|
| SRBI I SRBIJA | |
|
+19Kijara-brm Lakota dusicaa CaC1 Samouka Gothic doctorr67 debilko slatkicass sabljar brunolino bosankaa Lily mladenk cojle EAGLE zirafa determinanta sonia 23 posters | |
Autor | Poruka |
---|
Danubius Čuvar Vatre
Godina : 64 Location : Datum upisa : 19.01.2008
| Naslov: SRBI I SRBIJA Čet Apr 22, 2010 7:40 pm | |
| First topic message reminder :
Srbi su južnoslavenski narod koji živi pretežno u Srbiji 6.212.838 (2002), gdje čine oko 82,86% populacije. U Bosni i Hercegovini, po popisu iz 1991. godine, u BiH je živjelo 1.366.104. Srba i činili su 31.21% populacije. Današnje procjene govore da u BiH živi oko 1,4 - 1,5 miliona Srba, što čini oko 37% stanovništva. U Hrvatskoj, 1991. godine živjelo je 581.663 Srba i činili su 12,2% populacije, a po popisu iz 2001. godine, ima ih 201.631 i čine 4,5% stanovništva Hrvatske. U Crnoj Gori po popisu iz 2003. godine živi 198.414 Srba, što čini 31,99% stanovništva. Na Kosovu po procjenama iz 2002. godine živi oko 102.000. - 114.000 Srba, što čini oko 6% stanovništva. Manji broj Srba živi u Makedoniji, Sloveniji, Rumuniji, Albaniji i Mađarskoj. Srbi također žive i u dijaspori, prvenstveno u Njemačkoj, Austriji, Švicarskoj, SAD-u, Kanadi i Australiji. Procjene ukupnog broja Srba u dijaspori se kreću izmedju 1.5 i 3 miliona. Najveće urbani centri Srba u Srbiji su u Beogradu (1.500.000), Novom Sadu (oko 250.000), Nišu (200.000) te u BiH Banjaluci (200.000). U inostranstvu, značajan broj gradske populacije se nalazi u Chicagu (kao i cijeloj saveznoj državi Ilinois), te u Torontu i južnoj provinciji Ontario. Jezik
Srbi govore srpskim jezikom. Srpski jezik je službeni jezik Srbije, Crne Gore i jedan od tri službena jezika Bosne i Hercegovine. Za detaljniji opis srpskog jezika, pogledajte članak srpski jezik. Srbi koji su dali doprinos čovječanstvu
Srbi su igrali zapaženu ulogu u razvoju umjetnosti i nauke. Grupu zapaženih srpskih intelektualaca uključuju naučnici Nikola Tesla, Mihajlo Pupin, Pavle Savić, Milutin Milanković, Mileva Marić (matematičarka i prva žena Alberta Einsteina), književnici Miloš Crnjanski, Đura Jakšić i drugi.
Poslednji put izmenio Danubius dana Pon Mar 28, 2011 9:53 pm, izmenio ukupno 2 puta | |
| | |
Autor | Poruka |
---|
ZoxZoja Stela Polaris
Datum upisa : 13.01.2013
| Naslov: Re: SRBI I SRBIJA Ned Maj 22, 2016 12:04 am | |
| Juče su maturanti Srbije bili deo Evrope. Lepe, raspevane i razigrane. Maturanti u mnogim gradovima srbije su na trgovima plesali. Kao i njihovi vršnjaci u evropskim gradovima. Juče u Kikindi - foto Šalgo Ervin Srećna vam matura deco. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: SRBI I SRBIJA Pet Avg 12, 2016 10:55 am | |
| Vladimir Zivic ...Sveti Sava je počeo opismenjavanje, pre desetak vekova... i džaba... mi danas "neznamo" i "sumljamo"... ...Tesla i Pupin se bavili strujom, mi je danas krademo... ...Milutin Milanković se bavio astronomijom, da bismo mi danas daleko više stavljali akcenat na "šta si u horoskopu?"... ...Na srpskom dvoru su u 14-tom veku jeli viljuškom, mi danas ne znamo s koje strane tanjira ide ta viljuška... ...Dušanova država je zahvatala prostor od Beograda na severu, do Atine na jugu, od primorja Crne Gore i primorja Albanije na zapadu, do planina u Bugarskoj na zapadu... mi danas ovo prepišamo za par sati... ..."Ljubim ruke" je ustanovljeno pre dva veka, mi danas češće izgovaramo "poljubiš me u dupe"... ...dinar je između dva svetska rata vredeo tri dolara... danas je jeftiniji od onog metala od kojeg se pravi...
...nemojte se nikad pozivati na srpske istorijske uspehe... jer smo ih sve usrali...
...hvala, prijatno... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: SRBI I SRBIJA Sre Apr 19, 2017 10:04 pm | |
| |
| | | podbarac Lala iz Bosne
Datum upisa : 30.11.2012
| Naslov: Re: SRBI I SRBIJA Čet Apr 20, 2017 10:29 am | |
| Juče pročitam ovo
ČČarls Bronson 28.09.2016 - 21:06 Hit Hitne pomoći je “Posmrtni marš” koji se sve više čuje po beogradskim grobljima zahvaljujući njihovim “brzim” intervencijama . Moj brat je umro na uglu Kosovske i Nišićeve ulice jer im je trebalo fudbalsko poluvreme da dođu ,a prvo sam ih deset minuta ubeđivao da i ako nije u besvesnom ili polusvesnom stanju ,to je merilo za njihovu intervenciju ,ima srčani udar i da ne smem da ga pomeram . Pre mesec dana je prošlo jedanaest godina i od tada su ,ako su visibabe vesnici proleća ,oni za mene vesnici smrti . Znači ako vas udari auto ,a ostanete svesni ,zamolite nekog prolaznika da vas nokautira ,kako bi ispunili uslov za njihovu intervenciju .
danas naiđem na ovo
Umirala na ulici u Beogradu, prolaznici je preskakali
Jedna Beograđanka preminula je juče u centru grada, a nekoliko ljudi pre toga bukvalno je preskočilo preko nje ne želeći da joj pomogne. Čitavoj sceni prisustvovala je devojka koja joj je pritekla u pomoć, dok je posmatrala kako je svi zaobilaze. Ona je, revoltirana čitavom situacijom, objavila post na svom FB-u gde je sve opisala. "Prolazeći pored obližnje zgrade vidim ženu kako leži na leđima, oko 50 godina, a pored nje neka devojka u panici sa telefonom u rukama. U tom trenutku, iz ulaza iste zgrade, izlaze dva muškarca (45 i 65 otprilike) i preskaču ženu koja je tad već počela da plavi u licu. Ovaj mlađi kaže devojci 'bolje nemojte da je dirate jer može da vas tuži kasnije' i nastavi svojim putem", napisala je ona. Njih dve su probale da pomognu ženi koja je umirala, ali nažalost nisu uspele da joj spasu život. Hitna pomoć je došla nakon petnaestak minuta, ali nesrećnoj ženi više nije bilo pomoći.
pa kakvi smo to kreteni postali , di nam je duša | |
| | | Astra Zvezda Foruma
Datum upisa : 20.06.2008
| Naslov: Re: SRBI I SRBIJA Čet Apr 20, 2017 10:56 am | |
| Sta da ti kazem Podbarac....ja bih bez razmisljanja pomogla,ali vremena su dosla da se ljudi boje,dato je svakome da moze da uradi sve,pa i ti muskarci nisu puno pogrijesili izjavom,moze da te tuzi....ja sam poodavno naisla na dijete u trz.centru,ocito je odlutalo od mame....pridjem da ga pitam,uhvatim za rukicu,da se ne boji,nacemo mamu za cas,a moja kcer mi kaze....znas li da bi sad mogla pasti tuzba za uznemiravanje djece,moguce pedofilske sklonosti i ko zna sta sve jos.....ali ko razmislja o tome kad vidi da neko treba brzu pomoc. | |
| Naslov: Re: SRBI I SRBIJA Čet Apr 20, 2017 11:01 am | |
| Svatam i to , moja ćera nije smela svoje dete dignut sa ulice ( mala se uzjogunila i sela , izula cipele i ni makac ) , kaže možda je neko prijavi za zlostavljanje deteta pa da još i nadrlja , jedva je nekako namincala da krene al cipelice nije htela da obuje , srećom blizu kuće su bili | |
| | | ZoxZoja Stela Polaris
Datum upisa : 13.01.2013
| Naslov: Re: SRBI I SRBIJA Čet Apr 20, 2017 11:10 am | |
| - podbarac ::
- Svatam i to , moja ćera nije smela svoje dete dignut sa ulice ( mala se uzjogunila i sela , izula cipele i ni makac ) , kaže možda je neko prijavi za zlostavljanje deteta pa da još i nadrlja , jedva je nekako namincala da krene al cipelice nije htela da obuje , srećom blizu kuće su bili
To je ono kad se dobri zakoni pretvore u svoje ruglo. Nastavnik ne sme da kazni dete koje pravi nered jer mu "ugrožava dečija prava". Roditelj mora da se povinuje hirovima deteta koje vrlo brzo shvati da mu niko ništa ne može ... Nije to samo problem Srbije. To je problem kompletnog takozvanog Zapada. I jedan od puteva koji vodi ka propasti civilizacije koju poznajemo. Možda ne u našoj generaciji ali ne ni daleko od nas. | |
| | | Danubius Čuvar Vatre
Datum upisa : 19.01.2008
| Naslov: Re: SRBI I SRBIJA Pet Jun 16, 2017 12:50 am | |
| Ako već nemamo mooda i srca ,zaista je zapanjujuće koliko imamo inteligentnog humora -i to na svoj račun .Isti narod koji mirno guta tolike demagoške budalaštine ,i takve očigledne laži ,dakle ,svojim nečinjenjem i servilnošću pristaje na najveća poniženja ,opet ima "duha" za gotovo "montipajtonvski" humor ? Srbija -zemlja čuda i neverovatnih apsurda . HAOS U CENTRU BEOGRADA – Palma napao Pantelića misleći da je Brnabićka! Od Kim Džong - јун 13, 2017 0 PODELI Facebook Twitter Poznati srpski političar iz Jagodine Dragan Marković Palma, napao je fudbalera Marka Pantelića u jednom ekskluzivnom kafiću u centru Beograda, misleći da je ministarka Ana Brnabić. – Čim je spazio Pantelića na vratima, Pamla je skočio i počeo da viče na njega govoreći kako dok je on živ ONA neće postati premijer!- rekao je Zdravko Marić, vlasnik kafića za koji želi da ostane anoniman. – Palma je potrčao prema fudbaleru, a Pantelić se uplašio i počeo da bega po kafiću. – tvrdi naš sagovornik. – Pantelić je sve vreme, dok je bežao po kafiću da ga Palma ne uhvati, vikao: „Nisam ja lezbejka, nisam ja lezbejka, ja sam fudbaler!“ – dodaje vlasnik kafića. Srećom po Pantelića, Palmini ljudi su prepoznali fudbalera i zaustavili pobesnelog političara, koji je, kad se malo smirio priznao da je nameravao da „joj kosti prebroji pederske“. | |
| Naslov: Re: SRBI I SRBIJA Čet Nov 02, 2017 5:23 pm | |
| Danas Univerexport otvorio maloprodajni objekat u zgradi do mene i najavio da prvih 100 kupaca čeka poklon paket . Ja se vraćao iz grada i vidim u 9h njih 15 ( uglavnom stariji , penzioneri ) već stoje u redu pred vratima . Otvaranje je bilo najavljeno u 10h. Gospodo penzioneri ako već nemate para potrudite se da imate malo više dostojanstva i cenite sebe . | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: SRBI I SRBIJA Čet Feb 08, 2018 10:02 am | |
| "Malo si se kurčio po kafani. Nisi ispuštao muziku, stalno vruć roštilj na astalu, lomio si lupao, obe pevaljke vodio u klonju, odlučivao kome ćevap, kome pljeskavica, slao piće za sve, nije ceo slanik ostao u kafani i sad da se dogovorimo oko plaćanja. Malo si se,care, zajebao. Sam plaćaj." Maestro Kovačević Siniša |
Godina : 56 Location : Plava Planeta Datum upisa : 13.01.2013
| Naslov: Re: SRBI I SRBIJA Pet Mar 23, 2018 7:14 pm | |
| I mače posle nekoliko dana progleda.Srbe je omacio slepi miš. Pavica Veljović | |
| Naslov: Re: SRBI I SRBIJA Sre Apr 18, 2018 10:34 pm | |
| Ovo sam morala negde. Ispuniti ove zahteve i da nas Bog vidi ... ili bar da danemo dušom malo | |
| | | Gost Gost
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: SRBI I SRBIJA Čet Apr 19, 2018 7:57 am | |
| |
| Naslov: Re: SRBI I SRBIJA Ned Maj 20, 2018 12:20 pm | |
| E nek im je kaz'o | |
| Naslov: Re: SRBI I SRBIJA Ned Avg 05, 2018 10:42 am | |
| E, zato nam je ovako kako jeste (i sebe tu ubrajam) ,braćo Srbi i sestre Srpkinje . | |
| Naslov: Re: SRBI I SRBIJA Sub Jan 05, 2019 11:53 pm | |
| | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: SRBI I SRBIJA Čet Feb 11, 2021 7:19 pm | |
| Nebojša od Zrenjanina
A hteo sam da preskočim temu vraćanja obaveznog vojnog roka, ali ne mogu. Pre nego neko krene da prdi rozlo, samo da razjasnimo da sam bio u vojsci, godinu dana, u najgorem periodu i na jednoj od najgorih lokacija (ali bilo je i gorih),kasnije u rezervnom sastavu, dakle bio sam tu za Srbiju kada je to trebalo, neću u detalje. Kratko ću, ko hoće u vojsku, može i sad, ovog momenta digne bulju i ode da se prijavi. Ko neće, mislim da ga ne treba terati, jer jedan koji hoće, vredi kao 10 onih koji moraju. Ali ajde , ako mislite da treba da se prođe neka obuka, i to mi je ok, ali tvrdim da cela obuka, koju treba da prođe jedan čovek, ne treba da traje više od tri nedelje, do mesec dana. Da rukuje puškom (ili drugim oružjem), da rasklopi, očisti, gađa, puca u pravcu suprotno od svojih drugova, sledi komandu oficira itd, ostalo se uči u hodu . Sve preko toga je bespotrebno gubljenje vremena, novca i energije. Što se tiče " stvaranja muškaraca", ili jesi ili nisi, ako ih šaljete tamo da ih vaspitate i disciplinujete, to je potpuna glupost . Moja soba, moj krevet, moj plakar bili su uredni i u četvrtom razredu osnovne škole, dakle iz kuće ide sve. Muškosti i ponašanja što se tiče, ko se bode u venu, guta tablete i šmrče u civilstvu, to će raditi i u kasarni(nađu se oni i tamo , ne sekirajte se) , ko se bode u bulju, naći će dečka i u kasarni, ne sekirajte se( opet, nađu se i vi tu ne možete ništa ). Ko je muško, biće muško sa i bez uniforme, ko je čovek biće to u svim segmentima života, ko je cinkara i izdajnik, to će biti uvek i svuda, bez obzira na sve okolnosti, ko je rođen za vojsku, biće vojnik i ratnik kada to zatreba. Još samo ovo, obavezni vojni rok je sport za bogate zemlje. Imate li predstavu koliko koštaju tri obroka dnevno, plus četvrti energetski (užina- marenda ) za sto hiljada vojnika, pa tako 365 dana , uniforme, cipele, čizme, grejanje, topla voda, plata vojnika,obuka, gađanja, sanitet, lečenje, vozila, prevoz itd . Tu su zatim oficiri i njihove plate, stanarine, stanovi za njih i porodice, vozila i gorivo za njihovo švrćkanje . Naravno da će se tu zakačiti 20 % civilnog sektora, psihijatri, psiholozi, administracija ( možda preko stranke 😎) , sekretarice,računovođe... Naravno, sve iz džepa građana i budžeta. Mislim da imamo većih problema za rešavanje i mesta gde je novac potrebniji za ulaganje. A da li će neko u sve te "nabavke" i tendere da se ugradi i pere kintu... Ma ne verujem, pa mi smo uređena država. Naoružanja i vojne opreme što se tiče, mene je samo strah da će neka mamurna budala jednog jutra negde u Vašingtonu, Moskvi, Pekingu da prospe kafu po tastaturi, i ode cela planeta u tri pičke materine, a mi se još uvek jurimo sa puškama iz 79. godine po Pasuljanskim livadama. Najveća ironija je to što vam o vojsci pričaju oni koji su sebe proglasili nesposobnima za vojsku i vikali JURIŠ sa terasa tetkinih stanova, dok su sposobni ginuli Ili se vraćali kao invalidi, mislite o tome, naša deca su u pitanju, njihova nikada nisu i nikada neće biti u prvim redovima . Zdravi bili, čuvajte porodicu i zdrav razum. Živela Srbija |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: SRBI I SRBIJA Uto Feb 16, 2021 7:22 am | |
| Šibicar je genije. Da ti fudbalsku loptu i ti se zaigraš, zatim je zameni za loptu za ragbi. U momentu se zbuniš i pokušaš da shvatiš, kako dalje i dok ti ustanovljavaš pravila igre, zameni ti je za rukometnu loptu. Tako vođa premena Sorabi, jebe naciju iz momenta u moment. Savamala za naplatnu rampu. Naplatna rampa za Jovanjicu. Jovanjica za silovanje, Silovanje za Beovulfa, Beovulf za ordenje, ordenje za preko 100 lekara a u međuvremenu, atentati, vakcine, spomenici, bolnice na klocnama, liderstvo... materjala za zajebanciju, kol'ko o'š. Lako je Soraba zajebati ili kupiti. Za njega važi memorija zlatne ribice, sendvič i 30 evrića. Za našu decu! |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: SRBI I SRBIJA Čet Feb 18, 2021 7:32 pm | |
| |
| Naslov: Re: SRBI I SRBIJA Sub Okt 09, 2021 11:25 am | |
| Kilogram junetine došao je na "tik" do 1.000 dinara,(ili -meso košta koliko i u Švedskoj) cena ulja se popela brzinom munje na 225 dinara(skoro duplo) , građevinski materijal poskupeo je i do 80 odsto,a tek sledi gas i drugi energenti (drva ,za 40% -i "nema ih" ) ,"akcize"(državna pljačka ) na sve i svašta rastu skoro svakog meseca ? Ali ,niko to ,kao "ne primećuje" ? Dragi Srbi i Srbijo -studio ? Pa u Nemačkoj stanu svi vozovi jer sindikat traži 4% povećanja plata ,a država je spremna da "da" samo 3 % ? Harač rajo ,harač . | |
| Naslov: Re: SRBI I SRBIJA Sre Okt 20, 2021 6:03 pm | |
| Ja ne mogu da shvatim ,da većina građana Srbije (od kojih Srba ima bar 70 % ) boluje od totalne amnezije ? Digao se juče cirkus oko posete Džonija Depa Srbiji (ispalo -Vučiću , na večeru ?) Alo ,mozak .... Pa Boris Tadić je primio istog tog Džonija Depa još 2010 . Doduše ,nije mu uručio orden "za zasluge" . A svako normalan bi pitao -a koje ? "Piratima sa Kariba" je promovisao "Srbiju u svetu" ? Rijaliti "napredna" Srbija . | |
| Naslov: Re: SRBI I SRBIJA Sre Okt 27, 2021 1:11 am | |
| U poslednjih desetak dana došlo je do novog skoka životnih namirnica, u Leskovcu od 10 do, čak, 20 posto, a ono što najviše brine potrošače jeste poskupljenje hleba, bez kojeg nema trpeze, za pet do deset dinara po vekni od 500 do 700 grama. Primera radi, cena crnog hleba skočila je sa 45 na 55 dinara, beo hleb je sada skuplji od 5 do 8, odonosno „Don don“ od 500 grama plaćao se 500 grama 39, a sada od 45 do 50 dinara, a raženi je takođe skuplji za 10 dinara.
Skočilo je i pecivo. Kilogram žu-žu peciva je, na primer, moglo da se kupi za 115, sada za 150 dinara.
Komad jajeta se u leskovačkim prodavnicama pazario po ceni od 11 do 12 dinara, a danas su cene 13,14 i 15 dinara, što u procentima iznosi 10 posto.
Kilogram šećera je skuplji za 20 posto, budući da je koštao od od 70 do 75 dinara, sada 85-90 dinara, 20 posto. Kafa „Grand“ od 100 grama je u proseku poskupela 20 posto, koja je donedavno koštala od 120 do 135 dinara, a sada od 130 do 150 dinara.
Litar mleka „Moja kravica“ se plaćao 90 do 100 dinara, posle najnovijeg poskupljenja za ovo belo zlato treba izdvojiti od 105 do 115 dinara.
Poskupeo je i krompir u mareketima. Kilogram je koštao od 50 do 60 dinara, sada od 80 do 100 dinara. Poskupele su, čak, i kore za pitu koje su se prodavale od 60 do 70 dinara za pola kilogram, a sada od 80 do 100 dinara.
Meso i mesne prearđevine su nešto ranije poskupele, ali na zahtev čitalaca upoređujemo cene. Kilogram junetine koštao je 699, pa je skočio na 739 pa na 749 dinara.
Kilogram pilećih bataka plaćao se po ceni od 99, a sada 310 dinara i ovo poskupljenje je od pre 7 dana. Kilogram svinjskog mesa koštao je 489, sada 519 dinara, roštilj mesto 440, sada 450 dinara.
Sveže pileće meso plaćalo se 219 dinara po kilogramu, sada 249 dinara, sveža pileća jetra 249, sada 279 i svnjska kremenadla 399, a sada 429 dinara. --- Braćo Srbi -jeste li zaista toliko glupi ,pa ne "primećujete " tolika poskupljenja ( a najveći deo ide u državne "akcize " ?) Harač plaćamo -a onda nam sultan baca mrvice (naših vlastitih para ) ? Da li ste zaista toliko glupi , da se date "paliti " na budalaštinu "atentat na Predsednika " ,pa "Kosovo" ,Republika Srpka -i druge žvake za ludake ? Nažalos,se pokazalo da "nabijanje glave u pesak" je taktika bar 70 % stanovništva. I šta onda reći ? | |
| Naslov: Re: SRBI I SRBIJA Sub Nov 13, 2021 7:23 pm | |
| Poznata je izreka vojvode Živojina Mišića " Svako ko se predao ,i bez oružja je ,ima se tretirati kao ratni zarobljenik ,a ko ga ubije -ima mu se suditi kao ratnom zločincu i ubici . " Ovo ,apropo "branilaca" murala Ratku Mladiću . Iako je potpuno jasno da iza "murala" stoje "navijačke grupe" ,desničari -takođe je potpuno jasno da srpska policija "štiti" iste te "navijačke grupe" ,desničare "branioce murala" . Ako realno pogledamo zašto je optužen Mladić (masakr u Srebrenici, nije bitna formulacija "genocid " ,ratni zločin ,ili "nedelovanje" ) Mladić snosi komandnu odgovornost ,tačka . Živojin Mišić nema nijedan "mural" -jedva da ga se ko i "seća" . To govori o nama -kakvi smo ,i što smo . | |
| Naslov: Re: SRBI I SRBIJA Sre Nov 24, 2021 4:35 pm | |
| ...i da dodam ,i "građani Srbije" tako misle . Pa da se izrazimo "poetski" (nepoznati autor) | |
| | | Astra Zvezda Foruma
Godina : 64 Location : podnozje Alpi Datum upisa : 20.06.2008
| Naslov: Re: SRBI I SRBIJA Uto Feb 01, 2022 10:47 am | |
| | |
| Naslov: Re: SRBI I SRBIJA Uto Feb 01, 2022 10:33 pm | |
| - Astra ::
Tačno je tako -nažalost . A da može uvek gore -da . Mi koji imamo toliko godina ,smo se uverili .Može i gore ,daleko gore . Dobrodošli u Srbiju ,koja živi "zlatno doba" i koja je "ekonomski tigar" . Šteta što 99% građana to ne "oseti " ili vidi . Onih 1% žive kao kraljevi ,to je tačno . | |
| Naslov: Re: SRBI I SRBIJA Ned Jun 26, 2022 2:37 am | |
| | |
| Naslov: Re: SRBI I SRBIJA Čet Sep 29, 2022 9:29 pm | |
| | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: SRBI I SRBIJA Čet Sep 29, 2022 9:58 pm | |
| |
| | | doctorr67 NR .1 foruma
Location : Singidunum Humor : Onaj koji napravi gresku, a ne ispravi je - cini i drugu gresku!! Datum upisa : 20.12.2007
| Naslov: Re: SRBI I SRBIJA Čet Sep 29, 2022 10:03 pm | |
| | |
| Naslov: Re: SRBI I SRBIJA Pet Feb 09, 2024 5:51 pm | |
| | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: SRBI I SRBIJA | |
| |
| | | | SRBI I SRBIJA | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| Ko je trenutno na forumu | Imamo 22 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 22 Gosta :: 3 Provajderi Nema Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 710 dana Sub Jan 19, 2013 12:14 am |
Zadnje teme | » TIBOR TOT -DANUBIUSNed Nov 17, 2024 9:43 am od podbarac » Gde biste voleli da zivite, a gde nikako?Pet Nov 15, 2024 7:05 pm od debilko » DNEVNI HOROSKOP ✰Pet Nov 15, 2024 1:20 am od rouzvel » Šta trenutno slušate Sre Nov 13, 2024 9:48 pm od Kijara-brm » MISAO (izreka) dana...Sre Nov 13, 2024 6:07 pm od montoya » Bloger Krule - Obrana i zaštita od glupostiUto Nov 12, 2024 8:34 pm od Kijara-brm » LJUBAVNI HOROSKOPPon Nov 11, 2024 12:23 am od rouzvel » NEDELJNI HOROSKOP ★Pon Nov 11, 2024 12:16 am od rouzvel » POMENI I SEĆANJA Sre Nov 06, 2024 12:09 am od rouzvel » MESEČNI HOROSKOP ♏Pet Nov 01, 2024 12:27 am od rouzvel » POPLAVE ( i vodostaj) Pon Okt 14, 2024 10:23 pm od Kijara-brm » SUJEVERJESub Okt 12, 2024 3:27 pm od Eugen Grafvajer » ELEKTRIČNI AUTOMOBIL -auto budućnosti ? Sub Okt 05, 2024 9:54 pm od montoya » Čitaj, oseti, uživaj i upamti.....Sub Sep 28, 2024 10:44 am od Eugen Grafvajer » PLAĆENIČKE TV: Ž1, ms, i drugePet Sep 27, 2024 11:33 pm od Đole » Igre iz vašeg detinjstva ....Sre Sep 25, 2024 9:01 pm od Kijara-brm » Kažite pesmomSub Sep 14, 2024 8:39 pm od montoya » In memoriam-poznati (EX) JugosloveniPet Sep 06, 2024 4:15 pm od Đole » Kvarovi i popravke na automobilu,priprema za zimu ...Sre Sep 04, 2024 8:45 am od savo » RIBLJI PAPRIKAŠ (APATINSKI)Ned Sep 01, 2024 2:52 pm od Eugen Grafvajer » JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezdeSub Avg 31, 2024 9:40 am od Danubius » UMETNOST TETOVIRANJA Pet Avg 16, 2024 9:48 am od savo » GODIŠNJICA "OLUJE"Čet Avg 15, 2024 5:46 pm od Danubius » PESME UZ KOJE MUŠKARCI PLAČU ???? Sre Avg 14, 2024 9:30 pm od Danubius » Da li ste Yugo-nostalgičari?Sre Avg 14, 2024 4:54 pm od Danubius » Azilanti i ostali MIGRANTI....Uto Avg 13, 2024 6:59 pm od Kijara-brm » OI - Pariz 2024Ned Avg 11, 2024 4:33 pm od Đole » ZA SVA VREMENA...-muzika koja se pamtiSub Avg 10, 2024 12:37 pm od Eugen Grafvajer » Bljuvotinama nema kraja -rijaliti ZADRUGA Pet Avg 09, 2024 10:34 pm od Kijara-brm » TENISNed Avg 04, 2024 10:59 pm od Kijara-brm |
Statistike | Imamo 11632 registrovanih korisnika Najnoviji registrovani član je Arsene
Naši korisnici su poslali ukupno 526289 članaka u 7371 teme
|
IN MEMORIAM - naša OKANA -1975 -2021 | |
Tot Tibor - Danubius 1960 - 2024 | |
|