Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
DOBRO NAM DOŠLI !
DANUBIUS FORUM @ osnovano 2007 -
Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
DOBRO NAM DOŠLI !
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
-MI NISMO KAO DRUGI -Liberté, égalité, fraternité-
Godina : 49 Location : Tamo gde vecno sunce sja... Datum upisa : 16.08.2008
Naslov: "Binbir Gece" - Turska serija 1001 noc Pet Mar 19, 2010 5:48 pm
First topic message reminder :
Hiljadu i jedna noc je turska serija koja se od 8 Marta emituje na Fox TV u Srbiji.
Sinopsis filma: Šeherezada je talentovan arhitekta, zaposlena u velikoj građevinskoj kompaniji čiji su vlasnici Kerem i Onur. Obojica su uspešni i poznati biznismeni ali Onur, zbog lošeg iskustva u prošlosti, potajno gaji bes i mržnju prema ženama.Ipak, veruje da je Šeherazada drugačija od ostalih žena, ona pleni lepotom, posvećena je poslu i zahvaljujući njenom talentu kompanija osvaja prestižnu nagradu na takmičenju arhitekata i dobija izuzetno važan i skup projekat u Dubaiju. U lepu Šeherazadu je zaljubljen i Kerem, Onurov poslovni partner i najbolji prijatelj. Ta činjenica će narušiti prijateljstvo i uneti dosta tenzije u njihov odnos. Ali Šeherazdu muče mnogo veći problemi. Njen sin jedinac boluje od izuzetno teške bolesti, leukemije i da bi preživeo potrebna mu je hitna operacija koja iziskuje mnogo novca. Ona očajnički pokušava da obezbedi sredstva i jedino je njen šef, Onur spreman da pozajmi novac. I to pod jednim uslovom - da provede sa njim jednu noć. Šeherazada je spremna da učini sve kako bi spasila život sinu. Pristaje na Onurovu ponudu ne govoreći mu zašto joj je novac potreban.Nakon te noći Onur postaje opsednut Šeherazdom. Čini sve da bude u njenoj blizini nudeći joj ponovo novac, ovaj put veću svoju. Šeherazada ne pristaje i počinje da traži drugi posao.Onur je očajan, shvata da ne može da živi bez nje, a saznaje i pravi razlog zbog kojeg je pristala da spava sa njim... Preduzima sve da joj dokaže svoju iskrenu ljubav i spreman je na sve da je zadrži.
Serija se vec 6-7 meseci emituje u Makedoniji, sinhronizovana na makedonskom jeziku. Prema meni - nista posebno, ali uspela je da sakupi sve zivo u 20 h ispred TV-a. Da li pratite ovu seriju?
Autor
Poruka
sonia حبيبي
Datum upisa : 23.03.2008
Naslov: Re: TURSKE SERIJE Pon Maj 14, 2012 11:48 pm
[You must be registered and logged in to see this image.] cuj, velicanstveni
sonia حبيبي
Datum upisa : 23.03.2008
Naslov: Re: TURSKE SERIJE Pon Maj 28, 2012 10:50 pm
Naslov: Re: TURSKE SERIJE Ned Jun 17, 2012 11:52 pm
Ko mu nadje manu.... [You must be registered and logged in to see this image.]
slatkicass Frumos si de foc
Datum upisa : 10.10.2007
Naslov: Re: TURSKE SERIJE Pon Jun 18, 2012 12:23 am
Ja sam , Bogami, odgledala sve epizode koje su objavljenje na bata tubeta od 51 pa do 63 sam gledala bez prevoda i sve razumela. Živele turske serije, bezmalo naučih turski jezik. A ovi što se femkaju, kao ne gledam ja to, to je za debile... :zubi3: mora da prvi zauzmu poziciju ispred tv-a kad počinje serija...... baš mi je žao tih pametnjakovića
Kijara-brm Glavni Administrator
Datum upisa : 21.12.2008
Naslov: Re: TURSKE SERIJE Pon Jun 18, 2012 12:34 am
Kad lišće pada..gledam kad stignem... Moja majka... je bila serija sa tako tužnom muzikom.... (Kıraç)
sanjalica.ns Explorer Of Dreams
Datum upisa : 06.01.2010
Naslov: Re: TURSKE SERIJE Uto Jun 19, 2012 1:40 pm
Jako su popularne...., užas...!!!
Danubius Čuvar Vatre
Datum upisa : 19.01.2008
Naslov: Re: TURSKE SERIJE Uto Jun 19, 2012 10:07 pm
Omer umire, a Ezel se rađa! [You must be registered and logged in to see this image.] Kerim opet prosi Defne[You must be registered and logged in to see this image.]
--------------
Nemam pojma o čemu se radi -ali mi deluje važno ! [You must be registered and logged in to see this image.]Ako izbije treći srpski ustanak ,dići će ga sirotinja raja -da se vrati "Suljo" pre septembra .Celo leto bez njega -zulum nečuveni .[You must be registered and logged in to see this image.]
cojle Zaštitnik seljačkih prava
Datum upisa : 09.08.2009
Naslov: Re: TURSKE SERIJE Uto Jun 19, 2012 10:23 pm
slatkicass ::
Ja sam , Bogami, odgledala sve epizode koje su objavljenje na bata tubeta od 51 pa do 63 sam gledala bez prevoda i sve razumela.
Samo daj ženi vlast i sve ćeš razumeti.
sanjalica.ns Explorer Of Dreams
Datum upisa : 06.01.2010
Naslov: Re: TURSKE SERIJE Sre Jun 20, 2012 10:45 am
Danubius ::
Ako izbije treći srpski ustanak ,dići će ga sirotinja raja -da se vrati "Suljo" pre septembra .Celo leto bez njega -zulum nečuveni .[You must be registered and logged in to see this image.]
:eee:
Blebetalo
Datum upisa : 08.01.2011
Naslov: Re: TURSKE SERIJE Sre Jun 20, 2012 10:59 am
Danubius ::
Celo leto bez njega -zulum nečuveni .[You must be registered and logged in to see this image.] [/list]
Ti to mislis na Sulejmana kad kazes bez " njega"? :joint:
Danubius Čuvar Vatre
Godina : 64 Location : Datum upisa : 19.01.2008
Naslov: Re: TURSKE SERIJE Sre Jun 20, 2012 11:59 am
Blebetalo ::
Ti to mislis na Sulejmana kad kazes bez " njega"? [You must be registered and logged in to see this image.]
Naravno ,čitam novine ,a radim i u "ženskoj firmi" .[You must be registered and logged in to see this image.] ---------------- Letnja hit serija! Kraj prve sezone serije „Sulejman Veličanstveni“, koja obara sve rekorde gledanosti, biće u nedelju 17. juna u 20.10 sati, a zameniće je nova hit serija „Ezel“, koja je, uz „Sulejmana“, osvojila najveći broj glasova publike prilikom izbora novog serijskog sadržaja na Prvoj!
Kod „Sulje“ će se odigrati neverovatan zaplet, čiji nastavak sledi već od jeseni! Prema rečima čelnika produkcije ove serije, glumci i cela ekipa nakon višemesečnog rada idu na odmor, a snimanje novih epizoda očekuje ih krajem avgusta. U međuvremenu gledaoci će uživati u dramatičnoj i napetoj priči o čoveku koji je preživeo izdaju svojih najbližih prijatelja i ljubavi. On je Ezel, junak čija je sudbina privukla milionski auditorijum širom sveta. Prva epizoda kod nas biće emitovana 17. juna u 21.55, a ostalim danima u redovnom terminu u 20.20 sati.
Naslov: Re: TURSKE SERIJE Pet Avg 31, 2012 12:33 pm
CRVENOKOSA LJEPOTICA
Tko je vatrena Hurem koja je osvojila Sulejmana?
[You must be registered and logged in to see this image.] Donosimo nekoliko sitnica o ljepotici koja je utjelovila Hurem, ropkinju koja je Sulejmana svojom ljepotom bacila na koljena
[You must be registered and logged in to see this link.] Lijepa 29-godišnja Meryem Uzerli odrasla je u Njemačkoj. Majka joj je Njemica, a otac Turčin.
Unatoč tome što nije imala veliko glumačko iskustvo, izabrana je između 20 tisuća glumica da utjelovi Hurem.
U Turskoj je, kaže, upoznala drugu stranu svoje krvi jer dotad je samo nekoliko puta bila u posjetu rodbini.
Živi na relaciji Turska – Njemačka.
Za novu sezonu morala je skinuti nekoliko kilograma. Ne vježba puno, ali zbog kostima i snimanja ipak malo pripazi na ono što jede.
Za ulogu se trudila odlaziti na sate vježbanja turskog jezika jer je mislila da ne zna dobro govoriti svoj drugi jezik.
O Meryem se preko noći pisalo mnogo tračeva. Jedan je da je kriva za Halitov raspad braka, da između nje i Nur, koja tumači lik sultanove prve supruge Mahiderev, ima loših vibracija na setu, da se ne vole i ne poštuju te da je lezbijka.
U Njemačkoj nije toliko popularna koliko u Turskoj, gdje je stalno netko želi fotografirati.
S Halitom voli raditi. Kaže da su njegovi savjeti zlata vrijedni.
Turski frizeri morali su nabaviti crvenu boju za [You must be registered and logged in to see this link.] kakvu ima Meryem Uzerli. Toj nijansi crveno-riđe [You must be registered and logged in to see this link.] frizeri su dali naziv Hurra red, a žene su poludjele za njom.
Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.
Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑
Danubius Čuvar Vatre
Naslov: Re: TURSKE SERIJE Ned Sep 09, 2012 3:48 pm
Ovo nijedan scenarista ne bi smislio [You must be registered and logged in to see this image.] A da snime "Sulejman i Hurem " -riality ? [You must be registered and logged in to see this image.] __________
[You must be registered and logged in to see this image.] Suljo sa ženom ide u ludnicu! [You must be registered and logged in to see this image.] SVIREPO: Suljinu Hurem izbičevali u Dubaiju [You must be registered and logged in to see this image.] Suljina bivša se udala za devera [You must be registered and logged in to see this image.]
Naslov: Re: TURSKE SERIJE Ned Sep 09, 2012 3:55 pm
NAPETO U SULEJMANU
Požar u haremu izazvao paniku
[You must be registered and logged in to see this image.] Proslavu zaruka princeze Hatidže i Čelebi Paše prekinuo je požar koji je zahvatio sobu u kojoj su se igrala haremska djeca, među kojima su bili i prinčevi Mustafa i Mehmet. Iako je upravo ona podmetnula požar, osvetoljubiva Viktorija se lukavo izvukla iz te situacije i postala omiljena sluškinja sultanove majke! Kako joj je to pošlo za rukom, pogledajte u večerašnjim epizodama 'Sulejmana Veličanstvenog' u 20 sati na RTL Televiziji! Mlada Viktorija silno želi osvetiti smrt svog pokojnog zaručnika kojeg su ubili osmanlijski vojnici prilikom napada na zemunsku tvrđavu u Beogradu. Sada, kada je dospjela u sultanski harem, nitko je neće spriječiti u namjeri da dođe i do svoje žrtve, sultana Sulejmana. No prvo treba steći povjerenje sultanija i ostalih haremskih žena.
Kako bi ostvarila taj cilj, Viktorija je osmislila lukav plan. Dok se cijeli dvor zabavlja na proslavi zaruka princeze Hatidže i dvorskog učitelja Čelebi Paše, ona će se brinuti za svu dvorsku dječicu, a to uključuje i prinčeve Mustafu (Mahidervinog sina) i Mehmeta (Hureminog sina). Nitko neće primijetiti da je Viktorija podmetnula požar koji je ubrzo buknuo na ostale prostorije. U glavnoj dvorskoj palači nastala je neopisiva panika, a žene su plačući dozivale svoju djecu! Požar će ipak biti ugašen, a dječicu će, naravno, 'spasiti' upravo Viktorija! Sulejmanova majka u tom će činu prepoznati 'herojstvo' i zamoliti Viktoriju da joj postane nova sluškinja.
Hoće li se to Sultanovoj majci obiti o glavu jer ne zna da Viktorija planira ubiti Sulejmana? Hoće li Mahidervan i Hurem iskoristiti požar kako bi se opet porječkale? Kako će na sve to reagirati Sulejman? I što će biti s Hatidže i Ibrahimom?
Samouka PrEkoBrojNa
Datum upisa : 24.05.2011
Naslov: Re: TURSKE SERIJE Ned Sep 09, 2012 5:20 pm
Gledam Sulejmana Veličanstvenog iz više razloga. Prvo, zanima me kako su oni predstavljali nepobitne istorijske činjenice, drugo zbog ambijenta, tradicije i kulture koja se moze iz serije donekle videti i upoznati. Drugo, 5oo godina smo bili pod Turcima... b'em li ga šta je sve tu bilo, ko u koga bio na konaku. Doduše, baba mi je pričala da su naša braća Rusi braneći nas u II svetskom ratu pili i silovali žene, a tada nije bilo abortusa:)) Treće, šacujem onog Paragaliju... hmmm bih mu se osvetila za tih 5oo godina , bila bih bar jednu godinu nad njim. Mnogo dobro izgleda.
Četvrto ne izigravam kvazi intelektualku pa se šatro grozim serija... a još manje se ne osećam manjom Srpkinjom od "Veliko Srpkinja"zbog svega što napisah.
brunolino
Godina : 111 Location : u bespucima... Datum upisa : 12.10.2010
Naslov: Re: TURSKE SERIJE Ned Sep 09, 2012 5:47 pm
Samouka ::
Četvrto ne izigravam kvazi intelektualku pa se šatro grozim serija... a još manje se ne osećam manjom Srpkinjom od "Veliko Srpkinja"zbog svega što napisah.
Ti si bona Samouka , ne mres Ti biti Veliko Srpkinja... :zubi3:
inace taj kebap ja ne konzumiram , ja sam Ramo katolik... :zubi3:
Samouka PrEkoBrojNa
Naslov: Re: TURSKE SERIJE Ned Sep 09, 2012 5:53 pm
Ma Bruno prosto nisi Srbin ako gledaš turske serije, kao počnu da te se gade oni visoko moralni i čestiti koji su za kebap prodali i veru i večeru, pa igraju moravac bolje nego mi koji živimo u Šumadiji:))
AstrinaKomsinica Master Spamer
Naslov: Re: TURSKE SERIJE Pon Sep 10, 2012 2:07 am
Danas sam saznala da mi Sareni glavna uloga u Velicanstvenom;))))))))
Samouka PrEkoBrojNa
Naslov: Re: TURSKE SERIJE Pon Sep 10, 2012 6:42 am
AstrinaKomsinica ::
Danas sam saznala da mi Sareni glavna uloga u Velicanstvenom;))))))))
Srećna si što nije Paragalija, odmah bi ti ga otela:))) :heat:
Naslov: Re: TURSKE SERIJE Pon Sep 10, 2012 8:44 pm
Pa daj stavi i tu fotku da vidim, mozda lici ne nekog drugog hahahahaha
Danubius Čuvar Vatre
Naslov: Re: TURSKE SERIJE Ned Sep 23, 2012 10:43 am
Rani radovi Hurem: Od striptizete do sultanije!
Stil, 06:00, 23.09.2012.
Glumica Merjem Uzerli skidanjem odeće privukla pažnju producenta serije „Sulejman Veličanstveni“ i dobila ulogu
Pohotna! Glumica Merjem Uzerli proslavila se ulogom sultanije Hurem u seriji „Sulejman Veličanstveni“, a pre nego što je postala poznata bila je samo jedna od devojaka koje su u turskim klubovima u Nemačkoj izvodile striptiz u erotskim predstavama. Upravo u jednoj takvoj predstavi pod nazivom „Razgolićene fudbalerke“ zapazio ju je Timur Savdži, producent serije koja joj je donela slavu. On je u klubu u blizini Frankfurta odgledao komad i odmah je pozvao da dođe na kasting, što je ona bez razmišljanja učinila.
Da li je producenta zaintrigirala gaćicama ili je kod nje prepoznao talenat, zauvek će ostati nepoznanica, ali sigurno je da joj je nekoliko minuta striptiza donelo popularnost o kakvoj nije mogla ni da sanja.
Ipak, Merjem se nerado seća svojih početaka, pa na svako pitanje koje je u vezi s njenim „ranim radovima“ menja raspoloženje i prekida intervju. Ne bi trebalo da se stidi jer bi u Srbiji muškarci radije pogledali neku njenu seksi predstavu nego bilo koju epizodu popularne TV serije.
Naslov: Re: TURSKE SERIJE Sre Okt 03, 2012 1:41 pm
Auuu,kakav udarac za ljubiteljke anadolskih lepotana ? [You must be registered and logged in to see this image.] _________
Ezel priznao da je gej: Kada se ja rvem s muškarcem, mi se volimo
I. H. | 03. 10. 2012. - 10:21h | Komentara: 91
Turski glumac Kenan Imirzalioglu, poznat po glavnoj ulozi u seriji "Ezel", priznao je da voli muškarce. On je nedavno raskinuo šestogodišnju vezu sa turskom lepoticom Zejnep Beserler, naglasivši da mu je dosadilo da se pretvara.
[You must be registered and logged in to see this image.] Ezel: Ne mogu više da živim u laži
Ženski deo publike koji prati seriju "Ezel" ostao je razočaran nakon neočekivanog priznanja glavnog glumca.
- Ne mogu više da živim u laži. Rešio sam da priznam da se ne bih brukao kao moj kolega Burak Ozdžavit, koji mora da se pravda da se samo rve sa svojim ljubavnikom. Kada se ja rvem s muškarcem, mi se volimo - izjavio je Imirzalioglu.
Ozdžavit, koji u seriji "Sulejman Veličanstveni" tumači ulogu Bali-bega, pre dva meseca je viđen u strasnom zagrljaju nepoznatog muškarca.
U oktobru 2010. godine turski novinari upitali su Imirzalioglua da li su tačne glasine o njegovoj homoseksualnosti.
[You must be registered and logged in to see this image.] Burak Ozdživit, još jedna zvezda turskih sapunica za koju se priča da je gej
- To su gluposti koje nema potrebe da komentarišem.
Ipak, glumac je sada odlučio da skine masku i prizna da se ipak neće oženiti svojom koleginicom, kako je ranije najavljivao.
Naslov: Re: TURSKE SERIJE Sre Okt 03, 2012 1:42 pm
pfff..konjina... ne gledam više lepotane.... [You must be registered and logged in to see this image.]
Larrisa
Naslov: Re: TURSKE SERIJE Sre Okt 03, 2012 2:38 pm
Ezel ne voli žene šteta..i kažem ja,ljepotanima nije vjerovati
Naslov: Re: TURSKE SERIJE Sub Okt 06, 2012 12:29 pm
Pogledala sam epizodu Sulejmana Velicanstvenog, i izbacili me iz kuce na terasu hahahahaha Jaooooo kupleraja!
brunolino
Naslov: Re: TURSKE SERIJE Sub Okt 06, 2012 12:46 pm
Pogledala sam epizodu Sulejmana Velicanstvenog, i izbacili me iz kuce na terasu hahahahaha Jaooooo kupleraja!
ne cudi me...sreca njihova nismo skupa gledali i komentirali...
Naslov: Re: TURSKE SERIJE Sub Okt 06, 2012 12:47 pm
Dragi boze! Ono ebes Dinastiju hahahahahaha Izbaci me bome mama ko nista, zaboravila da me se pozelila hahahahahaha
brunolino
Naslov: Re: TURSKE SERIJE Sub Okt 06, 2012 12:51 pm
Dragi boze! Ono ebes Dinastiju hahahahahaha Izbaci me bome mama ko nista, zaboravila da me se pozelila hahahahahaha
dis bona u Sultana barnut... :zubi3:
Naslov: Re: TURSKE SERIJE Sub Okt 06, 2012 12:54 pm
Jaooo;))))))
Samouka PrEkoBrojNa
Naslov: Re: TURSKE SERIJE Ned Okt 07, 2012 6:23 pm
Ja ne odustajem od Paragalije ima da ga gledam još 5oo godina. Em svira violinu, piše poeziju, voli samo sestru Sultanovu (ništa manje) i prava je muška lepota a i seksipil:))
Naslov: Re: TURSKE SERIJE Ned Okt 07, 2012 6:31 pm
A bona imaju sad dvojica, i brat mu hahahahahahaha
Samouka PrEkoBrojNa
Naslov: Re: TURSKE SERIJE Ned Okt 07, 2012 6:32 pm
Neka mi devera, ja sam verna žena:))
Naslov: Re: TURSKE SERIJE Ned Okt 07, 2012 6:34 pm
Samouka ::
Neka mi devera, ja sam verna žena:))
Pa jest, i ja se sve nesto zgrozim na rodbinske veze hahahahahahah
Samouka PrEkoBrojNa
Naslov: Re: TURSKE SERIJE Ned Okt 07, 2012 6:40 pm
Ja se malo zezam, ali zaista je tip u koga bih se odmah zatreskala i zbog izgleda i zbog violine:))
Naslov: Re: TURSKE SERIJE Ned Okt 07, 2012 6:41 pm
Al moram da priznam, natjerase me da pogledam, ne volim, al sam ipak pretrazivala jutros net da vidim ima li link negdje hahahahahaha Bice da se i meni nesto dopao;)
Samouka PrEkoBrojNa
Naslov: Re: TURSKE SERIJE Ned Okt 07, 2012 6:42 pm
Sad će z'inat da napišu da je i on peder.
Naslov: Re: TURSKE SERIJE Ned Okt 07, 2012 6:44 pm
Uh taman izazov, da se "preobrati" hahahahahahahahah
sonia حبيبي
Godina : 50 Location : my world Humor : ;) Datum upisa : 23.03.2008
Naslov: Re: TURSKE SERIJE Ned Okt 14, 2012 10:30 pm
Samar...
Ova ide na Dubai ...Turske serije su zanimljive, nisu kao spanske..Turci su mnogo slicniji nama u svemu...Gledajuci ponekad, cini mi se da su njihove serije nama blize nego pojedine domace [You must be registered and logged in to see this image.] S
amo je problem sto ja nemam strpljenja ni za jednu seriju .. Ama bas nijednu nisam odgledala do kraja... [You must be registered and logged in to see this image.]
slatkicass Frumos si de foc
Godina : 63 Location : (zlutala negde.....u mashti) Humor : Smejem se, smeh produžava život pa ću duže uživati u njemu! Datum upisa : 10.10.2007
Naslov: Re: TURSKE SERIJE Čet Okt 25, 2012 10:28 pm
Nakon mnogobrojnih tračeva o njegovoj seksualnosti, turski glumac Burak Özçivit se verio!
Prema pisanju turskih medija, popularni glumac koji tumači ulogu Bali-bega zaprosio je svoju devojku Ceylan Capu, koja je ćerka poznate turske modne dizajnerke. Njih dvoje su se protekle nedelje vratili sa višednevnog putovanja na francuskoj obali, gde su uživali daleko od fotografa, šetajući Nicom, Kanom, Monte Karlom i Sen Tropezom.
Sam Burak je otkrio da je odmor doživeo kao prosvetljenje, potrudivši se da poboljša vezu koja je pretrpela brojne nevolje tokom snimanja serije Sulejman veličanstveni.
Inače, njih dvoje su juče uslikani na jednom modnom događaju u Turskoj, a kao što se može primetiti na fotografiji, glumcu je ruka i dalje u gipsu, nakon saobraćajne nesreće koju je doživeo kada je pao sa motora.
"Pokorila" ih Ceca! | Foto: Serija "Sulejman Veličanstveni"
Sultanije su, u pratnji Serdara Bašburga glavnog kostimografa serije, imale priliku da probaju srpsku kuhinju, a atmosferu je zakuvala i muzika srpske dive Svetlane Cece Ražnatović, koja je upotpunila merak!
Očarala sultanije - Svetlana Ceca Ražnatović | Foto: Petar Pavlović
Glumicama je malo falilo da se "po srpski" popnu na sto, a Hurem, to jest Merjem Uzerli nije mogla da prestane da igra, te se zanosno njihala i dok su drugi večerali.
- Volimo ovo mesto, hrana je sjajna, muzika odlična i nikada odavde nismo izašli pre zore. Devojke vole srpsku muziku i kada ih pozovem da izađemo, znam da će ovo mesto biti pun pogodak. Za Cecu sam čuo u Bugarskoj i mnogo mi se dopada kako peva - rekao je kostimograf Bašbu [You must be registered and logged in to see this link.]
Prvo, nemoj da si ljubomoran na ovog mladog Turcina ( priznaj da IZGLEDA [You must be registered and logged in to see this image.] ) . Ono, jes da ti licis pomalo na Sulejmana, mozda je i to razlog tvoje zlobe usmerene na ovog lepotana? [You must be registered and logged in to see this image.]
A, drugo, toliko se prica i pise o ovoj seriji da sam se i ja zainteresovala da vidim o cEm se tu radi. I bas kao i ti iscitala malo sire istorijske podatke i cucemo vec kako su to Turci osmislili do kraja..Bajkovitosti ce biti, u to sam sigurna..
Inace, meni se dize kosa na glavi od tih serija sto traju do beskonacno i nazad, ali kazu da i pored tolikog negodovanja tamo , 50% Turske redovno prati dogadjaje u seriji, pa da je naisla na ogromnu gledanost na Balkanu,zatim od UAE sve do Maroka, i da uskoro pocinje njeno prikazivanje u Nemackoj i Fransuskoj!
Kako god, svaka im cast za uspesnost.
P.S Mogao bi neko od nasih sto prate da nam prepricava bar, da budemo u toku [You must be registered and logged in to see this image.]
Astra Zvezda Foruma
Godina : 64 Location : podnozje Alpi Datum upisa : 20.06.2008
Naslov: Re: TURSKE SERIJE Sre Nov 14, 2012 10:42 pm
svarno je lep moj zemo...:)ima tako čisto lice..i izgleda mlađi... odličan ste par.. dobro ga održavaš... [You must be registered and logged in to see this image.]
ne daj to u harem.... [You must be registered and logged in to see this image.]
Astra Zvezda Foruma
Naslov: Re: TURSKE SERIJE Sre Nov 14, 2012 10:50 pm
Sta fali,ja sam Sultanija Hurem....nema mrdanja.
Astra Zvezda Foruma
Naslov: Re: TURSKE SERIJE Sre Nov 14, 2012 11:00 pm