|
| Jeste li cool na facebooku-u | |
|
+15debilko ZoxZoja Okano brdjanin Šmizla Kijara-brm dusicaa Lakota montoya bosankaa sonia veseljak 79 brunolino AstrinaKomsinica Astra 19 posters | |
Autor | Poruka |
---|
Astra Zvezda Foruma
Godina : 64 Location : podnozje Alpi Datum upisa : 20.06.2008
| Naslov: Jeste li cool na facebooku-u Sre Jun 01, 2011 5:02 pm | |
| Imate profil na Fb,naravno,a koliko ste cool na njemu....pa nije to samo otvori profil,nadji staru raju... Evo kako da budete interesantni....nalazite li se u ovim pravilima?
1. Obavezno trebate imati preko 1000 prijatelja! 2. Obavezno staviti u status šta radite (npr. serem, jedem, napolju predobro itd itd…) 3. Obavezno na lajku ili komentaru zahvalite rečima: FALA, JUBIM, JOJIM! 4. Svaki put kad vas neko naljuti……, razočara i sl.vi razglasite to na sva zvona, pa da svako zna kako se vi osećate (tuzni statusi i poveznice obavezno) 5. MOLITEEE..... da vam lajkuju sliku….!!! 6. Svako ko vam lajkuje sliku vam mora postati najbolji prijatelj, vasha duusha, JubAv vAshaa…. ( Naravno loše komentare brišete i uz to osobe koje su vam ga napisale)... 7. Ne zaboravite na novi domaći jezik: neam, joiii, pozz, nezz, iam i sl. 8. Trebate se slikati ispred ogledala u WC, napućiti usne, izbaciti dekolte (sa WC šoljom u pozadini) 9. Sami sebi lajkovati sve što objavite! ( ako ikako možete sa lažnih profila ! ) 10. Pronaći svoju idealnu pozu i onda se na svakoj slici tako se slikati! 11. Za potpuni doživljaj preporucuje se i korištenje X umjesto H, W umjesto V, CH SH umjesto Ć Š, a PoŽeLjNo Bi I bIlO PiSaTi OvAkO! 10. U imenu je poželjno imati nazive swatkica, pwincezica, mawa, carica, kraljica i sl. 11. Na slike pišite tekstove pesama. Naravno, da imaju veze sa vama (npr. KIŠA PADA, BANDERE RASTU, JA TE VOLIM,TI SI MOJA CURA). 12. Pišite i šaljite lančane poruke, jer inače ćete umreti ! 13. Bar jednom mesečno stavite na status da brišete prijatelje ili čak celi face, pokažite koliko ste hladni. A’l u biti se zna da očekujete komentare „nemoj me brisati“ ili „dajj srecHhoo stA cu bEzz tebe nA fEjsuuuU? “ 14. Kad nađete momka/curu, svaki dan pišite po zidu koliko se VOLITE i zgadite nama ostalima sve vrste tepanja!
| |
| | | AstrinaKomsinica Master Spamer
| Naslov: Re: Jeste li cool na facebooku-u Sre Jun 01, 2011 5:07 pm | |
| - Astra ::
Imate profil na Fb,naravno,a koliko ste cool na njemu....pa nije to samo otvori profil,nadji staru raju... Evo kako da budete interesantni....nalazite li se u ovim pravilima?
1. Obavezno trebate imati preko 1000 prijatelja! 2. Obavezno staviti u status šta radite (npr. serem, jedem, napolju predobro itd itd…) 3. Obavezno na lajku ili komentaru zahvalite rečima: FALA, JUBIM, JOJIM! 4. Svaki put kad vas neko naljuti……, razočara i sl.vi razglasite to na sva zvona, pa da svako zna kako se vi osećate (tuzni statusi i poveznice obavezno) 5. MOLITEEE..... da vam lajkuju sliku….!!! 6. Svako ko vam lajkuje sliku vam mora postati najbolji prijatelj, vasha duusha, JubAv vAshaa…. ( Naravno loše komentare brišete i uz to osobe koje su vam ga napisale)... 7. Ne zaboravite na novi domaći jezik: neam, joiii, pozz, nezz, iam i sl. 8. Trebate se slikati ispred ogledala u WC, napućiti usne, izbaciti dekolte (sa WC šoljom u pozadini) 9. Sami sebi lajkovati sve što objavite! ( ako ikako možete sa lažnih profila ! ) 10. Pronaći svoju idealnu pozu i onda se na svakoj slici tako se slikati! 11. Za potpuni doživljaj preporucuje se i korištenje X umjesto H, W umjesto V, CH SH umjesto Ć Š, a PoŽeLjNo Bi I bIlO PiSaTi OvAkO! 10. U imenu je poželjno imati nazive swatkica, pwincezica, mawa, carica, kraljica i sl. 11. Na slike pišite tekstove pesama. Naravno, da imaju veze sa vama (npr. KIŠA PADA, BANDERE RASTU, JA TE VOLIM,TI SI MOJA CURA). 12. Pišite i šaljite lančane poruke, jer inače ćete umreti ! 13. Bar jednom mesečno stavite na status da brišete prijatelje ili čak celi face, pokažite koliko ste hladni. A’l u biti se zna da očekujete komentare „nemoj me brisati“ ili „dajj srecHhoo stA cu bEzz tebe nA fEjsuuuU? “ 14. Kad nađete momka/curu, svaki dan pišite po zidu koliko se VOLITE i zgadite nama ostalima sve vrste tepanja! Opet si mi virila u fb, ccccccc | |
| | | brunolino
Godina : 111 Location : u bespucima... Datum upisa : 12.10.2010
| Naslov: Re: Jeste li cool na facebooku-u Sre Jun 01, 2011 5:08 pm | |
| ja bih tu zadrugu zvana FB ukinuo... :srrrr: | |
| | | Astra Zvezda Foruma
| Naslov: Re: Jeste li cool na facebooku-u Sre Jun 01, 2011 5:10 pm | |
| Kako bi se nasle ja i moja komsinica da nije bilo te zadruge....cut tamo,dobra stvar,jedino sto me tjera da joj lajkujem sve spotove koje postavi :rlol: | |
| | | brunolino
Godina : 111 Location : u bespucima... Datum upisa : 12.10.2010
| Naslov: Re: Jeste li cool na facebooku-u Sre Jun 01, 2011 5:15 pm | |
- Kako bi se nasle ja i moja komsinica da nije bilo te zadruge....cut tamo,dobra stvar,jedino sto me tjera da joj lajkujem sve spotove koje postavi :rlol:
pa ja mislim da ona tamo zalegne ko maconja u bari , jooj sreca nije tu , inace bi me ubila... | |
| Naslov: Re: Jeste li cool na facebooku-u Sre Jun 01, 2011 5:26 pm | |
| Jaooooo cim ledja okrenem, on se raspusti, muahahahahaha | |
| Naslov: Re: Jeste li cool na facebooku-u Sre Jun 01, 2011 5:44 pm | |
| Alajsmoserazrahtlaisalismose.....treba to pod papucu...ne dat mu FB niposto! | |
| | | veseljak 79
| Naslov: Re: Jeste li cool na facebooku-u Sre Jun 01, 2011 5:49 pm | |
| | |
| | | sonia حبيبي
Godina : 50 Location : my world Humor : ;) Datum upisa : 23.03.2008
| Naslov: Re: Jeste li cool na facebooku-u Sre Jun 01, 2011 5:52 pm | |
| Sve su stacke odlicne A sto se tice broja 12 uclanila sam se za svaki slucaj u grupu- Svi mi koji smo umrli, jer nismo prosledili dalje lančane poruke! | |
| Naslov: Re: Jeste li cool na facebooku-u Sre Jun 01, 2011 6:04 pm | |
| Ja mrzim bas ove skracenice sto su najcool na fejsu...a uhvatih sebe kako i ja obicno na catu napisem pozz....e neces ga majci vise,ja ti kazem. | |
| | | sonia حبيبي
| Naslov: Re: Jeste li cool na facebooku-u Sre Jun 01, 2011 6:07 pm | |
- Ja mrzim bas ove skracenice sto su najcool na fejsu...a uhvatih sebe kako i ja obicno na catu napisem pozz....e neces ga majci vise,ja ti kazem.
Napisem sinu da je dosta sedenja na kompu, vreme je za krevet a on meni odgovori K! Sta je sad pa ovo K? Skracenica za OK Bozze me sacuvaj, skracenice za skracenice | |
| Naslov: Re: Jeste li cool na facebooku-u Sre Jun 01, 2011 6:10 pm | |
| Pa Sonja,skratili ste ga svakako,pises sinu,a on ,ko da gledam u drugoj sobi....hahahah,ja svog nekad nazovem da mu kazem da dodje da mu nesto kazem...al to kad se zazam malo. | |
| | | sonia حبيبي
| Naslov: Re: Jeste li cool na facebooku-u Sre Jun 01, 2011 6:13 pm | |
| Pa to kad me mrzi da ustajem, il' da se dernjam A najbolje sto on mene zafrkava- Mama, ti samo jedno isto pises, nisi mastovita- Dosta kompjutera za danas, vreme je za spavanje | |
| | | bosankaa ★ Prva Oklagija Foruma ★
Godina : 43 Datum upisa : 17.02.2010
| Naslov: Re: Jeste li cool na facebooku-u Uto Feb 26, 2013 10:19 pm | |
Imate profil na Fb,naravno,a koliko ste cool na njemu....pa nije to samo otvori profil,nadji staru raju... Evo kako da budete interesantni....nalazite li se u ovim pravilima?
1. Obavezno trebate imati preko 1000 prijatelja! 2. Obavezno staviti u status šta radite (npr. serem, jedem, napolju predobro itd itd…) 3. Obavezno na lajku ili komentaru zahvalite rečima: FALA, JUBIM, JOJIM! 4. Svaki put kad vas neko naljuti……, razočara i sl.vi razglasite to na sva zvona, pa da svako zna kako se vi osećate (tuzni statusi i poveznice obavezno) 5. MOLITEEE..... da vam lajkuju sliku….!!! 6. Svako ko vam lajkuje sliku vam mora postati najbolji prijatelj, vasha duusha, JubAv vAshaa…. ( Naravno loše komentare brišete i uz to osobe koje su vam ga napisale)... 7. Ne zaboravite na novi domaći jezik: neam, joiii, pozz, nezz, iam i sl. 8. Trebate se slikati ispred ogledala u WC, napućiti usne, izbaciti dekolte (sa WC šoljom u pozadini) 9. Sami sebi lajkovati sve što objavite! ( ako ikako možete sa lažnih profila ! ) 10. Pronaći svoju idealnu pozu i onda se na svakoj slici tako se slikati! 11. Za potpuni doživljaj preporucuje se i korištenje X umjesto H, W umjesto V, CH SH umjesto Ć Š, a PoŽeLjNo Bi I bIlO PiSaTi OvAkO! 10. U imenu je poželjno imati nazive swatkica, pwincezica, mawa, carica, kraljica i sl. 11. Na slike pišite tekstove pesama. Naravno, da imaju veze sa vama (npr. KIŠA PADA, BANDERE RASTU, JA TE VOLIM,TI SI MOJA CURA). 12. Pišite i šaljite lančane poruke, jer inače ćete umreti ! 13. Bar jednom mesečno stavite na status da brišete prijatelje ili čak celi face, pokažite koliko ste hladni. A’l u biti se zna da očekujete komentare „nemoj me brisati“ ili „dajj srecHhoo stA cu bEzz tebe nA fEjsuuuU? “ 14. Kad nađete momka/curu, svaki dan pišite po zidu koliko se VOLITE i zgadite nama ostalima sve vrste tepanja! E sad si me dotukla.Sve dok ovo ne pročitah mislila sam da sam cool Mašta nas održava...Mašta nas i lomi...
| |
| | | montoya NR .1 foruma
| | | | Astra Zvezda Foruma
| Naslov: Re: Jeste li cool na facebooku-u Uto Feb 26, 2013 10:23 pm | |
| Bosno,ja da sam moj prijatelj,brisala bi se,sve samo kante konji,i slicna swanja sa farme...ko bi to podnjeo...total uncool. | |
| Naslov: Re: Jeste li cool na facebooku-u Uto Feb 26, 2013 10:25 pm | |
- Bosno,ja da sam moj prijatelj,brisala bi se,sve samo kante konji,i slicna swanja sa farme...ko bi to podnjeo...total uncool.
Sva sreća pa ti ne vidim objave Ako me baš zanima (opet radoznalost) ja zavirim :rlol: :rlol: :rlol: Mašta nas održava...Mašta nas i lomi...
| |
| Naslov: Re: Jeste li cool na facebooku-u Uto Feb 26, 2013 10:27 pm | |
| Ma Bosno,ajmo u akciju...jarko crvena,glitzerig nasminkana napucena usta pa stavimo kao profilnu...bar u necemu da smo coolinarke. | |
| Naslov: Re: Jeste li cool na facebooku-u Uto Feb 26, 2013 10:29 pm | |
| Ček da prvo stavim na status da jedem Paradiso i da sam na dijeti :rlol: Mašta nas održava...Mašta nas i lomi...
| |
| Naslov: Re: Jeste li cool na facebooku-u Uto Feb 26, 2013 10:37 pm | |
| Mašta nas održava...Mašta nas i lomi...
| |
| Naslov: Re: Jeste li cool na facebooku-u Uto Feb 26, 2013 10:40 pm | |
| Cool sa coolerkama, FB hot-line, sa plavkama naravno very fine... :329340: Ludosti učinjene u mladosti ne može nadoknaditi sva mudrost u starosti. .. | |
| | | sonia حبيبي
| Naslov: Re: Jeste li cool na facebooku-u Uto Feb 26, 2013 11:44 pm | |
| | |
| | | | Lakota - slučajna prolaznica-
Datum upisa : 11.07.2013
| Naslov: Re: Jeste li cool na facebooku-u Čet Apr 17, 2014 6:24 pm | |
| Astra,kako ranije ne videh ove savete ..zato ja nisam cool na fb.. | |
| Naslov: Re: Jeste li cool na facebooku-u Čet Apr 17, 2014 6:46 pm | |
| danas mi jedan....valjda Azijat,zahvaljuje na Fb i druga rijec daj mi mail...ne moze...nista onda,hvala ti na objavama sa farme...jesam cool,ebote. | |
| | | dusicaa الحالم الأبدي
Location : Tamo gde Dunav ljubi nebo :) Datum upisa : 02.12.2012
| Naslov: Re: Jeste li cool na facebooku-u Čet Apr 17, 2014 6:54 pm | |
| Kad sve ovo procitam, dodje mi da ugasim profil.Totalno sam aut! | |
| | | Kijara-brm Glavni Administrator
Godina : 44 Location : 𝐹 - 𝐴𝑁 - 𝑇 - 𝐴𝑆 - 𝑇 𝐼 𝐶 Humor : 𝑌𝐸𝑆-𝑌𝑜𝑢 𝑛𝑜𝑤 :) Datum upisa : 21.12.2008
| Naslov: Re: Jeste li cool na facebooku-u Čet Apr 17, 2014 6:55 pm | |
- danas mi jedan....valjda Azijat,zahvaljuje na Fb i druga rijec daj mi mail...ne moze...nista onda,hvala ti na objavama sa farme...jesam cool,ebote.
mene žene traže mail... Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
| | | Lakota - slučajna prolaznica-
Datum upisa : 11.07.2013
| Naslov: Re: Jeste li cool na facebooku-u Čet Apr 17, 2014 7:12 pm | |
| ..a ja imam samo 30 prijatelja..qq kad cu dogurati do one gore brojke :dmmase: | |
| | | dusicaa الحالم الأبدي
Location : Tamo gde Dunav ljubi nebo :) Datum upisa : 02.12.2012
| Naslov: Re: Jeste li cool na facebooku-u Čet Apr 17, 2014 7:15 pm | |
| Ja imam 151 prijatelja. Treba da pocistim par komaTa...koji tamo cuce, ne znam ni ko su ni sta ce tu,,,no trazili prijateljstvo, ja prihvatila...prijatelji prijatelja, mog prijatelja | |
| | | Šmizla
Datum upisa : 07.10.2013
| Naslov: Re: Jeste li cool na facebooku-u Čet Apr 17, 2014 7:28 pm | |
| Uopšte nisam cool a ni popularna Imam svega 85 prijatelja od toga je polovina rodbina Znači Lakota iste smo .... Nikada ni neću biti cool...a i šta će mi to :rlol: :rlol: :rlol: ..ionako me tamo ustvari "ni nema"...tako da mi je i to što imam i više nego dovoljno. | |
| | | brdjanin peskovit je put do zvezda
Datum upisa : 13.09.2013
| Naslov: Re: Jeste li cool na facebooku-u Čet Apr 17, 2014 7:39 pm | |
| | |
| Naslov: Re: Jeste li cool na facebooku-u Čet Apr 17, 2014 7:48 pm | |
| Kad igras godinama istu igricu,imas 1600 prijatelja...za cas...ahahah | |
| | | Šmizla
Datum upisa : 07.10.2013
| Naslov: Re: Jeste li cool na facebooku-u Čet Apr 17, 2014 7:53 pm | |
| Igram igricu pa nemam toliko prijatelja..niti ću ih ikad imati ...i ovo mi sasvim dovoljno ... | |
| Naslov: Re: Jeste li cool na facebooku-u Pet Apr 18, 2014 1:20 pm | |
- Kad igras godinama istu igricu,imas 1600 prijatelja...za cas...ahahah
Joj jesi popularna :rlol: :rlol: :rlol: :rlol: :rlol: | |
| Naslov: Re: Jeste li cool na facebooku-u Pet Apr 18, 2014 1:22 pm | |
| i to u usponu...ahahah
Alle Freunde 1.700 | |
| | | | AstrinaKomsinica Master Spamer
| Naslov: Re: Jeste li cool na facebooku-u Pet Apr 18, 2014 1:23 pm | |
| hahahahahahahahahaha Joj da je meni tako prijatelja! Moracu pocet timarit konje hahahahahahahahahaha | |
| Naslov: Re: Jeste li cool na facebooku-u Pet Apr 18, 2014 1:27 pm | |
| - AstrinaKomsinica ::
- hahahahahahahahahaha Joj da je meni tako prijatelja! Moracu pocet timarit konje hahahahahahahahahaha
ma pola familija....ahhahahha | |
| | | | montoya NR .1 foruma
| | | | Auror@ SOLDIER of LOVE
Godina : 65 Location : Neoplanta Humor : aha Datum upisa : 12.04.2014
| Naslov: Re: Jeste li cool na facebooku-u Pet Apr 18, 2014 4:35 pm | |
1. Obavezno trebate imati preko 1000 prijatelja! 2. Obavezno staviti u status šta radite (npr. serem, jedem, napolju predobro itd itd…) 3. Obavezno na lajku ili komentaru zahvalite rečima: FALA, JUBIM, JOJIM! 4. Svaki put kad vas neko naljuti……, razočara i sl.vi razglasite to na sva zvona, pa da svako zna kako se vi osećate (tuzni statusi i poveznice obavezno) 5. MOLITEEE..... da vam lajkuju sliku….!!! 6. Svako ko vam lajkuje sliku vam mora postati najbolji prijatelj, vasha duusha, JubAv vAshaa…. ( Naravno loše komentare brišete i uz to osobe koje su vam ga napisale)... 7. Ne zaboravite na novi domaći jezik: neam, joiii, pozz, nezz, iam i sl. 8. Trebate se slikati ispred ogledala u WC, napućiti usne, izbaciti dekolte (sa WC šoljom u pozadini) 9. Sami sebi lajkovati sve što objavite! ( ako ikako možete sa lažnih profila ! ) 10. Pronaći svoju idealnu pozu i onda se na svakoj slici tako se slikati! 11. Za potpuni doživljaj preporucuje se i korištenje X umjesto H, W umjesto V, CH SH umjesto Ć Š, a PoŽeLjNo Bi I bIlO PiSaTi OvAkO! 10. U imenu je poželjno imati nazive swatkica, pwincezica, mawa, carica, kraljica i sl. 11. Na slike pišite tekstove pesama. Naravno, da imaju veze sa vama (npr. KIŠA PADA, BANDERE RASTU, JA TE VOLIM,TI SI MOJA CURA). 12. Pišite i šaljite lančane poruke, jer inače ćete umreti ! 13. Bar jednom mesečno stavite na status da brišete prijatelje ili čak celi face, pokažite koliko ste hladni. A’l u biti se zna da očekujete komentare „nemoj me brisati“ ili „dajj srecHhoo stA cu bEzz tebe nA fEjsuuuU? “ 14. Kad nađete momka/curu, svaki dan pišite po zidu koliko se VOLITE i zgadite nama ostalima sve vrste tepanja! Na FB sam došla nakon niza sajtova za druženje, na kojima sam bila. Nikad nisam jurila za popularnošću, nego sam uvek želela nešto da podelim, saopštim, a privatne teme u zaista iznimnim slučajevima ili gotovo nikad. Tu igram male mozgalice, gde ne treba puno prijatelja za prelazak nivoa, a tu su mi gotovo svi dragi prijatelji sa svih sajtova, iz celog sveta i nekoliko članova rodbine. Ne dopadaju mi se opcije delenja na FB, jer mnogi postovi izgube lepotu u "milion" obaveštenja i bez animacija. Za delenje postova, nalazim se na G+, gde sam pošla za svojom sestrom, da bih joj pomogla. Mogla bih ovde stavljati cifre prijatelja, koje bi možda zadivile ili začudile, ali, jedno je cifra, a drugo je komunikacija. U svakom slučaju, kad se nešto od toga pretoči u real, onda je zaista vredno spominjanja... | |
| | | Okano Somborska Ruža
Godina : 49 Datum upisa : 06.01.2012
| Naslov: Re: Jeste li cool na facebooku-u Pet Apr 18, 2014 5:11 pm | |
| cool sam ja svukud :D sto pitate ? Msm da vam ja objasnim kako to funkcionise ....morala bih vas posle poubijati | |
| Naslov: Re: Jeste li cool na facebooku-u Pet Apr 18, 2014 5:14 pm | |
| | |
| | | | Danubius Čuvar Vatre
Godina : 64 Location : Datum upisa : 19.01.2008
| Naslov: Re: Jeste li cool na facebooku-u Pet Apr 18, 2014 5:25 pm | |
| Toliko sam cool da više cool i ne mogu biti .Imam jednu sliku ,nikada nisam reči progovorio tamo ili bilo šta napisao ,lajkovanje i FB igrice smatram glupostima ,nikada ne pogledam tkzv "profil" ,a pola "prijatelja" nemam pojma ko su ,ako nisu sugrađani koje znam iz viđenja ili neko sa foruma . Moje bitisanje se svodi na to da kopiram ako neko drugi stavi neku zanimljivu slikicu ili tekst -ovde .
E da ...napisao sam u onim ličnim podacima da sam udovac ,da pripadam Kineskoj radničkoj komunističkoj partiji ,a versko opredeljenje -Amiš menonit poziva sedmog dana(ili tako nešto ) Cool,a ? | |
| | | ZoxZoja Stela Polaris
Godina : 56 Location : Plava Planeta Datum upisa : 13.01.2013
| Naslov: Re: Jeste li cool na facebooku-u Pet Apr 18, 2014 5:29 pm | |
| Imate profil na Fb,naravno,a koliko ste cool na njemu....pa nije to samo otvori profil,nadji staru raju... Evo kako da budete interesantni....nalazite li se u ovim pravilima? 1. Obavezno trebate imati preko 1000 prijatelja! - Imam i više (hvala farmi onoliko na tome) 2. Obavezno staviti u status šta radite (npr. serem, jedem, napolju predobro itd itd…) - Ako je po FB statusima-obaveštenjima ja ne radim ništa 3. Obavezno na lajku ili komentaru zahvalite rečima: FALA, JUBIM, JOJIM! - Po nekad bude nešto od ovog ali više u formi zezanja, znači NE4. Svaki put kad vas neko naljuti……, razočara i sl.vi razglasite to na sva zvona, pa da svako zna kako se vi osećate (tuzni statusi i poveznice obavezno) - Jock ja5. MOLITEEE..... da vam lajkuju sliku….!!! - Moje fotografije su doboljno dobre da ih ljudi lajkuju hahahaha6. Svako ko vam lajkuje sliku vam mora postati najbolji prijatelj, vasha duusha, JubAv vAshaa…. ( Naravno loše komentare brišete i uz to osobe koje su vam ga napisale)... To pod obavezno7. Ne zaboravite na novi domaći jezik: neam, joiii, pozz, nezz, iam i sl. - VedŽbam nepismenost al mi slabo ide8. Trebate se slikati ispred ogledala u WC, napućiti usne, izbaciti dekolte (sa WC šoljom u pozadini) - HAHAHAHAHA 9. Sami sebi lajkovati sve što objavite! ( ako ikako možete sa lažnih profila ! ) - Samo zbog tog sam napravila 42 dummy naloga10. Pronaći svoju idealnu pozu i onda se na svakoj slici tako se slikati! - Tražim pa možda i nađem11. Za potpuni doživljaj preporucuje se i korištenje X umjesto H, W umjesto V, CH SH umjesto Ć Š, a PoŽeLjNo Bi I bIlO PiSaTi OvAkO! - VedŽbam i ovaj oblik nepismenosti al mi slabo ide10. U imenu je poželjno imati nazive swatkica, pwincezica, mawa, carica, kraljica i sl. - Jedino da dodam Veštica ili Rospija to bi mi bolje leglo11. Na slike pišite tekstove pesama. Naravno, da imaju veze sa vama (npr. KIŠA PADA, BANDERE RASTU, JA TE VOLIM,TI SI MOJA CURA). - Pesme ne pišem od osnovne škole a ne zloupotrebljavam ni editore za pravljanje patetike 12. Pišite i šaljite lančane poruke, jer inače ćete umreti ! - Zbog mene su izumrle i plavorepe beloruske veverice13. Bar jednom mesečno stavite na status da brišete prijatelje ili čak celi face, pokažite koliko ste hladni. A’l u biti se zna da očekujete komentare „nemoj me brisati“ ili „dajj srecHhoo stA cu bEzz tebe nA fEjsuuuU? “ - Čekam da me stotinak tih hladnih makne s liste al nikako da dočekam14. Kad nađete momka/curu, svaki dan pišite po zidu koliko se VOLITE i zgadite nama ostalima sve vrste tepanja! - Najbolje da ću fejs da zloupotrebljavam za takve svrheZaključak: Definitivno nisam cool. Moguće da će me Slatki Marko zbog tog izbrisati sa liste korisnika | |
| Naslov: Re: Jeste li cool na facebooku-u Pet Apr 18, 2014 5:35 pm | |
| Šefe ti k'o jedna "moja" ... ima profil na fb, jednu jedinu fotku, "neaktivna" ... prijatelja daleko više nego ja... Uopšte ne voli fb, ali ko šta stavi, ona proprati i naravno svaku fotku, objavu dobrano pogleda pa okolo prepričava. A baš je tako kao ti niti kači šta, ne baca lajkiće, komentare, čak ni igrice ne igra... ma fb joj je skroz bez veze, ali svaki dan je tamo Mis'im... Mašta nas održava...Mašta nas i lomi...
| |
| Naslov: Re: Jeste li cool na facebooku-u Pet Apr 18, 2014 5:47 pm | |
| Neko ima nalog samo tako,a sve zna...a neko ima 1700 prijatelja(tako se zovu tamo) pa ga moraju opomenuti da nesto zanimljivo vidi i na vlastitom zidu | |
| | | ZoxZoja Stela Polaris
Godina : 56 Location : Plava Planeta Datum upisa : 13.01.2013
| Naslov: Re: Jeste li cool na facebooku-u Pet Apr 18, 2014 5:48 pm | |
| | |
| | | Danubius Čuvar Vatre
Godina : 64 Location : Datum upisa : 19.01.2008
| Naslov: Re: Jeste li cool na facebooku-u Pet Apr 18, 2014 5:55 pm | |
| - bosankaa ::
- Šefe ti k'o jedna "moja" ... ima profil na fb, jednu jedinu fotku, "neaktivna" ... prijatelja daleko više nego ja...
Uopšte ne voli fb, ali ko šta stavi, ona proprati i naravno svaku fotku, objavu dobrano pogleda pa okolo prepričava.
A baš je tako kao ti niti kači šta, ne baca lajkiće, komentare, čak ni igrice ne igra... ma fb joj je skroz bez veze, ali svaki dan je tamo
Mis'im... Pa ne kažem -pogledam i ja koju slikicu (ima i ko me obavesti kad postavi novu ) naročito članica foruma . :zubi3: Ali kad vidim da neko natakne Anu Nikolić ili Natu Bekvalac kao svoju "profilnu" ,ili "zaštiti" svoje slike kao da je Mona Liza u Luvru -sve mi jasno . I zaista se ne pronalazim na FB i ne vidim šta je tamo zanimljivo,sem verovatno chata koji se može podesiti da si "tu" -a da za "neželjene" nisi . Sa kim želim da komuniciram ,ima drugih načina ,a igrice zaista ne igram -nemam strpljenja da slažem kockice ili formiram "farme" . Dakle ,nisam nimalo cool -no razumem zašto neki ,naročito oni sa "obavezom" -jako vole FB .Nije loše za "alibi" :zubi3: Ali jesam toliko cool ,da dam i pass ,ako nekome trebaju oni "životi " "drvca" " pokloni" ili šta već -da ne moram ja da "šaljem" ,što inače i ne znam.
Poslednji izmenio Danubius dana Pet Apr 18, 2014 5:58 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Jeste li cool na facebooku-u | |
| |
| | | | Jeste li cool na facebooku-u | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| Ko je trenutno na forumu | Imamo 176 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 176 Gosta :: 3 Provajderi Nema Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 710 dana Sub Jan 19, 2013 12:14 am |
Zadnje teme | » TIBOR TOT -DANUBIUSNed Nov 17, 2024 9:43 am od podbarac » Gde biste voleli da zivite, a gde nikako?Pet Nov 15, 2024 7:05 pm od debilko » DNEVNI HOROSKOP ✰Pet Nov 15, 2024 1:20 am od rouzvel » Šta trenutno slušate Sre Nov 13, 2024 9:48 pm od Kijara-brm » MISAO (izreka) dana...Sre Nov 13, 2024 6:07 pm od montoya » Bloger Krule - Obrana i zaštita od glupostiUto Nov 12, 2024 8:34 pm od Kijara-brm » LJUBAVNI HOROSKOPPon Nov 11, 2024 12:23 am od rouzvel » NEDELJNI HOROSKOP ★Pon Nov 11, 2024 12:16 am od rouzvel » POMENI I SEĆANJA Sre Nov 06, 2024 12:09 am od rouzvel » MESEČNI HOROSKOP ♏Pet Nov 01, 2024 12:27 am od rouzvel » POPLAVE ( i vodostaj) Pon Okt 14, 2024 10:23 pm od Kijara-brm » SUJEVERJESub Okt 12, 2024 3:27 pm od Eugen Grafvajer » ELEKTRIČNI AUTOMOBIL -auto budućnosti ? Sub Okt 05, 2024 9:54 pm od montoya » Čitaj, oseti, uživaj i upamti.....Sub Sep 28, 2024 10:44 am od Eugen Grafvajer » PLAĆENIČKE TV: Ž1, ms, i drugePet Sep 27, 2024 11:33 pm od Đole » Igre iz vašeg detinjstva ....Sre Sep 25, 2024 9:01 pm od Kijara-brm » Kažite pesmomSub Sep 14, 2024 8:39 pm od montoya » In memoriam-poznati (EX) JugosloveniPet Sep 06, 2024 4:15 pm od Đole » Kvarovi i popravke na automobilu,priprema za zimu ...Sre Sep 04, 2024 8:45 am od savo » RIBLJI PAPRIKAŠ (APATINSKI)Ned Sep 01, 2024 2:52 pm od Eugen Grafvajer » JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezdeSub Avg 31, 2024 9:40 am od Danubius » UMETNOST TETOVIRANJA Pet Avg 16, 2024 9:48 am od savo » GODIŠNJICA "OLUJE"Čet Avg 15, 2024 5:46 pm od Danubius » PESME UZ KOJE MUŠKARCI PLAČU ???? Sre Avg 14, 2024 9:30 pm od Danubius » Da li ste Yugo-nostalgičari?Sre Avg 14, 2024 4:54 pm od Danubius » Azilanti i ostali MIGRANTI....Uto Avg 13, 2024 6:59 pm od Kijara-brm » OI - Pariz 2024Ned Avg 11, 2024 4:33 pm od Đole » ZA SVA VREMENA...-muzika koja se pamtiSub Avg 10, 2024 12:37 pm od Eugen Grafvajer » Bljuvotinama nema kraja -rijaliti ZADRUGA Pet Avg 09, 2024 10:34 pm od Kijara-brm » TENISNed Avg 04, 2024 10:59 pm od Kijara-brm |
Statistike | Imamo 11632 registrovanih korisnika Najnoviji registrovani član je Arsene
Naši korisnici su poslali ukupno 526289 članaka u 7371 teme
|
IN MEMORIAM - naša OKANA -1975 -2021 | |
Tot Tibor - Danubius 1960 - 2024 | |
|