|
| Godišnji odmor-kuda ćete , hoćete li........ | |
|
+49Black Wizard Okano debilko Kica/Praja el_vibrador sanjalica.ns Gothic bosankaa dusicaa brdjanin MadamX sonia zoran1970 Auror@ montoya Nut Danubius Astra AstrinaKomsinica Lakota Samouka Yvonne76 podbarac Kijara-brm Najda M. Čupka cojle bokki78 Lena ** anklebiter doctorr67 tvrtko Ivana_258 brunolino Zana MM007 Helena Trojanska nada.nada malena debeljuca zirafa determinanta Tea rouzvel Amisela Lily komunikativn@ Storm_z Luckasta slatkicass 53 posters | |
Autor | Poruka |
---|
Danubius Čuvar Vatre
Godina : 64 Location : Datum upisa : 19.01.2008
| Naslov: Godišnji odmor-kuda ćete , hoćete li........ Sre Jun 04, 2008 4:38 pm | |
| First topic message reminder :Idete li negde na letovanje , sa kim, koja destinacija , gde bi ste voleli da letujete da možete ??? Par korisnih linkova : Turističke agencije http://www.putovanja.co.yu/ http://www.putovanja.info/ Grčka : http://www.vipleto.info/ http://www.zim-tours.com/ http://www.fantast.co.yu/ Bugarska: http://www.kosmopolit.co.yu/ Španija : http://www.collegium-yu.com/?id_kategorija=8&id=574&action=podrobno :sunny: :sunny: :sunny: :sunny: :sunny: :sunny: :sunny:
Poslednji izmenio Danubius dana Ned Jun 13, 2010 1:34 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
| | |
Autor | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Godišnji odmor-kuda ćete , hoćete li........ Uto Jun 20, 2017 10:31 pm | |
| Ima lijepe hladovine, ubilo se za mene :) Kakva je voda? |
| | | bosankaa ★ Prva Oklagija Foruma ★
Datum upisa : 17.02.2010
| Naslov: Re: Godišnji odmor-kuda ćete , hoćete li........ Uto Jun 20, 2017 10:38 pm | |
| Voda u malom jezeru je dosta toplija, ali zbog velikog broja kupaca, zna biti i prljava ... Za bolje plivace, veliko jezero ljepota! Voda jeste hladnija, ali meni je mnogo prijatnije od malog jezera. A hladovine...toga bar u mom kraju ne manjka... | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Godišnji odmor-kuda ćete , hoćete li........ Uto Jun 20, 2017 10:43 pm | |
| I u mom Zemo, ali evo primjera radi ta Panonska jezera su super, ali je tamo nevjerovatna gužva a i tanko je sa hladovinom a meni je to glavno. A Balkana mi baš ono djeluje privlačno skroz. Moram još malo pročeprkati po jezerima |
| Naslov: Re: Godišnji odmor-kuda ćete , hoćete li........ Uto Jun 20, 2017 10:48 pm | |
| Ako odlucis...od 9. Jula sam tamo ... | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Godišnji odmor-kuda ćete , hoćete li........ Uto Jun 20, 2017 10:53 pm | |
| - bosankaa ::
- Ako odlucis...od 9. Jula sam tamo ...
Ja sam na odmoru od 15 jula. Bogami 270 km nije malo, ali vidjećemo. Javim se ako se odlučim. |
| | | Danubius Čuvar Vatre
Datum upisa : 19.01.2008
| | | | bosankaa ★ Prva Oklagija Foruma ★
| Naslov: Re: Godišnji odmor-kuda ćete , hoćete li........ Uto Jun 20, 2017 11:04 pm | |
| Majorca šefe...Nadam se da ce karte stici na vrijeme...Bitno da pare skinu odmah, a karte cekaj do samog polaska, valjda...
| |
| Naslov: Re: Godišnji odmor-kuda ćete , hoćete li........ Sre Jun 13, 2018 10:05 pm | |
| Ove godine biram Tursku.Iako svi raniji nagovori, ubjedjivanja prijatelja da idemo tamo su bili bezuspjesni...ovaj put, nemajuci neku posebnu zelju otici, vidjeti...prelomih da odem i u tu Tursku. Od svih sto su bili, cula sam sve pozitivno...pa sad ostaje da vidimo kako ce biti. | |
| | | Kijara-brm Glavni Administrator
Datum upisa : 21.12.2008
| Naslov: Re: Godišnji odmor-kuda ćete , hoćete li........ Sre Jun 13, 2018 10:11 pm | |
| Na Arubu.Astra,podbarac i ja :) | |
| | | Astra Zvezda Foruma
Godina : 64 Location : podnozje Alpi Datum upisa : 20.06.2008
| Naslov: Re: Godišnji odmor-kuda ćete , hoćete li........ Sre Jun 13, 2018 10:35 pm | |
| Idemo autom ovo ljeto,konacno Astrolog ide sa nama,Baska voda,nije bas jeftino,digli su cijene u HR nenormalno,ali cu iskoristit priliku da prodjem preko Pulo,kad je vec autom,da stara tetka vidi Liu,da vidim brata kojeg nisam vidjela od pocetka rata....a onda Plitvice,zagreb,Banja luka i Bled...kako nam bude odgovaralo vremenski. | |
| Naslov: Re: Godišnji odmor-kuda ćete , hoćete li........ Čet Jun 14, 2018 11:27 pm | |
| - Astra ::
- Idemo autom ovo ljeto,konacno Astrolog ide sa nama,Baska voda,nije bas jeftino,digli su cijene u HR nenormalno,ali cu iskoristit priliku da prodjem preko Pulo,kad je vec autom,da stara tetka vidi Liu,da vidim brata kojeg nisam vidjela od pocetka rata....a onda Plitvice,Zagreb,Banja luka i Bled...kako nam bude odgovaralo vremenski.
Zagreb ? Zar to nije idealna prilika da se već jednom "live" vidiš sa Kijarom_brm ? Posle -više od 10 godina "net -poznanstva" ? I da "Mile" upozna svoju omiljenu forumašicu sa DF i omiljenu slušateljku DFR ? Superrrrrr.....baš vam zavidim. | |
| Naslov: Re: Godišnji odmor-kuda ćete , hoćete li........ Čet Jun 14, 2018 11:36 pm | |
| A ko ti kaze da Mile nije dogovorio sta....al samo iz moje ruke....hhahahah | |
Godina : 44 Location : 𝐹 - 𝐴𝑁 - 𝑇 - 𝐴𝑆 - 𝑇 𝐼 𝐶 Humor : 𝑌𝐸𝑆-𝑌𝑜𝑢 𝑛𝑜𝑤 :) Datum upisa : 21.12.2008
| Naslov: Re: Godišnji odmor-kuda ćete , hoćete li........ Čet Jun 14, 2018 11:39 pm | |
| - Danubius ::
- Astra ::
- Idemo autom ovo ljeto,konacno Astrolog ide sa nama,Baska voda,nije bas jeftino,digli su cijene u HR nenormalno,ali cu iskoristit priliku da prodjem preko Pulo,kad je vec autom,da stara tetka vidi Liu,da vidim brata kojeg nisam vidjela od pocetka rata....a onda Plitvice,Zagreb,Banja luka i Bled...kako nam bude odgovaralo vremenski.
Zagreb ? Zar to nije idealna prilika da se već jednom "live" vidiš sa Kijarom_brm ? Posle -više od 10 godina "net -poznanstva" ? I da "Mile" upozna svoju omiljenu forumašicu sa DF i omiljenu slušateljku DFR ?
Superrrrrr.....baš vam zavidim. Nemoj da zavidiš.Znaš gde je Zagreb. I tebi sam najomiljenija . 10 godina pa kaput i na put. ;) Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
| | | podbarac Lala iz Bosne
Godina : 68 Location : Novi Sad Humor : Ta dašta Datum upisa : 30.11.2012
| Naslov: Re: Godišnji odmor-kuda ćete , hoćete li........ Pet Jun 15, 2018 10:38 am | |
| Lega snimi jedan video spot i reši enigmu zvanu Kijara-brm | |
| Naslov: Re: Godišnji odmor-kuda ćete , hoćete li........ Pet Jun 15, 2018 11:05 am | |
| - podbarac ::
- Lega snimi jedan video spot i reši enigmu zvanu Kijara-brm
Mogo bi ti....da znas. | |
Godina : 44 Location : 𝐹 - 𝐴𝑁 - 𝑇 - 𝐴𝑆 - 𝑇 𝐼 𝐶 Humor : 𝑌𝐸𝑆-𝑌𝑜𝑢 𝑛𝑜𝑤 :) Datum upisa : 21.12.2008
| Naslov: Re: Godišnji odmor-kuda ćete , hoćete li........ Pet Jun 15, 2018 12:17 pm | |
| - podbarac ::
- Lega snimi jedan video spot i reši enigmu zvanu Kijara-brm
Kako kome Enigma.Ne vući za jezik. Što se tiče letovanja(prvo dok dođe leto :D ) ima više opcija pa "ćemo" da vidimo. Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
| Naslov: Re: Godišnji odmor-kuda ćete , hoćete li........ Pet Jun 15, 2018 12:27 pm | |
| De ti meni reci gdje si 29 i 30 juli....da znam prenjet Mili. | |
| Naslov: Re: Godišnji odmor-kuda ćete , hoćete li........ Pet Jun 15, 2018 12:32 pm | |
- De ti meni reci gdje si 29 i 30 juli....da znam prenjet Mili.
Nemam pojma .Do tada se još čujemo. Sunce moje . Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
| | | ZoxZoja Stela Polaris
Godina : 56 Location : Plava Planeta Datum upisa : 13.01.2013
| Naslov: Re: Godišnji odmor-kuda ćete , hoćete li........ Pet Jun 15, 2018 3:33 pm | |
| Nema odmora ni ove godine. Ali pokušaću da se ne mimoiđem s Justi i Eugenom ako mi budu na par km od brazde. | |
Godina : 43 Datum upisa : 17.02.2010
| Naslov: Re: Godišnji odmor-kuda ćete , hoćete li........ Pet Jun 15, 2018 9:33 pm | |
- Idemo autom ovo ljeto,konacno Astrolog ide sa nama,Baska voda,nije bas jeftino,digli su cijene u HR nenormalno,ali cu iskoristit priliku da prodjem preko Pulo,kad je vec autom,da stara tetka vidi Liu,da vidim brata kojeg nisam vidjela od pocetka rata....a onda Plitvice,zagreb,Banja luka i Bled...kako nam bude odgovaralo vremenski.
Banja Luka dolazi na red kada? | |
| Naslov: Re: Godišnji odmor-kuda ćete , hoćete li........ Pet Jun 15, 2018 10:44 pm | |
| do 28 imamo placen apartman,onda Plitvice i vjerovatno nastavljamo za BL 29,jednu noc prenocimo i dalje za Zagreb,tamo ce Mile spavat kod Kijare a ja cu sa Liom u neki hotel | |
| Naslov: Re: Godišnji odmor-kuda ćete , hoćete li........ Pet Jun 15, 2018 10:49 pm | |
| Znaci mimoilazimo se Ja sam od 16. jula do 28. u Bosni. A Beč?Prolazite? | |
| Naslov: Re: Godišnji odmor-kuda ćete , hoćete li........ Pet Jun 15, 2018 11:05 pm | |
- do 28 imamo placen apartman,onda Plitvice i vjerovatno nastavljamo za BL 29,jednu noc prenocimo i dalje za Zagreb,tamo ce Mile spavat kod Kijare a ja cu sa Liom u neki hotel
De laj sad javno pa će mi Zox oči iskopati. Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
| Naslov: Re: Godišnji odmor-kuda ćete , hoćete li........ Pet Jun 15, 2018 11:20 pm | |
- Znaci mimoilazimo se
Ja sam od 16. jula do 28. u Bosni. A Beč?Prolazite? Ne,idemo preko Italije. Kijaro,nabavi crni satenski ves....Mile je fan Betmena....ahahahahah | |
| | | podbarac Lala iz Bosne
Godina : 68 Location : Novi Sad Humor : Ta dašta Datum upisa : 30.11.2012
| | | | Astra Zvezda Foruma
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Godišnji odmor-kuda ćete , hoćete li........ Sub Jun 16, 2018 10:29 pm | |
| Ja još uvijek ne znam ni kad ću imati odmor. Sve mi je istumbano i poremećeno. Javim ako se dogodi neko poklapanje sa dragim ljudima za susret, ako ništa drugo kucaću im na vrata |
| Naslov: Re: Godišnji odmor-kuda ćete , hoćete li........ Sub Jun 16, 2018 10:31 pm | |
| Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
| Naslov: Re: Godišnji odmor-kuda ćete , hoćete li........ Sub Jun 16, 2018 11:43 pm | |
| - justicija ::
- Ja još uvijek ne znam ni kad ću imati odmor. Sve mi je istumbano i poremećeno. Javim ako se dogodi neko poklapanje sa dragim ljudima za susret, ako ništa drugo kucaću im na vrata
Nije li bio Split ili okolina u planu ovo ljeto? | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Godišnji odmor-kuda ćete , hoćete li........ Sub Jun 16, 2018 11:53 pm | |
| Jeste draga bio Split u kombinaciji sa kumom. Kuma ide 4 jula do 19. jula. Ja nisam sigurna da ću tada moći dobiti odmor i zato ne smijem ništa reći. Sumnjam da ću tada moći uklopiti da idem jer naš kolektivni počinje od druge polovine jula. Osim toga, sad sam bila na odmoru nekih 8-9 dana, tako da ništa ne znam dok ne odem na posao i ne vidim šta se dešava. |
| Naslov: Re: Godišnji odmor-kuda ćete , hoćete li........ Pon Jul 30, 2018 10:54 pm | |
| Duža priča koju ću pokušati da skratim maksimalno . Elem ,godišnji odmor -na koji ja godinama ne idem ,a zna se i zašto . Imam dva uslova -dovoljno novca da mi se "može " sve što poželim tamo ,i dobro društvo (ovo je širi pojam ,dovoljno je jedna ženska osoba) Hajde još prvi uslov-to se i nađe ,ali ovo drugo ...(da se ne shvati pogrešno . Osoba sa kojom spavate periodično "reda radi" ne mora da bude osoba sa kojom bi se dobro osećali na letovanju -bar onakvom kakvo ja mislim da treba da bude ) Dakle -neću da idem sa "društvom iz firme" ,rodbinom ,prijateljima itd koji imaju "super kombinacije",usputnom "prijateljicom" . Čak nisam hteo ove godine da idem sa ženom sa kojom se ,kao ,"viđam" ,koja mi je ponudila da biram destinaciju bez ograničenja ,Dominikana ,Afrika ,Dubai ,,,šta hoću, a ona da snosi sve troškove (a može joj se ,dobila je koju stotinu hiljada eura od "Pivare" ) To sam shvatio kao uvredu ,a bogami i ona moj "odgovor" (inače je žena ok ,i sasvim poželjna u svakom smislu -sem što mi nekako "ne leži" ,čak i ako se trudim.Bar za ovo o čemu pričamo na temi . ) Elem ....da pređem na stvar . Ima jedna mlada doktorka ,relativno "nova" u firmi , koja je opsednuta putovanjima ,i ni o čemu drugom ne priča .Ekspert ,takoreći ,a Grčka ,Turska , Hrvatska ,Crna Gora i ostali "region" su joj specijalnost. Zna kada idem na godišnji (inače ,ja do ušiju u poslu )i pita : Kolega ,za čega si se na kraju odlučio ? "Helikobakteras" ,kažem ja njoj ,i radim dalje . Aha ..na to će ona .Koji je to prst Halkidikija ? Ja radim ,ne prekidam ,dakle ,obe ruke zauzete ,ali joj pokažem "srednji" . Aha...treći ,Atos ? Imaš tamo Nea Roda ,Jerisos ,Uranopolis ...kako si ono rekao ? Ove moje se već naduvale kao žabe ,em me znaju ,em znaju moje fore tipa "Dekintos" i sl ,ali mlada dr ne kapira i dalje . Ja joj objašnjavam -to ti je jedno malo mesto ,pesak kao brašno ,more kao kristal ,svega dve taverne , lepota jedna ,van uobičajenih destinacija . 65 eura polupansion u septembru,10 dana . Taman ona zinula ,kad joj zvoni fon, traže je u ordinaciji,i to hitno(dežurna ) . Sutra ćemo pričati ,baš me zanima , kaže ona i žurno ode . Ove moje se razvalile ,smeju se kao ludakinje ,samo što se ne upiške . Pa jel* moguće ? Jeste ....ako ne paziš šta ti se kaže ,i misliš da znaš sve o nekoj temi ,i pri tome deluješ ozbiljno i autorativno. *oće ko na Helicobacteras samnom ? | |
| Naslov: Re: Godišnji odmor-kuda ćete , hoćete li........ Pet Okt 19, 2018 10:29 pm | |
| Kako se bliže praznici, a to znači i godišnji odmor i kako mi se ne ide u Bosnu, svratim u agenciju da vidim šta imaju u ponudi. Pita me djevojka imam li nešto konkretno ...Nemam! Samo želim da odmorim negdje i ako je moguće u toplije krajeve... Na kraju smo dosli do toga da mi je "najprimamljivije" Dominikana, Kuba, Tajland...ok je Meksiko, Maldivi... Već sam (se) zamislila ...sunce, plaza, more, koktelcici... ljepota! Ajd' sad da vidim i cijene... to sto bih ja voljela, nista ispod 3000 po osobi. Raspolozenje mi polako opada... Ipak uzimam one ponude...da uvece pogledam, onako uz kafu... Danas zvoni telefon...djevojka iz agencije. Frau S. imam jos neke ponude za vas.Mogu li vam poslati na Mail? I poslala! Na 32 strane! Evo me "raspamećena" ...što ljepotom svega ponuđenog, što cijenama... Sve mi se čini da mi ne gine Bosna Ono ...minus, snijeg, vatrica, kamin, vunene carape, dekica...suvo meso...romantika bolan! | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Godišnji odmor-kuda ćete , hoćete li........ Pet Okt 19, 2018 10:52 pm | |
| Što si Zemo siroma, ako praznike provedeš u Bosni? Kako mi? Tradicionalno i godinama tako. Nije to ništa strašno, možda ti se i dopadne |
| Naslov: Re: Godišnji odmor-kuda ćete , hoćete li........ Pet Okt 19, 2018 11:11 pm | |
| Zemo, pa zar bi mi bilo prvi put? Iskreno zemo, jedino što me i vuče tamo jesu moji najbliži, ali kako ne mogu provesti Božić sa njima, što zbog posla, što zbog škole, onda mi bude baš onako...prazno. Drugo... kad stignemo kući, kao da smo ušli u pećinu koliko je hladno.Par dana treba samo da se kuća zagrije. Prošle godine zamolimo da nam uključe grijanje 2,3 dana prije nego što ćemo doći. I jesu, ali se peć ugasila...tako da dođosmo opet u "pećinu" . A na sve...nekako sam toliki baksuz da se svaki put razbolim. I smajli izgleda da je pogrešno protumačen.To nema veze sa Bosnom...Ja sam veći dio života provela tamo i nikad siroma nisam bila. Istina da sam otišla u potrazi i želji za boljim, ali to je opet nešto drugo. Smajli koji sam stavila ima veze... više sa mojim željama , a donekle i (ne)mogućnostima. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Godišnji odmor-kuda ćete , hoćete li........ Pet Okt 19, 2018 11:16 pm | |
| Ma ebem ti, daj da nađemo ko će svaki dan gledati u peć da se zagrije kako treba kuća, da ti meni dođeš u toplo! Uostalom, ko zna, možda neko okupljanje opet dogovorimo, e pa red bi bio da se i s tobom vidimo. I pusti malo familiju, neka ih. Napravi sebi ugođaj. Neki welnes nađeš fino sa sadržajima, eto da ne bude da reklamiram "Stanišiće" čujem imaju lijep spa centar, Srbija ti blizu, neka banja možda, ima bona toliko toga...Jahorina Zemo, skijanje, i djeci bi bilo zanimljivo. |
| Naslov: Re: Godišnji odmor-kuda ćete , hoćete li........ Čet Jul 18, 2019 11:18 pm | |
| I tako...Skockala sam da umjesto placenih prekovremenih sati dobijem 7 dana slobodno.Znaci odmor! Znaci Bosna! Znaci svadba!(I ne znam koja po redu ovo ljeto) A onda se radi 4 dana, pa produzeni vikend u Višegradu. Znači više vremena provedem u autu nego bilo gdje | |
| Naslov: Re: Godišnji odmor-kuda ćete , hoćete li........ Pon Jul 22, 2019 5:13 pm | |
| sitno brojim....u petak start,via Split,preko Pule. | |
| Naslov: Re: Godišnji odmor-kuda ćete , hoćete li........ Sre Jul 24, 2019 12:59 pm | |
| Ravna Gora (Gorski kotar) par dana,pa Zadar. Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
| Naslov: Re: Godišnji odmor-kuda ćete , hoćete li........ Uto Maj 19, 2020 11:50 pm | |
| U planu je Ravna Gora(Gorski kotar -vikendica) pa produziti na more-Zadar . Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
| Naslov: Re: Godišnji odmor-kuda ćete , hoćete li........ Sre Maj 20, 2020 5:37 pm | |
| Sad je vec izvjesnije da ce avioni da polete, znaci, od 12.7. Kastel Stari, Lia i ja. | |
| Naslov: Re: Godišnji odmor-kuda ćete , hoćete li........ Sre Maj 20, 2020 10:40 pm | |
- Sad je vec izvjesnije da ce avioni da polete, znaci, od 12.7. Kastel Stari, Lia i ja.
Bio .Nije baš Ibica ,ali imaš more ,i ne treba puno više ,naročito kad ideš sa Liom . Koliko se ja sećam ..ima Stari, Novi ,Kambelovac ,Lukšić,Gomilica ,Sućurac ...i neki Štafilić (,ili tako nešto , u kom nisam bio) Sve su to selendre ,objektivno ...no tamo sam prvi put slušao "Magazin" ,pevala je Ljiljana Nikolovska ...i sećam se da su imali toliko ružnog klavijaturistu ,da taj nikada nije bio na naslovnoj slici albuma ,iako je bio originalni član. Čovek je zaista izgledao kao orangutan . No, dobro si odabrala, lepo ćete se "provesti" . | |
| Naslov: Re: Godišnji odmor-kuda ćete , hoćete li........ Sre Maj 20, 2020 11:57 pm | |
| Od svih Kastela, Stari je najbolji, mada su nesto uredjivali plazu u Kambelovcu.Tamo idem jer mi je blizu aerodroma, jer u mjestu ima sve, pekara, kafic, prodavnice, pijaca, doktor i skoro svako vece neka desavanja, klape ili neko os pjevaca bude. Jos nesto, u okolini imam dosta prijatelja tako da nece falit drustva a i auto na raspolaganju....izmisljeno. | |
| Naslov: Re: Godišnji odmor-kuda ćete , hoćete li........ Pon Maj 25, 2020 10:10 am | |
| | |
| Naslov: Re: Godišnji odmor-kuda ćete , hoćete li........ Ned Jun 21, 2020 11:18 pm | |
| Kako stvari stoje, ove godine ništa od godišnjeg odmora, tačnije ništa od putovanja. Mislila sam da ću ovo ljeto obilaziti Bosnu, ali sve manje vjerujem da će i to biti moguće. Odmaracu na bazenu ili Dunavu | |
| | | | Samouka PrEkoBrojNa
Datum upisa : 24.05.2011
| Naslov: Re: Godišnji odmor-kuda ćete , hoćete li........ Pon Jun 22, 2020 2:40 pm | |
| Po svemu sudeci, letovacu sa serpama na prozoru. | |
| Naslov: Re: Godišnji odmor-kuda ćete , hoćete li........ Čet Jul 02, 2020 6:34 pm | |
- Sad je vec izvjesnije da ce avioni da polete, znaci, od 12.7. Kastel Stari, Lia i ja.
Astra, šta se dešava...da li ostaje ovo putovanje? Imate redovne linije letova? Kakva je procedura kod putovanja u Ausland? Ja radim jos sutra i pocinje mi godisnji odmor. Bosnu mogu zaboraviti. Jedino mi ostaje Hrvatska, ako nas Slovenci ne zatvore | |
| | | ZoxZoja Stela Polaris
Godina : 56 Location : Plava Planeta Datum upisa : 13.01.2013
| Naslov: Re: Godišnji odmor-kuda ćete , hoćete li........ Čet Jul 02, 2020 9:45 pm | |
- Astra ::
Astra, šta se dešava...da li ostaje ovo putovanje? Imate redovne linije letova? Kakva je procedura kod putovanja u Ausland?
Ja radim jos sutra i pocinje mi godisnji odmor. Bosnu mogu zaboraviti. Jedino mi ostaje Hrvatska, ako nas Slovenci ne zatvore Ovo je savet za nas što nismo u EU (Srbija i BiH) ali je primenljivo i na tebe. Za sve informacije pogledaj zvanične objave na sajtu ambasade države za koju si zainteresovana da otputuješ. Ja bih još dodala da pozvoveš neku vašu epidemiološku službu ili policiju i raspitaš se da li ćeš po povratku iz Hrvatske, recimo, imati problem da ćeš morati u karatin/samoizolaciju. | |
| | | savo
Datum upisa : 21.03.2014
| Naslov: Re: Godišnji odmor-kuda ćete , hoćete li........ Pet Jul 03, 2020 8:43 am | |
| ovo godine bolje nigde ne ići. Neće se pomeriti svet ukooiko se pauzira godinu ili dve | |
| | | Okano Somborska Ruža
Godina : 49 Datum upisa : 06.01.2012
| Naslov: Re: Godišnji odmor-kuda ćete , hoćete li........ Pet Jul 03, 2020 1:04 pm | |
| Za ovu godinu u januaru smo imali velike planove , onda u martu su se pojuljali, iskomplicirali da bi sad u julu svi pali u vodu. Ne samo sto se putovanja tice (jer sam trebala biti na moru od 1.06 do kraja 9.) nego sto se posla , i svega tice. Mislim da nisam jedina cak mogu da tvrdim da na svetu 89%ljudi deli moje misljenje. Za sad stoji da jedan vikend idemo sa prijateljima na Dunav iznajmicemo vikendicu , a godisnji ce proci sa prilagodjenim programom tipa : rusenjem garaze i pravljenje druge iza kuce, uredjivanje oko kuce, kupanje na gradskom strandu i to je to ... nema velikih planova jer ovde vise ne mozes planirati ni od danas za sutra ... pogotov sad kad smo na crnoj listi zemalja ..... kao gubavci. | |
| | | Blebetalo
Datum upisa : 08.01.2011
| Naslov: Re: Godišnji odmor-kuda ćete , hoćete li........ Pon Jul 13, 2020 9:53 pm | |
| Godišnji je planiran za polovinu oktobra....smislićemo nešto za zabavu | |
| Naslov: Re: Godišnji odmor-kuda ćete , hoćete li........ Uto Jul 14, 2020 9:30 pm | |
| Odgodjeno aprilsko, pa i julsko ferije. Licno se ne bojim virusa, bojim se promjene zakona, mogla sam otuci, a ko mi moze garantovati da cu 28 moci da se vratim ili me nece zakaciti karantena, sto meni licno ne bi tesko palo, ali povlaci muza, kcer i tako dalje....odlucih da mi je pametnije ostati kod kuce nego se brckati u moru a stalno misliti sta ce biti, buduci da se obavjesti o stanju i zakonima skoro svakodnevno mjenjaju. Juce sam bila na Titisee u Schwarzwaldu cijeli dan.....znaci, moze se i ovdje lijepo organizovati. | |
| Naslov: Re: Godišnji odmor-kuda ćete , hoćete li........ Uto Jul 14, 2020 10:25 pm | |
| | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Godišnji odmor-kuda ćete , hoćete li........ Sre Jul 15, 2020 8:00 am | |
| Taman sredio auto, na razdaljinu od 1,5km, raspiči do 150 al' se ne smem uputiti preko grane. Ustvari, ne mogu si priuštiti. Mere za prelazak u odlasku i povratku se mogu promeniti u roku od 15". 14 dana karatina u odlasku pa 14 dana karantina u povratku sa mogućnošću da sam pozitivan (bez simptoma) i da nekoga od bliže familije da zaraim, ne, ne treba mi to. GREKOS, Grčki tip jogurta, pizza, gulaš na H način, šopska, srpska salata mi zadovoljavaju potrebe.
|
| Naslov: Re: Godišnji odmor-kuda ćete , hoćete li........ Pet Jul 17, 2020 8:51 pm | |
| Eto,,,baš sam ove godine hteo da vidim Goa plažu ,Katmandu ,Thitczen Icu...ali ne mogu ,korona. I da dodam: A vi sirotinjo (90 % građana Srbije ) kako ste ? | |
| Naslov: Re: Godišnji odmor-kuda ćete , hoćete li........ Pet Jul 17, 2020 9:11 pm | |
| Zbog trenutne situacije, umjesto 3 sedmice, uzela sam samo jednu sedmicu odmora, koji smo proveli u Makarskoj. I bilo je bukvalno nikad blize...tj. tako blizu, a tako daleko od mojih u Micigenu, ali eto... nisam mogla u BiH. Drugi dio odmora sam pomjerila za zadnje dvije sedmice u avgustu. Negdje sam se nadala da cu ipak otici kod mojih...medjutim, kako je BiH i dalje medju 18 najrizicnijih zemalja, tj. nalazi se u 6. iliti najvisoj (ili ipak najnizoj ?) grupi...ministarstvo je dozvolilo putovanja u te zemlje, ali po povratku je obavezno ili uraditi test ili karantin 14 dana. Danas sam dobila pismo od firme da ukoliko idem u zemlje 5. I 6. grupe, to i prijavim, a po dolasku da donesem test ne stariji od 4 dana i naraFski negativan. Ukoliko se odlucim za karantin, isti mi nije placen...ili ako se i razbolim, a da sam bila u rizicnim zemljama, firma nije duzna da mi plati bolovanje, a ima i potpuna prava da me ne vrate na posao. Eto toliko... Da li ce se nesto promijeniti do polovine avgusta cemo tek da vidimo...Ako nista, bice opet Hrvatska (ako i ona iz trenutne 4. grupe, ne ode u 5. ili cak 6.) | |
| Naslov: Re: Godišnji odmor-kuda ćete , hoćete li........ Pet Jul 17, 2020 9:40 pm | |
Eto toliko... Da li ce se nesto promijeniti do polovine avgusta cemo tek da vidimo...Ako nista, bice opet Hrvatska (ako i ona iz trenutne 4. grupe, ne ode u 5. ili cak 6.) WTF ? A *đe patriotizam ,srBstvo, takoreći? Prelepa Srbija ,sa svojim planinama ,rekama ,jezerima ,raftingom na Tari ,Zlatiborom i Divčibarama,Kustendorfom ,Mokrom Gorom, Pešterom o Vojvodini da se i ne priča ,ništa ? Opet *rvatska ? A u Srbiju možeš kako *oćeš ,bez karantina ,testova ,sa ličnom kartom,takoreći ? Nije to lepo ,cccc.... | |
| Naslov: Re: Godišnji odmor-kuda ćete , hoćete li........ Pet Jul 17, 2020 9:54 pm | |
| U Srbiju...ista stvar kao sa Bosnom...mogu kako 'ocu, ali isto me ceka kad se vratim. Nemoj misliti da ste nesto bolji od moje Bosne... Austrijanci nas stavili na crnu listu Ma i da ne odem nigdje...samo nek smo mi svi zivi i zdravi...biće odmora | |
| Naslov: Re: Godišnji odmor-kuda ćete , hoćete li........ Sub Jul 18, 2020 9:14 am | |
| Zbog sebe pratim, tako da od ponedjeljka EU brise sa liste rizicnih zemalja 12 zemalja, medju njima i Hrvatsku, Srbija sigurno ostaje na listi rizicnih i dalje.Evo, sad ce i taj 20.7. pa da vidimo. U svakom slucaju usrali su s tim toliko da se covjek ne usudi ici, ne od straha od virusa negovod sankcija i promjene zakona preko noci. Evo , zanosim se da od ponedjeljka krenem barvjednu sedmicu u Hrvatsku, ali nema ni radosti ni opustenosti, pa nesto i ne vidim poentu takvog odmora. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Godišnji odmor-kuda ćete , hoćete li........ | |
| |
| | | | Godišnji odmor-kuda ćete , hoćete li........ | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| Ko je trenutno na forumu | Imamo 13 korisnika na forumu: 1 Registrovan, 0 Skrivenih i 12 Gosta :: 1 Provajder Eugen GrafvajerNajviše korisnika na forumu ikad bilo je 710 dana Sub Jan 19, 2013 12:14 am |
Zadnje teme | » MISAO (izreka) dana...Danas u 7:03 am od Eugen Grafvajer » DNEVNI HOROSKOP ✰Danas u 12:04 am od rouzvel » Bloger Krule - Obrana i zaštita od glupostiJuče u 8:34 pm od Kijara-brm » LJUBAVNI HOROSKOPPon Nov 11, 2024 12:23 am od rouzvel » NEDELJNI HOROSKOP ★Pon Nov 11, 2024 12:16 am od rouzvel » Šta trenutno slušate Sub Nov 09, 2024 12:13 am od montoya » POMENI I SEĆANJA Sre Nov 06, 2024 12:09 am od rouzvel » MESEČNI HOROSKOP ♏Pet Nov 01, 2024 12:27 am od rouzvel » POPLAVE ( i vodostaj) Pon Okt 14, 2024 10:23 pm od Kijara-brm » SUJEVERJESub Okt 12, 2024 3:27 pm od Eugen Grafvajer » ELEKTRIČNI AUTOMOBIL -auto budućnosti ? Sub Okt 05, 2024 9:54 pm od montoya » Čitaj, oseti, uživaj i upamti.....Sub Sep 28, 2024 10:44 am od Eugen Grafvajer » Gde biste voleli da zivite, a gde nikako?Sub Sep 28, 2024 9:46 am od savo » PLAĆENIČKE TV: Ž1, ms, i drugePet Sep 27, 2024 11:33 pm od Đole » Igre iz vašeg detinjstva ....Sre Sep 25, 2024 9:01 pm od Kijara-brm » Kažite pesmomSub Sep 14, 2024 8:39 pm od montoya » In memoriam-poznati (EX) JugosloveniPet Sep 06, 2024 4:15 pm od Đole » Kvarovi i popravke na automobilu,priprema za zimu ...Sre Sep 04, 2024 8:45 am od savo » RIBLJI PAPRIKAŠ (APATINSKI)Ned Sep 01, 2024 2:52 pm od Eugen Grafvajer » JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezdeSub Avg 31, 2024 9:40 am od Danubius » UMETNOST TETOVIRANJA Pet Avg 16, 2024 9:48 am od savo » GODIŠNJICA "OLUJE"Čet Avg 15, 2024 5:46 pm od Danubius » PESME UZ KOJE MUŠKARCI PLAČU ???? Sre Avg 14, 2024 9:30 pm od Danubius » Da li ste Yugo-nostalgičari?Sre Avg 14, 2024 4:54 pm od Danubius » Azilanti i ostali MIGRANTI....Uto Avg 13, 2024 6:59 pm od Kijara-brm » OI - Pariz 2024Ned Avg 11, 2024 4:33 pm od Đole » ZA SVA VREMENA...-muzika koja se pamtiSub Avg 10, 2024 12:37 pm od Eugen Grafvajer » Bljuvotinama nema kraja -rijaliti ZADRUGA Pet Avg 09, 2024 10:34 pm od Kijara-brm » TENISNed Avg 04, 2024 10:59 pm od Kijara-brm » Lekovito bilje-lecenje biljemNed Avg 04, 2024 2:49 pm od Kijara-brm |
Statistike | Imamo 11630 registrovanih korisnika Najnoviji registrovani član je Lilyy
Naši korisnici su poslali ukupno 526239 članaka u 7370 teme
|
IN MEMORIAM - naša OKANA -1975 -2021 | |
|