Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
DOBRO NAM DOŠLI !
DANUBIUS FORUM @ osnovano 2007 -
Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
DOBRO NAM DOŠLI !
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
-MI NISMO KAO DRUGI -Liberté, égalité, fraternité-
Naslov: FILMOVI KOJE SMO VOLELI Sre Okt 01, 2008 9:34 pm
First topic message reminder :
Kakve filmove volite, po žanru, koji film je ostavio poseban utisak na vas, koji smatrate najboljim svih vremena , koji nikada niste pogledali, a želeli ste.........Da li ste filmofil , gledate li filmove ?
Naslov: Re: FILMOVI KOJE SMO VOLELI Sre Okt 14, 2009 12:14 am
Zvončić
Datum upisa : 30.07.2009
Naslov: Re: FILMOVI KOJE SMO VOLELI Sre Okt 14, 2009 12:18 am
Volim sve, sem nekih glupih komedija koje uopšte nisu smešne. Imam par omiljenih filmova koje dugo nisam gledala, a mnogo mi se svidjaju. Jedan od njih je i pretužni film: PREMA SVETLU, koji nigde ne mogu da nadjem, a gledala sam ga pre više od 10 godina.
Naslov: Re: FILMOVI KOJE SMO VOLELI Čet Dec 31, 2009 12:51 am
Majstori, Majstori! [You must be registered and logged in to see this link.]
Aleksandar Berček i antologijska scena (po meni) iz ovog filma:
Danubius Čuvar Vatre
Godina : 64 Location : Datum upisa : 19.01.2008
Naslov: Re: FILMOVI KOJE SMO VOLELI Čet Feb 18, 2010 2:11 pm
Upravo gledam "Bal na vodi " Jedan od prvih filmova koji je govorio o našem "komunizmu" sa mnogo istine , a opet na jedan sladak način. Nisam nešto pratio -zaista ne znam šta je bilo sa Galom Videnović , da li je snimila nešto vrednije posle ??? [You must be registered and logged in to see this image.]
Naslov: Re: FILMOVI KOJE SMO VOLELI Pet Feb 26, 2010 10:31 pm
Danubius ::
Kakve filmove volite, po žanru, koji film je ostavio poseban utisak na vas, koji smatrate najboljim svih vremena , koji nikada niste pogledali, a želeli ste.........Da li ste filmofil , gledate li filmove ?
Više je filmova koje bih prozvala dobrim za sva vremena ... Jedan koji je nedavno ostavio poseban dojam na mene je ;
doctorr67 NR .1 foruma
Location : Singidunum Humor : Onaj koji napravi gresku, a ne ispravi je - cini i drugu gresku!! Datum upisa : 20.12.2007
Naslov: Re: FILMOVI KOJE SMO VOLELI Pet Feb 26, 2010 10:34 pm
Draganna ::
Više je filmova koje bih prozvala dobrim za sva vremena ... Jedan koji je nedavno ostavio poseban dojam na mene je ;
Naslov: Re: FILMOVI KOJE SMO VOLELI Ned Mar 14, 2010 9:02 pm
Danubius ::
Da li ste filmofil , gledate li filmove ?
Bila sam filmofil. Osim fabule i glumaca, jednako mi je bila bitna fotografija i muzika. Volim spektakle, mjuzikle, drame i komedije, pa bih iz tih žanrova izdvojila sledeće: -Gospodar prstenova (spektakl) -Kosa (mjuz) -Let iznad kukavičijeg gnezda i Zemlja senki (drame) -Brajanovo žitije (Montipajtonovci) Ovaj poslednji mi je film nad filmovima. Verujte mi na reč, pogledala sam ga bar 50 puta. [You must be registered and logged in to see this image.]
Jako volim našu kinematografiju, smatram da imamo glumce neke bolje i od holuvudskih. Film No 1 je: Maratonci trče počasni krug
debilko Pogrešila roda
Godina : 62 Location : Moskva Datum upisa : 22.06.2009
Naslov: Re: FILMOVI KOJE SMO VOLELI Ned Mar 14, 2010 9:18 pm
Moji omiljeni zanrovi su horori,komedije i vesterni Ipak,najbolji svih vremena,.....pa zna se,Let iznad kukavicjeg gnezda. Moj omiljeni film je Predskazanje,a takodje i serijal spageta sa Klint istvudom Dobar los zao,Za saku dolara,Za dolar vise Komedije preferiram Francuske sa Danijelom Otojom Od domacih, Tri karte za Holivud je neponovljiv, sve po scenariju Dusana Kovacevica je vrh, Bumerang od Basare.
Godina : 36 Location : Beograd Datum upisa : 22.04.2010
Naslov: Re: FILMOVI KOJE SMO VOLELI Čet Jun 17, 2010 11:17 pm
Ja definitivno sebe smatram filmofilom... Svaku noc odgledam bar tri filma...Evo i sad mi se jedan ucitava...
Volim horor,fantaziju i komediju kao i dokumentarce,istorijske filmove...Tim redom...
Od nasih filmova mogu da pomenem samo komedije,naravno, koje sve obozavam,inace druge stvari ili ne gledam ili zaboravim da sam uopste gledala cim iskljucim TV,komp...
Od zanrova koje ja volim,ne mogu da izdvojim nijedan film,koji volim najvise ili koji je ostavio utisak...Jer svaki je za sebe poseban.
Ali...od ostalih...
Forest Gamp , ne znam zasto... Casablanca - verovali ili ne Requiem for a Dream Scarface
Ima jos ...ali ko ce se setiti...
determinanta Matematički kompleksna
Godina : 65 Datum upisa : 06.01.2008
Naslov: Re: FILMOVI KOJE SMO VOLELI Pet Jun 25, 2010 2:19 pm
Po mom ukusu, [b]IMMORTAL[/b], među najboljim SF filmovima, koje rado gledam po preporuci onih čija mišljenja cenim. [img][You must be registered and logged in to see this link.]
Aurora Borealis
Datum upisa : 17.12.2009
Naslov: Re: FILMOVI KOJE SMO VOLELI Pon Jun 28, 2010 10:07 am
Godina : 50 Location : my world Humor : ;) Datum upisa : 23.03.2008
Naslov: Re: FILMOVI KOJE SMO VOLELI Pon Jan 16, 2012 10:43 pm
Vuk Samotnjak Ceo Film-1972 godina Sadržaj: Nemački ovčar, zaostao iz rata, pomalo je podivljao živeći sam u planini. To je lički kraj s vukovima koji neretko seljanima napadaju ovce. Dečak Ranko uspe se sprijateljiti s divljim psom kojeg, po natpisu s medaljice na ogrlici, naziva Hund. Ostali seljani međutim za Hunda misle da je vuk te organiziraju na njega hajku... uloge: Slavko Štimac .... Ranko Željko Mataija .... Ređo Ivan Štimac .... Ćiro Boro Ivanišević .... Joso Smiljan Čičić .... Nikolica Finka Pavičić-Budak .... baka Edo Peročević .... otac Sabrija Biser Rikard Brzeska Dragomir Felba Slavica Fila .... učiteljica Ilija Ivezić Jovan Rančić Branko Špoljar .... doktor Premijera: 13.07.1972. Trajanje: oko 83 minuta Tehnika: 35mm widescreen, boja Režija: Gluščević Obrad Produkcija: Jadran film Filmski rod: Igrani film Zemlja proizvodnje: Socijalistička Federativna Republika Jugoslavija Scenario: Stjepan Perović, Obrad Gluščević Fotografija: Nenad Jovičić Glazba: Bojan Adamič Montaža: Lida Braniš-Bobinac Scenografija: Dušan Brajić
sonia حبيبي
Naslov: Re: FILMOVI KOJE SMO VOLELI Sub Apr 14, 2012 10:38 pm
Naslov: Re: FILMOVI KOJE SMO VOLELI Pon Nov 11, 2013 8:57 am
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaako volim "Mambo kings". To vreme, klubovi, muzika, ples erotičan do bola, a tako suptilan... A naslovna pesma me ubija...ta pesma tek IMA PRIČU!!!
sonia حبيبي
Naslov: Re: FILMOVI KOJE SMO VOLELI Pet Apr 08, 2016 10:15 pm
Majčina dušica
Datum upisa : 24.06.2017
Naslov: Re: FILMOVI KOJE SMO VOLELI Ned Feb 04, 2018 2:40 pm
Filmove baš rijetko gledam, tv isto tako, ovaj mi je bio zanimljiv.