DANUBIUS FORUM @ osnovano 2007 -
Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde - Page 2 BFuWx

DOBRO NAM DOŠLI !

Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde - Page 2 BFuWx

DOBRO NAM DOŠLI !

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

-MI NISMO KAO DRUGI -Liberté, égalité, fraternité-

Prijemportal*Latest imagesTražiRegistruj sePristupi

JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde

Ići dole 
+22
Kica/Praja
Danubius
carpathia
bosankaa
Sibila_
ZoxZoja
Kijara-brm
debilko
Astra
Auror@
brdjanin
Okano
Zana
AstrinaKomsinica
dejan
Harite
EAGLE
Aurora Borealis
Oci-ANDJELA
sonia
Silvy
Lily
26 posters
Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeći
AutorPoruka
Danubius
Čuvar Vatre
Danubius

Godina : 64

JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde - Page 2 Empty
PočaljiNaslov: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde   JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde - Page 2 EmptyPet Maj 01, 2009 8:10 pm

First topic message reminder :

Suzan Bojl (Susan Boyle), od ružnog pačeta do labuda i svetske slave za samo sedam minuta

Toliko je trajao nastup. U labuda se pretvorila čim je pustila glas, a svetsku slavu zadobila još dok je predstava trajala.
JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde - Page 2 Susan-boyleŽivot Suzan Bojl je izgledao prilično promašeno za poimanje savremene javnosti: žena zašla u pedesete godine, dobrodušna, neudata, celog života živela sa roditeljima, neuglednog izgleda, previše religiozna, posvećena nezi roditelja, dobrotvornim akcijama i crkvi, i čest je predmet poruge komšijske dece. Siguran sam da svako od nas zna za bar jednu osobu u svojoj okolini koja bi manje ili više mogla da se pripiše slična životna priča.
Ipak, Suzan je stisla petlju i odlučila da pokaže svoj nesumnjivi talenat. Izašla je na scenu, pod svetla reflektora da je uživo vidi preko 10 miliona ljudi, zanemarila sve svoje nedostatke i pokazala ono što je gledalište ostavilo zadivljenim - sjajan glas i pevačko umeće.
Buran aplauz i odobravanje publike koji su se čuli već početkom izvođenja pesme Sanjala sam san (I Dreamed a Dream) prerasli su u ovacije koje su nastupile sa poslednjim notama pesme. San koji je Suzan sanjala nije umro, kao u tek otpevanoj pesmi.
Da priznam, gledavši snimak na jutjubu, nisam očekivao da će Suzan na sceni ispasti smešna. Čak uopšte ne mislim da je ružna (što mediji naglašavaju) i izgleda mi kao neko koga sam već negde video. Odgledao sam dovoljno snimaka američkog i britanskog “Talenta” tako da znam da učesnici ipak prolaze prethodnu audiciju, i da ne može baš svako da izađe na scenu (zato me uvek začudi zašto se žiri tako iznenadi kada vidi izvođenje kandidata).
Njen prodoran i pomalo piskutav glas me jeste začudio, jer nije odavao zavidne glasovne mogućnosti tako da sam bio znatiželjan da čujem u čemu je trik i zašto je to njeno izvođenje toliko popularno. Čim je zapevala postalo je jasno. Čak ni ja, kome takva vrsta pevanja nije baš po ukusu, ne mogu osporiti ne samo odličan glas nego i sjajne mogućnosti njegove kontrole.
Ono što mene posebno fascinira u ovoj priči je neverovatno brza svetska popularnost koju je Suzan postigla u samo nekoliko dana. Ovo je trenutak kada je televizija, ma koliko moćan medij bila, pala na kolena pred Internetom, jer Internet je taj koji je učinio Suzan Bojl planetarno slavnom.
Dovoljan je bio jedan snimak postavljen na jutjub da ga u vrlo kratkom vremenu pogledaju milioni ljudi, a sada već stotine miliona. Snimak je u vrlo kratkom vremenu postao hit i na digu, fejsbuku, tviteru i drugim internet društvenim mrežama. Tako nešto ne tako davno ne bi bilo moguće i slava Suzan Bojl bi bila znatno manjih razmera.
Nekako je istorijski pravedno da neko, rođen u vreme crno-bele televizije, i mnogo pre nego što je čovek stupio na Mesec i neko ko spada u generacije koje se Internetom niti bave niti znaju mnogo o njemu, u današnje vreme obeleži dominaciju Interneta kao tehnologije planetarnog informisanja koje je nemoguće kontrolisati.
Bojl efekat je stvoren. Dovoljno je da se nešto dogodi, i ako je to dovoljno interesantno, cela planeta će to u vrlo kratkom roku saznati.

Snimci na you tube , pogledajte :

https://www.youtube.com/watch?v=9lp0IWv8QZY

Šta mislite -da li će gospodja Bojl doživeti svetsku slavu, ili je , nez obzira na sve , samo čudo za jedan dan ?

JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde - Page 2 155klf10

Poslednji put izmenio Danubius dana Pet Apr 22, 2011 10:11 pm, izmenio ukupno 3 puta
Nazad na vrh Ići dole
https://danubius.forumsr.com/

AutorPoruka
Kijara-brm
Glavni Administrator
Glavni Administrator

Datum upisa : 21.12.2008

PočaljiNaslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde   JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde - Page 2 EmptySub Maj 07, 2011 3:15 pm

Nakon njega na red je došla Marcela Oroši, koja je pjevala hit Pink Funhouse. ''Ti i stage držite se zajedno kao košulja i guzica, i pokušao sam izbjeći tu tvoju hipnozu pupkom'', rekao je Fox. Tony i Ivana također su bili jako zadovoljni nastupom.

Taher Sanuri otpjevao je veliki hit grupe Queen I Want It All. ''Bravo!!! Ti si diplomata, i u kuhinji i na sceni. Mislim da ćeš ti profitirati iz ovog showa, bilo da pobijediš ili ne. Respect!'', rekla je Ivana. Toni je također pohvalio nastup ''Bio si odličan, ti si rocker. Ti si prirodno sve to izveo, pravi si gažer''. Fox se složio s njima, i iako ga je na početku bilo strah kako će to izvesti, na kraju se ipak oduševio.

Iduća kandidatkinja bila je Maja Bajamić izvela je pjesmu Christine Aguilere Fighter. ''Svaka čast svima, ja bih platio kartu 100 do 200 kuna za ovo'', rekao je Tony. ''Ne znam zašto si se bojala, ovo je bilo super, nisu bila prevelika očekivanja od tebe, ali si na kraju totalno iznenadila'', izjavila je Ivana. Fox se složio s pozitivnim kritikama. ''Lady Gaga je pogledala tvoju sliku i rekla da ne pretjeruješ'', rekao joj je voditelj Ivan Šarić.

Posljednji kandidat koji je nastupio bio je Mark Marku. Pjevao je pjesmu Georgea Michaela Faith. ''Ti si, uz Kosa, jedna duša showa, jako si produhovljen, i to mi se sviđa. Ritmički si sve bolji i jedva te čekam čuti u nekoj laganici.'', rekao mu je Tony. ''Ne znam jesu li žene doživjele ovulaciju'', komentirao je Fox njegov nastup.

Show je napustila Romana Pavliša.
Nazad na vrh Ići dole
https://www.facebook.com/groups/146401177244/
Danubius
Čuvar Vatre

Datum upisa : 19.01.2008

PočaljiNaslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde   JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde - Page 2 EmptySub Maj 07, 2011 4:56 pm

ocene

ocene

Nazad na vrh Ići dole
Danubius
Čuvar Vatre

Datum upisa : 19.01.2008

PočaljiNaslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde   JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde - Page 2 EmptySub Maj 14, 2011 1:45 pm

Nazad na vrh Ići dole
bosankaa
★ Prva Oklagija Foruma ★
bosankaa

Godina : 43
Datum upisa : 17.02.2010

PočaljiNaslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde   JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde - Page 2 EmptyČet Maj 26, 2011 11:52 am

Bravo Vesna!!! ocene

Nazad na vrh Ići dole
Aurora Borealis

Aurora Borealis

Datum upisa : 17.12.2009

PočaljiNaslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde   JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde - Page 2 EmptyČet Maj 26, 2011 6:36 pm

Nazad na vrh Ići dole
Danubius
Čuvar Vatre
Danubius

PočaljiNaslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde   JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde - Page 2 EmptySub Maj 28, 2011 12:19 am

JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde - Page 2 Tahersanuri_htzlive6_bc_index_625

