Autor | Poruka |
---|
Samhain
Datum upisa : 22.11.2011
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Ned Jan 15, 2012 7:18 pm | |
| | |
|
| |
Sibila_ Zalutala Niotkuda
Datum upisa : 20.12.2011
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Ned Jan 15, 2012 9:58 pm | |
| - Samhain ::
Upravo to!!! :) | |
|
| |
Astra Zvezda Foruma
Datum upisa : 20.06.2008
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Ned Jan 15, 2012 10:02 pm | |
| Pa volim timariti konje neg magarce...a i ljepse na farmici...niko me ne pita kako se zovem,odakle sam i kojem se Bogu molim ili ne molim....
Zivjeli Pioneer, poker i farma... imam kravice i koze sa puno sharma
dok svugdje malo svratim, nemam vremena da q***om klatim. | |
|
| |
Sibila_ Zalutala Niotkuda
Datum upisa : 20.12.2011
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Ned Jan 15, 2012 10:41 pm | |
| - Astra ::
dok svugdje malo svratim, nemam vremena da q***om klatim. e jesi luda...svaka ti čast ... :eee: | |
|
| |
sonia حبيبي
Datum upisa : 23.03.2008
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Ned Jan 15, 2012 10:47 pm | |
| | |
|
| |
Kijara-brm Glavni Administrator
Datum upisa : 21.12.2008
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Pon Jan 16, 2012 9:27 am | |
| pokušavam..ali očigledno mi ne ide više... dva naloga..otišla.. koliko vidim da bi na njih sad mogla ući.. piše promenite pass..(nemam volje) na trećem zaboravila adresu.(samo tu)a promenila hard.. i sad imam još jedan.. očito je vreme da ne igram više.. | |
|
| |
| |
| |
Astra Zvezda Foruma
Datum upisa : 20.06.2008
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Sre Jan 18, 2012 11:38 pm | |
| To njega samo zanima koga ima u komsiluku,a mozda se neka presvlaci za spavanje.
@nego...igram i ebem plavu ledenu svinju...nikad da stigne za harvest...jos 19 sati,a ona cuci na 64%...jos da imam zivaca da izracunam hoce li stici do kraja zadatka... | |
|
| |
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Sre Jan 18, 2012 11:42 pm | |
- To njega samo zanima koga ima u komsiluku,a mozda se neka presvlaci za spavanje.
@nego...igram i ebem plavu ledenu svinju...nikad da stigne za harvest...jos 19 sati,a ona cuci na 64%...jos da imam zivaca da izracunam hoce li stici do kraja zadatka... hahahaha..telepatija... uvati ga radar... ubaci svinju gde već ide.u koji od onih kaveza..u pm..ako ne moraš da je harvest samu...možda bude pre... opet ispočeka..više ne znam ni šta ni gde.. | |
|
| |
Astra Zvezda Foruma
Godina : 64 Location : podnozje Alpi Datum upisa : 20.06.2008
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Sre Jan 18, 2012 11:48 pm | |
| Ne ide ledena nigdje....nema sanse da stigne a ja se zalim Zyngi,pa mi posalju avion za 5 oprasivanja kao naknadu stete. | |
|
| |
Godina : 44 Location : 𝐹 - 𝐴𝑁 - 𝑇 - 𝐴𝑆 - 𝑇 𝐼 𝐶 Humor : 𝑌𝐸𝑆-𝑌𝑜𝑢 𝑛𝑜𝑤 :) Datum upisa : 21.12.2008
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Sre Jan 18, 2012 11:51 pm | |
- Ne ide ledena nigdje....nema sanse da stigne a ja se zalim Zyngi,pa mi posalju avion za 5 oprasivanja kao naknadu stete.
ebemte.ja se žalim...i dobijem.. .. mi sa ove strane..niša ne dobijamo..ccc ne volEDu nas.. Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
|
| |
Astra Zvezda Foruma
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Sre Jan 18, 2012 11:55 pm | |
| Najbolje kad mi kao odstetu posalju mlijeko....hahaha,pa ono kad ti uvene sve da ga "podignes" a to mi ne treba nikako. | |
|
| |
AstrinaKomsinica Master Spamer
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Čet Jan 19, 2012 12:06 am | |
| hahahaha Je li ovo tema za savjete i problemi FarmVille:)))) | |
|
| |
Godina : 44 Location : 𝐹 - 𝐴𝑁 - 𝑇 - 𝐴𝑆 - 𝑇 𝐼 𝐶 Humor : 𝑌𝐸𝑆-𝑌𝑜𝑢 𝑛𝑜𝑤 :) Datum upisa : 21.12.2008
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Čet Jan 19, 2012 12:07 am | |
| ćut ba kona i igraj se:)))))))))) Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
|
| |
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Čet Jan 19, 2012 12:37 am | |
| - Kijara-brm ::
- ćut ba kona i igraj se:))))))))))
Ma ja se igram, al ne Farme:))))) | |
|
| |
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Čet Jan 19, 2012 12:38 am | |
| - AstrinaKomsinica ::
- Kijara-brm ::
- ćut ba kona i igraj se:))))))))))
Ma ja se igram, al ne Farme:))))) šapni mi... Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
|
| |
Danubius Čuvar Vatre
Godina : 64 Location : Datum upisa : 19.01.2008
| |
| |
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Čet Jan 19, 2012 12:44 am | |
| ti si uvaćen na delu... Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
|
| |
Danubius Čuvar Vatre
| |
| |
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Čet Jan 19, 2012 1:07 am | |
| - Danubius ::
- ti si uvaćen na delu...
Pa sad ne znam kome Farmvile zabranio igranje ....zbog širenja nemorala po senicima , stajama , brvnarama ..... nije nikome tamo... ali ti ga širiš ovde... nirvana ,kad počneš da radiš.... Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
|
| |
Danubius Čuvar Vatre
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Čet Jan 19, 2012 1:11 am | |
| - Kijara-brm ::
- [
ali ti ga širiš ovde... Jel nemoral ? Pa jel ja dižem minić ili ti ? (vidi avatar ) | |
|
| |
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Čet Jan 19, 2012 1:13 am | |
| - Danubius ::
- [
ali ti ga širiš ovde... Jel nemoral ? Pa jel ja dižem minić ili ti ? (vidi avatar ) nađi mi bolji..ali da bude Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
|
| |
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Čet Jan 19, 2012 1:32 am | |
| | |
|
| |
Danubius Čuvar Vatre
| |
| |
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Čet Jan 19, 2012 1:52 am | |
| Aferim 2?! De ti meni spani, mozda sam previdjela nesto:))))))) | |
|
| |
bosankaa ★ Prva Oklagija Foruma ★
Godina : 43 Datum upisa : 17.02.2010
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Sre Mar 06, 2013 10:18 pm | |
| Biće skoro propast svijeta,kažem ja :pušač: Igram bar 5,6 igrica Mašta nas održava...Mašta nas i lomi...
| |
|
| |
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Sre Mar 06, 2013 10:21 pm | |
| Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
|
| |
bosankaa ★ Prva Oklagija Foruma ★
Godina : 43 Datum upisa : 17.02.2010
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Sre Mar 06, 2013 10:27 pm | |
| Aaa ne Kijara.....dosta sam ja "nadničila".Čim sam otvorila fb nalog,igrala sam farmu...sadila jagode i ustajala na dva sata da oberem :rlol: Sreća,brzo sam izgubila volju za farmom Ovo što sada igram,zapravo je igrala moja kćerka pa mama preuzela ...a alejandro igra Loru i Meksiko,pa i tu uđem i iznerviram ljude pošto ne znam da igram. Kako sam krenula,biće da ću djeci oduzeti Tablet...da se mama igra non stop :rlol: Mašta nas održava...Mašta nas i lomi...
| |
|
| |
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Sre Mar 06, 2013 10:29 pm | |
| Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
|
| |
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Sre Mar 06, 2013 10:33 pm | |
| Ne igram farmu samo zbog jagoda :zubi3: | |
|
| |
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Pon Mar 11, 2013 12:14 am | |
| Čekam novu farmu bez FV.Astra kad dolazi? Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
|
| |
Astra Zvezda Foruma
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Pon Mar 11, 2013 12:57 am | |
| Trebala bih pogledati,a vec najava Australija farma dolazi....hahah samo se nerviram na farmi,to nije vise igra. | |
|
| |
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Pon Mar 11, 2013 1:01 am | |
- Trebala bih pogledati,a vec najava Australija farma dolazi....hahah samo se nerviram na farmi,to nije vise igra.
to sam videla... ..pa još nismo ovu dobile..ma ja ću ispaliti... .. to je onda 11 farmi? Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
|
| |
montoya NR .1 foruma
| |
| |
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Pon Mar 11, 2013 8:53 am | |
| - montoya ::
- samo mi još to fali...
ne fali ništa..ima i viška..stiže i 11..farma... . težak je to rad... Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
|
| |
Okano Somborska Ruža
Godina : 49 Datum upisa : 06.01.2012
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Pon Mar 11, 2013 9:00 am | |
| igram , slagalicu , i te blic igrice ... | |
|
| |
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Uto Mar 12, 2013 2:23 am | |
| strašno.do sad sam bila na novoj farmi..i još bi mogla.... jbg..svaka farma,gradi novo... ne znam..ili bataliti ili nastaviti igrati farmaville... zaraza teška.... Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
|
| |
Lena ** BG Woman
Godina : 39 Location : Beograd Datum upisa : 15.01.2013
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Uto Mar 12, 2013 2:23 pm | |
| Ne,nemam profil na facebook-u. | |
|
| |
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Pet Maj 03, 2013 12:21 am | |
| Zynga: nema više zabave i igara Zabava i igre na Zynga su zaista gotove, ili bar blizu svog kraja. Dugo je ova kompanija za društvene igre na Fejsbuku koja stoji iza naslova kao što je FarmVille, bivala u vrhu. Sada je izvestila da je u prvom tromesečju imala 263 miliona prihoda, što je pad od 18 odsto na godišnjem nivou. Međutim, zarada je pala na 28 miliona dolara, što je ogroman pad od 66 odsto u odnosu na prošlu godinu, a zarada po akciji je bila svega 0,01 odsto u ovom tromesečju. Zarada je ipak uspela da pobedi očekivanja Wall Street analitičara, ali ona su ionako ovog puta bila veoma, veoma niska te to i ne znači mnogo. Zynga je takođe najavila danas i jedan nepopularan potez, a to je gašenje četiri igre - The Ville, Dream Zoo, Empires & Allies i Dream Zoo. Kompanija je takođe otkazala i dva neobjavljena naslova, tako da to svakako nije dobro za dugoročnu strategiju. U prilogu možete videti i grafikon po kome se jasno vidi da ovoj kompaniji prihodi opadaju iz tromesečja u tromesečje i da se tome ne vidi kraj. Ali možda najgora stvar za Zynga kompaniju i njene investitore su najnoviji podaci o kornisicima. Broj dnevnih aktivnih korisnika je nastavio da pada i stao na cifri od 52 miliona, što je najniži iznos u poslednjih devet tromesečja. Ni broj aktivnih mesečnih korisnika ni jedinstvenih, nije ono što bi trebalo da obraduje kompaniju, naprotiv. Izvor: TheVerge Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
|
| |
Astra Zvezda Foruma
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Pet Maj 03, 2013 12:33 am | |
| Igram,izbjelise mi oci a doope razudjeno ko bosanska sela. | |
|
| |
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Uto Jul 30, 2013 2:34 am | |
| Stigla još jedna nova farma... Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
|
| |
Danubius Čuvar Vatre
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Čet Maj 01, 2014 11:24 pm | |
| Niti igram niti me zanimaju ,ali naravno da dobijam i ja one pozive ,molbe za nemam pojma šta jer ne pročitam ,pa ne mogu da ne primetim da jako puno ljudi igra ? Pobogu ....kakva može biti to igrica ,kad ima naziv "Stupid Pigeon" ??? Ma dajteeeeeeeeeeee .... | |
|
| |
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Čet Maj 01, 2014 11:28 pm | |
| Dobijam gomilu zahteva(ne znam isključiti) igram samo farmu i ponekad Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
|
| |
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Pet Maj 02, 2014 1:09 pm | |
| NEEEEE! I kruha mi cu jedan od ovih dana hakovat sve koji mi salju te zahtjeve :suicid : | |
|
| |
podbarac Lala iz Bosne
Godina : 69 Location : Novi Sad Humor : Ta dašta Datum upisa : 30.11.2012
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Pet Maj 02, 2014 2:07 pm | |
| Ne i batalte zahteve , pogresna adresa . | |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
ZoxZoja Stela Polaris
Godina : 56 Location : Plava Planeta Datum upisa : 13.01.2013
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Pet Maj 02, 2014 3:12 pm | |
| Naravno da igram. Imam čak otvoreno šurnaest njih koje nikad nisam ni igrala ali kad neko zamoli da mu pomogneš pa zašto da ne kliknem. Inače Farmu igram redovno, razbijam neke karte (kao obrnuti pasijans) a one treće igrice igram van domašaja onih 1000 i nešto kontakta koje imam. Živeo chat i FB grupice gde svašta nešto interesantno možeš da čuješ i vidiš. | |
|
| |
debilko Pogrešila roda
Godina : 62 Location : Moskva Datum upisa : 22.06.2009
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Pet Maj 02, 2014 3:19 pm | |
| Ja ne znam ni šta je to. Dobio sam neke zahteve za igranje karata. Smešno. Jebeš karte kad en vidiš kako se protivnik preznojava. hhhahhhhhahaha | |
|
| |
debilko Pogrešila roda
Godina : 62 Location : Moskva Datum upisa : 22.06.2009
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Pet Maj 02, 2014 3:21 pm | |
| Pardon, volim slagalicu, ali sam odustao od traženja onih, koji mi mogu biti ravnopravni protivnici. Taok da smatram da je igra nekorektna i ne igram je. To je igra u kojoj nešto upisuješ, a uvek pobeđujem ja. | |
|
| |
Breza Anđelek
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Pon Jun 09, 2014 11:35 am | |
| Igram a farmu najviše volim,tu mogu "da imam" svoj salaš i sve one životinje o kojima sam nekad sanjala kad sam zamišljala da ću jednom živjeti na selu,virtualni ali .. Danas o tome više ne sanjam ali tu se opuštam i uživam,mada polako postaje zamorna jer je previše farmi ... | |
|
| |
Ladyintheblack Maskota Foruma
Godina : 32 Location : Gdje ljubav putuje.... Humor : Uvek raspolozena :) Datum upisa : 05.05.2014
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Sre Avg 13, 2014 10:13 pm | |
| Igram cak i previse njih...
Baziram se na jednu do dve,i kad tu zaglavim da nemogu dalje onda pocnem nove itd...
Farmu ne volim... Igram puzzle i buble igrice...A da i Criminal Case... | |
|
| |
sanjalica.ns Explorer Of Dreams
Datum upisa : 06.01.2010
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Sub Avg 16, 2014 9:53 pm | |
| | |
|
| |
ZoxZoja Stela Polaris
Godina : 56 Location : Plava Planeta Datum upisa : 13.01.2013
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Sub Avg 16, 2014 9:57 pm | |
| Onda nemoj mene da preskočiš ja sam poznati fb farma haker :rlol: | |
|
| |
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Ned Avg 17, 2014 3:13 pm | |
|
| |
Astra Zvezda Foruma
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Sub Jun 13, 2015 11:53 am | |
| Posto je nas Podbarac iznerviran zahtjevima za igrice,lako se rijesi i to....odes u opcije ili postavke u svom profilu,ima stavka blokiranje,tamo otvoris igrice,kvacicu i blok....i zahtjevi vise ne dolaze. | |
|
| |
podbarac Lala iz Bosne
Godina : 69 Location : Novi Sad Humor : Ta dašta Datum upisa : 30.11.2012
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Sub Jun 13, 2015 12:23 pm | |
| lupiću ja vama kvačicu | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Sre Jul 08, 2015 7:19 am | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Sre Jul 08, 2015 7:43 am | |
| |
|
| |
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Čet Jul 09, 2015 12:10 am | |
| Pored farme ,Heroe saga,Candy crush.
Ima li neko predlog za neku dobru igricu=? Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? | |
| |
|
| |
| IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? | |
|