DANUBIUS FORUM @ osnovano 2007 -
Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
Muskarac koji zeli zensko dete - Page 6 BFuWx

DOBRO NAM DOŠLI !

Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
Muskarac koji zeli zensko dete - Page 6 BFuWx

DOBRO NAM DOŠLI !

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

-MI NISMO KAO DRUGI -Liberté, égalité, fraternité-

Prijemportal*Latest imagesTražiRegistruj sePristupi

Muskarac koji zeli zensko dete

Ići dole 
+20
kekec
Milojica
slatkicass
Zana
tvrtko
PJER
bosankaa
montoya
Uther Pendragon
sanjalica.ns
Blebetalo
Sibila_
ZezaM
doctorr67
Lily
AstrinaKomsinica
Danubius
Kijara-brm
Astra
Djoka20
24 posters
Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13  Sledeći
AutorPoruka
Djoka20

Djoka20

Datum upisa : 14.05.2012

Muskarac koji zeli zensko dete - Page 6 Empty
PočaljiNaslov: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 6 EmptyPon Maj 14, 2012 3:54 pm

First topic message reminder :

Da li ovde ima muskaraca koji zele da imaju zensko dete, ja sam jedan od njih?
Nazad na vrh Ići dole

AutorPoruka
Astra
Zvezda Foruma
Zvezda Foruma

Datum upisa : 20.06.2008

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 6 EmptyNed Jun 03, 2012 12:33 pm

Jel vrhovnom sudu....ahhahah?

Prestani da pricas stvari koje te dovode u sumnju da pripadas nekoj od kaznjivih skupina.
Nazad na vrh Ići dole
http://www.ranjeni-orao.com
Djoka20

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 6 EmptyNed Jun 03, 2012 12:44 pm

Kakvoj bre kaznjivoj skupini? S kojim pravom ti to meni? Ko si bre ti pa ces ti meni da kazes, kome ja pripadam. Dodji bre u Jelasnicu pored Morave da vidis kaki sam ja domacin, da vidis sta znaci biti Moravac. Nemoj tu napamet da pricas o stvarima o kojima pojma nemas.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 6 EmptyNed Jun 03, 2012 12:45 pm

Djoka20 ::
Dolinac i tebe i Astru cu tuziti, vi mene vredjate platice mi debelo.

Jednoga bolesnika se ne moze uvrijediti, nego samo pomoci, platiti mu lijecenje ako ima nade i spasa.
Nazad na vrh Ići dole
AstrinaKomsinica
Master Spamer

Datum upisa : 22.01.2011

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 6 EmptyNed Jun 03, 2012 12:47 pm

Nego Djole, nece se cer sama napravit :zubi3:
Nazad na vrh Ići dole
Astra
Zvezda Foruma
Zvezda Foruma

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 6 EmptyNed Jun 03, 2012 12:51 pm

Kakvoj bre kaznjivoj skupini? S kojim pravom ti to meni? Ko si bre ti pa ces ti meni da kazes, kome ja pripadam. Dodji bre u Jelasnicu pored Morave da vidis kaki sam ja domacin, da vidis sta znaci biti Moravac. Nemoj tu napamet da pricas o stvarima o kojima pojma nemas.

Mozes ti biti dobar domacin,ali previse si se uzivio u te djevojcice....tvoje pisanje prelazi granicu dobrog ukusa,a i kad neko kaze da bi novorodjeno musko bacio u Moravu ili slicne gluposti koje si valjao....ne vjerujem bas da si zdrav mentalno.
Nazad na vrh Ići dole
Djoka20

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 6 EmptyNed Jun 03, 2012 12:51 pm

Nemoj ti da se sekiras, Moravac sam ja. Moravska krv je to, dobicu ja cerku do kraja godine.
Nazad na vrh Ići dole
Astra
Zvezda Foruma
Zvezda Foruma

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 6 EmptyNed Jun 03, 2012 12:54 pm

Ma dobij i mecku sto se mene tice,ali mi zao da se ikad omakne sin,kako ce to dijete da bude maltretirano.
Nazad na vrh Ići dole
AstrinaKomsinica
Master Spamer

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 6 EmptyNed Jun 03, 2012 12:56 pm

Nemoj ti da se sekiras, Moravac sam ja. Moravska krv je to, dobicu ja cerku do kraja godine.

E pa hajde domacine, entertain us, daj stagod drugo, brate ovo dosadilo, vazda isto pises,,,ok, ok, znam da volis "curice", hajd sad dalje hahahahahahaha
Nazad na vrh Ići dole
Djoka20

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 6 EmptyNed Jun 03, 2012 1:00 pm

MA dobro snajke aj dodji kod mene na litije u petak. To je nasa seoska slava, letnja slava.
Nazad na vrh Ići dole
AstrinaKomsinica
Master Spamer
AstrinaKomsinica

Humor : :)

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 6 EmptyNed Jun 03, 2012 1:02 pm

MA dobro snajke aj dodji kod mene na litije u petak. To je nasa seoska slava, letnja slava.

Salji kartu, eto nas! Slave ne propustamo!

Samo mi nemoj svinjetine ziv bio, ne jedem iz vjerskih razloga :eee:
Nazad na vrh Ići dole
Djoka20

Djoka20

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 6 EmptyNed Jun 03, 2012 1:03 pm

Epa snajke ja cu za tebe da zakoljem, jagnjetinu. A pijes li alkohol? Imam domacu rakiju i vino licno sam pravio.
Nazad na vrh Ići dole
AstrinaKomsinica
Master Spamer
AstrinaKomsinica

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 6 EmptyNed Jun 03, 2012 1:07 pm

Bevanda moze, a priredi mi te rakije da ponesem kuci, djeci za obloge kad ustreba:)

Nego da ne dolazim mashuch saka, sta bi ti da ti donesemo?! Sem djevojcice naravno hahahahaha
Nazad na vrh Ići dole
Djoka20

Djoka20

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 6 EmptyNed Jun 03, 2012 1:27 pm

Snajke nemoj se segacis sa monom, ne mora nista da donosis. Dodji ako oces i povedi Astru. Jeste da me vredjala da sam bolesnik, ali Moravac sam ja pa ispadnem covek.
Nazad na vrh Ići dole
AstrinaKomsinica
Master Spamer
AstrinaKomsinica

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 6 EmptyNed Jun 03, 2012 1:36 pm

Djokice, ja se uvijek segacim, so,,, :))))) I vidis kako djeluje pozitivno, sad znam sta bi za poklon :zubi3:
Nazad na vrh Ići dole
Djoka20

Djoka20

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 6 EmptyNed Jun 03, 2012 1:37 pm

Sta znas, sta bi ja za poklon?
Nazad na vrh Ići dole
Djoka20

Djoka20

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 6 EmptyČet Jun 07, 2012 11:33 pm

Zasto niko nista ne pise na ovoj temi? Ja zelim cerku i iza toga stojim. Rodjenje moje cerke predstavlja smisao mog zivota.
Nazad na vrh Ići dole
Blebetalo

Blebetalo

Datum upisa : 08.01.2011

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 6 EmptySub Jun 09, 2012 12:10 pm

Kako se u momentima pisalo na ovoj temi bolje je sto niko ne pise....

Morao sam prilikom citanja da se krsti se i desnom i levom.....i to ne iz verskih razloga :329340:
Nazad na vrh Ići dole
Djoka20

Djoka20

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 6 EmptySub Jun 09, 2012 5:13 pm

A sto da se krstis, jer tebi cudno sto muskarac zeli zensko dete? A sto je tu cudno? Zeli covek pa sta, svako ima pravo na svoju zivotnu zelju pa tako i ja.
Nazad na vrh Ići dole
Blebetalo

Blebetalo

Datum upisa : 08.01.2011

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 6 EmptySub Jun 09, 2012 9:42 pm

Znas Djole u prvom momentu nisam hteo uopste da napisem bilo sta,vezano za tvoj post gore....Znam da ti je zarka zelja da se neko "upeca",i da imas na osnovu cega da dalje pises. Sorry (da upotrebim neciji izraz),ali na pogresnu adresu ti je upuceno pitanje.Meni stvarno nije potrebno polemisanje na ovu temu.

A da bi sve bilo u duhu naslova teme, evo tebi jedna pesmica

:harmonika: :bub: kolo
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost
Anonymous

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 6 EmptySub Jun 09, 2012 11:04 pm

Svaki dan cekam postara, cekam kaznu koju moram skupo da platim. smehsmeh

Kamate ne placam, ako posta kasni nisam ja kriv. :rlol:
Nazad na vrh Ići dole
Astra
Zvezda Foruma
Zvezda Foruma
Astra

Godina : 64

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 6 EmptySub Jun 09, 2012 11:12 pm

A alimentaciju Doli?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost
Anonymous

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 6 EmptySub Jun 09, 2012 11:14 pm

Astra ::
A alimentaciju Doli?

Pa nisam ja stekao, Djoka ga uvalio :rlol:
Nazad na vrh Ići dole
Djoka20

Djoka20

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 6 EmptyNed Jun 10, 2012 3:54 pm

Ma sta se bre segacite sa monom? Alo bre, ma pricajte sta ocete imacu ja svoju cerku, ubedjen sam u to.
Nazad na vrh Ići dole
Zana

Zana

Godina : 60
Datum upisa : 30.05.2012

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 6 EmptyNed Jun 10, 2012 3:58 pm

Ma sta se bre segacite sa monom? Alo bre, ma pricajte sta ocete imacu ja svoju cerku, ubedjen sam u to.

romantichno leptir
Nazad na vrh Ići dole
Astra
Zvezda Foruma
Zvezda Foruma
Astra

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 6 EmptyNed Jun 10, 2012 4:00 pm

Djoko,ne kvari temu druge bebe foruma,imas svoju temu pa svaki dan napisi po 3 puta da oces ceru....budi ljubazan pa ispostuj neke stvari.
Nazad na vrh Ići dole
Zana

Zana

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 6 EmptyNed Jun 10, 2012 4:04 pm

Astra ::
Djoko,ne kvari temu druge bebe foruma,imas svoju temu pa svaki dan napisi po 3 puta da oces ceru....budi ljubazan pa ispostuj neke stvari.

Astra on to radi namerno,trazi ko ce da mu odgovori,lepo reche Blebi..treba ga ignorisati a urednik ove teme,treba da brishe postove koji nisu primereni..
Nazad na vrh Ići dole
Astra
Zvezda Foruma
Zvezda Foruma
Astra

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 6 EmptyNed Jun 10, 2012 4:06 pm

Skontali smo ga,ali evo da pokusam fino da mu kazem nek se ogranici na svoju temu ...pa ga(ju) nece niko dirati.
Nazad na vrh Ići dole
Djoka20

Djoka20

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 6 EmptyNed Jun 10, 2012 4:06 pm

A sto to nije primereno? Sto zelim cerku da se zove Teodora ili Doroteja? Jel to vredja nekog? O cemu se radi?
Nazad na vrh Ići dole
AstrinaKomsinica
Master Spamer
AstrinaKomsinica

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 6 EmptyNed Jun 10, 2012 4:11 pm

A sto to nije primereno? Sto zelim cerku da se zove Teodora ili Doroteja? Jel to vredja nekog? O cemu se radi?

Handre te Djokoooooo :zubi3:
Nazad na vrh Ići dole
Djoka20

Djoka20

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 6 EmptyNed Jun 10, 2012 4:17 pm

Sta se pa ti smejes? Sta je tu smesno, cerka je sreca, radost, ponos, dika, a sin nesreca.
Nazad na vrh Ići dole
AstrinaKomsinica
Master Spamer
AstrinaKomsinica

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 6 EmptyNed Jun 10, 2012 4:18 pm

Sta se pa ti smejes? Sta je tu smesno, cerka je sreca, radost, ponos, dika, a sin nesreca.

Pa smijem se covece sto sam sretna :zubi3:
Nazad na vrh Ići dole
Djoka20

Djoka20

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 6 EmptyNed Jun 10, 2012 4:19 pm

Sto si srecna, da nisi trudna? Ako jesi zelim ti da rodis zensko dete.
Nazad na vrh Ići dole
Zana

Zana

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 6 EmptyNed Jun 10, 2012 4:20 pm

:141545:
Nazad na vrh Ići dole
AstrinaKomsinica
Master Spamer
AstrinaKomsinica

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 6 EmptyNed Jun 10, 2012 4:21 pm

Sto si srecna, da nisi trudna? Ako jesi zelim ti da rodis zensko dete.

Ne kakaj mi se da prostis u srecu, pu, pu :eee:
Nazad na vrh Ići dole
Djoka20

Djoka20

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 6 EmptyNed Jun 10, 2012 4:23 pm

Zasto tako, pa san svake zene je da postane majka, zar ne? O ne mogu da verujem..
Nazad na vrh Ići dole
AstrinaKomsinica
Master Spamer
AstrinaKomsinica

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 6 EmptyNed Jun 10, 2012 4:26 pm

Djokice, ja sam jos maloljetna, po zakonu moje zemlje :zubi3:
Nazad na vrh Ići dole
Astra
Zvezda Foruma
Zvezda Foruma
Astra

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 6 EmptyNed Jun 10, 2012 4:30 pm

Djole,divna imena divna zelja ali ju cuvaj ovdje...aj sa srecom.
Nazad na vrh Ići dole
Djoka20

Djoka20

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 6 EmptyNed Jun 10, 2012 4:33 pm

Pa sto ako si maloletna, dodji u Srbiju kraj Morave ima momci za tebe. Hvala Asta a sto samo ovde, moze i na drugo mesto.
Nazad na vrh Ići dole
Astra
Zvezda Foruma
Zvezda Foruma
Astra

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 6 EmptyNed Jun 10, 2012 4:35 pm

Moze Djole,ima tema,pa pisi i nesto drugo...vec znamo svi za ovu zelju...dovoljna je na jednom mjestu.
Nazad na vrh Ići dole
slatkicass
Frumos si de foc
slatkicass

Godina : 63
Humor : Smejem se, smeh produžava život pa ću duže uživati u njemu!
Datum upisa : 10.10.2007

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 6 EmptyNed Jun 10, 2012 5:28 pm

Djoko preterao si, nemoj suditi o ostalim sinovima po sebi. Očigledno je da si ti svojim roditeljima nesreća!!! Po svim tvojim postovima dolazim do zaključka da si naklonjen incestu. Kontroliši se i uozbilji.
Tvoja ljubav prema ženskoj deci, tvoja stvar, ali nemoj kuditi mušku decu, jer su moji sinovi i moj muž moje najveće bogatstvo i sreća.
Nazad na vrh Ići dole
Djoka20

Djoka20

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 6 EmptyNed Jun 10, 2012 5:44 pm

Uf uf sta mi naprica? Pa sta mene briga sta su tebi tvoj muz i tvoja deca? To je tvoja stvar. I kako mozes da mi kazes da sam naklonjen incestu, kad me i ne poznajes?
Nazad na vrh Ići dole
Zana

Zana

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 6 EmptyNed Jun 10, 2012 6:16 pm

Uf uf sta mi naprica? Pa sta mene briga sta su tebi tvoj muz i tvoja deca? To je tvoja stvar. I kako mozes da mi kazes da sam naklonjen incestu, kad me i ne poznajes?

bash si sladak lu6777 ko shecerna bolest
Nazad na vrh Ići dole
Djoka20

Djoka20

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 6 EmptyNed Jun 10, 2012 6:33 pm

Pa sladak sam ko secer, a ne ko secerna bolest. Ja kazem istinu, ja sam glas realnosti ovde. Rodjenje moja cerke predstavlja smisao mog zivota.
Nazad na vrh Ići dole
AstrinaKomsinica
Master Spamer
AstrinaKomsinica

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 6 EmptyNed Jun 10, 2012 7:04 pm

Djoko usvojCu te Tita mi, a onda cu te tako izdraufat da nes znat kako se zoves :eee:
Nazad na vrh Ići dole
Astra
Zvezda Foruma
Zvezda Foruma
Astra

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 6 EmptyNed Jun 10, 2012 7:25 pm

A zasto mislis da je nas briga za tvoju kcer,koja cak nije jos ni u moodima.
Nazad na vrh Ići dole
Djoka20

Djoka20

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 6 EmptyNed Jun 10, 2012 7:32 pm

Pa briga vas, tebe te nesto posebno zanima i vredja te kad kazem o muskoj deci. DA te nije briga nebi mi pretila.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost
Anonymous

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 6 EmptyNed Jun 10, 2012 7:35 pm

helpmini Dragi Boze daj mu kcerku da ga se rijesimo vec jednom. :zubi3:
Nazad na vrh Ići dole
Lily
First Bride
Lily

Godina : 28
Datum upisa : 12.09.2008

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 6 EmptyNed Jun 10, 2012 7:36 pm

AstrinaKomsinica ::
Djoko usvojCu te Tita mi, a onda cu te tako izdraufat da nes znat kako se zoves :eee:

:rlol: :rlol: :rlol: :rlol: :rlol:
.. eeee Kono nasmeja me fest!!!! tooo
Nazad na vrh Ići dole
Djoka20

Djoka20

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 6 EmptyNed Jun 10, 2012 7:37 pm

Ti mene ce tepas? Ma ajde sta pricas bre, znas ti mnogo da pricas. Istina je surova, ali ona mora da se prihvati kad tad.
Nazad na vrh Ići dole
AstrinaKomsinica
Master Spamer
AstrinaKomsinica

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 6 EmptyNed Jun 10, 2012 7:38 pm

Ti mene ce tepas? Ma ajde sta pricas bre, znas ti mnogo da pricas. Istina je surova, ali ona mora da se prihvati kad tad.

Svaku istinu tebi mama na tenane "objasni", da prihvatis bez bola :eee:
Nazad na vrh Ići dole
Djoka20

Djoka20

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 6 EmptyNed Jun 10, 2012 7:40 pm

Meni je mama rekla sve istine koje postoje, drveni advokat mi nije potreban.
Nazad na vrh Ići dole
AstrinaKomsinica
Master Spamer
AstrinaKomsinica

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 6 EmptyNed Jun 10, 2012 7:41 pm

Meni je mama rekla sve istine koje postoje, drveni advokat mi nije potreban.

Djoleeee, no-no kofrciti, samo muski spermici ondaK bIdNu:))))))
Nazad na vrh Ići dole
Djoka20

Djoka20

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 6 EmptyNed Jun 10, 2012 7:46 pm

Ma kakvi spermici, kakvi muski? Ne znas ti snajke koe pricas, ja nesam azdisaja i znam da ocu cerku. I za cerku se treba boriti.
Nazad na vrh Ići dole
Astra
Zvezda Foruma
Zvezda Foruma
Astra

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 6 EmptyNed Jun 10, 2012 7:49 pm

Pa briga vas, tebe te nesto posebno zanima i vredja te kad kazem o muskoj deci. DA te nije briga nebi mi pretila.

Jeste me briga jer imam i kcerke i sina i svi su jednaki,a ti se kontrolisi pa ne treba da ti se prijeti.
Nazad na vrh Ići dole
Djoka20

Djoka20

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 6 EmptyNed Jun 10, 2012 9:25 pm

Dobro da se kontrolisem, ja vredjam. Ja sam ovde glas realnosti.
Nazad na vrh Ići dole
Kijara-brm
Glavni Administrator
Glavni Administrator
Kijara-brm

Godina : 44
Humor : 𝑌𝐸𝑆-𝑌𝑜𝑢 𝑛𝑜𝑤 :)
Datum upisa : 21.12.2008

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 6 EmptyNed Jun 10, 2012 9:41 pm

AstrinaKomsinica ::
Djoko usvojCu te Tita mi, a onda cu te tako izdraufat da nes znat kako se zoves [You must be registered and logged in to see this image.]

hahahahahahaha vrći se.. [You must be registered and logged in to see this image.]..
Al me nasmeja... E ovoga treba handriti dok ne dođe sebi... [You must be registered and logged in to see this image.]

Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.

Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑
Nazad na vrh Ići dole
https://www.facebook.com/groups/146401177244/
Djoka20

Djoka20

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 6 EmptyNed Jun 10, 2012 10:17 pm

Kuj sme mene da tepa, ja sve tepam. JA sam cuveni Djole sto ga devojke vole, ja sam ludak al sta da se radi, i mi ludi mora da zivimo. Ocu cerku ajde koja oce da mi rodi?
Nazad na vrh Ići dole
Kijara-brm
Glavni Administrator
Glavni Administrator
Kijara-brm

Godina : 44
Humor : 𝑌𝐸𝑆-𝑌𝑜𝑢 𝑛𝑜𝑤 :)
Datum upisa : 21.12.2008

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 6 EmptyNed Jun 10, 2012 10:25 pm

Tebe treba naderati ko vola ..da bi zaćutao...
Sad mi lagano već ideš na živce... [You must be registered and logged in to see this image.]...

Bači još koju,da odletiš više... [You must be registered and logged in to see this image.]

Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.

Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑
Nazad na vrh Ići dole
https://www.facebook.com/groups/146401177244/
Djoka20

Djoka20

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 6 EmptyNed Jun 10, 2012 10:46 pm

Dobro be snajke, ja sam dusa od coveka a ti tako. Nema smisla snajke, da tako vikas.
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 6 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Muskarac koji zeli zensko dete
Nazad na vrh 
Strana 6 od 13Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13  Sledeći
 Similar topics
-
» saznaj jesi li musko ili zensko
» Ljuti ste na dete
» IZBOR IMENA za dete ?

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
DANUBIUS FORUM @ osnovano 2007 -  :: ŽIVOT I PRIKLJUČENIJA :: PORODICA /DOMAĆINSTVO :: TINEJDŽER /ADOLESCENT KLUB-
Skoči na: