Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
DOBRO NAM DOŠLI !
DANUBIUS FORUM @ osnovano 2007 -
Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
DOBRO NAM DOŠLI !
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
-MI NISMO KAO DRUGI -Liberté, égalité, fraternité-
Naslov: Re: VICEVI - Ovaj ne znam gde bi .... Uto Okt 23, 2012 12:52 pm
First topic message reminder :
Slovenac: Što radi žena kad dobi jabolko? Mujo: Ne znam... Slovenac: Napravi jabolčna pita. Gleda ga Mujo: A znaš li ti što radi žena kad dobije šljivu? Slovenac: Ne, ne vem. Mujo: Sve radi, jarane, sve!
:))))))))))
Autor
Poruka
Đole
Datum upisa : 07.10.2011
Naslov: Re: VICEVI - Ovaj ne znam gde bi .... Ned Sep 04, 2022 8:28 pm
Đe baČiti banane... [You must be registered and logged in to see this image.]
Gost Gost
Naslov: Re: VICEVI - Ovaj ne znam gde bi .... Pet Nov 04, 2022 10:18 am
Šta si srao kako sam ja kenjo da je Žika jeo govna?
ZoxZoja Stela Polaris
Datum upisa : 13.01.2013
Naslov: Re: VICEVI - Ovaj ne znam gde bi .... Uto Nov 08, 2022 4:22 pm
Naslov: Re: VICEVI - Ovaj ne znam gde bi .... Čet Dec 01, 2022 12:49 pm
Povodom ispitivanja uticaja žestokih pića su četiri miša stavljena u kaveze. Prvom je dat viski, drugom votka, trećem konjak i četvrtom rakija. Posle izvesnog vremena iz kaveza viski-miša se začuo bluz. Votka-miš je počeo da skače okolo po kavezu i igra kazačok. Miš koji je pio konjak je sedeo u uglu kaveza, plakao i pevao šansone. Za to vreme se miš, koji je pio rakiju, držao za šipke kaveza i vikao: “Mac! Mac! Mac…”
Astra likes this post
montoya NR .1 foruma
Datum upisa : 09.02.2008
Naslov: Re: VICEVI - Ovaj ne znam gde bi .... Čet Dec 01, 2022 4:20 pm
Naslov: Re: VICEVI - Ovaj ne znam gde bi .... Čet Dec 08, 2022 10:55 am
Pita načelnik mladog policajca, upoznajući ga sa poslovima, zadacima i tehnikom: - Jeste li videli nekad detektor laži? - Oženjen sam jednim.
Đole likes this post
Đole
Naslov: Re: VICEVI - Ovaj ne znam gde bi .... Čet Dec 08, 2022 11:14 am
Razgovaraju dva policajca, jeda će: Da lisi čuo, rekao komandir da sutra postvlja ležećeg policajca ispred stanice? Auu, naheba sam, komandir me ne podnosi.
montoya NR .1 foruma
Datum upisa : 09.02.2008
Naslov: Re: VICEVI - Ovaj ne znam gde bi .... Čet Dec 08, 2022 6:09 pm
U hotelskom restoranu liječnik promatra konobara koji sporo hoda i upita ga: - "Oprostite, da li imate hemoroide?" Konobar će na to: - "Ne znam, pitat ću kuhara."
montoya NR .1 foruma
Naslov: Re: VICEVI - Ovaj ne znam gde bi .... Čet Dec 08, 2022 6:10 pm
Razveo se Mujo od Fate, pa sudac čita presudu: - "Sud je odlučio Fati dodijeliti alimentaciju od 1000 KM." Mujo će: - "Baš lijepo od Vas, ako treba i ja ću nadodati."
Ludosti učinjene u mladosti ne može nadoknaditi sva mudrost u starosti. ..[You must be registered and logged in to see this image.]
montoya NR .1 foruma
Naslov: Re: VICEVI - Ovaj ne znam gde bi .... Čet Dec 08, 2022 6:11 pm
Pita neki novinar Ćiru Blaževića: - "Gospodine Ćiro, čime se vaši reprezantivci bave u slobodno vrijeme?" A Ćiro mu odgovara: - "U slobodno vrijeme gađamo Prečke i Stative."
Ludosti učinjene u mladosti ne može nadoknaditi sva mudrost u starosti. ..[You must be registered and logged in to see this image.]
montoya NR .1 foruma
Naslov: Re: VICEVI - Ovaj ne znam gde bi .... Čet Dec 08, 2022 6:11 pm
Zašto crnogorci bježe u Bosnu? Pa čuli da nema posla.
montoya NR .1 foruma
Naslov: Re: VICEVI - Ovaj ne znam gde bi .... Čet Dec 08, 2022 6:12 pm
- "Šta bi ti uradio na komandu: "Avioni!"?", pita komandir. - "Sklonio bih se u šumu", odgovori vojnik. - "Kako u Šumu kad je nigde nema?" - "Pa nema ni aviona."
montoya NR .1 foruma
Naslov: Re: VICEVI - Ovaj ne znam gde bi .... Čet Dec 08, 2022 6:13 pm
Napravili naučnici robota, neuništivu seks mašinu, sposobnu da seksualno zadovolji žene neograničeno dugo. Potom su rešili da naprave takmičenje da vide koja je žena najzahtevnija u seksu, pa pozovu Francuskinju, Nemicu i Mađaricu i stavili ih u tri sobe. Uđe robot u sobu kod Francuskinje, nema ga sat, dva, tri, istrčava Francuskinja i kaže: - "O Moj bože, ne mogu više da izdržim ovo." Uđe robot kod Nemice, nema ga tri, pet, osam sati, izlazi Nemica i kaže: - "O Main gott, ne može se izdržati više ofa sprafa." Uđe robot kod Mađarice, nema ga deset, dvadeset sati, ceo dan, istrčava robot iz sobe, a za njim viče Mađarica: - "A za bežanje imaš baterijo!"
Gost Gost
Naslov: Re: VICEVI - Ovaj ne znam gde bi .... Ned Dec 11, 2022 5:51 pm
Razgovaraju dve plavuše i jedna pita drugu: - Da li se pravilno kaže Irak ili Iran? -
montoya NR .1 foruma
Naslov: Re: VICEVI - Ovaj ne znam gde bi .... Ned Dec 11, 2022 5:54 pm
ZoxZoja Stela Polaris
Godina : 56 Location : Plava Planeta Datum upisa : 13.01.2013
Naslov: Re: VICEVI - Ovaj ne znam gde bi .... Uto Dec 13, 2022 7:22 pm
Danas mi mali Vukašin(8 god.) prodade fazon; -Čika Vule, kako se zove čovek bez automobila? -Pešak. -Nije, nego Nikola. Trebalo mi dobar minut da ukapiram.
zdrp sa tvitera
montoya likes this post
montoya NR .1 foruma
Naslov: Re: VICEVI - Ovaj ne znam gde bi .... Uto Dec 13, 2022 7:27 pm
Astra Zvezda Foruma
Godina : 64 Location : podnozje Alpi Datum upisa : 20.06.2008
Naslov: Re: VICEVI - Ovaj ne znam gde bi .... Ned Jun 11, 2023 11:25 pm
Naslov: Re: VICEVI - Ovaj ne znam gde bi .... Pon Jul 24, 2023 10:57 pm
Poveo majstor električar šegrta da mjenjaju sijalice, zaboravili merdevine. Popne se šegrt na majstora da šrafi sijalicu. Nakon par minuta ništa se ne dešava. -Majstor, šta je, još nisi završio!? -Šegrt, majstore ja držim sijalicu, čekam da se počnete okretati.
Đole
Naslov: Re: VICEVI - Ovaj ne znam gde bi .... Sre Jul 26, 2023 10:33 pm
Naslov: Re: VICEVI - Ovaj ne znam gde bi .... Pon Jul 31, 2023 9:52 am
Za dijetno mršavu Švaba kaže: vorne glatt und hinten eben wo soll sich papa heben. Napred glatka a ozada ravna, đe da se ćaća drži-uhvati. [You must be registered and logged in to see this image.]
Đole
Naslov: Re: VICEVI - Ovaj ne znam gde bi .... Uto Avg 01, 2023 3:15 pm
... [You must be registered and logged in to see this image.] zeit im bild online
montoya NR .1 foruma
Naslov: Re: VICEVI - Ovaj ne znam gde bi .... Ned Mar 24, 2024 8:26 pm