Foto: Borna Čavrag/ Index
TAHER SANURI ispao je iz showa Hrvatska traži zvijezdu, a u top 4
idu Marcela Oroši, Mark Marku, Maja Bajamić i Goran Kos. Natjecatelji
su u šestoj live emisiji pjevali po dvije pjesme na temu "hitovi svih
vremena", a posebna gošća je bila Franka Batelić. Odnosi između Gorana
Kosa i ostalih kandidata bili su i ovog tjedna napeti, a u pitanje je
čak došao i njegov nastup u zajedničkoj pjesmi. Kos je ipak zapjevao
pjesmu Taio Cruza "Higher" s ostalim kandidatima, no jedini nije imao
solo dionicu u zajedničkoj izvedbi. Kandidatima se preko video zida
obratio i Bon Jovi. Rekao im je nek uživaju u ovom showu dok traje te
im čestitao što su ovako daleko dogurali.
Sve od večeras poslušajte OVDE JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde - Page 2 601923926
Nemilosrdna je borba , i meni lično je žao što je momak ispao , meni je nasjimpatičniji ali....nema šta , svi su podjednako ODLIČNI ,glasači odlučuju .

ps oni koji slušaju "Zvezde Granda" ....bar ovde poslušajte šta su glasovi i pevanje , i još važnije živa svirka . Kad se samo setim "3K dura" , bilo je muzički blizu ,naravno, ne ovakva scena ,ali muzički da...i onda je došao PINK...i sve je otišlo u....da ne kažem.

Poslednji izmenio Danubius dana Sub Maj 28, 2011 3:22 am, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh Ići dole
Kijara-brm
Glavni Administrator
Glavni Administrator
Kijara-brm

Godina : 44
Humor : 𝑌𝐸𝑆-𝑌𝑜𝑢 𝑛𝑜𝑤 :)

PočaljiNaslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde   JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde - Page 2 EmptySub Maj 28, 2011 12:24 am

Teška odluka između Tahera i Marcele.No svi su super. Teška odluka tek sledi..

Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.

Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑
Nazad na vrh Ići dole
Astra
Zvezda Foruma
Zvezda Foruma
Astra

Datum upisa : 20.06.2008

PočaljiNaslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde   JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde - Page 2 EmptySub Maj 28, 2011 12:47 am

ovo je talent...unijeti Balkan u I Will Always Love You

Nazad na vrh Ići dole
http://www.ranjeni-orao.com
Danubius
Čuvar Vatre
Danubius

PočaljiNaslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde   JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde - Page 2 EmptyPet Jun 03, 2011 11:37 pm

JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde - Page 2 GetImage

KANDIDATI ODUŠEVILI

Mark rasplakao cijeli studio, Kos na koljenima

Video spotovi se pojavljuju tek posle ponoći , pogledajte .
Fenomenalno....zaista , naročito Marcela Oroši , tri razne pesme-sve tri ,savrseno .
Mislim da večeras otpada Goran Kos ,no od glasača zavisi , što je prilično bez veze , jer može da otpadne bilo ko .
Neko mora....fenomenalno finale bi bile dve devojke .

Nazad na vrh Ići dole
Danubius
Čuvar Vatre
Danubius

PočaljiNaslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde   JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde - Page 2 EmptySub Jun 04, 2011 1:21 pm

Kira Ayn Varszegi je umetnica koja je odlucila da svoju umetnost
izradjuje svoji bradavicama umesto cetkicama.

JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde - Page 2 Sisa01

JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde - Page 2 Sisa02

JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde - Page 2 Sisa03

JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde - Page 2 Sisa04

Žena "talentovana" ,svaka čast JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde - Page 2 910646 JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde - Page 2 539287

Nazad na vrh Ići dole
Aurora Borealis

Aurora Borealis

Datum upisa : 17.12.2009

PočaljiNaslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde   JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde - Page 2 EmptySub Jun 04, 2011 1:54 pm

Mali je pobjedio zasluzeno....Svaka cast!!! ocene
Nazad na vrh Ići dole
Danubius
Čuvar Vatre
Danubius

PočaljiNaslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde   JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde - Page 2 EmptySub Jun 04, 2011 10:43 pm

Nazad na vrh Ići dole
Danubius
Čuvar Vatre
Danubius

PočaljiNaslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde   JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde - Page 2 EmptyNed Jun 19, 2011 4:13 pm

Pobednik "Hrvatska traži zvijezdu " je Goran Kos .
Daleko od toga da dečko nije dobar -ali ispada da je favorizovan zbog svoje životne priče , nauštrb druge finalistkinje Marcele Oroši koja je -BOLJA!
Nepravedno....računa se na to da je devojka toliko dobra da će i bez "titule" ostvariti veliku karijeru,a ovom momku će to pomoći....
Marcela je duplo kompletniji izvodjač .

Procenite sami , ko je bolji :
HTZ FINALE JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde - Page 2 601923926

Nazad na vrh Ići dole
Kijara-brm
Glavni Administrator
Glavni Administrator
Kijara-brm

Godina : 44
Humor : 𝑌𝐸𝑆-𝑌𝑜𝑢 𝑛𝑜𝑤 :)

PočaljiNaslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde   JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde - Page 2 EmptyNed Jun 19, 2011 4:18 pm

Žao mi Marcele-devojka je po meni mnogo jača .. 55555

Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.

Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑
Nazad na vrh Ići dole
bosankaa
★ Prva Oklagija Foruma ★
bosankaa

PočaljiNaslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde   JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde - Page 2 EmptyPon Jun 20, 2011 12:31 pm

Moja mala komšinica...divno dijete...a pjeva...ma pjeva od kad je progovorila.Bila je mala,čupava mrvica kad nas je zabavljala svojim pjesmicama.Mislim da je tada imala 2 - 2,5 godine...bili smo kod deda Mraza.Deda Mraz uopste nije dosao do izražaja.Duši je nadošlo da recituje i stala je ispred deda Mraza,okrenula se nama i počelaaaaa.Svi su bili oduševljeni.
BRAVO DUŠO!Želim ti sve najbolje u životu!
Nazad na vrh Ići dole
bosankaa
★ Prva Oklagija Foruma ★
bosankaa

PočaljiNaslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde   JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde - Page 2 EmptyPon Jun 20, 2011 12:34 pm

Nazad na vrh Ići dole
Astra
Zvezda Foruma
Zvezda Foruma
Astra

PočaljiNaslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde   JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde - Page 2 EmptyPon Jun 20, 2011 3:09 pm

Strava su...hahahahha
Nazad na vrh Ići dole
Astra
Zvezda Foruma
Zvezda Foruma
Astra

PočaljiNaslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde   JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde - Page 2 EmptyPon Jun 20, 2011 3:14 pm

Musko ili zensko?
Nazad na vrh Ići dole
dejan

dejan

Godina : 45
Humor : :)))))
Datum upisa : 16.11.2009

PočaljiNaslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde   JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde - Page 2 EmptyPon Jun 20, 2011 3:47 pm

lepo je sto nicu emisije takvog ranga gde ljudi mogu da pokazu talente koji nisu vezani za grand i ostale pinkove cirkuse,vec mogu pokazati sve sto zele i tako dobiti svojih pet min a poneko i nov zivot za kojim je verovatno ceznuo a nije imao prilike ili mogucnosti da iskoristi,
Nazad na vrh Ići dole
Danubius
Čuvar Vatre
Danubius

PočaljiNaslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde   JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde - Page 2 EmptySub Jun 25, 2011 11:27 pm

MALI ĐURAĐ ČUDO BUBNJARA

Subota, 25. Jun, 2011.|

Autor: Agencija FoNet

JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde - Page 2 67877

KRALJEVO - Sedmogodišnji Đurađ Đuričić iz Kraljeva, kao najmlađi
bubnjar srpske rok scene koji nastupa sa najpoznatijim rok-bendovima
Srbije, učesnik je finala projekta "Ja imam talenat" koji se održava u
nedelju, 26. juna.

Đule je jako mali ispoljio svoj talenat. Sa godinu dana pokušavao je da
priča, ali bolje mu je išlo "lupkanje po sebi", stvarima i šerpama. Ako
je po onoj: šta je starije, kokoška ili jaje, u Đurađevom slučaju,
bubnjevi su stariji, kaže Đurađeva mama Branka, dok tata Igor potvrđuje
da je Đurađ definitivno "pre prosvirao, nego progovorio".

Prve bubnjeve, od kojih se mesecima nije odvajao Đurađu je kupila tetka.
"Imao sam te male, plastične, pa neke crne, a onda sam dobio ove", kaže
Đurađ pokazujući na komplet bubnjeva "Greč" koje mu je poklonio vlasnik
muzičke kuće "Dr Studio" iz Kragujevca.

Čovek je, kažu Đurađevi roditelji, jednostavno zanemeo kad je čuo kako
Đurađ isprobava bubnjeve koje su došli da kupe i nije hteo ni da čuje da
ih naplati.
Kad je Đule imao tri godine crtaći su prestali da ga zanimaju, interesovao ga je jedino muzički kanal MTV.
"Stao bi ispred televizora i neprestano osluškujući lupao ručicama.
Obožavao je "Green day" i uz njih i spotove ostalih bendova koje je
voleo potpuno je razvio osećaj za ritam", kaže za Branka Đuričić.

Prvi nastup Đurađ je imao u muzičkom zabavištu sa tri godine, tog leta
je sa Dragoljubom Đuričićem svirao i na Vrnjačkom karnevalu, nastupao je
sa velikim bendovima širom Srbije.

Dragoljub Đuričić, daleki rođak malog bubnjara, rekao je da "Đule ima
savršen osećaj prema sviranju bubnjeva kao veliki svetski bubnjari". On
je Đurađu dao svoje palice na koncertu "Balkanska lavina" kojim je
obeležio 40 godina svoje karijere, ali Đule ni danas, kako kaže, ne zna
kolika je to čast, priznajući da i ne zna šta reč "čast" znači.

Na pitanje zna li šta je talenat, Đurađ prepričava reči kompozitora
Ivana Tasovca, jednog od članova žirija "Ja imam talenat" u emisiji u
kojoj se Đule plasirao u finale: "Rekao je da pročitam šta piše iza mene
i ja sam pročitao "Ja imam talenat", a on je rekao da sam u pravu".

Za roditelje je Đule samo dečak za kojeg je sviranje bubnjeva igra zbog
koje moraju i da ga ograničavaju. Kažu, svirao bi satima. Sada mu, zbog
finala, gledaju kroz prste, dozvoljavajući da vežba više nego inače.

"Najvažnije nam je da mu omogućimo pravo detinjstvo i da izbegnemo sve
što na njega pravi veliki pritisak", kaže Igor Đuričić, Đuletov tata
koji sa bratom od tetke svira u Đurađevom bendu "Ledeno doba", a koji je
prošle godine samostalno nastupao na Vrnjačkom karnevalu.

I Đurađova tri godine mlađa sestra Majda, rođena istog dana kada i on,
htela bi da svira bubnjeve, ali za sada je u senci starijeg brata.

Đurađ, iz poštovanja prema komšijama, ne vežba u stanu, već u grafičkom
ateljeu svojih roditelja, u sobi na čijim zidovima su posteri i palice
poznatih bubnjara koje je dobijao na poklon: Bilija Kobama, Lenija
Vajta, Džonija iz grupe Leb i sol, Partibrejkersa, Dragoljubove.

Zbog finala se Đuričići uopšte ne uzbuđuju. Tata Igor prepričava kako
su mu u kraljevačkoj Muzičkoj školi koja nema odsek bubnjevi, kad je
otišao da se raspita oko prijema rekli da je najbolje da dete usmeri na
saksofon, jer na odseku za klavir ove godine primaju samo četvoro dece.
Nisu znali da se tata raspituje za Đurađa o čijem talentu danas bruji
cela Srbija.

Idemo malena...uz tebe je cijeli MG,a i mnogo više ocene
Nazad na vrh Ići dole
bosankaa
★ Prva Oklagija Foruma ★
bosankaa

PočaljiNaslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde   JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde - Page 2 EmptyNed Sep 04, 2011 2:47 pm

Glasanje iz SVIH ZEMALJA SVIJETA se vrši ovako:
Pošaljite SMS u koji ćete napisati
ZMBT napraviti razmak i upisati broj kandidata sa ekrana...
Takvu poruku pošaljite na broj zemlje iz koje nas gledate!
VIŠE INFORMACIJA U VIDEU!
Podržite favorite jer nas u petak već neko napušta!

---< VIDEO <---
Nazad na vrh Ići dole
bosankaa
★ Prva Oklagija Foruma ★
bosankaa

PočaljiNaslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde   JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde - Page 2 EmptyNed Sep 04, 2011 2:52 pm

A ko želi da pruži podršku mojoj Mrkonjićanki,može to uraditi i ovdje LAJK ZA VESNU :)
Nazad na vrh Ići dole
Astra
Zvezda Foruma
Zvezda Foruma
Astra

PočaljiNaslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde   JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde - Page 2 EmptyPet Sep 09, 2011 12:30 pm

Nazad na vrh Ići dole
bosankaa
★ Prva Oklagija Foruma ★
bosankaa

PočaljiNaslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde   JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde - Page 2 EmptySre Okt 05, 2011 7:16 pm

DA BI OSTALA U SHOW-u ZMBT 4 VESNA PORED OCJENA ŽIRIJA TREBA I VAŠ GLAS :) GLASANJE SE NASTAVLJA I OVE SEDMICE :*

Poruku sadržaja ZMBT_39(obavezan razmak) šaljite na sljedeće brojeve:
BiH: 091 410 100 ili pozivom na broj 096/230-439

... ... Poruku sadržaja ZMBT_39(obavezan razmak) šaljite na sljedeće brojeve:
... ... Australija :19995577
... Austrija :0900506506
... ... Crna Gora :14741
Danska: 1273
Francuska: 81005
Hrvatska: 67454
Holandija: 4999
Kanada: 99199
Kosovo: 55155 - Samo Ipko
Makedonija: 141591
Norveska: 2227
Nemacka: 82555
Slovenija: 3838
Srbija: 1557
Svedska: 72702

VELIKO HVALA SVIMA!!!!!!!!

Mašta nas održava...Mašta nas i lomi...
Nazad na vrh Ići dole
Danubius
Čuvar Vatre
Danubius

PočaljiNaslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde   JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde - Page 2 EmptyNed Okt 23, 2011 9:08 pm

Upravo gledam jednu takvu emisiju na hrvatskoj tv Nova ,a popodne sam gledao eliminacije sličnog šoua na srpskoj Tv Prva .
Dakle -neverovatno koliko mladih ljudi ,nekih baš dece -koja su fenomenalno talentovana .Naročito pevači ,tako da je zaista strašno šta i kakve slušamo na estradi .

Nazad na vrh Ići dole
Lily
First Bride
Lily

Godina : 28
Datum upisa : 12.09.2008

PočaljiNaslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde   JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde - Page 2 EmptyPon Okt 24, 2011 12:01 pm

Ima, ima.. da zaista covek ostane bez daha, gledajuci i slusajuci ih.. ererere
Nazad na vrh Ići dole
Astra
Zvezda Foruma
Zvezda Foruma
Astra

PočaljiNaslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde   JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde - Page 2 EmptySre Okt 26, 2011 6:54 am

Procitajte i komentare....ovaj video me je rasplakao!
Nazad na vrh Ići dole
Danubius
Čuvar Vatre
Danubius

PočaljiNaslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde   JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde - Page 2 EmptyPon Nov 07, 2011 12:30 pm

Izabrani finalisti "Prvog glasa Srbije"

N.Atanacković -

06. 11. 2011.22:43h

Komentari (53)

Nakon eliminacija Prvi glas Srbije dobio je 18 polufinalista, koji su se takmičili "jedan na jedan".
JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde - Page 2 14653_187125826_ahl

Umesto devet finalista kako je planirano, dobili smo deset finalista
Prvog glasa Srbije
. Fantastični glasovi Igora Terzije, Darije Lukić, Davora Jovanovića,
Ane Perišić, Filipa Mitrovića, Andrijane Krstić, Nevene Đorđević,
Aleksandre Dabić, Tatjane Đorđevoić i Dušana Kurtića uspeli su da uđu u
najuži izbor ovog šoua.

Bilo je falševa, prijatnih i neprijatnih iznenađenja, kao i treme.

Marija Kilibarda i Andrija Milošević pokazali su se kao odličan
voditeljski izbor za ovaj spektakl, a popularni glumac je u polufinalu
bio sve vreme uz kandidate, naročito u ključnim trenucima kada je žiri
odlučivao ko propada, a ko ide dalje! Takmičari su upravo sa Andrijom uz
zagrljaje prvo podelili svoju sreću zbog uspeha, a zatim su silazili
među publiku u studiju, gde su ih bodrili roditelji, prijatelji, momci i
devojke.

Naredna epizoda Prvog glasa Srbije na programu je u subotu 12.novembra u
21 sat na Prvoj TV. Kandidati će pevati uživo, a žiri i publika će
glasati. Takmičar s najmanjim brojem glasova ispada, devet ide dalje, i
tako do sredine decembra kada ćemo dobiti pobednika.
-----------
Verujte da je imalo šta da se čuje . JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde - Page 2 140378

Nazad na vrh Ići dole
Danubius
Čuvar Vatre
Danubius

PočaljiNaslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde   JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde - Page 2 EmptyČet Dec 08, 2011 8:16 pm

Pogledajte nastup koji će vas rasplakati

Snimak nastupa ove preslatke devojčice star je osam meseci,
međutim, ljudi van Ukrajine uglavnom nisu imali priliku da ga vide - što
je šteta. Pripremite maramice.

Diana Kozakjevič je zahvaljujući svojim uverljivim nastupima dogurala do finala takmičenja "Ukrajina ima talenat".

Video koji donosimo snimak je njenog prvog nastupa u šou kada je recitirajući pesmu Dore Hajkine izmamila reke suza.

Ova je prava:)))))
Nazad na vrh Ići dole
Danubius
Čuvar Vatre
Danubius

PočaljiNaslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde   JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde - Page 2 EmptyNed Nov 18, 2012 12:07 am

U toku je finalno veče "Prvog glasa Srbije ".
Svih 13 finalista su dobri ,ali su troje apsolutno fenomenalni .
Naročto jedna devojka koja je otpevala "Đelem ,đelem" ,milion puta pevanu pesmu od koga sve ne , na jedan tako drugačiji način da je i žiri zinuo .
Uživo ,Prva TV ,sada -ko može da prati neka sluša ,neće zažaliti .
Sad ide glasanje ,pa dueli .

Nazad na vrh Ići dole
bosankaa
★ Prva Oklagija Foruma ★
bosankaa

PočaljiNaslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde   JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde - Page 2 EmptyUto Nov 20, 2012 8:41 pm

"Prvi glas Srbije" pratim redovno tongue

Moji favoriti su "pumpadžija" i djevojka što je otpjevala "Đelem,đelem"...
Mada...svi su baš,baš dobri.Jedino što mi se nije dopalo je što je Medo ispao...ali neko je morao... :((

Emisija mi je zaista super...članovi žirija 689 ... u prošloj sezoni bila je bolja postava,ali bitno da je Vladiša tu ...djevojke su nekako i zamjenljive... smehsmeh Jedino što ne znam šta na kraju se dešava sa pobjednicima?Nešto ne traju dugo ili mi se čini?
Očekivala sam nekako daleko više da im se pomogne u svijetu muzike.Ili sam ja nedovoljno informisana...di ga znam cherry

Mašta nas održava...Mašta nas i lomi...
Nazad na vrh Ići dole
sonia
حبيبي
sonia

Godina : 50
Humor : ;)
Datum upisa : 23.03.2008

PočaljiNaslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde   JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde - Page 2 EmptyUto Nov 20, 2012 10:15 pm

I takO to, mi iz NiS JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde - Page 2 730992
Nazad na vrh Ići dole
Danubius
Čuvar Vatre
Danubius

PočaljiNaslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde   JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde - Page 2 EmptyNed Nov 25, 2012 3:25 pm

Narode -poslušajte ovooooo ????? JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde - Page 2 1763570027

Žiri i publika francuske verzije emisije “Ja imam talenat” bukvalno je
ostala bez reči kada se na sceni pojavila dvadesetčetvorogodišnja Rašel
koja je uzela mikrofon i iz simpatične nastavnice u crnom kompletu se
pretvorila u metal boginju.

Dok je Rašel raznosila studio svojim neverovatnim glasom, jedan od
šokiranih sudija je odmah pritisnuo “ne”, ali, srećom ostali članovi
žirija su dali prolaz, i Rašel se plasirala u narednu rundu.

Pogledajte nastup fantastične Rašel:

Nazad na vrh Ići dole
AstrinaKomsinica
Master Spamer
AstrinaKomsinica

Humor : :)
Datum upisa : 22.01.2011

PočaljiNaslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde   JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde - Page 2 EmptyNed Nov 25, 2012 3:41 pm

"Balls to the wall" muhaaa
Nazad na vrh Ići dole
Danubius
Čuvar Vatre
Danubius

PočaljiNaslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde   JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde - Page 2 EmptyNed Dec 09, 2012 12:08 pm

U toku je "Prvi glas Srbije " i ostalo je desetak finalista . Jučerašnje veče je bilo zaista izuzetno -fenomenalno su svi pevali .
Medjutim....za moj ukus je urađeno nesto što je malo "silovanje" emocija -što je odlučilo na kraju ko će ispasti .
Ovome nije bilo mesto u "Prvom glasu" nego u nekoj drugoj emisiji tipa "Sve za ljubav" i sl.

JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde - Page 2 203436-pgs

Zoran video majku
posle devet meseci! JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde - Page 2 601923926

Nazad na vrh Ići dole
Zana

Zana

Godina : 60
Datum upisa : 30.05.2012

PočaljiNaslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde   JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde - Page 2 EmptyNed Dec 09, 2012 12:24 pm

...ima jedna serija na TV koja jako dobro opisuje shta se radi sa decom...prekida im se detinjstvo radi roditeljskih ambicija...msm da se zove "Folk" ili slichno...
Nazad na vrh Ići dole
Danubius
Čuvar Vatre
Danubius

PočaljiNaslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde   JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde - Page 2 EmptyNed Dec 16, 2012 6:32 pm

Prvi glas Srbije: Šou napustila Snežana Vušović JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde - Page 2 601923926
...ali ono što se moglo čuti je apsolutno -fenomenalno .
Zaista vredi gledati" Prvi Glas" -posebno ,ne budite lenji pa nadjite na You Tube -“Lady Marmelade” -Saške Janković, Mirnu Radulović -“Naughty Girl”i svakako Saru Jovanović -“S&M”(Rijana )
Ostaviće vas bez daha ,ali zaista su odlični svi ,i iz emisije u emisiju -sve bolji .

Nazad na vrh Ići dole
Danubius
Čuvar Vatre
Danubius

PočaljiNaslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde   JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde - Page 2 EmptyPon Dec 17, 2012 3:19 pm

Sve finaliste iz sinoćnjeg izdanja pogledajte ovde. JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde - Page 2 601923926
A ima i još koješta da se vidi .
Jelena Tomašević ,oppssss JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde - Page 2 910646

Nazad na vrh Ići dole
Danubius
Čuvar Vatre
Danubius

PočaljiNaslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde   JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde - Page 2 EmptyPon Jan 07, 2013 12:20 pm

Kako se približilo finale "Prvog glasa Srbije " ,ne može a da ne ispliva naša sklonost ka prevari ,nepoštenju ,nerealnosti ...
Očigledna je namera da se sačuva jedan takmičar koji realno jedva da je zaslužio da uđe u 16,a kamoli u pet najboljih .Toliko falšira iz emisije u emisiju da je i žiri više sramota da ga uopšte "analizira" ,a i sam žiri izražava zgražanje ovakvom "glasanju publike" (jer tog lika uvek "izvuče publika" )
To ni slučajno ne može da bude "spontano" jer to košta ,i pumpadžija sa sela nije ni izbliza tako simpatičan da bi prevagnulo iznad onoga koliko je slab u odnosu na druge ,niti mislim da može finansijski da snosi "glasove publike " -sms košta 50 dinara .
Izgleda da produkcija želi da napravi novog "Mikija iz Kupinova" ,i ili se našao "sponzor" ili je u pitanju čisto lažiranje ,a ceh plaćaju poštene cure koje fenomenalno pevaju i izgledaju .
Bedno i sramotno !!!!!

Nazad na vrh Ići dole
Danubius
Čuvar Vatre
Danubius

PočaljiNaslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde   JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde - Page 2 EmptyNed Jan 13, 2013 12:00 am

JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde - Page 2 302962_3031_f

Finale "Prvog glasa Srbije" : Zlatna petorka JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde - Page 2 601923926

Svi su bili fenomenalni ....čak i blesavi pumpadžija koji se do sada provlačio glasovima publike .No on je ipak najslabiji ,i realno je prvi "propao " .No odluka ko da ne ide dalje između Sare i Zokija...je baš teška .Stoje na "rupi" ...i nemam živaca ni da sačekam da vidim pa napišem ko ide dalje .

Ako se i za ovu decu više ne čuje u svetu muzike ,dok razni "Pinkovi" egzistiraju -e to je apsurd zemlje Srbije. Zaista ,super talenti .

Ipak...Zoran odlazi-Sara ostaje .Tri devojke u super finalu .
Biće pakao -sve tri su više nego sjajne !

Nazad na vrh Ići dole
Astra
Zvezda Foruma
Zvezda Foruma
Astra

PočaljiNaslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde   JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde - Page 2 EmptySub Feb 02, 2013 2:12 am

Nazad na vrh Ići dole
Danubius
Čuvar Vatre
Danubius

PočaljiNaslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde   JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde - Page 2 EmptyUto Feb 19, 2013 8:09 am

Subotička Suzan Bojl Poslušajte ovo ?????

Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde   JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde - Page 2 Empty

Nazad na vrh Ići dole

JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde
Nazad na vrh 
Strana 2 od 7Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeći
 Similar topics
-
» KOLA (autorska ,razna )
» IMAM-NEMAM
»  Voleo - la bih da znam,da vidim, da imam....

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
DANUBIUS FORUM @ osnovano 2007 -  :: MULTIMEDIJA :: MEDIJI/ ŠTAMPA :: RIALITI i drugi ŠOU PROGRAMI-
Skoči na: