DANUBIUS FORUM @ osnovano 2007 -
Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde BFuWx

DOBRO NAM DOŠLI !

Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde BFuWx

DOBRO NAM DOŠLI !

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

-MI NISMO KAO DRUGI -Liberté, égalité, fraternité-

Prijemportal*Latest imagesTražiRegistruj sePristupi

JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde

Ići dole 
+22
Kica/Praja
Danubius
carpathia
bosankaa
Sibila_
ZoxZoja
Kijara-brm
debilko
Astra
Auror@
brdjanin
Okano
Zana
AstrinaKomsinica
dejan
Harite
EAGLE
Aurora Borealis
Oci-ANDJELA
sonia
Silvy
Lily
26 posters
Idi na stranu : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeći
AutorPoruka
Danubius
Čuvar Vatre
Danubius

Godina : 64

JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde Empty
PočaljiNaslov: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde   JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde EmptyPet Maj 01, 2009 8:10 pm

Suzan Bojl (Susan Boyle), od ružnog pačeta do labuda i svetske slave za samo sedam minuta

Toliko je trajao nastup. U labuda se pretvorila čim je pustila glas, a svetsku slavu zadobila još dok je predstava trajala.
JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde Susan-boyleŽivot Suzan Bojl je izgledao prilično promašeno za poimanje savremene javnosti: žena zašla u pedesete godine, dobrodušna, neudata, celog života živela sa roditeljima, neuglednog izgleda, previše religiozna, posvećena nezi roditelja, dobrotvornim akcijama i crkvi, i čest je predmet poruge komšijske dece. Siguran sam da svako od nas zna za bar jednu osobu u svojoj okolini koja bi manje ili više mogla da se pripiše slična životna priča.
Ipak, Suzan je stisla petlju i odlučila da pokaže svoj nesumnjivi talenat. Izašla je na scenu, pod svetla reflektora da je uživo vidi preko 10 miliona ljudi, zanemarila sve svoje nedostatke i pokazala ono što je gledalište ostavilo zadivljenim - sjajan glas i pevačko umeće.
Buran aplauz i odobravanje publike koji su se čuli već početkom izvođenja pesme Sanjala sam san (I Dreamed a Dream) prerasli su u ovacije koje su nastupile sa poslednjim notama pesme. San koji je Suzan sanjala nije umro, kao u tek otpevanoj pesmi.
Da priznam, gledavši snimak na jutjubu, nisam očekivao da će Suzan na sceni ispasti smešna. Čak uopšte ne mislim da je ružna (što mediji naglašavaju) i izgleda mi kao neko koga sam već negde video. Odgledao sam dovoljno snimaka američkog i britanskog “Talenta” tako da znam da učesnici ipak prolaze prethodnu audiciju, i da ne može baš svako da izađe na scenu (zato me uvek začudi zašto se žiri tako iznenadi kada vidi izvođenje kandidata).
Njen prodoran i pomalo piskutav glas me jeste začudio, jer nije odavao zavidne glasovne mogućnosti tako da sam bio znatiželjan da čujem u čemu je trik i zašto je to njeno izvođenje toliko popularno. Čim je zapevala postalo je jasno. Čak ni ja, kome takva vrsta pevanja nije baš po ukusu, ne mogu osporiti ne samo odličan glas nego i sjajne mogućnosti njegove kontrole.
Ono što mene posebno fascinira u ovoj priči je neverovatno brza svetska popularnost koju je Suzan postigla u samo nekoliko dana. Ovo je trenutak kada je televizija, ma koliko moćan medij bila, pala na kolena pred Internetom, jer Internet je taj koji je učinio Suzan Bojl planetarno slavnom.
Dovoljan je bio jedan snimak postavljen na jutjub da ga u vrlo kratkom vremenu pogledaju milioni ljudi, a sada već stotine miliona. Snimak je u vrlo kratkom vremenu postao hit i na digu, fejsbuku, tviteru i drugim internet društvenim mrežama. Tako nešto ne tako davno ne bi bilo moguće i slava Suzan Bojl bi bila znatno manjih razmera.
Nekako je istorijski pravedno da neko, rođen u vreme crno-bele televizije, i mnogo pre nego što je čovek stupio na Mesec i neko ko spada u generacije koje se Internetom niti bave niti znaju mnogo o njemu, u današnje vreme obeleži dominaciju Interneta kao tehnologije planetarnog informisanja koje je nemoguće kontrolisati.
Bojl efekat je stvoren. Dovoljno je da se nešto dogodi, i ako je to dovoljno interesantno, cela planeta će to u vrlo kratkom roku saznati.

