Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
DOBRO NAM DOŠLI !
DANUBIUS FORUM @ osnovano 2007 -
Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
DOBRO NAM DOŠLI !
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
-MI NISMO KAO DRUGI -Liberté, égalité, fraternité-
Kupite prase. Popijte jednu rakiju. Stavite prase u rernu. Popijte još 3 rakije čašice. Stavite celzijuse na 375 rerna. Rakijte još 4 čašice. Povi pilo na prase. Čašice još sipaj rakije jednu. Pecite rakiju još 4 sata. Izvadite rernu iz praseta. Ohladite da se prase sačeka. Uzmite rakije još bocu jednu. Izprasite seče. Stolirajte na servis. Bogolite se mogu! [You must be registered and logged in to see this image.]
Naslov: Re: Smešno-sve i svašta Čet Jun 18, 2015 1:52 am
ahahaha ovo je više za plakanje...
Kijara-brm Glavni Administrator
Datum upisa : 21.12.2008
Naslov: Re: Smešno-sve i svašta Pon Jun 22, 2015 9:36 pm
TO MOGU SAMO RUSI Fotke koje se moraju vidjeti barem jednom u životu
GALERIJA
Naslov: Re: Smešno-sve i svašta Čet Jun 25, 2015 12:17 am
Svi smo rodjeni ,samo je Zidanin Zidan. Svi su ocevi,samo je Edo Majka. Svi su normalni,samo je Mario super. Svi piju kavu,samo Harlem shake. Svi piju pivo,samo Ivano Balic. Svi se vesele jagodama,samo Bruno Banani. Svi jedu,samo Benedikt Papa. Svi voze svoj auto,samo Neda Ukraden. Svi citaju novine,samo Abramovic Roman. Svi toce benzin,samo Vin Diesel. Svi vole filmove,samo Oprah show. Svi vole sol, samo Justin Biber. Svi kupuju kruh,samo Lionel Mesi. Svi su ljudi,samo je Dario Srna.
Naslov: Re: Smešno-sve i svašta Čet Jun 25, 2015 12:18 am
Svi brišu suze samo Gareth Bale, Svi su muskarci za fudbal, samo je Pablo ZABALETA Svi se rađaju, samo se Balotelli Svi vole Džerija, samo Nikolić Toma. Svi ljudi vole jest, samo Brad Pitt Svi igraju CS, samo Baloteli Mario Svi piju pepsi samo Ivan Ivanovic Juice Svi nose tenisice,samo je macak u cizmama Svi su ćutali samo je walcot nešto theo svi su treneri ruzni,samo je marcelo lippi svi se dive zlatu samo Mišel Platini Sve su ruzne samo je Brena Lepa svi dodju pozvani samo Ivanovic Bane Svi bi fante, samo Ashley Cole svi igraju poker ,samo Gaillard Rémi Svi su obuveni, samo Hugo Bos. Svi vicu Evropa,samo Sandra Afrika Svi su slušali govor Reisu-l-uleme, samo Safet Sušić Pape. svi su tu, samo je alesandro nesta svi imaju televizore Samsung samo Shawn Wright Philips Svi smo mi razbojnici samo je Konjević Šerif Svi igraci nose trenjerke,samo Mamadou Sakho. Većina muslimana su il' hadžije, il' hafizi, il' begovi, samo je Emir Hadžihafizbegović Svi jedemo rostilj,samo Bora CORBU! Svi tužni, samo Jan Veseli Svi su ljudi sretni samo kapetan Kuka Svi su jahali konje samo je Karleusa Jelena! Svi imaju slike samo Jelena Negativ Sve su žene lisice, samo je Josipa Lisac Svi od krvi i mesa, samo je Ibrahimovic Zlatan. Svi ljudi kazu izvol'te,samo Samjuel Etoo. Svi kada postignu gol idu publici, samo Louis Nani Svi imaju crveni auto, samo Esad Plavi. Svi smo mamini sinovi samo je Kevin princ, Svi jedu krompir samo Modrić Luka. Svi reprezentativci su Zmajevi, samo Muamer Svraka. Svi ljudi imaju kuću, samo Aleksandra Stan. Svi ljudi vole zemlju, samo Bruno Mars. Sve devojke su ljudi, samo Marta Miš. Svi ljudi hodaju, samo Sara Šepa. Svi su ljudi svinje, samo Dj. Krmak. Sve zene su ljudi, samo Dara Bubamara. Svi igraju fudbal, samo Toure Kolo Svi imaju svoj stav samo Gavrilo Princip Svi smo mi gumena bombona samo je Goran Stojićević Karamela
Naslov: Re: Smešno-sve i svašta Sub Jun 27, 2015 7:05 pm
Naslov: Re: Smešno-sve i svašta Pet Avg 21, 2015 12:09 am
Oproštajno pismo muža koji se sakrio ispod kreveta postalo hit
Jedan muškarac je, naime, odlučio da provjeri da li ga njegova žena voli i napisao joj je oproštajno pismo, u kojem je, navodno, ostavlja. Stavio je pismo na sto i sakrio se ispod kreveta, iščekujući ženu.
Razumio je da postupa malo glupo i djetinjasto, ali morao je znati šta njegova žena osjeća prema njemu. Nadao se da će vidjeti njeno iznenađeno lice, zamišljao kako plače, i sva usplahirena, zove prijatelje…
Napokon, kada se njegova žena vratila kući, pronašla je pismo i pročitala ga. Uzela je hemijsku i počela po pismu nesto da piše.
Nakon toga, presvukla se pjevušeći neku veselu pjesmicu, i plešući u njenom ritmu. Prije bi se reklo da je bila sretna, a ne uznemirena i žalosna.
Muž je bio šokiran. Slijedilo je još nešto gore.
Žena je uzela telefon i okrenula broj.
– Ćao dragi. Spremna sam, dolazim uskoro. Što se tiče ove budale, napokon sam ga se riješila, otišao je. I kako sam se mogla udati za njega uopšte? Žao mi je što se nismo ranije sreli. Evo me, stižem.
Prekinula je vezu i izašla iz stana.
Muž je čuo kako su se zatvorila ulazna vrata – otišla je. Razočaran, frustriran, sa suzama u očima, izvukao se ispod kreveta, uzeo pismo da vidi šta je napisala.
Kroz suze je pročitao: „Vidim tvoje noge kako vire ispod kreveta. Otišla sam u prodavnicu po hljeb”.
Priložena priča, vjerovatno, je plod nečije bogate mašte, a da vas je nasmijalo, u to ne sumnjamo.
Sibila_ Zalutala Niotkuda
Datum upisa : 20.12.2011
Naslov: Re: Smešno-sve i svašta Ned Okt 11, 2015 2:33 pm
Ako niste gledali, preporučujem... Srđan Dinčić kod Ivana Ivanovića...
Naslov: Re: Smešno-sve i svašta Čet Jan 07, 2016 8:50 pm
Izvesna domaćica Luiza Vat iz Northemptona (Engleska ) otišla da kupi svinjetinu za večeru ,i nije ništa primetila dok nije donela kući (tačnije ,primetio je njen muž ) Neko se baš potrudio da "spakuje"
Naslov: Re: Smešno-sve i svašta Čet Feb 02, 2017 1:30 pm
Upozorenje za sve : Budite oprezni pri vožnji pod utjecajem alkohola! Sinoć sam bila na nekoliko čašica. Znajući da sam prekoračila granicu, odlučila sam ostaviti svoj auto pred gostionicom i kući se odvesti autobusom. Došla sam do policijske kontrolne točke. Već su izvlačili van više vozača i davali im alkotest. Obzirom da sam bila u autobusu, samo su mahnuli za prolaz. Doma sam došla sigurno i bez udesa što je bilo pravo iznenađenje, jer nikad prije nisam vozila autobus, a niti ne znam od kud mi !:))
Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.
Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑
Diplomirani Duduk
Godina : 80 Location : Smederevo Datum upisa : 26.11.2015
Naslov: Re: Smešno-sve i svašta Čet Feb 02, 2017 7:58 pm
Kijara-brm ::
Upozorenje za sve : Budite oprezni pri vožnji pod utjecajem alkohola! Sinoć sam bila na nekoliko čašica. Znajući da sam prekoračila granicu, odlučila sam ostaviti svoj auto pred gostionicom i kući se odvesti autobusom. Došla sam do policijske kontrolne točke. Već su izvlačili van više vozača i davali im alkotest. Obzirom da sam bila u autobusu, samo su mahnuli za prolaz. Doma sam došla sigurno i bez udesa što je bilo pravo iznenađenje, jer nikad prije nisam vozila autobus, a niti ne znam od kud mi !:))
Naslov: Re: Smešno-sve i svašta Čet Feb 02, 2017 8:01 pm
Diplomirani Duduk ::
Kijara-brm ::
:rlol:
hahahaha oš da te provozam druže.
Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.