|
| Kakvu nam poruku nose pokloni | |
|
+7tvrtko AstrinaKomsinica emanuella MonteGirl Astra Djulieta Kijara-brm 11 posters | Autor | Poruka |
---|
Kijara-brm Glavni Administrator
Godina : 44 Location : 𝐹 - 𝐴𝑁 - 𝑇 - 𝐴𝑆 - 𝑇 𝐼 𝐶 Humor : 𝑌𝐸𝑆-𝑌𝑜𝑢 𝑛𝑜𝑤 :) Datum upisa : 21.12.2008
| Naslov: Kakvu nam poruku nose pokloni Sub Mar 24, 2012 8:42 pm | |
| Da li ste nekada razmišljali kakvu skrivenu poruku nose pokloni i šta znači to što vam je poklonio baš čokoladu, parfem ili ogrlicu? Psiholozi tvrde da je podsvest čudesna stvar i da nas razotkriva mnogo više nego što mislimo. Tako, tvrde da i svaki poklon sa sobom nosi određenu poruku, kao i da otkriva mnogo toga o odnosima dvoje ljudi. Naravno, ovo važi samo za poklone koje su muškarci sami izabrali. Evo šta kažu stručnjaci.
ČOKOLADA - ŽELI DUBLJI ODNOS Ukoliko od partnera dobijete čokoladu, bez obzira da li je u pitanju povod ili vam je doneo "tek onako", on ima želju za vezivanjem, odnosno stalo mu je da bude sa vama, tvrde psiholozi. Iako veliki broj žena misli da je bombonjera nemaštovit dar, čokolada kao poklon znači da vas on doživljava kao nekoga ko mu je posebno drag i sa kim želi dublji odnos. Muškarci koji poklanjaju čokolade romantični su, sigurni u svoju ljubav i žene smatraju izuzetno važnim delom svog života. SKUP POKLON - NESIGURAN MUŠKARAC Muškarci koji kupuju samo skupe poklone nesvesno šalju poruku da su moćni, ali često su u stvari nesigurni. Oni koji kupovinu obavljaju u poslednjem trenutku nezainteresovani su za ozbljiniju vezu, a oni koji nikad ne poklanjaju su buntovnivci, uvek sami i protiv svih. KNJIGA - MISLI DA VAS DOBRO POZNAJE Ako vam pokloni knjigu ubeđen je da vas dobro poznaje. Ovakvi muškarci često su predvidivi, ali stabilni i odani. NAKIT - ŽELI DA VAS OŽENI Ukoliko vam muškarac najčešće poklanja nakit, vidi vas kao suprugu, odnosno kao ženu sa kojom bi želeo da ostari. Bez obzira da li je nakit skup ili ne, on simbolizuje želju za trajnim vezivanjem. PARFEM - PLAŠI SE VEZIVANJA Muškarac koji vam poklanja parfeme nesvesno šalje poruku da ste mu privlačni i dragi, ali da vas vidi samo kao dodatak svom životu. Parfeme, tvrde stručnjaci, najčešće poklanjaju muškarci koji ne žele da se vezuju. KUĆNI LJUBIMAC - RAZMIŠLJA O PORODICI Ako na poklon dobijete kućnog ljubimca, on vam nesvesno šalje poruku da želi porodicu i da vas vidi uz sebe na duge staze. Kućni ljubimac predstavlja obavezu i predanost, pa muškarci tako doživljavaju žene kojima daruju životinje. Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
| | | Danubius Čuvar Vatre
Godina : 64 Location : Datum upisa : 19.01.2008
| Naslov: Re: Kakvu nam poruku nose pokloni Sub Mar 24, 2012 8:58 pm | |
| Po ovome -ja bih rekao da žene obožavaju nesigurne muškarce. [You must be registered and logged in to see this image.] | |
| | | Djulieta Nights of Cabiria
Datum upisa : 13.07.2011
| Naslov: Re: Kakvu nam poruku nose pokloni Sub Mar 24, 2012 9:14 pm | |
| Ima logike u ovome; sad ću pažljivije primati poklone :witch: | |
| | | Kijara-brm Glavni Administrator
Godina : 44 Location : 𝐹 - 𝐴𝑁 - 𝑇 - 𝐴𝑆 - 𝑇 𝐼 𝐶 Humor : 𝑌𝐸𝑆-𝑌𝑜𝑢 𝑛𝑜𝑤 :) Datum upisa : 21.12.2008
| Naslov: Re: Kakvu nam poruku nose pokloni Sub Mar 24, 2012 9:27 pm | |
| Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
| | | Djulieta Nights of Cabiria
Datum upisa : 13.07.2011
| Naslov: Re: Kakvu nam poruku nose pokloni Sub Mar 24, 2012 9:31 pm | |
| Ja zaboravila da pitam: šta kad dobijamo cveće? Meni stalno uvaljuju kite cveća | |
| Naslov: Re: Kakvu nam poruku nose pokloni Sub Mar 24, 2012 9:35 pm | |
| Cvijet je simbol komunikacije, zato pri poklanjanju cvijeæa treba misliti na znaèenje boje.
Crvena boja - boja ljubavi (boja vatre i krvi, izraz života i životne snage). Bijela boja - oznaèava poštovanje, a u nekim kulturama, u našoj na primer, nevinost. Žuta boja - je boja ljubomore (u nekim drugim prilikama je ova boja izraz sjaja i živahnosti). Plava boja - je boja vjernosti (djeluje smirujuæe). Ružièasta - oznaèava nježna oseæanja.
Kada je rijeè o vrsti cvijeæa treba voditi raèuna o poruci koju odreðeni cvijet upuæuje. Evo nekoliko primjera cvijeæa i poruka koje upuæuju:
Begonija - strasna ljubav Gladiola - uzvišenost, poštovanje Karanfil - požuda Kamelija – vjernost Bijela Rada – nevinost Magnolija – dostojanstvo Narcis – egoist Kaktus – toplina Lavanda – nepovjerenje Neven - bol Orhideja - divljenje, najljepšoj Breskvin cvijet - tvoj sam zarobljenik Ljubièica - da me vjeèno ljubiš i "mislim na tebe" Neven - da veneš za mnom Narcis - je cvijet prolaznosti Ruža - uopšteno znaèi ljubav Žuta ruža znaèi za nekoga - ljubomoru, za nekoga prijateljstvo Ružièasta ruža - zavisnost Bijela ruža - èista oseæanja, omiljen cvijet mnogih dama, dostojan (a) sam tebe Iris - melanholija i nadanje Visibaba - nada Gerber - usamljenost i melanholija Ðurðevak - skromnost Jorgovan - oznaèava strasnu ljubav Zumbul - vjernost
Suncokret - (rijetko se poklanja ali u nekim specifiènim situacijama, ako se pokloni simbolizuje stalnu pažnju i okretanje prema osobi do koje nam je stalo).
Bijela rada je takoðe interesantan i u narodu, a naroèito kod djevojaka cijenjen cvijet. Kada djevojka ubere Bijelu radu kida listiæe govoreæi "hoæu - neæu". Ako na poslednji listić padne "hoæu" to znaèi da æe se udati.
Ljubièica, cvijet koji lijepo miriše i lijepe je boje osim što je vjesnik proljeæa ima zanimljivo mjesto u magiji. Djevojka daje ljubièicu svome momku da bi je uvijek ljubio.
U svadbarskim pjesmama se èesto spominje takođe jedan interesantan cvijet. To je ruzmarin. On predstavlja svatovsko cvijeæe i vjerovatno da zbog svog jakog mirisa se misli da tjera zle duhove od mlade i mladoženje.
Karanfil je takođe zanimljiv. Malo ljudi zna da se i njemu pridaju određene magijske moæi u odnosima izmeðu žene i muža. On je èuvar ljubavi. U našem narodu postoji obièaj darivanja karanfila mladi. Obièno karanfil mladi poklanja sestra ili majka sa osnovnom porukom :"da se ne karate" tj. da se ne svaðaju.
U našim narodnim pjesmama je opjevan bijeli krin (ljiljan) - vrlo zanimljiv cvijet koga narod identifikuje sa momkom, "lijepo - momèe". Ovaj cvijet je "društven". Ako se naðe u buketu sa drugim cvijeæem to cvijeæe neæe brzo uvenuti.
Kada se poklanja cvijece na dar, treba dobro poznavati i mentalitet horoskopskih znakova, jer svaka osoba u skladu sa svojim natalnim znakom rodjenja, ima i svoj ukus ili afinitet prema cvijecu. Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kakvu nam poruku nose pokloni Sub Mar 24, 2012 9:36 pm | |
| - Djulieta ::
- Ja zaboravila da pitam: šta kad dobijamo cveće?
Meni stalno uvaljuju kite cveća Cvijece vene, nista za ozbiljno znaci.Samo avantura ili afera, i na kraju adio. :329340: Najbolji su oni koji knjige poklanjaju, pogotovo ako je knjiga kamasutra |
| | | Astra Zvezda Foruma
Godina : 64 Location : podnozje Alpi Datum upisa : 20.06.2008
| Naslov: Re: Kakvu nam poruku nose pokloni Pet Sep 28, 2012 7:06 pm | |
| Meni svaki poklon znaci ljubav i da je nekome stalo do mene...sta god da je ispod masnice. | |
| | | MonteGirl La Montenegrina
Godina : 36 Datum upisa : 11.08.2012
| Naslov: Re: Kakvu nam poruku nose pokloni Pet Sep 28, 2012 7:15 pm | |
| Nikad nisam pomislila da bilo koji poklon moze imati neko "posebno znacenje". Meni je to znak paznje, poklon dat iz ljubavi, a ne da se iz tog moze izvesti neka poruka., da l zeli da me veze za sebe, il da se upravo boji vezivanja... | |
| Naslov: Re: Kakvu nam poruku nose pokloni Pet Sep 28, 2012 7:26 pm | |
| Orhideja - divljenje, najljepšoj Aha ,majstor . [You must be registered and logged in to see this image.]U stvari ,nisam pojma imao da ima neko "značenje" ? To najmanje "pakovanje" i može se lepo sakriti , ne daj bože da me neko vidi da nosam cveće . [You must be registered and logged in to see this image.] A za svaki slučaj ,i najskuplje rešenje . [You must be registered and logged in to see this image.]Čovek se učl dok je živ ,a nekada i srećno "ubode" da ne omaši. Dakle ,ne menjam izbor . [You must be registered and logged in to see this image.] | |
| | | emanuella
Godina : 51 Datum upisa : 08.04.2012
| Naslov: Re: Kakvu nam poruku nose pokloni Pet Sep 28, 2012 8:46 pm | |
| verovali ili ne za rodjendan sam jednom dobila tiganj i uradila ovo pretpostavljam da je htio time rec da postanem domachica,ha | |
| Naslov: Re: Kakvu nam poruku nose pokloni Pet Sep 28, 2012 8:54 pm | |
| - emanuella ::
- verovali ili ne za rodjendan sam jednom dobila tiganj i uradila ovo [You must be registered and logged in to see this image.]
pretpostavljam da je htio time rec da postanem domachica,ha hahaha.vala neka si ga:) trebao ti je doneti Kaktus – toplina [You must be registered and logged in to see this image.] Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
| | | AstrinaKomsinica Master Spamer
| Naslov: Re: Kakvu nam poruku nose pokloni Ned Sep 30, 2012 9:18 pm | |
| Joj kakav poklon nosim Sarenom, ima da mi bude zahvalan godinu dana,,,ah sto volim korisne poklone;) | |
| Naslov: Re: Kakvu nam poruku nose pokloni Ned Sep 30, 2012 9:21 pm | |
| A kakav sam ja tek spremila svome muzicu za okrugli rodjos...ne smijem napisati,da se ne sazna. | |
| Naslov: Re: Kakvu nam poruku nose pokloni Ned Sep 30, 2012 9:23 pm | |
| Samo nek je "sa porukom" hahahahahahaah | |
| Naslov: Re: Kakvu nam poruku nose pokloni Ned Sep 30, 2012 9:29 pm | |
| - AstrinaKomsinica ::
- Samo nek je "sa porukom" hahahahahahaah
kad poklonis nesto sto najvise voli,sto zeli ,onda je poruka uvijek ista....eto koliko te volim... | |
| | | tvrtko Učenik škole života
Godina : 66 Location : kikinda Humor : da Datum upisa : 12.12.2011
| Naslov: Re: Kakvu nam poruku nose pokloni Ned Sep 30, 2012 9:32 pm | |
| - MonteGirl ::
- Nikad nisam pomislila da bilo koji poklon moze imati neko "posebno znacenje". Meni je to znak paznje, poklon dat iz ljubavi, a ne da se iz tog moze izvesti neka poruka., da l zeli da me veze za sebe, il da se upravo boji vezivanja...
overeno, | |
| Naslov: Re: Kakvu nam poruku nose pokloni Ned Sep 30, 2012 9:34 pm | |
| - Astra ::
- AstrinaKomsinica ::
- Samo nek je "sa porukom" hahahahahahaah
kad poklonis nesto sto najvise voli,sto zeli ,onda je poruka uvijek ista....eto koliko te volim... Ma ok, al neka malo i mog interesa tu hahahahaahah | |
| | | Okano Somborska Ruža
Godina : 49 Datum upisa : 06.01.2012
| Naslov: Re: Kakvu nam poruku nose pokloni Pon Okt 01, 2012 11:00 pm | |
| Naj cesce dobijam cvece jer obozavam ....ne patim od skupih poklona nije fora u ceni , vec u paznji . Uvek kazem ako mi poklonis i korov neki sto raste pored puta , ja cu da znam da dok si brao mislio si na mene. I to mi je dovoljno . Dzaba skupi pokloni , ako onaj ko ti poklanja ne daje od srca.
No pre 3 godine sam za rodjendan od (sad vec pokojnog svekra) dobila ikebanu sto se nosi na groblej sa oooogromnom crnom masnom. Nisam pizdila , uzela masnu nabila mu u rever i rekla : hvala za cvece a masna je za vas ,vama ce pre trebati nego meni .....i stavila ikebanu na sred stola. Toliko o poklonima ! I s kojom svrhom i namerom se poklanja. Bar je covek bio iskren i na fin nacin mi hteo saopstiti da doslo vreme da crknem! | |
| | | montoya NR .1 foruma
| Naslov: Re: Kakvu nam poruku nose pokloni Pon Okt 01, 2012 11:10 pm | |
| nevolim poklone...upravo zbog tumačenja...ali po mom mišljenju to je samo znak pažnje i tako treba da ostane..... Ludosti učinjene u mladosti ne može nadoknaditi sva mudrost u starosti. ..[You must be registered and logged in to see this image.] | |
| Naslov: Re: Kakvu nam poruku nose pokloni Pon Okt 01, 2012 11:19 pm | |
| - Okano ::
- Naj cesce dobijam cvece jer obozavam ....ne patim od skupih poklona nije fora u ceni , vec u paznji . Uvek kazem ako mi poklonis i korov neki sto raste pored puta , ja cu da znam da dok si brao mislio si na mene. I to mi je dovoljno . Dzaba skupi pokloni , ako onaj ko ti poklanja ne daje od srca.
No pre 3 godine sam za rodjendan od (sad vec pokojnog svekra) dobila ikebanu sto se nosi na groblej sa oooogromnom crnom masnom. Nisam pizdila , uzela masnu nabila mu u rever i rekla : hvala za cvece a masna je za vas ,vama ce pre trebati nego meni .....i stavila ikebanu na sred stola. Toliko o poklonima ! I s kojom svrhom i namerom se poklanja. Bar je covek bio iskren i na fin nacin mi hteo saopstiti da doslo vreme da crknem! hahha Okana,moja je sad pokojna svekrva nakupila nekih osusenih krmecih usiju i punu kesu mi dala uz obavjest...to je divno za u grah. ja se zahvalim,odnesem kuci i poslije kazem,joj,sto se dobro odlaze vatra sa onim usima...gori ko ludo....ahahahah | |
| Naslov: Re: Kakvu nam poruku nose pokloni Sub Okt 06, 2012 1:17 pm | |
| Eh, kupila sam Sarenom Kouros u Duty Free, sve saS porukom;)))) | |
| | | Lakota - slučajna prolaznica-
Datum upisa : 11.07.2013
| Naslov: Re: Kakvu nam poruku nose pokloni Pet Okt 04, 2013 6:00 pm | |
| ČOKOLADA - ŽELI DUBLJI ODNOS Ukoliko od partnera dobijete čokoladu, bez obzira da li je u pitanju povod ili vam je doneo "tek onako", on ima želju za vezivanjem, odnosno stalo mu je da bude sa vama, tvrde psiholozi. Iako veliki broj žena misli da je bombonjera nemaštovit dar, čokolada kao poklon znači da vas on doživljava kao nekoga ko mu je posebno drag i sa kim želi dublji odnos. Muškarci koji poklanjaju čokolade romantični su, sigurni u svoju ljubav i žene smatraju izuzetno važnim delom svog života. Nije lose..mada sam ja mislila da je zato sto znaju da volim cokoladu | |
| | | Lakota - slučajna prolaznica-
Datum upisa : 11.07.2013
| Naslov: Re: Kakvu nam poruku nose pokloni Čet Dec 05, 2013 1:45 pm | |
| Najtraženiji pokloni za Božić Šta će se ove godine najčešće naći pod božićnom jelkom u Nemačkoj? Među najtraženijim darovima su elektronski proizvodi. A najviše tablet računari i pametni telefoni. Kod više od polovine svih Nemaca na listi želja za božićni poklon nalaze se elektronski proizvodi. To je rezultat reprezentativne ankete nemačkog Udruženja za telekomunikacije i nove medije „Bitkom“. Prema anketi, 49 miliona ljudi u zemlji želi za Božić neki elektronski proizvod. Na vrhu liste su tablet računari, pametni telefoni, televizori sa tankim ekranom, čitači knjiga u digitalnom formatu i konzole za igrice. Tu su i blu-rej plejeri, digitalni ramovi za slike, muzički uređaji, digitalne kamere, DVD-plejeri kao i navigacioni uređaji. Pet najtraženijih proizvoda tokom božićnih praznika U poređenju sa 2012. malo je promena na skali popularnosti. "Dok su 2012. mobilni i pametni telefoni bili najtraženiji, ove godine su to tablet računari", kaže Tim Hofman, stručnjak Bitkoma u razgovoru za DW. I drugi stručnjaci vide mobilne računare ispred drugih elektronskih proizvoda. "Sada su pre svega traženi manji tableti. Na primer Guglov "Neksus 7", Eplov "Ajped mini", kaže Folker Zota "Urednik magazina za računare "c't". Traženi novi modeli Zota je suzdržan kada je reč o "pametnim telefonima kao božićnom poklonu": On kaže da su pametni telefoni bez ugovora sa cenama od 500 evra naviše jako skupi. Ili su povezani sa ugovorom sa nekim mobilnim operaterom, što povlači visoke troškove na duže staze. Tako se pre svega mlađim ljudima poklanjaju povoljniji uređaji, koji nemaju najnoviju tehnologiju. "U osnovi su sada tableti mnogo interesantniji za potrošača", kaže Zota za DW. Pametni telefoni se kupuju kada se na tržištu pojavi nov model ili kada ističe ugovor. [You must be registered and logged in to see this image.]Blutut u trendu [Mini-računar na ručnom zglobu] Mini-računar na ručnom zglobu Zota kaže da su u trendu proizvodi koji se bez kabla preko radio frekvencija mogu povezati sa drugim uređajima - na primer sa Eplovim Erplejom preko blututa ili bežične LAN mreže. Tako jedan pametan telefon, od koga se muzički fajlovi bežično prenose na zvučnike na baterije, u sekundi postaje muzički uređaj. "Ljudi više ne žele da koriste kablove. Oni žele da video-snimak direktno gledaju na televizoru ili da slušaju muziku sa zvučnika, bez nekog velikog truda oko povezivanja uređaja", kaže Zota. Dolazi smartvoč Takođe je interesantan još jedan proizvod, koji 2012. nije bio u ponudi. Reč je o inteligentnom satu - smartvoč. "On se može povezati sa pametnim telefonom, time je neka vrsta produžene digitalne ruke. Tako pozivi, SMS-ovi i mejlovi mogu da se prikažu, a da ne morate stalno da vadite svoj pametni telefon iz tašne", kaže Hofman. Prema anketi Bitkoma, svaki deseti građanin želi za Božić da dobije takav pametan sat. A svaki treći bi mogao da zamisli da uskoro sebi priušti smartvoč. Autori: Klaus Ulrih / Ivana Ivanović | |
| Naslov: Re: Kakvu nam poruku nose pokloni Čet Dec 24, 2015 4:41 pm | |
| A ovaj ,kakvu "poruku" šalje ,dame ? :brdski2: [You must be registered and logged in to see this image.] | |
| Naslov: Re: Kakvu nam poruku nose pokloni Uto Maj 31, 2016 11:19 pm | |
| Bar pet muškaraca sa ovog foruma bi se obradovali ovakvom poklonu (iz istih razloga kao i ja ,mada je poznato da većina muškaraca mrze "jastučiće" ) Poruka ? Ostarili smo ,ali smo još uvek za rock*nroll ......recimo . [You must be registered and logged in to see this image.] | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Kakvu nam poruku nose pokloni | |
| |
| | | | Kakvu nam poruku nose pokloni | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| Ko je trenutno na forumu | Imamo 39 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 39 Gosta :: 3 Provajderi Nema Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 710 dana Sub Jan 19, 2013 12:14 am |
Zadnje teme | » TIBOR TOT -DANUBIUSNed Nov 17, 2024 9:43 am od podbarac » Gde biste voleli da zivite, a gde nikako?Pet Nov 15, 2024 7:05 pm od debilko » DNEVNI HOROSKOP ✰Pet Nov 15, 2024 1:20 am od rouzvel » Šta trenutno slušate Sre Nov 13, 2024 9:48 pm od Kijara-brm » MISAO (izreka) dana...Sre Nov 13, 2024 6:07 pm od montoya » Bloger Krule - Obrana i zaštita od glupostiUto Nov 12, 2024 8:34 pm od Kijara-brm » LJUBAVNI HOROSKOPPon Nov 11, 2024 12:23 am od rouzvel » NEDELJNI HOROSKOP ★Pon Nov 11, 2024 12:16 am od rouzvel » POMENI I SEĆANJA Sre Nov 06, 2024 12:09 am od rouzvel » MESEČNI HOROSKOP ♏Pet Nov 01, 2024 12:27 am od rouzvel » POPLAVE ( i vodostaj) Pon Okt 14, 2024 10:23 pm od Kijara-brm » SUJEVERJESub Okt 12, 2024 3:27 pm od Eugen Grafvajer » ELEKTRIČNI AUTOMOBIL -auto budućnosti ? Sub Okt 05, 2024 9:54 pm od montoya » Čitaj, oseti, uživaj i upamti.....Sub Sep 28, 2024 10:44 am od Eugen Grafvajer » PLAĆENIČKE TV: Ž1, ms, i drugePet Sep 27, 2024 11:33 pm od Đole » Igre iz vašeg detinjstva ....Sre Sep 25, 2024 9:01 pm od Kijara-brm » Kažite pesmomSub Sep 14, 2024 8:39 pm od montoya » In memoriam-poznati (EX) JugosloveniPet Sep 06, 2024 4:15 pm od Đole » Kvarovi i popravke na automobilu,priprema za zimu ...Sre Sep 04, 2024 8:45 am od savo » RIBLJI PAPRIKAŠ (APATINSKI)Ned Sep 01, 2024 2:52 pm od Eugen Grafvajer » JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezdeSub Avg 31, 2024 9:40 am od Danubius » UMETNOST TETOVIRANJA Pet Avg 16, 2024 9:48 am od savo » GODIŠNJICA "OLUJE"Čet Avg 15, 2024 5:46 pm od Danubius » PESME UZ KOJE MUŠKARCI PLAČU ???? Sre Avg 14, 2024 9:30 pm od Danubius » Da li ste Yugo-nostalgičari?Sre Avg 14, 2024 4:54 pm od Danubius » Azilanti i ostali MIGRANTI....Uto Avg 13, 2024 6:59 pm od Kijara-brm » OI - Pariz 2024Ned Avg 11, 2024 4:33 pm od Đole » ZA SVA VREMENA...-muzika koja se pamtiSub Avg 10, 2024 12:37 pm od Eugen Grafvajer » Bljuvotinama nema kraja -rijaliti ZADRUGA Pet Avg 09, 2024 10:34 pm od Kijara-brm » TENISNed Avg 04, 2024 10:59 pm od Kijara-brm |
Statistike | Imamo 11632 registrovanih korisnika Najnoviji registrovani član je Arsene
Naši korisnici su poslali ukupno 526289 članaka u 7371 teme
|
IN MEMORIAM - naša OKANA -1975 -2021 | |
Tot Tibor - Danubius 1960 - 2024 | |
|