Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
DOBRO NAM DOŠLI !
DANUBIUS FORUM @ osnovano 2007 -
Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
DOBRO NAM DOŠLI !
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
-MI NISMO KAO DRUGI -Liberté, égalité, fraternité-
Naslov: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde Pet Maj 01, 2009 8:10 pm
First topic message reminder :
Suzan Bojl (Susan Boyle), od ružnog pačeta do labuda i svetske slave za samo sedam minuta
Toliko je trajao nastup. U labuda se pretvorila čim je pustila glas, a svetsku slavu zadobila još dok je predstava trajala. Život Suzan Bojl je izgledao prilično promašeno za poimanje savremene javnosti: žena zašla u pedesete godine, dobrodušna, neudata, celog života živela sa roditeljima, neuglednog izgleda, previše religiozna, posvećena nezi roditelja, dobrotvornim akcijama i crkvi, i čest je predmet poruge komšijske dece. Siguran sam da svako od nas zna za bar jednu osobu u svojoj okolini koja bi manje ili više mogla da se pripiše slična životna priča. Ipak, Suzan je stisla petlju i odlučila da pokaže svoj nesumnjivi talenat. Izašla je na scenu, pod svetla reflektora da je uživo vidi preko 10 miliona ljudi, zanemarila sve svoje nedostatke i pokazala ono što je gledalište ostavilo zadivljenim - sjajan glas i pevačko umeće. Buran aplauz i odobravanje publike koji su se čuli već početkom izvođenja pesme Sanjala sam san (I Dreamed a Dream) prerasli su u ovacije koje su nastupile sa poslednjim notama pesme. San koji je Suzan sanjala nije umro, kao u tek otpevanoj pesmi. Da priznam, gledavši snimak na jutjubu, nisam očekivao da će Suzan na sceni ispasti smešna. Čak uopšte ne mislim da je ružna (što mediji naglašavaju) i izgleda mi kao neko koga sam već negde video. Odgledao sam dovoljno snimaka američkog i britanskog “Talenta” tako da znam da učesnici ipak prolaze prethodnu audiciju, i da ne može baš svako da izađe na scenu (zato me uvek začudi zašto se žiri tako iznenadi kada vidi izvođenje kandidata). Njen prodoran i pomalo piskutav glas me jeste začudio, jer nije odavao zavidne glasovne mogućnosti tako da sam bio znatiželjan da čujem u čemu je trik i zašto je to njeno izvođenje toliko popularno. Čim je zapevala postalo je jasno. Čak ni ja, kome takva vrsta pevanja nije baš po ukusu, ne mogu osporiti ne samo odličan glas nego i sjajne mogućnosti njegove kontrole. Ono što mene posebno fascinira u ovoj priči je neverovatno brza svetska popularnost koju je Suzan postigla u samo nekoliko dana. Ovo je trenutak kada je televizija, ma koliko moćan medij bila, pala na kolena pred Internetom, jer Internet je taj koji je učinio Suzan Bojl planetarno slavnom. Dovoljan je bio jedan snimak postavljen na jutjub da ga u vrlo kratkom vremenu pogledaju milioni ljudi, a sada već stotine miliona. Snimak je u vrlo kratkom vremenu postao hit i na digu, fejsbuku, tviteru i drugim internet društvenim mrežama. Tako nešto ne tako davno ne bi bilo moguće i slava Suzan Bojl bi bila znatno manjih razmera. Nekako je istorijski pravedno da neko, rođen u vreme crno-bele televizije, i mnogo pre nego što je čovek stupio na Mesec i neko ko spada u generacije koje se Internetom niti bave niti znaju mnogo o njemu, u današnje vreme obeleži dominaciju Interneta kao tehnologije planetarnog informisanja koje je nemoguće kontrolisati. Bojl efekat je stvoren. Dovoljno je da se nešto dogodi, i ako je to dovoljno interesantno, cela planeta će to u vrlo kratkom roku saznati.
Snimci na you tube , pogledajte :
https://www.youtube.com/watch?v=9lp0IWv8QZY
Šta mislite -da li će gospodja Bojl doživeti svetsku slavu, ili je , nez obzira na sve , samo čudo za jedan dan ?
Poslednji put izmenio Danubius dana Pet Apr 22, 2011 10:11 pm, izmenio ukupno 3 puta
Autor
Poruka
AstrinaKomsinica Master Spamer
Datum upisa : 22.01.2011
Naslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde Ned Nov 25, 2012 3:41 pm
"Balls to the wall"
Danubius Čuvar Vatre
Datum upisa : 19.01.2008
Naslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde Ned Dec 09, 2012 12:08 pm
U toku je "Prvi glas Srbije " i ostalo je desetak finalista . Jučerašnje veče je bilo zaista izuzetno -fenomenalno su svi pevali . Medjutim....za moj ukus je urađeno nesto što je malo "silovanje" emocija -što je odlučilo na kraju ko će ispasti . Ovome nije bilo mesto u "Prvom glasu" nego u nekoj drugoj emisiji tipa "Sve za ljubav" i sl.
Zoran video majku posle devet meseci!
Zana
Datum upisa : 30.05.2012
Naslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde Ned Dec 09, 2012 12:24 pm
...ima jedna serija na TV koja jako dobro opisuje shta se radi sa decom...prekida im se detinjstvo radi roditeljskih ambicija...msm da se zove "Folk" ili slichno...
Danubius Čuvar Vatre
Naslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde Ned Dec 16, 2012 6:32 pm
Prvi glas Srbije: Šou napustila Snežana Vušović ...ali ono što se moglo čuti je apsolutno -fenomenalno . Zaista vredi gledati" Prvi Glas" -posebno ,ne budite lenji pa nadjite na You Tube -“Lady Marmelade” -Saške Janković, Mirnu Radulović -“Naughty Girl”i svakako Saru Jovanović -“S&M”(Rijana ) Ostaviće vas bez daha ,ali zaista su odlični svi ,i iz emisije u emisiju -sve bolji .
Danubius Čuvar Vatre
Naslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde Pon Dec 17, 2012 3:19 pm
Sve finaliste iz sinoćnjeg izdanja pogledajte ovde. A ima i još koješta da se vidi . Jelena Tomašević ,oppssss
Danubius Čuvar Vatre
Naslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde Pon Jan 07, 2013 12:20 pm
Kako se približilo finale "Prvog glasa Srbije " ,ne može a da ne ispliva naša sklonost ka prevari ,nepoštenju ,nerealnosti ... Očigledna je namera da se sačuva jedan takmičar koji realno jedva da je zaslužio da uđe u 16,a kamoli u pet najboljih .Toliko falšira iz emisije u emisiju da je i žiri više sramota da ga uopšte "analizira" ,a i sam žiri izražava zgražanje ovakvom "glasanju publike" (jer tog lika uvek "izvuče publika" ) To ni slučajno ne može da bude "spontano" jer to košta ,i pumpadžija sa sela nije ni izbliza tako simpatičan da bi prevagnulo iznad onoga koliko je slab u odnosu na druge ,niti mislim da može finansijski da snosi "glasove publike " -sms košta 50 dinara . Izgleda da produkcija želi da napravi novog "Mikija iz Kupinova" ,i ili se našao "sponzor" ili je u pitanju čisto lažiranje ,a ceh plaćaju poštene cure koje fenomenalno pevaju i izgledaju . Bedno i sramotno !!!!!
Danubius Čuvar Vatre
Naslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde Ned Jan 13, 2013 12:00 am
Finale "Prvog glasa Srbije" : Zlatna petorka
Svi su bili fenomenalni ....čak i blesavi pumpadžija koji se do sada provlačio glasovima publike .No on je ipak najslabiji ,i realno je prvi "propao " .No odluka ko da ne ide dalje između Sare i Zokija...je baš teška .Stoje na "rupi" ...i nemam živaca ni da sačekam da vidim pa napišem ko ide dalje .
Ako se i za ovu decu više ne čuje u svetu muzike ,dok razni "Pinkovi" egzistiraju -e to je apsurd zemlje Srbije. Zaista ,super talenti .
Ipak...Zoran odlazi-Sara ostaje .Tri devojke u super finalu . Biće pakao -sve tri su više nego sjajne !
Astra Zvezda Foruma
Datum upisa : 20.06.2008
Naslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde Sub Feb 02, 2013 2:12 am
Danubius Čuvar Vatre
Naslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde Uto Feb 19, 2013 8:09 am
Subotička Suzan Bojl Poslušajte ovo ?????
Danubius Čuvar Vatre
Godina : 64 Location : Datum upisa : 19.01.2008
Naslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde Pon Mar 11, 2013 8:53 pm
URNEBESNO: Sviraju klavir penisom! (VIDEO!)
Ko zna -zna .Pogledajte ovo, grčko takmičenje "Ja imam talent" ???
Astra Zvezda Foruma
Godina : 64 Location : podnozje Alpi Datum upisa : 20.06.2008
Naslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde Pon Jun 17, 2013 4:01 am
Pogledajte sta je talent...uauuuuuuuu
Danubius Čuvar Vatre
Naslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde Ned Okt 27, 2013 10:14 pm
Grudi od betona: Desnom ubija, levom baca u nesvest (VIDEO)
Okano Somborska Ruža
Godina : 49 Datum upisa : 06.01.2012
Naslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde Ned Okt 27, 2013 11:31 pm
I ovi imaju talenat ...jedan da ubije a drugi da umre ...pitam se samo koliko puta su ovo izveli
Naslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde Pon Okt 28, 2013 12:40 am
AstrinaKomsinica ::
Zamoljavam da se zvaka skine sa ove teme
"Spam" uklonjen.Sporan je bio link od dermi...
Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.
Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑
Okano Somborska Ruža
Godina : 49 Datum upisa : 06.01.2012
Naslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde Pon Okt 28, 2013 1:26 pm
ŠOKIRALA SVET: Devojčica (9) ima glas da se smrzneš!
:761:
brdjanin peskovit je put do zvezda
Datum upisa : 13.09.2013
Naslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde Uto Dec 03, 2013 6:45 pm
ovo samo prava ljubav može...
Astra Zvezda Foruma
Naslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde Čet Dec 05, 2013 9:17 am
Ja sam se rasplakala.
AstrinaKomsinica Master Spamer
Naslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde Čet Dec 05, 2013 12:05 pm
Astra ::
Ja sam se rasplakala.
Awwwwww sav se trese dusa moja:) Dobar je pravo:)
Astra Zvezda Foruma
Naslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde Sub Mar 15, 2014 11:02 am
ova mala je super talent
Astra Zvezda Foruma
Naslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde Sub Mar 15, 2014 11:06 am
a tek ova pojava i ovaj glas
Danubius Čuvar Vatre
Naslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde Uto Apr 01, 2014 10:36 pm
Nemojte dopustiti da vas njen izgled prevari i zbuni. Japanka Lisa-X ima samo osam godina, ali je pravi roker i odlično svira gitaru. Odsvirala je pesmu "Scarified" od Racer X i pokazala kako se to radi! Sa skupljenom kosom u rep, na sofi u svojoj sobi malecka je rasturila da joj i najbolji virtuozi na gitari mogu pozavideti.
Auror@ SOLDIER of LOVE
Godina : 65 Location : Neoplanta Humor : aha Datum upisa : 12.04.2014
Naslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde Sre Maj 14, 2014 1:35 pm
Danubius ::
Suzan Bojl (Susan Boyle), od ružnog pačeta do labuda i svetske slave za samo sedam minuta
Šta mislite -da li će gospodja Bojl doživeti svetsku slavu, ili je , nez obzira na sve , samo čudo za jedan dan ?
Suzan Boyle danas - slava traje
Auror@ SOLDIER of LOVE
Naslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde Sre Jun 04, 2014 11:53 am
Auror@ SOLDIER of LOVE
Naslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde Čet Jul 31, 2014 5:45 pm
Dečak ima samo 3 godine i pružili su mu priliku da nastupi sa orkestrom...
Naslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde Pon Okt 20, 2014 12:59 am
Savršeno peva .
Danubius Čuvar Vatre
Naslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde Čet Nov 06, 2014 11:54 pm
Ima jedno takmičenje na iritantnoj televiziji ,sa iritantnim nazivom "Pinkove zvezdice " . Tu pevaju deca -mislim da je limit nekih 15 godina . Uglavnom su od 11-13 ,i naravno ,kako koje dete peva . Ima ih zaista i dobrih ,odličnih . Ali jedna mala ,poslednja je pevala ,nisam ni ime zapamtio, samo da je iz Biljeljine .
NEVEROVATNO PEVA !
Da ne poveruješ šta izlazi iz deteta ? Emisija je još u toku ,i verovatno nema još "on line " ,ali ako ko nađe ,neka stavi spot . Dete otkida kako peva .
Astra Zvezda Foruma
Naslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde Sub Nov 15, 2014 11:02 pm
https://youtu.be/nhKAUoF8fqQ
Astra Zvezda Foruma
Naslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde Ned Nov 16, 2014 2:25 pm
Momak koji muca zapusio usta ziriju
Danubius Čuvar Vatre
Naslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde Pet Jan 02, 2015 11:42 pm
Da ne poveruješ ,da i tv Pink vredi nešto . Ovo je serijal "Pinkove zvzdice" /u toku je i sada /
Poslušajte i pogledajte ovo ? Devojčica iz Bijeljine ,Valentina Mec ,peva "Daire" . Mala je neverovatna?
Naslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde Pet Jan 16, 2015 9:54 pm
PINKOVE ZVEZDICE. Dečica..ali toliko talentovana. Snalažljiva na sceni punoj reflektora..ogromno ozvučenje.. Veliki izazov ..mnogo treme..ali toliko su divni:)
Na žalost neki moji favoriti su ispali.. neki su još uvek tu,ali bravo za svu tu dečicu..
večeras je nastavak.:))
ZoxZoja Stela Polaris
Godina : 56 Location : Plava Planeta Datum upisa : 13.01.2013
Naslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde Pet Jan 16, 2015 10:54 pm
Ne znam koji izbor je trenutno u toku na smradoviziji ali rekla bih Zvezdice (mlado nešto na sceni ispred žirija). E taj žiri bi trebalo razvući konjma na repove u cilju očuvanja mentalnog zdravlja i gledateljstva i te dece tamo.
Odem ja tako u susednu sobu poslom (da zavijem cigar duvana) kad tamo Tržanka objašnjava nekom detetu kako je pevalo: Po sećanju otprilike ovako - "Ti imaš kristalno čist glas ali mene od njega ne boli glava. Mada ja volim i pesak u glasu pa kad je malo okrugliji ..." Kraj njenog izlaganja nisam čula jer sam počela omiljenu srpsku disciplinu "svađaj se s televizorom" pa sam ekspresno u cilju očuvanja dobrofamilijarnih odnosa izbačena iz dotične prostorije.
Jeste da nisam mogla da izvučem dva vezana tona u školi kad su pokušavali da me nauče da sviram blok flautu. Jeste da sam prepisivala malo na kontrolnim iz muzičkog. Jeste da se u muzičku teoriju razumem ko Marica u ... al pesak u glasu koji daje da glas bude okrugliji je nebuloza na kvadrat
P.S. Boli me glava od kristalnog Tržankinog objašnjenja
Naslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde Sub Feb 21, 2015 2:30 am
Danubius Čuvar Vatre
Naslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde Ned Feb 22, 2015 7:14 pm
Prvi put vidim ovaj šou
Koliko ja kapiram ,radi se o izboru za "prvi glas Hrvatske" ,ko su mentori ,to vidite ,dakle, svako od njih sprema svoje kandidate . Da stvar bude brutalna -takmiče se sistemom "dvoboja" .Pevaju istu pesmu ,zajedno ,po strofu-refren, čak pevaju jedno drugome terce i back ,i onda -samo jedno prolazi ? Zaista brutalno ,jer su vokali zbilja briljantni ,uopšte ne razumem kako donose konačnu odluku ,ko ispada ,u jednom takvom "egalu" ?
Dakle ,poslušajte ....kako presuditi u ovakvim slučajevima ko je "bolji" ?????
Naslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde Ned Feb 22, 2015 7:25 pm
Obe devojke ubijaju koliko dobro pevaju i ovde je bila teška odluka. Jeste ,ovo je brutalno-. Obe devojke su zaslužile da idu dalje. Prošli su mnogo gori,ali *igra* je takva.
ZoxZoja Stela Polaris
Godina : 56 Location : Plava Planeta Datum upisa : 13.01.2013
Naslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde Ned Feb 22, 2015 7:34 pm
...
Dakle ,poslušajte ....kako presuditi u ovakvim slučajevima ko je "bolji" ?????
Dalje ide ružnija devojka sa većim . Tako se zadovolje i ženski i muški članovi žirija.
Naslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde Pet Feb 27, 2015 11:41 pm
VIDEO) MATEJA VUKAŠINOVIĆ: On je srpski Džastin Biber koji je napravio neverovatan šou
MATEJA JE BIO SUPER.BAR MENE JE ODUŠEVIO
Gost Gost
Naslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde Sub Feb 28, 2015 8:41 am
Ne znam ko je posle slave za tri minuta, nastavio da bude slavan i popularan. Easy come, easy go.
Danubius Čuvar Vatre
Naslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde Sub Feb 28, 2015 9:10 am
John Doe ::
Ne znam ko je posle slave za tri minuta, nastavio da bude slavan i popularan. Easy come, easy go.
Pa baš taj koga ovaj klinjo pokušava da imitira -Biberčić (sviđao se on nama ili ne )
Ne znam da li pratiš ovaj "šou" ,ima zaista fenomenalno talentovane dece ,i mislim da nije krenulo u dobrom pravcu ,naročito ovo što je napravio gorepomenuti klinjo ,jer to nije smislio sam ,nego sad iza njega stoji ceo "tim" . Time se stavljaju u neravnopravan položaj sva ostala deca ,a i stavlja u prvi plan "šou" ,a ne pevanje ,što je suština ovog takmičenja . Meni je bila bolja devojčica koja je pevala "Daire", pa na kraju ispala ,,ili onaj dečkić koji je takođe ispao (Makedonac je ,pa ima dosta lošu dikciju na srpskom ,ali odličan glas )nego ovaj "tinejdž star" u nastanku . Prošao je zbog truda i "šoua" ,a samo izvođenje je bilo monotono i "davio" se tokom pola pesme .
Gost Gost
Naslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde Sub Feb 28, 2015 9:23 am
Pa baš taj koga ovaj klinjo pokušava da imitira -Biberčić (sviđao se on nama ili ne )
Ne znam da li pratiš ovaj "šou" ,ima zaista fenomenalno talentovane dece ,i mislim da nije krenulo u dobrom pravcu ,naročito ovo što je napravio gorepomenuti klinjo ,jer to nije smislio sam ,nego sad iza njega stoji ceo "tim" . Time se stavljaju u neravnopravan položaj sva ostala deca ,a i stavlja u prvi plan "šou" ,a ne pevanje ,što je suština ovog takmičenja . Meni je bila bolja devojčica koja je pevala "Daire", pa na kraju ispala ,,ili onaj dečkić koji je takođe ispao (Makedonac je ,pa ima dosta lošu dikciju na srpskom ,ali odličan glas )nego ovaj "tinejdž star" u nastanku . Prošao je zbog truda i "šoua" ,a samo izvođenje je bilo monotono i "davio" se tokom pola pesme .
Ne pratim ovakva dešavanja jer mi je poznata pozadina cele priče. S obzirom da sam bio na muzičkoj sceni, što direktno, što indirektno, poznat mi je scenario iz prve ruke, počev od 3KaDur-a pa preko zvezdica i talenata.
Gde su raznorazni pobednici i veliki talenti, svih tih ŠoUVoVa?
A plesala je samo jedno leto.
Danubius Čuvar Vatre
Naslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde Sub Feb 28, 2015 11:03 am
Ne pratim ovakva dešavanja jer mi je poznata pozadina cele priče. S obzirom da sam bio na muzičkoj sceni, što direktno, što indirektno, poznat mi je scenario iz prve ruke, počev od 3KaDur-a pa preko zvezdica i talenata.
Gde su raznorazni pobednici i veliki talenti, svih tih ŠoUVoVa?
A plesala je samo jedno leto.
E tu si u pravu . Produkcija odabere koga će da "gura" ,a pobednici ,koji su često za dva koplja bolji pevači -nestanu u anonimnosti . Tako je bilo i u 3 K Dur ,i u "Operaciji Trijumf " i u drugim kvalitetnijim takmičenjima ,dok ovi "Grand" se kote kao zamorci . Razni Akiji i Kakiji ,Cuce i Džudže egzistiraju i dalje kao "zvezde" ,a da nisu čak ni pobedili ,ili ikada imali ijedan "hit" ? Po onoj "I sitna stoka daje đubrivo " ,čika Aca(Popović) i održava status milionera ,i bez Brene i "Greha"
Naslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde Sub Feb 28, 2015 11:20 am
Valentina Mec iz Bjeljine je devojčica iz Bjeljine koja je pevala Daire je ispala .
Sad ne znam u kom krugu. Šteta,ali sad je šou krenuo u drugom smeru.
Gost Gost
Naslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde Sub Feb 28, 2015 11:23 am
@BRM Lepo od tebe što si sa nama podelila svoj jad a sada bih te zamolio da napišeš nešto pametno, jer na youtubu se možemo snaći i sami a nešt' nisam primetila da si komentarisala postavljenu temu.
Sponsored content
Naslov: Re: JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezde