Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
DOBRO NAM DOŠLI !
DANUBIUS FORUM @ osnovano 2007 -
Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
DOBRO NAM DOŠLI !
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
-MI NISMO KAO DRUGI -Liberté, égalité, fraternité-
Naslov: Re: VICEVI - Ovaj ne znam gde bi .... Uto Okt 23, 2012 12:52 pm
First topic message reminder :
Slovenac: Što radi žena kad dobi jabolko? Mujo: Ne znam... Slovenac: Napravi jabolčna pita. Gleda ga Mujo: A znaš li ti što radi žena kad dobije šljivu? Slovenac: Ne, ne vem. Mujo: Sve radi, jarane, sve!
:))))))))))
Autor
Poruka
Mima65
Datum upisa : 08.08.2016
Naslov: Re: VICEVI - Ovaj ne znam gde bi .... Pon Jan 09, 2017 10:30 pm
Baka kupila bikini, ali se vraća u butik poslije pet minuta. - Želim da vratim gornji dio. - Zašto, šta nije u redu? - Pa sve može da mi stane u donji!
Naslov: Re: VICEVI - Ovaj ne znam gde bi .... Čet Jan 12, 2017 4:23 pm
Ja: -Daj picke Cura: -Znas li da budes romantican? Ja: -Kisa pada,otvori se nebo,skidaj gace,ja bi te jebo
Astra Zvezda Foruma
Datum upisa : 20.06.2008
Naslov: Re: VICEVI - Ovaj ne znam gde bi .... Sre Jan 18, 2017 10:09 pm
Pita me jedan : - Aj reci iskreno ... Da li bi ti stavio glavu u torbu zbog žene ? - Glavu u torbu ? Zbog žene ? Tri puta dnevno ja to radim druže .. za doručak , ručak i večeru koju ona sprema !
Astra Zvezda Foruma
Naslov: Re: VICEVI - Ovaj ne znam gde bi .... Sub Mar 18, 2017 1:45 am
Cura i decko u krevetu. Cura:Pocni vec jednom,zivot je kraci nego sto mislis. Decko:Primakni se malo,i on je kraci nego sto mislis....
Astra Zvezda Foruma
Naslov: Re: VICEVI - Ovaj ne znam gde bi .... Sub Mar 18, 2017 2:37 am
Devojčica promatra mamu koja pere suđe i primeti par sedih dlaka. Upita je znatiželjno: "Zašto imaš belih vlasi u kosi?" Mama odgovori : "Svaki put kad napraviš nešto loše i ja se ne osećam dobro od toga pa plačem i tužna sam - dobijem po belu vlas ." Devojčica se malo zamisli nad tim pa upita , " Mama, zašto je bakina kosa potpuno bela ?"
Astra Zvezda Foruma
Naslov: Re: VICEVI - Ovaj ne znam gde bi .... Uto Mar 28, 2017 12:23 am
Kauboj u nekoj vukojebini ulazi u salun. Za šankom konobarica, prsata plavuša, a okolo ni žive duše. Kauboj pogleda cenovnik: • kafa ...... 1 dolar • sok ........ 2 dolara • sendvič ... 3 dolara • dr*anje ... 15 dolara Kauboj još jednom pogleda oko sebe ... nikoga osim konobarice. Pozove konobaricu: • Gospođice, recite mi, ko obavlja ovo dr*anje za 15 dolara? • Ja, naravno, a ko bi drugi. • Onda, ... dušo, operi dobro ruke, jer ja bih jedan sendvič!
ZoxZoja Stela Polaris
Datum upisa : 13.01.2013
Naslov: Re: VICEVI - Ovaj ne znam gde bi .... Ned Apr 02, 2017 11:00 am
Pošto je aktuelni premijer bio znatiželjan svratio je kod Ciganke gatare, koja mu je rekla: - Biče drugi krug kume. - Pih, ko je drugi? - Jeremič kume. - He, he, mislio sam da će biti Janković. - On je prvi kume!!!
Black Wizard Crni Mag
Datum upisa : 15.12.2016
Naslov: Re: VICEVI - Ovaj ne znam gde bi .... Pon Apr 10, 2017 11:43 pm
Sretnu se dva tipa posle dugo vremena i počnu odmah da pričaju o seksualnom životu (naravno, o čemu bi drugom). Kaže jedan:
- Ma noćas sam bio sa ribom svojih snova. Pa kako je bilo, pita drugi.
- Svuče se ona, kakve grudi brate. Ja ludim, kuva se u meni ... Skine ona suknjicu, ja na pola koplja, samo što ne eksplodiram. Skine ona tange, ja već gotov ... Klekne, otkopča moj kaiš, spusti mi farmerice i bokserice ... ja sam sav u transu, znaš kako je?
I šta je onda bilo, pita drugi.
- A, pa ništa, onda sam se probudio
Danubius Čuvar Vatre
Godina : 64 Location : Datum upisa : 19.01.2008
Naslov: Re: VICEVI - Ovaj ne znam gde bi .... Sre Apr 26, 2017 1:29 pm
Prilazi fudbaleru devojka u diskoteci: Hoćeš da igraš? Ne mogu, imam dva žuta kartona!
Godina : 64 Location : podnozje Alpi Datum upisa : 20.06.2008
Naslov: Re: VICEVI - Ovaj ne znam gde bi .... Ned Maj 21, 2017 10:00 pm
Kaže moja baba: - Lako je vama, današnjim ženama u braku, vi ste mogle da "probate" i pre braka, jedan dečko, drugi dečko... - A kada si ti mislila da probaš kada si se udala sa 16?
Astra Zvezda Foruma
Naslov: Re: VICEVI - Ovaj ne znam gde bi .... Ned Jun 18, 2017 12:39 am
Ulazi seljak u frizerski salon, pita ga zgodna frizerka. Kako zelite da vas osisam. Ko ovna odgovori seljak. Nerazumem. Oboris, svezes i krenes od muda...
Danubius Čuvar Vatre
Naslov: Re: VICEVI - Ovaj ne znam gde bi .... Ned Jul 02, 2017 12:05 am
Ostala štrumfeta trudna i veliki štrumf okupi celo selo. KO JE SPAVAO SA ŠTRUMFETOM?? Svi ćute. Veliki štrumf pitat opet ko je spavao sa štrumfetom? Svi ćute. VELIKI ŠTRUMF JESAM VAM LEPO REKAO DA KORISTITE ŠTRUMF GUMICE?! Čuješ iz mase MRZIM ŠTRUMF GUMICE
Godina : 49 Location : Crne Dveri Humor : S' vremena na vreme Datum upisa : 15.12.2016
Naslov: Re: VICEVI - Ovaj ne znam gde bi .... Sre Sep 20, 2017 10:22 pm
Pecaju dva tipa ribe. Jedan non stop vadi i puni mrežu a drugi ni da mrdne. Reši on da pita ovog kako mu uspeva, Kaže drugi: - Je li na kojoj ti strani stoji ona stvar? Prvi: Na levoj. Drugi: Ne valja tako, prebaci ga na desnu.
Prebaci ga ovaj desno i stvarno poče odmah i on da puni mrežu. Ma ne izdrži da pita ovog opet: - Je li, da te pitam još nešto. Drugi: Ajde pitaj. Prvi: A šta rade oni što im stoji pravo? Drugi: Hebu nam žene dok mi pecamo
ZoxZoja Stela Polaris
Godina : 56 Location : Plava Planeta Datum upisa : 13.01.2013
Naslov: Re: VICEVI - Ovaj ne znam gde bi .... Pon Okt 02, 2017 7:56 pm
Baba: Koliko će Ceca dobiti za koncert u Ns? - 20.000 Baba:Juu pa to ko moja cela penzija - Evra,baba,20.000€ Baba: Di su mi oni žuti lekovi
podbarac Lala iz Bosne
Godina : 69 Location : Novi Sad Humor : Ta dašta Datum upisa : 30.11.2012
Naslov: Re: VICEVI - Ovaj ne znam gde bi .... Pon Okt 09, 2017 7:31 pm
Naslov: Re: VICEVI - Ovaj ne znam gde bi .... Uto Nov 21, 2017 10:20 am
Supružnici se raspravljaju ko da ide da uzme dete iz vrtića. Suprug: Jesam li ti prošle godine za rođendan poklonio krznenu bundu? Supruga: Jesi, poklonio si mi. Suprug: A jesam li ti ove godine za rođendan poklonio kožne zimske čizme? Supruga: Jesi, poklonio si mi. Suprug: E onda ćeš ti da ideš! Supruga: A zašto ne ideš ti? Suprug: Sa čime? Je l' u čarapama i peni za brijanje?!
Astra Zvezda Foruma
Naslov: Re: VICEVI - Ovaj ne znam gde bi .... Sub Dec 09, 2017 1:26 pm
Bili djed i nana,živjeli 90 i nesto godina.Umre on,umre ona,i nadju se gore. Prvi dan,izasli u setnju,drze se za ruke....šuma,rijeka,ptičice,zalazak sunca...ma ljepota.U po frke,djed se okrene neni i sveze joj šamar. Ona se uzijanila"Pa čemu ovo,jesi ti normalan"!!! "Ti i tvoja zdrava hrana.Mogli smo biti ovdje prije 30 godina"
Danubius Čuvar Vatre
Naslov: Re: VICEVI - Ovaj ne znam gde bi .... Uto Mar 06, 2018 8:14 am
Naslov: Re: VICEVI - Ovaj ne znam gde bi .... Ned Apr 08, 2018 10:20 pm
Drvosječi upala sjekira u rijeku, a na njegove tužbalice pojavi se Bog i pruži mu zlatnu sjekiru, te upita: - Je li to tvoja sjekira? - Ne, nije. Bog sljedećeg trena pruži srebrnu sjekiru i upita: - Je li to tvoja sjekira? - Ne, nije. Na kraju, Bog mu ponudi običnu sjekiru i za nagradu za iskrenost dozvoli mu da zadrži sve tri ponuđene sjekire. Jednog dana drvosječi upadne žena u rijeku, a na njegovo zapomaganje, pojavi se Bog i donese Jennifer Lopez. - Je li ovo tvoja žena? - Da, da! - odvrati drvosječa. Bog se razljutio: - Lažljivče! Varalico!! Na to mu drvosječa odvrati: - Oprosti, Bože, ali da sam rekao da nije, onda bi mi nudio Pamelu Anderson, pa onda tek moju pravu ženu i nakraju bih morao sve tri zadržati. Ali ja sam siromašan, ne mogu ih sve tri uzdržavati! Pouka priče: kad god muškarci lažu, to je uvijek iz plemenitih pobuda!!
Danubius Čuvar Vatre
Naslov: Re: VICEVI - Ovaj ne znam gde bi .... Ned Apr 22, 2018 10:05 am
Naslov: Re: VICEVI - Ovaj ne znam gde bi .... Ned Okt 14, 2018 10:28 pm
Čuje čovek da su mu žena i ljubavnica otišle na isti seminar... Malo se uplašio... ali kad su se vratile odluči da ispita da li su se upoznale. Prvo sedne sa ženom. Kaže: daj draga da vidim slike sa seminara. Pokazuje žena slike kad ono ljubavnica na slici. Kaže muž kao slučajno: ko je ova? Kaže njemu žena: ne znam joj ime, ali neka droljetina, celo veče skače po stolovima, pije, užas. Sledeći dan sedne sa ljubavnicom. Ista priča ide, daj da vidim slike...ovo ono. Hop! Na slici žena. Pita on ljubavnicu opet kao slučajno: ko je ovo? Kaže ljubavnica njemu: ne znam joj ime, ali fina neka žena, došla je sa mužem, tri dana iz sobe nije izašla.
ZoxZoja Stela Polaris
Naslov: Re: VICEVI - Ovaj ne znam gde bi .... Sre Okt 31, 2018 10:12 pm
Pita sin Šešelja: - TATA, JE LI BIO NEKI AMERIČKI PREDSJEDNIK VEGETARIJANAC? - NE ZNAM, ALI ČINI MI SE DA JE BIO NEKI VONALD VEGAN!
Danubius Čuvar Vatre
Naslov: Re: VICEVI - Ovaj ne znam gde bi .... Pon Nov 19, 2018 10:06 pm
Sedeli smo u baru, moj ortak i ja. Preko puta nas su sedele dve matore pijanice.
Kažem ja mom ortaku: - Takvi ćemo biti i mi za desetak godina.
Naslov: Re: VICEVI - Ovaj ne znam gde bi .... Sub Mar 09, 2019 1:12 am
Urbana legenda o Zabeli pripoveda o prvoj poseti kneza Miloša zatvorenicima; - Zašto si ovde? -Na pravdi Boga čestiti kneže. -A ti? - Ni kriv ni dužan... ...naposletku jedan reče: -Krao sam, varao, pljačkao.
-Pustite ovog lopova napolje, da ne kvari pošten svet - naredi knez !
ZoxZoja Stela Polaris
Naslov: Re: VICEVI - Ovaj ne znam gde bi .... Čet Mar 28, 2019 4:26 pm
Multimilioner (65) sedi u restoranu sa prelepom suprugom (25). Prilazi mu konobar i pita: -Kako ste uspeli da smuvate ovu lepoticu? -Lagao sam za godine. -Šta ste joj rekli, da imate 40? -Ne, nego 90.
Danubius Čuvar Vatre
Naslov: Re: VICEVI - Ovaj ne znam gde bi .... Pon Apr 01, 2019 8:40 am
Naslov: Re: VICEVI - Ovaj ne znam gde bi .... Pet Nov 15, 2019 4:15 pm
Utepaja Leskovcanin ženu .Sudija : Zašto posle 35 godine braka:? Leskovčanin : Lenjost, sve danas ću jutre ću :
Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.
Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑
Danubius Čuvar Vatre
Naslov: Re: VICEVI - Ovaj ne znam gde bi .... Pon Apr 27, 2020 7:06 pm
Svađaju se Holanđanin i Hercegovac čija je trava bolja : - Naša trava je toliko dobra da smo je odmah legalizovali ! Hercegovac će na to : - Pajdo moj ,ne znam ko je vidio Gospu , vi ili mi ...
Naslov: Re: VICEVI - Ovaj ne znam gde bi .... Čet Jul 22, 2021 12:35 pm
- Darinka sine, dođi ćeri vamo da te pitam... zašto je moja flaša travarice napola prazna? - Zato što si pesimist, tata.
Đole
Datum upisa : 07.10.2011
Naslov: Re: VICEVI - Ovaj ne znam gde bi .... Sre Jul 28, 2021 12:36 pm
Jedan rasni. Nakon mnogo godina sreli se dva doktora. - Kako si kolega šta radiš? - U jednoj bolnici radim kao psihijatar, a ti? - Ja sam u Africi, hirugija, kastriram crnce. - Au, nije moguće, pa kako to radiš? - Fino, crnjo skine gaće, sjede na stolicu sa rupom ono čudo se objesi ispod stolice uzmem dva kamena i udarim. - Jao, to mora da je bolno? - Ne, nee, moram dobro paziti da prsti ne dođu između kamenja. Čuo od švabe.
Đole
Naslov: Re: VICEVI - Ovaj ne znam gde bi .... Sub Jul 31, 2021 11:36 pm
Došla baba kod očnog doktora. - Gospođo imate veliki problem sa vidom, ove kapi stavljajte i dođite za mjesec dana na kontrolu. Kroz par dana stiže baba kod doktora. - Gosp. doktor potrošila sam sve kapi prepišite mi još jednu bočicu. - Nije moguće, kapi su za mjesec dana, šta ste radili, povećali dozu ili? - Ne, ja sam dolje stavljala, ona nije deset godina ništa vidjela...
Đole
Naslov: Re: VICEVI - Ovaj ne znam gde bi .... Pet Avg 06, 2021 5:35 pm
Pričaju dve komšinive. - U poverenju, šta uzimaš za kontracepciju? - Nemam para, ja koristim kantu. - Kako kantu, nije mi jasno? - Da, stavim muža na kantu i vodimo ljubav. - Pa, šta je tu poenta kontracepcije? - E, kad počne da koluta očima ja nogom udarim u kantu i problem je rešen...
Astra Zvezda Foruma
Naslov: Re: VICEVI - Ovaj ne znam gde bi .... Uto Nov 09, 2021 8:02 pm
Koja je razlika izmedju vakcinisanog i nevakcinisanog? Oba se mogu zaraziti Oba prenose zarazu Oba moraju nosit masku i distancirati se Oba mogu i umrijeti od covida...... Evtu je razlika, vakcinisan moze umrijeti i od vakcine.
Danubius Čuvar Vatre
Naslov: Re: VICEVI - Ovaj ne znam gde bi .... Sub Dec 11, 2021 3:09 pm
Godina : 86 Location : Ladna Morava Humor : Filmovi Veljka Bulajića Datum upisa : 04.12.2009
Naslov: Re: VICEVI - Ovaj ne znam gde bi .... Čet Sep 01, 2022 6:01 pm
Zvuči kao sa interneta li nije. Otac od gazde gde radim napisao u našem toaletu za osoblje "Posle upotrebe obavezno koristiti četku. Neko dopisao "Korostim brate ali boli"
Đole
Naslov: Re: VICEVI - Ovaj ne znam gde bi .... Ned Sep 04, 2022 8:28 pm
Đe baČiti banane... [You must be registered and logged in to see this image.]
Gost Gost
Naslov: Re: VICEVI - Ovaj ne znam gde bi .... Pet Nov 04, 2022 10:18 am
Šta si srao kako sam ja kenjo da je Žika jeo govna?
ZoxZoja Stela Polaris
Naslov: Re: VICEVI - Ovaj ne znam gde bi .... Uto Nov 08, 2022 4:22 pm
Naslov: Re: VICEVI - Ovaj ne znam gde bi .... Čet Dec 01, 2022 12:49 pm
Povodom ispitivanja uticaja žestokih pića su četiri miša stavljena u kaveze. Prvom je dat viski, drugom votka, trećem konjak i četvrtom rakija. Posle izvesnog vremena iz kaveza viski-miša se začuo bluz. Votka-miš je počeo da skače okolo po kavezu i igra kazačok. Miš koji je pio konjak je sedeo u uglu kaveza, plakao i pevao šansone. Za to vreme se miš, koji je pio rakiju, držao za šipke kaveza i vikao: “Mac! Mac! Mac…”
Astra likes this post
montoya NR .1 foruma
Naslov: Re: VICEVI - Ovaj ne znam gde bi .... Čet Dec 01, 2022 4:20 pm
Ludosti učinjene u mladosti ne može nadoknaditi sva mudrost u starosti. ..[You must be registered and logged in to see this image.]
ZoxZoja Stela Polaris
Naslov: Re: VICEVI - Ovaj ne znam gde bi .... Čet Dec 08, 2022 10:55 am
Pita načelnik mladog policajca, upoznajući ga sa poslovima, zadacima i tehnikom: - Jeste li videli nekad detektor laži? - Oženjen sam jednim.
Đole likes this post
Đole
Naslov: Re: VICEVI - Ovaj ne znam gde bi .... Čet Dec 08, 2022 11:14 am
Razgovaraju dva policajca, jeda će: Da lisi čuo, rekao komandir da sutra postvlja ležećeg policajca ispred stanice? Auu, naheba sam, komandir me ne podnosi.
montoya NR .1 foruma
Naslov: Re: VICEVI - Ovaj ne znam gde bi .... Čet Dec 08, 2022 6:09 pm
U hotelskom restoranu liječnik promatra konobara koji sporo hoda i upita ga: - "Oprostite, da li imate hemoroide?" Konobar će na to: - "Ne znam, pitat ću kuhara."
Ludosti učinjene u mladosti ne može nadoknaditi sva mudrost u starosti. ..[You must be registered and logged in to see this image.]