Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
DOBRO NAM DOŠLI !
DANUBIUS FORUM @ osnovano 2007 -
Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
DOBRO NAM DOŠLI !
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
-MI NISMO KAO DRUGI -Liberté, égalité, fraternité-
"Ljepota snova je da i nemoguće želje postaju moguće. I siromašni mogu biti bogati, starci mladići, slabi snažni, u svojim snovima. Na nesreću lijepim je snovima kraj kad se vrati u stvarnost."
Poslednji izmenio Kijara-brm dana Sre Jan 21, 2015 1:44 am, izmenjeno ukupno 1 puta
Kijara-brm Glavni Administrator
Datum upisa : 21.12.2008
Naslov: Re: Dreams ♥ ♥ ♥ Sub Jun 21, 2014 1:57 am
[You must be registered and logged in to see this image.] ''Možeš li me voljeti ovakvu? Ljepljivu od snova? Ovakvu, sa osmijehom ispred svega i stopalima visoko iznad zemlje? Jer to je ono što umijem, da letim i sanjam sasvim obične stvari; sasvim običnog tebe.'' Pomisli kako mene nije ni bilo. Kako sam ja sam sebe izumeo samo da bi me ti volela. Samo da bih umeo biti san tvoj o meni. Tvoj san koji me je gorko boleo. Pomisli sve sto ti je uteha. Poveruj kako sam ja kriv sto u meni jos pre rodjenja, pre detinjstva i pre mladosti gori bolna i ziva strast da sve svoje i tudje radosti pretvaram u boli!
Kijara-brm Glavni Administrator
Datum upisa : 21.12.2008
Naslov: Re: Dreams ♥ ♥ ♥ Ned Jun 29, 2014 12:20 am
Svi vaši snovi mogu postati stvarnost – ukoliko imate hrabrosti da ih slijedite.”
Poslednji izmenio Kijara-brm dana Ned Apr 19, 2015 5:39 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Nut Sky Goddess, Mother of the Gods
Datum upisa : 23.03.2011
Naslov: Re: Dreams ♥ ♥ ♥ Ned Jun 29, 2014 1:44 am
..Dakle svi nasi snovi,upucuju na pronicljiv zakljucak..Svi koji sanjamo,(u dijalogu sa terapeutom..)ako budemo podstaknuti, da pricamo o slikama iz svog sna ,i mislima koje one pokrecu u nasem umu, odajemo i otkrivamo nesvesnu pozadinu svojih neprijatnosti ..dakle i ono sto govorimo..i ono sto precutkujemo..Trapeut nas tako lako moze ''uloviti''..Ne mozemo skrivati,iako to mozda zelimo..
Sanjajte,smiješite se i šalite kad god stignete jer to je jedino dobro što nam još ostaje u ovom ludom i pokvarenom svijetu,to je nešto što nas još uvijek održava normalnima..
Snovi su prozori naše mašte, unutrašnjeg duha i snage, naših najskrivenijih i najtananijih želja, snovi su pokazatelj svega onoga što bismo mogli, kada bi čvrsto vjerovali da su čuda moguća, kao što vjerujemo u ovaj trenutak!
Od snova rastemo. Svi su veliki ljudi sanjari. Oni vide stvari u mekoj sumaglici proljećnjeg dana ili u crvenoj vatri dugih zimskih večeri. Neki od nas dopuštaju da takvi snovi umru, ali drugi se brinu o njima i štite ih, njeguju u lošim danima, sve dok ih ne dovedu na sunce i svijetlo koje uvijek dolazi onima koji se iskreno nadaju da će se njihovi snovi ostvariti.
Ova dvorišta puna neba i ptica uđu ko muzika stara nekud duboko u nas i tu uvijek ostaju. Tu nas čekaju davno poznata lica jedan je kuštravi dječak uvijek u proljeće tu, ti znaš zašto dolazi. Tko je nekada nosio prvo sunce po dvorištima, nikad sasvim ne ostavlja ovaj život u predgrađima.
Potraži me u predgrađu na ulici, na raskršću, gdje ti je jorgovan rasuo perle gdje nam je proljeće dotaklo usne i pobjeglo.
Potraži me u predgrađu, kraj vlakova što prolaze, bit ćemo sami u svitanje dana, bit ćemo sami u pjesmama ptica, ko nekada.
Drijemaju jedra od rublja i cvijeća, čekaju vjetar da nekuda plove, čuješ li naše nas predgrađe zove, traže te kuće i ulice stare.
Potraži me u predgrađu, poljubi me u sjećanju, bar onih sati kad ostaneš sama ako me sada još imalo voliš, potraži me.
Ti nemaš prsten s našeg vjenčanja, al pamtiš streju na kraju grada, bez mnogo cvijeća, bez vela i zlata, bila si lijepa i sretna ko nikad.
Potraži me u predgrađu, poljubi me u sjećanju, bar onih sati kad ostaneš sama ako me sada još imalo voliš, potraži me, potraži me, u predgrađu, poljubi me u sjećanju, potraži me...
Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.
Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑
Nut Sky Goddess, Mother of the Gods
Godina : 44 Datum upisa : 23.03.2011
Naslov: Re: Dreams ♥ ♥ ♥ Sre Jan 21, 2015 1:54 am
Kijara-brm ::
SNOVI
Potraži me u predgrađu,
Ova dvorišta puna neba i ptica uđu ko muzika stara nekud duboko u nas i tu uvijek ostaju. Tu nas čekaju davno poznata lica jedan je kuštravi dječak uvijek u proljeće tu, ti znaš zašto dolazi. Tko je nekada nosio prvo sunce po dvorištima, nikad sasvim ne ostavlja ovaj život u predgrađima.
Potraži me u predgrađu na ulici, na raskršću, gdje ti je jorgovan rasuo perle gdje nam je proljeće dotaklo usne i pobjeglo.
Potraži me u predgrađu, kraj vlakova što prolaze, bit ćemo sami u svitanje dana, bit ćemo sami u pjesmama ptica, ko nekada.
Drijemaju jedra od rublja i cvijeća, čekaju vjetar da nekuda plove, čuješ li naše nas predgrađe zove, traže te kuće i ulice stare.
Potraži me u predgrađu, poljubi me u sjećanju, bar onih sati kad ostaneš sama ako me sada još imalo voliš, potraži me.
Ti nemaš prsten s našeg vjenčanja, al pamtiš streju na kraju grada, bez mnogo cvijeća, bez vela i zlata, bila si lijepa i sretna ko nikad.
Potraži me u predgrađu, poljubi me u sjećanju, bar onih sati kad ostaneš sama ako me sada još imalo voliš, potraži me, potraži me, u predgrađu, poljubi me u sjećanju, potraži me...
Naslov: Re: Dreams ♥ ♥ ♥ Ned Maj 03, 2015 11:36 pm
Sanjam te jos i jos pamtim kad smo deca bili prolazi sve, samo moja ljubav ne o, sanjam te jos i jos se pitam sta je s nama bilo prolazi sve, samo moja ljubav ne
Jer, ja se stidim u snovima, ali se snova ne stidim (…) I muskarcima i zenama, svima nam je jedno zajednicko: nocu u snovima grijesimo s onima na koje se tokom dana ne usudimo ni pomisliti.....