Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
DOBRO NAM DOŠLI !
DANUBIUS FORUM @ osnovano 2007 -
Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
DOBRO NAM DOŠLI !
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
-MI NISMO KAO DRUGI -Liberté, égalité, fraternité-
Naslov: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde Pet Maj 01, 2009 8:10 pm
Suzan Bojl (Susan Boyle), od ružnog pačeta do labuda i svetske slave za samo sedam minuta
Toliko je trajao nastup. U labuda se pretvorila čim je pustila glas, a svetsku slavu zadobila još dok je predstava trajala. Život Suzan Bojl je izgledao prilično promašeno za poimanje savremene javnosti: žena zašla u pedesete godine, dobrodušna, neudata, celog života živela sa roditeljima, neuglednog izgleda, previše religiozna, posvećena nezi roditelja, dobrotvornim akcijama i crkvi, i čest je predmet poruge komšijske dece. Siguran sam da svako od nas zna za bar jednu osobu u svojoj okolini koja bi manje ili više mogla da se pripiše slična životna priča. Ipak, Suzan je stisla petlju i odlučila da pokaže svoj nesumnjivi talenat. Izašla je na scenu, pod svetla reflektora da je uživo vidi preko 10 miliona ljudi, zanemarila sve svoje nedostatke i pokazala ono što je gledalište ostavilo zadivljenim - sjajan glas i pevačko umeće. Buran aplauz i odobravanje publike koji su se čuli već početkom izvođenja pesme Sanjala sam san (I Dreamed a Dream) prerasli su u ovacije koje su nastupile sa poslednjim notama pesme. San koji je Suzan sanjala nije umro, kao u tek otpevanoj pesmi. Da priznam, gledavši snimak na jutjubu, nisam očekivao da će Suzan na sceni ispasti smešna. Čak uopšte ne mislim da je ružna (što mediji naglašavaju) i izgleda mi kao neko koga sam već negde video. Odgledao sam dovoljno snimaka američkog i britanskog “Talenta” tako da znam da učesnici ipak prolaze prethodnu audiciju, i da ne može baš svako da izađe na scenu (zato me uvek začudi zašto se žiri tako iznenadi kada vidi izvođenje kandidata). Njen prodoran i pomalo piskutav glas me jeste začudio, jer nije odavao zavidne glasovne mogućnosti tako da sam bio znatiželjan da čujem u čemu je trik i zašto je to njeno izvođenje toliko popularno. Čim je zapevala postalo je jasno. Čak ni ja, kome takva vrsta pevanja nije baš po ukusu, ne mogu osporiti ne samo odličan glas nego i sjajne mogućnosti njegove kontrole. Ono što mene posebno fascinira u ovoj priči je neverovatno brza svetska popularnost koju je Suzan postigla u samo nekoliko dana. Ovo je trenutak kada je televizija, ma koliko moćan medij bila, pala na kolena pred Internetom, jer Internet je taj koji je učinio Suzan Bojl planetarno slavnom. Dovoljan je bio jedan snimak postavljen na jutjub da ga u vrlo kratkom vremenu pogledaju milioni ljudi, a sada već stotine miliona. Snimak je u vrlo kratkom vremenu postao hit i na digu, fejsbuku, tviteru i drugim internet društvenim mrežama. Tako nešto ne tako davno ne bi bilo moguće i slava Suzan Bojl bi bila znatno manjih razmera. Nekako je istorijski pravedno da neko, rođen u vreme crno-bele televizije, i mnogo pre nego što je čovek stupio na Mesec i neko ko spada u generacije koje se Internetom niti bave niti znaju mnogo o njemu, u današnje vreme obeleži dominaciju Interneta kao tehnologije planetarnog informisanja koje je nemoguće kontrolisati. Bojl efekat je stvoren. Dovoljno je da se nešto dogodi, i ako je to dovoljno interesantno, cela planeta će to u vrlo kratkom roku saznati.
Snimci na you tube , pogledajte :
https://www.youtube.com/watch?v=9lp0IWv8QZY
Šta mislite -da li će gospodja Bojl doživeti svetsku slavu, ili je , nez obzira na sve , samo čudo za jedan dan ?
Poslednji put izmenio Danubius dana Pet Apr 22, 2011 10:11 pm, izmenio ukupno 3 puta
Lily First Bride
Godina : 28 Location : .. majka Serbia.. Datum upisa : 12.09.2008
Naslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde Sub Maj 02, 2009 2:18 pm
.. cula sam za nju pre mozda nedelju dana... odusevila je sve.. ali sada je vec pokrenuta i marketinska kampanja nekih producentskih kuca ko ce je prvi angazovati da se snimi taj famozni Suzanin prvi poljubac.. to mi je vec ruzno.. to je privatna stvar svake osobe i smatram da je tio veoma ruzno..
.. zasto ne bi dozivela svetsku slavu, zena ne sumnjivo ima ogromni talenat, i nadam se da ce je to usreciti a ne unesreciti.. .. drzim joj fige.. za srecu..
Danubius Čuvar Vatre
Godina : 64 Location : Datum upisa : 19.01.2008
Naslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde Ned Maj 31, 2009 8:59 am
"Vremešna devica " (48 god) se uspela plasirati u finale "Britanija ima talent " , nakon što ju je videlo od 60 -100 000 000 ljudi preko you tube . Ovoga puta bez ciničnih osmeha publike i žirija , no.....
Ako sam dobro video (proveriću) -nije uspela i pobediti , nego je pobedila neka plesna grupa. Ako je tako-ništa od (bar zvaničnog) pevanja pred britanskom kraljicom. Baš mi žao babe (koja je moje godište ) :(
Danubius Čuvar Vatre
Naslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde Ned Maj 31, 2009 11:13 am
Suzan Bojl neočekivano na drugom mestu britanskog takmičenja
Neočekivano, Suzan Bojl završila je kao druga u finalu britanskog šoua "Britain's Got Talent". Ona je pozdravila publiku i odšetala sa scene na takmičenju talenata u Velikoj Britaniji, ostavljajući pozornicu pobednicima, plesnoj grupi "Diversiti". Ipak, teško da će joj to okončati karijeru u šoubiznisu, piše AP.
Izgleda da su milionima ljudi koji su pratili i glasali telefonom nije bilo stalo da glasaju, misleći da će ona svakako pobediti. Jedan od stanovnika njenog rodnog grada Blekburna izjavio je da nije glasao za nju jer je mislio da će "svi drugi to uraditi". Bojl (48), koja je radila kao dobrovoljac u crkvi, postala je fenomen nakon što se prijavila za audiciji britanske emisije, a njen zapanjujući glas, u kombinaciji sa neuglednošću njenog izgleda, doneo joj je svetsku slavu.
U finalu je škotska pevačica izvela pesmukoja ju je proslavila, "I Dreamed a Dream", iz mjuzikla "Jadnici", obučena u glamuroznu, ali jednostavnu, dugu haljinu. Pojavila se sređenija i življa nego tokom prethodnih izvedbi, uočio je AP, ali izgleda da joj je bilo neugodno dok je razgovarala sa članovima žirija nakon što je otpevala pesmu. Kada su je sudije upitale za dalje planove, ona je rekla da se nada da će izdati album. Plesna grupa "Diversiti", koja je pobedila, ima deset članova starosti od 12 do 25 godina. Njihova tačka je tokom takmičenja talenata bila primećena, ali niko nije mislio da će pobediti. Pobeda im je donela 100.000 funti i pravo da izvedu svoju tačku za kraljicu Elizabetu II u decembru.
Silvy Frumos si de foc
Godina : 48 Location : Bor Datum upisa : 11.10.2007
Naslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde Ned Maj 31, 2009 11:17 am
danubius ::
Stetaaaaaaaaaaaaaa, bila sam ubedjena da ce pobediti
Silvy Frumos si de foc
Godina : 48 Location : Bor Datum upisa : 11.10.2007
Naslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde Ned Maj 31, 2009 11:21 am
https://www.youtube.com/watch?v=RxPZh4AnWyk
Danubius Čuvar Vatre
Naslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde Ned Maj 31, 2009 11:22 am
Silvy ::
danubius ::
Stetaaaaaaaaaaaaaa, bila sam ubedjena da ce pobediti
Ceo svet je....ali, eto , tako ispalo . Mene zanima da li će ona sad biti apsolutno zaboravljena -ili će ipak napraviti neku karijeru
Danubius Čuvar Vatre
Naslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde Ned Jul 19, 2009 8:20 pm
Sa novom frizurom, pažljivo našminkana i u elegantnoj odeći, Suzan Bojl transformisala se iz neugledne domaćice u sofisticiranu damu, piše danas "Dejli Mejl".
Nestale su čupave obrve i neposlušne kovrdže zbog kojih je stekla nezavidan nadimak "dlakavi anđeo". Bivša takmičarka šoua "The Britain's Got Talent" otkrila je svoj novi imidž u američkoj emisiji "Tudej". Bojl (48) se pojavila u elegantnoj, ljubičastoj haljini, a na pitanja o svom izgledu skromno odgovara: "Imam samo malo šminke. Dobro koristim četkice". Na pitanje kako se nosi sa slavom koju je stekla preko noći, Suzan ističe da se oseća sjajno. "Odlično se provodim. Neverovatno je. Ne može se opisati", kaže Bojl. "Kada se iščupate iz tame, to je kao da ste krenuli na dugo putovanje. Nikad ne znate kako će se završiti. Ne želite da se završi". Škotska pevačica postala je preko noći poznata širom sveta, nakon što je u britanskoj takmičarskoj emisiji otpevala "I Dreamed A Dream" iz mjuzikla "Jadnici". Ona je osvojila drugo mesto, ali je ipak uspela da snimi svoj prvi album, koji će se na tržištu pojaviti pre Božića. Suzan je takođe ponuđena uloga u popularnoj komičnoj seriji "Ružna Beti".
Video na : http://www.blic.rs/zabava.php?id=102404
Ako je ovo promena na bolje........Čini mi se da sirotici ne bi pomogao ni tim plastičnih hirurga !
Danubius Čuvar Vatre
Naslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde Uto Nov 03, 2009 2:12 pm
Serijal „Ja imam talenat”
Senka poput Lajze Mineli
Autor: M. Mijatović | 03.11.2009. - 05:00
Novosađanka Senka Petrović, takmičarka serijala „Ja imam talenat”, sinoć je svojim izvođenjem numere „Kabare” iz istoimenog mjuzikla donela dašak Brodveja u ovaj šou, a svojim nastupom osvojila i publiku i žiri.
Šarmantna takmičarka na scenu je izašla u crvenoj kariranoj haljini i patikama, te je osim pevanjem, žiri oduševila i svojom neposrednošću.
- Za „Ja ima talenat” sam se prijavila iz šale jer sam se opkladila sa prijateljima. Međutim, onda je došao dan audicije i ja sam dala sve od sebe - priča Senka koja je završila glumi i režiju na Akademiji umetnosti u Novom Sadu, te je zbog prirode posla savladala ples i pevanje. - Završila sam nižu muzičku školu, solo pevanje, ali sam i kasnije uzimala časove zbog posla. Radila sam i jedan mjuzikl na mađarskom „Vrli novi svet”, ali sam pevala i na više različitih jezika - objašnjava Senka, koja sada želi da specijalizira lutkarstvo. Međutim, osim što je čuveni song Lajze Mineli iznela na svoj način, pažnju je privukla i neobičnim stajlingom. - Bilo mi je veoma simpatično kada sam videla da član žirija Ivan Tasovac ima iste patike kao ja, a dve noći pre nastupa sam sanjala da nastupam baš u toj crvenoj haljini i patikama, i tako je i bilo - ističe Senka, kojoj je puno značila i podrška publike, te sada želi da u daljem takmičenju da sve od sebe
---i ja naravno, uvek promašim dan kada je ova emisija .
Bila je svojevremeno slična , ali za muzičke talente , emisija na BGD 3 "3K DUR" -tamo se imalo šta čuti -uz fenomenlnu pratnju (uživo ) "Nevernih beba " Strašno kako NIKO od te talentovane dece nije kasnije napravio karijeru. Ovi "zvezde granda" naprave !
Lily First Bride
Naslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde Čet Nov 05, 2009 10:48 am
.. kako nije.. pa Jelena Tomasevic je tako krenula.. sad sam se samo nje setila.. a znam da ih ima jos..
sonia حبيبي
Godina : 50 Location : my world Humor : ;) Datum upisa : 23.03.2008
Naslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde Sub Nov 07, 2009 4:32 pm
Ne gledam ovaj show , ali pozvala me deugarica, njen sin je onaj sa biciklom super si Djole, navijam za tebe
Danubius Čuvar Vatre
Naslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde Uto Nov 10, 2009 10:50 am
Doktor u „Ja imam talenat”
Ginekolog koji zna da peva
Autor: M. Mijatović | 10.11.2009. - 05:00
Branko Bjeković, ginekolog klinike „Narodni front” iz Beograda, nastupio je sinoć u serijalu „Ja imam talenat”, ali za razliku od mnogih takmičara, njegov cilj nije bio samo da pokaže svoj talenat, već da na taj način pomogne deci iz Zvečanske.
Naime, Bjeković se za „Ja imam talenat” prijavio kako bi skupio novac koji mu nedostaje za renoviranje isturenog odeljenja Zavoda za nezbrinutu decu u naselju braća Jerković. - Ovo je druga humanitarna akcija koju sam pokrenuo, jer sam pre tri, četiri godine snimio CD, od čije je prodaje novac bio upućivan u kliniku „Dobro srce”. Sada sam snimio CD za pomoć odeljenju zavoda za nezbrinutu decu, jer je potrebno renoviranje prostora u kome mališani crtaju i igraju se - objašnjava Bjeković te dodaje da je nakon nastupa u „Ja imam talenat” dobio obećanje od članova žirija da će mu pomoći da sakupi sredstva koja mu nedostaju. Inače, muzikom se bavi ceo svoj život, a u „Ja imam talenat” je izveo pesmu „Zajdi, zajdi”. - Mislim da je moj nastup bio afirmativan, jer sam ja u emisiju došao sa određenim ciljem. Inače, volim emotivnu muziku, odnosno ne delim je na žanrove, već mi je samo bitno da je muzika emotivna - priča Branko, koji ima vremena da uklopi svakodnevni rad na klinici sa nastupima jer, kako kaže, ne nastupa često. Mnogi njegovi pacijenti znaju za njegovu ljubav prema muzici, a neretko se dešava da im Branko po nešto i zapeva. Međutim, jedan od razloga zašto se bavi muzikom i pokreće humanitarne akcije i taj što on na taj način želi da da svoj doprinos borbi protiv bele kuge. - Interesuje me fenomen protiv bele kuge, jer su u Srbiji više ljudi umire nego što se rađa. Međutim, nemam neku veliku podršku jer svi govore da je moja borba nekomercijalna, tako da preko pevanja pokušavam da ljudima prenesem određenu poruku - ističe Branko, ponosni tata dva dečaka.
Klinac sa bubnjevima U prethodnoj emisiji „Ja imam talenat” veliku pažnju privukao je i osmogodišnji bubnjar Aleksandar Dimitrijević iz Sevojna, koji je oduševio publiku i žiri svojim talentom. - Aleksandar je od četvrte godine pokazivao sklonost ka muzici. Budući da i sam sviram bubnjeve često sam ga vodio na svoje nastupe, ali je sve što zna sam naučio, samo gledajući šta ja radim - kaže Aleksandrov tata Dejan Dimitrijević, koji ga je i prijavio za šou. - Kada sam ga prijavio nisam ni znao šta je nagrada, već sam samo želeo da ga ljudi vide i upoznaju njegov talenat. On je već sada počeo da se priprema za naredni krug i svakodnevno vežba između jednog i tri sata - ističe Dimitrijević koga je nastup njegovog sina učinio izuzetno ponosnim.
Danubius Čuvar Vatre
Naslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde Uto Dec 01, 2009 2:35 pm
Debi album domaćice iz Škotske pravi hit
Suzan Bojl ušla u istoriju
Autor: A. Novaković | Foto: Reuters | 01.12.2009. - 05:00
Suzan Bojl sada napokon može da kaže da je ostvarila svoje snove - njena ploča „I Dreamed A Dream” je u prvoj nedelji, u Velikoj Britaniji prodata u neverovatnih 410.000 primeraka, čime je domaćica iz Vest Lotijana postavila novi rekord kada se govori o debitantskim izdanjima, a istovremeno je zauzela četvrto mesto na listi najprodavanijih albuma u Engleskoj svih vremena!
Suzan, koja se proslavila nastupom u šou-programu „Britain’s Got Talent”, prošlog ponedeljka je objavila svoj dugoočekivani debitantski album „I Dreamed A Dream” i već se zlatnim slovima upisala u istoriju britanske muzike. Prema podacima „Official Charts Company”, četrdesetosmogodišnja Suzan je u prvoj nedelji prodala 410.000 kopija svog albuma, čime je oborila rekord koji je prethodno držala Leona Luis (376.000), i tako postala najuspešniji debitant u istoriji britanskih top-lista. Takođe, po procenama stručnjaka, njena ploča će verovatno biti i najproprodavaniji album u Engleskoj ove godine, a Suzan Bojl je, po prodaji, potukla i zvezde kao što su Robi Vilijams, Eminem i grupa U2. Osim prvog mesta na britanskoj listi albuma, Suzan može da se pohvali i devetim mestom na listi singlova koje zauzima sa svojom obradom numere „Wild Horses” benda „Rolling Stones”.
Njen uspeh je iznenadio samo one koji prethodnih nekoliko meseci nisu upalili televizor ili čitali novine jer ogromna medijska halabuka koja je pratila Suzan Bojl - od nervnog sloma nakon osvajanja samo drugog mesta u emisiji „Britain’s Got Talent”, preko brzog oporavka, kozmetičkog preporoda, pa sve do najave albuma koje su desetine hiljada ljudi naručile čak dva meseca pre izdavanja... morala je da rezultira velikim uspehom. Naravno, priča o prodaji njenog albuma će biti potpunija kada se dodaju podaci o prodaji u svetu, ali sigurno je da će na kraju njena ploča biti prodata u milionskom tiražu. Uostalom, kada se gleda prva nedelja prodaje, Suzan se već pridružila velikanima, njen album je četvrti najprodavaniji u istoriji britanske muzike, a ispred nje su samo „Oasis” („Be Here Now”), „Coldplay” („X&Y”) i „Take That” („The Circus”)...
3. „Arctic Monkeys” – 2006 - „Whatever People Say I Am, That’s What I’m Not” - 363.000
Ma videste li babu ?
Oci-ANDJELA Anđelina
Datum upisa : 08.06.2008
Naslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde Uto Dec 01, 2009 4:15 pm
Sinoc, kad sam cula malu Jovanu Jovanovic, rasplakala sam se slusajuci kako to dete peva..Bas mi je zao sto nije prosla, mala peva pa rastura, zaista je talentovana..
Danubius Čuvar Vatre
Naslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde Pon Dec 21, 2009 9:38 am
Suzan Bojl kandidatkinja za pesmu u novom Džejmsu Bondu
Autor: Beta | Foto:Reuters | 20.12.2009. - 12:40
Zvezda Suzan Bojl zasijaće još snažnije ako se potvrde vesti da je "viđena" da otpeva pesmu za novi film o Džejmsu Bondu, objavljeno je danas na sajtu časopisa OK.
Kompozitori zaduženi da sledeći film o tajnom agentu 007 pomenuli su ime Suzan Bojl, koja je svetsku slavu stekla u TV takmičenju "Britanija ima talenat" i čiji je debitantski album "I Dreamed A Dream" ubedljivo prvi na top listama. Čak i zvanični klubovi obožavalaca Džejmsa Bonda stali su uz 48-godišnju Škotlanđanku i pokrenuli internetu kampanju u znak podrške.
Novi film iz serijala o Džejmsu Bondu, 23. po redu, koji još nema naslov, u bioskope bi trebalo da stigne 2011. godine.
Astra Zvezda Foruma
Godina : 64 Location : podnozje Alpi Datum upisa : 20.06.2008
Naslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde Sub Jan 16, 2010 10:59 pm
Najpoznatija učesnica rijalitija "Britanija ima talenat" Suzan Bojl, "odlepila" na aerodromu Hitrou u Velikoj Britaniji.
Internet senzacija Suzan Bojl zapanjila je zaposlene na aerodromu Hitrou. Dok je čekala da se ukrca na avion za Čikago, Bojlova je šokirala zaposlene u VIP salonu aerodroma kao i ostale putnike svojim neobičnim ponašanjem. Da li je u pitanju "nervna iscrpljenost" kao i pre nekoliko meseci ili raspoloženje pred gostovanje u emisiji Opre Vinfri tek Suzan je pevala u dršku od metle i čistila cipele ostalim putnicima!
"Vladao je potpuni haos", rekao je jedan od zaposlenih na aerodromu. "Pokušavali smo da je smirimo, ali ona je zgrabila metlu i počela da peva na sred aerodroma, a onda da istom tom metlom čisti cipele prolaznicima. Kada smo pokušali da je zamolimo da prestane, ona je počela da viče: 'Pobegla sam, pobegla sam!'".
Suzan ovo nije prvi ispad u javnosti. U novembru nakon jednog nastupa u Njujorku uslikana je kako sisa palac.
Prijatelji pevačice čiji je debi album "I dreamed dream" proglašen za najprodavaniji u Velikoj Britaniji kažu da je takvo ponašanje rezultat pritiska njenog menadžera Endija Stivensa.
"Nije čudo što se tako ponaša. Pritiskaju je sa svih strana i teško joj je da se nosi sa slavom. Poslednja stvar koju joj je Endi naredio je da mora da smrša. Previše je sve to za nju", rekao je neimenovani izvor blizak pevačici za "Dejli Mejl".
Danubius Čuvar Vatre
Naslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde Čet Mar 11, 2010 10:17 pm
Talentovanoj pevačici ponuđeno 700.000 evra da nevinost izgubi na filmu!
Najpoznatija učesnica britanskog muzičkog šou programa Suzan Bojl (Susan Boyle) nakon priznanja da je još uvek nevina dobija ponude sa svih strana. Stvar je, očigledno, otišla predaleko pa je ova talentovana pevačica čak dobila i poslovnu ponudu iz porno industrije. produkcijska kuća "Kick Ass Pictures" ponudila joj je 700.000 evra da pred kamerama izgubi nevinost.
Oni predlažu čak osnivanje internet-stranice na kojoj bi posetioci između nekoliko kandidata izabirali onog sa kim bi Suzan imala prvi seks. Ona se na to ne obazire, samo želi da peva a brojnim udvaračima je poručila da mogu "stati u red". među njima se našao i jedan od članova žirija Pirs Morgan koji ju je, kako se priča, pozvao na večeru. Pitam se da li je možda bilo bolje , da je nikada nisu ni "otkrili" Na kraju će zaista sasvim prolupati , nije više daleko....
Astra Zvezda Foruma
Godina : 64 Location : podnozje Alpi Datum upisa : 20.06.2008
Naslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde Čet Mar 11, 2010 10:33 pm
Jadnica,zaista je usla u vrzino kolo,nadam se da ce izdrzati i d aje niko nece na tako gadan nacin iskoristiti.Misli li ta porno industrija da zena treba da izgubi nevinost s onim kojeg voli,djaba svi miloni...a jos pored svega i javno na TV,pred kamerama....kako ogavno,fuj. Jadnica,bolje bi bilo da nije ni propjevala,ocito je i to bilo previse za nju.
Danubius Čuvar Vatre
Naslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde Uto Apr 06, 2010 11:30 pm
Posao je uradjen, milioni su zaradjeni -verovatno je najmanje ona dobila , ali ,mnogo i previše za jednu domaćicu da joj život ne okrene naglavačke. Nisam siguran da ova jadnica neće na kraju završiti u ludari . A ona je samo žena htela da peva .
Danubius Čuvar Vatre
Naslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde Pon Apr 26, 2010 10:05 pm
Škotska katolička crkva izrazila je želju da Suzan Bojl peva papi Benediktu Šesnaestom prilikom njegove posete Velikoj Britaniji u septembru. Suzan Bojl
Suzan Bojl "bi bila divan adut u programu posete i nadamo se da ćemo uskoro moći da razgovaramo o njenom eventualnom učešću", kazao je predstavnik za štampu škotske crkve, precizirajući da pevačica još nije dobila zvaničan poziv.
Crkva je izrazila želju da Suzan Bojl peva na misi u Glazgovu. Papa će od 16. do 19. septembra boraviti u prvoj zvaničnoj poseti Velikoj Britaniji. U planu je njegov susret sa britanskom kraljicom Elizabetom Drugom, kao i posete Edimburgu, Kanterberiju i Koventriju.
Suzan Bojl (49) izašla je iz anonimnosti u aprilu 2009, zahvaljujući učešću u muzičkoj takmičarskoj emisiji "Britanija ima talenat". Iako nije pobedila, stekla je ogromnu popularnost, pošto je blizu 100 miliona ljudi pogledalo snimak njenog izvođenja pesme iz mjuzikla "Jadnici" na sajtu Youtube.
Njen prvi album, objavljen u novembru, dospeo je na prvo mesto lista najprodavanijih izdanja u Velikoj Britaniji. U SAD, album je za prvih nedelju dana od pojave prodat u rekordnih 710.000 primeraka.
Danubius Čuvar Vatre
Naslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde Ned Jul 11, 2010 1:24 pm
Škotska pevačica Suzan Bojl traga za anonimnim pevačem s kojim želi da snimi duet za svoj novi album "The Gift".
Zainteresovani snimke na kojima pevaju pesmu "Silent Night" mogu da postave na sajt Suzan Bojl (www.susanboylemusic.com), kao i na sajt YouTube. Prijavljivanje će trajati do 23. jula, a ime pobednika znaće se 26. jula.
Suzan Bojl (49) postala je prošle godine senzacija preko noći, kada je u emisiji "Britanija ima talenat" otpevala pesmu "I Dreamed A Dream". Snimak tog nastupa na internetu je pogledan više miliona puta.
Njen debi album prodat je u preko devet miliona primeraka.
"To je za mene bio pravi poklon i sada želim da prosledim poklon nekom drugom", rekla je.
Muškarci , da pokušamo ?
Danubius Čuvar Vatre
Naslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde Uto Okt 12, 2010 12:21 pm
Pijanista bez ruku pobednik takmičenja “Kina ima talenat”
Muzičar Liu Vei, koji svira klavir nožnim prstima, jer je izgubio obe ruke u nesreći u detinjstvu, pobedio je na takmičenju “Kina ima talenat”, prenosi britanski “Metro”.
Vei (23) je zadobio naklonost publike i žirija zbog svog neobičnog talenta, ali i odlučnosti i hrabrosti.
Finale takmičenja je održano u nedelju, a Vei je tom prilikom pevao i svirao pesmu “You’re Beautiful”, Džejmsa Blanta.
Sudije takmičenja su imale samo reči hvale za mladića kome su poručili da nastavi da se bori da ostvari svoje snove.
“Bar imam par savršeno zdravih nogu”, odgovorio je Vei sudijama, čime je izazvao jaku emotivnu reakciju publike .
Jolin Cai, tajvanska pop pevačica i članica žirija je pozvala Veija da zajedno nastupaju na njenoj svetskoj turneji.
Zahvaljujući pobedi, Vei ima šansu i da potpiše ugovor sa nekom producentskom kućom.
Veiju su obe ruke amputirane, nakon što je u svojoj desetoj godini doživeo strujni udar za vreme igre žmurke.
On je u 18. godini odlučio da započne muzičku karijeru, koristeći nožne prste.
Aurora Borealis
Datum upisa : 17.12.2009
Naslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde Uto Okt 12, 2010 12:38 pm
mali slatkis....
bosankaa ★ Prva Oklagija Foruma ★
Godina : 43 Datum upisa : 17.02.2010
Naslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde Uto Okt 12, 2010 12:55 pm
Andrea :thb:
Mašta nas održava...Mašta nas i lomi...
bosankaa ★ Prva Oklagija Foruma ★
Godina : 43 Datum upisa : 17.02.2010
Naslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde Uto Okt 12, 2010 1:04 pm
Fantasticno!
Ma divno!
Pa ova djeca tjeruja na plac koliko divnooo pjevaju
Mašta nas održava...Mašta nas i lomi...
Aurora Borealis
Naslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde Uto Okt 12, 2010 5:05 pm
svaka im cast.....
Danubius Čuvar Vatre
Naslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde Pon Nov 01, 2010 7:05 pm
Suzan Bojl traži čoveka svojih snova beta | 01. 11. 2010. - 17:45h | Komentara: 2
Britanska pevačica Suzan Bojl izjavila je da još traga za čovekom svojih snova. Suzan Bojl (49), koja je nedavno izjavila da joj je dozlogrdila samoća, istakla je sa je zadovoljna sobom, ali i da bi volela da pronađe životnog saputnika.
"Još ima vremena da sretnem "gospodina Pravog". Za to nikada ne treba reći nikad. Ali, mislim da je moguće biti srećan i biti sam, znate. Sve ove godine u tome sam uspevala", kazala je Suzan.
Suzan Bojl je rekla i da uprkos slavi i dalje živi skromno i da nije dozvolila da joj karijera izmeni ličnost. "Uspeh je došao toliko brzo da je to zastrašujuće. Ali, i dalje sam ista osoba kao ranije", rekla je pevačica. "Volim da sam na sceni u lepim haljinama - sve dame vole da se sređuju. Ali, najsrećnija sam u udobnom džemperu i pantalonama", dodala je.
Suzan Bojl proslavila se kada je na internet dospelo njeno izvođenje numere "I Dreamed a Dream" iz mjuzikla "Jadnici" u televizijskom takmičenju "Britanija ima talenat".
Momci ,neoženjeni -javite se ! :eee:
ps baba je moja "ispisnica " , auuuuuu........
EAGLE
Naslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde Pon Nov 01, 2010 7:55 pm
Naslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde Pon Nov 01, 2010 8:52 pm
Danubius ::
Kijara-brm ::
Da ako voliš svoje godište...
Suzika svakako nije reprezentativni primerak moje generacije (fizički ) Što se talenta tiče ....svi smo mi takvi .
Pa da ti bi mlađe i tanje.. :heat: A još i ako ume da peva.Ihaj,raj,nirvana..opaaaaaaaaaaaa... :klavir:
Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.
Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑
Gost Gost
Naslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde Pon Nov 01, 2010 8:59 pm
EAGLE
Citat :
Kseniya Simonova-Sand animation...
Predivno! Nikada nisam vidjela nešto tako lijepo,tako čudesno. Hvala!
Aurora Borealis
Naslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde Sub Mar 19, 2011 9:40 am
Aurora Borealis
Naslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde Sub Mar 19, 2011 9:47 am
Aurora Borealis
Naslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde Uto Mar 22, 2011 6:54 am
Danubius Čuvar Vatre
Naslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde Pet Apr 22, 2011 8:42 pm
Moram priznati da sa velikim interesovanjem pratim na Hrvatskoj RTL serijal "Hrvatska traži zvijezdu " . Jedna od onih emisija gde se traže mladi talenti , sistemom audicija po gradovima -pa onda eliminicijama sve do finalnih 15 .Žiri predvodi Toni Cetinski , i mora se priznati da znaju svoj posao .
Preporučujem svima koji mogu da prate -ima zaista fenomenalnih glasova. Čak je teško i predvideti ko bi mogao na kraju biti najbolji -jer će nijanse odlučivati . Moji favoriti su (zapamtio sam samo imena )izvesna Marcela i jedan momak iz Zagreba ,albansko ime Tarik ili Tahir -fenomenalno pevaju .
Danubius Čuvar Vatre
Naslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde Pet Apr 22, 2011 8:47 pm
[youtube][/youtube]
Našao sam ovu devojku, no evo i još nekih, na istoj strani. Poslušajte . Mladi ,a tako zreli glasovi -neverovatno .
https://www.youtube.com/watch?v=ckhtr_WUSfM
Danubius Čuvar Vatre
Naslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde Sub Maj 07, 2011 1:06 pm
Opet ja -sa "Hrvatska traži zvijezdu" Čak i članovi žirija priznaju da imaju super talentovanu postavu ove godine ,i sada je zaista teško odlučiti -ko da ide dalje . Ostalo ih je 8 -a kada ih poslušate ,sve bez greške ,savršeno pevanje , koga izbaciti ? Gledajte ako možete , hrvatski RTL tv,a ako ne-evo video galerije ovde .
Naslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde Sub Maj 07, 2011 3:11 pm
Nakon što je devetero kandidata otpjevalo hitove megapopularnih pjevača, show je napustila mlada Romana Pavliša.
Ispala Romana Pavliša VIDEO: 'Ovo je cijela Hrvatska čekala, hvala ti'
Treća finalna emisija HTZ-a predstavila je devet kandidata koji se iz tjedna u tjedan bore za titulu najboljeg. Tema večeri bili su megapopularni pjevači, a kako su se natjecatelji snašli u novom izazovu, provjerite u nastavku.
Već dobro poznati žiri kojeg čini Tony Cetinski, Goran Lisica- Fox i Ivana Mišerić i ovog su puta imali riječi hvale za sve natjecatelje, no nisu izostale ni konstruktivne kritike na njihov račun.
Kao i obično, na početku emisije, kandidati su otpjevali zajedničku pjesmu kojom su atmosferu u studiju doveli do usijanja.
Prvi kandidat koji je probio led bio je Daniel Dizdar s pjesmom Robbija Williamsa Rock DJ. Fox nije bio zadovoljan njegovim nastupom i ocijenio ga je s trojkom. Slično mišljenje dijelili su i Tony i Ivana.
Nakon njega na red je došla lijepa Ines Huskić, koja je za svoju izvedbu odabrala vrlo ekstravagantnu kreaciju. Pjevala je hit Why Don't You Love Me od Beyoncé. ''Dobro je, imaš lijep ritmički karakter, da živiš vani, ti bi već bila zvijezda'', rekao je Tony. Ivana se pridružila pohvali, te nije krila koliko je oduševljena njenim nastupom. Fox nije izdržao a da ne baci u prvi plan njen izgled, no priznao je da je nastup bio dobar.
Idući kandidat bio je Ivan Delić s pjesmom Michela Jacksona Beat It. Žiri mu je zamjerio previše dernjave i nekontroliranih pokreta, a pale su i teške riječi. ''Bolje ti je da budeš zubar, pa onda usput pjevaš'', rekao mu je Tony.
Romana Pavliša odabrala je Madonnin hit Vogue. Fox nije bio oduševljen njenim nastupom te ju je usporedio s Dizdarom. ''Ne smeta me ništa večeras kod tebe, ali me smeta što svi glumite pjevače, umjesto da budete pjevači.'', rekao je Tony. Ivani je njena izvedba bila sasvim ''okej''.
Idući kandidat bio je Goran Kos koji je pjevao pjesmu U2 Elevation. ''Ovo je cijela Hrvatska čekala, da Goran Kos poludi. Ovo je bilo super'', rekla je Ivana. Fox je izjavio kako mu je do sada uvijek djelovao kao mrgud, a danas je pokazao drugo lice. ''Ti za meni nisi bio mrgud, ti si za mene anđeo ovog showa, ti si anđeo s rockerskom dušom. Ponosni smo što te imamo, hvala ti što si s nama'', nije krio svoje oduševljenje Tony.
Naslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde Sub Maj 07, 2011 3:15 pm
Nakon njega na red je došla Marcela Oroši, koja je pjevala hit Pink Funhouse. ''Ti i stage držite se zajedno kao košulja i guzica, i pokušao sam izbjeći tu tvoju hipnozu pupkom'', rekao je Fox. Tony i Ivana također su bili jako zadovoljni nastupom.
Taher Sanuri otpjevao je veliki hit grupe Queen I Want It All. ''Bravo!!! Ti si diplomata, i u kuhinji i na sceni. Mislim da ćeš ti profitirati iz ovog showa, bilo da pobijediš ili ne. Respect!'', rekla je Ivana. Toni je također pohvalio nastup ''Bio si odličan, ti si rocker. Ti si prirodno sve to izveo, pravi si gažer''. Fox se složio s njima, i iako ga je na početku bilo strah kako će to izvesti, na kraju se ipak oduševio.
Iduća kandidatkinja bila je Maja Bajamić izvela je pjesmu Christine Aguilere Fighter. ''Svaka čast svima, ja bih platio kartu 100 do 200 kuna za ovo'', rekao je Tony. ''Ne znam zašto si se bojala, ovo je bilo super, nisu bila prevelika očekivanja od tebe, ali si na kraju totalno iznenadila'', izjavila je Ivana. Fox se složio s pozitivnim kritikama. ''Lady Gaga je pogledala tvoju sliku i rekla da ne pretjeruješ'', rekao joj je voditelj Ivan Šarić.
Posljednji kandidat koji je nastupio bio je Mark Marku. Pjevao je pjesmu Georgea Michaela Faith. ''Ti si, uz Kosa, jedna duša showa, jako si produhovljen, i to mi se sviđa. Ritmički si sve bolji i jedva te čekam čuti u nekoj laganici.'', rekao mu je Tony. ''Ne znam jesu li žene doživjele ovulaciju'', komentirao je Fox njegov nastup.
Show je napustila Romana Pavliša.
Danubius Čuvar Vatre
Naslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde Sub Maj 07, 2011 4:56 pm
Poslušajte ovo , klinac 12 godina (ima intervju na početku spota ,to preskočite ) Neverovatan glas .
Harite White Angel
Godina : 48 Datum upisa : 02.11.2010
Naslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde Ned Maj 08, 2011 12:11 am
Danubius ::
Poslušajte ovo , klinac 12 godina (ima intervju na početku spota ,to preskočite ) Neverovatan glas .
Stvarno nevjerovatan glas,suze su mi krenule na oci dok sam slusala.Ne znam samo sta se desi sa tom djecom kasnije kad se taj sou zavrsi, ipak mislim da je 12 god.suvise rano za takva takmicenja ...mislim da popularnost traje dok traje sou i sve do sledece sezone a onda dolaze nova lica...
Aurora Borealis
Naslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde Ned Maj 08, 2011 12:23 am
Danubius Čuvar Vatre
Naslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde Sub Maj 14, 2011 1:45 pm
Ova devojka je amater....samo pogledajte .Neverovatno .
A ne može se reći -najbolja ....pogledajte i druge finaliste . Uopšte ne znam kako se i žiri na kraju odluči , koga da izbaci.
Naslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde Sub Maj 14, 2011 2:00 pm
Imaju već sve pesme postavljene..
Danubius Čuvar Vatre
Naslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde Ned Maj 22, 2011 10:07 pm
Ne mogu da verujem....ispala je ova Ines Huskić (Hrvatska traži zvijezdu ) sa OVAKVIM PEVANJEM I NASTUPOM ????? Pogledajte ovo :
Danubius Čuvar Vatre
Naslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde Čet Maj 26, 2011 12:16 am
Na prvi pogled sasvim obična i vesela devojčica Aelita Andre je čudo od deteta
Aelita Andre je sa samo četiri godine zadivila ceo svet svojim vrhunskim umetničkim delima.Zaigrana i vesela kakva je, našla je idealan način kako da usmeri svoj višak energije i spoji ga sa izvanrednim talentom koji poseduje.I dok mnogi umetnici ni pod stare dane ne dožive svoju samostalnu izložbu u Njujorku, ona će je održati u junu pod nazivom The Prodigy of Color. Aelita je već izlagala širom sveta i o njenom umetničkom daru i energiji koja ruši sve granice, pisalo se u svetskim medijima i pričalo u raznim TV emisijama.
Lily First Bride
Naslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde Čet Maj 26, 2011 10:35 am
Sta velite za moje sidjane!!! :eee:
Sponsored content
Naslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde