Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
DOBRO NAM DOŠLI !
DANUBIUS FORUM @ osnovano 2007 -
Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
DOBRO NAM DOŠLI !
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
-MI NISMO KAO DRUGI -Liberté, égalité, fraternité-
Naslov: Romanticno-Tuzne Pesme Uto Feb 09, 2010 11:29 pm
First topic message reminder :
A kada ne bi postojala Reci mi zasto bih ja postojao? Da se vucem po svetu bez tebe Bez nade i bez volje? I kada ne bi postojala pokusao bih da izmislim ljubav, kao slikar koji ispod prstiju hoce da ozivi boje dana. A koji ih se ne seca.
A kada ne bi postojala reci mi za koga bih ja postojao? Za prolaznice zaspale u mom narucju Koje nikada necu voleti?
I kada ne bi postojala ne bih vise bio svoj, u ovom svetu koji dolazi i odlazi osecao bih se izgubljeno. Navikao sam se da si tu.
A kada ne bi postojala reci mi kako bih postojao? Mogao bih da se pretvaram da sam to ja, ali ne bih bio onaj pravi. I kada ne bi postojala, Verujem da bih pronasao tajnu zivota,ono 'zasto', jednostavno da bih te stvorio i da bih te gledao.
Autor
Poruka
nada.nada
Datum upisa : 05.07.2010
Naslov: Re: Romanticno-Tuzne Pesme Pet Okt 28, 2011 4:39 pm
sonia حبيبي
Datum upisa : 23.03.2008
Naslov: Re: Romanticno-Tuzne Pesme Sub Okt 29, 2011 10:10 pm
Naslov: Re: Romanticno-Tuzne Pesme Uto Dec 06, 2011 12:31 am
CMMMMOKA!
cojle Zaštitnik seljačkih prava
Location : Kumova slama Humor : smešan samom sebi Datum upisa : 09.08.2009
Naslov: Re: Romanticno-Tuzne Pesme Sre Mar 07, 2012 10:12 pm
Seljak sam pa umem i reč da probiram!
cojle Zaštitnik seljačkih prava
Location : Kumova slama Humor : smešan samom sebi Datum upisa : 09.08.2009
Naslov: Re: Romanticno-Tuzne Pesme Pet Mar 23, 2012 10:51 pm
Seljak sam pa umem i reč da probiram!
promaja Panonski lav
Godina : 62 Datum upisa : 02.08.2010
Naslov: Re: Romanticno-Tuzne Pesme Pet Mar 23, 2012 11:59 pm
Astra Zvezda Foruma
Godina : 64 Location : podnozje Alpi Datum upisa : 20.06.2008
Naslov: Re: Romanticno-Tuzne Pesme Sre Maj 30, 2012 3:29 am
Nisam ti nikada rekla volim te, a trebala sam... sebi postavljam hiljadu zašto, ako sam ja žena o koji si ti do jučer maštao.. Cutala sam... sanjala sam... stavljala sam te u svaki svoj stih čuvala te daleko od svih. Nikada ti nisam rekla, koliko bez tebe drhtim, koliko se bojim, koliko samo želim da uz tebe stojim rame uz rame da provodimo najljepše dane. Mnogo sam ti toga željela reći ali plašila se da bi mogla suza iz oka poteći, da će u grlu zastati riječi. I uvjek bi ostao govoriti stih ili dva i život na rubu boli što za tebe živim svaki dan. Tako svaki put riječi zanijeme, napišem nešto od stiha i ostanem tiha. Ali sada dižem glas do neba ono što već dugo šutim, ono što želim ti reći pretvaram u riječi... Volim te... želim te... trebam te... osjećam te...
Nut Sky Goddess, Mother of the Gods
Godina : 44 Datum upisa : 23.03.2011
Naslov: Re: Romanticno-Tuzne Pesme Sre Maj 30, 2012 3:34 am
Astra ::
Nisam ti nikada rekla volim te, a trebala sam... sebi postavljam hiljadu zašto, ako sam ja žena o koji si ti do jučer maštao.. Cutala sam... sanjala sam... stavljala sam te u svaki svoj stih čuvala te daleko od svih. Nikada ti nisam rekla, koliko bez tebe drhtim, koliko se bojim, koliko samo želim da uz tebe stojim rame uz rame da provodimo najljepše dane. Mnogo sam ti toga željela reći ali plašila se da bi mogla suza iz oka poteći, da će u grlu zastati riječi. I uvjek bi ostao govoriti stih ili dva i život na rubu boli što za tebe živim svaki dan. Tako svaki put riječi zanijeme, napišem nešto od stiha i ostanem tiha. Ali sada dižem glas do neba ono što već dugo šutim, ono što želim ti reći pretvaram u riječi... Volim te... želim te... trebam te... osjećam te...