| FACEBOOK ZAGLUPLJUJE -biseri sa Facebooka | |
|
+20bosankaa Diplomirani Duduk sunrise Danubius ZoxZoja sonia Astra Sibila_ MadamX brdjanin dusicaa Marea zoran1970 AstrinaKomsinica Okano Lakota pesma Ladyintheblack podbarac Kijara-brm 24 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Danubius Čuvar Vatre
Godina : 64 Location : Datum upisa : 19.01.2008
| Naslov: FACEBOOK ZAGLUPLJUJE -biseri sa Facebooka Uto Nov 27, 2012 9:10 am | |
| Poznato je da se na Facebooku mogu pročitati takve budalaštine ,da vam pamet stane .Pa hajde da ovde sakupimo neke od tih bisera -komentare,statuse,sulude lajkove, slike .....evo ,ovo za početak . Teško i nadmašiti
Poslednji put izmenio Danubius dana Ned Maj 17, 2015 11:14 am, izmenio ukupno 2 puta | |
|
| |
AstrinaKomsinica Master Spamer
| Naslov: Re: FACEBOOK ZAGLUPLJUJE -biseri sa Facebooka Uto Nov 27, 2012 11:04 am | |
| http://www.likemanija.com/index.php/site/status/2294
"Ljubio ju je nezno, ostala je bez daha, skinula je puder, umro je od straha!". | |
|
| |
Kijara-brm Glavni Administrator
Godina : 44 Location : 𝐹 - 𝐴𝑁 - 𝑇 - 𝐴𝑆 - 𝑇 𝐼 𝐶 Humor : 𝑌𝐸𝑆-𝑌𝑜𝑢 𝑛𝑜𝑤 :) Datum upisa : 21.12.2008
| Naslov: Re: FACEBOOK ZAGLUPLJUJE -biseri sa Facebooka Uto Nov 27, 2012 11:11 am | |
| Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
|
| |
| Naslov: Re: FACEBOOK ZAGLUPLJUJE -biseri sa Facebooka Uto Nov 27, 2012 11:13 am | |
| Idi na site, ima tona:)))))))) | |
|
| |
Okano Somborska Ruža
Godina : 49 Datum upisa : 06.01.2012
| Naslov: Re: FACEBOOK ZAGLUPLJUJE -biseri sa Facebooka Uto Nov 27, 2012 11:23 am | |
| auuuu a ja sto nadjem bisere nemate pojma ....najbolje mi one sto kruzu okolo ..... duni u dlan pozeli zelju pritisni ne znam sta i na ekranu ce ti se pojaviti simpatija ili ono : ako ne posaljes ovo do sutra ujutro ces umreti ... eh sto ja volim to kad izjutra ustanem i vidim da sam mrtva , pa lepsi osecaj ne mozes da dozivis | |
|
| |
| Naslov: Re: FACEBOOK ZAGLUPLJUJE -biseri sa Facebooka Uto Nov 27, 2012 11:25 am | |
| E ti su najbolji, i jos mi smjesti 20 drugih u inbox, pa se naljuti kad se "iskljucim" hahahahahahaha | |
|
| |
Godina : 44 Location : 𝐹 - 𝐴𝑁 - 𝑇 - 𝐴𝑆 - 𝑇 𝐼 𝐶 Humor : 𝑌𝐸𝑆-𝑌𝑜𝑢 𝑛𝑜𝑤 :) Datum upisa : 21.12.2008
| Naslov: Re: FACEBOOK ZAGLUPLJUJE -biseri sa Facebooka Uto Nov 27, 2012 11:29 am | |
| - AstrinaKomsinica ::
- http://www.likemanija.com/index.php/site/status/2294
"Ljubio ju je nezno, ostala je bez daha, skinula je puder, umro je od straha!". našla..ima svega... OVAN: Hoćemo još jednom ? BIK: Gladan sam, da naručimo picu ? BLIZANCI: Gde je daljinski ? RAK: Kada ćemo se venčati ? LAV: Zar nisam fantastičan ? DEVICA: Treba da operem posteljinu. VAGA: Bilo mi je super ako je i tebi bilo super. ŠKORPIJA: Treba da te odvežem, je l' da ? STRELAC: Nemoj me zvati, zvaću ja tebe. Ozbiljno. JARAC: Imaš vizit kartu ? VODOLIJA: A da probamo sad bez odeće ? RIBE: Kako ono reče da se zoveš ? Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
|
| |
Okano Somborska Ruža
| Naslov: Re: FACEBOOK ZAGLUPLJUJE -biseri sa Facebooka Uto Nov 27, 2012 11:39 am | |
| a nekad ocima ne verujem ka dprocitam kakve budalastine pisu , a ljudi moji mi nismo imali net gde sve sto te zanima mozes procitati pa smo bili pametniji sa knjigama , e jebes mi sve....
ovi sto se vise "edukuju " to su gluplji | |
|
| |
Danubius Čuvar Vatre
| Naslov: Re: FACEBOOK ZAGLUPLJUJE -biseri sa Facebooka Ned Feb 24, 2013 7:11 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: FACEBOOK ZAGLUPLJUJE -biseri sa Facebooka Pon Feb 25, 2013 12:07 am | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: FACEBOOK ZAGLUPLJUJE -biseri sa Facebooka Pon Feb 25, 2013 12:12 am | |
| Grupe Žena bez dupeta, ko selo’ bez crkve… I cure sa malim sisama imaju srce… Svi ljudi koje je ptica posrala… Saznajte ko Vam gleda 3 tegle Ajvara kroz prozor od špajza Svaki 60 sekundi u Africi prođe jedna minuta… Grupa za grupno grupiranje… Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
|
| |
| Naslov: Re: FACEBOOK ZAGLUPLJUJE -biseri sa Facebooka Pon Feb 25, 2013 12:13 am | |
| statusi N.N.: je fascinirana osobama koje moraju da svoj status updateuju svakih 5 minuta kako mi ne bismo slucajno bili uskraceni saznanjima tipa: Jedem, Serem, Gledam u plafon, Serem opet. N.N.: ovde nije sex and city ovde je village and masturbation ... NN: Pun mi je k..... ovih statusa na FB-u i ko sta radi u kom trenutku...alo ljudi.....evo,ja sad kenj... u svojoj sobi jer nemam laptop pa da odem u kupatilo! N.N.: Nismo imali struje u zgradi. Milica se zaglavila u liftu sa dostavljacem hrane, i kolegom sa 12. sprata. Veca i ja smo krenule peske da spasavamo zaglavljene u liftu Veca kaze da se oseca kao da gubimo cas. Masa nas je slikala, Boki kaze da je napolju pakao. Struja je stigla i sve je kao i pre... N.N.: Majkl Džekson neće biti kremiran, pošto je 86% njegovog tela sada od plastike. Umesto toga, biće recikliran u fabrici LEGO, tako da će i dalje moći da se igra sa decom... 21. N.N.: ujutru ne jedem - na facebooku sam, popodne ne rucam - na facebooku sam, navece ne veceram - na facebooku sam...nocu ne spavam - gladna sam.., N.N.: Ako su FB statusi odraz trenutnog dushevnog stanja ja sam definitivno dushevni bolesnik! N.N.: Moj zivot je kao vimbldon. Samo trava i bele linije... NN: Novak Djokovic je jedini Srbin koji posteno zivi od reketa !! N.N.: jedva cekam da iz AMSTERDAMA stigne moj drugar MR.STEFAN BROWN koji je,inace,FREESTYLER i mnogo RICH,posto radi u MAGACINU,i moja drugarica MISS MONEYPENNY koja obozava da nosi RED SHOES! odmah idemo u kafanu,ali TRAMVAJEM ili BUSOM,posto cemo piti alkohol,a ne H2O,i necemo praviti TIME OUT,osim da odgledamo omiljenu seriju BLAYWATCH! a,sutra cemo da mamuramo uz neki lagani SOUND i SUNSET.. . NN.: Jutros sam se dogovorio sa drugaricom da se nadjemo ''kod Konja''. I ona došla kod mene!!! WTF?!?
NN.:U zdravom hardveru zdrav softver. :> N.N.:...molim komsiju od koga kradem wireless da ga vec jednom iskljuci...inace mi propade junski rok... )). N.N.: MOJI SU STATUSI BISERI RASUTI PO CELOM NETU...A JA SAM SELICA PA IX PROMENIM NEKAD U LETU...DAL JE TO SUDBINA IL KO ZNA SHTA LI JE?? KAD GOD IX PROMENIM NEKO IH LAJKUJE...NEKO IH LAJKUJE... NEKO IZ MOJIH FRENDOWA )) PPpppp Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
|
| |
Danubius Čuvar Vatre
| Naslov: Re: FACEBOOK ZAGLUPLJUJE -biseri sa Facebooka Ned Mar 10, 2013 8:31 am | |
| Facebook zid na zidu hrama Zašto i bogovi ne bi imali svoje Facebook profile? Facebook profil oslikan je na hinduističkom hramu u Indiji, a pripada boginji znanja Sarasvati, koja za prijatelje ima i druge hinduističke bogove, kao što su Krišna, Lakšmi, Šiva, Kali i drugi. Verovatno ste već do sada primetili kako po društvenim mrežama kruži fotografija kuće u Indiji koja je oslikana kao naslovna stranica facebooka. Ukoliko ste pomislili kako je zaluđeni ovisnik o Facebook-u obojio fasadu svoje kuće kako bi izgledala kao profil na već spomenutoj društvenoj mreži, delimično ste u pravu. Među informacijama o vlasniku profila nalazi se i mesto stanovanja - raj, a gde bi drugde bogovi živeli. | |
|
| |
Danubius Čuvar Vatre
| Naslov: Re: FACEBOOK ZAGLUPLJUJE -biseri sa Facebooka Sre Mar 20, 2013 7:08 pm | |
| Vezano za temu ....FB korisnici ,kada nekoga "izbace sa prijatelja " to se tumači kao -mrzim te ,ne želim više da imam posla sa tobom ,nikakav si čovek ,ne znam čime da poredim -kada se ljudi posvađaju ,pa okreću glavu ,"ne govore " ? To nije infantilno ,jer se radi o odraslim ljudima . To je priglupo . | |
|
| |
| Naslov: Re: FACEBOOK ZAGLUPLJUJE -biseri sa Facebooka Sre Mar 20, 2013 10:27 pm | |
| - Danubius ::
- Vezano za temu ....FB korisnici ,kada nekoga "izbace sa prijatelja " to se tumači kao -mrzim te ,ne želim više da imam posla sa tobom ,nikakav si čovek ,ne znam čime da poredim -kada se ljudi posvađaju ,pa okreću glavu ,"ne govore " ?
To nije infantilno ,jer se radi o odraslim ljudima . To je priglupo . Debi, Doli, jeste culi?! :rlol: :rlol: :rlol: :rlol: :rlol: :rlol: | |
|
| |
| Naslov: Re: FACEBOOK ZAGLUPLJUJE -biseri sa Facebooka Sre Mar 20, 2013 10:30 pm | |
| Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
|
| |
| Naslov: Re: FACEBOOK ZAGLUPLJUJE -biseri sa Facebooka Sre Mar 27, 2013 12:24 pm | |
| A sto ne volim kad vidim da se neko pre,,,,,,zorom. Mlada najveca smrdara na fb, nema onog koga nije olajala, drzimo je svi za friend samo zbog smijeha,,,,i ondaK se nadje da kaze: Da se tracanje podrazumijeva pod zaposlenje, nezaposlenost bi bila minimalna. ?!??!?! wtf CEO muhahahahahahahaahah | |
|
| |
| Naslov: Re: FACEBOOK ZAGLUPLJUJE -biseri sa Facebooka Sre Mar 27, 2013 1:42 pm | |
| Neko nadje potkovicu i kaže biću srećan,a ja nadjem kompletnog konja i opet ništa? DA BOG DA TI ISPALI KLJUČEVI USRED GEY PARADE! Kasne mi notifikacije,izgleda da mi je fejs trudan . Alkohol je naš najveći neprijatelj. A samo kukavice beže od neprijatelja. …molim komšiju od koga kradem wireless da ga vec jednom isključi…inače mi propade junski rok… Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
|
| |
podbarac Lala iz Bosne
Godina : 69 Location : Novi Sad Humor : Ta dašta Datum upisa : 30.11.2012
| |
| |
Okano Somborska Ruža
| Naslov: Najludje FB grupe .... Sre Dec 04, 2013 11:50 pm | |
| U zadnje vreme nicu sve vise novih FB grupa i stranica, i to sa sto ludjim naslovima. Ima li to smisla u opste ? Kakvu poruku nosi ? U glavnom su to prekopirane slike sa drugih stranica ili grupa. Koliko sam shvatila sto je nesto nenormalnije to je posecenije ....
Ili je to prosto lajk manija nemam pojma , ali naisla sam na definitivno nenormalne grupe i straniece, cak se nekad i dobro nasmejem .....
evo neki od tih ....
1. Zamotaj se u kovertu i pošalji se u pičku materinu
https://www.facebook.com/posalji.kovertu
2.Zar već,hvala Bogu,idete? Što ne ostanete,ne daj Bože,još malo?
https://www.facebook.com/pages/Zar-ve%C4%87hvala-Boguidete-%C5%A0to-ne-ostanetene-daj-Bo%C5%BEejo%C5%A1-malo/123654794311943?ref=profile
3.Bolje ispasti glup,nego iz aviona x)
https://www.facebook.com/pages/Bolje-ispasti-glupnego-iz-aviona-x/140846372759864
4.MA Sigurno
https://www.facebook.com/pages/MA-Sigurno/503287326386767?fref=pb&hc_location=profile_browser | |
|
| |
| Naslov: Re: FACEBOOK ZAGLUPLJUJE -biseri sa Facebooka Sre Dec 04, 2013 11:56 pm | |
| 1. Zamotaj se u kovertu i pošalji se u pičku materinu
ja več jesam..u toj grupi..ima smešnih statusa... :zubi3: Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
|
| |
Okano Somborska Ruža
| Naslov: Re: FACEBOOK ZAGLUPLJUJE -biseri sa Facebooka Čet Dec 05, 2013 12:06 am | |
| Svi mi koji smo crkli od smijeha a jos nismo mrtvi
https://www.facebook.com/Belmin.pagee?fref=pb&hc_location=profile_browser
Hahahahahahhahahahahahahahahaha ili NE?! xDD
https://www.facebook.com/Dragan.PageXD?fref=pb&hc_location=profile_browser
E, jel imas 2 lista?
https://www.facebook.com/Andreey.Pagee?fref=pb&hc_location=profile_browser | |
|
| |
Lakota - slučajna prolaznica-
Datum upisa : 11.07.2013
| |
| |
| Naslov: Re: FACEBOOK ZAGLUPLJUJE -biseri sa Facebooka Sub Maj 10, 2014 9:20 pm | |
| Jebeš Krizu Kad Je Piva Blizu
https://www.facebook.com/pages/Jebe%C5%A1-Krizu-Kad-Je-Piva-Blizu/162657417087296?fref=ts Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
|
| |
Danubius Čuvar Vatre
| Naslov: Re: FACEBOOK ZAGLUPLJUJE -biseri sa Facebooka Pet Maj 16, 2014 4:45 pm | |
| Koliki moron moraš biti za ovo ? Magazin Aura пре 2 ч. Naselje Dobor, Modriča! Sve kuće potopljene
- 11 особа каже да им се свиђа ово.
| |
|
| |
Astra Zvezda Foruma
Godina : 64 Location : podnozje Alpi Datum upisa : 20.06.2008
| Naslov: Re: FACEBOOK ZAGLUPLJUJE -biseri sa Facebooka Pet Maj 16, 2014 5:00 pm | |
| E i meni je stvarno to glupo,nek se lajka a ne misle da lajk znaci SVIDJA MI SE....mozak dragi,niposto nije skup. | |
|
| |
| Naslov: Re: FACEBOOK ZAGLUPLJUJE -biseri sa Facebooka Pet Maj 16, 2014 7:33 pm | |
| I još kad te neko taguje na takvoj slici..tj nečijoj muci... Zaista ,gde je pamet? Šta sve ljudi ne lajkuju.Katastrofa... Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
|
| |
ZoxZoja Stela Polaris
Godina : 56 Location : Plava Planeta Datum upisa : 13.01.2013
| Naslov: Re: FACEBOOK ZAGLUPLJUJE -biseri sa Facebooka Uto Maj 27, 2014 11:49 am | |
| Danas u 10h stupio na snagu zakon od facebooku. IZJAVLJUJEM da je za upotrebu mojih ličnih podataka i fotografija u svakom trenutku potreban moj licni pristanak (BERNSKA KONVENCIJA).Svako ko čita, može kopirati ovaj tekst i objaviti ga na svojoj FB stranici.To će ga staviti pod zaštitu zakona .Obavještavam FB administraciju da je od ovog trenutka strogo zabranjeno objavljivanje , kopiranje, distribuiranje mojih ličnih podataka ili preuzimanje bilo kakve druge akcije protiv mene, na osnovu mog FB profila ili njegovih sadržaja.Sadržaj ovog profila je pod nevidljivom oznakom "PRIVATNO" i ne sme se narušavati. (UKC 1 1-308-1-103 i rimski Status) Svim članovima se preporučuje da objave ovo obaveštenje u ovoj formi ili dopunjeno novim detaljima koji se odnose na mogućnost zloupotrebe podataka sa FB profila i privatnih prepiski koje imaju veze sa FB komunikacijom. Preporuka je da se obavještenje objavi u ovoj formi. Ako izjavu ne objavite na svom zidu, smatraće se da ste prećutno pristali i dozvolili korištenje vaših ličnih, biografskih podataka, fotografija i ostalih elemenata profila kao i slanje virusa u moje ime
Evo ga opet ovaj zakon. Lane, ne sećam se tačno datuma, se vrtio kao nenormalan po zidovima. Sad ga je opet neko iskopao i pustio u promet. Rang "nedelje borbe protiv raka dojke" i ljigavih statusa na zadatu temu "nedelja ćerki/sinova". | |
|
| |
| Naslov: Re: FACEBOOK ZAGLUPLJUJE -biseri sa Facebooka Uto Maj 27, 2014 1:09 pm | |
| Ne kopiram više ništa...tog tipa... Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
|
| |
Danubius Čuvar Vatre
| Naslov: Re: FACEBOOK ZAGLUPLJUJE -biseri sa Facebooka Sub Avg 02, 2014 12:09 am | |
| Internetom se proširilo dopisivanje dveju devojaka preko Fejsbuka, a jedna od njih je veoma duhovita... Naime, reč je o tome da je jedna devojka drugoj zatražila šifru za Fejsbuk, kako bi mogla i sa njenog profila da igra igrice. Druga devojka je na veoma duhovit način odbila, ali ova to očigledno nije shvatila. Pogledajte prepisku... | |
|
| |
| Naslov: Re: FACEBOOK ZAGLUPLJUJE -biseri sa Facebooka Sub Avg 02, 2014 12:16 am | |
| Ukrala hahahahahahahahahahahaha | |
|
| |
| Naslov: Re: FACEBOOK ZAGLUPLJUJE -biseri sa Facebooka Sub Avg 02, 2014 12:16 am | |
|
| |
| Naslov: Re: FACEBOOK ZAGLUPLJUJE -biseri sa Facebooka Sub Avg 02, 2014 12:17 am | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: FACEBOOK ZAGLUPLJUJE -biseri sa Facebooka Sub Avg 02, 2014 12:19 am | |
- HIT! hahahahahahahahahah
pazi na čiji zid stavljaš da ne bi bilo blok... kod mene smeš... Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
|
| |
| |
| |
| Naslov: Re: FACEBOOK ZAGLUPLJUJE -biseri sa Facebooka Sub Avg 02, 2014 12:39 am | |
|
| |
Astra Zvezda Foruma
Godina : 64 Location : podnozje Alpi Datum upisa : 20.06.2008
| Naslov: Re: FACEBOOK ZAGLUPLJUJE -biseri sa Facebooka Sub Avg 02, 2014 12:48 am | |
| Kona ide Tvrletovim stopama....skuplja blokove na FB....hahhaha | |
|
| |
| Naslov: Re: FACEBOOK ZAGLUPLJUJE -biseri sa Facebooka Sub Avg 02, 2014 12:59 am | |
| - Astra ::
- Kona ide Tvrletovim stopama....skuplja blokove na FB....hahhaha
Ja jebo te hahahahahahahahahahahah Moracu se preispitat hahahahahahahaha | |
|
| |
| Naslov: Re: FACEBOOK ZAGLUPLJUJE -biseri sa Facebooka Sub Avg 02, 2014 1:15 am | |
- Astra ::
- Kona ide Tvrletovim stopama....skuplja blokove na FB....hahhaha
Ja jebo te hahahahahahahahahahahah Moracu se preispitat hahahahahahahaha psuješ :D dok sam bila na farmi sa strane mi izlaze notifikacije iz one grupe. pa onima tamo samo jezik ispada... Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
|
| |
| Naslov: Re: FACEBOOK ZAGLUPLJUJE -biseri sa Facebooka Sub Avg 02, 2014 1:26 am | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: FACEBOOK ZAGLUPLJUJE -biseri sa Facebooka Sub Avg 02, 2014 1:28 am | |
| Sutra ću detaljnije da pregledam.Mašala,svakakvih ima... . Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
|
| |
| Naslov: Re: FACEBOOK ZAGLUPLJUJE -biseri sa Facebooka Sub Avg 02, 2014 1:32 am | |
| A ono je vodeci kramp hahahahahahahahahahaha | |
|
| |
Danubius Čuvar Vatre
| |
| |
Danubius Čuvar Vatre
| Naslov: Re: FACEBOOK ZAGLUPLJUJE -biseri sa Facebooka Sre Avg 06, 2014 10:11 am | |
| PANIKA: Amerikanci zvali hitne službe jer im Fejsbuk nije radio pola sata Verovatno ste i sami primetili da društvena mreža Fejsbuk nije radila oko pola sata u petak posle podne. ... ------- Sve je rečno ,zar ne ? | |
|
| |
| Naslov: Re: FACEBOOK ZAGLUPLJUJE -biseri sa Facebooka Sre Avg 06, 2014 1:29 pm | |
| - Danubius ::
PANIKA: Amerikanci zvali hitne službe jer im Fejsbuk nije radio pola sata
Verovatno ste i sami primetili da društvena mreža Fejsbuk nije radila oko pola sata u petak posle podne. ...
------- Sve je rečno ,zar ne ?
don"t širiti paniku... :zubi3: mnogi će se kill zbog fb..:D Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
|
| |
Danubius Čuvar Vatre
| Naslov: Re: FACEBOOK ZAGLUPLJUJE -biseri sa Facebooka Sre Okt 22, 2014 8:37 pm | |
| BRUKA: Čestitali rodjendan Šumaricama na Fejsbuku! | (Šumarice kod Kragujevca ,mesto streljanja đaka u II svetskom ratu ,godišnjica ) A i jedan moron došao u nemačkom dresu na komemoraciju? | |
|
| |
ZoxZoja Stela Polaris
Godina : 56 Location : Plava Planeta Datum upisa : 13.01.2013
| |
| |
podbarac Lala iz Bosne
Godina : 69 Location : Novi Sad Humor : Ta dašta Datum upisa : 30.11.2012
| |
| |
| Naslov: Re: FACEBOOK ZAGLUPLJUJE -biseri sa Facebooka Sre Okt 29, 2014 11:39 am | |
| :zubi3: biserka:D Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
|
| |
pesma Sestra Vetra
Humor : 'El' se to jede? Datum upisa : 26.09.2014
| |
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: FACEBOOK ZAGLUPLJUJE -biseri sa Facebooka | |
| |
|
| |
| FACEBOOK ZAGLUPLJUJE -biseri sa Facebooka | |