DANUBIUS FORUM @ osnovano 2007 -
Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
U kakvim cipelama se najbolje osecate? BFuWx

DOBRO NAM DOŠLI !

Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
U kakvim cipelama se najbolje osecate? BFuWx

DOBRO NAM DOŠLI !

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

-MI NISMO KAO DRUGI -Liberté, égalité, fraternité-

Prijemportal*Latest imagesTražiRegistruj sePristupi

U kakvim cipelama se najbolje osecate?

Ići dole 
+10
Krupljanka
PJER
Lily
veccana44
slatkicass
komunikativn@
Luckasta
sonia
Danubius
anja007
14 posters
AutorPoruka
anja007

anja007

Datum upisa : 27.01.2008

U kakvim cipelama se najbolje osecate? Empty
PočaljiNaslov: U kakvim cipelama se najbolje osecate?   U kakvim cipelama se najbolje osecate? EmptyČet Maj 01, 2008 2:39 pm

Za mene cipela igra jednu od glavih uloga u odevanju.Najbolje se nekada osecam i u vrtatolomnim stiklama ma koliko bile visoke ali volim da lutam po stilovima.
Nekada i patika zna jako dobro da odmori nogu i ulepsa dan iako nije bas za svaku priliku.
Da vidimo kakve vi cipele preferirate?
Nazad na vrh Ići dole
Danubius
Čuvar Vatre
Danubius

Godina : 64

PočaljiNaslov: Re: U kakvim cipelama se najbolje osecate?   U kakvim cipelama se najbolje osecate? EmptyČet Maj 01, 2008 2:49 pm

HA ! Ne cipele , nego patike(obicne adidas ili Starke ) No, posto se ne moze svugde u patikama -brodarice, sebagio modeli, spenserice...Dakle, ravno, jednostavno ...

[You must be registered and logged in to see this image.]
Nazad na vrh Ići dole
https://danubius.forumsr.com/
anja007

anja007

PočaljiNaslov: Re: U kakvim cipelama se najbolje osecate?   U kakvim cipelama se najbolje osecate? EmptyČet Maj 01, 2008 2:55 pm

He pa nisam ni mislila da bi ti Danubius obuo sada stiklice.Ali lepo je da imas ukusa koliko vidim za cipelu.
Ja nekako volim najvise cizmice od antilopa sa stiklom malo povecom....
Nazad na vrh Ići dole
sonia
حبيبي
sonia

Godina : 50
Humor : ;)
Datum upisa : 23.03.2008

PočaljiNaslov: Re: U kakvim cipelama se najbolje osecate?   U kakvim cipelama se najbolje osecate? EmptyČet Maj 01, 2008 9:55 pm

Samo da mi se vide prsti..... :) to volim...
i neka je obuca udobna i drugachija ... ne volim da nosim uniformisanu obucu...
Nazad na vrh Ići dole
Luckasta

Luckasta

Humor : :)
Datum upisa : 14.01.2008

PočaljiNaslov: Re: U kakvim cipelama se najbolje osecate?   U kakvim cipelama se najbolje osecate? EmptyPet Maj 02, 2008 12:11 pm

Licno najvise volim ravnu cipelu bez pete..balerine ili slipper
Ako se mora zbog garderobe (suknja ,haljina) , tada cipela sa niskom peticom. Nisam ljubitelj stikli (mada bi mi to bolje licilo, jer sam niskoga rasta)..
Kako god da jeste, uvek cu se odluciti da stedim na ceni za garderobu, dok kod obuce ne gledam nikad na cenu.. Mora da je kvalitetna, obavezno iz koze i naravno udobna.. Cipele vidim kao lek a ne kao modni trend.
Nazad na vrh Ići dole
anja007

anja007

PočaljiNaslov: Re: U kakvim cipelama se najbolje osecate?   U kakvim cipelama se najbolje osecate? EmptyNed Maj 11, 2008 11:41 am

Da ove sasvim ravne ovde u Nemackoj su postale hit, u vidu balerinki, a nose ih uz devojke najcesce uz farmerice ili uz bermude.Izgledaju jako fino i odmaraju nogu ali ja ih bas ne volim iz razloga sto nekako sama sebi izgledam mala u tome.
Nazad na vrh Ići dole
Danubius
Čuvar Vatre
Danubius

PočaljiNaslov: Re: U kakvim cipelama se najbolje osecate?   U kakvim cipelama se najbolje osecate? EmptyNed Maj 11, 2008 1:47 pm

Ovaj model bi mi trebao, ČIZME OD 7 MILJA :sunny:

Nazad na vrh Ići dole
komunikativn@
Fatal Femme
komunikativn@

Godina : 51
Datum upisa : 02.02.2008

PočaljiNaslov: Re: U kakvim cipelama se najbolje osecate?   U kakvim cipelama se najbolje osecate? EmptySre Maj 21, 2008 12:01 am

pokusavam pratiti modu i u obuci,ali ostala sam dugogodisnji zaljubljenik u stiklu sa spitzem.
bile to sandale,cipele ili cizmice,spitz i stikla.
iako sam sportski obucena,jeans ili elegantno odgovaraju uz sve kombinacije,jedino kada sam u jogingu onda nosim tenisice,ali tad mi treba malo vremena da se priviknem a ista stvar je i u ljeto kad imam na nogama natikace.
balerinke volim nositi uz ljetne suknjice i haljinice,ali vjerno se i u takvim situacijama vracam stikli.
Nazad na vrh Ići dole
anja007

anja007

PočaljiNaslov: Re: U kakvim cipelama se najbolje osecate?   U kakvim cipelama se najbolje osecate? EmptySub Maj 24, 2008 10:28 pm

Neznam sta da kazem , na ovu temu iako sam je zapocela , ali moram priznati da u ormanu imam bezbroj cizama i jako puno sandala.Fale mi cipele za ovaj prelazni period a njih na zalost nemam.
Ima li neko , od vas da postavi sliku cipela, mozda bi mi pomoglo.
Ja zaista nemam i ne nalazim cipele koje bi mi odgovarale.Ili se kuvam u cizmama ili se smrzavam u sandalama a od cipela ni traga ni glasa.
Nazad na vrh Ići dole
Danubius
Čuvar Vatre
Danubius

PočaljiNaslov: Re: U kakvim cipelama se najbolje osecate?   U kakvim cipelama se najbolje osecate? EmptyNed Maj 25, 2008 9:00 am

Ne znam da li će tebi odgovarati, u smislu udobnosti -ali budeš li ih noslia, muški svet će biti garant oduševljen ovim modelom :twisted: [You must be registered and logged in to see this image.]

Nazad na vrh Ići dole
anja007

anja007

PočaljiNaslov: Re: U kakvim cipelama se najbolje osecate?   U kakvim cipelama se najbolje osecate? EmptyNed Maj 25, 2008 2:25 pm

Danibu, al to su sandale(imaju otvorene prste i samo kaiseve) a meni treba cipela (a ona ima zatvorene prste i petu , sa stiklom ili ne sve jedno je)....
Nazad na vrh Ići dole
Danubius
Čuvar Vatre
Danubius

PočaljiNaslov: Re: U kakvim cipelama se najbolje osecate?   U kakvim cipelama se najbolje osecate? EmptyNed Maj 25, 2008 3:13 pm

Žene! Nikad zadovoljne....Evo.....

A neki zlobnici kažu, onaj danubius nema pojmaaaaa.........
Sexy heels, boots & shoe [You must be registered and logged in to see this link.] :twisted: :twisted: :twisted:

Nazad na vrh Ići dole
anja007

anja007

PočaljiNaslov: Re: U kakvim cipelama se najbolje osecate?   U kakvim cipelama se najbolje osecate? EmptyUto Maj 27, 2008 10:28 pm

E ove lila su strasne, bas mi se svidjaju...
Nazad na vrh Ići dole
slatkicass
Frumos si de foc
slatkicass

Godina : 63
Humor : Smejem se, smeh produžava život pa ću duže uživati u njemu!
Datum upisa : 10.10.2007

PočaljiNaslov: Re: U kakvim cipelama se najbolje osecate?   U kakvim cipelama se najbolje osecate? EmptyČet Jun 05, 2008 8:41 pm

Leto........carstvo za moje noge!!! U papucama se najlepse osecam, kad bih mogla nosila bi ih cele godine.Ravne, sa malom potpeticom il ivisokom stiklom, ma samo da su papuce!
Nazad na vrh Ići dole
sonia
حبيبي
sonia

PočaljiNaslov: Re: U kakvim cipelama se najbolje osecate?   U kakvim cipelama se najbolje osecate? EmptyČet Jun 05, 2008 9:21 pm

Nazad na vrh Ići dole
Danubius
Čuvar Vatre
Danubius

PočaljiNaslov: Re: U kakvim cipelama se najbolje osecate?   U kakvim cipelama se najbolje osecate? EmptyČet Jun 05, 2008 9:32 pm

anja007 ::
E ove lila su strasne, bas mi se svidjaju...

hehehhe Zna čika-danubius sta treba , hehehe :geek: :lol:

Nazad na vrh Ići dole
sonia
حبيبي
sonia

PočaljiNaslov: Re: U kakvim cipelama se najbolje osecate?   U kakvim cipelama se najbolje osecate? EmptyNed Jun 08, 2008 1:47 pm

Nazad na vrh Ići dole
anja007

anja007

PočaljiNaslov: Re: U kakvim cipelama se najbolje osecate?   U kakvim cipelama se najbolje osecate? EmptyPon Jun 09, 2008 8:16 am

Sandalice su bas lepe Sonija (moj ukus) nakupovala sam par komada za ovo leto, ali cipela (zatvorenih)i dalje nemam.Videla sam juce jedne , svidele mi se jako, i pokusacu da ih postavim prvom prilikom cim ih izvadim iz kataloga i ukapiram kako se ovde postavljaju slike.
p.s. anja kuca na par foruma pa ne moze da pokupi kako na svim tim skalamerijama ide postavljanje.....
Cika Danibus, hvala jos jednom i tebi...PP
Nazad na vrh Ići dole
veccana44

veccana44

Godina : 62
Datum upisa : 07.12.2007

PočaljiNaslov: Re: U kakvim cipelama se najbolje osecate?   U kakvim cipelama se najbolje osecate? EmptySub Jul 19, 2008 1:52 am

Cipelice i tasneeeeeeeee,ufff.Necem nista da kazem;)))))
Nazad na vrh Ići dole
Lily
First Bride
Lily

Godina : 28
Datum upisa : 12.09.2008

PočaljiNaslov: Re: U kakvim cipelama se najbolje osecate?   U kakvim cipelama se najbolje osecate? EmptyUto Okt 14, 2008 4:59 pm

.. hahaha.. ala me nadjoste.. to mi je najveca mana..
... obuca i tasne.. ako mi ista privuce paznju to je to.. :zubarv7:

.. uvek sam na stiklama.. tako da mi je pravi blagodet obuti nesto ravno i u strapac..
.. bilo da su to baletanke, ili sportske cipele ili patike.. i slatko se nasmejah Daniju zbog izbora patika, jer ih oboje i ja imam, nosim i volim.. svaka cast.. :upravusi:

.. inace jedno vreme sam redovno posecivala obucara - lomim stikle ( visoke su i tanke) jer sam vozac.. kad god sam u prilici ulecem u nesto ravno... mada mi je nekad i potpuno svejedno, jer je najbitnije da je obuca udobna..
Nazad na vrh Ići dole
Lily
First Bride
Lily

PočaljiNaslov: Re: U kakvim cipelama se najbolje osecate?   U kakvim cipelama se najbolje osecate? EmptyUto Okt 14, 2008 5:00 pm

.. sad su hit cizme sa otvorenim prstima, ste videle? :D
Nazad na vrh Ići dole
PJER
Pjer
PJER

Datum upisa : 13.10.2008

PočaljiNaslov: Re: U kakvim cipelama se najbolje osecate?   U kakvim cipelama se najbolje osecate? EmptyUto Okt 14, 2008 11:37 pm

Lily...uvek si bila u centru paznje......

Nazad na vrh Ići dole
Lily
First Bride
Lily

PočaljiNaslov: Re: U kakvim cipelama se najbolje osecate?   U kakvim cipelama se najbolje osecate? EmptySre Okt 15, 2008 8:31 am

..hahahahaaaaaaaaaaaaa... nema da omasis... :008yn9:
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost
Anonymous

PočaljiNaslov: Re: U kakvim cipelama se najbolje osecate?   U kakvim cipelama se najbolje osecate? EmptyPet Jun 05, 2009 7:43 am

U udobnim, pre svega, a to podrazumeva kožu i dobar dizajn.
Nazad na vrh Ići dole
Krupljanka

Krupljanka

Godina : 58
Datum upisa : 13.04.2009

PočaljiNaslov: Re: U kakvim cipelama se najbolje osecate?   U kakvim cipelama se najbolje osecate? EmptyNed Sep 06, 2009 1:28 pm

Platforma je zakon....

Nazad na vrh Ići dole
Kijara-brm
Glavni Administrator
Glavni Administrator
Kijara-brm

Godina : 44
Humor : 𝑌𝐸𝑆-𝑌𝑜𝑢 𝑛𝑜𝑤 :)
Datum upisa : 21.12.2008

PočaljiNaslov: Re: U kakvim cipelama se najbolje osecate?   U kakvim cipelama se najbolje osecate? EmptyNed Sep 06, 2009 3:41 pm

U štiklama...

[You must be registered and logged in to see this image.]trentno Swarovski:))))

Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.

Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑
Nazad na vrh Ići dole
https://www.facebook.com/groups/146401177244/
sonia
حبيبي
sonia

PočaljiNaslov: Re: U kakvim cipelama se najbolje osecate?   U kakvim cipelama se najbolje osecate? EmptyČet Jun 10, 2010 9:34 pm

Nazad na vrh Ići dole
malena debeljuca

malena debeljuca

Godina : 49
Humor : VOLEM !!!
Datum upisa : 23.09.2009

PočaljiNaslov: Re: U kakvim cipelama se najbolje osecate?   U kakvim cipelama se najbolje osecate? EmptyČet Jun 10, 2010 9:56 pm

Na posao-obavezno stiklice ,preko dana zavisi od prilike-sve i svasta a uvece kada izlazimo obozavam da obujem bas bas visoku potpeticu.Cipele su moja slabost imam ih bezbroj i nikada ih nemam dovoljno.....cuveno pitanje koje mi muz postavi kada se negde spremamo:"mala jel ti to opet nemas sta da obujes [You must be registered and logged in to see this image.] "Ajde zeno bozija pa kupi sebi jedne!!!

Ovo su mi najnovije-obozavam ih!!!!
Nazad na vrh Ići dole
Smiljan01

Smiljan01

Datum upisa : 19.11.2009

PočaljiNaslov: Re: U kakvim cipelama se najbolje osecate?   U kakvim cipelama se najbolje osecate? EmptyČet Jun 10, 2010 9:57 pm

..u mojim... [You must be registered and logged in to see this image.]
Nazad na vrh Ići dole
Amisela
Komšinica preko plota
Amisela

Datum upisa : 04.08.2009

PočaljiNaslov: Re: U kakvim cipelama se najbolje osecate?   U kakvim cipelama se najbolje osecate? EmptyČet Jun 10, 2010 10:04 pm

Smiljan01 ::
..u mojim... [You must be registered and logged in to see this image.]

Zanimljivo, bas otvorih ovu temu i htela sam napisati isto,jos bih dodala u mojim,malo iznosenim........ [You must be registered and logged in to see this image.]
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: U kakvim cipelama se najbolje osecate?   U kakvim cipelama se najbolje osecate? Empty

Nazad na vrh Ići dole

U kakvim cipelama se najbolje osecate?
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» DIJASPORA ZNA NAJBOLJE ?
» NAJBOLJE GITARE SVETA
» Ja znam najbolje kakav je ON(ona)-PROSVETLjENjE
» Omiljena replika iz domaceg filma :)))

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
DANUBIUS FORUM @ osnovano 2007 -  :: ŽENSKA POSLA :: MODA :: MODNA PISTA/MANEKENSTVO-
Skoči na: