Autor | Poruka |
---|
Astra Zvezda Foruma
Datum upisa : 20.06.2008
| Naslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete Pon Maj 28, 2012 11:36 pm | |
| Djokice,ajde sto se zahebavamo,ali Bog ce te poKARATi sto tako pises za sina,bez obzira sto glumis budalu,to je vec neukusno. | |
|
| |
bosankaa ★ Prva Oklagija Foruma ★
Datum upisa : 17.02.2010
| Naslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete Pon Maj 28, 2012 11:41 pm | |
| Đole bre,pusti ti nih,vidiš da se šegače sa tvojom "mukom" .Bruka bre! Mani se ti njih i smanji priču.Pređi na djelo brate!I javiš nam se za 9 mjeseci da vidimo kakav majstor si biJo | |
|
| |
Lily First Bride
Datum upisa : 12.09.2008
| Naslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete Pon Maj 28, 2012 11:52 pm | |
| - Djoka20 ::
- Vidim ja da se oni segace sa monom. Poenta ove teme je da se vidi da ima muskaraca koji zele cerku, a uopste ne zele sina. Bacili bi sina u MOravu kad bih ga dobili.
Ma jok bre Djole.. odkude ti to.. ccccc.. ta i ja volem zemsku decu, a evo jednoj se i nadam uskoro da ce nam ulepsati porodicu! Nego mani se ti price, delaj bre.. predji sa reci na dela.. davaj rezultate! Vidi kako ja.. A i nemoj mi tako za Moravce.. i musku decu.. greota je.. sto se prvih tice, moj muz je Moravac i divan je.. a za drugo, dete je dete.. greh je tako nesto i pomisliti, a kamoli izreci! Razmisli o tome! A sto se tice teme.. tj. muskaraca i zemske dece, paaaaa.. svaki bi hteo, kao i ti.. neku od 20 god! | |
|
| |
Djoka20
Datum upisa : 14.05.2012
| Naslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete Uto Maj 29, 2012 12:42 am | |
| Preci cu ja na delu i bicu majstor, devojcica mora da bude. Ima vremena ce poraste ona, ali bice tatina cerka zauvek. Cerka je za oca rodjena, to je tako od starina bilo. Sin mi uopste nije potreban, ali uopste. | |
|
| |
Astra Zvezda Foruma
Datum upisa : 20.06.2008
| Naslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete Uto Maj 29, 2012 12:49 am | |
| Dusa moja....de lezi da popricamo...tvoje oci su umorne. | |
|
| |
Lily First Bride
Datum upisa : 12.09.2008
| Naslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete Uto Maj 29, 2012 6:58 am | |
| | |
|
| |
Djoka20
| Naslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete Uto Maj 29, 2012 2:57 pm | |
| Naso sam devojku koja oce da mi rodi zensko dete. Lepa devojka, nosi naocare ma bomba zaljubio sam se u nju. Iz susedno selo, ima veceras da se nadjemo i vodim je kod mene kuci, da pravimo cerku. Voli zensku decu i dobra je domacica. | |
|
| |
Sibila_ Zalutala Niotkuda
Datum upisa : 20.12.2011
| Naslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete Uto Maj 29, 2012 3:03 pm | |
| E mašala, nek ti je sa srećom i ajd javi šta je bilo!
:pušač: :zlz:
| |
|
| |
Djoka20
| Naslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete Uto Maj 29, 2012 3:09 pm | |
| Hvala javicu, a nikad nisam verovao da ce me prihvatiti. Mislio sam da nisam njen tip, ali ona je htela za mene. | |
|
| |
Astra Zvezda Foruma
Godina : 64 Location : podnozje Alpi Datum upisa : 20.06.2008
| Naslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete Uto Maj 29, 2012 3:14 pm | |
- Naso sam devojku koja oce da mi rodi zensko dete. Lepa devojka, nosi naocare ma bomba zaljubio sam se u nju. Iz susedno selo, ima veceras da se nadjemo i vodim je kod mene kuci, da pravimo cerku. Voli zensku decu i dobra je domacica.
Pri vodjenju ljubavi,ili neka ona skine naocale ili ti stavi...da se ne omakne musko. | |
|
| |
Lily First Bride
Godina : 28 Location : .. majka Serbia.. Datum upisa : 12.09.2008
| Naslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete Uto Maj 29, 2012 3:43 pm | |
| Ta mani naocara miko, beskorisne su.. samo ce da im smetaju! [You must be registered and logged in to see this image.]Ne daj Boze da se omakne pa pukne staklo i eto belaja.. neka ih skinu.. radi.. bezbednosti! Samo ti Djole obrati paznju da ti ne podmetnu u mraku neku drugu! [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
AstrinaKomsinica Master Spamer
| Naslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete Uto Maj 29, 2012 4:05 pm | |
- Hvala javicu, a nikad nisam verovao da ce me prihvatiti. Mislio sam da nisam njen tip, ali ona je htela za mene.
E sad kad te priVatila, moz i naocale stavit :eee: | |
|
| |
Astra Zvezda Foruma
| Naslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete Uto Maj 29, 2012 4:06 pm | |
| Al nikako suncane...zamisli dobijes albino kcer. | |
|
| |
| Naslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete Uto Maj 29, 2012 4:09 pm | |
| Ma volio bi Djokica i nju :zubi3: Al zamisli da bude hermaphrodite, ode Djokica u abes! hahahahahahaha | |
|
| |
Djoka20
| Naslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete Uto Maj 29, 2012 4:31 pm | |
| Ma pricajte sta ocete, ova devojka nosi naocare za vid. Mene takve devojke zanimaju. Svidjala mi se ona odavno, ali tad nisam imao hrabrosti da je pitam. Sad sam skupio hrabrost pitao je, ona pristala. I necu joj dati da skine naocare, neka ih nosi dok pravimo bebu. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete Uto Maj 29, 2012 6:33 pm | |
- Naso sam devojku koja oce da mi rodi zensko dete. Lepa devojka, nosi naocare ma bomba zaljubio sam se u nju. Iz susedno selo, ima veceras da se nadjemo i vodim je kod mene kuci, da pravimo cerku. Voli zensku decu i dobra je domacica.
..nemoj samo pricati o tvojoj zelji, uteci ti garatno. :zubi3: Ako vec onda pazi na zracnu temperaturu, sto hladnije to bolje, veca sansa postoji da budne zensko. |
|
| |
Lily First Bride
| Naslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete Sre Maj 30, 2012 5:40 am | |
- Ma pricajte sta ocete, ova devojka nosi naocare za vid. Mene takve devojke zanimaju. Svidjala mi se ona odavno, ali tad nisam imao hrabrosti da je pitam. Sad sam skupio hrabrost pitao je, ona pristala. I necu joj dati da skine naocare, neka ih nosi dok pravimo bebu.
E sada je vec izvesnija situacija.. kako si kreno Djole, eto nama izvestaja i iz spavace sobe.. [You must be registered and logged in to see this image.]Jos nam preostaje da cekamo izvestaj o dve crtice.. pa nek ide zivot, ionako cemo potom narednih devet meseci slusati o cerki, dok se ne rodi.. prvence! [You must be registered and logged in to see this image.]Taman da otvorimo jos jednu temu.. [You must be registered and logged in to see this image.] Ajd nek ti je sa srecom!! [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Djoka20
| Naslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete Sre Maj 30, 2012 3:19 pm | |
| Hvala svima, mogu vam reci da sam obavio poso. Nasli smo se kraj MOrave, odveo sam je kuci u moju sobu, i bilo je sta je bilo. Vodili smo ljubav, spavali smo zajedno, bilo mi je vise nego lepo. Toliko je bilo slatko, da ne mogu da vam objasnim. Sledeci mesec ukoliko ne dobije, znaci da je trudna. Pratimo situaciju, i o svemu sto se zbiva cu vas izvestavati. | |
|
| |
Astra Zvezda Foruma
| Naslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete Sre Maj 30, 2012 4:17 pm | |
| Nemoj sad da kvaris do sljedeceg mjeseca...izrasce sta ne treba medju nogama...a poslije kad saznas da je kcer...e onda mora odradjivas svaki drugi dan...treba napraviti da bude lijepo,a nije to lako...svaki drugi dan poneki vitamin ubacis za ljepotu. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete Sre Maj 30, 2012 5:51 pm | |
| ..znaci minimum 9 mjeseci moramo da cekamo i te durati |
|
| |
Astra Zvezda Foruma
| |
| |
Gost Gost
| |
| |
Djoka20
| Naslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete Sre Maj 30, 2012 7:00 pm | |
| Videcemo sledeceg meseca, da li ce dobiti ili ne. Ja bih zeleo ovo prvo da se desi i kad bude tamo bila 5-6 meseca, saznacemo pol deteta. PA za nekih 9 meseci da slavimo. | |
|
| |
| Naslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete Sre Maj 30, 2012 7:45 pm | |
- Videcemo sledeceg meseca, da li ce dobiti ili ne. Ja bih zeleo ovo prvo da se desi i kad bude tamo bila 5-6 meseca, saznacemo pol deteta. PA za nekih 9 meseci da slavimo.
Sad je vise ne diraj do kraja trudnoce, zarad uroka :eee: | |
|
| |
Danubius Čuvar Vatre
Godina : 64 Location : Datum upisa : 19.01.2008
| Naslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete Sre Maj 30, 2012 7:45 pm | |
- Videcemo sledeceg meseca, da li ce dobiti ili ne. Ja bih zeleo ovo prvo da se desi i kad bude tamo bila 5-6 meseca, saznacemo pol deteta. PA za nekih 9 meseci da slavimo.
E to je već nešto . Neka je sa srećom ,pa neka bude devojčica ,kako želiš ,mada bih ja rekao -neka je živo i zdravo ,ostalo je manje bitno. | |
|
| |
Djoka20
| Naslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete Sre Maj 30, 2012 8:47 pm | |
| Hvala hvala, i ja kazem da je zivo i zdravo pa nek je devojcica. Dace bog valjda ce uslisite moje zelje i vise mu nista necu traziti. Mada jos uvek ne znamo da li je trudna, to ce se pokazati sledeceg meseca. Nadam se da ce test za trudnocu pokazati pozitivno. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete Sre Maj 30, 2012 10:15 pm | |
| ..vazno je da samo nisi kondom upotrebljavao, inace nista od cerkice. :zubi3: |
|
| |
Djoka20
| Naslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete Čet Maj 31, 2012 12:22 am | |
| Ma kakav kondom, nema ni pojma o tem. JA kad se odlucim da pravim, ja pravim nema tu sta da se stavlja. | |
|
| |
Lily First Bride
| Naslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete Čet Maj 31, 2012 4:50 pm | |
| | |
|
| |
Astra Zvezda Foruma
| Naslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete Čet Maj 31, 2012 5:54 pm | |
| Evo ja gledam kako je Teica dosla o kraja....svako dijete je dar i treba da je zeljeno...ni jedno nije biralo da se rodi. | |
|
| |
Djoka20
| Naslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete Čet Maj 31, 2012 9:23 pm | |
| Tako je, da je zivo i zdravo i da je devojcica. Dace bog da bude cerka. | |
|
| |
Astra Zvezda Foruma
| Naslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete Čet Maj 31, 2012 9:45 pm | |
| Svako ima zeljicu,ali radost je sta god da bude....ma ja bi sad radjala jos...neka djece,svako ima svoju nafaku. | |
|
| |
Lily First Bride
| Naslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete Čet Maj 31, 2012 11:01 pm | |
| Deca su nesto najvrednije sto covek moze da stvori.. jedino pravo blago! Bez obzira kog pola da je! | |
|
| |
montoya NR .1 foruma
| Naslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete Čet Maj 31, 2012 11:12 pm | |
| - Lily ::
- Deca su nesto najvrednije sto covek moze da stvori.. jedino pravo blago!
Bez obzira kog pola da je! Da...naravno.Kad to ukapiraju....znači da su počeli da sazrevaju... :joint: Ludosti učinjene u mladosti ne može nadoknaditi sva mudrost u starosti. ..[You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Djoka20
| Naslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete Čet Maj 31, 2012 11:15 pm | |
| Ma bolje devojcica, devojcice su za cuvanje. Muska deca su vecina njih losi, nevaspitani, dosadni itd. Ja uopste ne volim da sretnem musko dete na ulici, dam mi zagorca. Dosli jednom kod mene dva brata, jedan ima 13 drugi ima 9 godina. Roditelji ih doveli, a oni su nasi prijatelji. Ta deca su me smorila, ali bas su me smorila, jedva sam cekao da odu, nikad nisam umeo sa muskom decom. Kod devojcica je nesto drugo, da im kupujem haljinice, suknjice, sminke, lakove za nokti itd. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete Čet Maj 31, 2012 11:19 pm | |
| Izgleda Djoka20 da ti imas previse zenskih hormona. Nije vise normalno ponasanje kao muskarac ako jesi uopce. |
|
| |
Djoka20
| Naslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete Čet Maj 31, 2012 11:43 pm | |
| Kome bre ti da ima zenski hormoni?? Pa ja sam bre muskarac, ali ja ako zelim cerku znaci da nisam normalan? Pa ne moze to tako. Svi muskarci sin pa sin, pa eto vam sin, ja necu sina ja zelim cerku i sve mimo cerke je neuspeh za mene. Cerka je moj cilj, rodjenje moje cerke predstavlja smisao mog zivota. | |
|
| |
Astra Zvezda Foruma
| Naslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete Pet Jun 01, 2012 12:09 am | |
| Doli,ja bas htjedoh reci Tunte....hahah ti znas sta je to. | |
|
| |
| Naslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete Pet Jun 01, 2012 2:39 am | |
- da im kupujem haljinice, suknjice, sminke, lakove za nokti itd.
,,,a mozda i sebi,,, | |
|
| |
Lily First Bride
| Naslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete Pet Jun 01, 2012 11:59 am | |
- Ma bolje devojcica, devojcice su za cuvanje. Muska deca su vecina njih losi, nevaspitani, dosadni itd. Ja uopste ne volim da sretnem musko dete na ulici, dam mi zagorca. Dosli jednom kod mene dva brata, jedan ima 13 drugi ima 9 godina. Roditelji ih doveli, a oni su nasi prijatelji. Ta deca su me smorila, ali bas su me smorila, jedva sam cekao da odu, nikad nisam umeo sa muskom decom. Kod devojcica je nesto drugo, da im kupujem haljinice, suknjice, sminke, lakove za nokti itd.
Pa to barem u danasnje vreme nije problem! [You must be registered and logged in to see this image.]Uvek sve to mozes kupiti i .. sinu! [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Djoka20
| Naslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete Pet Jun 01, 2012 8:41 pm | |
| Sinu mozes, ali to sto kupujes cerki ne mozes sinu kupiti. Mnogo je lepo imati cerku, nekako je slatko to. Muska deca me smaraju, samo ih kola zanimaju a meni je to fuj. Tako da devojcica u svakom slucaju. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete Sub Jun 02, 2012 4:25 pm | |
| - Astra ::
- Doli,ja bas htjedoh reci Tunte....hahah ti znas sta je to.
..a mozda i Transe,Transexuel :zubi3: |
|
| |
Djoka20
| Naslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete Sub Jun 02, 2012 5:59 pm | |
| Sta se vi segacite sa monom? Devojcica u svakom slucaju, moja naslednica tatina mezimica. | |
|
| |
Lily First Bride
| Naslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete Sub Jun 02, 2012 6:13 pm | |
| [You must be registered and logged in to see this image.]I ti bi Djole ovakav slatkis isterao iz kuce zato sto je musko???? Gde ce ti dusa?! | |
|
| |
Djoka20
| Naslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete Sub Jun 02, 2012 8:19 pm | |
| Isterao bih ga. Imam dusu a moja dusu je samo za zensku decu, za musku decu u mom srcu nema mesta. | |
|
| |
Astra Zvezda Foruma
| Naslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete Sub Jun 02, 2012 8:35 pm | |
| Ti ljepoto nemas ni mozak a kamoli dusu...dace Bog da nemas nikako djecu...takvi je ne zasluzuju.
Zahebavaj se ali pazi na granice....ako ima iole corbe u glavi...ne trebaju nam bolesnici ovdje na forumu. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete Sub Jun 02, 2012 9:08 pm | |
| Sizofrenija & Paranoja |
|
| |
Djoka20
| Naslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete Ned Jun 03, 2012 12:24 pm | |
| Astra s kojim pravom ti to meni? Kako mozes da me kunes, da li si svesna posledica? Oces li da te prijavim urednika a mogu i privatno da te tuzim sudu. I s kojim pravo ti mene nazivas bolesnikom? Nece ti ovo bas tako lako proci. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete Ned Jun 03, 2012 12:28 pm | |
| Ma ako ti rodi sina ozdravis odmah, nije grijota biti bolestan. :srrrr: |
|
| |
Djoka20
| Naslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete Ned Jun 03, 2012 12:29 pm | |
| Dolinac i tebe i Astru cu tuziti, vi mene vredjate platice mi debelo. | |
|
| |
Astra Zvezda Foruma
| Naslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete Ned Jun 03, 2012 12:33 pm | |
| Jel vrhovnom sudu....ahhahah?
Prestani da pricas stvari koje te dovode u sumnju da pripadas nekoj od kaznjivih skupina. | |
|
| |
Djoka20
| Naslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete Ned Jun 03, 2012 12:44 pm | |
| Kakvoj bre kaznjivoj skupini? S kojim pravom ti to meni? Ko si bre ti pa ces ti meni da kazes, kome ja pripadam. Dodji bre u Jelasnicu pored Morave da vidis kaki sam ja domacin, da vidis sta znaci biti Moravac. Nemoj tu napamet da pricas o stvarima o kojima pojma nemas. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete Ned Jun 03, 2012 12:45 pm | |
- Dolinac i tebe i Astru cu tuziti, vi mene vredjate platice mi debelo.
Jednoga bolesnika se ne moze uvrijediti, nego samo pomoci, platiti mu lijecenje ako ima nade i spasa. |
|
| |
| Naslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete Ned Jun 03, 2012 12:47 pm | |
| Nego Djole, nece se cer sama napravit :zubi3: | |
|
| |
Astra Zvezda Foruma
| Naslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete Ned Jun 03, 2012 12:51 pm | |
- Kakvoj bre kaznjivoj skupini? S kojim pravom ti to meni? Ko si bre ti pa ces ti meni da kazes, kome ja pripadam. Dodji bre u Jelasnicu pored Morave da vidis kaki sam ja domacin, da vidis sta znaci biti Moravac. Nemoj tu napamet da pricas o stvarima o kojima pojma nemas.
Mozes ti biti dobar domacin,ali previse si se uzivio u te djevojcice....tvoje pisanje prelazi granicu dobrog ukusa,a i kad neko kaze da bi novorodjeno musko bacio u Moravu ili slicne gluposti koje si valjao....ne vjerujem bas da si zdrav mentalno. | |
|
| |
Djoka20
| Naslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete Ned Jun 03, 2012 12:51 pm | |
| Nemoj ti da se sekiras, Moravac sam ja. Moravska krv je to, dobicu ja cerku do kraja godine. | |
|
| |
Astra Zvezda Foruma
| Naslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete Ned Jun 03, 2012 12:54 pm | |
| Ma dobij i mecku sto se mene tice,ali mi zao da se ikad omakne sin,kako ce to dijete da bude maltretirano. | |
|
| |
| Naslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete Ned Jun 03, 2012 12:56 pm | |
- Nemoj ti da se sekiras, Moravac sam ja. Moravska krv je to, dobicu ja cerku do kraja godine.
E pa hajde domacine, entertain us, daj stagod drugo, brate ovo dosadilo, vazda isto pises,,,ok, ok, znam da volis "curice", hajd sad dalje hahahahahahaha | |
|
| |
Djoka20
| Naslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete Ned Jun 03, 2012 1:00 pm | |
| MA dobro snajke aj dodji kod mene na litije u petak. To je nasa seoska slava, letnja slava. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete | |
| |
|
| |
| Muskarac koji zeli zensko dete | |
|