Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
DOBRO NAM DOŠLI !
DANUBIUS FORUM @ osnovano 2007 -
Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
DOBRO NAM DOŠLI !
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
-MI NISMO KAO DRUGI -Liberté, égalité, fraternité-
Kupite prase. Popijte jednu rakiju. Stavite prase u rernu. Popijte još 3 rakije čašice. Stavite celzijuse na 375 rerna. Rakijte još 4 čašice. Povi pilo na prase. Čašice još sipaj rakije jednu. Pecite rakiju još 4 sata. Izvadite rernu iz praseta. Ohladite da se prase sačeka. Uzmite rakije još bocu jednu. Izprasite seče. Stolirajte na servis. Bogolite se mogu! [You must be registered and logged in to see this image.]
Naslov: Re: Smešno-sve i svašta Pet Jun 13, 2014 9:28 pm
Sareni evo smireno sve saslusa, dok mu nisam rekla za brojeve - hoce da zove fire department sad za pravo parkiranja tako blizu fire hydrant-a hahahahahahahahahahahah
Smelly voli te mama, al hajd sestro na faks sto prije :rlol: :rlol: :rlol: :rlol:
Kijara-brm Glavni Administrator
Datum upisa : 21.12.2008
Naslov: Re: Smešno-sve i svašta Pet Jun 13, 2014 9:31 pm
AstrinaKomsinica ::
Sareni evo smireno sve saslusa, dok mu nisam rekla za brojeve - hoce da zove fire department sad za pravo parkiranja tako blizu fire hydrant-a hahahahahahahahahahahah
Smelly voli te mama, al hajd sestro na faks sto prije :rlol: :rlol: :rlol: :rlol:
:zubi3: neka dečice... Pusti Smelly da odmara..I ovako te nema ko zezati.Ćuti i trpi... Posle ćeš kukati,fali mi sad i ona...
AstrinaKomsinica Master Spamer
Datum upisa : 22.01.2011
Naslov: Re: Smešno-sve i svašta Pet Jun 13, 2014 9:38 pm
Kijara-brm ::
AstrinaKomsinica ::
:zubi3: neka dečice... Pusti Smelly da odmara..I ovako te nema ko zezati.Ćuti i trpi... Posle ćeš kukati,fali mi sad i ona...
U pravu si, sad sam vec nervozna, bice dvije da brinem sta su, gdje su,,,,Ali nema veze, usvojicu tebe, da se zabavim, ima da te pratim ko sjenka po forumima hahahahahahaahahhahahahahahaha
Kijara-brm Glavni Administrator
Datum upisa : 21.12.2008
Naslov: Re: Smešno-sve i svašta Pet Jun 13, 2014 9:39 pm
nemoj ..idi na odmor..idi na Arubu..ma idi gde oćeš...
AstrinaKomsinica Master Spamer
Datum upisa : 22.01.2011
Naslov: Re: Smešno-sve i svašta Pet Jun 13, 2014 9:42 pm
nemoj ..idi na odmor..idi na Arubu..ma idi gde oćeš...
:rlol: :rlol: :rlol: :rlol: :rlol: :rlol:
hugs
Datum upisa : 03.05.2014
Naslov: Re: Smešno-sve i svašta Sub Jun 14, 2014 11:05 am
Potvrđeno je da je najčešća poza u bračnom sex-u tzv. doggy- style . Muž cvili i moli za sex , a onda žena legne i pravi se mrtva ! .
Auror@ SOLDIER of LOVE
Datum upisa : 12.04.2014
Naslov: Re: Smešno-sve i svašta Sub Jun 14, 2014 11:13 am
Ponekad bi mi trebala ovakva sprava, da ne trošim suvišne reči - samo pokažem nivo
Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.
Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑
promaja Panonski lav
Godina : 62 Datum upisa : 02.08.2010
Naslov: Re: Smešno-sve i svašta Uto Jun 24, 2014 1:13 am
ko li je uvek bio naopak???[You must be registered and logged in to see this image.]
Auror@ SOLDIER of LOVE
Godina : 65 Location : Neoplanta Humor : aha Datum upisa : 12.04.2014
Naslov: Re: Smešno-sve i svašta Uto Jun 24, 2014 1:37 am
promaja ::
ko li je uvek bio naopak???[You must be registered and logged in to see this image.]
Ne znam na koga si mislio , ali vidim da si se dočepao moje sličice iz detinjstva... ili pod stolom, ili visim naopačke - moji omiljeni položaji. Sreća da sam porasla i uozbiljila se
zoran1970 Mejac
Godina : 54 Datum upisa : 03.09.2011
Naslov: Re: Smešno-sve i svašta Uto Jun 24, 2014 11:36 pm
Švalerski horoskop
OVAN: Nemojte paničiti ako vam sekretarica dobije neke pečate po telu, to nije Variola vera. Bolje je da ne vodite ljubav na radnom stolu pre nego što rasklonite pečate.
BIK: Ako u zadnje vreme patite od nesanice, najbolji lek vam je da supruga priča bajke o svojoj vernosti, spavaćete kao jagnje ili kao rogonja.
BLIZANCI: To što ste bili najbolji tokom celog školovanja i nije vam neka preporuka za novonastale bračne obaveze i dužnosti. Supruge obožavaju samo ponavljaće i to više puta.
RAK: Ne uzimajte za suprugu nipošto devojku koja je rezervni oficir jer vam je ta navikla samo da naređuje: LEZI, (O)PALI.
LAV: To što ste za šeficu dobili mladu doktorku nauka može vam biti izgovor da povremeno pogleda neke stvari a možda je i ubedite da ih uzme u svoje ruke.
DEVICA: Uobrazili ste da ličite na ribu, jer non-stop jedete sardine a u društvu supruge morate da čutite kao riba. To vam neče pomoći ako vas žena zatekne sa drugom ribom.
VAGA: Ne slušajte zlobnike i puritance i ne raskidajte vezu sa sestrom tim pre što je u pitanju medicinska sestra.
ŠKORPIJA: Nipošto ne mojte da se nervirate zbog trača u firmi da ste najpoznatiji taster, jer imate DUG jezik. To vam je super reklama kod koleginica.
STRELAC: Postali ste alergični na dlaku otkako ste kupili ženi bundu. Sada se alergija odrazila na sex jer vaša supruga ne praktikuje depilaciju.
JARAC: Vaša verenica je lekar i praktikuje da vam da par dana bolovanja da odležite sa njom. No mogla bi vas usrečiti i sa godina dana bolovanja za trudnice.
VODOLIJA: Vaša supruga još nije podnela MOLBU za priznavanje statusa fizičkog radnika iako se bedna godina dana ubija dižići vam neke stvari ali na njenu žalost – uzalud.
RIBE: Nije za pocenjivati vaša plata ali vam preporučujem da se pred suprugom ne hvališete sa trenutnim ličnim dohotkom jer je očito da je ona u rukama imala i mnogo veći.
Naslov: Re: Smešno-sve i svašta Sre Jul 02, 2014 12:59 am
Kada se posvađam sa mužem , umesto ručka dam mu papir na kome je nacrtano jelo ... a kada se stvarno posvađamo , dam mu prazan papir i bojice - nek sam sebi spremi!!!"
Auror@ SOLDIER of LOVE
Godina : 65 Location : Neoplanta Humor : aha Datum upisa : 12.04.2014
Upoznala ona njega tudeka na fejsu trazila je ona njega po tviteru i na spejsu U inbox su pisali i noci i dane tude u taj inbox svega puno stane Trazio joj on sliku ne veruje ona liku ipak salje onu kad je tresla sljive u sljiviku Zaljubi se on na prvi lajk slikao se i on u patike najk Planula je ljubav preko ovog neta isao bi on zbog nje sve do kraja sveta Cekam te ja mala u ponoc na skajpu pa da mi ispricas neku lepu bajku Ne pricam ja bajke rece ona njemu ajde draga sada promenimo temu Majka mi je u sobi u ekran mi gleda da ti pricam bajke ona meni neda Kaze da se udam da idem iz kuce pa da u krevetu pricam price vruce :rlol: :rlol: :rlol:
Naslov: Re: Smešno-sve i svašta Ned Jul 06, 2014 1:57 am
PLAVUŠIN KUHINJSKI DNEVNIK Ponedjeljak: Evo završio se medeni mjesec i smjestili smo se u naš novi dom. Vrlo je zabavno kuhati za Ivana. Danas sam napravila predivan kolač po ovom receptu: ''Umutite 12 jaja odvojeno.'' No, kako nisam imala dovoljno posuda, morala sam posuditi nekoliko iz susjedstva da bih umutila sva ta jaja. Kolač je ispao super! Utorak: Htjeli smo voćnu salatu za večeru. U receptu je pisalo: '' Poslužite bez ičega.'' To sam i uradila. Skinula sam svu odjeću sa sebe. Ali, Ivan je doveo nekog prijatelja na večeru. Nikada nisam vidjela tako začuđena lica kada sam poslužila salatu. Srijeda: Odlučila sam danas poslužiti rižu po receptu koji glasi ovako: ''Potrebno je dobro pranje prije stavljanja riže u kipuću vodu.'' Tako sam ugrijala voud, okupala se, pa tek onda stavila rižu da se kuha. Nije mi bilo jasno zašto sve to kada riža nije imala ništa bolji okus. Četvrtak: Danas je Ivan tražio salatu. Probala sam novi recept. Glasi ovako: ''Isjeckajte sve sastojke i onda pospite oo listovima zelene salate sat vermena prije no što je poslužite.'' Morala sam otrčati skroz do maminog vrta. Posula sam alatu po listovima i čekala tu sat vremena da je pas ne pojede. Ivana je navratio i pitao osjećam li se dobro. Pitam se zašto? Petak: Danas sam našla jednostavan recept za kolačiće koji kaže ovako: ''Stavite sve sastojke u zdjelu i dobro izmješajte, i to je to.'' Kada sam to uradila, otišla sam do mamine kuće. Vjerojatno nešto nije u redu s receptom, jer kada sam se vratila kući, smjesa u zdjeli je izgledeala isto. Subota: Ivan je danas bio u kupovini i donio je kokoš. Zamolio me da je sredim za nedjelju. Nisam bila sigurna kako se kokoši oblače nedjeljom, ali sam našla jednu preslatku haljinicu i male cipelice. Izgledala je preslatko, ali kada ju je Ivan vidio, izišao je iz kuhinje brojeći do deset! Nedjelja: Danas su Ivanovi roditelji došli na večeru. Htjela sam da napravim pečenje, ali sve što smo imali u zamrzivaču bio je hamburger. Tako sam ga stavila u rernu i podesila kontrole na pečenje. Mora da nešto nije uredu sa rernom, jer je na kraju pečenja opet ispao hamburger..
Jutros sam vozio auto putem i šta vidim... ženska juri 120 na sat i gledajući u retrovizor sa strane stavlja karmin!!! I naravno, počinje da ulazi u moju traku! Toliko sam se uplašio da mi je ispala mašinica za brijanje iz jedne ruke, i sendvič iz druge. Pokušavajući kolenima da upravljam volanom, ispada mi mobilni koga sam držao na ramenu pokušavajući da razgovaram i upada u kafu koju sam držao između nogu. Tastatura na laptopu se potpuno umrljala. Sreća da se nisu pokvasile novine koje sam držao na volanu... Bem ti žene vozače!
Muškarac u zlatnim 50-tim godinama ulazi s prelepom, mladom ženom u draguljarnicu i izaberu nakit u vrednosti većoj od 50.000 eura. Kad je trebalo platiti, muškarac izvadi ček i ispiše iznos. Prodavač je bio nepoverljiv, jer je čoveka prvi put u životu video i nije mu odavao dojam nekoga ko ima novaca. Ovaj je primetio prodavčevu dilemu, pa mu reče: -Brine vas ima li ček pokriće? U redu, ovako ćemo: Budući da je danas petak i već su sve banke zatvorene, zadržite i ček i nakit do ponedeljka. U ponedeljak nakon što unovčite ček, pošaljite dragulje ovoj dami na kućnu adresu! Slažete li se? Prodavaču je laknulo. U ponedeljak, kad je prodavač dragulja pokušao unovčiti ček, otkrio je da ipak nema pokriće. Istog trena nazvao je gospodina, a on mu reče: -Ček slobodno bacite! Već sam je. :zubi3:
Lily First Bride
Godina : 28 Location : .. majka Serbia.. Datum upisa : 12.09.2008
Naslov: Re: Smešno-sve i svašta Sub Sep 13, 2014 11:20 pm
Sindikalna organizacija samostalnih sindikata organizuje besplatan i brojno neogranicen KURS ZA MUŠKARCE Modul 1.: 1. Nauciti živeti bez mame (2 000 sati) 2. Moja žena nije moja mama (350 sati) 3. Kako shvatiti da je fudbal samo sport (500 sati) Modul 2.: 1. Ne biti ljubomoran na svoju decu (50 sati) 2. Ne pricati gluposti kada moja žena ima posetu (500 sati) 3. Kako prevladati sindrom daljinskog upravljaca (550 sati) + BONUS: 4. Ne urinirati oko WC šolje (100 sati + praktican rad) 5. Kako preživeti prehladu bez drame (100 sati) Modul 3.: 1. Kako ispeglati majicu za manje od 2 sata (praktican rad) 2. Variti bez podrigivanja, dok ona pere sudove (praktican rad) Modul 4.: 1. Pocetnicki stupanj: kucni aparati (prikaz sa dijapozitivima) - ON...upali - OFF...ugasi i za nadarene: Moja prva Maggi supa bez da iskipi (praktican rad) TEME ZA DISKUSIJU: S obzirom na kompleksnost tema, ucestvuje najviše 8 kandidata: Tema 1: Peglanje - od veš mašine do ormana... taj misteriozan proces Tema 2: Opasnost pri punjenju i pražnjenju posudice za led (demonstacija i dijapozitivi) Tema 3: Ti i elektrika - ekonomske prednosti kada se zove majstor Tema 4: Poslednja naucna otkrica - kuvanje i odnošenje smeca NE izaziva impotenciju Tema 5: Iako si u braku s njom, smeš da joj kupiš cvece (razgovor s psihijatrom) Tema 6: Papir za WC - da li papir sam izraste na držacu za papir? Tema 7: Kako spustiti poklopac WC šolje - korak po korak (video konferencija s Harvarda) Tema 8: Deterdženti - doziranje i upotreba (praktican rad se izvodi na otvorenom) Tema 9: Osnovna razlika izmedu korpe za prljavi veš i poda (laboratorijski eksperiment) Tema 10: Muškarac kao suvozac - da li je genetski moguce da ne komentariše kad ona parkira? Tema 11: Komunikacija: mentalne vežbe za razumevanje; ako je nešto u fioci, da se ne pita „a u kojoj?” nego da se pokuša sa pronalaženjem. Tema 12: Da li šoljica za kafu može sama da preleti do sudopere
Ladyintheblack Maskota Foruma
Godina : 32 Location : Gdje ljubav putuje.... Humor : Uvek raspolozena :) Datum upisa : 05.05.2014
Naslov: Re: Smešno-sve i svašta Sub Sep 13, 2014 11:27 pm
Sindikalna organizacija samostalnih sindikata organizuje besplatan i brojno neogranicen KURS ZA MUŠKARCE Modul 1.: 1. Nauciti živeti bez mame (2 000 sati) 2. Moja žena nije moja mama (350 sati) 3. Kako shvatiti da je fudbal samo sport (500 sati) Modul 2.: 1. Ne biti ljubomoran na svoju decu (50 sati) 2. Ne pricati gluposti kada moja žena ima posetu (500 sati) 3. Kako prevladati sindrom daljinskog upravljaca (550 sati) + BONUS: 4. Ne urinirati oko WC šolje (100 sati + praktican rad) 5. Kako preživeti prehladu bez drame (100 sati) Modul 3.: 1. Kako ispeglati majicu za manje od 2 sata (praktican rad) 2. Variti bez podrigivanja, dok ona pere sudove (praktican rad) Modul 4.: 1. Pocetnicki stupanj: kucni aparati (prikaz sa dijapozitivima) - ON...upali - OFF...ugasi i za nadarene: Moja prva Maggi supa bez da iskipi (praktican rad) TEME ZA DISKUSIJU: S obzirom na kompleksnost tema, ucestvuje najviše 8 kandidata: Tema 1: Peglanje - od veš mašine do ormana... taj misteriozan proces Tema 2: Opasnost pri punjenju i pražnjenju posudice za led (demonstacija i dijapozitivi) Tema 3: Ti i elektrika - ekonomske prednosti kada se zove majstor Tema 4: Poslednja naucna otkrica - kuvanje i odnošenje smeca NE izaziva impotenciju Tema 5: Iako si u braku s njom, smeš da joj kupiš cvece (razgovor s psihijatrom) Tema 6: Papir za WC - da li papir sam izraste na držacu za papir? Tema 7: Kako spustiti poklopac WC šolje - korak po korak (video konferencija s Harvarda) Tema 8: Deterdženti - doziranje i upotreba (praktican rad se izvodi na otvorenom) Tema 9: Osnovna razlika izmedu korpe za prljavi veš i poda (laboratorijski eksperiment) Tema 10: Muškarac kao suvozac - da li je genetski moguce da ne komentariše kad ona parkira? Tema 11: Komunikacija: mentalne vežbe za razumevanje; ako je nešto u fioci, da se ne pita „a u kojoj?” nego da se pokuša sa pronalaženjem. Tema 12: Da li šoljica za kafu može sama da preleti do sudopere
Odlican tekst...Nije mi ni smesan,treba to muskarci da nauce....
Naslov: Re: Smešno-sve i svašta Sub Sep 13, 2014 11:38 pm
To ti je mila moja ono smešno vs tužno.. :zubi3: .
ZoxZoja Stela Polaris
Godina : 56 Location : Plava Planeta Datum upisa : 13.01.2013
Naslov: Re: Smešno-sve i svašta Sub Sep 13, 2014 11:40 pm
Ovaj kurs se organizuje već više godina unazad i još nema sigurnih dokaza da je ijedan muškarac uspešno savladao sve kurseve. Mada su neki pokazali zavidan napredak u nekim oblastima pa uspevaju da neke od proučavanih oblasti primene i u životu.