|
| Muskarac koji zeli zensko dete | |
|
+20kekec Milojica slatkicass Zana tvrtko PJER bosankaa montoya Uther Pendragon sanjalica.ns Blebetalo Sibila_ ZezaM doctorr67 Lily AstrinaKomsinica Danubius Kijara-brm Astra Djoka20 24 posters | |
Autor | Poruka |
---|
Djoka20
Datum upisa : 14.05.2012
| Naslov: Muskarac koji zeli zensko dete Pon Maj 14, 2012 3:54 pm | |
| First topic message reminder :
Da li ovde ima muskaraca koji zele da imaju zensko dete, ja sam jedan od njih? | |
| | |
Autor | Poruka |
---|
Kijara-brm Glavni Administrator
Datum upisa : 21.12.2008
| Naslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete Ned Jul 08, 2012 7:57 pm | |
| - Djoka20 ::
- Baba reko sam ti, nemoj to da joj se dopada, ja sam musko ukapiraj to vec jednom zeno bozja. Toliko li ne shvatas da sam musko.
Tetka moja dokaži.... [You must be registered and logged in to see this image.] | |
| | | Djoka20
| Naslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete Ned Jul 08, 2012 8:05 pm | |
| Oces sliku? Da stavim ovde pa da svi gledate ko sam? Ako oces kazi, ja cu u toku veceri da postavim, samo mi kazi kako se to radi. | |
| | | Kijara-brm Glavni Administrator
Datum upisa : 21.12.2008
| Naslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete Ned Jul 08, 2012 8:07 pm | |
- Oces sliku? Da stavim ovde pa da svi gledate ko sam? Ako oces kazi, ja cu u toku veceri da postavim, samo mi kazi kako se to radi.
Oću...A šta ako se zaljubim? [You must be registered and logged in to see this image.]Moja slika ima na forumu.Oću da te vidim.. [You must be registered and logged in to see this link.]eto možeš tako.... | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete Ned Jul 08, 2012 8:08 pm | |
| .. nemoj samo od Sabana staviti fotku, Boga ti dragoga :srrrr: |
| | | Lily First Bride
Datum upisa : 12.09.2008
| Naslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete Uto Jul 10, 2012 7:03 am | |
- Kojo bre razmisljanje, daj nemoj da lupas bezveze bosanski govor. Slusaj, ja niti imam veze sa bosnu niti sa tvoju lepu, ja sam iz Srbije sa Morave. Tako rade i Moravci.
Sreco, nisi ti Moravac! Mozda bi voleo da jesi, ali.. | |
| | | Djoka20
| Naslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete Uto Jul 10, 2012 12:35 pm | |
| Kuj bre nije Moravac? Kome bre ti to? Mozda ti patis sto nisi sa Morave. Na osnovu cega to zakljucujes? | |
| | | Lily First Bride
Datum upisa : 12.09.2008
| Naslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete Čet Jul 12, 2012 9:16 am | |
| Postavih ti prosli put- tipicno moravsko pitanje i nisi znao odgovor, tacnije eskivirao si ga.. pa je jasno kao dan da nisi to za sta se predstavljas. Svaki Moravac veoma dobro zna na koja tri nacina se bije riba, jer su TO oni osmislili!! A s obzirom da ne znas.. to mi SVE govori! [You must be registered and logged in to see this image.]Inace, jos jedna tvoja greska.. ali nisi dugo sa nama ( moze biti, ali nemora da znaci [You must be registered and logged in to see this image.] ) pa mozda ne znas ali ja se dicim sto sam Sremica, a muz mi je Moravac.. tako daaaa.. na to tek nemam daljni komentar! [You must be registered and logged in to see this image.]Stoga neke stvari o Moravcima znam, a ti sreco se nikako ne uklapas u tu sliku! [You must be registered and logged in to see this image.] | |
| | | AstrinaKomsinica Master Spamer
Datum upisa : 22.01.2011
| Naslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete Čet Jul 12, 2012 11:47 am | |
| Ma on je jos mlad Moravac Lily, nije imao kad da nauci sve, radio je na otkrivanju proksija hahahahahahahahaha | |
| | | Zana
Datum upisa : 30.05.2012
| Naslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete Čet Jul 12, 2012 1:29 pm | |
| - AstrinaKomsinica ::
- Ma on je jos mlad Moravac Lily, nije imao kad da nauci sve, radio je na otkrivanju proksija hahahahahahahahaha
ahahhahha,sad mogu da idem i da radim neshto,kona me raspoloz ila | |
| | | Djoka20
| Naslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete Čet Jul 12, 2012 1:59 pm | |
| Lily odakle ti je tacno muz? Znas Morava i Moravci su sirok pojam. Ja sam od juzni Moravci, a tvoj muz je od zapadni to je ipak razlika. Ja se ne bavim s to, a inace sto bi se bavio kad ja zivim drugacijim zivotom od klasicnog seljaka. Tako da duso, mozes da mi ne verujes ali ja znam ko sam. Ja fala bogu vojvodjanin nisam, jos lepse nisam ni kosovar, jos draze nisam ni iz RS, jos sladje nisam ni krajisnik, pa sta onda mogu biti? Ja sam Moravac. | |
Godina : 44 Location : 𝐹 - 𝐴𝑁 - 𝑇 - 𝐴𝑆 - 𝑇 𝐼 𝐶 Humor : 𝑌𝐸𝑆-𝑌𝑜𝑢 𝑛𝑜𝑤 :) Datum upisa : 21.12.2008
| Naslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete Čet Jul 12, 2012 2:04 pm | |
- Lily odakle ti je tacno muz? Znas Morava i Moravci su sirok pojam. Ja sam od juzni Moravci, a tvoj muz je od zapadni to je ipak razlika. Ja se ne bavim s to, a inace sto bi se bavio kad ja zivim drugacijim zivotom od klasicnog seljaka. Tako da duso, mozes da mi ne verujes ali ja znam ko sam. Ja fala bogu vojvodjanin nisam, jos lepse nisam ni kosovar, jos draze nisam ni iz RS, jos sladje nisam ni krajisnik, pa sta onda mogu biti? Ja sam Moravac.
Ti si blesa..sa nebesa... Šo zajebavaš ovaj narod ovde? Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
| | | montoya NR .1 foruma
| Naslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete Čet Jul 12, 2012 2:05 pm | |
| njen muž je sad "od preka", i tu povratka više nema.Kad stegne Sremska ruka...to je stisak da ti dođe muka.... :rlol: :rlol: Ludosti učinjene u mladosti ne može nadoknaditi sva mudrost u starosti. ..[You must be registered and logged in to see this image.] | |
| | | Djoka20
| Naslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete Čet Jul 12, 2012 3:15 pm | |
| kijara ljubavi, kako si mi srce moje? Pa ja se ne zezam ljubavi moja jedina, ja sam Moravac sunce moje. Moz gospodja da ne veruje da sam Moravac, ali ja znam bolje od nju koj sam i sta sam. | |
| | | montoya NR .1 foruma
| Naslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete Čet Jul 12, 2012 3:24 pm | |
| moravac....šta će ti "popišulja" kad je bolje "kuronju" imati , jer ima čime klimati..... Ludosti učinjene u mladosti ne može nadoknaditi sva mudrost u starosti. ..[You must be registered and logged in to see this image.] | |
| | | Astra Zvezda Foruma
Godina : 64 Location : podnozje Alpi Datum upisa : 20.06.2008
| Naslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete Čet Jul 12, 2012 4:53 pm | |
- Lily odakle ti je tacno muz? Znas Morava i Moravci su sirok pojam. Ja sam od juzni Moravci, a tvoj muz je od zapadni to je ipak razlika. Ja se ne bavim s to, a inace sto bi se bavio kad ja zivim drugacijim zivotom od klasicnog seljaka. Tako da duso, mozes da mi ne verujes ali ja znam ko sam. Ja fala bogu vojvodjanin nisam, jos lepse nisam ni kosovar, jos draze nisam ni iz RS, jos sladje nisam ni krajisnik, pa sta onda mogu biti? Ja sam Moravac.
Da nisi ipak sa planete Melmak,ha? | |
| | | Djoka20
| Naslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete Čet Jul 12, 2012 9:30 pm | |
| Ma ocu bre cerku i samo cerku. Astra duso ne ubacuj se gde ti mesto nije, ja sam Srbin sa Morave a Moravci su pametni ljudi. Kad Moravac ozeni Vojvodjanku, vojvodjanka jadna od stra neume da kaze kako se zove, tolko gu Moravci uplase. Moravska krv nije voda. | |
Godina : 44 Location : 𝐹 - 𝐴𝑁 - 𝑇 - 𝐴𝑆 - 𝑇 𝐼 𝐶 Humor : 𝑌𝐸𝑆-𝑌𝑜𝑢 𝑛𝑜𝑤 :) Datum upisa : 21.12.2008
| Naslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete Čet Jul 12, 2012 9:36 pm | |
- Ma ocu bre cerku i samo cerku. Astra duso ne ubacuj se gde ti mesto nije, ja sam Srbin sa Morave a Moravci su pametni ljudi. Kad Moravac ozeni Vojvodjanku, vojvodjanka jadna od stra neume da kaze kako se zove, tolko gu Moravci uplase. Moravska krv nije voda.
Ti si budala... [You must be registered and logged in to see this image.] Što vređaš ljude danima.Ja sam Vojvođanka.I? Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
| | | Astra Zvezda Foruma
Godina : 64 Location : podnozje Alpi Datum upisa : 20.06.2008
| Naslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete Čet Jul 12, 2012 9:39 pm | |
- Ma ocu bre cerku i samo cerku. Astra duso ne ubacuj se gde ti mesto nije, ja sam Srbin sa Morave a Moravci su pametni ljudi. Kad Moravac ozeni Vojvodjanku, vojvodjanka jadna od stra neume da kaze kako se zove, tolko gu Moravci uplase. Moravska krv nije voda.
Ja bi rekla da si ti zalutao na ovaj forum....sramotis Moravce,bijedo i sramoto cijelog srpskog naroda...neko neupucen ce da pomisli da su svi tako tupavi i nedojebani. | |
| | | Lily First Bride
Godina : 28 Location : .. majka Serbia.. Datum upisa : 12.09.2008
| Naslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete Čet Jul 12, 2012 10:13 pm | |
Muz mi je iz Velike Plane.. i Hvala Bogu ja sam- rodjena Vojvodjanka- Sremica, sa korenima iz RS i Krajine.. i sta mi fali.. i lepa sam i slatka sam.. i sto je najsladje imama cerku- Teodoru!!!!!! [You must be registered and logged in to see this image.] A tebi i dalje ne verujem da si Moravac! [You must be registered and logged in to see this image.] | |
| | | Lily First Bride
| Naslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete Čet Jul 12, 2012 10:16 pm | |
| - montoya ::
- njen muž je sad "od preka", i tu povratka više nema.Kad stegne Sremska ruka...to je stisak da ti dođe muka.... [You must be registered and logged in to see this image.]
Sta ti je iskustvo! [You must be registered and logged in to see this image.]Al jesi u pravu.. 100%! [You must be registered and logged in to see this image.] | |
| | | Lily First Bride
| Naslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete Čet Jul 12, 2012 10:17 pm | |
[You must be registered and logged in to see this image.].. e sto ga sada odvali i osta ziv!! [You must be registered and logged in to see this image.] | |
| | | Lily First Bride
| Naslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete Čet Jul 12, 2012 10:19 pm | |
| OdoK sada da se stresiram.. tj. da gi stresiram! [You must be registered and logged in to see this image.] | |
| | | Djoka20
| Naslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete Čet Jul 12, 2012 10:22 pm | |
| Lily mozes da mi ne verujes da sam Moravac, ali ja znam da jesam. Drugo, kod Velike plane nije Juzna Morava i jos jednom ti kazem Morava je sirok pojam, ako uopste znas odakle dokle tece. Ma sta ja tebi uopste i pricam, jer sa Vojvodjanima kosovarima beogradjanima krajisnicima nikad zajednicki jezik nisam naso. | |
| | | Lily First Bride
| Naslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete Pet Jul 13, 2012 11:16 am | |
| Boga ti, pricas li ti ondaK sas nekim-uopste??!! Ili samo s onim likom sto te gleda svako jutro iz ogledala?! :zlz: Nema veze ako je i tako, volemo te mi! Uveseljavas nas fest! Svega ti DZoRdz, imam utisak da nikada devojku nisi imao.. hmmm.. da nijesi zeMsko bona?! | |
| | | wrdoljak
Godina : 64 Datum upisa : 04.09.2020
| Naslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete Pet Mar 19, 2021 10:16 pm | |
| | |
| | | Danubius Čuvar Vatre
Godina : 64 Location : Datum upisa : 19.01.2008
| Naslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete Sub Mar 20, 2021 1:25 am | |
| Ćerke po nekom pravilu -"više" su vezane za "tate" . Koliko sam ja video iz životnog iskustva -ćerke se daleko više "brinu" za ostarele očeve . Ja nisam te sreće -no to ne menja činjenicu. I naravno da mnogi muškarci žele ćerku ,realno je to . | |
| | | nikolicka
Datum upisa : 30.11.2020
| Naslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete Uto Apr 20, 2021 11:56 am | |
| [You must be registered and logged in to see this image.]Ko ima zensko dete ima podrsku i ljubav cak su istrazivaci napisali da ako muskarac ima kcerku duze zivi ... | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete | |
| |
| | | | Muskarac koji zeli zensko dete | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| Ko je trenutno na forumu | Imamo 16 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 16 Gosta :: 2 Provajderi Nema Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 710 dana Sub Jan 19, 2013 12:14 am |
Zadnje teme | » Šta trenutno slušate Juče u 7:17 pm od doctorr67 » Gde biste voleli da zivite, a gde nikako?Juče u 7:06 pm od doctorr67 » Poruka za danas ✎ Juče u 6:30 pm od doctorr67 » TIBOR TOT -DANUBIUSJuče u 2:16 pm od slatkicass » DNEVNI HOROSKOP ✰Pet Nov 15, 2024 1:20 am od rouzvel » MISAO (izreka) dana...Sre Nov 13, 2024 6:07 pm od montoya » Bloger Krule - Obrana i zaštita od glupostiUto Nov 12, 2024 8:34 pm od Kijara-brm » LJUBAVNI HOROSKOPPon Nov 11, 2024 12:23 am od rouzvel » NEDELJNI HOROSKOP ★Pon Nov 11, 2024 12:16 am od rouzvel » POMENI I SEĆANJA Sre Nov 06, 2024 12:09 am od rouzvel » MESEČNI HOROSKOP ♏Pet Nov 01, 2024 12:27 am od rouzvel » POPLAVE ( i vodostaj) Pon Okt 14, 2024 10:23 pm od Kijara-brm » SUJEVERJESub Okt 12, 2024 3:27 pm od Eugen Grafvajer » ELEKTRIČNI AUTOMOBIL -auto budućnosti ? Sub Okt 05, 2024 9:54 pm od montoya » Čitaj, oseti, uživaj i upamti.....Sub Sep 28, 2024 10:44 am od Eugen Grafvajer » PLAĆENIČKE TV: Ž1, ms, i drugePet Sep 27, 2024 11:33 pm od Đole » Igre iz vašeg detinjstva ....Sre Sep 25, 2024 9:01 pm od Kijara-brm » Kažite pesmomSub Sep 14, 2024 8:39 pm od montoya » In memoriam-poznati (EX) JugosloveniPet Sep 06, 2024 4:15 pm od Đole » Kvarovi i popravke na automobilu,priprema za zimu ...Sre Sep 04, 2024 8:45 am od savo » RIBLJI PAPRIKAŠ (APATINSKI)Ned Sep 01, 2024 2:52 pm od Eugen Grafvajer » JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezdeSub Avg 31, 2024 9:40 am od Danubius » UMETNOST TETOVIRANJA Pet Avg 16, 2024 9:48 am od savo » GODIŠNJICA "OLUJE"Čet Avg 15, 2024 5:46 pm od Danubius » PESME UZ KOJE MUŠKARCI PLAČU ???? Sre Avg 14, 2024 9:30 pm od Danubius » Da li ste Yugo-nostalgičari?Sre Avg 14, 2024 4:54 pm od Danubius » Azilanti i ostali MIGRANTI....Uto Avg 13, 2024 6:59 pm od Kijara-brm » OI - Pariz 2024Ned Avg 11, 2024 4:33 pm od Đole » ZA SVA VREMENA...-muzika koja se pamtiSub Avg 10, 2024 12:37 pm od Eugen Grafvajer » Bljuvotinama nema kraja -rijaliti ZADRUGA Pet Avg 09, 2024 10:34 pm od Kijara-brm |
Statistike | Imamo 11633 registrovanih korisnika Najnoviji registrovani član je Stormic
Naši korisnici su poslali ukupno 526301 članaka u 7371 teme
|
IN MEMORIAM - naša OKANA -1975 -2021 | |
Tot Tibor - Danubius 1960 - 2024 | |
|