Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
DOBRO NAM DOŠLI !
DANUBIUS FORUM @ osnovano 2007 -
Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
DOBRO NAM DOŠLI !
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
-MI NISMO KAO DRUGI -Liberté, égalité, fraternité-
Naslov: Re: Politička dešavanja- Republika Srpska Sre Apr 26, 2023 2:26 pm
justicija ::
Danubius ::
ps .i nemoj da mi neko kaže da nisam u pravu ! Pa mamu mu j....profitersku !
Ko si ti pa da se tebi nešto ne kaže, a istovremeno govoriš i radiš šta hoćeš??? Ti u svojoj glavi možeš biti i Če Ge Vara i Napoleon, ali to je samo u tvojoj glavi!
Btw, nešto ne vidim da svog predsjednika pljuješ, a nije da ti ne fali materijala, ali jbga prpa guzici!
Elem, i to što je "otišlo u etar" trebao si staviti jer u emisiji kod Papića je sasvim normalno i mema ništa neprimjerno. Što bi ono ti naglasio kod "mog prijatelja" Papića !
Obećao sam da neću biše nikada "političti"Naravno da pljujem "predsednika" (vidi temu "Vučič i srptska napredna sekta" Ali džaba govorim...imaš pravo PA ću umukniti
Danubius Čuvar Vatre
Datum upisa : 19.01.2008
Naslov: Re: Politička dešavanja- Republika Srpska Uto Jan 09, 2024 11:50 am
Danas je Dan Republike Srpske . Ja tu ne vidim nikakav problem (ukoliko se ne slavi sa nekim vojnim paradama ,četničkim okupljanjima i sl) Pa pobogu....i mi našim prijateljima čestitamo Ramazan i sl. Svako normalan to radi -bio iz "Srpske" ili Srbije, Papue (Nove Gvineje ) Komšijski i ljudski .
justicija
Datum upisa : 24.12.2023
Naslov: Re: Politička dešavanja- Republika Srpska Uto Jan 09, 2024 1:10 pm
Danas je Dan Republike Srpske . Ja tu ne vidim nikakav problem (ukoliko se ne slavi sa nekim vojnim paradama ,četničkim okupljanjima i sl) Pa pobogu....i mi našim prijateljima čestitamo Ramazan i sl. Svako normalan to radi -bio iz "Srpske" ili Srbije, Papue (Nove Gvineje ) Komšijski i ljudski .
Republika Srpska nema vojsku, tako da nema vojne parade
Danubius Čuvar Vatre
Naslov: Re: Politička dešavanja- Republika Srpska Uto Jan 09, 2024 1:25 pm
Republika Srpska nema vojsku, tako da nema vojne parade
Nemam pojma ...kao da se sećam da je bio defile policije ,pre koje godine ? Svejedno ,,,poenta je da ima puno pravo da proslavi ,dostojanstveno .Varam li se ja ,,,,sad dolaze razne "slave" itd ? Ceo januar je "praznični" ?
justicija
Naslov: Re: Politička dešavanja- Republika Srpska Uto Jan 09, 2024 2:01 pm
Da, biće parada policije i ostalih republičkih službi, studenata i slično. Vojska je u BIH zajednička i njih nema. 9. januara je Sveti Stefan, ali nije li svakog dana neki svetac. Osim toga Republika Srpska i jeste nastala 09. januara 1992. godine, bilo bi van pameti slaviti npr. 4. aprila?!
Danubius Čuvar Vatre
Naslov: Re: Politička dešavanja- Republika Srpska Uto Jan 09, 2024 3:32 pm
9. januara je Sveti Stefan, ali nije li svakog dana neki svetac.
Moja ex žena slavi "Svete Verige" (što ja uredno čestitam.Slava njenog muža iz "Srpske" ) Poenta -ma šta mislili ,možemo ukazati poštovanje jedni drugima . Bili iste nacije i vere ili ne . Stvar ljudskosti.
justicija
Naslov: Re: Politička dešavanja- Republika Srpska Uto Jan 09, 2024 6:07 pm
Bome, mi proslavismo! Juče su letili borbeni američki avioni iznad nas, visoki predstavnik prijeti kaznama, ali mi proslavili. E još u 20:00 h je vatromet i akobogda i do godine opet!
Kijara-brm Glavni Administrator
Datum upisa : 21.12.2008
Naslov: Re: Politička dešavanja- Republika Srpska Uto Jan 09, 2024 11:02 pm
Naslov: Re: Politička dešavanja- Republika Srpska Sre Jan 10, 2024 12:19 pm
Sretno!
justicija likes this post
Danubius Čuvar Vatre
Godina : 64 Location : Datum upisa : 19.01.2008
Naslov: Re: Politička dešavanja- Republika Srpska Sre Jan 10, 2024 12:36 pm
Bome, mi proslavismo! Juče su letili borbeni američki avioni iznad nas, visoki predstavnik prijeti kaznama, ali mi proslavili. E još u 20:00 h je vatromet i akobogda i do godine opet!
Da ,mora se priznati -bilo je impresivno . Posebno me dirnulo "Pukni zoro" (što naravno da znamo da je komponovao Robert Pešut ,"Manjifiko" ,Slovenac -koga briga ?) ,bilo je prikladno . Moja primedba je uvek ista -goveđa glava Dodik ,"Mile Kent" ,ratni profiter ,seljober i Vučićeva ulizica . "Srpska" zaslužuje jednog premijera kojim će se ponositi ,(neukaljanog ,poliglotu,obrazovanog,demokratu ) a ne ovog.... No stvar ukusa -naravno da ne želim da namećem moje mišljenje .
Naslov: Re: Politička dešavanja- Republika Srpska Sre Jan 10, 2024 2:55 pm
Da ,mora se priznati -bilo je impresivno . Posebno me dirnulo "Pukni zoro" (što naravno da znamo da je komponovao Robert Pešut ,"Manjifiko" ,Slovenac -koga briga ?) ,bilo je prikladno . Moja primedba je uvek ista -goveđa glava Dodik ,"Mile Kent" ,ratni profiter ,seljober i Vučićeva ulizica . "Srpska" zaslužuje jednog premijera kojim će se ponositi ,(neukaljanog ,poliglotu,obrazovanog,demokratu ) a ne ovog.... No stvar ukusa -naravno da ne želim da namećem moje mišljenje .
Ipak, važno je spomeniti, majka Pešuta je iz Bele Krajine a otac Srbin. Deda Solunski borac kome je poklonio pjesmu Pukni zoro.
Dobro mi poznato, davno sam putovao u školu, na vicionalnom kolosjeku je bio Ćiro koga smo zvali „Kranjac“ išao je prema Bijeloj krajini. Ozalj, Mahično, Metlika, itd. Često smo se peglali, tukli na želj stanici, pa bi se čulo: „ne mene ja sam pravoslavac“ jer u Beloj krajini žive pravoslavci i Grko-katolici, normalno, većinsko je katoličko stanovništvoivo.
justicija likes this post
Danubius Čuvar Vatre
Naslov: Re: Politička dešavanja- Republika Srpska Čet Jan 11, 2024 2:37 am
Đole ::
Ipak, važno je spomeniti, majka Pešuta je iz Bele Krajine a otac Srbin. Deda Solunski borac kome je poklonio pjesmu Pukni zoro.
Dobro mi poznato, davno sam putovao u školu, na vicionalnom kolosjeku je bio Ćiro koga smo zvali „Kranjac“ išao je prema Bijeloj krajini. Ozalj, Mahično, Metlika, itd. Često smo se peglali, tukli na želj stanici, pa bi se čulo: „ne mene ja sam pravoslavac“ jer u Beloj krajini žive pravoslavci i Grko-katolici, normalno, većinsko je katoličko stanovništvoivo.
Naravno .Đole . Pa "Bože pravde" je komponovao Davorin Jenko (Slovenac...možda i Hrvat ?)Koga briga ? Ja volim"Pukni zoro" ,taman da je komponovao neki Bantu crnac Koga briga ? --- Ovo je već gadnije Među zvanicama našao se i bivši direktor BIA i odnedavno senator Republike Srpske Aleksandar Vulin. U masi je primećen i Vučićev sin Danilo, a jedino novo lice bio je dr Branimir Nestorović, koga ćemo izgleda od sada viđati na svim “patriotskim skupovima” ovog tipa
Naslov: Re: Politička dešavanja- Republika Srpska Čet Jan 11, 2024 9:47 am
Izgleda da sam pogrešno shvatio, ne, reagovao sam, čemu potencirati da je tekstopisac Slovenac. PS: sve himne su plagijati, ukradeno od Poljaka. Lično, Bože pravde mi se ne sviđa, da ne elaboriram.
Danubius Čuvar Vatre
Naslov: Re: Politička dešavanja- Republika Srpska Čet Jan 11, 2024 12:50 pm
Izgleda da sam pogrešno shvatio, ne, reagovao sam, čemu potencirati da je tekstopisac Slovenac. PS: sve himne su plagijati, ukradeno od Poljaka. Lično, Bože pravde mi se ne sviđa, da ne elaboriram.
Ni meni ...moja himna je "Hej Sloveni" Nisi pogrešno shvatio-ja sam malo više inzistirao na "apsurdu"
Naslov: Re: Politička dešavanja- Republika Srpska Čet Jan 11, 2024 4:05 pm
Naravno .Đole . Pa "Bože pravde" je komponovao Davorin Jenko (Slovenac...možda i Hrvat ?)Koga briga ? Ja volim"Pukni zoro" ,taman da je komponovao neki Bantu crnac Koga briga ? --- Ovo je već gadnije Među zvanicama našao se i bivši direktor BIA i odnedavno senator Republike Srpske Aleksandar Vulin. U masi je primećen i Vučićev sin Danilo, a jedino novo lice bio je dr Branimir Nestorović, koga ćemo izgleda od sada viđati na svim “patriotskim skupovima” ovog tipa
Vulin???Znači..nemam reči.
Eto ti đavla, a ja baš kontala zvaće Čanka ili Đilasa
Danubius Čuvar Vatre
Naslov: Re: Politička dešavanja- Republika Srpska Čet Jan 11, 2024 11:20 pm
Naslov: Re: Politička dešavanja- Republika Srpska Pet Jan 12, 2024 3:34 pm
Ista su to Ali je Vulin baš licemerni gad .
...na kvadrat
Vidi, pre par mjeseci sam upoznao novosađana koji dobro poznaje Vulina i familiju. Sin od pomenutog je studirao s njim. Dakle, Vulinov otac je bio direktor ciglane, dobro situiran, apropo tetka poslala novac, navodno ne pije vodu. Jbg. Istina, svi kraduckaju. Jedno mogu reći, s kim da ga uporedimo iz opozicije, pa i iz vlasti, s kim, sve njojo do nepismenjakovića, ponavljača, mašiskih mozgova, kokošarki-učiteljica, fakultetlija sa 47. godina itd. Malo se zaletio oko onog „sveta“. Po meni, nije glup, elokventan, riječit, drčan itd. Sve karakteristike koje bi trebao da ima jedan političar.