Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
DOBRO NAM DOŠLI !
DANUBIUS FORUM @ osnovano 2007 -
Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
DOBRO NAM DOŠLI !
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
-MI NISMO KAO DRUGI -Liberté, égalité, fraternité-
Naslov: FILMOVI KOJE SMO VOLELI Sre Okt 01, 2008 7:34 pm
First topic message reminder :
Kakve filmove volite, po žanru, koji film je ostavio poseban utisak na vas, koji smatrate najboljim svih vremena , koji nikada niste pogledali, a želeli ste.........Da li ste filmofil , gledate li filmove ?
...eto...nezaboravno... [You must be registered and logged in to see this image.]
sonia حبيبي
Datum upisa : 23.03.2008
Naslov: Re: FILMOVI KOJE SMO VOLELI Uto Sep 08, 2009 7:49 pm
uhh....ovaj film je.... napisacu vam...... mnogo jak
Prichala sam sa Glogovcem [You must be registered and logged in to see this image.] ima li tema omiljeni glumac? Koji Al Pacino, koji Dastin Hofman, OVAJ CHOVEK JE LEGENDA!
sonia حبيبي
Datum upisa : 23.03.2008
Naslov: Re: FILMOVI KOJE SMO VOLELI Uto Sep 08, 2009 7:51 pm
Odlichan izbor, cojle, posebno poslednji.... [You must be registered and logged in to see this image.]
Poslednji izmenio sonia dana Sre Sep 09, 2009 12:34 am, izmenjeno ukupno 1 puta
cojle Zaštitnik seljačkih prava
Datum upisa : 09.08.2009
Naslov: Re: FILMOVI KOJE SMO VOLELI Uto Sep 08, 2009 7:57 pm
Iz kog je ovo filma? [You must be registered and logged in to see this image.]
Location : Kumova slama Humor : smešan samom sebi Datum upisa : 09.08.2009
Naslov: Re: FILMOVI KOJE SMO VOLELI Sub Sep 26, 2009 2:36 pm
...neki kumovi...mislim da su s juga... [You must be registered and logged in to see this image.]
Seljak sam pa umem i reč da probiram!
sonia حبيبي
Godina : 50 Location : my world Humor : ;) Datum upisa : 23.03.2008
Naslov: Re: FILMOVI KOJE SMO VOLELI Sub Sep 26, 2009 2:37 pm
cojle ::
...neki kumovi...mislim da su s juga... [You must be registered and logged in to see this image.]
jes', kako sam zaboravila?! [You must be registered and logged in to see this image.]
Danubius Čuvar Vatre
Godina : 64 Location : Datum upisa : 18.01.2008
Naslov: Re: FILMOVI KOJE SMO VOLELI Sub Sep 26, 2009 2:46 pm
sonia ::
danubius ::
"Zid" (The Wall" ) sa Bobom Geldorfom i muzikom Pink Flojda + prvi put vidjene na taj način uklopljene dugometražne animacije +quadro dolbi zvuk .
Mislili smo da je Bog lično to režirao -danas mi je čak i prilično dosadan .
Nisam gledala, nemam pojma o chemu se radi [You must be registered and logged in to see this image.]
...možda , ali si sigurno čula naslovnu melodiju "Još jedna cigla u zidu" Flojda ? E o tome se radi....o otudjenju , pobuni mladih protiv estabišmenta , potrošačkog društva, autoriteta , koji ih priprema još od detinjstva da ih usisa i proždere ....O tome kako smo svi "u mašini" ....pogledaj !
Naslov: Re: FILMOVI KOJE SMO VOLELI Sub Sep 26, 2009 2:49 pm
sonia ::
"Zid" (The Wall" ) sa Bobom Geldorfom i muzikom Pink Flojda + prvi put vidjene na taj način uklopljene dugometražne animacije +quadro dolbi zvuk .
Mislili smo da je Bog lično to režirao -danas mi je čak i prilično dosadan .
Nisam gledala, nemam pojma o chemu se radi [You must be registered and logged in to see this image.]
...možda , ali si sigurno čula naslovnu melodiju "Još jedna cigla u zidu" Flojda ? E o tome se radi....o otudjenju , pobuni mladih protiv estabišmenta , potrošačkog društva, autoriteta , koji ih priprema još od detinjstva da ih usisa i proždere ....O tome kako smo svi "u mašini" ....pogledaj !
primila k' znanju [You must be registered and logged in to see this image.] pogledacu...
Location : Kumova slama Humor : smešan samom sebi Datum upisa : 09.08.2009
Naslov: Re: FILMOVI KOJE SMO VOLELI Sub Sep 26, 2009 2:53 pm
Seljak sam pa umem i reč da probiram!
sonia حبيبي
Naslov: Re: FILMOVI KOJE SMO VOLELI Sub Sep 26, 2009 2:58 pm
Ludosti učinjene u mladosti ne može nadoknaditi sva mudrost u starosti. ..[You must be registered and logged in to see this image.]
montoya NR .1 foruma
Naslov: Re: FILMOVI KOJE SMO VOLELI Uto Okt 13, 2009 10:14 pm
Ludosti učinjene u mladosti ne može nadoknaditi sva mudrost u starosti. ..[You must be registered and logged in to see this image.]
Zvončić
Godina : 41 Location : Beograd Humor : Zaljubljena Datum upisa : 30.07.2009
Naslov: Re: FILMOVI KOJE SMO VOLELI Uto Okt 13, 2009 10:18 pm
Volim sve, sem nekih glupih komedija koje uopšte nisu smešne. Imam par omiljenih filmova koje dugo nisam gledala, a mnogo mi se svidjaju. Jedan od njih je i pretužni film: PREMA SVETLU, koji nigde ne mogu da nadjem, a gledala sam ga pre više od 10 godina.