Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
DOBRO NAM DOŠLI !
DANUBIUS FORUM @ osnovano 2007 -
Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
DOBRO NAM DOŠLI !
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
-MI NISMO KAO DRUGI -Liberté, égalité, fraternité-
Betoven je bio siguran da je muzika vece otkrice od filozofije i svekolike mudrosti .Bah je to potvrdio svojim delom...Hajnrih Klajst je smatrao da je muzika koren i svih drugih umetnosti...Smatram da ovo nije tesko dokazati,jer se radi o umetnosti u cijim je temeljima princip lepote.
....Nijedna umetnost ne uspostavlja tako prirodnu i spontanu vezu izmedju srca i mozga ,kao muzika...Tada srce ne dozvoljava mozgu da se ohladi i sablonizuje... Zivot bi bio surovo monoton,ako bi bio lisen prefinjenih i poeticnih zadovoljstava koje proizvodi najvrednija muzika.Ona oplemenjuje coveka,relaksira ceo organizam,prijatno stimulise osecajnost i razotkriva najintimnije bice... Bilo bi divno kada bi vise ljudi bilo muzicki obrazovano,tada se ne bi dogadjalo da se bezvredna kic muzika prihvata euforicno i masovno kao nezaobilazna pratilja svakodnevnog zivota... Sto je najgore,tom svetu takva muzika ne povredjuje uvo jer su neoplemenjena navika i muzicka nekultivisanost ucinili svoje. Tu nema mesta bozanskoj muzici i njenoj neizrecivoj lepoti... Ah..ta muzika...posebno mollll...
Nekontam Nut sta hoce da kaze ali nema veze.Mislim da nisam jedini, muzika je muzika a S unutrasnje strane srca je nesto drugo, mada jedno drugo veze ili spaja.
Tema: da imam, i to vise, jebiga kad imam veliko srce :bub:
AstrinaKomsinica Master Spamer
Poenta je bila u obliku muzike, pa nisam bio siguran. Ma mene Nut uvjek zbuni....
Nut Sky Goddess, Mother of the Gods
Godina : 44 Datum upisa : 23.03.2011
Naslov: Re: S` unutrašnje strane srca... Ned Apr 22, 2012 11:59 pm
Dolinac ::
Poenta je bila u obliku muzike, pa nisam bio siguran. Ma mene Nut uvjek zbuni....
...
Adio bella, adio bella Ostavljaš mene svoj najlipši cvit Srcu je teško al suze će skrit Adio bella, adio bella Ljubav ćeš jedina zauvik bit Prokleto more i šoldi i svit Adios amor, adios amor, Adios amor, adios amor....
Eno,juce, sretoh ''empaticnu osobu''...odmah mu na licu vidis,rezbariju, ''uklesan bol''..koji ce u jednom momentu prerasti u patnju... Jadni empaticni...pored svog burnog osecanjima nabijenog,strahovladom zivota -vladara njihovog,moraju prozivljavati i tudje i trpeti dobrovoljno(ako je nesto dobrovoljno.da li je to onda moranje....)...pa sve sto emocionalno prigrle ..uvecava se neprekidno,i .nikada ne znaju sta njima zaista pripada ..puno tuge...ali,njihovo bogato iskustvo,iskustvo sopstvenog prezivljavanja,...cini ih vremenom sve osetljivijim,tananijim..''Oni se peku stalno na ''tihoj vatri'',bolje reci greju..ali neki bas preteraju,pa zadobijaju zestoke opekotine ...
Sa unutrasnje strane srca..i ovako moze biti..a,najcesce je..
...sa unutrasnje strane ..- cistota srca...Sve je jednostavno i prirodno...takav covek ne zna za drugo,sem sto sve na sta pomisli o drugom coveku,sve sto vidi,cuje,okusi i omirise, vidi cisto...(sto ne znaci da ono lose ne primecuje ...ono ga uvek opominje da se moze''jos vise''....)
...sa unutrasnje strane ..- cistota srca...Sve je jednostavno i prirodno...takav covek ne zna za drugo,sem sto sve na sta pomisli o drugom coveku,sve sto vidi,cuje,okusi i omirise, vidi cisto...(sto ne znaci da ono lose ne primecuje ...ono ga uvek opominje da se moze''jos vise''....)
Godina : 64 Location : podnozje Alpi Datum upisa : 20.06.2008
Naslov: Re: S` unutrašnje strane srca... Čet Maj 31, 2012 1:34 am
Ima neka neshvacena trakica od satena...usnjirala se s one strane srca,pa ceka nekoga ko nikad nece doci da ju skine...raspetlja....da kaze....znam ja da je ta strana srca samo za mene.
Naslov: Re: S` unutrašnje strane srca... Čet Maj 31, 2012 1:38 am
Astra ::
Ima neka neshvacena trakica od satena...usnjirala se s one strane srca,pa ceka nekoga ko nikad nece doci da ju skine...raspetlja....da kaze....znam ja da je ta strana srca samo za mene.
Godina : 66 Location : kikinda Humor : da Datum upisa : 12.12.2011
Naslov: Re: S` unutrašnje strane srca... Čet Maj 31, 2012 1:39 am
to mu dodje s one strane duge gde leptirici kolo vode ili iskra dijamanta na suncanoj pucini u plavom beskraju,,,,,,,,,,
Astra Zvezda Foruma
Naslov: Re: S` unutrašnje strane srca... Čet Maj 31, 2012 1:40 am
To nam predstoji uskoro....hahaha i na temu,moram reci da mi je srce ispunjeno potpuno,kao nikad cini mi se do sad....kuca samo za lijepe stvari,drage osobe...
Ona neka sakrivena svakako nikad nece shvatiti da je vec dugo tamo.
AstrinaKomsinica Master Spamer
Naslov: Re: S` unutrašnje strane srca... Čet Maj 31, 2012 2:10 am
tvrtko ::
to mu dodje s one strane duge gde leptirici kolo vode ili iskra dijamanta na suncanoj pucini u plavom beskraju,,,,,,,,,,
Naslov: Re: S` unutrašnje strane srca... Čet Maj 31, 2012 2:15 am
AstrinaKomsinica ::
tvrtko ::
E Tvrle, ponosim se sad tobom:)
[You must be registered and logged in to see this image.] leptirići u stomaku, ozareno lice, knedle u grlu…toliko je znaka koji ukazuju na ljubav i koji ne mogu da omanu. Iako se ljubav ničim ne može objasniti..
DA LI ZNATE KAKO IZGLEDAJU LEPTIRICI U STOMAKU KADA SE ZALJUBIMO I IH PROBUDIMO ,
EVO SADA PRILIKE DA VIDITE, JEDINO NE ZNAM DA LI LEPTIRIMA SE MI LJUDI PROBUDIMO U STOMAKU KADA SE ZALJUBE
Naslov: Re: S` unutrašnje strane srca... Sub Jul 07, 2012 12:41 am
Vrijedi osjetiti ljubav pa nek to znaci i povredu....jadan je onaj ko je nije osjetio,ne bih nikad pristala na tu soluciju....neka boli,ali da me voli i da volim ,pa dokle traje.
I nema te ljubavi za koju ni sami ne znamo...kakav je to osjecaj koji ne poznajes...po cemu znas da je tu.
Gost Gost
Naslov: Re: S` unutrašnje strane srca... Sub Jul 07, 2012 11:03 am
Srecom da i ta unutrasnja ljubav uvene kad tad. Inace nebi covjek to prezivio, mislim cijeli zivot.
Privremeno je okay, ali ne trajno. Covjek ima dosta problema pa sad i stime da se bavi. Mislim nema potrebe, uzaludna i nemogucna ljubav i nije ljubav.
Vise je fantaziskog porijekla,tako vidim.
Naslov: Re: S` unutrašnje strane srca... Ned Jul 08, 2012 12:29 pm
Doli@
Citat :
Privremeno je okay, ali ne trajno. Covjek ima dosta problema pa sad i stime da se bavi. Mislim nema potrebe, uzaludna i nemogucna ljubav i nije ljubav.
..
Pa, sto se bavis Doli. :eee: ..?I ..to sto si napisao ne odgovara istini...zapravo nije tema uzaludna ljubav...to je nesto sasvim drugo... A,sta sve nije fantazija danas... :ples3: :ples3:
Godina : 111 Location : u bespucima... Datum upisa : 12.10.2010
Naslov: Re: S` unutrašnje strane srca... Ned Jul 08, 2012 1:23 pm
odoh ja dok malazevi nisu poceli da se slijavaju... :zubi3:
Gost Gost
Naslov: Re: S` unutrašnje strane srca... Ned Jul 08, 2012 6:07 pm
Nut ::
Doli@
Citat :
..
Pa, sto se bavis Doli. :eee: ..?I ..to sto si napisao ne odgovara istini...zapravo nije tema uzaludna ljubav...to je nesto sasvim drugo... A,sta sve nije fantazija danas... :ples3: :ples3:
Istina je da ti njega volis a on tebe ne, toliko sam svhatio. Za mene i dalje vazi uzaludna ljubav i nije ljubav. Ne vrijedi kopati kukuruz u Januar mjesec. :zubi3:
Naslov: Re: S` unutrašnje strane srca... Ned Feb 08, 2015 7:51 pm
Dolinac ::
Nut ::
Doli@
Citat :
..
Istina je da ti njega volis a on tebe ne, toliko sam svhatio. Za mene i dalje vazi uzaludna ljubav i nije ljubav. Ne vrijedi kopati kukuruz u Januar mjesec. :zubi3:
..
Ma nikako da skapiram..uzaludnu ljubav i kukuruz... ...