Autor | Poruka |
---|
Kijara-brm Glavni Administrator
Datum upisa : 21.12.2008
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Sre Jun 08, 2011 12:27 am | |
| - Astra ::
- Ma da ne bi ti preko plota,ha Dany?
Bi,da ostavi mooda... :ironic: | |
|
| |
Danubius Čuvar Vatre
Datum upisa : 19.01.2008
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Sre Jun 08, 2011 12:29 am | |
Ma jok....vidiš da ne zalazim u bašču , uvenulo mi sve.... Radije idem tamo na čaj kod njegovog veličanstva kralja Aleksandra Ja sam stariji i ozbiljan čovek...ta neću valjda tarabe preskakati ,ima mladjih za te (i druge ) rabote . | |
|
| |
Astra Zvezda Foruma
Datum upisa : 20.06.2008
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Sre Jun 08, 2011 12:31 am | |
| - Kijara-brm ::
- Astra ::
Bi,da ostavi mooda... :ironic: Jel ona iz teretane :heat: | |
|
| |
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Sre Jun 08, 2011 12:32 am | |
| - Danubius ::
- Astra ::
Ma jok....vidiš da ne zalazim u bašču , uvenulo mi sve.... Radije idem tamo na čaj kod njegovog veličanstva kralja Aleksandra Ja sam stariji i ozbiljan čovek...ta neću valjda tarabe preskakati ,ima mladjih za te (i druge ) rabote . Paz ovo.Astra ima godina kao i ti,pa igra... I redovno je u tuđoj bašti..Sram te bilo ...Moramo obilaziti komšije,tako traži zynga...Ju,opauči ga za ovo... hahhahahha ne,labudova... | |
|
| |
Astra Zvezda Foruma
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Sre Jun 08, 2011 12:41 am | |
| Ja idem samo kod zenskih komsija,da ne bude poslije komsija ima Danija na kafi pa me siluju u stali...hahahahah
Imam ja sad one ruine,dvorce,sve sa ogradom i kanalom,ne moz niko da me vidi sta radim na farmi....hahahaha E bas se nasmija slatko na temi. | |
|
| |
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Sre Jun 08, 2011 12:43 am | |
- Ja idem samo kod zenskih komsija,da ne bude poslije komsija ima Danija na kafi pa me siluju u stali...hahahahah
Imam ja sad one ruine,dvorce,sve sa ogradom i kanalom,ne moz niko da me vidi sta radim na farmi....hahahaha E bas se nasmija slatko na temi. hahhahahhah..ja idem kod onih na najmanjem levelu,da mogu da otvorim farmu.Ove velike odmah zablokira.. | |
|
| |
Danubius Čuvar Vatre
Datum upisa : 19.01.2008
| |
| |
Astra Zvezda Foruma
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Sre Jun 08, 2011 12:52 am | |
| Nije tacno,ti meni nisi nikad ni bio komsija....kad i ne igras. A sta ima ko i da mi gleda s kim ja plevim i muzem....hahahahahah | |
|
| |
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Sre Jun 08, 2011 12:52 am | |
| Nisam sa fb..cccc..Samo farma..
Ti vikaj,ako kreneš da igraš-A biće to na Sveto nikada.Ti igraš druge vrste igrica.. :heat: | |
|
| |
Astra Zvezda Foruma
Godina : 64 Location : podnozje Alpi Datum upisa : 20.06.2008
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Sre Jun 08, 2011 12:53 am | |
.Ti igraš druge vrste igrica.. :heat: A ne zove nas za komsinice :rlol: | |
|
| |
Godina : 44 Location : 𝐹 - 𝐴𝑁 - 𝑇 - 𝐴𝑆 - 𝑇 𝐼 𝐶 Humor : 𝑌𝐸𝑆-𝑌𝑜𝑢 𝑛𝑜𝑤 :) Datum upisa : 21.12.2008
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Sre Jun 08, 2011 12:57 am | |
- Kijara-brm ::
.Ti igraš druge vrste igrica.. :heat: A ne zove nas za komsinice :rlol: Druge verovatno,a nas ne...nismo po jusu... :heat: Joj al je lepo zaebavati nekoga 2 na 1... :rlol: Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
|
| |
Danubius Čuvar Vatre
Godina : 64 Location : Datum upisa : 19.01.2008
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Sre Jun 08, 2011 1:06 am | |
- Nije tacno,ti meni nisi nikad ni bio komsija....kad i ne igras.
A sta ima ko i da mi gleda s kim ja plevim i muzem....hahahahahah Astra ,jel* ti to crkla krava na Farmi ? Eno neki orao obleće tamo....vidi ti šta je u pitanju Sve nešto kruži, traži nešto, šta li ... ili kod neke tvoje komšinice , ne vidim dobro ? | |
|
| |
Astra Zvezda Foruma
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Sre Jun 08, 2011 1:10 am | |
| Nije toooo,on svoju farmu oblijece,a meni samo posalje sta mi treba da se ne mucim.....a tek komsije od Olujne....ma to je cudo jedno,kako su zahvalni kad im posaljes stablo....sve rukoljub i te stvari.....kako si ti lopina....a onima s bojlera sto se slikaju po kupatilu ne mozes ni ti prici ni orao....hahaha. | |
|
| |
Danubius Čuvar Vatre
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Sre Jun 08, 2011 1:21 am | |
- Nije toooo,on svoju farmu oblijece,a meni samo posalje sta mi treba da se ne mucim.....a tek komsije od Olujne....ma to je cudo jedno,kako su zahvalni kad im posaljes stablo....sve rukoljub i te stvari.....kako si ti lopina....a onima s bojlera sto se slikaju po kupatilu ne mozes ni ti prici ni orao....hahaha.
Pa šta ću im ja ...nisam ni fotograf, ni snimatelj , a ni vodoinstalater . Nit* su za mene natakinjale tamo, niti su se za mene slikale...to je za širi krug "Fb prijatelja" Ne volim te "grupe" pa to ti je . A i nije dobro se tamo puno "otkrivati" , najezda krpelja No toliko znam o FB , da se tamo igraju razne "igrice" (da se ne udaljim puno od teme ) Stavih juče jedan dobar tekst o tome . | |
|
| |
Astra Zvezda Foruma
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Sre Jun 08, 2011 1:24 am | |
| E,tako i orao oblijece svojim nebom,ne ni mene ni zbog mene....a koga ja pikiram,vec ga smjestim gdje treba....ne izlazem ga na farmi,nije strasilo. | |
|
| |
Danubius Čuvar Vatre
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Sre Jun 08, 2011 1:37 am | |
- E,tako i orao oblijece svojim nebom,ne ni mene ni zbog mene....a koga ja pikiram,vec ga smjestim gdje treba....ne izlazem ga na farmi,nije strasilo.
Pa ni ne kažem da ti izlažeš.....ali ima ko "izloži" odmah . Tkzv "FB status " , pojedine tačke . Koja si ti "farmerka", nemaš pojma ...stavi status "udata "pa da vidiš kako ćeš odmah da rasteraš razne ptice i ptičice ,dobro strašilo zlata vredi Ja stavio "udovac" ...sad sigurno misle da sam ubio ženu ? Ne obleću ni sojke, ni golubice ,čak ni guske.... | |
|
| |
Astra Zvezda Foruma
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Sre Jun 08, 2011 1:52 am | |
| Jeste tema FB igrice,ali spamovacu sad i reci,da meni stoji sve,udata i za koga i sva moja djeca i zetovi i snajka....a neko voli bas tako,sta znas...a meni je poznato da ti znas biti i strenger i zensko....hahaha,nismo mi male bebe kao sto ti mislis....i necemo vise spama...ajde da se igramo...os magnoliju da ti poslajem bre,kako je lijepa,sam da vidis. | |
|
| |
veseljak 79
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Sre Jun 08, 2011 1:54 am | |
| | |
|
| |
Danubius Čuvar Vatre
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Sre Jun 08, 2011 2:20 am | |
- Jeste tema FB igrice,ali spamovacu sad i reci,da meni stoji sve,udata i za koga i sva moja djeca i zetovi i snajka....a neko voli bas tako,sta znas...a meni je poznato da ti znas biti i strenger i zensko....hahaha,nismo mi male bebe kao sto ti mislis....i necemo vise spama...ajde da se igramo...os magnoliju da ti poslajem bre,kako je lijepa,sam da vidis.
Danubius is Pig nr 1 in Farm Ville .
Please send donation to Danubius 1000 Eu ,needed for Beer, Hookers and Drugs | |
|
| |
Lily First Bride
Godina : 28 Location : .. majka Serbia.. Datum upisa : 12.09.2008
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Sre Jun 08, 2011 9:41 am | |
| | |
|
| |
Astra Zvezda Foruma
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Sre Jun 08, 2011 9:56 am | |
| Aha,sad se vidi ko se bavi nerastima i u ciji svinjac ljubav cvjeta....hahahahah.a sve se ne igra :rlol: | |
|
| |
Danubius Čuvar Vatre
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Sre Jun 08, 2011 9:57 am | |
| | |
|
| |
Lily First Bride
Godina : 28 Location : .. majka Serbia.. Datum upisa : 12.09.2008
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Sre Jun 08, 2011 10:05 am | |
| | |
|
| |
Danubius Čuvar Vatre
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Sre Jun 08, 2011 10:53 pm | |
| | |
|
| |
Danubius Čuvar Vatre
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Pet Jun 10, 2011 10:15 am | |
| | |
|
| |
Najda M.
Godina : 61 Location : odavde do beskraja Humor : vrlo zastupljen Datum upisa : 06.03.2011
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Pet Jun 10, 2011 10:49 am | |
| Niti ih igram..niti imam nameru...Prilično su ,,zarazne,, čini mi se, mada ni jednu nisam nikada igrala. Za mene, to je gubljenje vremena. Više sam za nešto kreativnije...
Ko svoju tamu spoznao nije, teško će put do svetlosti naći.
Najda M.
| |
|
| |
Astra Zvezda Foruma
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Pet Jun 10, 2011 12:11 pm | |
| | |
|
| |
Danubius Čuvar Vatre
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Pet Jun 10, 2011 12:53 pm | |
Auuu, a ja ih ponistavam,koliko ih je...hahaha,najljepsa mi magnolija,e to skupljam u orcharde. Svako traži i skuplja šta mu treba .... Uostalom...ti si se već davno popela na "to drvo" a konjina i svinja si dosta videla u životu, pa ti ne treba da ih i na FB "sakupljaš" | |
|
| |
Godina : 44 Location : 𝐹 - 𝐴𝑁 - 𝑇 - 𝐴𝑆 - 𝑇 𝐼 𝐶 Humor : 𝑌𝐸𝑆-𝑌𝑜𝑢 𝑛𝑜𝑤 :) Datum upisa : 21.12.2008
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Pet Jun 10, 2011 2:56 pm | |
| E vala i ja imama stabala.Mnoga poništavam.Ili šaljem na pp,nekad na čet ako ne koči.za one koji traže,a ne mogu u market:( Ostalo izbacim u profil:)) Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
|
| |
slatkicass Frumos si de foc
Godina : 63 Location : (zlutala negde.....u mashti) Humor : Smejem se, smeh produžava život pa ću duže uživati u njemu! Datum upisa : 10.10.2007
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Pet Jun 10, 2011 5:14 pm | |
- E vala i ja imama stabala.Mnoga poništavam.Ili šaljem na pp,nekad na čet ako ne koči.za one koji traže,a ne mogu u market:(
Ostalo izbacim u profil:)) Bogme ti si uznapredovalo..... Ja, bez obzira na iskustvo, još kaskam za tobom .. Ajde pošalji i meni na pp neko drvce.... Nikako da ukapiram kako se to šalje preko pp-a ili četa | |
|
| |
Danubius Čuvar Vatre
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Ned Jun 12, 2011 11:22 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Pon Jun 13, 2011 12:26 am | |
| - slatkicass ::
- Kijara-brm ::
- E vala i ja imama stabala.Mnoga poništavam.Ili šaljem na pp,nekad na čet ako ne koči.za one koji traže,a ne mogu u market:(
Ostalo izbacim u profil:)) Bogme ti si uznapredovalo..... Ja, bez obzira na iskustvo, još kaskam za tobom .. Ajde pošalji i meni na pp neko drvce.... Nikako da ukapiram kako se to šalje preko pp-a ili četa To sam te htela pitati,da ti pošaljem drvca.Jer imam sva nova,a naučiću te kako da ubrzaš..Znači ništa bot..Samo sa kravama,i konjima.. Zato skupljaj coinse za beltedet krave ,i sve koje su neobične.A objasniću ti kako s ešalje na pp i čet.mene Slađana naučila.Nema da omane.Odmah je tvoje:)))))))) Ti dole..ne gledaj mi FANATIC..Ja provorila šta tam ima,a on slikao odmah..To izlazi sutra.Pošto ja nemam FV.Znam ko ima.Samo kažem šta hoću,i stiže na farmu... Zovem ga SUPREMAN jer je to stranac,prvi koji je od strendžera do dan danas sa mnom super,i uvek mi pomaže.Kako on kaže your welcome.. Ima ih još..Ali dosta njih ne igra,ili odustanu na neko vreme..Da i naš Veseli mi šalje konje ,i ako mi nešto treba,kad može.. Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
|
| |
Danubius Čuvar Vatre
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Sub Jun 18, 2011 1:30 pm | |
| Anastasija-Staša is not a baby piglet, Anastasija-Staša is Piggy, is now an adult! Anastasija-Staša has been a good farmer and is sharing some photos to.... ------ Meni svejedno....ali da MENI neko ovako nešto napiše ...... | |
|
| |
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Sub Jun 18, 2011 1:34 pm | |
| to je svinja koju sam dobila nakon 10 bočica-ciglasta.. Jopet viriš u moj profil.I ko klikne na link-dobije.. ,mislim flašicu... :rlol: Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
|
| |
Danubius Čuvar Vatre
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Sub Jun 18, 2011 1:39 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Sub Jun 18, 2011 1:41 pm | |
| Ne moj,moje svinje... Pa ti ponudi flašicu... :rlol: jesi otkačen... :heat: Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
|
| |
Danubius Čuvar Vatre
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Sub Jun 18, 2011 1:51 pm | |
- Ne moj,moje svinje...
Pa ti ponudi flašicu...
jesi otkačen... Ne znam ja šta ti kome nudiš tamo -ali meni izlazi na zidu sve što se radi tamo od osoba koje "poznajem" Jel ovo moj zid ? Ima te tamo k*o Kineza svaki dan , samo nešto daješ,tražiš,nudiš ,šta ja znam ..... | |
|
| |
Najda M.
Godina : 61 Location : odavde do beskraja Humor : vrlo zastupljen Datum upisa : 06.03.2011
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Sub Jun 18, 2011 1:54 pm | |
| Ne igram niti imam nameru...a stižu i meni neka tamo obaveštenja...ja ih ne otvaram, odmah brišem, tako da na zidu nemam ,,igrice,,
Najda M.
| |
|
| |
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Sub Jun 18, 2011 1:55 pm | |
| Ovo je Silvy..hahhahahha.. A svak dan se farma igra..:)))pa izbacujem drveće,sve što je lepo sa farme.Aj igraj,pa ćemo si slati poklone... i viriti preko tarabe... :rlol: Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
|
| |
Danubius Čuvar Vatre
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Sub Jun 18, 2011 5:13 pm | |
- Ne moj,moje svinje...
Pa ti ponudi flašicu... Anastasija-Staša is not a baby piglet, Anastasija-Staša is Piggy, is now an adult! Anastasija-Staša has been a good farmer and is sharing some photos to.... -------------- Stavi naočare i pročitaj šta tačno piše te nepažljivu ,propade mi fazon. Izgleda da ti mnogo nudili flašice a ti i potezala iz njih....ova "ti "na avataru ima nešto velike gaće ...kao da ima pelene ? Ne stiže se na od Facebooka, pa ....??? | |
|
| |
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Sub Jun 18, 2011 5:45 pm | |
| I ja tebe... :rlol: Zaboravio si da je ovaj avatar bio tvoja ideja.Valda si znao da ne stignem na ,pa mi izašao u susret...E još da me presvučeš... :ironic: Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
|
| |
Danubius Čuvar Vatre
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Sre Jun 29, 2011 10:27 pm | |
| | |
|
| |
nonstopGAME
Datum upisa : 29.07.2011
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Pet Jul 29, 2011 4:36 pm | |
| e ljudi nzm bas za temu ali imam jedno pitanje,kad god idem na fb sve je brzo internet mi rade odlicno ali kad udjem da igram igrice na fb-u kompijuter kao da mi baguje kao da se bori da mu nepadne sistem ali on je ovako jako brz.. akko mozete da mi pomognete.Hvala unapred i nadam se da nisam promasio temu. | |
|
| |
Astra Zvezda Foruma
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Pet Jul 29, 2011 5:06 pm | |
| NonstopGAME,to radi svima zbog grafike,ne toliko sto je komplikovana vec sto je sve pokretno,pa kad jos ubacuju nove dodatke na postojece,onda bolje ne ulaziti. Sad sve zavisi koju igru igras,neke manje a neke vise,ali koce sve....hahahah,osim pokera | |
|
| |
Danubius Čuvar Vatre
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Pet Jul 29, 2011 6:08 pm | |
| - nonstopGAME ::
- e ljudi nzm bas za temu ali imam jedno pitanje,kad god idem na fb sve je brzo internet mi rade odlicno ali kad udjem da igram igrice na fb-u kompijuter kao da mi baguje kao da se bori da mu nepadne sistem ali on je ovako jako brz.. akko mozete da mi pomognete.Hvala unapred i nadam se da nisam promasio temu.
Nisi i nisi jedini kome se to dešava . Problem je u grafici, naravno ,a još više u samoj veličini FB i broju korisnika odjednom . Nema tog servera koji može da podnese par miliona kompova koji odjednom šalju zahteve centralnom serveru . Možeš imati brzinu 10 MB/s ,ista stvar (Astra ti je ispod odgovorila-ona ima ubedljiivo najbrži net od svih nas -pa je isto) | |
|
| |
Najda M.
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Pet Jul 29, 2011 8:38 pm | |
| Samo mi još to fali.... :ventilator : :inf:
Najda M.
| |
|
| |
Harite White Angel
Godina : 48 Datum upisa : 02.11.2010
| |
| |
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Pet Jul 29, 2011 9:05 pm | |
| - Danubius ::
- nonstopGAME ::
- e ljudi nzm bas za temu ali imam jedno pitanje,kad god idem na fb sve je brzo internet mi rade odlicno ali kad udjem da igram igrice na fb-u kompijuter kao da mi baguje kao da se bori da mu nepadne sistem ali on je ovako jako brz.. akko mozete da mi pomognete.Hvala unapred i nadam se da nisam promasio temu.
Nisi i nisi jedini kome se to dešava . Problem je u grafici, naravno ,a još više u samoj veličini FB i broju korisnika odjednom . Nema tog servera koji može da podnese par miliona kompova koji odjednom šalju zahteve centralnom serveru . Možeš imati brzinu 10 MB/s ,ista stvar (Astra ti je ispod odgovorila-ona ima ubedljiivo najbrži net od svih nas -pa je isto) Dany da fb korisnika,ali grafika nema veze sa kočenjem na farmi.. Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
|
| |
Astra Zvezda Foruma
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Pet Jul 29, 2011 9:10 pm | |
| Kako nema grafika veze,meni pocne da stuca kad god krenu da ubacuju nesto novo...a FB kao sajt mi nikad ne koci,koliko god je ulogovanih korisnika. | |
|
| |
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Pet Jul 29, 2011 9:14 pm | |
- Kako nema grafika veze,meni pocne da stuca kad god krenu da ubacuju nesto novo...a FB kao sajt mi nikad ne koci,koliko god je ulogovanih korisnika.
Pitala u servisu.Da li mi treba jača grafička,jel vuče fb igrice.Kaže nema veze grafika sa farmom i igricama tamo,nego broj korisnika je ogroman, i sve ih je više,a server uvek u bip... Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
|
| |
Astra Zvezda Foruma
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Pet Jul 29, 2011 9:19 pm | |
| Nismo se razumjeli,nije stvar do graficke karte u kompu,vec grafike bas farme...recimo Frontier je nesto komplikovaniji od farme i daleko vise stuca...sve zavisi koliko je ubacenih slicica ,a svaka od njih bar mase repom,usima....to koci. | |
|
| |
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Pet Jul 29, 2011 9:28 pm | |
- Nismo se razumjeli,nije stvar do graficke karte u kompu,vec grafike bas farme...recimo Frontier je nesto komplikovaniji od farme i daleko vise stuca...sve zavisi koliko je ubacenih slicica ,a svaka od njih bar mase repom,usima....to koci.
Razumela ja tebe,ništa od toga.Tako kaže tip...Bem li ga... Koliko je korisnika tamo,dobro da i otvara uopšte... Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Pet Jul 29, 2011 9:38 pm | |
| Nego što nego da igram,i poljoprivredu i stočarstvo..:) Sa mojom djecom,sa Astrom... Imam farmi i salaša,a ponekad sam i sama snaša.. |
|
| |
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Čet Avg 04, 2011 1:02 am | |
| Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
|
| |
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Uto Avg 09, 2011 3:16 pm | |
| ORLOVI RANO LETE Deset joj je godina, a već je hakerica Djevojčica iz Kalifornije nadmudrila je autore igrica i otkrila sigurnosnu rupu u naslovima poput FarmVillea Hakerica, koja krije identitet pod nadimkom CyFi, iskoristila je sistemske satove mobilnih uređaja da bi provalila u brojne [color:4c8a=#018D25 !important] aplikacije za pristup popularnim igrama. Svoje je otkriće predstavila na prvoj konferenciji DefCon Kids, novom sadržaju najpoznatijeg svjetskog okupljanja hakera, piše DigitalTrends. Vezane vijesti
- Vojska hakera muze korejsku gotovinu (08.08.2011)
- Hakeri provalili u NATO (22.07.2011)
- Zbog prijetnji Bidenu haker dobio 18 godina zatvora (14.07.2011)
- Uhapšen vođa hakera koji su napali CIA-u? (21.06.2011)
- Hakerska grupa LulzSec srušila i stranicu CIA-e (16.06.2011)
- Hakeri upali u MMF (13.06.2011)
još vijesti na temu Objasnila je kako je uspjela zaobići standardne mjere sigurnosti koje onemogućuju korisnicima da prčkaju po aplikacijama tako što je promijenila sistemski sat na uređajima. U svojoj srži, to je jedan od najstarijih hakerskih trikova. Primjerice, zamislite da koristite demo softver, s rokom korištenja 30 dana. Nakon što on istekne program se zaključa i ne možete mu pristupiti ako ne platite. Problem se množe riješiti tako što ćete sat na računalu pomaknuti unazad, tako da [color:4c8a=#018D25 !important] aplikacija i dalje misli da je unutar probnog razdoblja. No toga su se dosjetili i autori igara pa su još davno počeli graditi sustave koji će to onemogućiti, naročito na mobilnim uređajima koji imaju stalan pristup internetu da bi provjerili je li datum koji prikazuju točan. Pa ipak, CyFi je otkrila da je u pojedinim igrama, u stilu FarmVillea, moguće zaobići ugrađen proces dizajniran da usporava napredak igrača do idućeg nivoa. Dosadilo joj je čekati satima do iduće žetve pa je samo pomaknula svoj sistemski sat unaprijed da bi zavarala igru. I uspjela. Nije bilo baš tako jednostavno kako se čini. Mobilne igre, kao i većina drugih, imaju ugrađene sustave čija je zadaća spriječiti baš takve pokušaje. No CyFi je, uz malo pametnog eksperimentiranja, pronašla kombinaciju tehnika koje su joj omogućile da pobijedi sustav. Primjerice, mijenjala je vrijeme u vrlo malim koracima i isključivala pristup mreži na svojim uređajima između promjena vremena. U skladu s duhom konferencije, nije otkrila sve trikove ni imenovala aplikacije o kojima se radi. Tek je obavijestila o problemu, a pojedinosti će zadržati za sebe dok rupe ne budu zakrpane. Ništa čudno--cccccccc Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
|
| |
kobra
Datum upisa : 06.03.2010
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Uto Avg 09, 2011 3:21 pm | |
| Ne igram vise.A bas sam se bio navukao jedno vreme | |
|
| |
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Uto Avg 09, 2011 3:23 pm | |
| - kobra ::
- Ne igram vise.A bas sam se bio navukao jedno vreme
Igramo mi..Pošalji nam svoje FV... Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
|
| |
Danubius Čuvar Vatre
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Ned Nov 06, 2011 9:13 pm | |
| Evo kakve su te nevine Facebook igrice . Drage dame...koja mi pošalje ovaj zahtev -neka zna da nema ništa na "nevidjeno" Preporuke dajem samo na osnovu činjenica ! XXXXX needs your recommendation for a good stripper! XXXXX is opening a strip club in Mafia Wars 2 and needs help! Dress code: light-casual. Hard workers only.Make a recommendation, get one too. | |
|
| |
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? Sre Nov 09, 2011 11:03 pm | |
| Igram.Šlogirah se kad videh koliko materijala treba za ovo novo s..., 3*5 3*8 3*10 3*15 3*25 3*50 ..strava...spavanje na farmi... Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? | |
| |
|
| |
| IGRATE LI FACEBOOK IGRICE ? | |
|