Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
DOBRO NAM DOŠLI !
DANUBIUS FORUM @ osnovano 2007 -
Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
DOBRO NAM DOŠLI !
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
-MI NISMO KAO DRUGI -Liberté, égalité, fraternité-
Kupite prase. Popijte jednu rakiju. Stavite prase u rernu. Popijte još 3 rakije čašice. Stavite celzijuse na 375 rerna. Rakijte još 4 čašice. Povi pilo na prase. Čašice još sipaj rakije jednu. Pecite rakiju još 4 sata. Izvadite rernu iz praseta. Ohladite da se prase sačeka. Uzmite rakije još bocu jednu. Izprasite seče. Stolirajte na servis. Bogolite se mogu! [You must be registered and logged in to see this image.]
Naslov: Re: Smešno-sve i svašta Sub Sep 21, 2013 12:22 am
Kijara-brm ::
Zvuk koji ste upravo čuli nije zvuk poruke vec nalaz psihologa. Tajno smo vas posmatrali i ustanovili da nećete dobiti moždani udar jer bi to bio udar u prazno.
Vaš mobilni stvara velike smetnje u mreži. Stoga Vas molimo da ga stavite na zemlju i pogodite što većim kamenom. Unapred hvala!
hahahahahahahahaha Ovo kradem hahahahahahahahaha
promaja Panonski lav
Datum upisa : 02.08.2010
Naslov: Re: Smešno-sve i svašta Sub Sep 21, 2013 2:14 am
Naslov: Re: Smešno-sve i svašta Ned Sep 29, 2013 11:02 pm
Sinoć sam sa kevom sedeo i pričao o životu, tema je bila eutanazija, umreti bez patnje, kad više nema šansi za ozdravljenje... Rekao sam: -"Kevo, nemoj nikako dati da živim kao biljka, da vegetiram zavisan od aparata i onih bočica. Ako me vidiš u takvom stanju, odmah isključi aparate koji me održavaju u životu, to nije život, radije ću umreti"! Moja keva me je prvi put u životu pogledala sa iskrenim divljenjem, ustala i isključila TV, DVD, Internet, PC, MP4, Playstation 3, wireless, fiksni telefon i uzela mi mobilni, iPod, iPad, Blackberry i još pobacala sve Koka-Kole i limenke piva... i jebo te, zamalo da umrem!!!
o božeeeeeee...
Kijara-brm Glavni Administrator
Datum upisa : 21.12.2008
Naslov: Re: Smešno-sve i svašta Čet Okt 03, 2013 1:43 am
Karakteri ljudi Odredite karakter svojih prijatelja, bližnjih i suradnika po načinu na koji... prde! :-)
PRISTOJAN - prdne i kaže "Pardon!". CINIK - prdne i gleda te u oči. KAVALIR - pusti damu da prva prdne. GURMAN - prdne iz vlastitog zadovoljstva. OSJEĆAJAN - prdne i kaže "Oh!". IDEALIST - prdne iz uvjerenja. VESELJAK - prdne i kaže "Tko prdi, zlo ne misli". SENTIMENTALAN - prdne i misli kako bi bilo lijepo da nije prdnuo. ŠEPRTLJA - prducka po cijeli dan. NAIVAC - prdne i misli da čini veliko djelo. DOBRO ODGOJEN - prije nego što prdne, moli za dozvolu. GOROPADAN - prdne da se prozori tresu. REALISTA - smatra prdenje normalnom pojavom. NESTRPLJIV - jedva čeka da prdne. EGOISTA - prdi samo za sebe. PESIMISTA - još nije ni prdnuo, a već misli da se usrao. DVOLIČAN - prdne i pita tko je prdnuo. DISKRETAN - prdne i kaže "Neka ostane među nama". KOLEGIJALAN - daje priliku da i drugi prdnu. NEOPREZAN - prdne i usere se u gaće. SNOB - prdi samo u dobrom društvu. GLUMICA - prdne i čeka aplauz. SPORTAŠ - ako neko prdne jednom, on će dva puta, da obori rekord.
Kijara-brm Glavni Administrator
Datum upisa : 21.12.2008
Naslov: Re: Smešno-sve i svašta Čet Okt 03, 2013 1:46 am
Pismo ženi na službenom putu:
Sve je u redu, draga! Puno hvala na tvom lijepom mailu. Ne trebaš se ništa brinuti za mene. Sve je u redu. Kuham sam i svakim se danom sve više čudim kako to dobro funkcionira. U međuvremenu mogu to i pojesti bez da idem u bolnicu na ispumpavanje želuca.
Jučer sam pekao krumpir. Mora li se krumpir čistiti? Dok se to peklo, otišao sam kupiti kruh. Kada sam se vratio, emajl u tavi se skroz otopio. Nisam mogao vjerovati da tako malo može izdržati. Dim u kuhinji se razišao u međuvremenu, no mačka je sad crna kao gavran i kašlje. Otada panično bježi čim uključim kuhalo ili počnem lupati s tavama. Kako, kao što znaš, moram najmanje jednom dnevno pojesti nešto toplo, mačka se više uopće ne pojavljuje.
Reci, koliko se dugo kuhaju jaja? Kuhao sam ih dva sata, no nikako da postanu mekana. Daj mi napiši molim te, da li se zagoreno mlijeko može još za nešto upotrijebiti? Da li da ga stavim sa strane dok se ti ne vratiš?
Imao sam lagani problem sa gulašom kada sam htio ugrijati konzervu. Nažalost je eksplodirala u mikrovalnoj. Vratašca od mikrovalne su izletjela kroz prozor i uništila naš lijepi staklenik … i prozor isto. Kako je prozor bio zatvoren (moram ga držati zatvorenim kada kuham jer inače uvijek dođu vatrogasci), izletio je skupa sa štokom. Udarni val je bio strašan. Konzerva je nasuprot vratašcima izletjela kao raketa prema gore, probila strop i pogodila kćerku gospodina Bauera, u sobi iznad kuhinje, točno između nogu, no nije joj se ništa desilo.
Da li ti se već desilo da ti se prljavo suđe upljesnivilo? Kako li je to samo moguće u tako kratko vrijeme? Ti nisi niti puna četiri tjedna u Češkoj.
Iza sudopera štošta živi, mogao bi čovjek snimiti. Otkuda dolaze samo svi ti gmizavci? Da li si ih možda ti tamo ostavila? Uglavnom, napokon sam se sabrao i išao oprati suđe.
Draga, nemoj se molim te ljutiti i vikati, ali onaj dobar porculan od tvoje bake je polomljen. Izgledao je tako čvrsto da mi nije bilo ni nakraj pameti da neće izdržati. Možda su 1.000 okretaja mašine za rublje ipak malo previše. Usput rečeno, i ona je isto pokvarena. Prilikom centrifugiranja je veliki nož za rezanje mesa malo oštetio bubanj . i sada se nalazi u zidu … nož, ne bubanj. Bubanj je probio 30 centimetara zida od cigle i sada leži bez veze negdje vani.
Dok sam jeo, zaprljao sam nažalost tepih u dnevnoj sobi i to sokom od paradajza. Ti si mi uvijek govorila da se sok od paradajza ne da ničim izvući. Tu se varaš draga moja, fleka je odlično izašla, dlake od tepiha nažalost isto. Možda ipak nisam trebao uzeti nitro-razrjeđivač.
Frižider sam morao otopiti. Ti si uvijek tako nespretna, led se dâ odlično odstraniti sa zidarskim čekićem. No, čudno, sada više ne hladi nego grije. U svakom slučaju, meso je dobro pečeno, a jogurt, šampanjac i mineralna su eksplodirali.
Draga moja. U četvrtak sam zaboravio zaključati kuću. Mora da je netko bio ovdje jer nedostaju neki vrijedni predmeti, no, novac sam ne čini čovjeka sretnim, kako ti to uvijek kažeš. Ormar je isto prazan, ali, sigurno nije bilo puno u njemu jer ti uvijek kažeš da nemaš što za obući.
Kada sam jučer navečer htio nahraniti zeca, prevrnula mi se svijeća. Zec je sad bez dlake. Izgleda prilično smiješno. Ovim bio htio završiti za danas.
Sutra malo više. Nadam se da uživaš u miru bez mene i da se dobro odmaraš.
promaja Panonski lav
Naslov: Re: Smešno-sve i svašta Ned Okt 06, 2013 11:21 am
Brakorazvodna parnica . Sudija pita ženu :- Zašto želite da se razvedete od muža ?- Zato što nije dobar u seksu .Ženski glas iz sale :- Svima je dobar , samo njoj ne valja .Muški glas iz sale :- Ma njoj nijedan ne valja ! :rlol: :rlol:
promaja Panonski lav
Naslov: Re: Smešno-sve i svašta Ned Okt 06, 2013 11:49 am
Svadba u južnu Srbiju :329340: -Zamoljavaju si gosti da si sednu ...devojke oće kite....:elpivo: -Zete,nemo"da ješ" govna,a vi gosti izvolte.. - Mole se gosti da ne bacaju kosti po pod, izaćiće torta na kolica.... -Mole se gosti da ne pipaju pevaljku s' masni prsti...:rlol: :rlol: --Moli se mlada da siđe sastala, trunjavi supu. .. --Moli se kolo da ne vintla u levo nakon izlaska iz šatru, će se zavali neko u septičku jamu, ne radi nam poklopac ! Fala !... --Molimo babu iz levi ćošak dode da se presvuče, navlači zunzare na torte! Fala!- ..:rlol: :329340: --Zamoljavamo gosti da potraže đeda Stanojlovu protezu ispod astala! 'Oće naruči pesme za 100 evra, al' ne razumemo koje! Fala!.. --Molimo djeda Živorada da ne puca više iz staru kuburu, prosipa barut po krompirići. Fala!..:pušač:
Gothic Gothic
Datum upisa : 21.04.2012
Naslov: Re: Smešno-sve i svašta Ned Okt 06, 2013 12:59 pm
Kad zakonodavac previše kompikuje s građevinskom dozvolom dogodi se nešto ovako.
Jednom čoveku nisu hteli da izdaju građevinsku dozvolu za nadstrešnicu za konje, pa je on na livadi postavio sto i dve stolice. Zakonski nije ograničeno koliki sto sme biti, a za baštensku garnituru dozvola nije potrebna.
Pogledajte kako to izgleda: [You must be registered and logged in to see this image.]
Naslov: Re: Smešno-sve i svašta Sub Okt 12, 2013 12:12 am
Modernizirale se Ciganke gatare...
'A uuu, velika sreća te čeka, će da nadješ dobrog provajdera! Neka devojka sa fejsbuk nešto mnogo dobro ti misli. Svako veče čeka da se uključiš, ma se ti nešto kriješ! Mnogo joj se sviđaš, čak će da oće i sajber seks.
Sad mi daj desnu ruku da ti bolje pogledam. Auuu, malu ruku imaš al vel'kog miša držiš. Vidim ti vel'ki trafik sa jedan bezobrazni sajt. Apdejtuj antivirus i nema te boli glava.
Ajde, daj sad 100 evra i gospod da čuva i tebe i softver i hardver.
Nemoj da me prođeš!
Ako ne platiš ima da ti kunem!
Kompjuter ti se napunio s virusi!
Vindous ti se dizo sam za djurdjevdan!
Dabogda reinstal svaki dan radio!
Imejl spamovima ti se prepunio!
Sve pasvorde zaboravio i svi akaunti da ti se ugasu!
Samo ružne žene ti se javljale na fejsbuk!'
Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.
Naslov: Re: Smešno-sve i svašta Ned Okt 13, 2013 12:55 am
Zašto ja volim Kanadu
Smiješni tekstovi - Razni smešni tekstovi
Pismeni zadatak: Zašto ja volim Kanadu Piše: Nebojša Milosavljević
Kanadu volim zato što je to jedna velika i lepa zemlja koja ima puno prirodnih lepota. Te lepote uglavnom ne mogu da se vide golim okom, ali ih ima dosta na kanalu "Discovery" koji tata, mama i ja volimo da gledamo i da se ponosimo u kakvoj zemlji živimo. Mama i tata kažu da je Kanada lepa zato što u njoj živi puno raznih naroda i narodnosti i sto su ljudi svih rasa i religija ovde našli mesto da žive u miru i prijateljstvu. Ja u školi imam puno drugara iz različitih zemalja, ali tata ne da da ih dovodim kući pa se zato družim samo sa našom decom čiji su roditelji bogati jer tata kaže da je tako najbolje. Moja sestra je učila u školi da je multikulturalizam jedna velika stvar i to joj se mnogo svidelo pa je počela da se zabavlja sa jednim dečkom sa Jamajke. Onda su je, kada su saznali, mama i tata zajednički oplavili od batina. Kanada je lepa zato što se u njoj govori puno jezika, a neko čak govori i engleski. Kada mog tatu prijatelji iz zavičaja pitaju kako stoji sa jezikom, jer znaju da je u školi stalno vukao keca, on kaže da se sasvim dobro snalazi i sa srpskim. Onda mama kaže da mu ništa drugo i ne treba jer ne izlazi iz naših kafana, pa se onda posvađaju i pošalju me napolje. Moja mama mnogo voli Kanadu jer kaže da ovde ne mora ništa da kuva, zato što je sve na gotovo i sve može da se kupi. Mi se slažemo sa njom i najviše volimo kada kaže da je boli glava pa naruči picu, ali je zato moja baka kada nam je dosla u posetu plakala dva dana kada je videla kako smo se svi ugojili (mama kaže da smo se popravili).
Kanadu volim zato što ima razvijen sport i što sa skoro svake Olimpijade donese puno medalja iz kerlinga, bijatlona, badmintona, odbojke na pesku, trambuline i ostalih važnih sportova. Tata kaže da mnogo voli Kanadu zato što ti nije potrebna veza da dobiješ posao kao kod nas. Svi imaju iste šanse da se zaposle u "McDonaldsu" ili "Tim Hortonsu". Ja mnogo volim da idem u kanadsku školu zato što se puno igramo i učimo dosta korisnih stvari o domaćinstvu. Uciteljica nam je rekla da ćemo u petom razredu da učimo čitanje i pisanje. Jedva čekam. Moja sestra ne voli školu zato što ide u dvanaesti razred pa ih sada teraju da uče tablicu množenja. Najlepše godišnje doba u Kanadi za mene je zima. Od zimskih radosti najviše volim kada uveče svi sednemo ispred televizora i gledamo vesti o tome kako su se ljudi zaglavili u snegu na auto-putu. Tata tada uvek kaže kako je dobro što nije zaposlen, jer ko zna kada bi došao kući.
Mi svi u porodici mnogo volimo Kanadu zato što je daleko pa tatina rodbina iz Mionice ne može da dođe kod nas i ostane dve nedelje dok čekaju da im zakažu pregled kod specijaliste. Mama uvek govori kako je ona potekla iz fine i kulturne porodice i da voli Kanadu zato što ima puno kulturnih događaja. Kaže da joj je najveća želja da gleda mjuzikl "Lion King" i da čcestvuje na "Karibani". Ja volim Kanadu zato što se ovde mnogo vodi računa o deci. Ako te tata ili mama tuku onda možeš da pozoveš jedan broj telefona, pa onda dodju neki ljudi i odvedu te u neku kuću gde ima puno dece i gde o njima vode brigu čike koje mnogo vole male dečake.
Kanada mi se dopada zbog toga što možeš sa 16 godina da dobiješ vozačku dozvolu, uzmeš auto od tate i onda se trkaš sa drugarima po ulicama. Moj tata kaže da voli Kanadu zato što ne mora da živi sa maminom mamom. Doduše, ona nam ponekad dođe u posetu i stalno priča kako joj se ništa ne sviđa u Kanadi, ali tata kaže da nju ne smemo da slušamo jer je ona "matora komunjara".
Volim Kanadu zato što ima puno mesta gde možeš da odeš na izlet. Mi se svakog vikenda kada je lepo vreme, znači bar tri puta godišnje, na brzinu spremimo, sednemo u kola i odemo na neko jezero. Tu se uvek lepo provedemo sve dok ne počnu da nas grizu komarci i dok mama ne počne da viče na tatu zato što je popio osam piva. Onda dođe vreme da idemo kući, pa upadnemo u gužvu na auto-putu i u kolima svi ćute. Ja tada volim da gledam kroz prozor i da uživam u prirodnim lepotama Kanade.
Volim Kanadu i zato što u njoj ima puno domaćih i divljih životinja. Svi imaju kućne ljubimce pa sam i ja molio da dobijem psa, ali mi je mama rekla da njoj ne pada na pamet da ide za njim po ulici i da skuplja govanca u plasticnu kesu. Onda sam krišom počeo da hranim jednog rakuna koji nam je prevrtao po đubretu jer sam hteo da imam svog ljubimca, ali ga je tata umlatio lopatom kada ga je video u dvorištu. Krišom smo ga zakopali iza kuće i tata nam je zapretio da ćutimo jer bi inače morao da plati neku kaznu od ne znam koliko mnogo dolara.
Moja sestra mnogo voli Kanadu zato što je ona malo punija (ja mislim da je baš debela) pa kaže da ovde uvek može da nađe garderobu u kojoj izgleda seksi. Ja mislim da nije to razlog nego što joj se niko ne smeje na ulici kao kad je bila u Beogradu pa su je zvali "debela Kanadjanka". Kada sam pitao mamu zašto ona voli Kanadu, dugo je razmišljala i na kraju mi rekla da je voli zato što može da se opusti i ne razmišlja šta će reći komšiluk, koji nam je tamo kod nas svakog dana zavirivao u lonac. Onda sam ja razmislio pa sam joj rekao da ovde i ne mogu da nam vire u lonac kada ga niko ineupotrebljava. Onda mi je ona zveknula jednu zaušku i ja sam odlučio da je iskljucim iz ovog projekta. Moj tata kaže da najviše voli u Kanadi to što je izbor piva toliki da će mu trebati još ko zna koliko godina pa da sve isproba. Ja mislim da je on već sve isprobao po više puta i da stalno počinje novu turu.
Volim Kanadu zato što ovde i čike mogu da se žene među sobom. Ja baš ne marim mnogo za devojčice jer su alapače i bezobrazne, pa sam razmišljao da oženim nekog drugara kad porastem. Mislim da bi nam baš bilo fino jer bismo mogli zajedno da gledamo utakmice, igramo fudbal i košarku i naručmo picu ili kinesku hranu kada dođemo kući. Rekao sam to tati, a on se samo uhvatio za glavu i opsovao i ovu zemlju i dan kada je u nju ušao. Nije mi jasno zašto se tako naljutio kad je stalno pričao kako voli Kanadu. Ja volim Kanadu zato što je to velika i lepa zemlja sa puno prirodnih bogatstava.
Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑
AstrinaKomsinica Master Spamer
Naslov: Re: Smešno-sve i svašta Ned Okt 13, 2013 1:34 pm
Čovek vodi ljubav sa ljubavnicom. Ludilo, sve se trese. Otvaraju se vrata, ulazi njen muž od 2 metra i težak 130 kg. Hvata nesrećnika za nogu i vrat, iznosi ga na terasu i baca sa 14-og sprata. Čovek, dok pada, razmišlja u sebi: “Konju jedan, koji ti je k*rac ovo trebalo – imaš super ženu, i decu, dobra kola, dobru platu…” Dole prolazi traktor i vuče prikolicu sa senom i čovek – tras – pada na seno. Ustaje, otresa seno sa sebe i kaže: E, sto ja s***m kad se uplašim!
Nut Sky Goddess, Mother of the Gods
Godina : 44 Datum upisa : 23.03.2011
Naslov: Re: Smešno-sve i svašta Sub Okt 26, 2013 12:18 am
Od svih talenata,nejredje se srece talenat za zivot! Dragi Boze,haj'to promeni!!
Godina : 64 Location : podnozje Alpi Datum upisa : 20.06.2008
Naslov: Re: Smešno-sve i svašta Sub Okt 26, 2013 12:24 am
Talent za PREzivljavanje je rasprostranjeniji,vrijedi vise od tog za zivot....e to bi trebalo Boze da malo izmjenis....nek oni sto prezivljavaju pocnu da zive.
Nut Sky Goddess, Mother of the Gods
Godina : 44 Datum upisa : 23.03.2011
Naslov: Re: Smešno-sve i svašta Sub Okt 26, 2013 12:33 am
Astra ::
Talent za PREzivljavanje je rasprostranjeniji,vrijedi vise od tog za zivot....e to bi trebalo Boze da malo izmjenis....nek oni sto prezivljavaju pocnu da zive.
..
Ah..Astra,pa u tom prezivljavanju se vidi,ko je talentovan da zivi,a ko ne..Onaj ko imaa talenta zivece,onaj ko nema ..ne vredi mu ni suva zlata da ima..
Sve je to upravo''talenat za zivot''..
Ne mogu svi ''sto prezivljavaju'' da zive.....SAMO TALENTOVANI ce ziveti!!!
Naslov: Re: Smešno-sve i svašta Sub Okt 26, 2013 1:42 am
MUZIČKA PODELA MUŠKARACA
- Muškarac do 20 godina je poput FLAUTISTE Izvadi instrument i odmah svira,
- Onaj od 20 do 30 godina je kao VIOLINISTA: 5 minuta naštimava, pa ceo sat svira.
- Ako ima od 30 do 40 godina muškarac je kao BASISTA: Sat vremena naštimava pa 15 minuta svira.
- Muškarac starosti od 40 do 50 godina je kao TROMBONISTA: Par puta zatrubi i gotovo je s muzikom!
- Kada ima od 50 do 60 godina on uglavnom naštimava, i uživa u minijaturama.
- Onaj od 60 do 70 godina ne naštimava, ne svira, samo savetuje, pametuje i pokazuje.
- Ako ima 70 i više godina, muškarac razmišlja o tome čemu služe instrumenti, a muzika mu se svodi na "zviždanje" u toaletu.
Okano Somborska Ruža
Godina : 49 Datum upisa : 06.01.2012
Naslov: Re: Smešno-sve i svašta Sub Okt 26, 2013 1:44 am
Stoji djed pred kućom i gleda zgodne ženske kako se šetkaju, pa sagnu pogled prema svojim pantalonama i reče tužno: - "Eeee, sto si bolan umro kad smo se skupa rodili ?"
AstrinaKomsinica Master Spamer
Naslov: Re: Smešno-sve i svašta Sub Okt 26, 2013 12:53 pm
Hod ljubi tebe Kona!
Lakota - slučajna prolaznica-
Datum upisa : 11.07.2013
Naslov: Re: Smešno-sve i svašta Sub Okt 26, 2013 4:46 pm
Naslov: Re: Smešno-sve i svašta Sub Okt 26, 2013 6:47 pm
AstrinaKomsinica ::
Hod ljubi tebe Kona!
ljubi,ljubi Kono al glavu ne gubi,reko bi Zika
Samouka PrEkoBrojNa
Datum upisa : 24.05.2011
Naslov: Re: Smešno-sve i svašta Sub Okt 26, 2013 8:52 pm
Dragi Bože, aj' promešaj malo karte!!! Šta mi deliš jedne iste?
Naslov: Re: Smešno-sve i svašta Uto Okt 29, 2013 10:57 am
Gospođo pogriješili ste - kaže veterinar ženi koja ga je zamolila za pregled - Ja liječim životinje, a Vi trebate otići kod liječnika. -Pogriješila? Kad se ujutro probudim raščupana sam kao kokoš, na putu do posla visim u tramvaju kao majmun na grani, u tvrtki radim kao mazga, muž mi uveče kaže dođi maco, a ujutru viče diži se kravo. Jeste li sigurni da sam pogriješila doktora?!
podbarac Lala iz Bosne
Godina : 69 Location : Novi Sad Humor : Ta dašta Datum upisa : 30.11.2012
Naslov: Re: Smešno-sve i svašta Uto Okt 29, 2013 11:07 am
Naslov: Re: Smešno-sve i svašta Pet Jan 03, 2014 12:58 pm
TREBA MI ISKREN ODGOVOR!
Imam veliki problem i molim vas za iskreni savet. Već pola godine devojka mi se čudno ponaša. Kada god je u mom društvu, šapuće dok razgovara mobtelom, primljene poruke odmah briše i ne dozvoljava mi da ih čitam. Kada izadje u grad, vraća se kasno i kaže mi da je bila sa prijateljicama koje ja ne poznajem. Ne koristi svoj auto, već uzima taksi. Na povratku kući, navodni taksista je ne ostavi ispred zgrade, već 100 metara niže niz ulicu. Pošto mi je to postalo sumnjivo, odlučio sam da se sam uverim da li se radi o taksiju ili je neko drugi dovozi kući. Smislio sam genijalnu ideju da parkiram svoj auto u blizini mesta gde obično izlazi iz taksija, skriven iza auta da se uverim u to. Jedne noći dok sam tako čučao sakriven iza auta, primetio sam da mi se pojavila korozija na zadnjem desnom blatobranu.
Dakle, treba mi Vaš savet: Da li da zamenim kompletan blatobran novim ili je dovoljno da sastružem koroziju, premažem blatobran špric-gitom i sve to fino ofarbam?
Gost Gost
Naslov: Re: Smešno-sve i svašta Pet Jan 03, 2014 1:21 pm
Gost Gost
Naslov: Re: Smešno-sve i svašta Sub Jan 04, 2014 11:03 pm
:rlol:
promaja Panonski lav
Godina : 62 Datum upisa : 02.08.2010
Naslov: Re: Smešno-sve i svašta Sre Jan 08, 2014 8:11 pm
A šta ćemo sad mangupi... :rlol: :rlol: [You must be registered and logged in to see this image.]
CaC1
Datum upisa : 08.01.2014
Naslov: Re: Smešno-sve i svašta Sre Jan 08, 2014 8:43 pm
Poslušajte najsmešnije i najgluplje izjave naših VIP faca!
Ekipa emisije "Glamur" priredila je specijal u kojem su izmontirali najbolje, najsmešnije a moramo priznati i najgluplje izjave naših poznatih faca u 2013. godini. Neki su bili simpatični kada shvate šta su zapravo rekli, dok su oni drugi bili ubeđeni da pričaju i te kako pametne stvari... Poslušajte!
Naslov: Re: Smešno-sve i svašta Ned Jan 19, 2014 2:55 am
Nova mlada je bila dočekana na tradicionalan način u kući svoga muža. Njena nova obitelj je zatražila od nje da održi mali govor, na što je mlada počela govoriti: "Moja voljena obitelji, zahvaljujem vam što ste me dočekali lijepo u svoj dom i svoju obitelj. Prije svega, želim vam reći da svojim prisustvom ne želim izazvati neke neugodnosti ili da zbog mene mijenjate svoje navike i običaje. " Kako misliš, moje dijete?", upitao ju je svekar. "Ono što mislim je da oni koji su prali suđe - mogu slobodno nastaviti sa svojim poslom. Oni koji su prali odjeću, moraju nastaviti sa svojim poslom. Oni koji su kuhali - ne trebaju prestati sa svojim poslom zbog mene. I oni koji su čistili kuću, također trebaju nastaviti sa svojim poslom." " Što se mene tiče, ja sam ovdje samo da zabavljam vašeg sina!"
promaja Panonski lav
Godina : 62 Datum upisa : 02.08.2010
Naslov: Re: Smešno-sve i svašta Ned Jan 19, 2014 3:25 am