DANUBIUS FORUM @ osnovano 2007 -
Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
ALEKSINAC -grad crnih hronika ?  BFuWx

DOBRO NAM DOŠLI !

Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
ALEKSINAC -grad crnih hronika ?  BFuWx

DOBRO NAM DOŠLI !

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

-MI NISMO KAO DRUGI -Liberté, égalité, fraternité-

Prijemportal*Latest imagesTražiRegistruj sePristupi

ALEKSINAC -grad crnih hronika ?

Ići dole 
+4
dusicaa
Danubius
Kijara-brm
Gothic
8 posters
Idi na stranu : 1, 2  Sledeći
AutorPoruka
Danubius
Čuvar Vatre
Danubius

Godina : 64

ALEKSINAC -grad crnih hronika ?  Empty
PočaljiNaslov: ALEKSINAC -grad crnih hronika ?    ALEKSINAC -grad crnih hronika ?  EmptyNed Maj 05, 2013 10:40 am

Ni manjeg grada -ni češćeg pominjanjanja u crnim hronikama -toliko ,da je meni već upalo u oči .
Ubistva ,pljačke ,teške saobraćajne nesreće ,nasilje ....svega tu ima .
Ako nije sam Aleksinac -onda je neko selo u opštini Aleksinac .
O čemu se ovde radi ? O agresivnom  mentalitetu ,lošoj ekonomskoj situaciji ,nepažnji ,sticaju okolnosti ,nedostatku saobraćajne kulture ,kriminogenoj sredini ?

Voleo bih kada bi neko dao mišljenje ili neko logično objašnjenje ,zašto se Aleksinac toliko često nađe u "crnim hronikama" ?

Evo -najsvežije ,i strašno :
Studentkinja poginula na proslavi svog rođendana, htela "samo jedan krug" na motoru ALEKSINAC -grad crnih hronika ?  601923926

ALEKSINAC -grad crnih hronika ?  155klf10

Poslednji izmenio Danubius dana Pet Jan 15, 2016 4:11 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh Ići dole
https://danubius.forumsr.com/
dusicaa
الحالم الأبدي
dusicaa

Datum upisa : 02.12.2012

PočaljiNaslov: Re: ALEKSINAC -grad crnih hronika ?    ALEKSINAC -grad crnih hronika ?  EmptyNed Maj 05, 2013 10:49 am

Ne mislim da je moje misljenje ni posebno tacno ni logicno ali dacu ga :)
Aleksinac je mala sredina. Svaka vest dobra i losa se siri munjevitom brzinom.Verovatno imaju dobre i azurne novinare, koji eto objave sve sto se desi.Mozda bas zato sto nemaju o cemu drugom posebno da pisu, crne hronike im " ispune dan"
Isto tako verujem ( znam) da se i u drugim gradovima, (posebno vecim) svakodnevno desavaju takve stvari ali se manje o tome pise, jer ti gradovi daju novinarima mesta da pisu i o nekim drugim desavanjima.
Nazad na vrh Ići dole
Gothic
Gothic
Gothic
Gothic

Datum upisa : 21.04.2012

PočaljiNaslov: Re: ALEKSINAC -grad crnih hronika ?    ALEKSINAC -grad crnih hronika ?  EmptyNed Maj 05, 2013 10:59 am

Da bi se dogodila neka Nesreca malo je potrebno uvek je tako bilo...pogotovo kada se ljudi malo opuste...sednu na Motor i zacas dodje do tragedije...bilo da je koji grad u pitanju Aleksinac ili neki drugi. booored
Nazad na vrh Ići dole
Danubius
Čuvar Vatre
Danubius

PočaljiNaslov: Re: ALEKSINAC -grad crnih hronika ?    ALEKSINAC -grad crnih hronika ?  EmptyNed Maj 05, 2013 11:10 am

dusicaa ::
Ne mislim da je moje misljenje ni posebno tacno ni logicno ali dacu ga :)

Gothic ::
Da bi se dogodila neka nesreca malo je potrebno uvek je tako bilo... ALEKSINAC -grad crnih hronika ?  965545
Teško je dati logično objašnjenje -zato mi je drago da neko učestvuje u temi -ja ga ne nalazim .
Ovo pratim već par godina ,i NEMA DANA ,ili su jako retki ,da se Aleksinac ili neko selo u opštini ne nađe u crnoj hronici.
To je toliko često koliko Bangladeš u svetskoj štampi ili vestima ,kada su u pitanju teške nesreće ili prirodne katastrofe .
Bio sam jednom tamo -naoko ,obična mala palanka .Putevi nisu ništa gori ili bolji od drugih u tom regionu . Ljudi koje sam upoznao -nimalo agresivni ,naprotiv.
Pa opet -eto Aleksinca stalno u crnoj hronici ,i to u vrlo šarolikom spektru teških krivičnih dela i tragičnih nesreća ?

Nazad na vrh Ići dole
Danubius
Čuvar Vatre
Danubius

PočaljiNaslov: Re: ALEKSINAC -grad crnih hronika ?    ALEKSINAC -grad crnih hronika ?  EmptySre Jun 05, 2013 10:02 pm

Zaboravih sasvim na ovu temu . ALEKSINAC -grad crnih hronika ?  1320241935
Ali sada ću malo više paziti na vesti . Ovo je od danas .
ALEKSINAC: Uhapšen zbog pretnji i iznude! ALEKSINAC -grad crnih hronika ?  601923926

Nazad na vrh Ići dole
Kijara-brm
Glavni Administrator
Glavni Administrator
Kijara-brm

Godina : 44
Humor : 𝑌𝐸𝑆-𝑌𝑜𝑢 𝑛𝑜𝑤 :)
Datum upisa : 21.12.2008

PočaljiNaslov: Re: ALEKSINAC -grad crnih hronika ?    ALEKSINAC -grad crnih hronika ?  EmptyPon Jun 10, 2013 11:45 am

Danubius ::
Zaboravih sasvim na ovu temu . ALEKSINAC -grad crnih hronika ?  1320241935
Ali sada ću malo više paziti na vesti . Ovo je od danas .
ALEKSINAC: Uhapšen zbog pretnji i iznude! ALEKSINAC -grad crnih hronika ?  601923926

hahaha..ma toliko ima manjih gradova sa mnogo više kriminala.Očito ti Aleksinac zapeo za oko...
Proširi vidike ,videćeš da ih ima još...
Na žalost:((

Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.

Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑
Nazad na vrh Ići dole
https://www.facebook.com/groups/146401177244/
Danubius
Čuvar Vatre
Danubius

PočaljiNaslov: Re: ALEKSINAC -grad crnih hronika ?    ALEKSINAC -grad crnih hronika ?  EmptyNed Avg 11, 2013 10:09 pm

BRUKA: Nole donirao deci Aleksinca igralište, ljudi ga pretvorili u deponiju:link :

:dontunderstand:

Nazad na vrh Ići dole
Danubius
Čuvar Vatre
Danubius

PočaljiNaslov: Re: ALEKSINAC -grad crnih hronika ?    ALEKSINAC -grad crnih hronika ?  EmptyPon Sep 09, 2013 8:24 pm

PREŠLA DA ŽIVI KOD KOMŠIJE: Besni muž ubio ženu pajserom!

Crna Hronika, 17:18, 09.09.2013.

Ubistvo se dogodilo u kući Zorana Milića (57) kod kojeg je Slađana prešla da živi jer je suprug godinama fizički maltretirao
ALEKSINAC -grad crnih hronika ?  Policija-1333102406-140586
KRUŠEVAC - Kruševačka policija uhapsila je Bratislava Jankovića (55) iz prigradskog naselja Bivolje jer je u ponedeljak oko 10.30 časova, sa nekoliko udaraca metalnom šipkom u glavu, usmrtio svoju suprugu Slađanu (47).
Ubistvo se dogodilo u kući Zorana Milića (57) kod kojeg je Slađana prešla da živi jer je suprug godinama fizički maltretirao. Bratislav je Slađani postavio zasedu u kući Milića, čekajući da se ona i Zoran vrate iz grada.
- Parkirao sam auto u dvorištu i izašao da proveri da se,možda, ne krije iza kuće. Nisam ga primetio pa je Slađana izašla iz auta i ušla u kuću. Otključala je vrata i koji trenutak kasnije začuo sam vrištanje. Potrčao sam ka ulazu kuće i video da Bata pokušava da otvori vrata ali da mu smeta njeno telo koje se poprečilo. Pojurio me je ali sam pretrčao ulicu, uleteo u prodavnicu i pozvao policiju. Kada sam se vratio u kuću video sam Slađanino telo iza vrata. Ležala je u lokvi krvi. Krvavi delovi mozga su bili svuda po zidu i podu, priča vidno uznemiren Zoran Milić dodajući da je ubica u kuću ušao razbivši staklena vrata na spratu.
Prema onome što se dešavalo poslednjih desetak dana tragičan ishod se mogao naslutiti. Nakon 30 godina godina braka Slađana je odlučila da napusti Bratislava jer više nije mogla da trpi torturu.
Komšije kažu da je posebno nasilan postao u poslednje tri godine i da je jednom prilikom bacio sa sprata porodične kuće, nekih 200 metara dalje od kuće u kojoj ju je ubio.
- Kod mene je došla pre desetak dana. Kazala je da više ne može da trpi maltretiranje i da će da se obesi. Podnela je zahtev za razvod braka i u ponedeljak u šest je trebala da ide kod advokata. Bata je od tada svako veče dolazio ovde. Pre četiri dana je ušao u kući i pokušao da je izbode nožem. Jedva sam je odbranio. Rekla mu je „Neću nikada da ti se vratim. Ja sam našla čoveka svog života“. Počeo da je davi, mene gurnuo. Kajem se što ga tada nisam ubio jer sam u blizini imao sekiru, priseća se Zoran.
U nastupu besa Bratislav je Slađani tada počupao nekoliko pramenova kosa. Ona je pozvala policiju i podnela prijavu za nasilničko ponašanje ali bez efekta. U ponedeljak ujutro je otišla da ga prijavi policiji i javnom tužiocu a on je sačekao na stepeništu zgrade suda i zapretio „Vrati se Slađo! Ako se ne vratiš ubiću tebe a noćas i njega!“ pokazavši na Zorana i zaklevši se u unučiće. Koji sat kasnije deo svojih pretnji je i ostvario.
- Tako nešto se moglo i očekivati. U poslednjih nekoliko godina mnogo su se svađali. Ona je njega sumnjičila da ima švalerke a on nju da ga vara. Oboje su se doselili ovde iz okoline Aleksinca. Bata je radio kao kamiondžija dok je Slađa promenila nekoliko poslova a u poslednje vreme nije radila nigde, pričaju komšije iz ulice.
U dvorištu porodice Janković zatekli smo sina Nebojšu i ćerku Natašu koja je razvedena i živi u domu roditelja. Nisu bili raspoloženi da daju izjave niti su mogli da nam kažu gde će i kada sahraniti majku. Priča se da se veče pre ubistva Nataša čula sa majkom i upozorila je: "Pazite se! Opasan je!". Zoran Milić tvrdi i da je Bratislav u nedelju prepodne,dok je vozio biciklu, pokušao kamionom da ga pregazi. Bratislav Janković je osumnjičen za teško ubistvo i biće priveden istražnom sudiji Višeg suda u Kruševcu.

Nazad na vrh Ići dole
Danubius
Čuvar Vatre
Danubius

PočaljiNaslov: Re: ALEKSINAC -grad crnih hronika ?    ALEKSINAC -grad crnih hronika ?  EmptyPon Sep 23, 2013 7:27 pm

HAOS U ALEKSINCU: Policajci ga tukli, nije hteo da im pere kola za džabe!
link

ALEKSINAC -grad crnih hronika ?  Aleksinac-policijska-tortura-tortura-auto-perionica-pretucen-1379789564-369727

Nazad na vrh Ići dole
Danubius
Čuvar Vatre
Danubius

PočaljiNaslov: Re: ALEKSINAC -grad crnih hronika ?    ALEKSINAC -grad crnih hronika ?  EmptySre Okt 09, 2013 8:29 pm

Nezapamćeno
ALEKSINAC: Dečak nasred puta vazdušnom puškom upucan u vrat

Crna Hronika 11:09, 09.10.2013.

Autor: Alo

Istragom je utvrđeno da je mališan povređen dijabolom iz vazdušne puške
ALEKSINAC -grad crnih hronika ?  Bolnica-nis-1333376871-144990
Bolnica u Nišu

NIŠ - U bolnicu u Nišu sinoć je dovezen dečak M. Z. koji je imao ranu od metka u vratu.
Daljom istragom  je utvrđeno da je mališan povređen dijabolom iz vazdušne puške. Dečak je juče po podne prelazio most u selu nedaleko od Aleksinca kada je teško povređen.
Nezvanično, njegovi roditelji tužilaštvu u Nišu podneli su krivičnu prijavu za N.N. čoveka koji je povredio njihovog sina a na teret mu se stavlja izazivanje opšte opasnosti.
Dečak se nalazi van životne opasnosti i rana zaceljuje.

Nazad na vrh Ići dole
Danubius
Čuvar Vatre
Danubius

PočaljiNaslov: Re: ALEKSINAC -grad crnih hronika ?    ALEKSINAC -grad crnih hronika ?  EmptySub Okt 12, 2013 9:15 pm

Manijak iz Aleksinca upoznao devojčicu na Facebook-u, oteo je, tukao i primoravao na prostituciju

Slučaj je prijavio otac maloletne devojčice

ALEKSINAC -grad crnih hronika ?  0781007.73 Dragan B. (24) iz Aleksinca uhapšen je zbog sumnje da je četrnaestogodišnju devojčicu iz Paraćina primoravao na prostituciju, zatvarao je u svoju kuću i tukao. Makro se sumnjiči da je devojčicu držao zatočenu od 18. do 29. septembra, piše "Blic".

Kako saznaje "Blic", Dragan B. je maloletnicu upoznao preko Fejsbuka. Prvo su se dopisivali, a onda i dogovorili da njihova veza "uznapreduje".

- Devojčica potiče iz siromašne porodice u Paraćinu, koja je i korisnik usluga tamošnjeg centra za socijalni rad. Makrou očigledno nije bilo teško da joj ponudi bolji život. Pošto su se upoznali preko Fejsbuka ponudio joj je brak, nakon čega je otišla iz roditeljske kuće i preselila se u njegov dom. Onda je počeo pakao za nju jer ju je prisiljavao da pruža seksualne usluge za novac -, kaže izvor "Blica".

Devojčica je dobijala i batine kada bi se usprotivila. Sve vreme je bila pod ključem u kući.

Otac devojčice S. Š. prijavio je slučaj policiji koja je odmah privela Dragana B. i osumnjičila ga za krivično delo trgovine ljudima.

- Kada je policija došla po devojčicu, bila je ošišana. Sumnja se da joj je isekao kosu da bi je kaznio jer se nije pokoravala njegovim željama. Brojne povrede po glavi i telu devojčice svedoče i da ju je tukao -, navodi sagovornik "Blica".

Devojčica je u pratnji policije prebačena u aleksinački Centar za socijalni rad, gde je dala izjava, posle čega je po nju došla majka. Dete je u stanju potpunog šoka zbog svega kroz šta je prošla i zato joj pomažu stručnjaci paraćinskog centra za socijalni rad.

- Preduzeli smo sve mere zaštite i podrške maloletnici i sada hožemo da je zbrinemo u hraniteljskoj porodici -, pojašnjava direktorka Centra za socijalni rad u Paraćinu Biljana Milenović-Stojanović.

Nazad na vrh Ići dole
Danubius
Čuvar Vatre
Danubius

PočaljiNaslov: Re: ALEKSINAC -grad crnih hronika ?    ALEKSINAC -grad crnih hronika ?  EmptyPon Okt 14, 2013 9:40 am

TRAGEDIJA U ALEKSINCU

Poginuo od bombe koju je sam napravio
Autor: I. A. | 14.10.2013 - 07:02:00h |

Goran Lazić (47) poginuo je juče oko pet sati ujutru u eksploziji ručno napravljene eksplozivne naprave u ulici Stefana Nemanje u Aleksincu.

ALEKSINAC -grad crnih hronika ?  779220-06
Bomba mu eksplodirala u rukama: Goran Lazić
Nesrećnom čoveku naprava je eksplodirala u rukama, a njegovo telo pronađeno je oko 200 metara dalje jer je pokušao da stigne do bolnice i potraži pomoć, ali je iskrvario na smrt. Policija trenutno ispituje kuda se Lazić zaputio sa bombom, da li je samo pokušao da je se otarasi ili je nameravao da je „na nekog ili na nešto baci“. Policija je otuda juče pretresla njegovu kuću u selu Subotinci jer su postojale informacije da su se iz njegove garaže i u subotu čule detonacije.
Za sada je utvrđeno da iz Subotinca nije otišao svojim automobilom, a po svedočenju majke, iz kuće je otišao u subotu uveče. Lazić se pre dve godine vratio kod majke u rodni Aleksinac iz Crne Gore, gde mu živi porodica. Počeo je da se bavi autolimarstvom i njegova majka Zora kaže da je od povratka iz ratova devedesetih često bio nervozan, zamišljen i pod stresom, ali da nikada nije imao neprijatelja.
ALEKSINAC -grad crnih hronika ?  779208-05
Mesto nesreće

- Sina sam poslednji put videla veče pre nesreće. Slutila sam da će se nešto dogoditi jer mi je bilo čudno da je nakon večere otišao nekuda i nije se javio. Sve je delovalo uobičajeno, večerali smo i onda je otišao ne rekavši kuda. Došla sam do druge kuće, u kojoj je spavao, dozivala ga, ali ništa, pomislila sam da mu se nije nešto dogodilo. Snaja je takođe zvala iz Crne Gore, njoj sam rekla da ne znam gde je, a ona mi je rekla da je verovatno kod neke druge žene.
Pozvala sam i unuka, jer moj sin ima još jedno dete iz prvog braka, koji mi je takođe rekao da ne brinem, verovatno je sve u redu. Međutim, policija mi je saopštila da je moj sin mrtav i ja zaista ne znam kako je moglo to da mu se dogodi - kaže Zora Stojanović, Goranova majka.

Nazad na vrh Ići dole
Danubius
Čuvar Vatre
Danubius

PočaljiNaslov: Re: ALEKSINAC -grad crnih hronika ?    ALEKSINAC -grad crnih hronika ?  EmptyČet Okt 17, 2013 8:03 pm

Tukli ga celu noć jer ih je izdao!

Crna Hronika 06:41, 17.10.2013.
Autor: Foto: Dragana Udovičić
Kako saznajemo, motiv napada je rivalstvo kriminalnih grupa
ALEKSINAC -grad crnih hronika ?  Kidnapovanje-1381959655-382337
Ilustracija
NIŠ - Nekad bili prijatelji!
Niška policija rasvetlila je još jedan slučaj kidnapovanja čija je žrtva bio Aleksinčanin N. J. (23). Zbog sumnje da su počinili otmicu i da su se nasilnički ponašali uhapšeni su Miloš R. (19) iz Niša, Marjan G. (26), Nikola V. (25) i Predrag Ž. (21), svi iz Aleksinca. Iza rešetaka našli su se i njihovi saučesnici u otmici Filip V. (21) i Dragan J. (30) iz Aleksinca.

Kako je saopštila niška policija, Filip V. je 11. oktobra telefonirao N. J. i pozvao ga da dođe do njegove kuće. Kad je N. J. stigao, ova grupa ga je uhvatila, tukla ga i na druge način zlostavljala cele noći. Miloš, Marjan, Nikola i Predrag polomili su i vozilo mladića koji je dovezao N. J.

Kako saznajemo, motiv napada je rivalstvo kriminalnih grupa.

- Svi akteri ovog događaja odranije su poznati policiji. N. J. je jedno vreme bio u grupi s tim mladićima, ali se u poslednje vreme od njih distancirao i pridružio njihovim rivalima. To je razbesnelo bivše drugove, pa su odlučili da ga kazne. Namamili su ga u kuću, a zatim ga tukli metalnom šipkom cele noći - kažu naši sagovornici iz policije.

Pretučeni mladić potražio je lekarsku pomoć, a doktoru je rekao da se povredio prilikom pada. Međutim, lekar je posumnjao da ne govori istinu i obavestio policiju koja je utvrdila o čemu je reč i pohapsila izvršioce. Kod Filipa V. nađeni su metalna cev i šipka kojima su tukli N. J.

Nazad na vrh Ići dole
Danubius
Čuvar Vatre
Danubius

PočaljiNaslov: Re: ALEKSINAC -grad crnih hronika ?    ALEKSINAC -grad crnih hronika ?  EmptySub Apr 26, 2014 3:29 am

MAJKA PRIZNALA: Išla sam kod ljubavnika, deca su mi iz naručja upala u reku!
Crna Hronika 23:14, 25.04.2014.
Autor: Milica Milovanović

Kobnog dana voda je odnela most, pa je Biljana uzela Martina (1) i Mašu (3) u ruke i zagazila u nabujalu reku Turiju kako bi došla do druge obale i kuće svog momka
ALEKSINAC -grad crnih hronika ?  Biljana-milenkovic-1398457703-486315
Zadržana u pritvoru... Uplakana Biljana Milenković

ALEKSINAC - Monstruozno.

Trogodišnja Maša i njen brat od 11 meseci Martin Milenković iz aleksinačkog sela Bankovac utopili su se u sredu dok je njihova majka Biljana pokušavala da pregazi nabujalu reku Turiju da bi se sastala s ljubavnikom, saznaje Kurir!

Ona je na saslušanju u policiji ispričala da je pet dana pre tragedije započela ljubavnu vezu s četrdesetjednogodišnjim slepim komšijom i da su joj deca ispala iz ruku dok je pokušavala da dođe do njegove kuće! Protiv nje je podneta krivična prijava zbog teškog dela protiv opšte sigurnosti, za koje je zaprećena kazna od jedne do osam godina zatvora!

Odali je dokazi

Biljana je uhapšena u četvrtak po podne, neposredno nakon što su Mašino i Martinovo telo nađeni u reci.
- Najpre je tvrdila da je Maša upala u vodu dok je bacala kamenčiće i da joj je Martin ispao iz ruke dok je pokušavala da spase devojčicu. Posumnjali smo u tu priču, a onda je ona, pritisnuta dokazima, ispričala šta se desilo!
ALEKSINAC -grad crnih hronika ?  Martin-milenkovic-masa-milenkovic-1398457694-486311Jeza... Čitulje na mestu tragedije

Priznala je da se s ljubavnikom upoznala preko zajedničke komšinice i da se tri dana pre tragedije iskrala iz kuće, dok su deca spavala, i prvi put imala seks s njim. Tada je reku prešla preko drvenog mostića - prepričao je Biljanine reči izvor Kurira.
Na dan tragedije Biljana je telefonirala ljubavniku i predložila mu da se sretnu u njegovoj kući.

Danas sahrana

- Kad je došla do Turije, videla je da je bujica odnela most, pa je odlučila da pregazi reku. Mašu, koju je dotle vodila za ruku, uzela je oko pojasa, a Martina u naručje, i tako krenula na drugu obalu. Međutim, nabujala Turija ju je oborila i voda je odnela decu - kažu naši sagovornici.

Biljanin prijatelj je, kako saznajemo, u policiji potvrdio njene reči.
- On je kazao da je s Biljanom stupio u vezu na njeno insistiranje. Odbacio je bilo kakvu vezu s tragedijom u kojoj je poginulo dvoje dece, a policija nema nikakav dokaz koji bi opovrgao njegovu priču - kaže naš izvor.
Mališani će biti sahranjeni danas u 13 sati u Bankovcu, a sudija za prethodni postupak njihovoj majci je odredio pritvor do 30 dana.
ALEKSINAC -grad crnih hronika ?  Goran-milenkovic-1398457694-486313
Suprug u šoku kad je čuo za Biljaninog ljubavnika
BOLJE DA JE ONA POGINULA!

Biljanin suprug Goran tvrdi da nije znao da se ona viđala s drugim čovekom.
- To ne može da bude tačno, pa da je ona bila s drugim, odmah bih je najurio! Ne mogu da verujem da je mogla tako nešto da uradi. Bolje bi bilo da se ona udavila, a da su mi deca ostala - priča neutešni Goran.
On kaže da nije imao razloga da sumnja da ga Biljana vara.
- Bila je promenljivog raspoloženja i nekad se svađala bez razloga, ali ja bih tada samo izašao iz kuće. Mučili smo se da podignemo decu, nisam birao posao, a ona se starala o njima. Kada bih došao kući, dečica bi me presrela, gurala bi mi ručice u džepove i pitala: „Tata, šta si nam doneo?“ Maša mi je u zadnje vreme tražila salamu, a Martin je tek počeo da priča i zvao me tata... Oni su bili moj život! Činilo mi se da je Biljana bila brižna majka i ne mogu da verujem da su deca stradala njenom nebrigom - kroz suze kaže Goran.
Obdukcija
DECA SE UTOPILA

Obdukcija je potvrdila Biljanine navode da su se deca utopila. U njihovim plućima nađeni su voda i mulj, a nisu imali povrede koje bi ukazale na nasilnu smrt.
Ljubavnik
MAJKA ZABRANILA RAZGOVOR

Kurir je juče pokušao da stupi u kontakt i s Biljaninim ljubavnikom, ali u tome nije uspeo. Njegova majka, koja mu je i staralac, zabranila je svaki razgovor s njim.

Nazad na vrh Ići dole
dusicaa
الحالم الأبدي
dusicaa

Datum upisa : 02.12.2012

PočaljiNaslov: Re: ALEKSINAC -grad crnih hronika ?    ALEKSINAC -grad crnih hronika ?  EmptySub Apr 26, 2014 8:59 am

Strasno, strasno, strasno!
Bez zelje da sudim...ali namece se pitanje, gde joj je bio mozak ?
Da li je moguce da je poriv za parenjem bio veci od majcinskog ?
Kako posle svega da nastavi ziveti ?
Nazad na vrh Ići dole
Lakota
- slučajna prolaznica-
Lakota

Datum upisa : 11.07.2013

PočaljiNaslov: Re: ALEKSINAC -grad crnih hronika ?    ALEKSINAC -grad crnih hronika ?  EmptySub Apr 26, 2014 12:06 pm

..nesrecan slucaj.. bitno je da nije postojala namera da se naudi deci..
Nazad na vrh Ići dole
Danubius
Čuvar Vatre
Danubius

PočaljiNaslov: Re: ALEKSINAC -grad crnih hronika ?    ALEKSINAC -grad crnih hronika ?  EmptyPet Jun 20, 2014 12:04 am

Pogledajte kako izgleda laboratorija za proizvodnju skanka otkrivena kod Aleksinca! Video link 

U obe laboratorije nađeno je više od 400 zasada skanka, visine biljaka od preko dva metra, a one su bile u fazi sazrevanja i pripremljene za dalju prodaju.

Policija je u ovim objektima zatekla i više kilograma gotovih proizvoda, a na tavanu porodične kuće jednog od osumnjičenih nađeno je više komada vatrenog oružja, od kojih su neki u ilegalnom posedu.

Nazad na vrh Ići dole
Danubius
Čuvar Vatre
Danubius

PočaljiNaslov: Re: ALEKSINAC -grad crnih hronika ?    ALEKSINAC -grad crnih hronika ?  EmptySub Avg 09, 2014 9:45 am

Žrtvi pretio da će joj izvaditi bubrege!

Autor: B. J. | 09.08.2014 - 07:02:00h |

G . S. (35) iz Aleksinca, koji se sumnjiči da je od sugrađanina I. S. (43) na osnovu zelenaške pozajmice uzeo 5.000 evra, a da je potraživao još 11.000 evra, žrtvi je pretio da će je ubiti, izvaditi joj bubrege i prodati ih na crnom tržištu!

ALEKSINAC -grad crnih hronika ?  1361157-12
Žrtvi uzeo 5.000 evra kamate, pa tražio još 11.000
G. S. se sumnjiči da je oktobra 2012. pozajmio I. S. 2.000 evra sa mesečnom kamatom od 10 odsto. Kako I. S. nije mogao da kontinuirano vraća dug, zelenaš mu je uvećao kamatu na 15 odsto, a kada dužnik nije imao više para - zapretio mu je ubistvom i vađenjem organa!

- Sa ocem dužnika N. S. je sačinio ugovor za 1,5 ari placa sa pomoćnim zgradama, kao garanciju da će dug biti vraćen. I. S. je plaćao kamatu oko pola godine, a kada je prestao, zelenaš je tražio još deo parcele na ime duga. Odveo ga je na jednu separaciju i zapretio mu da će ga ubiti bejzbol palicom. Otac dužnika nije imao kud, pa je u septembru prošle godine pristao da novim aneksom ugovora uvećaju površinu zemljišta za još dva ara - kaže za naš list izvor blizak istrazi.

I. S. je smatrao da je time namirio dug zelenašu, ali se ovaj na njegovo zaprepašćenje javio u junu ove godine i obavestio ga da duguje još 11.000 evra na konto „zakašnjenja u vraćanju duga“.

------
Da je Sicilija u prošlom veku  -pa da kažeš ?
Meni je neobjašnjivo da se toliki (raznovstan,i organizovani  ) kriminal može dešavati u tako jednoj siromašnoj rupi od varošice -godinama ????

Nazad na vrh Ići dole
Danubius
Čuvar Vatre
Danubius

PočaljiNaslov: Re: ALEKSINAC -grad crnih hronika ?    ALEKSINAC -grad crnih hronika ?  EmptyPon Sep 29, 2014 11:03 am

Evo ,ni mesec dana nije proteklo -opet Alksinac u crnoj hronici ,i to ubistvo  ? 

KRVAVA SVAĐA KOMŠIJA KOD ALEKSINCA: Rudar ubijen pred sinom od četiri godine!

link

Nazad na vrh Ići dole
srculence

srculence

Datum upisa : 25.06.2014

PočaljiNaslov: Re: ALEKSINAC -grad crnih hronika ?    ALEKSINAC -grad crnih hronika ?  EmptyPon Sep 29, 2014 5:19 pm

Ala mi ocrneste opstinu ccccc, pa i nije bas tako crno......... Jeste da je mutno ali otkad ga vode ovi radikali nikad nista dobro se nije desilo u Aleksincu. Sta da kazem kao stanovnik ove opstine, ni kriva ni duzna samo da spustim glavu i da se stidim tekstova koji ga opisuju.....
Nazad na vrh Ići dole
Danubius
Čuvar Vatre
Danubius

PočaljiNaslov: Re: ALEKSINAC -grad crnih hronika ?    ALEKSINAC -grad crnih hronika ?  EmptyNed Okt 19, 2014 10:02 am

srculence ::
Ala mi ocrneste opstinu ccccc, pa i nije bas tako crno......... Jeste da je mutno ali otkad ga vode ovi radikali nikad nista dobro se nije desilo u Aleksincu. Sta da kazem kao stanovnik ove opstine, ni kriva ni duzna samo da spustim glavu i da se stidim tekstova koji ga opisuju.....
Pa šta se može ,kada je jednostavno tako .
Evo ,koliko je prošlo ,ni dve nedelje,i opet ubistvo  ?
Nožem ubijen muškarac u restoranu u Aleksincu link

Nazad na vrh Ići dole
srculence

srculence

PočaljiNaslov: Re: ALEKSINAC -grad crnih hronika ?    ALEKSINAC -grad crnih hronika ?  EmptySre Okt 22, 2014 6:28 am

A be covece sta ces kada nas obara kafanska muzika, ko mu kriv sto se oslanja na noz.......

Salu na stranu, gadno jeste, da te strah uhvati kada pomislis na to da ti deca odrastaju ili pak da ce mozda tamo u skolu.

Za onu decu sto se podavila sto si pisao, to je bilo na nekih 500m od moje kuce, tu protice ta reka, a sada u subotu su im stavljali pola godine.
Nazad na vrh Ići dole
Danubius
Čuvar Vatre
Danubius

PočaljiNaslov: Re: ALEKSINAC -grad crnih hronika ?    ALEKSINAC -grad crnih hronika ?  EmptyUto Okt 28, 2014 12:40 pm

A be covece sta ces kada nas obara kafanska muzika, ko mu kriv sto se oslanja na noz.......

Salu na stranu, gadno jeste, da te strah uhvati kada pomislis na to da ti deca odrastaju ili pak da ce mozda tamo u skolu.

Za onu decu sto se podavila sto si pisao, to je bilo na nekih 500m od moje kuce, tu protice ta reka, a sada u subotu su im stavljali pola godine.
I ako nema ništa drugo -onda ima mučenje životinja ?

Užas kod Aleksinca-vezali psa konopcem za traktor i vukli ga po putu link

( Slika je uznemiravajuća,u najmanju ruku  -da znate ) stopmini

Nazad na vrh Ići dole
Danubius
Čuvar Vatre
Danubius

PočaljiNaslov: Re: ALEKSINAC -grad crnih hronika ?    ALEKSINAC -grad crnih hronika ?  EmptyPon Dec 29, 2014 8:59 pm

Skoro dva meseca ne ubacih ništa u ovu temu .
Istina ,nisam ni imao nešto vremena za pažljivije čitanje novina .
Ali ,danas iz prve ...i to ubistvo. 
Ni manjeg grada ,ni više zločina ,potpuno neobjašnjivo (bar meni )

ALEKSINAC -grad crnih hronika ?  1694095-mica-cetnik

OBRAČUN U ALEKSINCU Mića Četnik optužen za teško ubistvo! link

Više javno tužilaštvo u Nišu podiglo je optužnicu protiv...

Nazad na vrh Ići dole
Kijara-brm
Glavni Administrator
Glavni Administrator
Kijara-brm

PočaljiNaslov: Re: ALEKSINAC -grad crnih hronika ?    ALEKSINAC -grad crnih hronika ?  EmptyPon Dec 29, 2014 11:43 pm

Danubius ::
Skoro dva meseca ne ubacih ništa u ovu temu .
Istina ,nisam ni imao nešto vremena za pažljivije čitanje novina .
Ali ,danas iz prve ...i to ubistvo. 
Ni manjeg grada ,ni više zločina ,potpuno neobjašnjivo (bar meni )

ALEKSINAC -grad crnih hronika ?  1694095-mica-cetnik

OBRAČUN U ALEKSINCU Mića Četnik optužen za teško ubistvo! link

Više javno tužilaštvo u Nišu podiglo je optužnicu protiv...
Šteta..što nisi:D

Bo te život..čak je i meni ovaj grad zapeo za oko.
Zar je mouće u tako malom gradu toliko kriminala..
Kakvi to ljude žive tamo?  lalal

Nazad na vrh Ići dole
Danubius
Čuvar Vatre
Danubius

PočaljiNaslov: Re: ALEKSINAC -grad crnih hronika ?    ALEKSINAC -grad crnih hronika ?  EmptyNed Mar 08, 2015 8:58 am

Radnicu Centra za socijalni rad u Aleksincu

Gordanu Stanojević i policajca Marka Stankovića, je juče četrnaestogodišnja devojčica povredila sonom kiselinom.

Devojčica je u petak došla u kancelariju u zgradi Centra za socijalni rad i rekla: „Ovo ti je poklon za 8. mart, nećeš ga videti, nego osetiti“.
Policajac Marko Stanković rekao je da je s kolegom došao na intervencijupo pozivu.

Devojčica je bila korisnik Centra za socijalni rad i kako je rečeno, živela je s majkom, koja je osoba s invaliditetom.

ALEKSINAC -grad crnih hronika ?  Gordana-stanojevic-marko-stankovic-foto-tanjug-1425757733-623338

Nazad na vrh Ići dole
Danubius
Čuvar Vatre
Danubius

PočaljiNaslov: Re: ALEKSINAC -grad crnih hronika ?    ALEKSINAC -grad crnih hronika ?  EmptyNed Apr 05, 2015 8:52 pm

Treba i ovo pomenuti ,ovaj gradić je bukvalno ,"uklet"
Tokom NATO bombardovanja (na današnji dan ) pogođen je sam centar ovog mestašca (17 000 stanovnika ) jedanaest mrtvih ,50 ranjenih -sve nevini civili . 
Navodno je meta bila kasarna "Deligrad" koja se nalazi nadomak Aleksinca ,te se tako desila ovakva "greška" ,kako je rečeno iz Brisela .
Moj otac je služio vojni rok upravo tamo ,a  koliko se i ja sećam iz JNA ,tamo je bio centar za obuku vezista ,pešadinaca ,i nešto malo brdske artiljerje ,dakle bez nekog osnova da bi se uopšte gađalo?
Sećam se da se 90 tih ta kasarna pominjala i kao logor za zarobljene hrvatske vojnike .
Kao da je "ukleto" ,toliko nesreća, zločina , tragedija -Aleksinac je po ovom ili onom osnovu uvek u "crnim hronikama" .
Trenutno -prete mu poplava i klizišta (očekuje se obilna kiša noćas ) i Aleksinac je na "crvenom" meteo-alarmu.

Nazad na vrh Ići dole
Danubius
Čuvar Vatre
Danubius

PočaljiNaslov: Re: ALEKSINAC -grad crnih hronika ?    ALEKSINAC -grad crnih hronika ?  EmptyNed Apr 26, 2015 9:47 am

Gradski čelnik me pretukao metlom pred ćerkinim očima link

Radi se o 39 godišnjoj ženi (koja doduše ,priznaje da je 8 godina bila ljubavnica) 61 godišnjem lokalnom funkcioneru SO Aleksinac . Naravno ...žena je pre batina dobila i otkaz u SO gde je bila "zaposlena na određeno" .

Nazad na vrh Ići dole
srculence

srculence

PočaljiNaslov: Re: ALEKSINAC -grad crnih hronika ?    ALEKSINAC -grad crnih hronika ?  EmptyUto Maj 05, 2015 1:14 pm

Dany pocecu da te bojkotujem sa ovim clancima o Aleksincu HEHehehhheh
Salim se naravno
Kako bi se drugacije culo za Aleksinac kada vecina ljudi prvo u novinama otvori crnu hroniku.
E salu na stranu dugo se nista nije culo za Al sem da su klinci za vreme velikog odmora lomili soferke po kolima i izloge razne u centru grada....
Vandalizam vandalizam

Pored toga draga Kjara ja zivim u ovoj opstini, smrc nemoj se ljutis na mene
Nazad na vrh Ići dole
Kijara-brm
Glavni Administrator
Glavni Administrator
Kijara-brm

PočaljiNaslov: Re: ALEKSINAC -grad crnih hronika ?    ALEKSINAC -grad crnih hronika ?  EmptyUto Maj 05, 2015 3:16 pm

Salim se naravno
Kako bi se drugacije culo za Aleksinac kada vecina ljudi prvo u novinama otvori crnu hroniku.
E salu na stranu dugo se nista nije culo za Al sem da su klinci za vreme velikog odmora lomili soferke po kolima i izloge razne u centru grada....
Vandalizam vandalizam

bojkotuj,bojkotuj.. smehsmeh
Nisam znala da tvoje mesto spada pod ovu opštinu.

Koliko ja videh tebi tamo ništa ne fali :)
Sad ti nama pokaži onu lepšu stranu. :c925:

Nazad na vrh Ići dole
Danubius
Čuvar Vatre
Danubius

PočaljiNaslov: Re: ALEKSINAC -grad crnih hronika ?    ALEKSINAC -grad crnih hronika ?  EmptyUto Maj 05, 2015 10:00 pm

Salim se naravno
Vandalizam vandalizam

Pa onaj momak koji se utopio za prvi maj ,utopio se u Bovanskom jezeru ,to je opština Aleksinac ,zar ne?
Šalu na stranu ,ima i lepo i dobro u Aleksincu .Samo po tome i pamtim jednu Draganu ,bila je direktor "komunalnog" tamo (verovatno je i sada ) ,samo lepe me uspomene vežu za taj nesrećni grad ,zbog nje ,naravno. :948208144:

Nazad na vrh Ići dole
Danubius
Čuvar Vatre
Danubius

PočaljiNaslov: Re: ALEKSINAC -grad crnih hronika ?    ALEKSINAC -grad crnih hronika ?  EmptySre Maj 20, 2015 9:41 pm

Evo, opet ...

ALEKSINAC -grad crnih hronika ?  1860098-rucna-bomba-granata-foto-profimedia-1

ALEKSINAC Bombom pretio zaposlenima u bolnici! link

Kud ćeš brate na zaposlene u zdravstvu ,na sirotinju .....

Nazad na vrh Ići dole
srculence

srculence

PočaljiNaslov: Re: ALEKSINAC -grad crnih hronika ?    ALEKSINAC -grad crnih hronika ?  EmptyUto Maj 26, 2015 6:31 am

Ja sam izgleda advokat za Aleksinac na ovom forumu ( pssst Dragana jeste i dalje tu ) .
Covek pretio , prso bre. I meni dodje do toga kada odes na hirurgiju. To ti je sopce 4x4 i to ti je cekaonica i za hirurgiju i za hitnu i za ortopediju. I ako krenes tamo negde u 2 ujutro mozes i da stignes da te prozovu, ovako slaba vajda. Ja sam do skoro imala vezu tamo sada je ona u penziji. Jedino nam preostaje da budemo JAKO JAKO oprezni da ne bi morali u to sobce prepuno baba deda dece onih umotanih u zavoj onih svakakvih......
Nazad na vrh Ići dole
Danubius
Čuvar Vatre
Danubius

PočaljiNaslov: Re: ALEKSINAC -grad crnih hronika ?    ALEKSINAC -grad crnih hronika ?  EmptyUto Jun 09, 2015 8:45 am

I eto nas opet  jbt

SELO LOĆIKA KOD ALEKSINCA Pucao u jednog, a ranio drugog komšiju link

Nazad na vrh Ići dole
Danubius
Čuvar Vatre
Danubius

PočaljiNaslov: Re: ALEKSINAC -grad crnih hronika ?    ALEKSINAC -grad crnih hronika ?  EmptySub Jun 13, 2015 9:30 pm

POHARALI ŠKOLU U ALEKSINCU: Mladić i dečak (16) pokrali računare klima uređaje

NIŠ - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu uhapsili su M. P. (23) iz Aleksinca i šesnaestogodišnjeg mladića, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teška krađa, saopštila je danas policijska uprava u Nišu.
Sumnja se da su oni, 30. maja, posle ponoći, u Aleksincu, polomivši staklo na prozorima, ušli u osnovnu školu i ukrali bicikl, 11 kućišta računara, 13 monitora, lap top, klima uređaj i pojačalo sa zvučnicima.
Osumnjičenom M. P. je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti sproveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Aleksincu, dok će protiv maloletnika, po nalogu višeg javnog tužilaštva u Nišu, biti podneta krivična prijava, u redovnom postupku, navodi se u saopštenju.

Nazad na vrh Ići dole
Kijara-brm
Glavni Administrator
Glavni Administrator
Kijara-brm

PočaljiNaslov: Re: ALEKSINAC -grad crnih hronika ?    ALEKSINAC -grad crnih hronika ?  EmptySub Jun 13, 2015 9:43 pm

Šta je ovo?
Poubijaće se ljudi između sebe i mrtav grad.  pacov

Nazad na vrh Ići dole
Danubius
Čuvar Vatre
Danubius

PočaljiNaslov: Re: ALEKSINAC -grad crnih hronika ?    ALEKSINAC -grad crnih hronika ?  EmptyČet Dec 03, 2015 4:46 pm

Ima više verzija ovog događaja po novinama ,ali se izgleda desilo sledeće : 
----
Kako Beograd News saznaje od očevidaca i od zaposlenih u Domu zdravlja Aleksinac , do sukoba je došlo kada je dr Biljana Dačić opomenula kolegu dr Bojana Ilića da ne puši na mestu koje za to nije predviđeno. Nakon što je on odbio da promeni prostoriju ili da ugasi cigaretu, došlo je do verbalnog sukoba u kome su lekari razmenili ružne reči, a u jednom trenutku dr Ilić je fizički nasrnuo na koleginicu, i prema izjavama očevidaca tukao je i rukama i nogama. Brza reakcija policije sprečila je dalje batinanje.
ALEKSINAC -grad crnih hronika ?  Dr1-620x350

----

Po drugim novinama dotični lekar nije pušio cigaretu -nego lulu ,a koleginicu je šutnuo -u MEĐUNOŽJE ????  jbt

A optuženi negira da je bilo šta učinio ,i kaže da je "tužiteljka" nadžak baba koja se sa svima svađa i svako joj smeta . 

Nazad na vrh Ići dole
Danubius
Čuvar Vatre
Danubius

PočaljiNaslov: Re: ALEKSINAC -grad crnih hronika ?    ALEKSINAC -grad crnih hronika ?  EmptyNed Jan 10, 2016 1:09 pm

Skoro pa mesec dana ništa (ili nisam baš pratio ) .Ali zato sad -pošteno .

UŽAS KOD ALEKSINCA Sin izbo oca na smrt!

Niška policija je uhapsila A.M. (20) iz Aleksinca, zbog sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo, saopštio je danas MUP.

Kako se navodi, postoje osnovi sumnje da je A.M, noćas posle ponoći, u okolini Aleksinca, nožem zadao više uboda u predelu leđa svom ocu (43), nakon čega je on preminuo.

Uviđaj je izvršio zamenik višeg javnog tužioca u Nišu, u prisustvu policije, a telo pokojnog je prebačeno u Zavod za sudsku medicinu, zbog vršenja obdukcije.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti sproveden Višem javnom tužilaštvu u Nišu.

Nazad na vrh Ići dole
Danubius
Čuvar Vatre
Danubius

PočaljiNaslov: Re: ALEKSINAC -grad crnih hronika ?    ALEKSINAC -grad crnih hronika ?  EmptyPet Jan 15, 2016 4:10 pm

Ima u današnjim crnim hronikama jedna vest -83 godišnja starica je pregažena na deonici puta Aleksinac -Niš dok je išla peške ka svom selu iz Aleksinca . 
Ali i ovo vredi pročitati ? Da ne veruješ šta je moguće u tako malom i siromašnom mestu -a odnosi se na čist kriminal ???
-----

ALEKSINAC -grad crnih hronika ?  12572977_745907045543265_960175289362245507_n
I šta kažete, naprednjaci? Nema cenzure?
Objavio/la:Aleksandar Becic uFront Page Slide Show, Naše januar 14, 2016 0

Dušan Ostojić je zubar. Oženjen je. Ima dvoje dece. Dušan Ostojić je i novinar. Član je Udruženja novinara Srbije od 2013. Dušan živi u rodnom Aleksincu, gde je do danas – radio u Domu zdravlja. Kažu da je radio dobro. Nije imao opomena, suspenzija, kazni od strani nadređenih. Ali je zato danas proglašen tehnološkim viškom. I ćao.
Izgleda da je, zapravo, za sve krivo Dušanovo bavljenje novinarstvom na lokalnom portalu aleksinac net.
Dušan na svom blogu tvrdi da iza svega stoji lokalni odbor stranke Velikog vam Vođe.
„Aleksinački odbor Srpske napredne stranke stoji iza toga, jer se u preko 40% kritičkih tekstova koje sam objavljivao na sajtu spominju njihovi lokalni funkcioneri. Pet tema je izazvalo posebnu pažnju, jer su ti tekstovi bili preneti kroz mnoge dnevne novine i na televizijama sa nacionalnom frekvencijom. Ovo su neke od tih tema koje sam objavio:
1. Politička zapošljavanja – objavio sam imena i prezimena tridesetak ljudi, koji su zaposleni preko određenih stranaka lokalne vlasti
2. Zašto je za renoviranje opštinskog WC-a plaćeno 30.000 evra
3. Zašto je komunalna inspektorka odlučila da zabrani rad portala 
4. Kako je renoviranje lokalnog platoa od početnih 190.000 evra dodatnim radovima i ugovorima poskupelo na 350.000 evra
5. U doba kada je  Vučić zabranjivao kupovinu novih automobila, lokalna preduzeća i ustanove u Aleksincu su ih kupovali; Ukupno 10 različitih vozila plaćeno je blizu 200.000 evra
6. Apelovao sam na Državnu revizorsku instituciju da dođe i prekontroliše poslovanje opštine Aleksinac i javnih preduzeća u Aleksincu. Nakon što je DRI prekontrolisao rad, utvrdio je da je nepravilno utrošeno 236 miliona dinara, i podneo 3 krivične i 6 prekršajnih prijava, među njima i protiv predsednika opštine Aleksinac“.
Dušan na svom blogu dalje tvrdi da je zbog njegovog pisanja dobio šest različitih krivičnih prijava, kao i da ga je 11 lokalnih funkcionera tužilo Sudu časti UNS. I da je dobio otkaz.
I šta kažeš, Vučiću? Imaš najbolji mogući odnos sa novinarima? A ovi tvoji? Po unutrašnjosti? Znaš li šta rade? Ah, da: tebe ne interesuje stranačka politika.
Zato i živimo okruženi glibom.
Želim da će novinari koji ne kleče pružiti ruku solidarnosti i svom kolegi iz Aleksinca, iako je dobio otkaz iz zubarske ordinacije, a ne iz redakcije. Jer, veza postoji. 

Nazad na vrh Ići dole
Danubius
Čuvar Vatre
Danubius

PočaljiNaslov: Re: ALEKSINAC -grad crnih hronika ?    ALEKSINAC -grad crnih hronika ?  EmptyČet Apr 07, 2016 2:40 pm

UŽAS U ALEKSINCU Pretukao je poznanik na stanici! (FOTO)
Autor: B. J. | 07.04.2016. 12:45 - 07.04.2016. 14:09

Aleksinčanka Lidija Miladinović (47) prijavila je policiji da ju je noćas oko tri časa iza ponoći, kada je pošla na posao, brutalno pretukao poznanik dok je čekala autobus na starom auto-putu kod Stočne pijace.

ALEKSINAC -grad crnih hronika ?  Nis01%20pretucena%20Lidija%20Miladinovic%20iz%20aleksinca_1000x0

Lidija tvrdi da ju je pretukao poznanik, Foto: Privatna arhiva

Ona je zadobila brojne modrice i hematome po licu i telu a na odeljenju hirurgije aleksinačke bolnice arkada joj je ušivena sa četiri konca.
Ona kaže da je slučaj prijavila policiji ali i da će privatno goniti nasilnika.
U policiji je potvrđeno da su dobili prijavu i da postupaju po njoj.

Nazad na vrh Ići dole
Danubius
Čuvar Vatre
Danubius

PočaljiNaslov: Re: ALEKSINAC -grad crnih hronika ?    ALEKSINAC -grad crnih hronika ?  EmptySre Jun 08, 2016 8:17 pm

Ovo je toliko čudna i jeziva priča da ću staviti samo naslov sa linkom 

UŽASNO Aleksandar (20): Ubio sam tatu jer mi je gurao penis u usta!

ALEKSINAC -grad crnih hronika ?  Aleksandar-marinkovic-srdan-marinkovic-1465326879-924233

22 udarca nožem ? Ni manjeg i siromašnijeg gradića (opštine ) ni većeg procenta u "crnim hronikama" Ne razumem .

Nazad na vrh Ići dole
Danubius
Čuvar Vatre
Danubius

PočaljiNaslov: Re: ALEKSINAC -grad crnih hronika ?    ALEKSINAC -grad crnih hronika ?  EmptySub Jun 11, 2016 11:32 am

Kad se ne prave sr..nja u Aleksincu ,hajdemo onda negde drugo ,da ih pravimo ?
-------
Niška policija podneće krivične prijave protiv dve osobe zbog nanošenja lakih telesnih povreda i učestvovanja u tuči do koje je došlo sinoć oko 1.30 sati u pivnici Bir Buk u Dušanovoj ulici

Kako saznajemo, prijave u redovnom postupku biće podnete protiv N. M. (20) iz okoline Aleksinca i S.M. (21) iz Niša, koji su započeli sukob u kojem su učestvovali drugi gosti, konobari pa i suvlasnik ovog ugostiteljskog objekta.

N. M. je ramenom u prolazu zakačio dvojicu gostiju, očigledno tražeći kavgu. Mada su ti momci pokušali da izbegnu sukob, rekavši mu da je sve u redu, N. M. je jednog od njih posekao nožem po stomaku. Između njih je počela tuča u koju su se uključili i prijatelji obe sukobljene strane.

Konobari su pokušali da ih razvade, ali je S.M. jednog od njih udario stolicom, a njegovi prijatelji su ga šutirali. Tuča se nastavila ispred pivnice što je video suvlasnik ove radnje sa svoje terase i dotrčao kako bi zaustavio sukob. Međutim, i on je zadobio udarac po desnoj šaci - kažu naši izvori. Policija je saopštila da je rad na rasvetljavanju okolnosti ovog dogadjaja u toku.

Nazad na vrh Ići dole
Danubius
Čuvar Vatre
Danubius

PočaljiNaslov: Re: ALEKSINAC -grad crnih hronika ?    ALEKSINAC -grad crnih hronika ?  EmptyUto Jun 21, 2016 8:36 am

STRAVIČNA SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD ALEKSINCA: Autobus sleteo s puta, 5 mrtvih, 26 povređenih

Nezapamćena saobraćajna nesreća odigrala se rano jutros, oko 3 časa, na auto-putu Beograd-Niš.

Autobus slovačkih registracionih oznaka koji je prevozio turiste sa letovanja na Krfu prevrnuo se na 6. kilometru od Aleksinca.

5 osoba je poginulo, dok je 26 povređeno.

Povređeni su prebačeni u zdravstvene ustanove u Aleksincu i Nišu, dok je na mestu nesreće u toku izvlačenje mrtvih ispod autobusa.

Nazad na vrh Ići dole
Danubius
Čuvar Vatre
Danubius

PočaljiNaslov: Re: ALEKSINAC -grad crnih hronika ?    ALEKSINAC -grad crnih hronika ?  EmptyPon Avg 01, 2016 9:33 am

UŽAS U ALEKSINCU Devojčica kiselinom polila policajca i socijalnu radnicu!

Četrnaestogodišnja devojčica isprskala je jednog policajca i radnicu Centra za socijalni rad u Aleksincu tečnošću za koju se sumnja da je sona kiselina

Incident se desio u nedelju oko 09.30 u prostorijama aleksinačkog centra za socijalni rad.

Policajac i radnica nisu dobili ozbiljnije povrede.

Prema prvim informacijama, reč je o devojčici sa psihičkim smetnjama koja je došla u prostorije Centra za socijalni rad, gde je započela raspravu sa jednom od radnica.

- Pozvan je policajac jer nije želela da se smiri, ali je devojčica po dolasku policije izvadila bočicu iz džepa sa nepoznatom tečnošću, za koju se sumnja da je sona kiselina, i poprskala i radnicu i policajca.

Nazad na vrh Ići dole
Danubius
Čuvar Vatre
Danubius

PočaljiNaslov: Re: ALEKSINAC -grad crnih hronika ?    ALEKSINAC -grad crnih hronika ?  EmptySub Avg 06, 2016 12:37 pm

Četrdesetčetvorogodišnji makedonski državljanin sa boravištem u Nemačkoj poginuo je u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila jutros oko 4.50 minuta na autoputu Beograd - Niš kod Aleksinca.

Tragediji je prethodila druga saobraćajna nezgoda koji je izazvao vozač „pežoa 5008“ takodje registarskih nemačkih tablica.

On je krećući se iz pravca Niša ka Beogradu u blizini benzinske pumpe „Lukoil“, najverovatnije zbog toga što se uspavao, udario u zaštitnu ogradu.

Makedonac, koji se nalazio u vozilu „kamper“ koje se kretalo iza „pežoa“ videvši nezgodu istrčao je kako bi pomogao unesrećenima. Međutim, na njega je naletelo vozilo „mercedes“ mađarskih registarskih tablica i usmrtilo ga na licu mesta.

U vozilu koje je sletelo s puta nije bilo povređenih. Na mesto nezgode izašla je saobraćajna policija i osnovni javni tužilac iz Aleksinca koji su obavili uviđaj. Zahvaljujući efikasnoj intervenciji saobraćajaca koji su preusmeravali vozila, izbegnut je duži zastoj na autoputu.

Nazad na vrh Ići dole
Danubius
Čuvar Vatre
Danubius

PočaljiNaslov: Re: ALEKSINAC -grad crnih hronika ?    ALEKSINAC -grad crnih hronika ?  EmptyPet Sep 02, 2016 2:32 pm

ALEKSINAC - Aleksinačka policija uhapsila je četvoricu muškaraca iz ovog grada zbog sumnje da su od dvojice svojih sugrađana pokušala da iznude veću sumu novca te da su izvršili i krivično delo nasilničko ponašanje u grupi.

Informativna služba niške Policijske uprave je saopštila da su slobode lišeni M.K. (42), I.K. (19), P.V. (37) i P.Ž. (24) jer su, kako se sumnja, tokom jula na teritoriji Aleksinca razbijali i autosprejevima šarali automobile a od njihovih vlasnika tražili od trista do petsto evra kako bi ih ostavili na miru.

Kako saznajemo, ova četvorka je od ranije imala neraščišćene račune sa oštećenima što je bio motiv za vandalizam i iznudu tako da se oni nisu slučajno našli na njihovoj meti.

Policija je navela i da je prilikom pretresa stana i ostalih prostorija koje je koristio osumnjičeni  P.Ž,  pronađena  veća količina prehrambene robe i cigareta vredna 250.000 dinara za koju se sumnja da je ukradena iz jedne trafike u Aleksincu. Zato je protiv njega podneta i krivična prijava za tešku krađu.

Svoj četvorici je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će sa krivičnim prijavama biti sprovedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Aleksincu.

Nazad na vrh Ići dole
Danubius
Čuvar Vatre
Danubius

PočaljiNaslov: Re: ALEKSINAC -grad crnih hronika ?    ALEKSINAC -grad crnih hronika ?  EmptySub Okt 15, 2016 7:28 pm

Lažni SNS doktor ,ministar policije Stefanović ,danas u Aleksincu dao izjavu da je "zabeležen pad krađa i teških krivičnih dela ,a da je bezbednosna situacija   na zadovoljavajućem nivou " . 
A vi malo pročitajte gornje postove ,vidite datume ......ako koza laže ,rog ne laže . 

ALEKSINAC -grad crnih hronika ?  108024_nesa_f

Nazad na vrh Ići dole
Danubius
Čuvar Vatre
Danubius

PočaljiNaslov: Re: ALEKSINAC -grad crnih hronika ?    ALEKSINAC -grad crnih hronika ?  EmptyČet Nov 03, 2016 3:27 pm

Bacite pogled na gornji post -pa na ovaj . 

HOROR U ALEKSINCU: JOŠ JEDNO STRAVIČNO NASILJE NAD ŽENAMA POLICAJAC ZVER: Šest dana silovao i mučio devojku!

Nazad na vrh Ići dole
Danubius
Čuvar Vatre
Danubius

PočaljiNaslov: Re: ALEKSINAC -grad crnih hronika ?    ALEKSINAC -grad crnih hronika ?  EmptyUto Dec 06, 2016 9:37 pm

ALEKSINAC - Leš mlađe ženske osobe pronadjen je danas u jednom aleksinačkom selu.

Kako je saopštilo Više javno tužilaštvo, u toku je intenzivan rad na rasvetljavanju okolnosti pod kojima je došlo do njene smrti.

- Oko 13 sati u okolini Aleksinca otkriven je ženski leš neutvrđenog identiteta. Policija u Više javno tužilaštvo rade na utvrdjivanju svih činjenica u vezi ovog dogadjaja – saopštio je Vladimir Stanojević, portparol ove pravosudne institucije.
- Za sada nema zvaničnih informacija da li je smrt nastupila nasilnim putem.

Nazad na vrh Ići dole
Danubius
Čuvar Vatre
Danubius

PočaljiNaslov: Re: ALEKSINAC -grad crnih hronika ?    ALEKSINAC -grad crnih hronika ?  EmptySre Dec 07, 2016 4:47 pm

I evo raspleta jučerašnje vesti : 

ŽENA UBIJENA I BAČENA PORED PUTA KOD ALEKSINCA

Telo G.J. (44) iz Kruševca pronađeno je 6. decembra na putu Rutevac – Mozgovo kod skretanja za selo Bradarac.

Policija traga za muškarcem koji osumnjičen za njeno ubistvo, koji je navodno sa žrtvom ranije bio u vezi. Kako nezvanično saznajemo, nestao je i sadašnji partner ubijene žene, a ne odbacuje se mogućnost da je i on ubijen.

Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: ALEKSINAC -grad crnih hronika ?    ALEKSINAC -grad crnih hronika ?  Empty

Nazad na vrh Ići dole

ALEKSINAC -grad crnih hronika ?
Nazad na vrh 
Strana 1 od 2Idi na stranu : 1, 2  Sledeći
 Similar topics
-
» PARADA CRNIH OVACA-i ostale parade
» Sombor-grad zelenila
» IVO ANDRIC
» BOR-moj grad
» Grad Hamburg

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
DANUBIUS FORUM @ osnovano 2007 -  :: GEOGRAFIJA PREBIVALIŠTA/ETNOSI :: GRADOVI I SELA :: GRADOVI-
Skoči na: