]
Nazad na vrh Ići dole
sonia
حبيبي

Datum upisa : 23.03.2008

PočaljiNaslov: Re: Cestitanja ~ Danubius Forum Zabave ~   Cestitanja ~ Danubius Forum Zabave ~ - Page 3 EmptyČet Dec 22, 2011 8:45 pm

srki76 ::
[You must be registered and logged in to see this link.]

Bas izgleda da tako nekako dodje, u pravu si... [You must be registered and logged in to see this image.]
Nazad na vrh Ići dole
srki76

Datum upisa : 14.05.2008

PočaljiNaslov: Re: Cestitanja ~ Danubius Forum Zabave ~   Cestitanja ~ Danubius Forum Zabave ~ - Page 3 EmptyČet Dec 22, 2011 8:47 pm

:329340: ziveli1 :zvezz:
Nazad na vrh Ići dole
cojle
Zaštitnik seljačkih prava

Datum upisa : 09.08.2009

PočaljiNaslov: Re: Cestitanja ~ Danubius Forum Zabave ~   Cestitanja ~ Danubius Forum Zabave ~ - Page 3 EmptyČet Dec 22, 2011 8:49 pm

Poštovani... krsti se
Nazad na vrh Ići dole
cojle

PočaljiNaslov: Re: Cestitanja ~ Danubius Forum Zabave ~   Cestitanja ~ Danubius Forum Zabave ~ - Page 3 EmptyČet Dec 22, 2011 8:53 pm

Srećan jubilej veteranima! rukuju se
Nazad na vrh Ići dole
Kijara-brm
Glavni Administrator
Glavni Administrator

Datum upisa : 21.12.2008

PočaljiNaslov: Re: Cestitanja ~ Danubius Forum Zabave ~   Cestitanja ~ Danubius Forum Zabave ~ - Page 3 EmptyČet Dec 22, 2011 9:01 pm

sonia ::
Citam teme vezane za radio. poput Spomenara, DJ-eva i sl. pa glasno razmisljam nesto... Koliko sam primetila, samo dvoje na ovom forumu proslavljaju godisnjicu upisa, ali to je nebitno, neka im je sa srecom, i jos dugo da traju. Zapravo, zametalo mi je nesto sto se desilo i prosle godine bas na isti dan. Naime, uz pompeznu najavu proslave ne propusta se prilika da se naglasi kako ce doci veterani, cak se navedu i njihovi nickovi. Naravno, koliko se cujem sa pojedinima, put ih je odveo na drugu stranu i nisu vise u ovoj prici, sto znaci da sigurno nece doci... I ne dodju...Drugi ljudi mozda za to ne znaju, pa ih pozdrave ili slicno, pesmom, vec kako...A onda vec sutradan se nadje neko da popljuva te ljude, sasvim nezasluzeno... Zaista nema smisla...Oni su ipak obelezili na jedan poseban, pozitivni nacin ovaj forum, i ako ne vise, a ono bar malo postovanja...

[You must be registered and logged in to see this image.]

MISLIŠ NA MENE.DA PROŠLE GOD U ISTO VREME...SVAKO KO ŽELI MOŽE.IMAŠ PP.TAMO TI JE SVE NAPISANO,DA SU SVI POZDRAVLJENI KAD JE DANUBIUS POČEO..I ČESTITAO TVOJ ROĐENDAN.NAPOMENUO DA SI PRVI FORUMAŠ OVDE.SVE STARE KOJE SPOMINJEŠ...
BAŠ IZ POŠTOVANJA.MISLIM DA NISI SLUŠALA.ALI JA SAM OD REČI DO REČI..I SAMHAIN JE ISTO O PONOVILA.TAKO DA SONIJA...SVI SU SPMENUTI..NA PP TI SVE PIŠE...
A SVAKO MOŽE DA POVRDI DA JE OVO TAČNO.
LAKO JE SAD SUDITI,KUDITI,ALI VI NE TRAŽITE.NE BI JI JA IMALA DA NISAM TRAŽILA.KAO ŠTO ĆU 14.02.ZA SVOJ ROĐENDA ISTO.ČISTO DA SE OKUPE DRAGI LJUDI SA FORUMA,DA SE MALO ZABAVIMO...

A NAPISALA SAM TI ISTO.KAKO NIKO NIJE SPOMENUO I NEĆE..DA SMO DANY I JA SAMI ODRŽAVALI FORUM,KAD SU MNOGI OTIŠLI,NEKI ZBOG PORODIČNIH PROBLEMA,A DRUGI IZ HIRA,PROGNOZIRALI DA ĆE FORUM PROPASTI.PA SMI SVI OPET TU...

NE SUDITE TAKO LAKO.JER IZA NAS SU GODINE...A KAKO SE LAKO ZABORAVI MNOGO TOGA..NO..JA VAM ŽELIM SVE NAJLEPŠE,PA DA FORUM TRAJE I DALJE..PODRŽITE NOVE LJUDE KAO SAMHAIN.SINOĆ JE POKAZALA KOLIKO JE DRAGA ,A MEĐU NOVIMA JE A NIJE NIKOGA STAROGA ZABORAVLA DA SPOMENE..RESPEKT:)))))

ČIANJE ČETA JE MALO.JER NISTE SLUŠALI ŠTA SE PRIČALO NA RADIJU,I NEKE PESME SU IŠLE NA PP.TAKO DA JE BILO ZA SVE...:)
Nazad na vrh Ići dole
https://www.facebook.com/groups/146401177244/
Danubius
Čuvar Vatre

Datum upisa : 19.01.2008

PočaljiNaslov: Re: Cestitanja ~ Danubius Forum Zabave ~   Cestitanja ~ Danubius Forum Zabave ~ - Page 3 EmptyČet Dec 22, 2011 9:04 pm

...Oni su ipak obelezili na jedan poseban, pozitivni nacin ovaj forum, i ako ne vise, a ono bar malo postovanja...

Upravo to je i bila namera . Jedno veče za sve one koji su mnogo učinili da ovo mesto zaživi, u društvu onih koji su tek došli ,i nadam se ,osećaju se ravnopravnima sa pomenutima .
Zna se da se na ovom forumu NE BROJE POSTOVI niti dele ČINOVI za zasluge ,niti pravi razlika u tome kad se ko registrovao .
No uvek ima ljudi koji na sve imaju primedbe ,kojima uvek nešto fali ,koji su uvek nečim nezadovoljni .....
Ispada da gotovo zato i dolaze -da bi ostalima skoro isključivo to prezentirali ? Meni je to neshvatljivo .
Nazad na vrh Ići dole
https://danubius.forumsr.com/
sonia
حبيبي

PočaljiNaslov: Re: Cestitanja ~ Danubius Forum Zabave ~   Cestitanja ~ Danubius Forum Zabave ~ - Page 3 EmptyČet Dec 22, 2011 9:05 pm

KijarO bre, nisam o tebi govorila, kratko objasnjenje imas na pp, begaj tam' slusam hit sto mi poklonio cojle [You must be registered and logged in to see this image.] i za tebe je, veteranke [You must be registered and logged in to see this image.]
Nazad na vrh Ići dole
Kijara-brm
Glavni Administrator
Glavni Administrator

PočaljiNaslov: Re: Cestitanja ~ Danubius Forum Zabave ~   Cestitanja ~ Danubius Forum Zabave ~ - Page 3 EmptyČet Dec 22, 2011 9:09 pm

KijarO bre, nisam o tebi govorila, kratko objasnjenje imas na pp, begaj tam' slusam hit sto mi poklonio cojle [You must be registered and logged in to see this image.] i za tebe je, veteranke [You must be registered and logged in to see this image.]

hahahahahaha znamo se...aiiiiiiiiii..ti si starija..sinoć na radiju čula od Danija da si prvi forumaš ovde... [You must be registered and logged in to see this image.]..
jbt..ko biblja si...:)))))))))) [You must be registered and logged in to see this image.]..cojle bem te u pesmu.... [You must be registered and logged in to see this image.]
Nazad na vrh Ići dole
sonia
حبيبي
sonia

Godina : 50
Humor : ;)

PočaljiNaslov: Re: Cestitanja ~ Danubius Forum Zabave ~   Cestitanja ~ Danubius Forum Zabave ~ - Page 3 EmptyČet Dec 22, 2011 9:19 pm

Imala sam privatnu zurku pa ne stigo' na radio. Bice dana.

Slusaj cojla, on ti je repertoar za sebe, sta ce mi radio bre uz Mirsadu [You must be registered and logged in to see this image.] Evo jedna i za njega, ni on nije mladunac ovde [You must be registered and logged in to see this image.]

Nazad na vrh Ići dole
cojle
cojle

Humor : smešan samom sebi

PočaljiNaslov: Re: Cestitanja ~ Danubius Forum Zabave ~   Cestitanja ~ Danubius Forum Zabave ~ - Page 3 EmptyČet Dec 22, 2011 9:20 pm

begaj tam' slusam hit

ziveli1

Seljak sam pa umem i reč da probiram!
Nazad na vrh Ići dole
bosankaa
★ Prva Oklagija Foruma ★
bosankaa

PočaljiNaslov: Re: Cestitanja ~ Danubius Forum Zabave ~   Cestitanja ~ Danubius Forum Zabave ~ - Page 3 EmptyNed Mar 25, 2012 10:51 pm

E pa dragi moji ...moje je da najavim i pobrinem se za mJuzu,a vase je da se pripremite,ponesete dobro raspolozenje i osmijeh na licu i pravac na DF Radio.

A o cemu se radi?Pa cu vam kazem [You must be registered and logged in to see this image.]

Sutra od 21 h pocinje rodjendanska zurka za naseg traktoristu (ima li potrebe objasnjavati o kome se radi?) [You must be registered and logged in to see this image.]

Aj,aj...da ne bude zabune...Nas cojle sutra ima rodjendan o kome mudro cuti,ali zato smo mi tu da ga tjeramo na trosak.Red je vala da sta i on prikolje iz svog tora.Da i mi omrsimo brke [You must be registered and logged in to see this image.]

Za poklone je zaduzena sonia.Sve sto donesete mozete predati na ulasku radija.Nasa gara ce vas docekati sa osmijehom na licu,preuzeti poklone i iste pakovati odmah na traktor...sto je sigurno,sigurno [You must be registered and logged in to see this image.]
Zamolicu vas da ne donosite nista od stakla,jer cojle je zeznut kad popije...piči saS traktor 30 km/h ...ce odu pokloni u belaĆ [You must be registered and logged in to see this image.]

Od vas se jos trazi da umjesto vecernjih toaleta obucete narodnu nosnju.

Očekujemo vas u velikom broju na DF Radiju tacno u 21 h

Hvala na paznji [You must be registered and logged in to see this image.]

bosankaa
Nazad na vrh Ići dole
sonia
حبيبي
sonia

PočaljiNaslov: Re: Cestitanja ~ Danubius Forum Zabave ~   Cestitanja ~ Danubius Forum Zabave ~ - Page 3 EmptyNed Mar 25, 2012 11:02 pm

bosankaa ::
E pa dragi moji ...
A o cemu se radi?Pa cu vam kazem [You must be registered and logged in to see this image.]

Sutra od 21 h pocinje rodjendanska zurka za naseg traktoristu (ima li potrebe objasnjavati o kome se radi?) [You must be registered and logged in to see this image.]

Hehhehe, traktorista, al' na slici [You must be registered and logged in to see this image.]

Paaa, jedino sto znam je da ce sigurno biti veselo kad direktor slavi! [You must be registered and logged in to see this image.]

Bravo bosankaaaa! [You must be registered and logged in to see this image.]
Nazad na vrh Ići dole
Kijara-brm
Glavni Administrator
Glavni Administrator
Kijara-brm

Godina : 44
Humor : 𝑌𝐸𝑆-𝑌𝑜𝑢 𝑛𝑜𝑤 :)

PočaljiNaslov: Re: Cestitanja ~ Danubius Forum Zabave ~   Cestitanja ~ Danubius Forum Zabave ~ - Page 3 EmptyNed Mar 25, 2012 11:05 pm

21.h...ok.. [You must be registered and logged in to see this image.]---
boske... [You must be registered and logged in to see this image.]

Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.

Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑
Nazad na vrh Ići dole
bosankaa
★ Prva Oklagija Foruma ★
bosankaa

PočaljiNaslov: Re: Cestitanja ~ Danubius Forum Zabave ~   Cestitanja ~ Danubius Forum Zabave ~ - Page 3 EmptyNed Mar 25, 2012 11:06 pm

Koliko ce biti veselo,dobrim dijelom zavisi i od vas :))

Zato prst na celo...skontajte sta slavljenik voli (od muzike) i pisite vase cestitke iliti muzicke zelje za naseg cojla [You must be registered and logged in to see this image.]

p.s. Ne zaboravite da nas traktorista ima istancan ukus po pitanju muzike [You must be registered and logged in to see this image.]

Nazad na vrh Ići dole
cojle
cojle

Humor : smešan samom sebi

PočaljiNaslov: Re: Cestitanja ~ Danubius Forum Zabave ~   Cestitanja ~ Danubius Forum Zabave ~ - Page 3 EmptyNed Mar 25, 2012 11:15 pm

p.s. Ne zaboravite da nas traktorista ima istancan ukus po pitanju muzike

ziveli1

Seljak sam pa umem i reč da probiram!
Nazad na vrh Ići dole
bosankaa
★ Prva Oklagija Foruma ★
bosankaa

PočaljiNaslov: Re: Cestitanja ~ Danubius Forum Zabave ~   Cestitanja ~ Danubius Forum Zabave ~ - Page 3 EmptyNed Mar 25, 2012 11:19 pm

DedEr sonia da ovo okačimo na ulaz...joooj ki na svadbu [You must be registered and logged in to see this image.]
Nazad na vrh Ići dole
Samhain

Samhain

Datum upisa : 22.11.2011

PočaljiNaslov: Re: Cestitanja ~ Danubius Forum Zabave ~   Cestitanja ~ Danubius Forum Zabave ~ - Page 3 EmptyNed Mar 25, 2012 11:21 pm

Nazad na vrh Ići dole
http://soulmate.forumieren.com/
sonia
حبيبي
sonia

PočaljiNaslov: Re: Cestitanja ~ Danubius Forum Zabave ~   Cestitanja ~ Danubius Forum Zabave ~ - Page 3 EmptyNed Mar 25, 2012 11:25 pm

DedEr sonia da ovo okačimo na ulaz...joooj ki na svadbu [You must be registered and logged in to see this image.]
Jesi opicena 200 stepeni! ( Ko ce da zakiti goste? ) [You must be registered and logged in to see this image.]
Nazad na vrh Ići dole
bosankaa
★ Prva Oklagija Foruma ★
bosankaa

PočaljiNaslov: Re: Cestitanja ~ Danubius Forum Zabave ~   Cestitanja ~ Danubius Forum Zabave ~ - Page 3 EmptyNed Mar 25, 2012 11:31 pm

E to prepustam tebi da izaberes! [You must be registered and logged in to see this image.]

A cim cemo se zakicujemo? [You must be registered and logged in to see this image.] Mis'im kod nas u Bosnu ide ruzmarin,a kod vas u Niš ne znam čim goste kitite [You must be registered and logged in to see this image.] Moz' biti da je ono "sitan vez" ? DedEr Bogati ako je sitan vez u pitanju za mene treba "golem" stolnjak [You must be registered and logged in to see this image.]

Nazad na vrh Ići dole
Kijara-brm
Glavni Administrator
Glavni Administrator
Kijara-brm

PočaljiNaslov: Re: Cestitanja ~ Danubius Forum Zabave ~   Cestitanja ~ Danubius Forum Zabave ~ - Page 3 EmptyNed Mar 25, 2012 11:34 pm

ebo bi vas od radosti.... [You must be registered and logged in to see this image.]

Nazad na vrh Ići dole
sonia
حبيبي
sonia

PočaljiNaslov: Re: Cestitanja ~ Danubius Forum Zabave ~   Cestitanja ~ Danubius Forum Zabave ~ - Page 3 EmptyNed Mar 25, 2012 11:39 pm

E to prepustam tebi da izaberes! [You must be registered and logged in to see this image.]

A cim cemo se zakicujemo? [You must be registered and logged in to see this image.] Mis'im kod nas u Bosnu ide ruzmarin,a kod vas u Niš ne znam čim goste kitite [You must be registered and logged in to see this image.] Moz' biti da je ono "sitan vez" ? DedEr Bogati ako je sitan vez u pitanju za mene treba "golem" stolnjak [You must be registered and logged in to see this image.]

Ama, isto i ovde, nego, nisu kitke bitne! Bitan je baksis! Lele, dokle da te ucim?! [You must be registered and logged in to see this image.] Cuj, stolnjak! [You must be registered and logged in to see this image.] CE strikamo onda zajedno [You must be registered and logged in to see this image.] hahahahha
Nazad na vrh Ići dole
sonia
حبيبي
sonia

PočaljiNaslov: Re: Cestitanja ~ Danubius Forum Zabave ~   Cestitanja ~ Danubius Forum Zabave ~ - Page 3 EmptyNed Mar 25, 2012 11:41 pm

Kijara-brm ::

ebo bi vas od radosti.... [You must be registered and logged in to see this image.]

EvE GU Kijara za kitke! [You must be registered and logged in to see this image.]
Nazad na vrh Ići dole
Kijara-brm
Glavni Administrator
Glavni Administrator
Kijara-brm

PočaljiNaslov: Re: Cestitanja ~ Danubius Forum Zabave ~   Cestitanja ~ Danubius Forum Zabave ~ - Page 3 EmptyNed Mar 25, 2012 11:42 pm

EvE GU Kijara za kitke! [You must be registered and logged in to see this image.]

hahahah jel kitke ONO... [You must be registered and logged in to see this image.]

Nazad na vrh Ići dole
bosankaa
★ Prva Oklagija Foruma ★
bosankaa

PočaljiNaslov: Re: Cestitanja ~ Danubius Forum Zabave ~   Cestitanja ~ Danubius Forum Zabave ~ - Page 3 EmptyNed Mar 25, 2012 11:45 pm

ONO,ONO KIjara! Jakako [You must be registered and logged in to see this image.]

Nego ako ce gU Kijara za kitke... a da joj ne bude mLogo od bakšiš a?A da mi to ipak na ravne časti podijelimo? [You must be registered and logged in to see this image.]

sonia jel i kod tebe kazu da zene ili heklaju ili se... [You must be registered and logged in to see this image.]

(Sva sreca pa heklati umijem) [You must be registered and logged in to see this image.]

Nazad na vrh Ići dole
Kijara-brm
Glavni Administrator
Glavni Administrator
Kijara-brm

PočaljiNaslov: Re: Cestitanja ~ Danubius Forum Zabave ~   Cestitanja ~ Danubius Forum Zabave ~ - Page 3 EmptyNed Mar 25, 2012 11:50 pm

ONO,ONO KIjara! Jakako [You must be registered and logged in to see this image.]

Nego ako ce gU Kijara za kitke... a da joj ne bude mLogo od bakšiš a?A da mi to ipak na ravne časti podijelimo? [You must be registered and logged in to see this image.]

sonia jel i kod tebe kazu da zene ili heklaju ili se... [You must be registered and logged in to see this image.]

(Sva sreca pa heklati umijem) [You must be registered and logged in to see this image.]

ja ne znam heklati..ali znam ONO.... [You must be registered and logged in to see this image.]..
delimo lovu..u podrumčetu...nemo koja da zaturi u [You must be registered and logged in to see this image.]

Nazad na vrh Ići dole
sonia
حبيبي
sonia

PočaljiNaslov: Re: Cestitanja ~ Danubius Forum Zabave ~   Cestitanja ~ Danubius Forum Zabave ~ - Page 3 EmptyNed Mar 25, 2012 11:52 pm

Kijara garant ne zna! [You must be registered and logged in to see this image.]
Nazad na vrh Ići dole
bosankaa
★ Prva Oklagija Foruma ★
bosankaa

PočaljiNaslov: Re: Cestitanja ~ Danubius Forum Zabave ~   Cestitanja ~ Danubius Forum Zabave ~ - Page 3 EmptyNed Mar 25, 2012 11:57 pm

Kijara garant ne zna! [You must be registered and logged in to see this image.]

Naučiće...ima kad! [You must be registered and logged in to see this image.]

Ako treba poslaću joj koju šemu za tabletić [You must be registered and logged in to see this image.]
Nazad na vrh Ići dole
Kijara-brm
Glavni Administrator
Glavni Administrator
Kijara-brm

PočaljiNaslov: Re: Cestitanja ~ Danubius Forum Zabave ~   Cestitanja ~ Danubius Forum Zabave ~ - Page 3 EmptyPon Mar 26, 2012 12:12 am

veštice....dvije... [You must be registered and logged in to see this image.]..

šemu..ja sam plavuša..to za mene špansko selo bre.... [You must be registered and logged in to see this image.]

Nazad na vrh Ići dole
Lily
First Bride
Lily

Godina : 28
Datum upisa : 12.09.2008

PočaljiNaslov: Re: Cestitanja ~ Danubius Forum Zabave ~   Cestitanja ~ Danubius Forum Zabave ~ - Page 3 EmptyPon Mar 26, 2012 10:32 am

Hahahahahahaa.. e jeste otkacene!!!!!! [You must be registered and logged in to see this image.]

E slatko se nsmejah.. zao mi samo sto ne bejah pri kompu juce.. no, sve cestitke i vama i radiju i nasem Cojletu za rodjus! [You must be registered and logged in to see this image.]
Nazad na vrh Ići dole
sonia
حبيبي
sonia

PočaljiNaslov: Re: Cestitanja ~ Danubius Forum Zabave ~   Cestitanja ~ Danubius Forum Zabave ~ - Page 3 EmptyUto Mar 27, 2012 10:21 pm

Lily ::
Hahahahahahaa.. e jeste otkacene!!!!!! [You must be registered and logged in to see this image.]

E slatko se nsmejah.. zao mi samo sto ne bejah pri kompu juce.. no, sve cestitke i vama i radiju i nasem Cojletu za rodjus! [You must be registered and logged in to see this image.]

Bre Lily, opet si zakasnila! Sinoc bila zurka [You must be registered and logged in to see this image.] a tebe nigde! Glavni hit bio

cak se i sef odusevio! [You must be registered and logged in to see this image.]
Nazad na vrh Ići dole
Lily
First Bride
Lily

Godina : 28
Datum upisa : 12.09.2008

PočaljiNaslov: Re: Cestitanja ~ Danubius Forum Zabave ~   Cestitanja ~ Danubius Forum Zabave ~ - Page 3 EmptySre Mar 28, 2012 8:55 am

E bas mi zao sto sam to propustila! [You must be registered and logged in to see this image.]
Nazad na vrh Ići dole
sonia
حبيبي
sonia

PočaljiNaslov: Re: Cestitanja ~ Danubius Forum Zabave ~   Cestitanja ~ Danubius Forum Zabave ~ - Page 3 EmptySre Nov 06, 2013 9:26 pm

Ajd' kad zavrsite sa pp. neka mi neko kaze gde cemo Kijara i ja da slavimo u decembru? Ipak, tradicija je u pitanju cola A i Nova godina ide, zar ne?
Nazad na vrh Ići dole
Kijara-brm
Glavni Administrator
Glavni Administrator
Kijara-brm

PočaljiNaslov: Re: Cestitanja ~ Danubius Forum Zabave ~   Cestitanja ~ Danubius Forum Zabave ~ - Page 3 EmptySre Nov 06, 2013 9:34 pm

Ajd' kad zavrsite sa pp. neka mi neko kaze gde cemo Kijara i ja da slavimo u decembru? Ipak, tradicija je u pitanju cola A i Nova godina ide, zar ne?
Da znaš.Tebi rođendan..Meni 5-a godina na forumu...
Ovci (Blebi sad)6-a..i njuškalu...je jubilarko...
Astra je tu:)

Nazad na vrh Ići dole
sonia
حبيبي
sonia

PočaljiNaslov: Re: Cestitanja ~ Danubius Forum Zabave ~   Cestitanja ~ Danubius Forum Zabave ~ - Page 3 EmptySre Nov 06, 2013 9:39 pm

Astri, svaka cast, ali ako sef ne vodi..ja ne dolazim... zlz
Nazad na vrh Ići dole
Kijara-brm
Glavni Administrator
Glavni Administrator
Kijara-brm

PočaljiNaslov: Re: Cestitanja ~ Danubius Forum Zabave ~   Cestitanja ~ Danubius Forum Zabave ~ - Page 3 EmptySre Nov 06, 2013 9:45 pm

Mislim da nije ni za moj prošli jubilej..
Nećemo sad sitničariti...Važno je druženje...Malo da se okupimo,ko može...,i zaista sam zahvalna svima koji su mi izašli u susret...
Ali više ne zameram nikome ništa..Jer ništa nije pod obavezno.Čisto dobra volja,i odvajanje vremena.A za ove godine..ne mogu da se požalim da me neko nije ispoštovao..

Nazad na vrh Ići dole
Danubius
Čuvar Vatre
Danubius

Godina : 64

PočaljiNaslov: Re: Cestitanja ~ Danubius Forum Zabave ~   Cestitanja ~ Danubius Forum Zabave ~ - Page 3 EmptySre Nov 06, 2013 9:49 pm

Nemaš problema -i vodiće se i imaće gde da se vodi .
Sad tek vidim da DFR i Frki radio baneri ne vode nigde ?
Pa ima free web radija koliko hoces -koliko sutra napravimo novi ,pa idemo dalje .

Nazad na vrh Ići dole
https://danubius.forumsr.com/
sonia
حبيبي
sonia

PočaljiNaslov: Re: Cestitanja ~ Danubius Forum Zabave ~   Cestitanja ~ Danubius Forum Zabave ~ - Page 3 EmptySre Nov 06, 2013 9:50 pm

Kao da je iz Finske..Elem, ja nisam...
Ako za tvoj neces, ja cu ga zamoliti .  )
40 godina je to , eej smehsmeh  ebes tvoje 5..
Nazad na vrh Ići dole
sonia
حبيبي
sonia

PočaljiNaslov: Re: Cestitanja ~ Danubius Forum Zabave ~   Cestitanja ~ Danubius Forum Zabave ~ - Page 3 EmptySre Nov 06, 2013 9:52 pm

Danubius ::
Nemaš problema -i vodiće se i imaće gde da se vodi .
-koliko sutra napravimo novi ,pa idemo dalje .
 nisam ni sumLJala  top88
Nazad na vrh Ići dole
Kijara-brm
Glavni Administrator
Glavni Administrator
Kijara-brm

PočaljiNaslov: Re: Cestitanja ~ Danubius Forum Zabave ~   Cestitanja ~ Danubius Forum Zabave ~ - Page 3 EmptySre Nov 06, 2013 10:03 pm

Kao da je iz Finske..Elem, ja nisam...
Ako za tvoj neces, ja cu ga zamoliti .  )
40 godina je to , eej smehsmeh  ebes tvoje 5..
Ko se hvali,taj se kvari.... :zubi3: 
taman razmišljam,pa gde je još mesec dana..Svašta mož* da se desi...,pa i novi radio... :ples3: 

Nazad na vrh Ići dole
slatkicass
Frumos si de foc
slatkicass

Godina : 63
Humor : Smejem se, smeh produžava život pa ću duže uživati u njemu!
Datum upisa : 10.10.2007

PočaljiNaslov: Re: Cestitanja ~ Danubius Forum Zabave ~   Cestitanja ~ Danubius Forum Zabave ~ - Page 3 EmptySre Nov 06, 2013 10:26 pm

Kod mene uz tamburice :)
Nazad na vrh Ići dole
Astra
Zvezda Foruma
Zvezda Foruma
Astra

Godina : 64
Datum upisa : 20.06.2008

PočaljiNaslov: Re: Cestitanja ~ Danubius Forum Zabave ~   Cestitanja ~ Danubius Forum Zabave ~ - Page 3 EmptyČet Nov 07, 2013 1:28 am

Ni ja bogumi!
Nazad na vrh Ići dole
http://www.ranjeni-orao.com
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Cestitanja ~ Danubius Forum Zabave ~   Cestitanja ~ Danubius Forum Zabave ~ - Page 3 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Cestitanja ~ Danubius Forum Zabave ~
Nazad na vrh 
Strana 3 od 3Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3
 Similar topics
-
» POSTANI DJ na Danubius Forum Radiju !
» P L E O N A Z M I

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
DANUBIUS FORUM @ osnovano 2007 -  :: ĆASKAONICA /DEBATNI KLUB :: DANUBIUS FORUM RADIO/YOU TUBE /FACEBOOK-
Skoči na: