Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
DOBRO NAM DOŠLI !
DANUBIUS FORUM @ osnovano 2007 -
Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
DOBRO NAM DOŠLI !
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
-MI NISMO KAO DRUGI -Liberté, égalité, fraternité-
Naslov: Romanticno-Tuzne Pesme Uto Feb 09, 2010 11:29 pm
First topic message reminder :
A kada ne bi postojala Reci mi zasto bih ja postojao? Da se vucem po svetu bez tebe Bez nade i bez volje? I kada ne bi postojala pokusao bih da izmislim ljubav, kao slikar koji ispod prstiju hoce da ozivi boje dana. A koji ih se ne seca.
A kada ne bi postojala reci mi za koga bih ja postojao? Za prolaznice zaspale u mom narucju Koje nikada necu voleti?
I kada ne bi postojala ne bih vise bio svoj, u ovom svetu koji dolazi i odlazi osecao bih se izgubljeno. Navikao sam se da si tu.
A kada ne bi postojala reci mi kako bih postojao? Mogao bih da se pretvaram da sam to ja, ali ne bih bio onaj pravi. I kada ne bi postojala, Verujem da bih pronasao tajnu zivota,ono 'zasto', jednostavno da bih te stvorio i da bih te gledao.
Autor
Poruka
daca
Datum upisa : 12.06.2009
Naslov: Re: Romanticno-Tuzne Pesme Čet Maj 27, 2010 7:43 pm
daca
Naslov: Re: Romanticno-Tuzne Pesme Čet Maj 27, 2010 7:46 pm
daca
Naslov: Re: Romanticno-Tuzne Pesme Čet Maj 27, 2010 7:48 pm
daca
Naslov: Re: Romanticno-Tuzne Pesme Čet Maj 27, 2010 7:50 pm
Kijara-brm Glavni Administrator
Datum upisa : 21.12.2008
Naslov: Re: Romanticno-Tuzne Pesme Čet Maj 27, 2010 9:35 pm
Leora
Datum upisa : 02.06.2010
Naslov: Re: Romanticno-Tuzne Pesme Pon Jun 07, 2010 1:34 pm
PJER Pjer
Datum upisa : 13.10.2008
Naslov: Re: Romanticno-Tuzne Pesme Pet Jun 11, 2010 9:45 am
To sjecanje jos u srcu traje ali nekad zna da boli srce pita kome ljubav dajes koga sada mjesto mene volis
Da l' se sjetis nekad mene da l' se sjetis mojih suza da l' jos tvoje srce cuva one drage, divne uspomene
Ti si nekad bila moje sunce jos se srce tebe sjeca tu je slika tvojeg njeznog lica ali gdje je nasa davna sreca
malena debeljuca
Datum upisa : 23.09.2009
Naslov: Re: Romanticno-Tuzne Pesme Čet Jul 01, 2010 12:54 am
Od kad te nema ne mogu budan biti Jer sve što želim u tome budeš i ti Pa budan sanjam da snovi duže traju U svakoj priči samo ti si mi na kraju.
Ti si početak i kraj, ti si tama i sjaj Svaku mi nadu dijeliš po pola Daješ mi mrvice sa svoga stola I znam, bez tebe ostat ću sam.
Još uvijek sanjam da smo zajedno K`o nekad davno ti i ja Al` jutro svaki put mi pokvari Tu slatku prevaru iz sna.
Još uvijek sajam da smo zajedno I da je sve k`o prvi put Al` jutro nosi golu istinu Da sve je bilo uzalud.
Otkad te nema, nema ni pola mene Jer sve u meni od toga dana vene Pa budan sanjam da snovi duže traju U svakoj priči samo ti si mi na kraju.
Ti si početak i kraj, ti si tama i sjaj Svaku mi nadu dijeliš po pola Daješ mi mrvice sa svoga stola I znam, bez tebe ostat ću sam.
Još uvijek sanjam da smo zajedno K`o nekad davno ti i ja Al` jutro svaki put mi pokvari Tu slatku prevaru iz sna.
Još uvijek sajam da smo zajedno I da je sve k`o prvi put Al` jutro nosi golu istinu Da sve je bilo uzalud. Tose Proeski[You must be registered and logged in to see this image.]
cojle Zaštitnik seljačkih prava
Datum upisa : 09.08.2009
Naslov: Re: Romanticno-Tuzne Pesme Čet Jul 01, 2010 6:41 pm
Kolko sam joj jedne zimee, iscepao drvaa...!!! [You must be registered and logged in to see this image.]
sonia حبيبي
Godina : 50 Location : my world Humor : ;) Datum upisa : 23.03.2008
Naslov: Re: Romanticno-Tuzne Pesme Čet Jul 01, 2010 9:22 pm
..........
sonia حبيبي
Naslov: Re: Romanticno-Tuzne Pesme Pet Jul 23, 2010 11:49 pm
daca
Godina : 53 Datum upisa : 12.06.2009
Naslov: Re: Romanticno-Tuzne Pesme Sre Jul 28, 2010 1:18 am
Gost Gost
Naslov: Re: Romanticno-Tuzne Pesme Sre Jul 28, 2010 2:10 am
bosankaa ★ Prva Oklagija Foruma ★
Godina : 43 Datum upisa : 17.02.2010
Naslov: Re: Romanticno-Tuzne Pesme Sre Jul 28, 2010 10:44 am
Milo moje
Milo moje, milo mame svoje vise moje, nego mame svoje milo moje, milo mame svoje imal' rano, nade za nas dvoje
Reci dal' me, dal' me volis zlato milo moje, milo umiljato od kada ti, ja ne ljubim grudi niti spavam, nit' se sretan budim
Reci dal' me, dal' me volis zlato milo moje, milo umiljato reci dal' me, dal' me volis zlato milo moje, milo mame svoje
Reci dal' me, dal' me volis zlato milo moje, milo umiljato
Mašta nas održava...Mašta nas i lomi...
zirafa Vitez od reči
Godina : 68 Datum upisa : 29.03.2010
Naslov: Re: Romanticno-Tuzne Pesme Sre Jul 28, 2010 3:51 pm
bosankaa ★ Prva Oklagija Foruma ★
Godina : 43 Datum upisa : 17.02.2010
Naslov: Re: Romanticno-Tuzne Pesme Sre Jul 28, 2010 5:37 pm
Naslov: Re: Romanticno-Tuzne Pesme Čet Jul 29, 2010 3:20 pm
Video sam u tvojim očima video tvoj ledeni pogled želiš da se rastanemo sve bih dao za to da bude laž
Rekle su mi oči tvoje šta tvoje dve usne žele da mi kažu
Oči su mi jasno rekle da sada žele da ostanemo dva prijatelja
Ne želim takvog prijatelja Ne želim takvog prijatelja Ko će dovesti do mene gorcinu ranjenu Ne želim , ne želim , ne želim tu vrstu prijatelja Prijatelji koji uživaju gledajući mene kako patim
Pročitao sam u očima tvojim ono što sada krije tvoja duša da želiš da se rastanemo ne znaš koliko krvarenje tvoje ćutanje mi izaziva
sonia حبيبي
Naslov: Re: Romanticno-Tuzne Pesme Ned Avg 01, 2010 4:23 pm
Naslov: Re: Romanticno-Tuzne Pesme Pet Avg 13, 2010 2:18 am
Ovo je svet za pametnije, ovo je put za neke hrabrije a, moje srce je pile, drhti od straha kada grmi nežno kao svila na kaldrmi. A, moje srce je pile, pokislo, žuto i malo što je kraj orla jednog zaspalo.
Nijedan nije, bio ti blizu, niti će ko, a, ja sam sa svakim otišla predaleko al', ne stigneš nigde kada te slome i sruše ti sve, leti dalje sam, dole ne gledaj me!
Moje suze prema tebi padaju, moje suze prema tebi padaju, moje suze padaju na gore.
Ovo je svet za neke važnije, ovo je put za neke snažnije, a, moje srce je pile, drhti od straha kada grmi nežno kao svila na kaldrmi. A, moje srce je pile, pokislo, žuto i malo što je kraj orla jednog zaspalo
Nijedan nije, bio ti blizu, niti će ko, a, ja sam sa svakim otišla predaleko al', ne stigneš nigde kada te slome i sruše ti sve, leti dalje sam, dole ne gledaj me!
Moje suze prema tebi padaju, moje suze prema tebi padaju, moje suze padaju na gore.
Lily First Bride
Godina : 28 Location : .. majka Serbia.. Datum upisa : 12.09.2008
Naslov: Re: Romanticno-Tuzne Pesme Pet Avg 13, 2010 9:56 am
Valentino - Oka tvoja dva
Lily First Bride
Naslov: Re: Romanticno-Tuzne Pesme Pet Avg 13, 2010 11:40 am
.. moj lipi andjele.. pogledaj u mene ako nas tuzne jutrom probude ja cuvam osmeh za tebe.. [You must be registered and logged in to see this image.]
Lily First Bride
Naslov: Re: Romanticno-Tuzne Pesme Pet Avg 13, 2010 11:43 am
.. i uvjek cu te voleti i goreti.. .. od prvog trena, za tobom zedjam..