Snimci na you tube , pogledajte :

https://www.youtube.com/watch?v=9lp0IWv8QZY

Šta mislite -da li će gospodja Bojl doživeti svetsku slavu, ili je , nez obzira na sve , samo čudo za jedan dan ?

JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde 155klf10

Poslednji put izmenio Danubius dana Pet Apr 22, 2011 10:11 pm, izmenio ukupno 3 puta
Nazad na vrh Ići dole
https://danubius.forumsr.com/
Lily
First Bride
Lily

Godina : 28
Datum upisa : 12.09.2008

PočaljiNaslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde   JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde EmptySub Maj 02, 2009 2:18 pm

.. cula sam za nju pre mozda nedelju dana... odusevila je sve.. ali sada je vec pokrenuta i marketinska kampanja nekih producentskih kuca ko ce je prvi angazovati da se snimi taj famozni Suzanin prvi poljubac.. to mi je vec ruzno.. to je privatna stvar svake osobe i smatram da je tio veoma ruzno..

.. zasto ne bi dozivela svetsku slavu, zena ne sumnjivo ima ogromni talenat, i nadam se da ce je to usreciti a ne unesreciti..
.. drzim joj fige.. za srecu..
Nazad na vrh Ići dole
Danubius
Čuvar Vatre
Danubius

PočaljiNaslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde   JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde EmptyNed Maj 31, 2009 8:59 am

"Vremešna devica " (48 god) se uspela plasirati u finale "Britanija ima talent " , nakon što ju je videlo od 60 -100 000 000 ljudi preko you tube .
Ovoga puta bez ciničnih osmeha publike i žirija , no.....

Ako sam dobro video (proveriću) -nije uspela i pobediti , nego je pobedila neka plesna grupa. Ako je tako-ništa od (bar zvaničnog) pevanja pred britanskom kraljicom.
Baš mi žao babe (koja je moje godište ) :( cherry cyclops

Nazad na vrh Ići dole
Danubius
Čuvar Vatre
Danubius

PočaljiNaslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde   JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde EmptyNed Maj 31, 2009 11:13 am

Suzan Bojl neočekivano na drugom mestu britanskog takmičenja

Autor: Blic online | Foto:AP | 31.05.2009. - 09:58

JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde Suzan-bojl-ap-vr

Neočekivano, Suzan Bojl završila je kao druga u finalu britanskog šoua "Britain's Got Talent". Ona je pozdravila publiku i odšetala sa scene na takmičenju talenata u Velikoj Britaniji, ostavljajući pozornicu pobednicima, plesnoj grupi "Diversiti". Ipak, teško da će joj to okončati karijeru u šoubiznisu, piše AP.

Izgleda da su milionima ljudi koji su pratili i glasali telefonom nije bilo stalo da glasaju, misleći da će ona svakako pobediti. Jedan od stanovnika njenog rodnog grada Blekburna izjavio je da nije glasao za nju jer je mislio da će "svi drugi to uraditi". Bojl (48), koja je radila kao dobrovoljac u crkvi, postala je fenomen nakon što se prijavila za audiciji britanske emisije, a njen zapanjujući glas, u kombinaciji sa neuglednošću njenog izgleda, doneo joj je svetsku slavu.

U finalu je škotska pevačica izvela pesmukoja ju je proslavila, "I Dreamed a Dream", iz mjuzikla "Jadnici", obučena u glamuroznu, ali jednostavnu, dugu haljinu. Pojavila se sređenija i življa nego tokom prethodnih izvedbi, uočio je AP, ali izgleda da joj je bilo neugodno dok je razgovarala sa članovima žirija nakon što je otpevala pesmu. Kada su je sudije upitale za dalje planove, ona je rekla da se nada da će izdati album.
Plesna grupa "Diversiti", koja je pobedila, ima deset članova starosti od 12 do 25 godina. Njihova tačka je tokom takmičenja talenata bila primećena, ali niko nije mislio da će pobediti. Pobeda im je donela 100.000 funti i pravo da izvedu svoju tačku za kraljicu Elizabetu II u decembru.

Nazad na vrh Ići dole
Silvy
Frumos si de foc
Silvy

Godina : 48
Datum upisa : 11.10.2007

PočaljiNaslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde   JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde EmptyNed Maj 31, 2009 11:17 am

danubius ::

JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde Suzan-bojl-ap-vr

Stetaaaaaaaaaaaaaa, bila sam ubedjena da ce pobediti
Nazad na vrh Ići dole
Silvy
Frumos si de foc
Silvy

Godina : 48
Datum upisa : 11.10.2007

PočaljiNaslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde   JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde EmptyNed Maj 31, 2009 11:21 am

https://www.youtube.com/watch?v=RxPZh4AnWyk
Nazad na vrh Ići dole
Danubius
Čuvar Vatre
Danubius

PočaljiNaslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde   JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde EmptyNed Maj 31, 2009 11:22 am

Silvy ::
danubius ::

Stetaaaaaaaaaaaaaa, bila sam ubedjena da ce pobediti

Ceo svet je....ali, eto , tako ispalo .
Mene zanima da li će ona sad biti apsolutno zaboravljena -ili će ipak napraviti neku karijeru

Nazad na vrh Ići dole
Danubius
Čuvar Vatre
Danubius

PočaljiNaslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde   JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde EmptyNed Jul 19, 2009 8:20 pm

Suzan Bojl radikalno promenila izgled /video/

Autor: Blic online | Foto:Reuters-Ilustracija | 19.07.2009. - 15:46

Sa novom frizurom, pažljivo našminkana i u elegantnoj odeći, Suzan Bojl transformisala se iz neugledne domaćice u sofisticiranu damu, piše danas "Dejli Mejl".

JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde Suzan-bojl-AP-x
Nestale su čupave obrve i neposlušne kovrdže zbog kojih je stekla nezavidan nadimak "dlakavi anđeo". Bivša takmičarka šoua "The Britain's Got Talent" otkrila je svoj novi imidž u američkoj emisiji "Tudej".
Bojl (48) se pojavila u elegantnoj, ljubičastoj haljini, a na pitanja o svom izgledu skromno odgovara: "Imam samo malo šminke. Dobro koristim četkice".
Na pitanje kako se nosi sa slavom koju je stekla preko noći, Suzan ističe da se oseća sjajno.
"Odlično se provodim. Neverovatno je. Ne može se opisati", kaže Bojl. "Kada se iščupate iz tame, to je kao da ste krenuli na dugo putovanje. Nikad ne znate kako će se završiti. Ne želite da se završi".
Škotska pevačica postala je preko noći poznata širom sveta, nakon što je u britanskoj takmičarskoj emisiji otpevala "I Dreamed A Dream" iz mjuzikla "Jadnici".
Ona je osvojila drugo mesto, ali je ipak uspela da snimi svoj prvi album, koji će se na tržištu pojaviti pre Božića. Suzan je takođe ponuđena uloga u popularnoj komičnoj seriji "Ružna Beti".

Video na : http://www.blic.rs/zabava.php?id=102404

Ako je ovo promena na bolje........Čini mi se da sirotici ne bi pomogao ni tim plastičnih hirurga ! cat

Nazad na vrh Ići dole
Danubius
Čuvar Vatre
Danubius

PočaljiNaslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde   JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde EmptyUto Nov 03, 2009 2:12 pm

Serijal „Ja imam talenat”

Senka poput Lajze Mineli

Autor: M. Mijatović | 03.11.2009. - 05:00
JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde Talenat-v
Novosađanka Senka Petrović, takmičarka serijala „Ja imam talenat”, sinoć je svojim izvođenjem numere „Kabare” iz istoimenog mjuzikla donela dašak Brodveja u ovaj šou, a svojim nastupom osvojila i publiku i žiri.

Šarmantna takmičarka na scenu je izašla u crvenoj kariranoj haljini i patikama, te je osim pevanjem, žiri oduševila i svojom neposrednošću.

- Za „Ja ima talenat” sam se prijavila iz šale jer sam se opkladila sa prijateljima. Međutim, onda je došao dan audicije i ja sam dala sve od sebe - priča Senka koja je završila glumi i režiju na Akademiji umetnosti u Novom Sadu, te je zbog prirode posla savladala ples i pevanje.
- Završila sam nižu muzičku školu, solo pevanje, ali sam i kasnije uzimala časove zbog posla. Radila sam i jedan mjuzikl na mađarskom „Vrli novi svet”, ali sam pevala i na više različitih jezika - objašnjava Senka, koja sada želi da specijalizira lutkarstvo.
Međutim, osim što je čuveni song Lajze Mineli iznela na svoj način, pažnju je privukla i neobičnim stajlingom.
- Bilo mi je veoma simpatično kada sam videla da član žirija Ivan Tasovac ima iste patike kao ja, a dve noći pre nastupa sam sanjala da nastupam baš u toj crvenoj haljini i patikama, i tako je i bilo - ističe Senka, kojoj je puno značila i podrška publike, te sada želi da u daljem takmičenju da sve od sebe

---i ja naravno, uvek promašim dan kada je ova emisija .

Bila je svojevremeno slična , ali za muzičke talente , emisija na BGD 3 "3K DUR" -tamo se imalo šta čuti -uz fenomenlnu pratnju (uživo ) "Nevernih beba "
Strašno kako NIKO od te talentovane dece nije kasnije napravio karijeru.
Ovi "zvezde granda" naprave !

Nazad na vrh Ići dole
Lily
First Bride
Lily

Godina : 28
Datum upisa : 12.09.2008

PočaljiNaslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde   JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde EmptyČet Nov 05, 2009 10:48 am

.. kako nije.. pa Jelena Tomasevic je tako krenula.. sad sam se samo nje setila.. a znam da ih ima jos..
Nazad na vrh Ići dole
sonia
حبيبي
sonia

Godina : 50
Humor : ;)
Datum upisa : 23.03.2008

PočaljiNaslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde   JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde EmptySub Nov 07, 2009 4:32 pm

Ne gledam ovaj show , ali pozvala me deugarica, njen sin je onaj sa biciklom JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde 93930 super si Djole, navijam za tebe JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde 93930
Nazad na vrh Ići dole
Danubius
Čuvar Vatre
Danubius

PočaljiNaslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde   JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde EmptyUto Nov 10, 2009 10:50 am

Doktor u „Ja imam talenat”

Ginekolog koji zna da peva

Autor: M. Mijatović | 10.11.2009. - 05:00

Branko Bjeković, ginekolog klinike „Narodni front” iz Beograda, nastupio je sinoć u serijalu „Ja imam talenat”, ali za razliku od mnogih takmičara, njegov cilj nije bio samo da pokaže svoj talenat, već da na taj način pomogne deci iz Zvečanske.

JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde Talenat-x
Naime, Bjeković se za „Ja imam talenat” prijavio kako bi skupio novac koji mu nedostaje za renoviranje isturenog odeljenja Zavoda za nezbrinutu decu u naselju braća Jerković.
- Ovo je druga humanitarna akcija koju sam pokrenuo, jer sam pre tri, četiri godine snimio CD, od čije je prodaje novac bio upućivan u kliniku „Dobro srce”. Sada sam snimio CD za pomoć odeljenju zavoda za nezbrinutu decu, jer je potrebno renoviranje prostora u kome mališani crtaju i igraju se - objašnjava Bjeković te dodaje da je nakon nastupa u „Ja imam talenat” dobio obećanje od članova žirija da će mu pomoći da sakupi sredstva koja mu nedostaju.
Inače, muzikom se bavi ceo svoj život, a u „Ja imam talenat” je izveo pesmu „Zajdi, zajdi”.
- Mislim da je moj nastup bio afirmativan, jer sam ja u emisiju došao sa određenim ciljem. Inače, volim emotivnu muziku, odnosno ne delim je na žanrove, već mi je samo bitno da je muzika emotivna - priča Branko, koji ima vremena da uklopi svakodnevni rad na klinici sa nastupima jer, kako kaže, ne nastupa često. Mnogi njegovi pacijenti znaju za njegovu ljubav prema muzici, a neretko se dešava da im Branko po nešto i zapeva. Međutim, jedan od razloga zašto se bavi muzikom i pokreće humanitarne akcije i taj što on na taj način želi da da svoj doprinos borbi protiv bele kuge.
- Interesuje me fenomen protiv bele kuge, jer su u Srbiji više ljudi umire nego što se rađa. Međutim, nemam neku veliku podršku jer svi govore da je moja borba nekomercijalna, tako da preko pevanja pokušavam da ljudima prenesem određenu poruku - ističe Branko, ponosni tata dva dečaka.

Klinac sa bubnjevima
U prethodnoj emisiji „Ja imam talenat” veliku pažnju privukao je i osmogodišnji bubnjar Aleksandar Dimitrijević iz Sevojna, koji je oduševio publiku i žiri svojim talentom.
- Aleksandar je od četvrte godine pokazivao sklonost ka muzici. Budući da i sam sviram bubnjeve često sam ga vodio na svoje nastupe, ali je sve što zna sam naučio, samo gledajući šta ja radim - kaže Aleksandrov tata Dejan Dimitrijević, koji ga je i prijavio za šou.
- Kada sam ga prijavio nisam ni znao šta je nagrada, već sam samo želeo da ga ljudi vide i upoznaju njegov talenat. On je već sada počeo da se priprema za naredni krug i svakodnevno vežba između jednog i tri sata - ističe Dimitrijević koga je nastup njegovog sina učinio izuzetno ponosnim.

Nazad na vrh Ići dole
Danubius
Čuvar Vatre
Danubius

PočaljiNaslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde   JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde EmptyUto Dec 01, 2009 2:35 pm

Debi album domaćice iz Škotske pravi hit

Suzan Bojl ušla u istoriju

Autor: A. Novaković | Foto: Reuters
| 01.12.2009. - 05:00

Suzan
Bojl sada napokon može da kaže da je ostvarila svoje snove - njena
ploča „I Dreamed A Dream” je u prvoj nedelji, u Velikoj Britaniji
prodata u neverovatnih 410.000 primeraka, čime je domaćica iz Vest
Lotijana postavila novi rekord kada se govori o debitantskim izdanjima,
a istovremeno je zauzela četvrto mesto na listi najprodavanijih albuma
u Engleskoj svih vremena!

JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde Suzan-bojl-x

Suzan, koja se proslavila nastupom u šou-programu „Britain’s Got
Talent”, prošlog ponedeljka je objavila svoj dugoočekivani debitantski
album „I Dreamed A Dream” i već se zlatnim slovima upisala u istoriju
britanske muzike. Prema podacima „Official Charts Company”,
četrdesetosmogodišnja Suzan je u prvoj nedelji prodala 410.000 kopija
svog albuma, čime je oborila rekord koji je prethodno držala Leona Luis
(376.000), i tako postala najuspešniji debitant u istoriji britanskih
top-lista. Takođe, po procenama stručnjaka, njena ploča će verovatno
biti i najproprodavaniji album u Engleskoj ove godine, a Suzan Bojl je,
po prodaji, potukla i zvezde kao što su Robi Vilijams, Eminem i grupa
U2. Osim prvog mesta na britanskoj listi albuma, Suzan može da se
pohvali i devetim mestom na listi singlova koje zauzima sa svojom
obradom numere „Wild Horses” benda „Rolling Stones”.

Njen uspeh je iznenadio samo one koji prethodnih nekoliko meseci nisu
upalili televizor ili čitali novine jer ogromna medijska halabuka koja
je pratila Suzan Bojl - od nervnog sloma nakon osvajanja samo drugog
mesta u emisiji „Britain’s Got Talent”, preko brzog oporavka,
kozmetičkog preporoda, pa sve do najave albuma koje su desetine hiljada
ljudi naručile čak dva meseca pre izdavanja... morala je da rezultira
velikim uspehom. Naravno, priča o prodaji njenog albuma će biti
potpunija kada se dodaju podaci o prodaji u svetu, ali sigurno je da će
na kraju njena ploča biti prodata u milionskom tiražu. Uostalom, kada
se gleda prva nedelja prodaje, Suzan se već pridružila velikanima, njen
album je četvrti najprodavaniji u istoriji britanske muzike, a ispred
nje su samo „Oasis” („Be Here Now”), „Coldplay” („X&Y”) i „Take
That” („The Circus”)...

Najprodavaniji debi albumi

1. Suzan Bojl – 2009 - „I Dreamed A Dream” - 410.000 kopija

2. Leona Luis – 2007 - „Spirit” - 376.000

3. „Arctic Monkeys” – 2006 - „Whatever People Say I Am, That’s What I’m Not” - 363.000

Ma videste li babu ? JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde 111827

Nazad na vrh Ići dole
Oci-ANDJELA
Anđelina
Oci-ANDJELA

Datum upisa : 08.06.2008

PočaljiNaslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde   JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde EmptyUto Dec 01, 2009 4:15 pm

Sinoc, kad sam cula malu Jovanu Jovanovic, rasplakala sam se slusajuci kako to dete peva..Bas mi je zao sto nije prosla, mala peva pa rastura, zaista je talentovana..

Nazad na vrh Ići dole
Aurora Borealis

Aurora Borealis

Datum upisa : 17.12.2009

PočaljiNaslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde   JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde EmptyUto Okt 12, 2010 12:38 pm

mali slatkis.... s40
Nazad na vrh Ići dole
bosankaa
★ Prva Oklagija Foruma ★
bosankaa

Godina : 43
Datum upisa : 17.02.2010

PočaljiNaslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde   JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde EmptyUto Okt 12, 2010 12:55 pm

Andrea :thb:

Mašta nas održava...Mašta nas i lomi...
Nazad na vrh Ići dole
bosankaa
★ Prva Oklagija Foruma ★
bosankaa

Godina : 43
Datum upisa : 17.02.2010

PočaljiNaslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde   JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde EmptyUto Okt 12, 2010 1:04 pm

Fantasticno!

Ma divno!

Pa ova djeca tjeruja na plac koliko divnooo pjevaju aplauseee aplauseee aplauseee

Mašta nas održava...Mašta nas i lomi...
Nazad na vrh Ići dole
Aurora Borealis

Aurora Borealis

PočaljiNaslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde   JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde EmptyUto Okt 12, 2010 5:05 pm

svaka im cast.....
Nazad na vrh Ići dole
Danubius
Čuvar Vatre
Danubius

PočaljiNaslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde   JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde EmptyPon Nov 01, 2010 7:05 pm

Suzan Bojl traži čoveka svojih snova
beta | 01. 11. 2010. - 17:45h | Komentara: 2

Britanska pevačica Suzan Bojl izjavila je da još traga za čovekom svojih snova. Suzan Bojl (49), koja je nedavno izjavila da joj je dozlogrdila samoća, istakla je sa je zadovoljna sobom, ali i da bi volela da pronađe životnog saputnika.

"Još ima vremena da sretnem "gospodina Pravog". Za to nikada ne treba reći nikad. Ali, mislim da je moguće biti srećan i biti sam, znate. Sve ove godine u tome sam uspevala", kazala je Suzan.

Suzan Bojl je rekla i da uprkos slavi i dalje živi skromno i da nije dozvolila da joj karijera izmeni ličnost. "Uspeh je došao toliko brzo da je to zastrašujuće. Ali, i dalje sam ista osoba kao ranije", rekla je pevačica. "Volim da sam na sceni u lepim haljinama - sve dame vole da se sređuju. Ali, najsrećnija sam u udobnom džemperu i pantalonama", dodala je.

Suzan Bojl proslavila se kada je na internet dospelo njeno izvođenje numere "I Dreamed a Dream" iz mjuzikla "Jadnici" u televizijskom takmičenju "Britanija ima talenat". JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde 69065_2_f

Momci ,neoženjeni -javite se ! :eee:

ps baba je moja "ispisnica " , auuuuuu........ JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde 900975

Nazad na vrh Ići dole
EAGLE

EAGLE

Humor : CRNI
Datum upisa : 04.08.2010

PočaljiNaslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde   JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde EmptyPon Nov 01, 2010 7:55 pm

Mislim da je i ovde svaki komentar izlišan.

Nazad na vrh Ići dole
Aurora Borealis

Aurora Borealis

PočaljiNaslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde   JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde EmptySub Mar 19, 2011 9:47 am

ocene
Nazad na vrh Ići dole
Aurora Borealis

Aurora Borealis

PočaljiNaslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde   JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde EmptyUto Mar 22, 2011 6:54 am

Nazad na vrh Ići dole
Danubius
Čuvar Vatre
Danubius

PočaljiNaslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde   JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde EmptyPet Apr 22, 2011 8:42 pm

Moram priznati da sa velikim interesovanjem pratim na Hrvatskoj RTL serijal "Hrvatska traži zvijezdu " .
Jedna od onih emisija gde se traže mladi talenti , sistemom audicija po gradovima -pa onda eliminicijama sve do finalnih 15 .Žiri predvodi Toni Cetinski , i mora se priznati da znaju svoj posao .

Preporučujem svima koji mogu da prate -ima zaista fenomenalnih glasova.
Čak je teško i predvideti ko bi mogao na kraju biti najbolji -jer će nijanse odlučivati .
Moji favoriti su (zapamtio sam samo imena )izvesna Marcela i jedan momak iz Zagreba ,albansko ime Tarik ili Tahir -fenomenalno pevaju .

Nazad na vrh Ići dole
Danubius
Čuvar Vatre
Danubius

PočaljiNaslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde   JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde EmptyPet Apr 22, 2011 8:47 pm

[youtube]

Prvi kandidat koji je probio led bio je Daniel Dizdar s pjesmom Robbija Williamsa Rock DJ. Fox nije bio zadovoljan njegovim nastupom i ocijenio ga je s trojkom. Slično mišljenje dijelili su i Tony i Ivana.

Nakon njega na red je došla lijepa Ines Huskić, koja je za svoju izvedbu odabrala vrlo ekstravagantnu kreaciju. Pjevala je hit Why Don't You Love Me od Beyoncé. ''Dobro je, imaš lijep ritmički karakter, da živiš vani, ti bi već bila zvijezda'', rekao je Tony. Ivana se pridružila pohvali, te nije krila koliko je oduševljena njenim nastupom. Fox nije izdržao a da ne baci u prvi plan njen izgled, no priznao je da je nastup bio dobar.

Idući kandidat bio je Ivan Delić s pjesmom Michela Jacksona Beat It. Žiri mu je zamjerio previše dernjave i nekontroliranih pokreta, a pale su i teške riječi. ''Bolje ti je da budeš zubar, pa onda usput pjevaš'', rekao mu je Tony.

Romana Pavliša odabrala je Madonnin hit Vogue. Fox nije bio oduševljen njenim nastupom te ju je usporedio s Dizdarom. ''Ne smeta me ništa večeras kod tebe, ali me smeta što svi glumite pjevače, umjesto da budete pjevači.'', rekao je Tony. Ivani je njena izvedba bila sasvim ''okej''.

Idući kandidat bio je Goran Kos koji je pjevao pjesmu U2 Elevation. ''Ovo je cijela Hrvatska čekala, da Goran Kos poludi. Ovo je bilo super'', rekla je Ivana. Fox je izjavio kako mu je do sada uvijek djelovao kao mrgud, a danas je pokazao drugo lice. ''Ti za meni nisi bio mrgud, ti si za mene anđeo ovog showa, ti si anđeo s rockerskom dušom. Ponosni smo što te imamo, hvala ti što si s nama'', nije krio svoje oduševljenje Tony.

Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.

Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑
Nazad na vrh Ići dole
https://www.facebook.com/groups/146401177244/
Kijara-brm
Glavni Administrator
Glavni Administrator
Kijara-brm

Godina : 44
Humor : 𝑌𝐸𝑆-𝑌𝑜𝑢 𝑛𝑜𝑤 :)
Datum upisa : 21.12.2008

PočaljiNaslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde   JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde EmptySub Maj 07, 2011 3:15 pm

Nakon njega na red je došla Marcela Oroši, koja je pjevala hit Pink Funhouse. ''Ti i stage držite se zajedno kao košulja i guzica, i pokušao sam izbjeći tu tvoju hipnozu pupkom'', rekao je Fox. Tony i Ivana također su bili jako zadovoljni nastupom.

Taher Sanuri otpjevao je veliki hit grupe Queen I Want It All. ''Bravo!!! Ti si diplomata, i u kuhinji i na sceni. Mislim da ćeš ti profitirati iz ovog showa, bilo da pobijediš ili ne. Respect!'', rekla je Ivana. Toni je također pohvalio nastup ''Bio si odličan, ti si rocker. Ti si prirodno sve to izveo, pravi si gažer''. Fox se složio s njima, i iako ga je na početku bilo strah kako će to izvesti, na kraju se ipak oduševio.

Iduća kandidatkinja bila je Maja Bajamić izvela je pjesmu Christine Aguilere Fighter. ''Svaka čast svima, ja bih platio kartu 100 do 200 kuna za ovo'', rekao je Tony. ''Ne znam zašto si se bojala, ovo je bilo super, nisu bila prevelika očekivanja od tebe, ali si na kraju totalno iznenadila'', izjavila je Ivana. Fox se složio s pozitivnim kritikama. ''Lady Gaga je pogledala tvoju sliku i rekla da ne pretjeruješ'', rekao joj je voditelj Ivan Šarić.

Posljednji kandidat koji je nastupio bio je Mark Marku. Pjevao je pjesmu Georgea Michaela Faith. ''Ti si, uz Kosa, jedna duša showa, jako si produhovljen, i to mi se sviđa. Ritmički si sve bolji i jedva te čekam čuti u nekoj laganici.'', rekao mu je Tony. ''Ne znam jesu li žene doživjele ovulaciju'', komentirao je Fox njegov nastup.

Show je napustila Romana Pavliša.

Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.

Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑
Nazad na vrh Ići dole
https://www.facebook.com/groups/146401177244/
Danubius
Čuvar Vatre
Danubius

PočaljiNaslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde   JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde EmptySub Maj 07, 2011 4:56 pm

ocene

ocene

Nazad na vrh Ići dole
Danubius
Čuvar Vatre
Danubius

PočaljiNaslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde   JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde EmptySub Maj 14, 2011 1:45 pm

Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde   JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde Empty

Nazad na vrh Ići dole

JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde
Nazad na vrh 
Strana 1 od 7Idi na stranu : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeći
 Similar topics
-
» KOLA (autorska ,razna )
» IMAM-NEMAM
»  Voleo - la bih da znam,da vidim, da imam....

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
DANUBIUS FORUM @ osnovano 2007 -  :: MULTIMEDIJA :: MEDIJI/ ŠTAMPA :: RIALITI i drugi ŠOU PROGRAMI-
Skoči na: