DANUBIUS FORUM @ osnovano 2007 -
Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
Muskarac koji zeli zensko dete - Page 7 BFuWx

DOBRO NAM DOŠLI !

Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
Muskarac koji zeli zensko dete - Page 7 BFuWx

DOBRO NAM DOŠLI !

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

-MI NISMO KAO DRUGI -Liberté, égalité, fraternité-

Prijemportal*Latest imagesTražiRegistruj sePristupi

Muskarac koji zeli zensko dete

Ići dole 
+20
kekec
Milojica
slatkicass
Zana
tvrtko
PJER
bosankaa
montoya
Uther Pendragon
sanjalica.ns
Blebetalo
Sibila_
ZezaM
doctorr67
Lily
AstrinaKomsinica
Danubius
Kijara-brm
Astra
Djoka20
24 posters
Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13  Sledeći
AutorPoruka
Djoka20

Djoka20

Datum upisa : 14.05.2012

Muskarac koji zeli zensko dete - Page 7 Empty
PočaljiNaslov: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 7 EmptyPon Maj 14, 2012 3:54 pm

First topic message reminder :

Da li ovde ima muskaraca koji zele da imaju zensko dete, ja sam jedan od njih?
Nazad na vrh Ići dole

AutorPoruka
Djoka20

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 7 EmptyNed Jun 10, 2012 7:40 pm

Meni je mama rekla sve istine koje postoje, drveni advokat mi nije potreban.
Nazad na vrh Ići dole
AstrinaKomsinica
Master Spamer

Datum upisa : 22.01.2011

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 7 EmptyNed Jun 10, 2012 7:41 pm

Djoka20 ::
Meni je mama rekla sve istine koje postoje, drveni advokat mi nije potreban.

Djoleeee, no-no kofrciti, samo muski spermici ondaK bIdNu:))))))
Nazad na vrh Ići dole
Djoka20

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 7 EmptyNed Jun 10, 2012 7:46 pm

Ma kakvi spermici, kakvi muski? Ne znas ti snajke koe pricas, ja nesam azdisaja i znam da ocu cerku. I za cerku se treba boriti.
Nazad na vrh Ići dole
Astra
Zvezda Foruma
Zvezda Foruma

Datum upisa : 20.06.2008

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 7 EmptyNed Jun 10, 2012 7:49 pm

Pa briga vas, tebe te nesto posebno zanima i vredja te kad kazem o muskoj deci. DA te nije briga nebi mi pretila.

Jeste me briga jer imam i kcerke i sina i svi su jednaki,a ti se kontrolisi pa ne treba da ti se prijeti.
Nazad na vrh Ići dole
http://www.ranjeni-orao.com
Djoka20

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 7 EmptyNed Jun 10, 2012 9:25 pm

Dobro da se kontrolisem, ja vredjam. Ja sam ovde glas realnosti.
Nazad na vrh Ići dole
Kijara-brm
Glavni Administrator
Glavni Administrator

Datum upisa : 21.12.2008

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 7 EmptyNed Jun 10, 2012 9:41 pm

AstrinaKomsinica ::
Djoko usvojCu te Tita mi, a onda cu te tako izdraufat da nes znat kako se zoves [You must be registered and logged in to see this image.]

hahahahahahaha vrći se.. [You must be registered and logged in to see this image.]..
Al me nasmeja... E ovoga treba handriti dok ne dođe sebi... [You must be registered and logged in to see this image.]
Nazad na vrh Ići dole
https://www.facebook.com/groups/146401177244/ Na mreži
Djoka20

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 7 EmptyNed Jun 10, 2012 10:17 pm

Kuj sme mene da tepa, ja sve tepam. JA sam cuveni Djole sto ga devojke vole, ja sam ludak al sta da se radi, i mi ludi mora da zivimo. Ocu cerku ajde koja oce da mi rodi?
Nazad na vrh Ići dole
Kijara-brm
Glavni Administrator
Glavni Administrator

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 7 EmptyNed Jun 10, 2012 10:25 pm

Tebe treba naderati ko vola ..da bi zaćutao...
Sad mi lagano već ideš na živce... [You must be registered and logged in to see this image.]...

Bači još koju,da odletiš više... [You must be registered and logged in to see this image.]
Nazad na vrh Ići dole
Djoka20

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 7 EmptyNed Jun 10, 2012 10:46 pm

Dobro be snajke, ja sam dusa od coveka a ti tako. Nema smisla snajke, da tako vikas.
Nazad na vrh Ići dole
Kijara-brm
Glavni Administrator
Glavni Administrator
Kijara-brm

Godina : 44
Humor : 𝑌𝐸𝑆-𝑌𝑜𝑢 𝑛𝑜𝑤 :)

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 7 EmptyNed Jun 10, 2012 10:51 pm

Dobro be snajke, ja sam dusa od coveka a ti tako. Nema smisla snajke, da tako vikas.

Nisam još snajka... [You must be registered and logged in to see this image.]..

Djole ti si tovar neviđeni...Koja duša..Da je imaš...ne bi se iživljavao ovde...

Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.

Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑
Nazad na vrh Ići dole
Djoka20

Djoka20

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 7 EmptyNed Jun 10, 2012 11:03 pm

[You must be registered and logged in to see this link.]

sem Sofije da pise za Teodoru, sve ostalo isto.
Nazad na vrh Ići dole
Djoka20

Djoka20

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 7 EmptyNed Jun 10, 2012 11:58 pm

ЋЕРО МОЈА НЕРОЂЕНА
Маштао сам ћерку да добијем,
да ми живот прође у весељу,
ал је судба тако хтела,
пуста оста та моја жеља.

Рефрен:
Ћеро моја нерођена,
6 година не сањана
нит сањана нит рођена,
ћеро моја нерођена.

Спремао сам креветац за ћеру,
и собицу фарбао у розе,
ал је судба била много зла,
одвоји ме од најлепшег сна.

Креветац и дан данас стоји,
и на моју малу ћерку чека,
да ли ће се жеља испунити,
ил ће мени проћи пола века.
Nazad na vrh Ići dole
Djoka20

Djoka20

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 7 EmptyPon Jun 11, 2012 11:27 pm

Cero moja, jednog dana cu ti pokazati ovo sto sam pisao. Ja te toliko zelim, toliko mastam o tebi, niko me ne razume da li ces me ti razumeti? Razumeces me, jer ja te volim i sad i ako jos nisi rodjena, ali ja te volim. Ti bi mene ucinila srecnim da se rodis, da zaplaces, da Morava u tom trenutku stane kad ti zaplaces prvi put u zivotu. Da li ce doci do tog dana? KAda ce biti taj dan? Koje godine? Da li ces se zvati Teodora? Mnogo te volim cero moja, ali mnogo vise od sebe, od roditelja, od bake deke od svega na ovom svetu, ti si mi draza. Zelim te iz sveg srca, uvek cu te cekate i uvek cu zeleti da se rodis, ali jedno znam da cu te imati jednog dana.
Nazad na vrh Ići dole
Astra
Zvezda Foruma
Zvezda Foruma
Astra

Godina : 64

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 7 EmptyUto Jun 12, 2012 1:46 pm

A Djole,jesi li razmislio da bi bilo dobro da tvoja Teodora ima i brata da ju cuva....neces ti uvijek sve moci sam?
Nazad na vrh Ići dole
Djoka20

Djoka20

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 7 EmptyUto Jun 12, 2012 9:34 pm

NE moze da ima brata, musko dete necu da imam. Ocu da ona nasledi svu imovinu i da to s nikog ne deli. Zauvek jedinica, uz nju je uvek njen tata.
Nazad na vrh Ići dole
Astra
Zvezda Foruma
Zvezda Foruma
Astra

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 7 EmptyUto Jun 12, 2012 11:47 pm

A kad tata ode Bogu na istinu,koga ce da ima da ju stiti....de malo razmisli,treba da obezbjedis cer za cijeli zivot i iza tebe.
Nazad na vrh Ići dole
AstrinaKomsinica
Master Spamer
AstrinaKomsinica

Humor : :)

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 7 EmptySre Jun 13, 2012 3:46 am

Ovo jos radi?!
Nazad na vrh Ići dole
Astra
Zvezda Foruma
Zvezda Foruma
Astra

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 7 EmptySre Jun 13, 2012 4:26 am

Cuj radi...on se tek zalaufo...
Nazad na vrh Ići dole
AstrinaKomsinica
Master Spamer
AstrinaKomsinica

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 7 EmptySre Jun 13, 2012 4:31 am

Aman! :zubi3:
Nazad na vrh Ići dole
Djoka20

Djoka20

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 7 EmptySre Jun 13, 2012 1:31 pm

Ja cu moju cerku da obezbedim, ima ona da se uda i da zet dodje da se prizeti. Ima imovinu toj sve moze da izdava i od tej pare da zivi. Koj ce mi djavola sin? Onu pesmu sto sam napisao, oce li neko da protumaci i da kaze nesto o njoj?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost
Anonymous

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 7 EmptySre Jun 13, 2012 1:35 pm

migg

.
U pravu si..šta oni znaju kako se prave i udomljavaju ženska djeca..:))
Nazad na vrh Ići dole
Djoka20

Djoka20

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 7 EmptySre Jun 13, 2012 1:57 pm

Pa kazi snajke, da ja sve znam. Zensko dete je bre radost, sreca, ljubav, ponos, dika i ostalo.
Nazad na vrh Ići dole
Djoka20

Djoka20

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 7 EmptyČet Jun 14, 2012 8:09 pm

Oce li neko nesto da kaze na ovu temu? Zelim cerku, mastam, volim je sanjam je. E ljudi sta mislite ako mi cerka bude mrsava, ali slatka. 6 razred osnovne a mrsava, a slatka ko secer. I da mi kaze tata volim te, zar to nije lepo? Jaoo kako je zamisljam, svakog dana.
Nazad na vrh Ići dole
sanjalica.ns
Explorer Of Dreams
sanjalica.ns

Datum upisa : 06.01.2010

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 7 EmptyČet Jun 14, 2012 8:19 pm

Oce li neko nesto da kaze na ovu temu?
Prodajem ćerku, 6. razred, mršava, ali slatka ko šećer..., hoće da joj se tata zove Djoka..... :joint: smehsmeh smehsmeh
Nazad na vrh Ići dole
Djoka20

Djoka20

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 7 EmptyČet Jun 14, 2012 8:28 pm

Ne trgujem ljudima. Ti se segacis sa monom, ali ce vidis kad budem imao cerku. 13 godina a mrsava, jaoo nema ni grudi ali slatkis. Drugarice i neke sestre je zezaju, a ona dodje pored tatu pa napuni oci sa suze. A ja je zagrlim, pa joj kazem ma pusti ih zavidne su one na tebe sto imas tatu koji se zove Djoka. Dodji kod tatu srce tatino.
Nazad na vrh Ići dole
Djoka20

Djoka20

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 7 EmptyČet Jun 14, 2012 9:04 pm

Ajde sto ucutaste, sanjalica sto se ucuta, trgujes ljudima sram te bilo.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost
Anonymous

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 7 EmptyČet Jun 14, 2012 9:10 pm

..blesavi jos uvjek tu, de sto tok provokatora ne izbacite, dosadio Bogu a kamoli meni. :329340:
Nazad na vrh Ići dole
Djoka20

Djoka20

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 7 EmptyČet Jun 14, 2012 9:53 pm

Nisam bre provokator, sto me tako nazivas pa zelim da imam cerku. Toliku zelju imam da sanjam nocima. Nemoj da si takav covek, zar ti nemas neku zivotnu zelju? Ajde kazi zar nemas? Zar nocima ne sanjas to sto zelis? Nemoj da si takav, osecanja su to.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost
Anonymous

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 7 EmptyČet Jun 14, 2012 10:03 pm

Jest imam, da Hrvatska pobjedi na EP :zubi3: u finalima sa Nijemcima, e to mi je zelja.
Nazad na vrh Ići dole
Djoka20

Djoka20

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 7 EmptyČet Jun 14, 2012 10:24 pm

E ja mislim da se to nece desiti. Ja mislim da ce Spanija pobediti Hrvatsku, a Italija Irsku tako ce dalje da idu Italija i Spanija. Rodjenje moje cerke predstavlja smisao mog zivota.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost
Anonymous

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 7 EmptyPet Jun 15, 2012 8:57 pm

E ja mislim da se to nece desiti. Ja mislim da ce Spanija pobediti Hrvatsku, a Italija Irsku tako ce dalje da idu Italija i Spanija. Rodjenje moje cerke predstavlja smisao mog zivota.

Spanija nas pobjediti?! krsti se daj nemoj me nasmijavati, 3:0 cemo ih tuci. :srrrr:
Nazad na vrh Ići dole
Djoka20

Djoka20

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 7 EmptySub Jun 16, 2012 12:15 pm

Oce oce pobedice, mnogo ti imas zelje. Spanija je jaca od vas, ona je najjaca u vasu grupu. Navijam da se u finalu evropskog prvenstva sastanu Rusija i Spanija.
I ovo nije tema fudbal, tema je moja buduca cerka i ocu neko da kaze nesto za moju buducu cerku, naravno samo lepo.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost
Anonymous

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 7 EmptySub Jun 16, 2012 12:20 pm

Mnogo si brezobrazan Moravac. Postuj moje zelje a ja cu pokusati tvoje da postujem. :srrrr:
Nazad na vrh Ići dole
Djoka20

Djoka20

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 7 EmptySub Jun 16, 2012 12:47 pm

Dobro be dace bog da bude kako zelis, a da da bog da ja dobijem cerku. Pa kad bude imala jedno 14-15 godine pa ide u grad s drugarice pa obuce kratku suknjicu ima bude mnogo lepo. Mnogo je slatko kad se tata i cerka vole.
Nazad na vrh Ići dole
Zana

Zana

Godina : 60
Datum upisa : 30.05.2012

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 7 EmptySub Jun 16, 2012 12:51 pm

Dobro be dace bog da bude kako zelis, a da da bog da ja dobijem cerku. Pa kad bude imala jedno 14-15 godine pa ide u grad s drugarice pa obuce kratku suknjicu ima bude mnogo lepo. Mnogo je slatko kad se tata i cerka vole.

ti si obichan govnar
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost
Anonymous

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 7 EmptySub Jun 16, 2012 12:55 pm

Đokice ti si osvježenje za forum a svi te ne volu,baš su brezobrazni..:))
Ne znam šta mi se kod tebe više sviđa dal' nick ili ono 20 iza nicka smehsmeh
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost
Anonymous

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 7 EmptySub Jun 16, 2012 12:59 pm

Ma nema on 20. Da ima imao bi vec davno kcerku. :zubi3:
Nazad na vrh Ići dole
Zana

Zana

Godina : 60
Datum upisa : 30.05.2012

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 7 EmptySub Jun 16, 2012 1:00 pm

Dolinac ::
Ma nema on 20. Da ima imao bi vec davno kcerku. :zubi3:

ahhahaah Dol zateleban
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost
Anonymous

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 7 EmptySub Jun 16, 2012 1:01 pm

:rlol:
..ima ima godinica dvadeset a o drugim mjerama će neko drugi smehsmeh
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost
Anonymous

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 7 EmptySub Jun 16, 2012 1:03 pm

Ma 12-13 mozda smehsmeh
Nazad na vrh Ići dole
Djoka20

Djoka20

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 7 EmptySub Jun 16, 2012 1:45 pm

Zana sta si rekla? Oces da te prijavim? S kojim pravom ti to meni? I sta se svi cuditi, imam 20 godine i sta sad? Sta bre ocete ma imacu cerku.
Nazad na vrh Ići dole
sanjalica.ns
Explorer Of Dreams
sanjalica.ns

Datum upisa : 06.01.2010

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 7 EmptySub Jun 16, 2012 8:55 pm

I ovo nije tema fudbal, tema je moja buduca cerka i ocu neko da kaze nesto za moju buducu cerku, naravno samo lepo.
Možda ti ćera bude fudbalerka, šta znaš....?!!! :joint: smehsmeh smehsmeh smehsmeh
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost
Anonymous

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 7 EmptySub Jun 16, 2012 8:59 pm

..i navijace za Partizan :yeeessss:
Nazad na vrh Ići dole
AstrinaKomsinica
Master Spamer
AstrinaKomsinica

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 7 EmptySub Jun 16, 2012 9:00 pm

Dolinac ::
..i navijace za Partizan :yeeessss:

heheheheheehehhehehehehehehehe
Nazad na vrh Ići dole
Djoka20

Djoka20

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 7 EmptySub Jun 16, 2012 9:07 pm

Moja cerka nece biti muskaraca, kakva fudbalerka? Ona ima da bude ko prava devojcica, u suknjice, haljunice, sminke, lakovi za nokti. I navijace za PArtizan kao njen tata Djoka.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost
Anonymous

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 7 EmptyNed Jun 17, 2012 9:17 pm

Moja cerka nece biti muskaraca, kakva fudbalerka? Ona ima da bude ko prava devojcica, u suknjice, haljunice, sminke, lakovi za nokti kao njen tata Djoka.

Jasta kao njen tata :zubi3:
Nazad na vrh Ići dole
Djoka20

Djoka20

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 7 EmptyNed Jun 17, 2012 9:35 pm

Pa kao njen tata, Djoka. Ja sam Djordje Antic, zvani Djole, Djoka, Djokica. Teodora Antic, kakvo ce to lepo ime i prezime biti.
Nazad na vrh Ići dole
Astra
Zvezda Foruma
Zvezda Foruma
Astra

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 7 EmptyNed Jun 17, 2012 9:36 pm

Doli,ljubim te...eto da se i tebi posreci da dobijes kcer...kad si tako rjecit.
Nazad na vrh Ići dole
Djoka20

Djoka20

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 7 EmptyNed Jun 17, 2012 9:37 pm

On ako dobije cerku, tesko toj devojcici. On ima da je uci da bude muskaraca, a ne kao ja. Ima da je maltretira, njemu je sin vazan.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost
Anonymous

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 7 EmptyNed Jun 17, 2012 9:49 pm

Pa kao njen tata, Djoka. Ja sam Djordje Antic, zvani Djole, Djoka, Djokica. Teodora Antic, kakvo ce to lepo ime i prezime biti.

Ali ne za dugo Djoka, uda se tvoja kcerka, zvace se bilo kako samo ne Antic :srrrr:
Nazad na vrh Ići dole
Djoka20

Djoka20

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 7 EmptyNed Jun 17, 2012 10:02 pm

Ona kad se uda ce zadrzi svoje prezime, njen muz ce mora da se prizeti kod nas.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost
Anonymous

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 7 EmptyNed Jun 17, 2012 10:05 pm

Ona kad se uda ce zadrzi svoje prezime, njen muz ce mora da se prizeti kod nas.

Ti ko Turcin, merhaba arkadas :zubi3:
Nazad na vrh Ići dole
Djoka20

Djoka20

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 7 EmptyNed Jun 17, 2012 11:21 pm

Ma kaki turcin? Ja cu moju cerku da cuvam od svih zla koje mogu okruzivati zensko dete. Kad se moja cerka rodi, ima sve da pozovem od ovaj forum da dodjete kod mene, da vidite kaki sam ja gazda. Da vidite sta posedujem od imovinu, pa da vidite kako cu ja da cuvam moju cerku. Cero moja ajde rodi se, molim te rodi se zove te tvoj tata.
Nazad na vrh Ići dole
Astra
Zvezda Foruma
Zvezda Foruma
Astra

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 7 EmptyNed Jun 17, 2012 11:22 pm

Jel i mene i Kijaru i Zanu smehsmeh
Nazad na vrh Ići dole
Djoka20

Djoka20

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 7 EmptyNed Jun 17, 2012 11:37 pm

I vas tri, ja nisam zlopamtilo. Imati cerku je velika sreca, iz vise razloga je to tako. Ko razume shvatice.
Nazad na vrh Ići dole
Kijara-brm
Glavni Administrator
Glavni Administrator
Kijara-brm

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 7 EmptyNed Jun 17, 2012 11:41 pm

I vas tri, ja nisam zlopamtilo. Imati cerku je velika sreca, iz vise razloga je to tako. Ko razume shvatice.

A? Šta kazala?Ma evo već krećem... [You must be registered and logged in to see this image.]

Cero moja ajde rodi se, molim te rodi se zove te tvoj tata.
Aj gasi više ..Boli više glava od tebe tetka... [You must be registered and logged in to see this image.]

Nazad na vrh Ići dole
Astra
Zvezda Foruma
Zvezda Foruma
Astra

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 7 EmptyNed Jun 17, 2012 11:43 pm

Koliko puta si napisao istu recenicu,da si toliko puta obavio posao kod zenske do sad bi imao blizanke.
Nazad na vrh Ići dole
Djoka20

Djoka20

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 7 EmptyNed Jun 17, 2012 11:44 pm

Baba aj ostavi me na miru, ne mesaj se gde ti mesto nije. Zivela moja cerka Teodora Antic. Kako to lepo zvuci, pa ima da bude slatkis, sladak osmeh, slatko lice jaoo cekam da se zagrlimo ko tata i cerka, sta ce mi biti lepo. Kakve bre bliznakinje? Alo bre, to tek ne dolazi u obzir. Ocu da moja Teodora nasledi svu imovinu. Ne delim imovinu, sve na jednom ostavljam, a to je moja buduca cerka Teodora.
Nazad na vrh Ići dole
Kijara-brm
Glavni Administrator
Glavni Administrator
Kijara-brm

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 7 EmptyNed Jun 17, 2012 11:48 pm

Baba aj ostavi me na miru, ne mesaj se gde ti mesto nije. Zivela moja cerka Teodora Antic. Kako to lepo zvuci, pa ima da bude slatkis, sladak osmeh, slatko lice jaoo cekam da se zagrlimo ko tata i cerka, sta ce mi biti lepo. Kakve bre bliznakinje? Alo bre, to tek ne dolazi u obzir. Ocu da moja Teodora nasledi svu imovinu. Ne delim imovinu, sve na jednom ostavljam, a to je moja buduca cerka Teodora.

Tetka oš da ti budeš baba...Vala treba tebe stvarno dobro izdraufati... [You must be registered and logged in to see this image.]...

Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Muskarac koji zeli zensko dete   Muskarac koji zeli zensko dete - Page 7 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Muskarac koji zeli zensko dete
Nazad na vrh 
Strana 7 od 13Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13  Sledeći
 Similar topics
-
» saznaj jesi li musko ili zensko
» Ljuti ste na dete
» IZBOR IMENA za dete ?

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
DANUBIUS FORUM @ osnovano 2007 -  :: ŽIVOT I PRIKLJUČENIJA :: PORODICA /DOMAĆINSTVO :: TINEJDŽER /ADOLESCENT KLUB-
Skoči na: