DANUBIUS FORUM @ osnovano 2007 -
Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
Muskarac koji zeli zensko dete - Page 9 BFuWx

DOBRO NAM DOŠLI !

Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
Muskarac koji zeli zensko dete - Page 9 BFuWx

DOBRO NAM DOŠLI !

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

-MI NISMO KAO DRUGI -Liberté, égalité, fraternité-

Prijemportal*Latest imagesTražiRegistruj sePristupi

Muskarac koji zeli zensko dete

Ići dole 
+20
kekec
Milojica
slatkicass
Zana
tvrtko
PJER
bosankaa
montoya
Uther Pendragon
sanjalica.ns
Blebetalo
Sibila_
ZezaM
doctorr67
Lily
AstrinaKomsinica
Danubius
Kijara-brm
Astra
Djoka20
24 posters
Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Sledeći
AutorPoruka
Djoka20

Djoka20

Datum upisa : 14.05.2012

Muskarac koji zeli zensko dete - Page 9 Empty
PočaljiNaslov: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 9 EmptyPon Maj 14, 2012 3:54 pm

First topic message reminder :

Da li ovde ima muskaraca koji zele da imaju zensko dete, ja sam jedan od njih?
Nazad na vrh Ići dole

AutorPoruka
Danubius
Čuvar Vatre

Datum upisa : 19.01.2008

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 9 EmptyNed Jun 24, 2012 10:21 pm

Djoka20 ::
U krajnjem slucaju jednu kucu dajem cerki i njenom muzu da zive odvojeno od mene. Imam brate ja, da uopste niko ne mora da radi.
Meni to mnogo liči na ovo ,to tvoje pisanje [You must be registered and logged in to see this image.]
Nazad na vrh Ići dole
https://danubius.forumsr.com/
Astra
Zvezda Foruma
Zvezda Foruma

Datum upisa : 20.06.2008

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 9 EmptyNed Jun 24, 2012 10:28 pm

Kijara-brm ::
Blago tebi tetka...
Usvoji me... [You must be registered and logged in to see this image.].

hahha da se izljubimo...sad ce odma da te usvoji,vidis zeli kcer,ali ne vjerujem da ce ti dati na net...on je opasan za male curice.....hahahahah
Nazad na vrh Ići dole
http://www.ranjeni-orao.com
Djoka20

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 9 EmptyNed Jun 24, 2012 10:41 pm

Danubius neka ti lici na sta oces, ali to je tako. I zar je to lose? Nije, to su tradicionalne porodicne vrednosti, medjutim necu ja da bude moja cerka ko Zorka zatucana, nego da izlazi da se provodi, da se oblaci u kratke suknje, da se sminka, lakira nokti i slicno. Da mi svi kazu lepa ti cerka, da se ponosim time sto mi ljudi kazu. A sto da uci? STo da se muci i sekira, da se brine zbog ispiti na fakultet, da ima neprospavane noci, da izgubi menstraciju na nekoliko meseci, cemu sve to? Nicemu, to je zlo veliko. Ovako ima da uziva, spava do kad oce, jede i pije sta oce i kad oce, i zar joj ja lose mislim? Ne, ja sam joj sve ne samo otac, mnogo mnogo vise od oca. Da joj drugarice zavide, da je pojedine sirotice mrze sto ima sve to, pa neka je i mrsava kad ima 13 godine, mogu samo da joj zavide i nista drugo. E to su moje vrednosti i moji stavovi.
Nazad na vrh Ići dole
Kijara-brm
Glavni Administrator
Glavni Administrator

Datum upisa : 21.12.2008

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 9 EmptyNed Jun 24, 2012 10:41 pm

hahahahahhahahhah..ma tatko će ćeri sve da pusti...

u snovima... [You must be registered and logged in to see this image.]
Nazad na vrh Ići dole
https://www.facebook.com/groups/146401177244/
Kijara-brm
Glavni Administrator
Glavni Administrator

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 9 EmptyNed Jun 24, 2012 10:44 pm

Danubius neka ti lici na sta oces, ali to je tako. I zar je to lose? Nije, to su tradicionalne porodicne vrednosti, medjutim necu ja da bude moja cerka ko Zorka zatucana, nego da izlazi da se provodi, da se oblaci u kratke suknje, da se sminka, lakira nokti i slicno. Da mi svi kazu lepa ti cerka, da se ponosim time sto mi ljudi kazu. A sto da uci? STo da se muci i sekira, da se brine zbog ispiti na fakultet, da ima neprospavane noci, da izgubi menstraciju na nekoliko meseci, cemu sve to? Nicemu, to je zlo veliko. Ovako ima da uziva, spava do kad oce, jede i pije sta oce i kad oce, i zar joj ja lose mislim? Ne, ja sam joj sve ne samo otac, mnogo mnogo vise od oca. Da joj drugarice zavide, da je pojedine sirotice mrze sto ima sve to, pa neka je i mrsava kad ima 13 godine, mogu samo da joj zavide i nista drugo. E to su moje vrednosti i moji stavovi.

usvoji me..i kupi mi sve... [You must be registered and logged in to see this image.]
Nazad na vrh Ići dole
Djoka20

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 9 EmptyNed Jun 24, 2012 10:48 pm

Kako da ne samo sto nisam, mozes ti meni da zavidis. Kad se rodi mala Teodora, onda je zaista rodjena pod srecnu zvezdu. Pa kad je donesem kuci iz bolnicu, pa u toplu sobu u bogatu veliku kucu, ima samo da uzivka i spavka. Srce malo tatino, ni sama cero moja nisi svesna kakav te lep zivot ceka pored mene. Ima vremena videces.
Nazad na vrh Ići dole
Astra
Zvezda Foruma
Zvezda Foruma

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 9 EmptyNed Jun 24, 2012 10:51 pm

usvoji me..i kupi mi sve... [You must be registered and logged in to see this image.]

Al da obecas da ti nece preskocit menstruacija....ahahahah
Nazad na vrh Ići dole
Djoka20

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 9 EmptyNed Jun 24, 2012 10:52 pm

Ma pricaj sta oces, ja znam o menstruaciju i ako sam musko. Od stresa moze da se izgubi menstruacija cak na nekoliko meseci, e to necu dozvoliti da se dogodi mojoj mezimici. Njena majka, a moja zena ce od cerkine 10-te godine da prati, da li cerku boli stomak, da li ima sekret, da li ce uskoro dobiti. To je jedna od obaveza zene koja ima zensko dete.
Nazad na vrh Ići dole
Kijara-brm
Glavni Administrator
Glavni Administrator

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 9 EmptyNed Jun 24, 2012 10:55 pm

Astra ::

ovaj je ispalio/ispalila totales...
neće da usvoji ovako dobro dete [You must be registered and logged in to see this image.]..

će ga deknem tavom... [You must be registered and logged in to see this image.]...
Nazad na vrh Ići dole
Danubius
Čuvar Vatre
Danubius

Godina : 64

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 9 EmptyNed Jun 24, 2012 10:56 pm

Kako da ne samo sto nisam, mozes ti meni da zavidis. Kad se rodi mala Teodora, onda je zaista rodjena pod srecnu zvezdu. Pa kad je donesem kuci iz bolnicu, pa u toplu sobu u bogatu veliku kucu, ima samo da uzivka i spavka. Srce malo tatino, ni sama cero moja nisi svesna kakav te lep zivot ceka pored mene. Ima vremena videces.
Još uvek nigde ne pomenu ženu-majku detetovu ,kao da ni ne postoji ?
Ovako se stiče utisak da može i "iz epruvete" ,može i surogat-majka ,će platiš neku da ti rodi ? Pa da se ponavlja dok ne bude žensko-ima se ,može se ? [You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]
Nazad na vrh Ići dole
Astra
Zvezda Foruma
Zvezda Foruma
Astra

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 9 EmptyNed Jun 24, 2012 10:58 pm

Ma pricaj sta oces, ja znam o menstruaciju i ako sam musko. Od stresa moze da se izgubi menstruacija cak na nekoliko meseci, e to necu dozvoliti da se dogodi mojoj mezimici. Njena majka, a moja zena ce od cerkine 10-te godine da prati, da li cerku boli stomak, da li ima sekret, da li ce uskoro dobiti. To je jedna od obaveza zene koja ima zensko dete.

Pa posto ce da zavrsi smao veliki odmor od skole,nece znati sama da prati jel ju nesto bole anamo dole po stomaku u nje ,pa ce naravno mama da tu pomogne,ako i ona bude znala..a a ko ne,fala bogu ti sve znas
Nazad na vrh Ići dole
Danubius
Čuvar Vatre
Danubius

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 9 EmptyNed Jun 24, 2012 11:01 pm

Usvoji me... [You must be registered and logged in to see this image.].
Samo ti podmeći dupe Đoletu -a on sumnjiv po pitanju "ženske dece " . [You must be registered and logged in to see this image.]
Tu je zakon nemoćan -nisi maloletna a i nije incest . [You must be registered and logged in to see this image.]
Uzmi Đole na probu, šta te košta . [You must be registered and logged in to see this image.]
Nego ....ovo usvajanje došlo nekako posle onih postova "imam 3 kuće ,5 lokala ....." Čudno ,čudno ..... [You must be registered and logged in to see this image.]

Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost
Anonymous

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 9 EmptyNed Jun 24, 2012 11:02 pm

smehsmeh
Nazad na vrh Ići dole
Djoka20

Djoka20

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 9 EmptyNed Jun 24, 2012 11:03 pm

Danubius brate, ce ima ona i mamu i saznacete sve. Necu nikog da placam, ako ne bude zensko zna se sta Djoka u tom slucaju radi, ali verujem da cu da imam cerku. Moja cerka ce zavrsiti srednju skolu, sigurno ce je zavrsiti i Astra nemoj da se segacis sa monom, ona ce osecati neke promene na njoj kada dodje do tog perioda. Majka je ta koja ce s njom o tome da prica, da je edukuje, savetuje a ko ce drugi? Zar, da dozvolim da mi cerka trazi pomoc na internetu, zbog toga, boze sacuvaj. Ja sam musko, i bice glupo da je ja savetujem i edukujem kad nemam iskustva s tim. Ja samo teoretski znam to, a majka je ta koja ce je uciti na prakticnim primerima.
Nazad na vrh Ići dole
Kijara-brm
Glavni Administrator
Glavni Administrator
Kijara-brm

Godina : 44
Humor : 𝑌𝐸𝑆-𝑌𝑜𝑢 𝑛𝑜𝑤 :)

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 9 EmptyNed Jun 24, 2012 11:07 pm

Milka Canic ::

ahahahahahahaha..obećavam... [You must be registered and logged in to see this image.]
TATA KUpI MI AUTO...BRMMM [You must be registered and logged in to see this image.]

Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.

Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑

Poslednji izmenio Kijara-brm dana Ned Jun 24, 2012 11:12 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh Ići dole
Djoka20

Djoka20

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 9 EmptyNed Jun 24, 2012 11:12 pm

Ocu cu ti kupim i to najskupa, sve o toj mislim. Ma sanjaj bre, sanjaj. Moja cerka ima da ima 13 godine a mrsava, nema ni grudi a slatkis lepota. Drugarice je zezaju, takve mrsavice mnogo kasno dobiju menstruaciju i imaju problema zbog kilaze. A ona im kaze, neko moze da kupi sve sto pozeli, a neko nema za uzinu. I spusti ih na zemlju, dobije menstruaciju u 15-toj godine, a one dobile u 10 godine al se muce a moja lepotica ih samo zeza. Da je ziva i zdrava, ali mnogo je volim.
Nazad na vrh Ići dole
Kijara-brm
Glavni Administrator
Glavni Administrator
Kijara-brm

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 9 EmptyNed Jun 24, 2012 11:14 pm

Ocu cu ti kupim i to najskupa, sve o toj mislim. Ma sanjaj bre, sanjaj. Moja cerka ima da ima 13 godine a mrsava, nema ni grudi a slatkis lepota. Drugarice je zezaju, takve mrsavice mnogo kasno dobiju menstruaciju i imaju problema zbog kilaze. A ona im kaze, neko moze da kupi sve sto pozeli, a neko nema za uzinu. I spusti ih na zemlju, dobije menstruaciju u 15-toj godine, a one dobile u 10 godine al se muce a moja lepotica ih samo zeza. Da je ziva i zdrava, ali mnogo je volim.

Ma jok ,ne sanjam..Spavam ko top [You must be registered and logged in to see this image.]...
Koju ti maštu imaš tetka....
Ebemte šašavu.... [You must be registered and logged in to see this image.]

Nazad na vrh Ići dole
Djoka20

Djoka20

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 9 EmptyNed Jun 24, 2012 11:16 pm

E...a te tetka. Ja imam mastu i ta masta ce se ostvari, kad se moja cerka rodi ima bude veselo. Muskog deteta u mojoj kuci, nikad nece biti to vam sada unapred kazem, pa makar usvojio devojcicu.
Nazad na vrh Ići dole
Astra
Zvezda Foruma
Zvezda Foruma
Astra

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 9 EmptyNed Jun 24, 2012 11:18 pm

Ma tetka vidi do 13 godina...a poslije tabula raza...hahah jbte,ne bi imali sta pisati da nije mentol bombona....lakse se dise.
Nazad na vrh Ići dole
Kijara-brm
Glavni Administrator
Glavni Administrator
Kijara-brm

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 9 EmptyNed Jun 24, 2012 11:18 pm

E...a te tetka. Ja imam mastu i ta masta ce se ostvari, kad se moja cerka rodi ima bude veselo. Muskog deteta u mojoj kuci, nikad nece biti to vam sada unapred kazem, pa makar usvojio devojcicu.

Usvoji me tatko... [You must be registered and logged in to see this image.]..
Biću dobra... [You must be registered and logged in to see this image.]

hahahahaha Astra... [You must be registered and logged in to see this image.]

Nazad na vrh Ići dole
Astra
Zvezda Foruma
Zvezda Foruma
Astra

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 9 EmptyNed Jun 24, 2012 11:19 pm

Djole,a da ti izvadis prvo materijale na pregled,da vidimo imas li cime da pravis.... mozda si i hadum pa samo sanjas.
Nazad na vrh Ići dole
Djoka20

Djoka20

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 9 EmptyNed Jun 24, 2012 11:20 pm

Ma vidim ja i dalje, ona se razvija porastu joj grudi, dobije menstruaciju, i bude dobra zenska. Usvajam male devojcice, a ne babe. Astra dodji da proveris.
Nazad na vrh Ići dole
Astra
Zvezda Foruma
Zvezda Foruma
Astra

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 9 EmptyNed Jun 24, 2012 11:21 pm

Usvoji me tatko... [You must be registered and logged in to see this image.]..
Biću dobra... [You must be registered and logged in to see this image.]

hahahahaha Astra... [You must be registered and logged in to see this image.]

Vec ima 39 kila...znaci,tu odgovara...jos samo da makne sise...original iz maste.
Nazad na vrh Ići dole
Astra
Zvezda Foruma
Zvezda Foruma
Astra

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 9 EmptyNed Jun 24, 2012 11:21 pm

Djokice...to treba provjere one sto mogu da radjaju...jbga,ja sad na vagu gledam samo.
Nazad na vrh Ići dole
Kijara-brm
Glavni Administrator
Glavni Administrator
Kijara-brm

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 9 EmptyNed Jun 24, 2012 11:26 pm

Ma vidim ja i dalje, ona se razvija porastu joj grudi, dobije menstruaciju, i bude dobra zenska. Usvajam male devojcice, a ne babe. Astra dodji da proveris.

ebala te baba... [You must be registered and logged in to see this image.]..

ja sam mawa,swatka... [You must be registered and logged in to see this image.]

Nazad na vrh Ići dole
Djoka20

Djoka20

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 9 EmptyNed Jun 24, 2012 11:28 pm

Samo se vi segacite sa monom, mozete samo to drugo ne mozete. Imacu ja moju cerku Teodoru, i ona ce svog tatu da cuva kad on vise ne bude mogo nista.
Nazad na vrh Ići dole
Kijara-brm
Glavni Administrator
Glavni Administrator
Kijara-brm

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 9 EmptyNed Jun 24, 2012 11:32 pm

Samo se vi segacite sa monom, mozete samo to drugo ne mozete. Imacu ja moju cerku Teodoru, i ona ce svog tatu da cuva kad on vise ne bude mogo nista.

Ni sad već ne možeš ništa... [You must be registered and logged in to see this image.]

Nazad na vrh Ići dole
Astra
Zvezda Foruma
Zvezda Foruma
Astra

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 9 EmptyNed Jun 24, 2012 11:34 pm

Za sta ce te cuva....hahaha mislim za izlozbu antikviteta?
Nazad na vrh Ići dole
bosankaa
★ Prva Oklagija Foruma ★
bosankaa

Godina : 43
Datum upisa : 17.02.2010

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 9 EmptyNed Jun 24, 2012 11:34 pm

jbt

Mašta nas održava...Mašta nas i lomi...
Nazad na vrh Ići dole
Djoka20

Djoka20

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 9 EmptyNed Jun 24, 2012 11:42 pm

Ma cerka oca obilazi, cuva, brine o njemu kad ostari. To je nesto sasvim normalno, i sta se tu cudite. Meni moja baba kaze, kad izgubis majku pola si siroce, a kad izgubis oca 100% si siroce. Zato cerke, oca cuvaju do poslednjeg sekunda do kad je on u zivotu.
Nazad na vrh Ići dole
Astra
Zvezda Foruma
Zvezda Foruma
Astra

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 9 EmptyNed Jun 24, 2012 11:44 pm

Lagala te baba :rlol:
Nazad na vrh Ići dole
Djoka20

Djoka20

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 9 EmptyNed Jun 24, 2012 11:49 pm

Jeste lagala me zena ima 64 godine, i zna dosta o zivotu. Sve je tako, neke devojke sa svojim ocem i ne komuniciraju, a kad bi samo znale kako neke devojcice bi sve dale da imaju oca, jer im je taj otac umro, poginuo i slicno. Zato dok imate oca cuvajte ga, i majku i oca da postujete neki bi dali sve da im se vrate roditelji.
Nazad na vrh Ići dole
Astra
Zvezda Foruma
Zvezda Foruma
Astra

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 9 EmptyNed Jun 24, 2012 11:53 pm

Zato dok imate oca cuvajte ga, i majku i oca da postujete neki bi dali sve da im se vrate roditelji.

E konacno i jedna pametna od tebe
Nazad na vrh Ići dole
Djoka20

Djoka20

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 9 EmptyPon Jun 25, 2012 12:06 am

Od mene su sve pametne, sve sto kazem kazem pametno.
Nazad na vrh Ići dole
Kijara-brm
Glavni Administrator
Glavni Administrator
Kijara-brm

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 9 EmptyPon Jun 25, 2012 12:10 am

Od mene su sve pametne, sve sto kazem kazem pametno.

A da?E tetka moja...dok mene ne usvojiš ..ništa pametno nisi uradio... [You must be registered and logged in to see this image.]

Nazad na vrh Ići dole
Djoka20

Djoka20

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 9 EmptySub Jun 30, 2012 2:17 pm

Ajde kazite nesto, jeste li se zapitali sto me nije bilo nekoliko dana? Pa nisam bio kraj Morave, iso sam u Svedsku kod mog rodjaka. I njemu pricam kako zelim cerku, a kako sina necu ni u snu i on kaze da sam u pravu. Reko sam mu, ako mi zena rodi sina da ce da jede tepanje svakog dana, on kaze bravo tako i treba. Jedan Svedjanin bogat covek, kad dobio cerku tuko zenu svakog dana, i posle godinu dana dobio sina.
Nazad na vrh Ići dole
Kijara-brm
Glavni Administrator
Glavni Administrator
Kijara-brm

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 9 EmptySub Jun 30, 2012 2:19 pm

Što ne osta u Švedskoj tetka... [You must be registered and logged in to see this image.]..
Nego si nas došao daviti...

Nazad na vrh Ići dole
Djoka20

Djoka20

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 9 EmptySub Jun 30, 2012 2:21 pm

Nisam teo, nisam tamo imao net i nisam teo da ostanem. Sta cu u Svedsku, pored moje reke Morave lepe reke, vekovima stare? Nema tamo zivota za Moravca.
Nazad na vrh Ići dole
Zana

Zana

Godina : 60
Datum upisa : 30.05.2012

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 9 EmptySub Jun 30, 2012 3:40 pm

djoko dabogda mu se na tebe ne dig'o.. :zubi3:
Nazad na vrh Ići dole
Djoka20

Djoka20

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 9 EmptySub Jun 30, 2012 6:14 pm

Ti stvarno oces da te prijavim? Ma sta bre ti zeno bozja oces od mene? Ma ne mozes tako da se ponasas, imaj ako oces 10 sinova, ce se usrecis od svi 10, ajde bre otkaci se od mene.
Nazad na vrh Ići dole
Djoka20

Djoka20

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 9 EmptyPon Jul 02, 2012 11:00 pm

Jedna devojka ima 20 godina. Raskine ona s momka, i razocara se u sve muskarce. Dodje kuci, pocne da place i njen tata je pita, cero moja sta se desilo, zasto places? A ona njemu, raskinula sam s deckom i on naso drugo. Tata ce na to, cero pile tatino pusti ga ne zna on sta je izgubio. Tata je odvede na pice, sednu s tatu u kafic i ona na njegove rame nasloni glavu. Kaze mu ona, tata svi muski su svinje samo si ti izuzetak. E to je prava ljubav oca i cerke. Tako ce i moja cerka meni da kaze.
Nazad na vrh Ići dole
Kijara-brm
Glavni Administrator
Glavni Administrator
Kijara-brm

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 9 EmptyPon Jul 02, 2012 11:17 pm

Evo me..Mene gotiviš ko so oči.... [You must be registered and logged in to see this image.]

Nazad na vrh Ići dole
doctorr67
NR .1 foruma
NR .1 foruma
doctorr67

Humor : Onaj koji napravi gresku, a ne ispravi je - cini i drugu gresku!!
Datum upisa : 20.12.2007

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 9 EmptyPon Jul 02, 2012 11:38 pm

Nazad na vrh Ići dole
Djoka20

Djoka20

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 9 EmptyUto Jul 03, 2012 12:19 am

Ma sta ti kazes? Sta ti ovo znaci?
Nazad na vrh Ići dole
Kijara-brm
Glavni Administrator
Glavni Administrator
Kijara-brm

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 9 EmptyUto Jul 03, 2012 12:22 am

Ma sta ti kazes? Sta ti ovo znaci?

da si nadero ko žuti.... [You must be registered and logged in to see this image.]

Nazad na vrh Ići dole
montoya
NR .1 foruma
NR .1 foruma
montoya

Datum upisa : 09.02.2008

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 9 EmptyUto Jul 03, 2012 11:38 am

da si nadero ko žuti.... [You must be registered and logged in to see this image.]

jess valla, i ti bi mu batine dala.On bi samo jednu malu ćerku, a ti vodi računa da ti neuzme pravu "merku" 600 shacke

Ludosti učinjene u mladosti ne može nadoknaditi sva mudrost u starosti.
..
Nazad na vrh Ići dole
Danubius
Čuvar Vatre
Danubius

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 9 EmptyUto Jul 03, 2012 12:02 pm

Jedna devojka ima 20 godina. Raskine ona s momka, i razocara se u sve muskarce. Dodje kuci, pocne da place i njen tata je pita, cero moja sta se desilo, zasto places? A ona njemu, raskinula sam s deckom i on naso drugo. Tata ce na to, cero pile tatino pusti ga ne zna on sta je izgubio. Tata je odvede na pice, sednu s tatu u kafic i ona na njegove rame nasloni glavu. Kaze mu ona, tata svi muski su svinje samo si ti izuzetak. E to je prava ljubav oca i cerke. Tako ce i moja cerka meni da kaze.
Meni to više liči na pedofilske maštarije .

Nazad na vrh Ići dole
Kijara-brm
Glavni Administrator
Glavni Administrator
Kijara-brm

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 9 EmptyUto Jul 03, 2012 12:14 pm

Ovaj/ova je definitivno prekršio/a..pravilnik .
Zgražaju se stari forumaši,a tek novi što tek dođu...Vide šta se dopušta,i maknu se...
Dalo mu se vremena i prostora,no on je to iskoristio na sasvim neljudski način..

Nazad na vrh Ići dole
Djoka20

Djoka20

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 9 EmptyUto Jul 03, 2012 2:07 pm

Alo be ljudi koj vam djavo? Kakve pedofilske mastarije, ja se priv istih zgrozavam, a kamo li da ja o tome mastam. Kijara ja sam musko i nemas potrebe da stavlja ova prekrsila, shvati to vec jednom da sam musko. Mene na ovaj forum niki ne razume.
Nazad na vrh Ići dole
Djoka20

Djoka20

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 9 EmptyUto Jul 03, 2012 2:20 pm

Zelim od Danubius obrazlozenje, da li ono znaci zut karton? I zbog cega?
Nazad na vrh Ići dole
Kijara-brm
Glavni Administrator
Glavni Administrator
Kijara-brm

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 9 EmptyUto Jul 03, 2012 2:44 pm

iz zabave.. [You must be registered and logged in to see this image.]..valda si prećero...(umeš da čitaš šta ti je čovek napisao?)
od mene imaš crveni...TETKA [You must be registered and logged in to see this image.]

Nazad na vrh Ići dole
Djoka20

Djoka20

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 9 EmptyUto Jul 03, 2012 2:45 pm

Ko tebe sta pita baba? Ovo nisu pedofilske mastarije, i to nema veze sa tem.
Nazad na vrh Ići dole
Kijara-brm
Glavni Administrator
Glavni Administrator
Kijara-brm

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 9 EmptyUto Jul 03, 2012 2:47 pm

Ko tebe sta pita baba? Ovo nisu pedofilske mastarije, i to nema veze sa tem.

oči moje lepe...samo nastavi...TETKA..čeka te i crveni:)))
no kakve su maštarije.ajde objasni...

Nazad na vrh Ići dole
Djoka20

Djoka20

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 9 EmptyUto Jul 03, 2012 3:32 pm

Po ovim mastarijama se vidi da sam jako dobar covek. Koji bre otac za cerku, bi sve dao pa cak da joj da zivot da ne radi nista a da ima? Samo ja. Pojedini uopste ne vole svoje cerke, samo zato sto su zenski a ja? Ja mastam o cerki i zasluzujem je.
Nazad na vrh Ići dole
Zana

Zana

Godina : 60
Datum upisa : 30.05.2012

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 9 EmptyUto Jul 03, 2012 3:40 pm

&%)=?#"" wc
Nazad na vrh Ići dole
Danubius
Čuvar Vatre
Danubius

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 9 EmptyUto Jul 03, 2012 3:51 pm

Vrlo rado . Čitam šta pišeš ,i što se mene tiče , piši šta hoćeš -mada forum ima i druge teme ,sem "hoću ćerku" .
Međutim ,opisi nežnosti sa tvojom "budućom ćerkom" (sedenje na kolenima ,grljenje ,ljubljenje -zaključno sa poslednjim ) asociraju na pedofiliju .
Dozvoli da su ovde odrasli ljudi koji imaju žensku decu ,i očevi i majke -i javljaju mi se da se takvi postovi brišu iz razloga koje ti navedoh .
Šta pojedinci tačno napišu ,neću ovde da stavim,ali se reč "pedofilski" javlja sad već konstantno .
I ja imam sestru ,i moja sestra ima dve kćerke ,i ne sećam se da sam ih ikada zatekao u situacijama kakve ti opisuješ -jer smo normalna porodica .Za tvoju informaciju -postoje godine kada ženska deca sama naprave granicu u manifestacijama nežnosti prema muškom roditelju .
U tvojim opisima je to već devojčica koja "ima momka" -dakle ,formirana mlada žena ,kako to izgleda da sedi u krilu i grli i ljubi se sa ocem ?
Da nećeš i da je kupaš dok se ne uda ?
Vodi računa da imamo ovde i psihologe i prosvetne i zdravstvene i socijalne radnike -i da dele isto mišljenje .
Tako da je onaj "karton" uljudna opomena da ton pisanja premestiš iz "Lolita scena " u nešto prihvatljivije za ostale.

Nazad na vrh Ići dole
Djoka20

Djoka20

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 9 EmptyUto Jul 03, 2012 5:16 pm

Ja ljubljenje pominjao nisam. Niti sam pominjao niti cu ga pominjati, jer to bi zaista licilo na pedofiliju, a ne ovo. Svaki otac ima pravo da voli svoju cerku, a takodje i da cerka ima prava da voli svog oca i da brine o njemu naravno, u nekim kasnim godinama. Ja se slazem, da u odredjenim godinama treba da se napravi neka granica, ali svaka cerka dok joj je otac ziv treba da ga voli i brine o njemu. Ja znam da mnogi ocevi zenski dece su razocarani, zato sto imaju zensko dete i ovakav post i stav prema zenskoj deci, za njih je neprihvatljiv.
Nazad na vrh Ići dole
Danubius
Čuvar Vatre
Danubius

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 9 EmptyUto Jul 03, 2012 5:26 pm

... shvati to vec jednom da sam musko. Mene na ovaj forum niki ne razume.
Razume ili ne ,da ne ulazim u to .
Ali na osnovu onoga što napisa ,biće da ti nijedan roditelj odavde ne bi dao svoju ćerku (za ženu )
Mislim pre svega na one tvoje teorije "ako ne rodi ,tepanje ....itd"
(A ne bi se iznenadio ni da svoje devojčice drže podalje -preventivno )
Ne čudim se uopšte što si još momak ,sa tak*o razmišljanje . [You must be registered and logged in to see this image.]

Nazad na vrh Ići dole
Djoka20

Djoka20

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 9 EmptyUto Jul 03, 2012 5:43 pm

Ja cu se ozenim, ne sekiraj se ti i to sa neku devojku iz planinu. Em, je mirna, glupa ne zna nista, skromna pa ima li ista bolje? Nema. De de ti me napravi gore nego pedofila, jeste ja ujedam pa sad svi decu od mene treba sklanjav, ja mrzim musku decu al ako ne musko dete ne dira necu mu nista. Ozenicu se ja i imacu cerku.
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 9 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Muskarac koji zeli zensko dete
Nazad na vrh 
Strana 9 od 13Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Sledeći
 Similar topics
-
» saznaj jesi li musko ili zensko
» Ljuti ste na dete
» IZBOR IMENA za dete ?

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
DANUBIUS FORUM @ osnovano 2007 -  :: ŽIVOT I PRIKLJUČENIJA :: PORODICA /DOMAĆINSTVO :: TINEJDŽER /ADOLESCENT KLUB-
Skoči na: