Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
DOBRO NAM DOŠLI !
DANUBIUS FORUM @ osnovano 2007 -
Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
DOBRO NAM DOŠLI !
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
-MI NISMO KAO DRUGI -Liberté, égalité, fraternité-
Naslov: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Sub Nov 14, 2009 11:29 pm
First topic message reminder :
Poznato je moje mišljenje o Facebooku . No hajde, kud i svi Turci , tu i mali Muja. Naravno da nisam puno obraćao pažnju na razne poruke , no neki "pozivi" su učestali , pa pogledam .I šta vidim -u pitanju su neke igrice , koje igraju odrasli ljudi . Malo sam pogledao -to je meni bez veze , i tako je postavljeno da se sve dublje uvučeš (ili navučeš ) na to ....
Dakle , šta mi mislimo o tome ? Igrate li Facebook igrice?
Poslednji izmenio Danubius dana Sre Sep 11, 2019 5:19 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Autor
Poruka
sonia حبيبي
Datum upisa : 23.03.2008
Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Sub Jul 10, 2010 11:46 pm
Svi mi koji mislimo da Milka Canic igra CS (Counter Strike) za vreme Slagalice
Kijara-brm Glavni Administrator
Datum upisa : 21.12.2008
Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Ned Jul 11, 2010 12:34 am
Sad igram više nego pre..Opet sam u fazi...
Ivana_258 Seven of nine
Datum upisa : 27.06.2010
Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Ned Jul 11, 2010 12:48 am
Ja sam vam prosta za te igre. Mislim, treba da hranim mace, kuce, perem akvarijum....a ovaj moj uhvatila mahovina ne vidi se ni jedna ribica. Moja deca igraju i sve kažu: e, mama jel' mogu samo pet minuta, treba da nahranim mace!!!!!!!!!!!!
Danubius Čuvar Vatre
Datum upisa : 19.01.2008
Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Ned Jul 11, 2010 1:22 am
Kijara-brm ::
Sad igram više nego pre..Opet sam u fazi...
Anastasija-Staša воли farmville Türkiye! и FarmVille - Become The Master in One Day
Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Pet Jul 23, 2010 12:31 pm
Danubius ::
To je stranica gde je Amr D...Dobar...
Aha...verovatno neki siroma* iz Emirata
Pevač bre..
Bemti farmu,Sporo otvara,baš nisam uspela ništa da uradim.Opet nešto koči.Zato nikoga nema.Ne može se..
Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.
Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑
determinanta Matematički kompleksna
Godina : 65 Datum upisa : 06.01.2008
Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Pet Jul 23, 2010 12:47 pm
Primetila sam da igrice kao što su farma, island, word caffe, etc., kada dostigneš neki viši nivo, počinju da koče i definitivno usporavaju rad celog kompjutera.
Danubius Čuvar Vatre
Godina : 64 Location : Datum upisa : 19.01.2008
Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Pet Jul 23, 2010 10:11 pm
Bemti farmu,Sporo otvara,baš nisam uspela ništa da uradim.Opet nešto koči.Zato nikoga nema.Ne može se..
Pa tvrda zemlja, sunce upeklo , šta se čudiš
Amisela Komšinica preko plota
Datum upisa : 04.08.2009
Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Pet Jul 23, 2010 10:25 pm
Taman posla,neznam kada bih još i to stigla, definitivno ne igram niti sam niti ću.
Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Sub Jul 24, 2010 1:02 am
Pa tvrda zemlja, sunce upeklo , šta se čudiš
Da,da..
Zakočilo i nema šanse da se igra.Nešto nije kak treba sa farmom zadnjih par dana..
anja007
Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Sub Jul 24, 2010 12:30 pm
Igram farmwile i super je...nesto se bas ne pretrzem , sejem polako na par dana lubenice, da ne moram stalno da kopam i orem al me bas odmara... Najgore je bilo na pocetku kad sam se zarazila, nikad kraja oranju, znala sam i nocu da ustanem da bi krompir porala, sada je vec bolje, sadim i zanjem polako i uzivam u svojoj farmici...
Danubius Čuvar Vatre
Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Sub Jul 24, 2010 12:56 pm
anja007 ::
Igram farmwile i super je...nesto se bas ne pretrzem , sejem polako na par dana lubenice, da ne moram stalno da kopam i orem al me bas odmara... Najgore je bilo na pocetku kad sam se zarazila, nikad kraja oranju, znala sam i nocu da ustanem da bi krompir porala, sada je vec bolje, sadim i zanjem polako i uzivam u svojoj farmici...
Pola foruma sedi tamo. Da vas neko tera da kopate , bilo bi cirkusa .Ovako...same sebe maltretirate
anja007
Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Sub Jul 24, 2010 1:29 pm
Da znas, to je velika zaraza, al ipak je bolje od prave motike....sredjivala sam neki dan moju basticu, pa sam tako bila crkotina na kraju.Mogu samo da kazem nije lako biti poljoprivrednik, (a ja ocupala malo korova oko cveca, i probala da kosim travu elektricnom kosilicom) lakse je da se kopa po tastaturi...nikako mi ne leze ovi pravi fizicki poslovi....
Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Ned Jul 25, 2010 5:35 pm
anja007 ::
Pola foruma sedi tamo. Da vas neko tera da kopate , bilo bi cirkusa .Ovako...same sebe maltretirate
A ti nas snimaš...
Farmer
Datum upisa : 09.04.2011
Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Sub Apr 09, 2011 12:19 pm
Volim da igram farmu i to mi je glavna zanimacija na Fb.Imam puno komsija i fino prelazim nivoe.Ne znam,ali po meni je to pozitivna stvar ,jer se ljudi druze,razmenjuju poklone,pomazu jedni drugima.Kada vec van neta su sve vise otudjeni,bar se tu potpomazemo.Kako kome,ali meni se dopada sve to.
Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Sub Apr 09, 2011 12:56 pm
Farmer ::
Volim da igram farmu i to mi je glavna zanimacija na Fb.Imam puno komsija i fino prelazim nivoe.Ne znam,ali po meni je to pozitivna stvar ,jer se ljudi druze,razmenjuju poklone,pomazu jedni drugima.Kada vec van neta su sve vise otudjeni,bar se tu potpomazemo.Kako kome,ali meni se dopada sve to.
I meni je farmaville super.Samo mnogo mi vremena oduzima..Pogotovo sad kad je i Engleska(koju ne igram).Ali mnogo giftova..i uzvraćanje.No super je ekipa...
slatkicass Frumos si de foc
Godina : 63 Location : (zlutala negde.....u mashti) Humor : Smejem se, smeh produžava život pa ću duže uživati u njemu! Datum upisa : 10.10.2007
Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Sub Apr 09, 2011 2:00 pm
Igram farmu,Fantasy Kingdoms,.....
Kapetan
Datum upisa : 07.03.2011
Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Sub Apr 09, 2011 2:43 pm
A pa vi farmeri probajte malo i u rl da orete i vadite krompiriće Nisam još probao ni jednu, igram Ikariam pa mi to oduzme dosta vremena :)
sanjalica.ns Explorer Of Dreams
Datum upisa : 06.01.2010
Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Ned Apr 10, 2011 3:59 am
Dakle , šta mi mislimo o tome ? Igrate li Facebook igrice?
Naravno da igram, zašto ne bih i ja igrala kad je to masovna pojava na NET-u ??!!! Mislim, kud svi Turci, tu i mali Mujo... :eee: :eee:
A šta mislim o tome, pa bolje da vam i ne govorim, pomisliće pola forumskog sveta da nisam normalna, tako da....igram, igram, što da ne...???!!! :joint: Samo, bojim se da se ne zaigram previše...šta će onda biti.....ali neee, nema veze što ću postati ovisnik, bitno je da radim nešto "kreativno", da se "družim" sa ljudima, makar na NET-u ako već ne umem van njega, bitno je da imam puno, puno virtualnih prijatelja, komšija i tako to....međusobno se pomažemo, solidarišemo, razmenjujemo poklone, šaljemo jedni drugima srculenca, cvetiće, kokoške, piliće i ostale živuljke...prema tome, dabome...igram, što da ne, mislim, zdravo je to, mentalno i fizički naročito.... :eee:
Najda M.
Godina : 61 Location : odavde do beskraja Humor : vrlo zastupljen Datum upisa : 06.03.2011
Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Ned Apr 10, 2011 1:06 pm
Ne igram ni jednu..jer net koristim u druge svrhe..ali nemam ništa protiv, ko ima vremena neka igra...Ja puno pišem i na to trošim vreme..vrlo rado.Igrice sam pokušala par puta...ne ide mi..ne drži mi pažnju...
Ko svoju tamu spoznao nije, teško će put do svetlosti naći.
Najda M.
Aurora Borealis
Datum upisa : 17.12.2009
Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Ned Apr 10, 2011 2:11 pm
Ne igram bas nista, nisam neki ljubitelj...Moj muz, drugarice, rodice, svi igraju, muz mi je igrao poker i sa mog profila, pa sam pocela da dobijam masu zahtjeva za prijateljstvo i onda sam lijepo sve te igrice blokirala....I sad sam mirna...
AstrinaKomsinica Master Spamer
Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Ned Apr 10, 2011 5:27 pm
Ni pod razno. Ali, sta god ljulja neciji brod, zar ne?! Ko voli da igra, pa i igra:)
lollypop
Datum upisa : 02.12.2010
Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Pet Apr 15, 2011 1:23 pm
Ne samo da ne igram 'igrice', nego ne pamtim kada sam poslednji put posetila svoj profil na FB. Ozbiljno razmišljam da ga 'ugasim', jer praktično ne služi ničemu, osim za povremeni kontakt sa rodbinom ili prijateljima koji žive sa druge strane planete.
Jedina 'igrica' koja me zaista opušta je pasijans, ponekad ga otvaram satima, bez prestanka...
Astra Zvezda Foruma
Godina : 64 Location : podnozje Alpi Datum upisa : 20.06.2008
Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Sre Maj 25, 2011 11:23 pm
nema farme veceras...al ce se pisati na forumu......sta cu sad
Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Čet Maj 26, 2011 1:02 am
brunolino ::
ne igram , slabo kapiram...
Ak nema u vuglu ima u guglu...
Astra Zvezda Foruma
Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Čet Maj 26, 2011 1:04 am
brunolino ::
ne igram , slabo kapiram...
Ajde bolan da mi budes komsija i u trecu ruku...Bosna,CH-AUT,pa i farma
Danubius Čuvar Vatre
Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Čet Maj 26, 2011 1:13 am
Čuj , FB igrice ...Možeš misliti , hraniš kokoši, riješ zemlju... Ovi se znaju igrati
Ljubitelji video igara nisu skupina nekomunikativnih, neprivlačnih samotnjaka, već slobodni, zgodni, mladi ljudi koji uživaju u druženju i golotinji. Zanimljiv video koji je nedavno osvanuo na internetu srušio je sve stereotipe o njima.-Mislim da ljudi imaju pogrešno mišljenje o nama gejmerima. Većina smatra da smo čudaci koji žive izolovani u maminom podrumu, ali to nije istina. Kroz ova okupljanja, kao što je 'golo igranje' želimo da se bolje povežemo-', rekla je jedna od učesnica ove gole igraonice. Jedan od organizatora otkrio je da je ovo već treće ovakvo okupljanje u Njujorku, ali da sada prvi put imaju sponzora. Sponzor ove igraonice bio je "XtendPlay", pa mnogi nagađaju da se radi o još jednoj domišljatoj internet marketinškoj kampanji. Kao i obično, preostaje nam samo da se strpimo i vidimo da li se zaista radi o novom trendu ili samo još jednoj podmukloj reklami.
Doduše....znam i za slučajeve gde se "kao"počne "sigrati " na FB ...pa se ovako nekako nastavi
Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Čet Maj 26, 2011 1:21 am
Nemam nista protiv, ko voli, ja brate ne voLem:) Nemam zivaca
Astra Zvezda Foruma
Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Čet Maj 26, 2011 1:26 am
AstrinaKomsinica ::
jel za igru il skidanje....na koje igrice mislis,one iz naslova ili ovu sto sef postavi.
Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Čet Maj 26, 2011 1:27 am
Astra ::
AstrinaKomsinica ::
jel za igru il skidanje....na koje igrice mislis,one iz naslova ili ovu sto sef postavi.
hahahahahahah pa vec sam rekla da se "igramo" na parkingu! hahahahah
Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Uto Jun 07, 2011 11:56 pm
To sto on gusla mjesecima,mi predjemo za sat,dva...
Ko zna ko gusla...
Danubius Čuvar Vatre
Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Sre Jun 08, 2011 12:10 am
Pošlji meni ad za komšiju,jer maknula sam tamo na farmi jer ne igraš..Da potrošimo te FV.Šteta da ostanu... Ugodno sa korisnim...:)
Maknula si ti da ne vidim ko te uz tarabu pritiska i sa kim se valjas u senu .Znam ja ta seoska posla ... Ko zna koliko ti imaš komšija , pa da neko natera krdo konja na mene ,ili "bricu" vadi ....nisam ja Kraljević Marko da se bijem sa Turcima
Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Sre Jun 08, 2011 12:18 am
Pošlji meni ad za komšiju,jer maknula sam tamo na farmi jer ne igraš..Da potrošimo te FV.Šteta da ostanu... Ugodno sa korisnim...:)
Maknula si ti da ne vidim ko te uz tarabu pritiska i sa kim se valjas u senu .Znam ja ta seoska posla ... Ko zna koliko ti imaš komšija , pa da neko natera krdo konja na mene ,ili "bricu" vadi ....nisam ja Kraljević Marko da se bijem sa Turcima
Eto koliko znaš.Iako nisi komšija,možeš videti moju farmu,i ja tvoju.Ko ponovo počne da igra ,ja ga dodam,a maknem ko ne igra.Imaš opciju,pa možeš videti koliko imam komšija..Uvet za proširenje max farme je bio 296..E kad sam proširila,onda neke brišem.. Sad ne znam trenutno koliko ih imam,ali možeš videti.Na add neib..
A prijatelja..imam mnogo više..Zbog grupe,jer ide iz profila..
Jel te još nešto zanima? :ironic:
Biće najbolje da ja tebi dam pass,pa cunjaj... :ironic:
Astra Zvezda Foruma
Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Sre Jun 08, 2011 12:21 am
Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Sre Jun 08, 2011 12:27 am
Ma da ne bi ti preko plota,ha Dany?
Bi,da ostavi mooda... :ironic:
Danubius Čuvar Vatre
Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Sre Jun 08, 2011 12:29 am
Ma jok....vidiš da ne zalazim u bašču , uvenulo mi sve.... Radije idem tamo na čaj kod njegovog veličanstva kralja Aleksandra Ja sam stariji i ozbiljan čovek...ta neću valjda tarabe preskakati ,ima mladjih za te (i druge ) rabote .
Astra Zvezda Foruma
Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Sre Jun 08, 2011 12:31 am
Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Sre Jun 08, 2011 12:32 am
Ma jok....vidiš da ne zalazim u bašču , uvenulo mi sve.... Radije idem tamo na čaj kod njegovog veličanstva kralja Aleksandra Ja sam stariji i ozbiljan čovek...ta neću valjda tarabe preskakati ,ima mladjih za te (i druge ) rabote .
Paz ovo.Astra ima godina kao i ti,pa igra... I redovno je u tuđoj bašti..Sram te bilo
...Moramo obilaziti komšije,tako traži zynga...Ju,opauči ga za ovo...
hahhahahha ne,labudova...
Astra Zvezda Foruma
Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Sre Jun 08, 2011 12:41 am
Ja idem samo kod zenskih komsija,da ne bude poslije komsija ima Danija na kafi pa me siluju u stali...hahahahah
Imam ja sad one ruine,dvorce,sve sa ogradom i kanalom,ne moz niko da me vidi sta radim na farmi....hahahaha E bas se nasmija slatko na temi.